Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII-VIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czas na wybór tytulu do kolejenj części. Do dzieła Mamuśki! )
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 1 2,00%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam! 6 12,00%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 1 2,00%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 1 2,00%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 10 20,00%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 0 0%
Czworaczki, pełzaczki- coraz bardziej ruchliwe te nasze dzieciaczki. 14 28,00%
Raczkujemy i wstajemy, przez co mamie smukłą sylwetkę utrzymać dajemy 1 2,00%
W końcu wiosna wyczekana- cieszy się kazdy bobas i jego mama. 16 32,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 14:53   #4171
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

bry
nadrabiam i nadrabiam i kiepsko mi idzie

najważniejsze

całuski dla Igorka i Adasia naszych solenizantów bo nie miałam okazji wczesniej !!

dla wszystkich chorowitków duuuuużo zdrówka

Stronczek włoski wyszły super

Co do tematu spania w nocy i karmienia to też się spotkałam z opinią,że takie dzieci już nie powinny jeść w nocy tylko ewentualnie pić ale jak miałam mojemu głodnemu dziecku nie dać mleka ???!!!!
pił jak chciał ale widać teraz sam dorósł do niejedzenia w nocy bo od ponad miesiąca już przesypia noc od 20 do 6-7 a je dopiero ok 9 . Jak dla mnie dziecko samo decyduje czy potrzebuje jeść czy nie a każde jest inne i już

kurcze kiepsko z pamięcią, nie pamiętam co jeszcze miałam pisać

my po kolejnej dawce pneumo , kolejna po skończonym roku. Ja płacę (tą z 13 szczepami) 250zł za dawkę.
Po za tym z małym ok , waży 10,7 kg , mamy 5 zębów, 6 zaraz się pokaże
My na 4 od dawna ale jak używałam zwykłych pampków to 4+ uzywałam.

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2012-03-15 o 14:54
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:05   #4172
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
co do tematow okolokupowych musze sie pochwalic:
Wzielam sie niedawno za odpieluchowanie Klary (wczesniej mimo przerazenia babc mi sie nie chcialo, ona ma teraz 2,5roku) I co?
Klarusia Bambalusia odmowila wspolpracy z nocnikiem, robi tylko na ubikacje!
super!
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
Żbik dziś pospał od 21- do 2 przed druga wyskoczyłam bo byłam pewna że nastąpiła śmierć łóżeczkowa potem kilka pobudek, ale wyspałam się od tej 21 i byłam w dobrym nastroju na wstawanie ukołysałam mój mały "fitoplankton" i pospaliśmy do 6,20
.
a za mama
Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
dla Adasia za 9 miesięcy słodki deserkowy tort z banana jabłuszka czy gruszki
co najbardziej lubi się należy!
:* dziękujemy
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Lili pytałaś o wosk. O tuż ja zamówiłam sobie kiedyś taki-http://allegro.pl/pasta-cukrowa-300g-naturala-do-depilacja-wosk100-i2165925457.html Z czytym sercem mogę go polecić, a najlepsze jet to, że nie potrzeba żadnych akcesoriów.
Ja robię tak: podgrzewam go w mikrofali ( w tym opakowaniu ) po czym nakładam ręką na nogę i za jakiś czas ( chwilę to trwa zanim wosk stężeje ) siup. I tyle.

a czym go ściągasz?

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
No i najważniejsze: Adamie mój najsłodszy - żyj sto lat!!!
DZIĘKUJEMY
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
a kto mowi że nie leżałam odłogiem

Bartessa, dobrze że Karol zdrowieje

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Adasiu sto latek

dziękujemy

No więc właśnie, Adaś skończył 9 miesięcy! :)
a mama z tej okazji dostała @...ale mi dziwnie

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
całuski dla Igorka i Adasia naszych solenizantów bo nie miałam okazji wczesniej !!

Kajool, biedny Szymek

oliweczka, a ta suma gwarantowana nie uwzględnia inflacji itp? Bo 28000 to znów nie tak wiele, a za 18 lat może być warte jeszcze mniej....

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:08   #4173
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

kupowałam na allegro podgrzewacz, wosk i paski, możesz np TAKI zestaw (przykładowy, są i tańsze i droższe) albo osobno kupować, zwłaszcza te paski fizelinowe opłaca się kupić osobno, w dużej rolce, tanio wychodzą.
[COLOR=DarkGreen]A sam zabieg dość łatwy do zrobienia
Dzięki. Bardzo mi pomogłyście z Mariną
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:11   #4174
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Ale czym ściągałaś wosk z nogi? za wosk ciągnęłaś czy miałaś jakieś plastry?
I podgrzewałaś całe pudełko za każdym razem czy odmierzałaś jakąś ilość?
Kurcze muszę się na jakiś wosk zdecydować bo po maszynce to mi zaraz włosy odrastają. Masakra.

Czemu Igor już na pieluchach 5?
4 są chyba do 18kg. Cisnęły go? 5 nie za duże/długie?
Nie Lili, kochana ja normalnie za wosk szybko ciągnę i tyle. Aha, i nie odmierzam porcji, tylko wkładam cały w opakowaniu ten wosk, a potem wyjmuje ile mi pasuje.

5 dużo lepsze dla niego niż 4, większe, wyższe.

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
patik - a ja nie mam konta na FB i żal mi dupsko sciska o czym tam piszecie
A do mnie totalnie nie przemawia idea facebooka. Wkurza mnie to jego wszędobycie.

My po spotkaniu. Matko, ależ ta zapałeczka jest piękna ! i jaka zgrabniocha...oczywiście słoneczku tez nic nie brakuje, ale nad zapałeczką się ciągle rozpływam, bo widziałam ją po raz pierwszy.
Było bardzo miło!
Potem wrzucę foty do K.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2012-03-15 o 15:13
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:13   #4175
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
No więc właśnie, Adaś skończył 9 miesięcy! :)
a mama z tej okazji dostała @...ale mi dziwnie

Pierwsza od porodu prawda?
Rany, ja często o @ myślę, nie chce jej

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Nie Lili, kochana ja normalnie za wosk szybko ciągnę i tyle.

Grubo tego wosku nakładałaś?

I dla Adasia Bo ja ciągle dzisiaj zapominam mu życzeń złożyć
Stary 2012-03-15, 15:17   #4176
Marina1
Zakorzenienie

edytowałam lili wypowiedz wyżej, a wosku tak ze 3 milimetry na skóre. Tak plus minus.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2012-03-15, 15:19   #4177
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
edytowałam lili wypowiedz wyżej, a wosku tak ze 3 milimetry na skóre. Tak plus minus.
Dziękuję
Kupię go chyba na próbę bo nie jest drogi.
Stary 2012-03-15, 15:25   #4178
Marina1
Zakorzenienie

Lili jak coś to pytaj, bo moja pierwsza próba się nie udała, ale teraz już prosto się to robi.
Stary 2012-03-15, 15:27   #4179
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Aga, Aania chodzi mi właśnie o taki ciepły wosk, co się podgrzewa, nakłada patyczkiem bądź wosk już jest w takiej maszynce- no nie wiem dokładnie jak to się nazywa
Chodziłam do kosmetyczki na woskowanie i płaciłam około 100zł za depilacje.
Myślałam żeby sobie taki sprzęt kupić tylko nie wiem gdzie, co i jak. Pomożecie?

Lili ja pomoge wieczorem, bo teraz mam tylko 5 minut i wychodze do przedszkola i na aerobik. Wstawie Ci, co ja mam i napisze co i jak.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:29   #4180
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej!
STO LAT DLA ADASIA

Dziubek całkiem duży Szymonek, kiedy moje będą tyle ważyć? Moje raptem maja po 8 kilo z groszami... Będą może laseczki jak niegdyś mama...
Stary 2012-03-15, 15:36   #4181
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
My po spotkaniu. Matko, ależ ta zapałeczka jest piękna ! i jaka zgrabniocha...oczywiście słoneczku tez nic nie brakuje, ale nad zapałeczką się ciągle rozpływam, bo widziałam ją po raz pierwszy.
Było bardzo miło!
Potem wrzucę foty do K.
Wariatka nooo W lustro popatrz Ty, a nie głupoty piszesz o mnie
Oj było miło było, wyśle Ci tego mojego maila żebyś mi zdjęcia przesłałaaa!
Stary 2012-03-15, 15:38   #4182
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:

Było bardzo miło!
Potem wrzucę foty do K.
fajnie było, powinnyśmy się częściej spotykać, chodź mój mały taki koncert w aucie dał że hoho .... a ja jeszcze dodam od siebie że spotkałyśmy się dziś czyli ja rozm 40 i Wy dwa rozmiary XS .... popadam w kompleksy .... czuje się jak hipopotam .... a Zapałeczka faktycznie piękna jest

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:50   #4183
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Marzenko nie wiedziałam że tam chcecie się spotkać
a Nataszka na 100% idzie na spotkanie?

Zanka fajne te spodnie i tanie dobry zakup.Bardzo lubię rurki.Ale w moim przypadku bym wzieła jakieś bardziej neutralne tzn kolor neutralny.Bo bym nie miała do czego nosić

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2012-03-15 o 15:52
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:53   #4184
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
fajnie było, powinnyśmy się częściej spotykać, chodź mój mały taki koncert w aucie dał że hoho .... a ja jeszcze dodam od siebie że spotkałyśmy się dziś czyli ja rozm 40 i Wy dwa rozmiary XS .... popadam w kompleksy .... czuje się jak hipopotam .... a Zapałeczka faktycznie piękna jest
Oj powinnyśmy
Twój biedaczek mały strasznie w tym aucie nie lubi jeździć, faktycznie
I nie ściemniaj tu z żadnym hipopotamem
Stary 2012-03-15, 16:02   #4185
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Lili jak coś to pytaj, bo moja pierwsza próba się nie udała, ale teraz już prosto się to robi.
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Lili ja pomoge wieczorem, bo teraz mam tylko 5 minut i wychodze do przedszkola i na aerobik. Wstawie Ci, co ja mam i napisze co i jak.

Dziękuję
Stary 2012-03-15, 16:05   #4186
madzia1k1
Raczkowanie

My po spacerku,
kurczak dochodzi w piekarniku
Mamusia nadrabia zaległości
Tatuś gra w czołgi
a Dominik jeszcze drzemie

Na sobotę mam zaplanowane mycie okien, Dominik w tym czasie będzie u babci (teściowej Musi się powoli przyzwyczajać skoro będzie opiekowała się D. gdy wrócę do pracy. Nie ukrywam, że wolałabym, żeby to moja mama się opiekowała, ale niestety nie ma takiej możliwości...
Za to w niedziele planujemy cały dzień spędzić w trójkę. Ma być piękna pogoda to może i do lasu się wybierzemy

Cały czas zapominam napisać, że jestem pod wrażeniem filmiku Domka Natki. Ależ on jest mobilny I faktycznie chyba schudł przez to, że się tak porusza teraz. Nie mogę sobie wyobrazić mojego Dominika tak buszującego po mieszkaniu.

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Karol zaskoczył mnie niesamowicie. Zasął wczoraj o 19. Wtedy jadl, wcześniej dostał czopka bo miał gorączke. Stwierdziłam ze nie bede mu dawac jesc okolo 23 jak zawsze robie, zeby mi przspal do rana, tylko poczekam az sam sie obudzi, bo pewnie i tak bedzie gorączka.
Rano godzina 7. Starszy Bartek się obudził. Patrze do łożeczka. Karol leży nieruchomo, z zamknietymi oczami, pomimo tego ze bartek juz glosno halasuje skacze po łózku i smieje sie. Ja juz zmartwiona, czy cos mu sie nie stało podchodze i sprawdzam. Nie jest zimny, rusza ręką i otwiera oczy, a na buzi wielki usmiech....
Uff...

Dzis gorączki nie ma, utrzymuje sie tylko stan podgorączkowy.
To dobrze, że Karolek wraca do siebie

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość

aaa miałam pytać LiLi o Twój avatar, to nie sa czasami ukrainki ? , tak sobie wieczorkiem myslałam
szkoda,że żadna nie mieszka w mojej miejscowości, a tak to często sama chodzę na spacery
Agadus wiesz jak tak to przeczytałam, te dwa zdania razem to brzmi jak by Ci było szkoda, że żadna z tych gołych babeczek nie mieszka w Twojej miejscowości, bo byś miała z kim chodzić na spacery

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Dziękujemy , podoba mi się Twoje podejście do problemów kręgosłupowo- tarczycowych. Już po rozmowie? Jak poszło?

)
No nie byłam jednak dzisiaj bo TŻ oddał samochód do mechanika i nie miałabym jak wrócić. Ale już mamy autko z powrotem i idę jutro. Dziękuje, że pytasz

Cytat:

ja też mówię mojemu a mogę sobie tylko leżećhihiihih (czasami )

A my z TŻ mamy na to specjalne określenie - "na kłodę"

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość

pytanie do posiadaczek puzzli piankowych z wiadomej aukcji: czy one tak nic a nic nie śmierdziały? i czy wszystkie kolory macie tej samej grubości? bo u nas żółty lekko chudszy. Hania już obczaiła jak obrzeża wyciągać
Mamy te same puzzle i faktycznie na początku trochę śmierdziały, taka nowością, ale ten zapach szybko się ulotnił i teraz jest ok. U nas różnicy w grubości nie ma. A Dominik też już wie jak obrzeża wyciągać i jest to ostatnio jego ulubiona zabawa

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 16:30   #4187
Marina1
Zakorzenienie

zapałeczko poszły fotki
Teraz idę pokazać naszych facetów w rajtuzach w K.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

dziewczyny nie chodzi mi ten imageshrack czy jakoś tak. W fotosiku małe zdjęcia. W jakim programie da się dodać jeszcze zdjęcia?
Stary 2012-03-15, 16:31   #4188
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Agadus wiesz jak tak to przeczytałam, te dwa zdania razem to brzmi jak by Ci było szkoda, że żadna z tych gołych babeczek nie mieszka w Twojej miejscowości, bo byś miała z kim chodzić na spacery
no masz rację
Przeczytałam jeszcze raz wypowiedź Agadus i parsknęłam śmiechem

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
zapałeczko poszły fotki

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

dziewczyny nie chodzi mi ten imageshrack czy jakoś tak. W fotosiku małe zdjęcia. W jakim programie da się dodać jeszcze zdjęcia?
A już miałam pisać, że lecę oglądać dzieciaczki.
Ja nie pomogę bo pojęcia o tym nie mam.
Stary 2012-03-15, 16:34   #4189
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
zapałeczko poszły fotki

może na zapodaj. net ?

Btw nic mi nie doszło na maila...

Edytowane przez zapałeczka
Czas edycji: 2012-03-15 o 16:37
zapałeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 16:59   #4190
Naataaszkaa
Raczkowanie

Cześć kochane..

Melduję, że żyje, ale kurcze nie umiem się odnaleźć z organizacją czasu..

W pracy ok wszystko, pracuję już na pełnej parze.. i jest super Hania w żłobku też dobrze, tylko mało je.. nie wiem od czego to..

Codziennie wracając ze żłobka zaliczamy długi spacer i fajnie, że robi się coraz cieplej..

Hania nauczyła się cmokać.. ona cmoknie.. ja cmoknę.. znowu ona i wieeelki uśmiech wtedy

Dzisiaj Was ponadrabiam troszkę, ale tyle naskrobałyście, że zajmie mi to pewnie cały wieczór
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 17:10   #4191
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
mamad ....hm...nie chce robić burzy w szklance wody. Tutaj dziewczyn nie ma, ale na fb ich nie brakuje
Patik tego posta piszę od rana. Dokładnie od rana i dopiero teraz mogę go napisać. Ja ostatnio siedzę często na fb. Jak Carmela założyła nam tam grupę, to byłam anty (anty fb nadal jestem). Teraz się cieszę, bo mogę "na żywo" z dziewczynami pogadać.

Do tego okazało się, że też już w ciągu dnia nie mogę nic napisać, bo Zuza nie dość, że raczkuje, to jeszcze wszędzie wstaje. Skończyło mi się dobre. Cały dzień za nią latam.

Kuba zaczął się dziwnie zachowywać i jak mam wolną chwilę, to staram się tylko jemu poświęcić czas. Nawet jak wiszę tu na pasku, to tak na serio mnie nie ma, bo tylko mam wizaz w komie włączony i co jakiś czas podczytuję, ale z komy już nie piszę.

Wieczorem jak siadam do neta (po 21.00) to już to, co chcę napisać wydaje mi się nieaktualne i sobie odpuszczam. Na fb nikt nie widzi co piszemy a tu, to w sumie nie wiadomo kto podczytuje (nie chodzi mi o nowe dziewczyny, tylko tą całą resztę).

Jakoś się nie mogę tu wbić i już nie czuję się "u siebie".
Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
jestem dumna i szczesliwa, ze nie musze sie babrac i bawic z nocnikiem he he

Cytat:
A do mnie totalnie nie przemawia idea facebooka. Wkurza mnie to jego wszędobycie.
Mnie też wkurza fb.
Dlatego byłam za przeniesieniem się na forum całkiem prywatne i zamknięte.
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Słoneczko a wiesz, że ja Ciebie wcale nie kojarzę Myślałam, że tylko Blondynki nie kojarzę, ale Ciebie też

No i tyle
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 17:13   #4192
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:

taaa Shira przeczytała trzeba Marzenę zabić i utopić i sobie myślę co tez nasza marzenka_s przeszkrobała
hehehe dobre dobre, ah ta nasz Shira

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
hheheheheheheh Boże posmarkałam sie i poplułam

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość

Melduję, że żyje, ale kurcze nie umiem się odnaleźć z organizacją czasu..

W pracy ok wszystko, pracuję już na pełnej parze.. i jest super Hania w żłobku też dobrze, tylko mało je.. nie wiem od czego to..

Codziennie wracając ze żłobka zaliczamy długi spacer i fajnie, że robi się coraz cieplej..

Hania nauczyła się cmokać.. ona cmoknie.. ja cmoknę.. znowu ona i wieeelki uśmiech wtedy
no to super i dla Hani za nową umiejśtnośc, a w pracy fajnie,że się zaklimatyzowałaś, musisz to nagrac i nam puścić

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 17:20   #4193
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Ja też wczoraj testowałam To samo, co u Ciebie
Ja testowałam z tych samych powodów co Ty. Ostatnio strasznie źle się czuję, mdli mnie, częściej siusiam...
Jak powiedziałam dla tż-ta, że wyszła jedna kreska to powiedział, że może mam urojoną ciążę

Cytat:
dobre jesteście. Pucują się dopiero po fakcie.Wcześniej cicho sza
nie chciałam zapeszać, ale i tak nic z tego

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Wstawilam fotkę jak obiecalam. W rzeczywistości są sporo ciemniejsze. Na zdjęciu jakieś jaśniejsze wyszły.
Ślicznie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ale schudłam tylko 3 kg w ciągu półtora tygodnia, przecież to nie jest szybko nie ?
Jak są to rozstępy, że chudnę to wybaczam
Żanetko to jest dużo

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Witamy się porannie, przedszczepiennie, z czwartym zębem na wierzchu

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Świetne spodnie

Ja to tylko w miarę normalnie wyglądam w getrach

Dzień dobry,

Cały dzień Was podczytuję, ale nie miałam czasu napisać...
Szymula dzisiaj nie ma coś apetytu... Od wczoraj wieczora zjadł tylko jogurcik 100 ml i słoiczek 125 g owoców.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 17:30   #4194
patik87
Zakorzenienie

Agadus nie dojechałam, bo Brunetka nie zareagowała na mój post że przyjade we wtorek. Nie wiem, może nie przeczytała. Uznałam, Powinnam na priv napisać. I jeszcze miałam problem z samochodem, więc pewnie bym nie przyjechała. Teraz auto mam ok, więc jestem otwarta na spotkania.
Do biedry jeżdżę do turki albo lubartowa, ale w sumie do Łęcznej mam nawet bliżej o kilometr czy dwa....ale jakoś mi "nie pasuje"
A do mnie kiedy przyjedziesz?
p.s. a skąd wiesz gdzie ja mieszkam, że piszesz że blisko?

Kajool jakiś czas temu tą samą sytuację z alergologiem z Sarą miałam. Identyczne zachowanie, i zaświadczenia nie dała, bo nie wyszła alergia.
Na szczęście już jest ok i pijemy zwykły bebilon.

Dziubek to mało za dawkę z porównaniu z innymi aptekami.

Iustyna mi się nie trzeba tłumaczyć

Zapomniałam złożyć życzeń dla Adasia

Mam zje*** humor. Zgadnijcie przez kogo
Stary 2012-03-15, 17:35   #4195
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeze mnie?
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 17:44   #4196
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
p.s. a skąd wiesz gdzie ja mieszkam, że piszesz że blisko?
a przypomniało mi sie jaki iedys w K. pisałas, że jesteś z kolesławic i byłam ciekawa gdzie to, , jaka odległość ode mnie

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
niech zgadnę, przez ??

Stary 2012-03-15, 17:46   #4197
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Przeze mnie?
taaaak przez Ciebie

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
a przypomniało mi sie jaki iedys w K. pisałas, że jesteś z kolesławic i byłam ciekawa gdzie to, , jaka odległość ode mnie

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

niech zgadnę, przez ??
A no tak, pisałam w k..

fajnie przekabaciłaś nazwe miejscowości, heheh. Nie, to nie kolesławice

Tak PRZEZ NIĄ
Stary 2012-03-15, 17:50   #4198
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
taaaak przez Ciebie

A no tak, pisałam w k..

fajnie przekabaciłaś nazwe miejscowości, heheh. Nie, to nie kolesławice

Tak PRZEZ NIĄ
a nie kolechowice, cos mi sie popie.pr.zyło

Stary 2012-03-15, 17:56   #4199
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
do mnei tez dlatego nie mam konta ale czasem zaluje ale tylko czaseeem

eh... wzielam kapiel umylam glowe
i jeszcze czeka mnie robienie kolacji
a nie chce mi sie jak........ nie wiem co
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 18:19   #4200
jacieeeee
Wtajemniczenie

dla Adasia. No i to tyle

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości