|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cześc i czołem Kochanee
! wolnym krokiem wracam do Was ! Ogolnie to dziś wróciliśmy z TŻ z Zakopanego ! niestety mieliśmy zostać do jutra ale na jutro TŻ musi być w pracy wiec wcześniej wróciliśmy ! Pogoda Nam tak ooo dopisała , ale chodziliśmy po górach i to się liczy spaliłam dużo kalorii haa ! ![]() jak TŻ wgra na lapka jakieś zdjęcia to wkleję ![]()
|
|
|
|
#2402 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
ale mój husband i odchudzanie ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() . Mam nadzieję że sie szybko pogodzicie ! i wogole będzie między Wami jak w niebie ! w Kłótni przeważnie się mówi słowa których zazwyczaj się żałuje ! Głowa do góry jesteś Fantastycznie silną Kobietą ! która Ma wspaniałych Rozrabiaków
|
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Głowa do góry, pogodzicie sięEdytowane przez maminka83 Czas edycji: 2012-03-14 o 13:24 |
|
|
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazuj kiecunię!!! ![]() ![]() Cytat:
już w Anglii? no pogodę ładną Wam wyczarowałam, nie? czekamy na zdjęcia!!!! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja też z tych pogodowców więc wiem co czujesz. Moja teściowa mówi na mnie słoneczna pani Jak świeci słoneczko to mogłabym góry przenosić
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co Ty studiujesz?
|
|
|
|
|
#2411 |
|
Rozeznanie
|
Czesc laski,
czy wspominalam juz kiedys ze nienawidze mojego laptopa?! Napisalam posta i chcialam go wyslac ale mi sie wylaczyla przegladarka. Wypieprze go przez okno. Wiec: Nie iwerze ze od pon napisalyscie tylko tyle 3 strony scislej mowiac ![]() Zoladek mnie cos boli, mialam n aobiad jesc lekki bigos, ale sobie odpuszcze. I kolacje zaczne jesc najpozniej o 19 30 , bo moj zoladek chyba sie meczy jak pozniej jem, nawet ten koktajl bialkowy... ![]() Poza tym: wczoraj bylam w H&M i kupilam sobie spodnie. Zawsze mialam tam 38/40... a wczoraj spokojnie weszlam w 36 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sikam pod siebie !!!!!!!!!! Takie obcisle rurki, ze zlotymi zamkami z tylu <3 material sliski piekne sa i rozmiar 36 ![]() Maminka- straszna historia.. az mi sie lezka w oku zakrecila tak, to prawda, chociaz to trudne, ale trzeba doceniac to co sie ma i nie szukac "idealnego" partnera... bo zaden nie jest ![]() Coctail- mietowa spodnica jaki kroj? ![]() Moniś- spokojnie, z mezem sie pogodzicie. Czasem bywaja i takie klotnie Ale jesli sie kochacie to wszystko wytrzymacie... Chyba, ze juz na prawde bede strasznie to wtedy nie patrz na dzieci i daj sobie spokoj. Ale czasem trzeba nad zwiazkiem popracowac, z reszta kobietki wiecie najlepiej jak to jest Moja babcia cale zycie sie meczyla z moim dziadkiem "bo dzieci" i byla nieszczesliwa. Za to moja mama kopnela w Przez moja szkole nawet nie mam kiedy isc na silke, non stop wracam do domu padnieta i musze sie jszcze uczyc :/ kurrrrrrr
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Czuje się jak parówka
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-03-15 o 11:54 |
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
kamilon cześć
mój laptop też czasem żyje własnym życiem i robi głupie rzeczy mnie też coś dzisiaj żołądek boli i już mnie pogoniło ze 2 razy na kibelek ![]() rozmiar 36??! ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, tak laska! ![]() A zdjecie wrzuce w weekend bo w pt ide na impreze i wrzuce fote w tych spodniach i szpilkach ))
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Weź przestań
obrażasz parówki
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Maminka hahaha się uśmiałam z tego żelaznego ścisku i strong women
![]() A co do tej historii to strasznie przykra, ale niestety prawdziwa. Zelka koniecznie pokaż zdjęcia ![]() Cocktail ale ślicznie w niej wyglądasz Kamilon gratuluję rozmiaru 36 wiem jakie to wspaniałe uczucie no i już się nie mogę doczekać zdjęć Przypomnij ile masz wzrostu? A co do laptopa to mój też mi takie numery wykręca już mu obiecuje, że jeszcze trochę i wyląduje za oknem ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- A ja dziś umyłam sobie włoski, nałożyłam odżywkę i maskę a jak już spłukałam to pozwoliłam im samym wyschnąć, żeby nie męczyć ich suszarką i pazurki pomalowałam na oczo☠☠☠ny róż a na to drobny brokacik
|
#2419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyżej chyba nie powinna być, tak jak na zdjęciu uważam, że dobrze---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Taaaaaaaparówka nie wiem gdzie, chyba light o grubości kabanoska ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Ja dzisiaj zakupiłam herbatkę bio active - Zioła Mnicha - odchudzanie http://www.opinie.senior.pl/Srodek-w...anie,2195.html Edytowane przez maminka83 Czas edycji: 2012-03-14 o 14:50 |
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
byłam u lekarza, na szczęscie dostałam się normalnie tylko musiałam poprosić lekarkę aby się zgodziła wziąć mnie bez rejestracji.
Jak zobaczyła moje gardło to w szoku była.... tyle ropy i aż rany się porobiły :/ dała mi antybiotyk Amoksiklav w tabletkach tyle że rozpuszcza je się w buzi i dopiero połyka. Całkiem dobre w smaku Mam brać jedną co 12 godzin i płukać gardło rozrobioną wodą utlenioną. Jedną już wzięłam i póki co nie dobrze mi.... troche mnie mdli ale może dlatego że dziś prawie nic nie jadłam i nie piłam.... nie że nie chcę jeść tylko nie mogę bo to tak boli że aż mi się płakać chce..... Zaczęłam trochę sprzatać, ogarnęłam już łazienkę, sypialnię i dzieciaków pokój. Jeszcze tylko kuchnia i salon... no i poodkurzać muszę całe mieszkanie dziś ma przyjść ta dziewczyna co chce wynająć mieszkanie. Tylko że ja teraz się zastanawiam czy dobrze robię że jadę do tych Niemiec.... jakoś po wczorajszym mi sie odechciało. Wiem że nigdy nie będzie "dobrze" między nami, ja się z tym człowiekiem nie potrafię dogadać bo on uważa się za nie wiadomo kogo. No nic... idę dalej sprzątać i coś może zjem.... chociaż wątpię w to. Nie długo wrócę i Wam po odpisuję
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Monia dobrze, że dostałaś się do tej pani doktor
mój TŻ ostatnio miał ten sam antybiotyk nie daj się choróbsku
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Monia zdrówka Ci życzę
![]() A mój Tż był dziś w Czechach i kupił mi mleczko w tubce
|
#2423 | |||
|
Zakorzenienie
|
Posprzątałam cały dom
tylko nie odkurzałam bo juz siły nie mam włączyłam nawet zmywarkę i pranie wstawiłam nie wiem jak tego dokonałam przy tej mojej anginie bo fatalnie się czuję.... wzięłam 2 ibupromy bo ruszyć się nie mogłam tak mnie kości bolały i trochę mi przeszło ale głowa jeszcze lekko boli Gardło nachrzania niesamowicie... udało mi się zjeść 2 naleśniki z jabłkami takie letnie ale miałam łzy w oczach jak je jadłam Kupiłam dzisiaj sobie sok pomidorowy z Tymbarka bo miałam taką ochotę że szok! Ale jak wzięłam łyka to mało nie umarłam... bo ten sok z dodatkiem soli jest i pewnie jeszcze z jakimis przyprawami... tak mnie zaczęło palić że więcej już go nie ruszyłam.... a pikantny nie jest bo już go pare razy kiedyś piłam. A mam taką ochotę na niego..... Była juz ta dziewczyna z mężem obejrzeć mieszkanie. Bardzo fajni porządni ludzie, strasznie im się spodobało mieszkanko i ciesza się ogromnie że tu zamieszkają. Także sprawa mieszkania jest już załatwiona Nie sądziłam że tak szybko kogoś znajdę nie dając nawet ogłoszenia o wynajem ![]() Zadzwoniłam do męża powiedzieć mu że mieszkanie będzie wynajęte i teraz to juz muszę się stąd wyprowadzić do niego. Allleeeeeż był milutki! ojeju! ucieszył się bardzo, że zadzwoniłam chyba dobry humor miał Wracał akurat z pracy i ma zadzwonić jak będzie już w domu....---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
no byłam byłam u lekarza mam już antybiotyk ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
Dziękuję Madziu ja wiem, że mogę na Was liczyć już nie raz się o tym przekonałam Jesteście cudowne ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
Jestem z Cieb ie dumna że wciąz chodzisz na piechotkę podziwiam Cię !!! Zobaczysz, że na dobre Ci to wyjdzie ![]() A o 20:30 to juz faktycznie za późno na spacery, dobrze, że Cie szefowa odwiozła! Jak już ciemno to lepiej nie chodzić samej taki kawał drogi
|
|
#2424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio jeszcze tu pisałam na forum że nigdy anginy nie miałam!!!!!!!!! A patrzcie!!!!!!! WYKRAKAŁAM !!!!! Straszne miałas te dziecinstwo, ciągle chora byłaś sie nameczyłaś pewnie ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
kalorii to na bank duzo spaliłaś czekamy na foteczki!!!!! ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
strasznie miło się czyta takie rzeczy tez mam nadzieję ze się wszystko ułozy. Musi !! ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Strasznie mi przykro z powodu Twojej koleżanki strasznie nieszczęście ją spotkało w życiu mam nadzieję że los się do niej uśmiechnie i wynagrodzi jej to wszystko. Ludzie mają tak ciężko a niektórzy się o takie bzdury kłócą.... ajjj te życie :/
|
|
#2425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie to napisałaś No od poniedziałku nie pisałyśmy dużo, bo ciągle cos się u nas działo. Heroine była chora a wczoraj była u teściów na imprezie, ja też chora na anginę, dziewuszki nasze też zalatane - a to szkoła, a to zakupy i tak ciągle coś. Także ciesz się, że masz tak mało do nadrobienia Może coś Ci zaszkodziło że Cie żołądek boli? oooo no to gratuluję rozmiaru 36 wiem, że to piekne uczucie dlatego wierzę Ci że sikasz pod siebie Cytat:
Szkoda, że Twoja babcia całe życie zmarnowała przez twojego dziadka szkoda mi takich kobiet Twoja mama bardzo dobrze zrobiła, brawa dla niej Jak mój mąż będzie przeginał to też będę musiała go zostawić. Ale póki co jeszcze da się z nim wytrzymać, a jak ma dobry humor to taki aniołek z niego że szok. ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
A jak byś w szpilkach tą fotkę zrobiła to by w ogóle było sexi Balerinki strasznie pogrubiają nogi dlatego lepiej ich nie nosić Co do spódnicy to Ci nie doradzę bo ja nie noszę ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
bez tego antybiotyku to umarłabym chyba. Oo to super, że Twojemu TŻ pomógł ten antybiotyk mi tez pewnie pomoże na pewno wybiorę go do końca bo nie chcę nawrotu choroby. Musze tylko cos osłonowego sobie kupić żeby później nie mieć problemu z układem rozrodczym, bo zawsze po antybiotykach coś mi sie tam dzieje :/ ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Dziękuję Madziu przyda się
|
|
#2426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladnie cwiczyc musialas a mina tz-a bezcenna pewnie![]() Cytat:
Cytat:
![]() swietnie wyglądasz i super spódniczkaJa mam dzisiaj tzw dzien paszteta wogole sie sobie nie podobam, wszystko i wszyscy mnie wk******
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Ale powiem Wam, że troszkę lepiej z gardłem.... zjadłam niedawno puree ziemniaczane z boczkiem i cebulką z Knorr Gorący Kubek ( 220 kcal) i nie płakałam przy połykaniu
czyli jakaś poprawa juz jest. Pani doktor mówiła że dziś wieczorem powinno być lepiej no i chyba miała rację. W ogóle to dziś mam zamiar użyć znowu mojego depilatora tym razem w miejscu bikini mam tylko nadzieję że nie umrę..... nogi nadal zapuszczam i nie długo też wydepiluję. Pod paszkami włosków nadal nie ma a to już 1,5 tygodnia minęło szukałam sobie kurtki na allegro takiej przejściowej, co sądzicie o tej ? : http://moda.allegro.pl/niepowtarzaln...195072503.html
|
#2428 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Według mnie nie ma w tym nic wstydliwego, no ale kto zrozumie to męskie ego ![]() Cytat:
Mam nadzieję że będzie te 20stopni w weekend bo mam zamiar się opalać na balkonie Cytat:
Jacy idioci!! Mogli chociaż poinformować! Ale ładna spódnica, widziałam taką wczoraj w jakiejś gazecie z działem 'moda' Fajnie w niej wyglądasz ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Fajnie że pochodziliście sobie po górach musiało być cudownie ![]() Cytat:
Dlatego sama go zachęcam do ćwiczeń ciągle i tak trochę podpuszczam przyznam się Jak skończy biegać to mówię mu jaki jest twardy i dzielny a on wtedy taki dumny jest i pewnie chce mi zaimponować hihi A Twój mąż też duży ale on to i wysoki pewnie nikt mu nie podskoczy co ![]() Cytat:
Gratuluję obcisłe rurki, aah marzę o takich
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-14 o 20:42 |
|||||||
|
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
monia aż tak Cię rozłożyło
Powinnaś leżeć w łóżku a nie sprzątać!! No ale kto inny to zrobi jak nie Ty, biedna jesteś nawet nie możesz za bardzo odpocząć Dobrze że teraz już trochę lepiej to może prześpisz całą noc ![]() A co do tej kłótni z mężem.. Pamiętam jak pisałaś zawsze po kłótni że tak Cię wkurza on i nie możesz z nim wytrzymać, ale pamiętam też że jak przyjeżdżał to byłaś taka szczęśliwa i tak Wam się fajnie układało, mogliście się nacieszyć sobą. Więc są i dobre i złe chwile. Na pewno się w Niemczech dotrzecie w końcu i wierzę że on zobaczy wtedy jaką ma cudowną żonę która się tak poświęca rodzinie ![]() Byłam dziś na korkach i powiem Wam że nawet skumałam trochę z tej matmy Ciekawe czy na lekcji coś będę umiała zrobić. Dziś się kładę wcześniej w końcu, bo rano wstaję ostatnio nieprzytomna i nie mogę uwierzyć że już tyle godzin spania za mną A jutro idę po żakiet, mam nadzieję że będzie M Bo jak nie to
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-14 o 20:51 |
|
|
|
#2430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie koturny ale do spódniczki nie pasują.Cytat:
Dziękuję Ja melduję masażyk wykonany a Ty białaczekoladko jak tam ? ![]() ![]() Teraz siedzę i maluje paznokcie na stopach, bo miałam straszne
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

!
wolnym krokiem wracam do Was !

Kazałam Tż biec i nie patrzeć na mnie bo nie chciałam mu psuć ćwiczeń, bo on jednak ma już lepszą kondycję.

jesteś Fantastycznie silną Kobietą ! która Ma wspaniałych Rozrabiaków
no kpiny sobie robia moje koleżanki jechały po 130km do szkoły żeby klamke pocałować
czekamy na zdjęcia!!!! 

jaki kroj? 

obrażasz parówki
wiem jakie to wspaniałe uczucie

chyba dobry humor miał
czekamy na foteczki!!!!!