Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 13:19   #4081
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Laski ale wy sliczne jesteście!!!1

Weszłam na pocztę i oczy przecieram ze zdumienia....chyba trzeba w kompleksy wpasc!!

Zostawiłam Wam wiadomość!

Moj pies dalej na brzuchu

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:21   #4082
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
No tak, nie każdego stać, no ale sama czułabym się nie w porządku wobec tych osób więc dlatego pytam czy to jest powszechne wśród par młodych, ja się nie spotkałam z czymś takim, a jeśli juz ktoś tak robił to było na to patrzone raczej niepochlebnie, jako sztuczny tłum na weselu.
Płacenie za talerzyk to już inna sprawa, my niby sale na max 180 osób, a mimo to właścicielka zeszła Nam do tych 160 i powiedziała że jak będzie nawet 150 to nie policzy za tych gości i tyle. Myślę że to jest kwestia dogadania się z właścicielem sali.
Nam właściciel od początku powiedział ile ma być gości( minimalnie) bo poźniej będziemy płacić za pusty talerzyk a jak zapraszasz to nie da się przewidzieć ilu gości w ostateczności zrezygnuję. I tak zaprosiliśmy ok 30 więcej. Bedziemy jeszcze na ten temat rozmawiać z właścicielem ale nie każdy jest tak ugodowy jak np. Twój.

Jeśli ktoś doprasza gości by robić sztuczny tłum to jest to już jego sprawa.Sądzę jednak że nikt tak nie robi bo doprasza się głównie w jakiegoś ważnego a nie głupiego powodu.
Stary 2012-03-15, 13:22   #4083
Agis88
Raczkowanie

Hej Dziewczynki! jeszcze Was nie nadrobiłam ale zaraz się poprawie mam dzisiaj urwanie kapelusza.... Tymczasem wstawiam link do sukienki Kindzi i Melody w bardzo atrakcyjnej cenie
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...195785471.html
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:23   #4084
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

BRAWO!!!

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Pięknie, pięknie Coraz bliżej, ale już dużo spraw dopiętych

sporo dopiętych ale też sporo niedopiętych i to mnie przeraża zwłaszcza ze bardzo dużo rzeczy dopiero max 2 tygodnie przed ślubem trzeba załatwiać chyba sobie te dni rozciągnę albo przestanę spać
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

ewusia super zestawienie mam kilka podobnych rzeczy np makijażystka, spinki kolorystyka podobne gusta mamy ps. jutro idę na makijaż i fryzure próbną Ile ci to czasu zajęło u tej babeczki?
faktycznie mamy podobne pomysły
Mnie zajęła makijaż + fryzura 1,5 godzinki z hakiem na 14 miałam, a przed 16 byłam w domu (ona ma gabinet blok obok mojego, wiec miałam blisko )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:24   #4085
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

Jeśli ktoś doprasza gości by robić sztuczny tłum to jest to już jego sprawa.Sądzę jednak że nikt tak nie robi bo doprasza się głównie w jakiegoś ważnego a nie głupiego powodu.
Mhm.. zapraszam do mnie.. Rok temu o 22 w nocy przyszła do Nas ciotka z synem. 7 woda po kisielu, nawet jej dzień dobry nie mówie bo jej nie lubię. Żadna tam rodzina. Przyszła prosić na wesele 5 tyg przed weselem. To chyba oczywiste że nie przyszliśmy.
A w tym roku córke za mąż wydaje i była u mojej cioci w sklepie i mówi do niej: Powiedz mi kogo możemy jeszcze zaprosić bo od strony młodego będzie 160 osób, a od Nas na razie wymyśliłam tylko 130, musimy do nich wyrownac.
Stary 2012-03-15, 13:29   #4086
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Czas na moje podsumowanie na 100-dniówkę się nie wyrobiłam, na 50-dniówkę też, więc przedstawiam podsumowanie na mniej-niż-50-dni-do-ślubu

Załatwione:

mój strój:
Suknia
Buty
Sweterek
Biżuteria
Bielizna
Sukienka na drugi dzień
Wizażystka - http://www.makeupslubny.pl/o-mnie/

Strój TŻa:
smoking
2 koszule
mucha
buty
spinki

Ślub:
Obrączki - jubiler Ziobrowscy Katowice
Nauki i poradnia
Spisany protokół, zapowiedzi, pierwsza spowiedź
Dekoracja kościoła - siostra zakrystianka - do dogadania 2 tyg przed ślubem

Wesele:
Sala - Dwór Zieleniewskich
Muzyka - Dj Imprez (dj + wodzirej)
Fotograf - www.pieknydzien.pl
Cukiernia - Gryc Sosnowiec http://www.piekarnia-gryc.pl/wesele.html (ciasta na salę, paczki dla gości, tort)
Pierwszy taniec - Metallica Nothing else matters walc wiedeński + Hungry eyes -rumba
Transport dla gości

Inne:
Zaproszenia - 90% rozdane
Samochód - Honda CRV
Drugi dzień - obiad i mała imprezka w knajpce w pobliżu domu TŻa
Podróż poślubna - Majorka
Wieczór kawalerski i panieński - organizują świadkowie

Do załatwienia:

Welon
Strój dla TŻa na drugi dzień
Kwiaty (bukiet, dekoracja sali, dekoracja samochodu)
Donieść dokumenty z USC do kościoła
Rozdać resztę zaproszeń
Oprawa muzyczna mszy
Winietki i podziękowania dla gości, usadzenie gości na sali
Zabiegi kosmetyczne (paznokcie, peeiling kawitacyjny ??, solarium ??) i fryzjerskie (farbowanie włosów)
Noclegi dla gości i logistyka ślubu, wesela i noclegów (będzie ciężko )
Spotkania z dj i fotografem - omówienie wszystkiego
Uzgodnienie menu i wszystkich innych rzeczy na sali
Kupić alkohol (sprawa dogadana z hurtownią, kupować będziemy 2 tyg przed ślubem)
Dopracować podziękowanie dla rodziców

I pewnie jeszcze milion spraw o których zapomniałam

Wklejam też tablicę z inspiracjami
Super
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:30   #4087
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Mhm.. zapraszam do mnie.. Rok temu o 22 w nocy przyszła do Nas ciotka z synem. 7 woda po kisielu, nawet jej dzień dobry nie mówie bo jej nie lubię. Żadna tam rodzina. Przyszła prosić na wesele 5 tyg przed weselem. To chyba oczywiste że nie przyszliśmy.
A w tym roku córke za mąż wydaje i była u mojej cioci w sklepie i mówi do niej: Powiedz mi kogo możemy jeszcze zaprosić bo od strony młodego będzie 160 osób, a od Nas na razie wymyśliłam tylko 130, musimy do nich wyrownac.
Zawsze znajdzie się jakiś wyjątek
Stary 2012-03-15, 13:33   #4088
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki! jeszcze Was nie nadrobiłam ale zaraz się poprawie mam dzisiaj urwanie kapelusza.... Tymczasem wstawiam link do sukienki Kindzi i Melody w bardzo atrakcyjnej cenie
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...195785471.html
o matko i córko no to ładnie przepłaciłam fakt faktem że moja będzie nowa i szyta na mój wymiar
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:34   #4089
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
padłam jak to przeczytałam

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:36   #4090
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, Magdzia, Ewusia za piękne zestawienia. Jak się na nie patrzy, to ten ślub już tuż, tuż, tyle rzeczy załatwionych macie Już się nie mogę doczekać kolejnych relacji

Ewusia, tańczycie do NEM? Super! Sami mieliśmy brać ten utwór. Ja bym już nawet tej rumby nie dodawała. Mam nadzieję, że kiedyś się jakoś potajemnie podzielisz z nami linkiem do nagrania z pierwszego tańca
Stary 2012-03-15, 13:39   #4091
Jamee
Zakorzenienie

Dzień doberek

za wszystkie DDŚ i zestawienia a też przygotowuję nowe zestawienie na 200 DDŚ

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:52   #4092
ona8686
Zakorzenienie

Dzień dobry

morelka1987
gratuluje pracy zawsze to parę groszy niż sie siedzi w domu za nic

Ewusia_marchew ładne buciki

malwus20 wybacz, dziwni ci ludzie. Mnie sie zdarzyło iść na wesele samej jak Tż był chory i dobrze sie bawiłam. Nie rozumiem takich wymówek.

Wiktusiaczek również gratuluje zakupu

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
mam takie oto pytanko: czy przewidujecie jakieś podziękowania dla świadków? coś symbolicznego lub coś ekstra? Bo tak mi ostatnio wpadło do głowy
Nie przewiduje żadnych podziękowań

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
najlepsze w tym wszystkim jest to, że w mało którym przedszkolu nauczycielki same piszą scenariusze a w podstawówce ich podstawą do pracy są przewodniki metodyczne w których wszystko jest już na gotowe napisane
to masz fajnie
To ja Cie zaskoczę.. Pierwszy rok pracy a ja od września do czerwca w dzień w dzień pisałam scenariusze mimo, że były przewodniki, dyrektora chciała miec to na piśmie i uzbierał mi sie taki duży zeszyt zapisany scenariuszami Do tego nawet teraz na różne uroczystosci, zajecia otwarte, hospitacje scenariusze muszą byc

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 13:53   #4093
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
najpierw chcieliśmy listę rezerwow,a i nawet takowa została stworzona, a teraz stwierdziłam, że to kicham; głupio mi zapraszać jak wszyscy wiedzą, że już były rozdawane zaproszenia i termin potwierdzenia juz minął
My nie wpisywalismy daty potwierdzenia na zaproszeniu, więc zapraszanie będziemy organizować na kilka tur. Oczywiście, nie będziemy się rozchlapywać innym kogo zapraszamy a kogo nie, ale generalnie to jeśli część rodziny którą musimy zaprosic odpadnie, to zwolni sie miejsce dla znajomych których chielibyśmy zaprosić, a nie zrobiliśmy tego ze względu na ograniczenia finansowe (u nas i tak będzie ze 160 os.). Z części znajomych musielismy zrezygnować po prostu (prznajmniej na razie) ale w sumie chcielibyśmy żeby przyszli oczywiście nic na siłę - jesli kogoś nie chcemy na weselu, to nagle sie nie obudzimy z zaproszeniem. Nie mamy listy rezerwowej ale nasza lista gości jest w sumie "płynna".
U nas na wesela prosi się tak max na 2 m-ce przed, więc jakbym dostała zaproszenie jak audrey na 5 tyg. to nawet bym sie nie skapnęła czy jestem z rezerwowej ;p

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Czas na moje podsumowanie na 100-dniówkę się nie wyrobiłam, na 50-dniówkę też, więc przedstawiam podsumowanie na mniej-niż-50-dni-do-ślubu

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

megan ciasteczka 4 zł sztuka, dosyc drogawo, ale cokolwiek chciałam np personalizowane czekoladki to na to samo wychodziło. po 4 zł ma do końca marca bo potem od kwietnia otwiera działalnośc i vat jej dojdzie
W sumie racja, ale powiem Ci, że np. takie ciastka jako winietki będa fajne dzięki za linka w każdym bądź razie, rozejrzę sie też w okolicy mojej

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:05   #4094
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
K!^%$#
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:08   #4095
ona8686
Zakorzenienie

U nas listy rezerwowej brak. Na umowie mamy podana przybliżoną liste osób, ale tydzień przed mamy podać ile na prawde bedzie i wtedy płacimy za te osoby. A jesli z tych co potwierdzą a się nie pojawia, to za talerzyk musimy za płacić. Ale wtedy bede miała te osoby na uwadze.

Franuś
Stary 2012-03-15, 14:12   #4096
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gratuluję studniówek!

U nas listy rezerwowej brak. No ale zaczęłam się nad nią zastanawiać bo zaproszenia jeszcze nie rozdane a nam już goście odpadają.

Podziękowań dla świadków nie przewiduję. No ale też u nas świadkowie nie przemęczą się

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Tak w ogóle to chamstwem jest nieprzyjście mimo potwierdzenia. U mojej kuzynki z 15 osób nie przyjechało. Połowa stołu stała pusta.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:15   #4097
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gratuluję studniówek!

U nas listy rezerwowej brak. No ale zaczęłam się nad nią zastanawiać bo zaproszenia jeszcze nie rozdane a nam już goście odpadają.

Podziękowań dla świadków nie przewiduję. No ale też u nas świadkowie nie przemęczą się

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------
Tak w ogóle to chamstwem jest nieprzyjście mimo potwierdzenia. U mojej kuzynki z 15 osób nie przyjechało. Połowa stołu stała pusta.
dokładnie przecież to wszystko wiąże się z kosztami i ludzie powinni się z tym liczyć a nie jak chorągiewka przyjdę nie przyjdę
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:16   #4098
Brydzia_
Zakorzenienie

[QUOTE=Magdzia0108;3294042 3]
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość

piekne zestawienie i masz boska bizu skad ????

/QUOTE]

Tzn nie będę miała w fiolecie bo już nie ma a jest to z apartu, będe miała kryształki białe, chyba, ze coś innego znajdę
Buty tez nie moje, tylko takich szukam, takie zobrazowanie, bo niestety nie ma identycznych w Polsce

megan ciasteczka 4 zł sztuka, dosyc drogawo, ale cokolwiek chciałam np personalizowane czekoladki to na to samo wychodziło. po 4 zł ma do końca marca bo potem od kwietnia otwiera działalnośc i vat jej dojdzie

ewusia super zestawienie mam kilka podobnych rzeczy np makijażystka, spinki kolorystyka podobne gusta mamy ps. jutro idę na makijaż i fryzure próbną Ile ci to czasu zajęło u tej babeczki?
wcześnie masz próbe ja się umówiłam dopiero na miesiąc przed ślubem, wtedy też mam przymiarkę sukni i zobacze się w całości - chociaż ciągle mam wątpliwości czy to dobry pomysł

Edytowane przez Brydzia_
Czas edycji: 2012-03-15 o 14:18
Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:23   #4099
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dokładnie przecież to wszystko wiąże się z kosztami i ludzie powinni się z tym liczyć a nie jak chorągiewka przyjdę nie przyjdę
U mnie jest taka ciotka z rodzina, która na 2 weselach mówiła, że przyjda a ich nie bylo. I nie zamierzam się z nią cackać. Wiem, że moze to byc z byt chamskie, ale nie mam ochoty płacić za kogos kto sie ze mną nie liczy i w prost jej powiem, co sie wiąże z tym jak ktos nie przychodzi. Może oni nie zdaja sobie sprawy, że sie ponosi spore koszty.

Franuś
Stary 2012-03-15, 14:23   #4100
D0tk4
Zadomowienie

Ahhh co za dzien! Siedze sobie na wykladzie, a tu alarm przeciwpozarowy!! Prawie godzine stalismy na zewnatrz, az w koncu pozwolili wejsc znowu do bydynku. Wchodzimy na sale wykladowa, czekamy, 5, 10, 15 minut, az w koncu ktos dzwoni do wykladowcy, a ten przeprasza, ale sie zmyl!!! Co za facet, jakbym wiedziala, to juz od godziny conajmniej bylabym w domu
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:28   #4101
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
U mnie jest taka ciotka z rodzina, która na 2 weselach mówiła, że przyjda a ich nie bylo. I nie zamierzam się z nią cackać. Wiem, że moze to byc z byt chamskie, ale nie mam ochoty płacić za kogos kto sie ze mną nie liczy i w prost jej powiem, co sie wiąże z tym jak ktos nie przychodzi. Może oni nie zdaja sobie sprawy, że sie ponosi spore koszty.
Takie nie przyjście na wesele po wcześniejszym potwierdzeniu jest jak już któraś napisała chamskie. I wcale Ci się nie dziwię. Przecież za wesele nie płaci się marnych groszy

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ahhh co za dzien! Siedze sobie na wykladzie, a tu alarm przeciwpozarowy!! Prawie godzine stalismy na zewnatrz, az w koncu pozwolili wejsc znowu do bydynku. Wchodzimy na sale wykladowa, czekamy, 5, 10, 15 minut, az w koncu ktos dzwoni do wykladowcy, a ten przeprasza, ale sie zmyl!!! Co za facet, jakbym wiedziala, to juz od godziny conajmniej bylabym w domu
Co za koleś

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:33   #4102
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny czy Wy wszystkie macie jakies listy rezerwowe?
W sumie nawet nie pomyślalam żeby coś takiego zrobić, bo po 1 wszystkie osoby które chcę zaprosić to zapraszam, a jak mi one odmówią to nawet nie myślałam żeby kogoś domawiać... a po 2 wydaje mi się to troche nie fair zapraszać kogoś BO ktoś inny odmówił... Gdybym ja w taki sposób została zaproszona to na pewno nie poszłabym na takie wesele...
nie mam takiej, i chyba nie będę już nikogo dopraszać

a ja dziś już zrobiłam świąteczne porządki mimo że do świąt prawie miesiąc
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:43   #4103
klaudusk_a
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32941991]nie mam takiej, i chyba nie będę już nikogo dopraszać

a ja dziś już zrobiłam świąteczne porządki mimo że do świąt prawie miesiąc[/QUOTE]

ja czekam aż zrobi się cieplej i biorę się za mycie okien

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-03-15, 14:47   #4104
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a potem powiedział: jacipacze a tam futerko
o matko!

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32935696]to macie latania
ja się wkurzyłam ostatnio bo piszę do ciotki kiedy możemy przyjechać z zaproszeniem a ona że oni nie przyjdą więc bez sensu żebyśmy przychodzili niech się w pocałują jak ich córka będzie wychodziła za mąż to też im powiem żeby nie przyjeżdżali bo i tak nie przyjdziemy[/QUOTE]

co za chamstwo..

Magdzia0108 super zestawienie

Cytat:
Dziewczyny mam w domu 50 par butów

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Macie jakieś sprawdzone sposoby, by wydepilować sobie nogi depilatorem szybko i w miarę zminimalizować ból???. Jedną łydkę mam gładką, drugiej już nie umiem wydepilować, bo spękałam
A to przecież ważne jest, by w dniu ślubu wyglądać olśniewająco i na nogach
powiem Ci, ze to kwestia przyzwyczajenia za pierwszym razem strasznie boli, ale jak sie przemęczysz to juz bedzie coraz lepeij mi to juz nie sprawia bólu

Cytat:
Moj pies spi na moim brzuchu od wczoraj..czy to może coś znaczyc?
to orzeszek!

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam dzis interview o 3.30! Trzymajta kciukasy!!

Cytat:
Dziewczyny czy Wy wszystkie macie jakies listy rezerwowe?
W sumie nawet nie pomyślalam żeby coś takiego zrobić, bo po 1 wszystkie osoby które chcę zaprosić to zapraszam, a jak mi one odmówią to nawet nie myślałam żeby kogoś domawiać... a po 2 wydaje mi się to troche nie fair zapraszać kogoś BO ktoś inny odmówił... Gdybym ja w taki sposób została zaproszona to na pewno nie poszłabym na takie wesele...
janie mam takiej listy. Nawet nie wiedzialabym kogo dopraszac. Mamy sale na 80 osob, Pani powiedziala, ze max 100 się zmieści. Zaprosilismy 114 gości. Wiec raczej powinno byc ok. Mam nadzieje, ze zbyt duzo nam nie odmowi, czytając Wasze przygody zaczynam sie stresowac... masakra jakas:/

Cytat:
Mojego Tz znajmoi sa dziwni ogolnie i wiedziałam, ze nie przyjda. Żona kumpla Tż jest o niego zazdrosna i ma jakies dziwne jazdy...

Tz mówi do niego, żeby sobie wolne bo sie w czerwcu bawimy (w trakcie rozmowy powiedział, ze przyjdziemy z zaproszeniem) a on do niego, ze oni chyba maja wyjazd od 20. Na co moj Tż, że lub jest 16..a on a może od 16 jest ten wyjazd...

Śmiać mi się chce z takich ludzi....
no żenada normalnie

Ewusia_marchew
za super zestawienie

wszystkim Dziewczynkom mającym dzisiaj miesięcznice

a u mnie od dzisiaj 3 z przodu... 3 miesiące i 30 dni..

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-03-15 o 14:49
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:51   #4105
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ja czekam aż zrobi się cieplej i biorę się za mycie okien
ja okna pomyłam w zeszłym tygodniu były brudne jak diabli

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

a u mnie od dzisiaj 3 z przodu... 3 miesiące i 30 dni..
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:52   #4106
klaudusk_a
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32942381]ja okna pomyłam w zeszłym tygodniu były brudne jak diabli[COLOR="Silver"]

[/QUOTE]

moje też brudasy ale czekam aż będzie mniejszy wiatr, żeby mi się dziecko nie rozchorowało

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-03-15, 14:58   #4107
__Paulinka__
Zakorzenienie

ja okna ostatnio myslam jak moja mama miala do nas przyjechac.. czyli w wakacje 2011 bardzo nie lubie myc okien...
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:06   #4108
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie!

Ale mi się dobrze urlopuje Co prawda siostra przyjechała, ale i tak dobrze

Przeczytałam wasze wypowiedzi odnośnie potwierdzania przybycia i powiem, że was doskonale rozumie. Nawet ostatnio nakrzyczałam na moją przyszłą Teściową, bo oni też nie dali znać parze, do której idziemy na wesele w kwietniu "bo to przecież oczywiste, że będziemy". Normalnie nie wytrzymałam i powiedziałam jej, że nie po to się prosi o potwierdzenie, żeby wyjść z założenia, że ktoś będzie, bo różnie się może zdarzyć. Niedługo sami będziemy o to prosić i wiem, że to ważne.

Dziewczyny brawa za zestawienia Magdzia zaintrygowała mnie poduszeczka z żywych kwiatów. Jak się ją wykonuje?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:09   #4109
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja okna ostatnio myslam jak moja mama miala do nas przyjechac.. czyli w wakacje 2011 bardzo nie lubie myc okien...
ja też nie lubię myć, ale jeszcze bardziej nie lubię patrzeć rzez nie jak są usyfione
Stary 2012-03-15, 15:16   #4110
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

jak również zadzwonienie dzień przed i wymyślenie głupiej wymówki (rozumie, jak coś się stanie, siła wyższa), tak było na weselu siostry TŻ
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości