Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 20:30   #3751
Connff
Zadomowienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Oj, ja podejrzewam, że nie

To mi przypomniało mojego eksa, który w podobny sposób przeżywał rozgrywki piłkarskie, jak ja się wściekałam na niego, że minimum kultury nie potrafił zachować. Dżizas
A mnie się zdaje, że tak. Ja co prawda prawie obrzygałam telefon podczas tej rozmowy, ale odnoszę wrażenie, że on się przestraszył wcale nie mniej. A wszystkie chyba wiemy, jaki to odważny człowiek .

Mnie to akurat bawi . Zresztą co by nie było, jak grają drużyny, którym kibicuję, to zdarza mi się zachowywać podobnie...

Ej, dwa pytania na dziś:
- macie jakieś ciekawe pomysły na zabawy na wieczór panieński?
- macie jakieś ciekawe pomysły co zrobić z ręką, która drętwieje po wypadku, który miał miejsce półtora roku temu? Za odpowiedzi z cyklu: "odciąć" dziękuję, bo bez prawej to w ogóle nie dam rady w życiu
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:45   #3752
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Enjoy, absolutnie nic się nie dowiedziałam i absolutnie nic mu nie powiem. Jeśli jakimś cudem się spotkamy (a naprawdę jestem w 99% pewna, że już się nie odezwie ), to mam zamiar słuchać. Jak powie coś mądrego, to odpowiem .
No i dobrze

Cytat:
DOKŁADNIE
A z tym światłem, to może żarówkę wykręć, po za prąd zapłacisz dużo
Za prąd mam jedną stałą cenę co miesiąc, więc jest ok. A na dzień wyłączyłam prąd jak szłam do pracy. Żarówka to jeszcze nic, ale wentylator się tłucze

Cytat:
Mnie to akurat bawi . Zresztą co by nie było, jak grają drużyny, którym kibicuję, to zdarza mi się zachowywać podobnie...
Mnie też bawi mnie to, jak faceci się potrafią podniecać czymś takim
Facet mojej siostry jak byliśmy w Londynie i poszliśmy do jednego pubu oglądać mecz, bo grał Liverpool - cały pub zapchany, ale nikt jakoś specjalnie meczem się nie interesował - oprócz niego. Jak Liverpool strzelił bramkę, to ten zaczął podskakiwać, drzeć się na cały pub i skoczył jakiemuś kolesiowi na plecy z radości - oczywiście jako jedyny tam. Myśleliśmy, że padniemy

Co do ręki, to może wybierz się do lekarza?
Stary 2012-03-14, 20:56   #3753
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Facet mojej siostry jak byliśmy w Londynie i poszliśmy do jednego pubu oglądać mecz, bo grał Liverpool - cały pub zapchany, ale nikt jakoś specjalnie meczem się nie interesował - oprócz niego. Jak Liverpool strzelił bramkę, to ten zaczął podskakiwać, drzeć się na cały pub i skoczył jakiemuś kolesiowi na plecy z radości - oczywiście jako jedyny tam. Myśleliśmy, że padniemy
Przypomniało mi się jak byłam w Niemczech i była walka Adamek vs Kliczko. Byliśmy w barze, gdzie właścicielem był Polak i walka leciała. Jak śpiewali nasz hymn to my Polacy wstaliśmy i śpiewali, niesamowite uczucie A to, że później przegrał to już inna sprawa

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:05   #3754
Fubizka
Zakorzenienie

Wiecie, dla mnie to jest inaczej jak moi kumple drą się i klną na cały pub a jak mój partner to robił. Wszyscy pubie się darli a ten kuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa tyyyy @(*#&^$)@#&^$&@!
aż się wszyscy patrzyli, no masakra, wstyd mi było okropnie
Nawet rozumiem, że w emocjach ktoś może rzucić jakąś kurą na cały lokal (w końcu ja w momencie akcji o kluczyki podobno wywróciłam stolik wybiegając ) ale u niego to było nagminne, później się trochę hamował, ale widać było, że z ledwością. Pewnie teraz jest cały szczęśliwy, że może narobić wiochy na pół miasta jak jego zespół przegrywa

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-14 o 21:09
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 22:19   #3755
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Jeny, ale napłodziłyście.

Ostatecznie kupiłam sukienkę i torebkę, dzięki za porady.
Z sukienki jestem zadowolona, ale torebke chyba oddam, jakoś za bardzo zwykła i sportowa mi się zaczęła wydawać. Co do sweterka, fakt był porządny, i nie stawiam na ilosć, ale jakość i w tym wypadku jestem zadowolona.

Fubi mnie serce krwawi, jak widzę niegustownie ubrane dziewczyny, bez pomysłu, gustu. Buty sa świetne, zakochałąm się.
Nie kupiłabym BB z Garniera, możesz kupiś 10 ml próbki z BB.
Na wizazu jest wątek, gdzie dziewczyny zamawiają grupowo na ebayu.
Kupiłam tak Skin79 różowy i byłam zadowolona, mnie nie bielił, ale ja mam jasną karnacje, potem jeszcze jeden, po którym sie świecę.

Generalnie miałam się rozwijać, poznawac ludzi, uczyć się, a mnie sie nic nie chce od jakiegoś czasu. Tzn chce, ale nie mam siły. Najchętniej bym tylko spała po powrocie do domu. Poza tym źle się czuję po odstawieniu tabletek. Czytałąm, że te wszystkie objawy, jak ból piersi, osłabienie jest normalne, ale przysięgam, że juz nigdy nie wezmę tabletki anty do ust.

Myślę, że solarium poprawiłoby mi nastrój.

Królowo świetne butki.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 22:23   #3756
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze jak w miejscu publicznym poleci Someone like you, to przerywam zdanie w pół i komentuję to mniej lub bardziej cenzuralnym słowem. Zresztą, żeby daleko nie szukać, wczoraj siedzę w osiedlowej knajpie z koleżanką i narzekamy ogólnie na facetów, ja wspominam swoje krzywdy, ona swoje i nagle tadam - leci
Na co my jednocześnie "i jeszcze ta ebana Adele ". No dobija mnie ta piosenka niesamowicie. I dzisiaj kwejk zmienił moje postrzeganie tej piosenki:

http://s17.postimage.org/ntm3or7bj/o...62v1_KIHYQ.gif

Nie mogę z Wami.
Czytałam to, co pisałyście, dzisiaj przed randką. I co?
No i musiało w knajpce (podczas randki) polecieć somłon lajk ju.

Wyobraźcie sobie teraz mojego "nagłego banana"na twarzy (bo przypomniałyście mi się) i konsternację randkowicza

Ekhem.
A randka była bardzo udana. Choć skutecznie zniechęcałam go do siebie (oduczyłam się już filtrowania i tych innych pierdoł), on walczył dzielnie. Dlatego wieli szacun dla niego

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-03-14 o 22:25
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 22:31   #3757
Malla
Nie depcze krokusów

Connff - chłopak pewnie w nocy oka nie zmruży i nie zadzwoni jutro, bo zaśnie
Cytat:
Malla - psikacz jest cudowny
Miałam go pod olej lniany na noc i cały dzień, zmyłam Babydream, nałożyłam na 30 min maskę Bingo o której już pisałam (spirulina+keratyna), do której dodałam na oko żelu aloesowego i 2ml witamin, po spłukaniu na mokre włosy jeszcze 4-5 razy psiknęłam i zabezpieczyłam różowym Gliss Kurem. Mama mnie nie poznała
Jeeeju, żeby mi się chciało tak cudować
Stary 2012-03-14, 22:50   #3758
Fubizka
Zakorzenienie

krolowo - wiedziałam, że randka będzie udana
Malla - ja sama nie rozumiem co się ze mną dzieje To już nie jest dbanie o siebie czy coś, tylko normalne regularne hobby po prostu, tak jak niektórzy zbierają znaczki, czy robią domki z zapałek.
Stary 2012-03-14, 22:50   #3759
enjoy89
Zakorzenienie

Ale jaja
Zaczepił mnie na fb jakiś koleś, no to ja jego też. To zaprosił mnie do znajomych. Ja się pytam czy się znamy, a on do mnie, że chyba nie, ale ja go pierwsza zaczepiłam. I sobie przypomniałam, że jakieś parę miesięcy temu przeglądałam znajomych znajomych i parę osób poknęłam, w tym jego ale to było daaaawno. W każdym razie przystojniak. No i dał mi swój numer telefonu i zaprosił mnie na randkę w piątek w następnym tygodniu.
Zgodziłam się, ale nie wiem - iść, czy powinnam sobie dać spokój?
Stary 2012-03-15, 00:29   #3760
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
krolowo - wiedziałam, że randka będzie udana
Ekem, ekhem ...

Fubi, rozprostowałam dziś włosy suszarką i okrągłą szczotką.
Masakra jakaś, one naprawdę mają lepszą kondycję. Chyba najlepszą w życiu (choć wiele jeszcze brakuje).
Fajnie. To motywuje do dalszej pracy.
Niech no tylko zsk przyśle mi moje cacuszka, ach.

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Zgodziłam się, ale nie wiem - iść, czy powinnam sobie dać spokój?
Ale niby dlaczego dać sobie spokój?

Czas edycji: 2012-03-15 o 18:13
Stary 2012-03-15, 00:35   #3761
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Ekem, ekhem ...

Ale to zwykle tak bywa, że jak mamy gdzieś i w ogóle zachowujemy się naturalnie, to wychodzi najlepiej i dzieci z tego są
Cytat:
Fubi, rozprostowałam dziś włosy suszarką i okrągłą szczotką.
Masakra jakaś, one naprawdę mają lepszą kondycję. Chyba najlepszą w życiu (choć wiele jeszcze brakuje).
Fajnie. To motywuje do dalszej pracy.
Niech no tylko zsk przyśle mi moje cacuszka, ach.

Super uczucie, nie? Moje też nie były nigdy w lepszym stanie, chociaż do stanu pożądanego jeszcze im brakuje.
Jak wczoraj oglądałam zdjęcia z października, to do żuchwy miałam włosy, a poniżej... piórka To co przyszło mi z ZSK to jakieś totalne cudo
A co dokładnie stosujesz?

enjoy - iść, ale nie z nastawieniem na zaręczyny i miłość od pierwszego wejrzenia, tylko z nastawieniem na miłe spędzenie czasu a potem się zobaczy

Boże, jak mi się nie chce a mam w diabła roboty... Która to już godzina, będę do rana siedzieć

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-15 o 00:37
Stary 2012-03-15, 00:45   #3762
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ale niby dlaczego dać sobie spokój?
Bo już czytałam w tym wątku nie raz, że powinnam dać sobie spokój z facetami na jakiś czas

E tam, a może akurat go interesowało to o czym mówiłaś?

Cytat:
enjoy - iść, ale nie z nastawieniem na zaręczyny i miłość od pierwszego wejrzenia, tylko z nastawieniem na miłe spędzenie czasu a potem się zobaczy
Nie no to oczywiste, że nie poszłabym z takim nastawieniem. Zresztą, jeszcze ma 9 dni żeby przestać się do mnie odzywać - może żadnej randki nie będzie

A ja znowu miałam iść wcześniej spać, i znowu siedzę do późna, a potem ledwo co wstaję rano. Zresztą i tak jakbym się położyła to nie mogłabym zasnąć
Stary 2012-03-15, 09:47   #3763
OtTakaJa
Zakorzenienie

'- Kochanie, jak wyglądam bez grzywki?
- Jakbyś nie miała grzywki.'
To się dogadałam

Śniło mi się, że zrobiłam 3 testy ciążowe i wszystkie wyszły pozytywnie

'Ciąża, pozytywny wynik w teście ciążowym symbolizuje ciążę, a ta wiadomość we śnie oznacza dobre idee, dzieła na horyzoncie zdarzeń'

Edytowane przez OtTakaJa
Czas edycji: 2012-03-15 o 09:56
Stary 2012-03-15, 14:46   #3764
Malla
Nie depcze krokusów

OtTakaJa - "pozytywny wynik w teście ciążowym symbolizuje ciążę", cóż za mądra publikacja
Obcięłaś grzywkę czy tylko się przymierzałaś?

Ale cisza, Elve pewnie w lesie

Miałam wczoraj wizytę poadopcyjną. Kotek został tak wypieszczony przez gości, że prawie do rana mnie męczył, bo mu się miziania zachciało...

A tak w ogóle to weszłam się pochwalić, że Słodziak wysyła mi od paru dni codziennie serduszka na różne sposoby, ciekawe jak długo się to utrzyma

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-03-15 o 14:54
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:37   #3765
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie mogę z Wami.
Czytałam to, co pisałyście, dzisiaj przed randką. I co?
No i musiało w knajpce (podczas randki) polecieć somłon lajk ju.

Wyobraźcie sobie teraz mojego "nagłego banana"na twarzy (bo przypomniałyście mi się) i konsternację randkowicza

Co do randki - wyszłaś z wprawy, trzeba chadzać częściej, to sobie przypomnisz o trzepotaniu rzęsami i takich tych tam

Swoją drogą ja zawsze miałam problem z neutralnymi tematami randkowymi, temu wielu nie miało ochoty na drugą randę a ci, którzy mieli, nie są do końca normalni

Cytat:
Bo już czytałam w tym wątku nie raz, że powinnam dać sobie spokój z facetami na jakiś czas
I tak nie dasz sobie spokoju, przecież to oczywiste.

Byle tylko nie był z TEGO towarzystwa...

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
'Ciąża, pozytywny wynik w teście ciążowym symbolizuje ciążę, a ta wiadomość we śnie oznacza dobre idee, dzieła na horyzoncie zdarzeń'
A tak a propos planowania ciąży i innych przyszłościowych achów i ochów - wyjaśniliście ostatnią drażliwą sprawę?

Cytat:
Wiecie, dla mnie to jest inaczej jak moi kumple drą się i klną na cały pub a jak mój partner to robił.
Ciekawe, nigdy w takie rzeczy nie wnikałam. Ale ja ogólnie jestem osobą głośną, gwałtowną i rzucającą mięchem przy każdej możliwej okazji, więc to pewnie dlatego.

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
J
Fubi mnie serce krwawi, jak widzę niegustownie ubrane dziewczyny, bez pomysłu, gustu.
No, to my się nigdy nie spotkamy - wykrwawiłabyś się

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ale cisza, Elve pewnie w lesie
Już nie. Teraz umieram.

Cytat:
A tak w ogóle to weszłam się pochwalić, że Słodziak wysyła mi od paru dni codziennie serduszka na różne sposoby, ciekawe jak długo się to utrzyma
Przejdzie mu jak znowu uwierzy, że nie grozi mu Twoje odejście
Stary 2012-03-15, 15:50   #3766
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Co do randki - wyszłaś z wprawy, trzeba chadzać częściej, to sobie przypomnisz o trzepotaniu rzęsami i takich tych tam
Swoją drogą ja zawsze miałam problem z neutralnymi tematami randkowymi, temu wielu nie miało ochoty na drugą randę a ci, którzy mieli, nie są do końca normalni
Byłam w życiu na 2 randkach: z Zakalcem i Słodziakiem
Cytat:
No, to my się nigdy nie spotkamy - wykrwawiłabyś się
Na mój widok niestety też
Cytat:
Przejdzie mu jak znowu uwierzy, że nie grozi mu Twoje odejście
Idź już sobie
Stary 2012-03-15, 15:57   #3767
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Byłam w życiu na 2 randkach: z Zakalcem i Słodziakiem
Ło, to ja się nalatałam, z Blondynem też, ale już w okresie oficjalnozwiązkowym

Cytat:
Idź już sobie
ok.
Stary 2012-03-15, 16:21   #3768
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam wczoraj wizytę poadopcyjną. Kotek został tak wypieszczony przez gości, że prawie do rana mnie męczył, bo mu się miziania zachciało...
A co to jest wizyta poadopcyjna?

W ogóle zajmuję się w wolnych chwilach podrywaniem pewnego kolegi Nie, żebym chciała z nim być czy cokolwiek takiego, po prostu sobie go podrywam A on tak raz przychylny, raz nieprzychylny.
I z drugiej strony od dłuższego czasu jest ten gość, o którym Wam pisałam, że "trochę" się narzuca. Lubiłam go ale w tym momencie napisze mi "cześć" a w myśli mu odpowiadam "spie..." No po prostu tak mi się obrzydził, że denerwuje mnie sama jego obecność.
I zastanawiam się, czy nadmierne podrywanie tamtego kolegi nie doprowadzi mnie do takiego efektu Jakie to jest wszystko skomplikowane
Cytat:
U mnie do tej pory największa skuteczność panuje w dżinsach i t-shircie, kiedy gadam o Gran Tourismo, wbrew wszystkim obiegowym opiniom.

Cytat:
Byle tylko nie był z TEGO towarzystwa...
DOKŁADNIE.

Cytat:
Ciekawe, nigdy w takie rzeczy nie wnikałam. Ale ja ogólnie jestem osobą głośną, gwałtowną i rzucającą mięchem przy każdej możliwej okazji, więc to pewnie dlatego.
Ja też, ale nie bluzgam na cały lokal, jak gdzieś wychodzę.

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-15 o 16:22
Stary 2012-03-15, 16:40   #3769
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
OtTakaJa - "pozytywny wynik w teście ciążowym symbolizuje ciążę", cóż za mądra publikacja
Oj, ja się spotkałam już z tym, że nie wszyscy wiedzą co oznacza pozytywny wynik testu ciążowego

Cytat:
Obcięłaś grzywkę czy tylko się przymierzałaś?
Upięłam ją do góry. Moim zdaniem wyglądam jak wariat.

Cytat:

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
A tak a propos planowania ciąży i innych przyszłościowych achów i ochów - wyjaśniliście ostatnią drażliwą sprawę?
Wyjaśniliśmy Ale plany mogą ulec zmianie, aż się boję o tym powiedzieć mojemu lubemu, bo się strasznie nakręcił na dziecię Ale jeśli dostanę staż, który chcę i później będę miała możliwość zatrudnienia po nim to będę chciała poczekać z powiększaniem rodziny. Wszystko okaże się na przestrzeni dwóch najbliższych tygodni.

Stary 2012-03-15, 17:58   #3770
Fubizka
Zakorzenienie

Teraz będzie post z cyklu Fubi i jej 14letnie problemy.

Najlepszy przyjaciel eksa założył sobie konto na fb. Do tej pory ani jeden ani drugi nie miał konta. To jest mój wieloletni kolega (nie jakiś bliski ale jednak). I teraz co ja mam zrobić jak on mnie doda do znajomych?
Wiecie, że moja aktywność jest raczej duża, zdjęcia z imprez, posty znajomych itd itp. Nie chcę być na kontrolowanym... Ale do niego nic nie mam, jest w porządku itd.
Wiadomo, że jak eks założy konto, to od razu go zablokuję, ale tutaj mam zagwozdkę.

Ja pitolę.

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-15 o 17:59
Stary 2012-03-15, 18:08   #3771
Connff
Zadomowienie

Fubi, ja tu nie widzę żadnego problemu. Jak Cię zaprosi, to przyjmiesz, i tyle. Sama napisałaś, że nic do niego nie masz i jest w porządku. No to... nie wymyślaj 14-letnich problemów .

W ogóle ten FB to same problemy. Ostatnio o dziwo znowu ktoś chciał mi się włamać na konto. Nie mam już nawet siły tego komentować. Czy u was też jest taka częstotliwość włamań, że 2 razy na miesiąc praktycznie, czy tylko ja jestem taka uprzywilejowana?
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:19   #3772
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubi, ja tu nie widzę żadnego problemu. Jak Cię zaprosi, to przyjmiesz, i tyle. Sama napisałaś, że nic do niego nie masz i jest w porządku. No to... nie wymyślaj 14-letnich problemów .
Problem w tym, że wtedy mój eks będzie wiedział co kiedy robię, kiedy gdzie idę i z kim się zadaję. A ja nie chcę, żeby nawet wiedział czy ja żyję.

A po czym to widać czy ktoś się włamywał?

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-15 o 18:21
Stary 2012-03-15, 18:23   #3773
Malla
Nie depcze krokusów

Fubi - przecież możesz mu ograniczyć dostęp.

Connff - czym się te włamania objawiają?
Stary 2012-03-15, 18:24   #3774
Reggaenator
Rozeznanie

P
Cytat:
Problem w tym, że wtedy mój eks będzie wiedział co kiedy robię, kiedy gdzie idę i z kim się zadaję. A ja nie chcę, żeby nawet wiedział czy ja żyję.

A po czym to widać czy ktoś się włamywał?
Przecież na FB można ustawić kto i co może widzieć

Edyta: Malla była szybsza :P
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:24   #3775
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:

Nigdy nie potrafiłam trzepotać rzęsami itp.
Nawet nie chcę się uczyć. Nie czuję tego jakoś, nie chcę.

Neutralne tematy przychodzą mi lekko, kiedy mam silną potrzebę posiadania chopa. Teraz jeszcze jej nie mam, temu tak poległam.

Największą porażką było nasze pożegnanie.
Ekhem, chrząk.

Nie napisał dzisiaj. Myślę więc, że "z nami" koniec

Malla, ja nawet nie pamiętam wszystkich swoich randek. Sporo tego było.

Fubi, moja pielęgnacja nie zmieniła się.
Dalej mam Barwę, różową Isanę, Waxa, męczę resztki Jantara, używam oliwy z oliwek. Chcę jeszcze skończyć swoją starą odżywkę Joanny (z apteczki babuni, mleko i miód).
Mam na komórce wiadomość o kuriera. Jutro oddzwonię, odbiorę paczkę z zsk i zrobię sobie mgiełkę nawilżającą
Mam w planach jeszcze zaopatrzyć się w coś na końcówki. Myślę nad jedwabiem.

Czas edycji: 2012-03-16 o 00:06
Stary 2012-03-15, 18:37   #3776
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Królowo - miałam się już nie pojawiać, ale...może Ty się do niego po prostu odezwij?
Stary 2012-03-15, 18:45   #3777
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubi - przecież możesz mu ograniczyć dostęp.
Dodam go a potem mu wszystko poblokuję

krolowo - do końcówek u mnie najlepiej się sprawdził CHI. I ślicznie pachnie
Stary 2012-03-15, 18:56   #3778
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Królowo - miałam się już nie pojawiać, ale...może Ty się do niego po prostu odezwij?
Zastanawiałam się nad tym.
No ale zobaczymy.

Przyszły do mnie pierdołki do produkcji kosmetyków
Kurier zostawił je sąsiadce

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
krolowo - do końcówek u mnie najlepiej się sprawdził CHI. I ślicznie pachnie
Spróbuję go
Moje końcówki od zawsze kuleją, nie mam wyjścia.

Czas edycji: 2012-03-16 o 00:07
Stary 2012-03-15, 19:06   #3779
grzechuwartka
Rozeznanie

elve:
a czemu masz się już nie pojawiać?
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 19:12   #3780
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Gdybym to ja odezwała się "pierwsza po", ucięłabym mu jaja dokumentnie.
No ale po takim pożegnaniu z Twojej strony to aż się prosi o jakieś "ładna dziś pogoda", czy cokolwiek w tym temacie...

Cytat:
Napisane przez grzechuwartka Pokaż wiadomość
elve:
a czemu masz się już nie pojawiać?
Bo mnie Malla wygoniła

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości