Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 13:02   #2401
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cześc i czołem Kochanee ! wolnym krokiem wracam do Was !
Ogolnie to dziś wróciliśmy z TŻ z Zakopanego ! niestety mieliśmy zostać do jutra ale na jutro TŻ musi być w pracy wiec wcześniej wróciliśmy !
Pogoda Nam tak ooo dopisała , ale chodziliśmy po górach i to się liczy spaliłam dużo kalorii haa ! jak TŻ wgra na lapka jakieś zdjęcia to wkleję
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:04   #2402
maminka83
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Słuchajcie biegałam dziś 20minut ! I jeszcze 10 przeszłam się spacerkiem z Tż, co prawda miałam częste przerwy w trakcie tych 20min ale dałam z siebie wszystko aż nogi mi się uginały. Fajnie było tak zmusić ciało do wysiłku, chociaż chciałam przestać biec to mówię 'nie, ja tu rządze' i biegłam dalej Kazałam Tż biec i nie patrzeć na mnie bo nie chciałam mu psuć ćwiczeń, bo on jednak ma już lepszą kondycję.
W ogóle to jestem z niego taka dumna bo schudł już 5kg w 3 tygodnie Biegał w tym czasie codziennie no ale miał przerwy więc jakieś 2 tygodnie łącznie. Ale jak się zważył i to zobaczył to powiedział że teraz już musi to pociągnąć

heroine no to ładnie się trzymałaś super I spacerek załatwił sprawę sałatki z majonezem więc luz
Ale Ci fajnie mureczko, że tż z Tobą sie odchudza, biega ... mój tż to bysiu Waży 118 kg ale ma wzrostu 2 m więc tego tak po nim nie widać jedynie to troszke brzuszek ale mój husband i odchudzanie

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine cieszę się, że dzielnie się trzymałaś
A mnie już odmuliło

A w ogóle to zapomniałam Wam napisać, że wczoraj złamałam agrafkę myślałam, że dostanę zawału taki był huk jak pękła
meedzik żelazny ścisk dobre Jesteś strong woman
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:07   #2403
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Zajrzałam jeszcze raz w gardło przy lepszym świetle i faktycznie mam rope na migdałkach i na gardle... takie białe czopy i to sporo tego
Angina jak nic! Jutro idę do lekarza o ile się dostanę... jak nie to prywatnie pójdę.
Dziś mało jadłam... płatki, 1 mały schabowy, 200 ml zupy grzybowej, 250 ml zupy pomidorowej z ryżem. I to wszystko. Nie mam w ogóle apetytu a jak jem coś to sprawia mi to straszny ból.... Nadal wszystko mnie boli, łyknęłam nie dawno Ibuprom więc troszkę mniej na szczęście.

W ogóle to pokłóciłam się z mężem.... tak mnie wkurzył, że masakra! Było tyle czasu dobrze a dziś znowu ciągle mnie krytykował i dowalał głupimi tekstami. To że jestem chora ma kompletnie gdzieś i w ogóle mu mnie nie szkoda że muszę sie sama dziećmi zajmować bo jak to stwierdził "łachy nie robię". Co za palant. W ogóle zaczął cos tam na moją matkę gadać, porównywać mnie do niej itd. ostro było i na koniec dodałam że mam nadzieję że sobie w tych Niemczech znajdę jakiegoś faceta który będzie mnie szanował i kochał. no może i przesadziłam ale nie mówiłam tego przecież serio. No ale on oczywiście focha walnął i powiedział że nie ma sensu żebym ja przyjeżdzała do niego, bo on już wie po co ja tam chcę przyjechać. Powiedział że mam nie dzwonić do niego itd. To ja mu że tylko obrażać się umie jak rozpieszczony mamisynek i że jest za mało inteligenty żeby porozmawiać więc się obraża. Powiedziałam mu jeszcze że może do mnie tez nie dzwonić i że mam to gdzieś, ale jak straci rodzinę to tylko przez własną głupotę i egoizm.
Powiem Wam szczerze, że na prawdę zastanawiam się czasami dlaczego ja z nim jestem.... no chyba tylko dla dzieci...
ajjjj co za życie, zazdroszczę dziewczynom które nie mają facetów, są same i robią wszystko na co mają ochotę. Na prawdę
Kurde Monia tak strasznie mi przykro że się pokłóciłaś z Mężem . Mam nadzieję że sie szybko pogodzicie ! i wogole będzie między Wami jak w niebie ! w Kłótni przeważnie się mówi słowa których zazwyczaj się żałuje ! Głowa do góry jesteś Fantastycznie silną Kobietą ! która Ma wspaniałych Rozrabiaków
Stary 2012-03-14, 13:13   #2404
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail pokazujjjj
oj nie, bo na zdjęciu wyglądam strasznie :P
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:17   #2405
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Zajrzałam jeszcze raz w gardło przy lepszym świetle i faktycznie mam rope na migdałkach i na gardle... takie białe czopy i to sporo tego
Angina jak nic! Jutro idę do lekarza o ile się dostanę... jak nie to prywatnie pójdę.
Dziś mało jadłam... płatki, 1 mały schabowy, 200 ml zupy grzybowej, 250 ml zupy pomidorowej z ryżem. I to wszystko. Nie mam w ogóle apetytu a jak jem coś to sprawia mi to straszny ból.... Nadal wszystko mnie boli, łyknęłam nie dawno Ibuprom więc troszkę mniej na szczęście.

W ogóle to pokłóciłam się z mężem.... tak mnie wkurzył, że masakra! Było tyle czasu dobrze a dziś znowu ciągle mnie krytykował i dowalał głupimi tekstami. To że jestem chora ma kompletnie gdzieś i w ogóle mu mnie nie szkoda że muszę sie sama dziećmi zajmować bo jak to stwierdził "łachy nie robię". Co za palant. W ogóle zaczął cos tam na moją matkę gadać, porównywać mnie do niej itd. ostro było i na koniec dodałam że mam nadzieję że sobie w tych Niemczech znajdę jakiegoś faceta który będzie mnie szanował i kochał. no może i przesadziłam ale nie mówiłam tego przecież serio. No ale on oczywiście focha walnął i powiedział że nie ma sensu żebym ja przyjeżdzała do niego, bo on już wie po co ja tam chcę przyjechać. Powiedział że mam nie dzwonić do niego itd. To ja mu że tylko obrażać się umie jak rozpieszczony mamisynek i że jest za mało inteligenty żeby porozmawiać więc się obraża. Powiedziałam mu jeszcze że może do mnie tez nie dzwonić i że mam to gdzieś, ale jak straci rodzinę to tylko przez własną głupotę i egoizm.
Powiem Wam szczerze, że na prawdę zastanawiam się czasami dlaczego ja z nim jestem.... no chyba tylko dla dzieci...
ajjjj co za życie, zazdroszczę dziewczynom które nie mają facetów, są same i robią wszystko na co mają ochotę. Na prawdę
Moniś takie są uroki życia. Ja z moim mężem bardzo się kłóciliśmy na początku związku potem małżeństwa dopiero śmierć Synka nas zblizyła i doprowadziła, że trochę dojrzeliśmy. Ludzie docierają się całe życie. W dalszym ciągu zdarzają się od czasu do czasu jakieś niedomówienia, kłótnie, padają słowa, które bardzo ranią ale są dzieci i musimy schować dumę w kieszeń. Wiesz mam przyjaciółkę, jest dla mnie jak siostra. Straciła brata, a w 3 lata potem straciła męża i ojca w wypadku ... Bardzo się kłóciła z mężem wręcz wszystko wisiała na włosku i teraz z perspektywy czasu mówi, że było jak było ale wszystkie radości, wszystkie smutki, problemy dzieliło się na dwoje. Było Jej lżej a teraz jest sama z dzieckiem, które ciągle choruje, daje mocno popalić i mimo, że miał 2 latka jak zginał ojciec, do dziś, wieczór w wieczór pyta o tatę. Wiesz ... nigdy się nie znajdzie ideału bo nikt nie jest idealny.... W mężu Cię denerwuje to a w innym denerwowało by Cię coś innego. I wiem, że łatwo się mówi bo w kłótni i ja często o tym zapominam ale to jest życie a życie mimo wielu przeciwieństw i smutnych scenariuszy jest piękne tylko czasami nie umiemy tego piękna dostrzec również w naszych mężach Głowa do góry, pogodzicie się

Edytowane przez maminka83
Czas edycji: 2012-03-14 o 13:24
Stary 2012-03-14, 13:22   #2406
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Wiecie co zwariuje pojechałam na te durne dni otwarte a tu co się okazuje ? Że ODWOŁANE no kpiny sobie robia moje koleżanki jechały po 130km do szkoły żeby klamke pocałować
Jeden plus poszłam z koleżanką na sklepy i kupiłam miętową spódnice
O fakenszit
pokazuj kiecunię!!!

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Ogolnie to dziś wróciliśmy z TŻ z Zakopanego ! niestety mieliśmy zostać do jutra ale na jutro TŻ musi być w pracy wiec wcześniej wróciliśmy !
Pogoda Nam tak ooo dopisała , ale chodziliśmy po górach i to się liczy spaliłam dużo kalorii haa ! jak TŻ wgra na lapka jakieś zdjęcia to wkleję
No hej hej! już w Anglii?
no pogodę ładną Wam wyczarowałam, nie? czekamy na zdjęcia!!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:23   #2407
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Monia zdrowka kochana

U mnie fatalnie na calej lini, niby @ dopiero za dwa tyg a czuje sie jakby miala byc jutro, opadlam z sil ale mam nadzieje ze sie podniose

Wciaz chodze na piechotke, wczoraj tylko szefowa wieczorem mnie odwiozla do domu bo byla 20.30 jak skonczylam prace i bylo jej mnie szkoda, zreszta ja tez nie mialam sily i niechcialam sie wloczyc po nocy.

Pada deszcz jest szaro, dzisiaj glowy podniesc nie moglam z lozka, fatalna pogoda = fatalne samopoczucie. Jestem taka meteopatka ze az mnie to przeraza
Cześć Kochanie
No ja też z tych pogodowców więc wiem co czujesz. Moja teściowa mówi na mnie słoneczna pani Jak świeci słoneczko to mogłabym góry przenosić
Stary 2012-03-14, 13:24   #2408
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Moniś takie są uroki życia. Ja z moim mężem bardzo się kłóciliśmy na początku związku potem małżeństwa dopiero śmierć Synka nas zblizyła i doprowadziła, że trochę dojrzaliśmy. Ludzie docierają się całe życie. W dalszym ciągu zdarzają się od czasu do czasu jakieś niedomówienia, kłótnie, padają słowa, które bardzo ranią ale są dzieci i musimy schować dumę w kieszeń. Wiesz mam przyjaciółkę, jest dla mnie jak siostra. Straciła brata, a w 3 lata potem straciła męża i ojca w wypadku ... Bardzo się kłóciła z mężem wręcz wszystko wisiała na włosku i teraz z perspektywy czasu mówi, że było jak było ale wszystkie radości, wszystkie smutki, problemy dzieliło się na dwoje. Było Jej lżej a teraz jest sama z dzieckiem, które ciągle choruje, daje mocno popalić i mimo, że miał 2 latka jak zginał ojciec, do dziś, wieczór w wieczór pyta o tatę. Wiesz ... nigdy się nie znajdzie ideału bo nikt nie jest idealny.... W mężu Cię denerwuje to a w innym denerwowało by Cię coś innego. I wiem, że łatwo się mówi bo w kłótni i ja często o tym zapominam ale to jest życie a życie mimo wielu przeciwieństw i smutnych scenariuszy jest piękne tylko czasami nie umiemy tego piękna dostrzec również w naszych mężach Głowa do góry, pogodzicie się
Przykra historia

Zgadzam się dobrze powiedziane
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-14, 13:32   #2409
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No hej hej! już w Anglii?
no pogodę ładną Wam wyczarowałam, nie? czekamy na zdjęcia!!!!
nie ja jeszcze w PL do końca tygodnia bo w week mam zajęcia na uczelni TŻ tylko pojechał a ja do Niego dojadę w przyszłym tygodniu !
Stary 2012-03-14, 13:38   #2410
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
nie ja jeszcze w PL do końca tygodnia bo w week mam zajęcia na uczelni TŻ tylko pojechał a ja do Niego dojadę w przyszłym tygodniu !
Aha a co Ty studiujesz?
Stary 2012-03-14, 13:39   #2411
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Czesc laski,

czy wspominalam juz kiedys ze nienawidze mojego laptopa?! Napisalam posta i chcialam go wyslac ale mi sie wylaczyla przegladarka. Wypieprze go przez okno.

Wiec: Nie iwerze ze od pon napisalyscie tylko tyle 3 strony scislej mowiac

Zoladek mnie cos boli, mialam n aobiad jesc lekki bigos, ale sobie odpuszcze. I kolacje zaczne jesc najpozniej o 19 30 , bo moj zoladek chyba sie meczy jak pozniej jem, nawet ten koktajl bialkowy...

Poza tym: wczoraj bylam w H&M i kupilam sobie spodnie. Zawsze mialam tam 38/40... a wczoraj spokojnie weszlam w 36 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sikam pod siebie !!!!!!!!!! Takie obcisle rurki, ze zlotymi zamkami z tylu <3 material sliski piekne sa i rozmiar 36

Maminka- straszna historia.. az mi sie lezka w oku zakrecila tak, to prawda, chociaz to trudne, ale trzeba doceniac to co sie ma i nie szukac "idealnego" partnera... bo zaden nie jest

Coctail- mietowa spodnica jaki kroj?

Moniś- spokojnie, z mezem sie pogodzicie. Czasem bywaja i takie klotnie Ale jesli sie kochacie to wszystko wytrzymacie... Chyba, ze juz na prawde bede strasznie to wtedy nie patrz na dzieci i daj sobie spokoj.
Ale czasem trzeba nad zwiazkiem popracowac, z reszta kobietki wiecie najlepiej jak to jest
Moja babcia cale zycie sie meczyla z moim dziadkiem "bo dzieci" i byla nieszczesliwa. Za to moja mama kopnela w mojego ojca bo jest [niecenzuralne slowo] , mialam wtedy 6 lat, ulozyla sobie zycie na nowo i jestesmy szczesliwe. Moim zdaniem dobrze mnie wychowala i nadal to robi i jakos nie cierpie z poowdu braku ojca, bo on tez ma mnie gdzies. A dzieci sa szczesliwe kiedy ich rodzice sa szczesliwi. A nie jak kloca sie co chwile.

Przez moja szkole nawet nie mam kiedy isc na silke, non stop wracam do domu padnieta i musze sie jszcze uczyc :/ kurrrrrrr

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:42   #2412
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Czuje się jak parówka I chyba powinnam mieć tą spódnice wyżej, ale wtedy mi wisi w pasie.

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-03-15 o 11:54
Stary 2012-03-14, 13:46   #2413
heroine86
Zakorzenienie

kamilon cześć
mój laptop też czasem żyje własnym życiem i robi głupie rzeczy

mnie też coś dzisiaj żołądek boli i już mnie pogoniło ze 2 razy na kibelek

rozmiar 36??! super! Pokazuuuuuujjjjj

Cytat:
Czuje się jak parówka I chyba powinnam mieć tą spódnice wyżej, ale wtedy mi wisi w pasie.
Woowww jaka Ty laska! a spódnica cudooo zawsze chciałam sobie taką kupić
Stary 2012-03-14, 13:51   #2414
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
kamilon cześć
mój laptop też czasem żyje własnym życiem i robi głupie rzeczy

mnie też coś dzisiaj żołądek boli i już mnie pogoniło ze 2 razy na kibelek

rozmiar 36??! super! Pokazuuuuuujjjjj

Tak, tak laska!

A zdjecie wrzuce w weekend bo w pt ide na impreze i wrzuce fote w tych spodniach i szpilkach ))

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 13:51   #2415
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
dzaguniaaaaaa !
Stary 2012-03-14, 13:58   #2416
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe z której strony laska Ja tam widze parówke
Stary 2012-03-14, 13:58   #2417
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Weź przestań obrażasz parówki
Stary 2012-03-14, 14:33   #2418
meeedzik
Zakorzenienie

Maminka hahaha się uśmiałam z tego żelaznego ścisku i strong women
A co do tej historii to strasznie przykra, ale niestety prawdziwa.

Zelka koniecznie pokaż zdjęcia

Cocktail ale ślicznie w niej wyglądasz i weź głupot nie gadaj, że jak parówka

Kamilon gratuluję rozmiaru 36 wiem jakie to wspaniałe uczucie no i już się nie mogę doczekać zdjęć
Przypomnij ile masz wzrostu?
A co do laptopa to mój też mi takie numery wykręca już mu obiecuje, że jeszcze trochę i wyląduje za oknem

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

A ja dziś umyłam sobie włoski, nałożyłam odżywkę i maskę a jak już spłukałam to pozwoliłam im samym wyschnąć, żeby nie męczyć ich suszarką i pazurki pomalowałam na oczo☠☠☠ny róż a na to drobny brokacik
Stary 2012-03-14, 14:48   #2419
maminka83
Raczkowanie

Cool Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Super kiecusia Wyżej chyba nie powinna być, tak jak na zdjęciu uważam, że dobrze

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Taaaaaaaparówka nie wiem gdzie, chyba light o grubości kabanoska Laska jesteś

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Ja dzisiaj zakupiłam herbatkę bio active - Zioła Mnicha - odchudzanie
http://www.opinie.senior.pl/Srodek-w...anie,2195.html

Edytowane przez maminka83
Czas edycji: 2012-03-14 o 14:50
Stary 2012-03-14, 15:05   #2420
monika01011986
Zakorzenienie

byłam u lekarza, na szczęscie dostałam się normalnie tylko musiałam poprosić lekarkę aby się zgodziła wziąć mnie bez rejestracji.
Jak zobaczyła moje gardło to w szoku była.... tyle ropy i aż rany się porobiły :/ dała mi antybiotyk Amoksiklav w tabletkach tyle że rozpuszcza je się w buzi i dopiero połyka. Całkiem dobre w smaku
Mam brać jedną co 12 godzin i płukać gardło rozrobioną wodą utlenioną.
Jedną już wzięłam i póki co nie dobrze mi.... troche mnie mdli ale może dlatego że dziś prawie nic nie jadłam i nie piłam.... nie że nie chcę jeść tylko nie mogę bo to tak boli że aż mi się płakać chce.....
Zaczęłam trochę sprzatać, ogarnęłam już łazienkę, sypialnię i dzieciaków pokój. Jeszcze tylko kuchnia i salon... no i poodkurzać muszę całe mieszkanie dziś ma przyjść ta dziewczyna co chce wynająć mieszkanie. Tylko że ja teraz się zastanawiam czy dobrze robię że jadę do tych Niemiec.... jakoś po wczorajszym mi sie odechciało. Wiem że nigdy nie będzie "dobrze" między nami, ja się z tym człowiekiem nie potrafię dogadać bo on uważa się za nie wiadomo kogo.
No nic... idę dalej sprzątać i coś może zjem.... chociaż wątpię w to. Nie długo wrócę i Wam po odpisuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 16:43   #2421
heroine86
Zakorzenienie

Monia dobrze, że dostałaś się do tej pani doktor mój TŻ ostatnio miał ten sam antybiotyk pomógł mu, tylko trzeba wybrać do końca mam nadzieję, że i Ciebie postawi na nogi nie daj się choróbsku
Stary 2012-03-14, 17:44   #2422
meeedzik
Zakorzenienie

Monia zdrówka Ci życzę

A mój Tż był dziś w Czechach i kupił mi mleczko w tubce mniamciu
Stary 2012-03-14, 18:34   #2423
monika01011986
Zakorzenienie

Posprzątałam cały dom tylko nie odkurzałam bo juz siły nie mam włączyłam nawet zmywarkę i pranie wstawiłam nie wiem jak tego dokonałam przy tej mojej anginie bo fatalnie się czuję.... wzięłam 2 ibupromy bo ruszyć się nie mogłam tak mnie kości bolały i trochę mi przeszło ale głowa jeszcze lekko boli Gardło nachrzania niesamowicie... udało mi się zjeść 2 naleśniki z jabłkami takie letnie ale miałam łzy w oczach jak je jadłam Kupiłam dzisiaj sobie sok pomidorowy z Tymbarka bo miałam taką ochotę że szok! Ale jak wzięłam łyka to mało nie umarłam... bo ten sok z dodatkiem soli jest i pewnie jeszcze z jakimis przyprawami... tak mnie zaczęło palić że więcej już go nie ruszyłam.... a pikantny nie jest bo już go pare razy kiedyś piłam. A mam taką ochotę na niego.....
Była juz ta dziewczyna z mężem obejrzeć mieszkanie. Bardzo fajni porządni ludzie, strasznie im się spodobało mieszkanko i ciesza się ogromnie że tu zamieszkają. Także sprawa mieszkania jest już załatwiona Nie sądziłam że tak szybko kogoś znajdę nie dając nawet ogłoszenia o wynajem
Zadzwoniłam do męża powiedzieć mu że mieszkanie będzie wynajęte i teraz to juz muszę się stąd wyprowadzić do niego. Allleeeeeż był milutki! ojeju! ucieszył się bardzo, że zadzwoniłam chyba dobry humor miał Wracał akurat z pracy i ma zadzwonić jak będzie już w domu....

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Ja to w sklepach oczopląsu dostaje nic nie mogę konkretnego wypatrzyć wole np wcześniej na necie obczaić i iść z konkretnym zamiarem A jak cos znajde to cena z kosmosu zwykła koszulka 100 zł No to ja wole poczeka na promocje

A Ty do lekarza koniecznie !
No to ja mam tak samo!! Normalnie jakbym o sobie to czytała
no byłam byłam u lekarza mam już antybiotyk

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Heroine, Monia no mi się wydaje, że już się wyrobiła ta agrafka i strzeliła mi jak ją ścisnęłam akurat na setnym razie Właśnie nie wiem czy kupować nową, zastanawiam się nad robieniem przysiadów, albo takich nożyc jakby ( leżenie na boku i podnoszenie jednej nogi do góry ) bo jak wiosna przyjdzie to zamierzam z psem spacerować też i nie będzie mi się chciało jeszcze na tym ćwiczyć, bo trochę to skrzypiało i mnie wkurzało

Monia przykro mi, że się pokłóciliście mam nadzieję, że mąż pójdzie po rozum do głowy i zadzwoni do Ciebie z przeprosinami
Pamiętaj kochana, że masz nas i zawsze możesz na nas liczyć Buziak
w sumie masz rację - lato się zacznie to nie będzie czasu na ćwiczenia bo ciągle człowiek na dworze będzie siedział

Dziękuję Madziu ja wiem, że mogę na Was liczyć już nie raz się o tym przekonałam Jesteście cudowne

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Monia zdrowka kochana

Wciaz chodze na piechotke, wczoraj tylko szefowa wieczorem mnie odwiozla do domu bo byla 20.30 jak skonczylam prace i bylo jej mnie szkoda, zreszta ja tez nie mialam sily i niechcialam sie wloczyc po nocy.
Dziękuję
Jestem z Cieb ie dumna że wciąz chodzisz na piechotkę podziwiam Cię !!! Zobaczysz, że na dobre Ci to wyjdzie
A o 20:30 to juz faktycznie za późno na spacery, dobrze, że Cie szefowa odwiozła! Jak już ciemno to lepiej nie chodzić samej taki kawał drogi

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 18:45   #2424
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia bidulko nasza wiem co czujesz, bo ja baaardzo często chorowałam na anginę w dzieciństwie to na okrągło angina na przemian z zapaleniem oskrzeli Daj znać co lekarz powiedział, bo mam nadzieję, że Cię przyjmą
Zdrowiej
Jeju ja to mam pierwszy raz w zyciu anginę i serdecznie mam jej dość! Normalnie żyć się nie da
A ostatnio jeszcze tu pisałam na forum że nigdy anginy nie miałam!!!!!!!!! A patrzcie!!!!!!! WYKRAKAŁAM !!!!!
Straszne miałas te dziecinstwo, ciągle chora byłaś sie nameczyłaś pewnie

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
oooo super!!! fajnie, że wycieczka się udała kalorii to na bank duzo spaliłaś czekamy na foteczki!!!!!

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Kurde Monia tak strasznie mi przykro że się pokłóciłaś z Mężem . Mam nadzieję że sie szybko pogodzicie ! i wogole będzie między Wami jak w niebie ! w Kłótni przeważnie się mówi słowa których zazwyczaj się żałuje ! Głowa do góry jesteś Fantastycznie silną Kobietą ! która Ma wspaniałych Rozrabiaków
dziękuje kochana strasznie miło się czyta takie rzeczy
tez mam nadzieję ze się wszystko ułozy. Musi !!

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Moniś takie są uroki życia. Ja z moim mężem bardzo się kłóciliśmy na początku związku potem małżeństwa dopiero śmierć Synka nas zblizyła i doprowadziła, że trochę dojrzeliśmy. Ludzie docierają się całe życie. W dalszym ciągu zdarzają się od czasu do czasu jakieś niedomówienia, kłótnie, padają słowa, które bardzo ranią ale są dzieci i musimy schować dumę w kieszeń. Wiesz mam przyjaciółkę, jest dla mnie jak siostra. Straciła brata, a w 3 lata potem straciła męża i ojca w wypadku ... Bardzo się kłóciła z mężem wręcz wszystko wisiała na włosku i teraz z perspektywy czasu mówi, że było jak było ale wszystkie radości, wszystkie smutki, problemy dzieliło się na dwoje. Było Jej lżej a teraz jest sama z dzieckiem, które ciągle choruje, daje mocno popalić i mimo, że miał 2 latka jak zginał ojciec, do dziś, wieczór w wieczór pyta o tatę. Wiesz ... nigdy się nie znajdzie ideału bo nikt nie jest idealny.... W mężu Cię denerwuje to a w innym denerwowało by Cię coś innego. I wiem, że łatwo się mówi bo w kłótni i ja często o tym zapominam ale to jest życie a życie mimo wielu przeciwieństw i smutnych scenariuszy jest piękne tylko czasami nie umiemy tego piękna dostrzec również w naszych mężach Głowa do góry, pogodzicie się
kochana strasznie mnie wzruszyło to co napisałaś.... na prawdę! bardzo mądre rzeczy napisałaś. Szkoda, że mój mąż nie ma takiego rozumowania jak Ty, o ile byłoby łatwiej!
Strasznie mi przykro z powodu Twojej koleżanki strasznie nieszczęście ją spotkało w życiu mam nadzieję że los się do niej uśmiechnie i wynagrodzi jej to wszystko. Ludzie mają tak ciężko a niektórzy się o takie bzdury kłócą.... ajjj te życie :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 19:08   #2425
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Czesc laski,

czy wspominalam juz kiedys ze nienawidze mojego laptopa?! Napisalam posta i chcialam go wyslac ale mi sie wylaczyla przegladarka. Wypieprze go przez okno.

Wiec: Nie iwerze ze od pon napisalyscie tylko tyle 3 strony scislej mowiac

Zoladek mnie cos boli, mialam n aobiad jesc lekki bigos, ale sobie odpuszcze. I kolacje zaczne jesc najpozniej o 19 30 , bo moj zoladek chyba sie meczy jak pozniej jem, nawet ten koktajl bialkowy...

Poza tym: wczoraj bylam w H&M i kupilam sobie spodnie. Zawsze mialam tam 38/40... a wczoraj spokojnie weszlam w 36 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sikam pod siebie !!!!!!!!!! Takie obcisle rurki, ze zlotymi zamkami z tylu <3 material sliski piekne sa i rozmiar 36
heheh dobre z tym laptopem fajnie to napisałaś
No od poniedziałku nie pisałyśmy dużo, bo ciągle cos się u nas działo. Heroine była chora a wczoraj była u teściów na imprezie, ja też chora na anginę, dziewuszki nasze też zalatane - a to szkoła, a to zakupy i tak ciągle coś. Także ciesz się, że masz tak mało do nadrobienia
Może coś Ci zaszkodziło że Cie żołądek boli?
oooo no to gratuluję rozmiaru 36 wiem, że to piekne uczucie dlatego wierzę Ci że sikasz pod siebie

Cytat:
Moniś- spokojnie, z mezem sie pogodzicie. Czasem bywaja i takie klotnie Ale jesli sie kochacie to wszystko wytrzymacie... Chyba, ze juz na prawde bede strasznie to wtedy nie patrz na dzieci i daj sobie spokoj.
Ale czasem trzeba nad zwiazkiem popracowac, z reszta kobietki wiecie najlepiej jak to jest
Moja babcia cale zycie sie meczyla z moim dziadkiem "bo dzieci" i byla nieszczesliwa. Za to moja mama kopnela w mojego ojca bo jest [niecenzuralne slowo] , mialam wtedy 6 lat, ulozyla sobie zycie na nowo i jestesmy szczesliwe. Moim zdaniem dobrze mnie wychowala i nadal to robi i jakos nie cierpie z poowdu braku ojca, bo on tez ma mnie gdzies. A dzieci sa szczesliwe kiedy ich rodzice sa szczesliwi. A nie jak kloca sie co chwile.
No muszę wyjechać i spróbować, może tam na obczyźnie mąz się inaczej będzie zachowywał jak będzie miał tylko nas. On ogólnie taki zły nie jest, ale czasami jak mu coś odbije to mam chęć na prawdę go zostawić. No nic, pożyjemy, zobaczymy. Póki co zbytnio wyjścia nie mam, dzieci małe, pracy nie mam, cięzko mi samej.
Szkoda, że Twoja babcia całe życie zmarnowała przez twojego dziadka szkoda mi takich kobiet
Twoja mama bardzo dobrze zrobiła, brawa dla niej
Jak mój mąż będzie przeginał to też będę musiała go zostawić. Ale póki co jeszcze da się z nim wytrzymać, a jak ma dobry humor to taki aniołek z niego że szok.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
ja tu kabanosa widzę jak już
A jak byś w szpilkach tą fotkę zrobiła to by w ogóle było sexi
Balerinki strasznie pogrubiają nogi dlatego lepiej ich nie nosić
Co do spódnicy to Ci nie doradzę bo ja nie noszę

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Monia dobrze, że dostałaś się do tej pani doktor mój TŻ ostatnio miał ten sam antybiotyk pomógł mu, tylko trzeba wybrać do końca mam nadzieję, że i Ciebie postawi na nogi nie daj się choróbsku
Ojj bardzo dobrze bez tego antybiotyku to umarłabym chyba.
Oo to super, że Twojemu TŻ pomógł ten antybiotyk mi tez pewnie pomoże na pewno wybiorę go do końca bo nie chcę nawrotu choroby.
Musze tylko cos osłonowego sobie kupić żeby później nie mieć problemu z układem rozrodczym, bo zawsze po antybiotykach coś mi sie tam dzieje :/

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Monia zdrówka Ci życzę
Dziękuję Madziu przyda się

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 19:10   #2426
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Eldo, Heroine hahaha sama nie wiem jak tego dokonałam Tż się tak ze mnie śmiał, mało się nie posikał
Może za dużo już naściskałam i wykorzystałam limit
niezle niezle ladnie cwiczyc musialas a mina tz-a bezcenna pewnie

Cytat:

Ehhh przykro mi, ze sie pokłociliscie , mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze....kurcze tak zle tak niedobrze...masakra...cze mu nigdy nie moze byc idealnie

Cytat:
Chyba zwariowałas z ta parówka swietnie wyglądasz i super spódniczka

Ja mam dzisiaj tzw dzien paszteta wogole sie sobie nie podobam, wszystko i wszyscy mnie wk******

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 19:14   #2427
monika01011986
Zakorzenienie

Ale powiem Wam, że troszkę lepiej z gardłem.... zjadłam niedawno puree ziemniaczane z boczkiem i cebulką z Knorr Gorący Kubek ( 220 kcal) i nie płakałam przy połykaniu czyli jakaś poprawa juz jest. Pani doktor mówiła że dziś wieczorem powinno być lepiej no i chyba miała rację.

W ogóle to dziś mam zamiar użyć znowu mojego depilatora tym razem w miejscu bikini mam tylko nadzieję że nie umrę..... nogi nadal zapuszczam i nie długo też wydepiluję. Pod paszkami włosków nadal nie ma a to już 1,5 tygodnia minęło

szukałam sobie kurtki na allegro takiej przejściowej, co sądzicie o tej ? :
http://moda.allegro.pl/niepowtarzaln...195072503.html

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-14, 20:41   #2428
murka04
Zadomowienie

Cytat:
No to brawo za bieg!!! i dla TŻ-ta też wielkie brawa za spadek wagi, no no szaleje bo Ci zniknie, jak w takim tempie będzie chudł
Oj nie zniknie nie zniknie, na pewno nie prędko

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Murka podziwiam Twojego Tż i dla niego . Facetom ciężko się przyznać do diety i dbania o siebie. A i dla Ciebie za bieg
To prawda, mój Tż nikomu nie chce nic mówić że się odchudza i mi też zabronił Według mnie nie ma w tym nic wstydliwego, no ale kto zrozumie to męskie ego

Cytat:
Kurcze kiedy w końcu przyjdzie ta wiosna już mam dość tej brzydkiej pogody, choć dziś i tak nie pada to jest pochmurno. W pogodzie coś mówili, że na weekend ma być nawet do 19 stopni, no zobaczymy
Też chcę wiosny! U mnie dziś rano było tak ciepło, można było nawet bez kurtki iść a po południu wiatr i zimno Mam nadzieję że będzie te 20stopni w weekend bo mam zamiar się opalać na balkonie

Cytat:
Wiecie co zwariuje pojechałam na te durne dni otwarte a tu co się okazuje ? Że ODWOŁANE no kpiny sobie robia moje koleżanki jechały po 130km do szkoły żeby klamke pocałować
Jeden plus poszłam z koleżanką na sklepy i kupiłam miętową spódnice
Jacy idioci!! Mogli chociaż poinformować!
Ale ładna spódnica, widziałam taką wczoraj w jakiejś gazecie z działem 'moda' Fajnie w niej wyglądasz

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Ooo pokazuj szybko zdjęcia bo ja tu czekałam ciągle aż wrócisz i pokażesz te piękne widoki Fajnie że pochodziliście sobie po górach musiało być cudownie

Cytat:
Ale Ci fajnie mureczko, że tż z Tobą sie odchudza, biega ... mój tż to bysiu Waży 118 kg ale ma wzrostu 2 m więc tego tak po nim nie widać jedynie to troszke brzuszek ale mój husband i odchudzanie
Ja się bardzo cieszę z tego, bo on też już sporo waży nawet nie chce mi się przyznać ile Dlatego sama go zachęcam do ćwiczeń ciągle i tak trochę podpuszczam przyznam się Jak skończy biegać to mówię mu jaki jest twardy i dzielny a on wtedy taki dumny jest i pewnie chce mi zaimponować hihi A Twój mąż też duży ale on to i wysoki pewnie nikt mu nie podskoczy co

Cytat:
Gratuluję obcisłe rurki, aah marzę o takich

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-03-14 o 20:42
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:44   #2429
murka04
Zadomowienie

monia aż tak Cię rozłożyło Powinnaś leżeć w łóżku a nie sprzątać!! No ale kto inny to zrobi jak nie Ty, biedna jesteś nawet nie możesz za bardzo odpocząć Dobrze że teraz już trochę lepiej to może prześpisz całą noc
A co do tej kłótni z mężem.. Pamiętam jak pisałaś zawsze po kłótni że tak Cię wkurza on i nie możesz z nim wytrzymać, ale pamiętam też że jak przyjeżdżał to byłaś taka szczęśliwa i tak Wam się fajnie układało, mogliście się nacieszyć sobą. Więc są i dobre i złe chwile. Na pewno się w Niemczech dotrzecie w końcu i wierzę że on zobaczy wtedy jaką ma cudowną żonę która się tak poświęca rodzinie

Byłam dziś na korkach i powiem Wam że nawet skumałam trochę z tej matmy Ciekawe czy na lekcji coś będę umiała zrobić. Dziś się kładę wcześniej w końcu, bo rano wstaję ostatnio nieprzytomna i nie mogę uwierzyć że już tyle godzin spania za mną A jutro idę po żakiet, mam nadzieję że będzie M Bo jak nie to

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-03-14 o 20:51
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:48   #2430
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

ja tu kabanosa widzę jak już
A jak byś w szpilkach tą fotkę zrobiła to by w ogóle było sexi
Balerinki strasznie pogrubiają nogi dlatego lepiej ich nie nosić
Co do spódnicy to Ci nie doradzę bo ja nie noszę
No ja mam chyba inne oczy niż Wy. A szpilek nie noszę chyba, że na jakieś uroczystości. Raczej cenie sobie wygodę Ewentualnie koturny ale do spódniczki nie pasują.

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość

Jacy idioci!! Mogli chociaż poinformować!
Ale ładna spódnica, widziałam taką wczoraj w jakiejś gazecie z działem 'moda' Fajnie w niej wyglądasz
No idioci, ale co zrobić
Dziękuję

Ja melduję masażyk wykonany a Ty białaczekoladko jak tam ?
Teraz siedzę i maluje paznokcie na stopach, bo miałam straszne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości