|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za tak miłe przywitanie : )
Widzę, że najczęstszym tematem tu jest ważenie się, matko, ja jestem uzależniona na tym punkcie, mogę się ważyć codziennie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki ja dopiero mam chwilkę żeby zajrzeć
![]() Cały dzień się ucze bo mam jutro klasówkę a to WOS to nie przelewki! ![]() ![]() W ogóle to chyba naciągnęłam sobie ścięgno w stopie, chyba to jest ścięgno Achillesa jak się nie mylę ![]() ![]() ![]() Siedzę teraz i już 20min czkawkę mam ![]() ![]() monia współczuję Ci tych zatok, że też Ci tak wracają ciągle, a próbowałaś brać antybiotyk Dalacin? Ja go kiedyś brałam jakieś 2 lata temu i mam spokój z zatokami, tylko raz jak byłam chora wróciły ale znów wzięłam go i jak dotąd nie dają znaku życia (odpukać!). To jest straszne ten ból i takie uczucie rozepchania nosa! Pamiętam że jak miałam problemy z zatokami to nie mogłam przebywać w hali gimnastycznej i tego typu pomieszczeniach bo nie mogłam w ogóle oddychać i głowa mi pękała po prostu. heroine no brawo za baterie! ![]() ![]() artlove hej ![]() ![]() agunia to na pewno przed @ chociaż wiem jak to ciężko znieść, nawet jak się wie że to nie jest prawdziwe przytycie to i tak złość jest ![]() medzik oo też chcę tyle butów ! ![]() ![]() O czkawka mi przeszła ![]()
#2525 | |
Zakorzenienie
|
Wiem co czujesz
![]() Cytat:
![]() ![]() No i niestety nie mam dobrych wiesci, nie wazylam sie jeszcze i predko nie planuje ![]() ![]() Za to widze ze Ty pieknie dietkujesz! Bardzo sie ciesze tak trzymaj ![]() Jezu ja to samooooooo, unikam jak ognia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
a ja wykąpałam dzieci i tak siedzę i zamulam. Wcześniej jeszcze zrobiłam pizze tą Dr.Oetker co tak reklamują Gosseppe czy jak to się tam pisze. Powiem Wam że rewelacji nie ma :/ na opakowaniu jest napisane że trzeba ustawić na 200 stopni piekarnik z termoobiegiem i trzymać od 13 do 16 minut, ja trzymałam 13 minut i się prawie spaliła. Az nie dobra była. Twarda i sucha :/ zjadłam 2 kawałki i miałam dość. W ogóle to ona taka mała jest że szok a niby cała pizza ma 900pare kalorii
![]() Znowu sie pokłóciłam z mężem.... w ogóle to na samym początku przeszkadzało mu że w ogóle zadzwoniłam do niego bo on oglądał telewizje i nie miał czasu ze mna rozmawiać..... Potem przyczepił się o to że na fejsie napisałam, że się wyprowadzamy do Niemiec - moim zdaniem to oczywiste że nasi znajomi powinni o tym wiedzieć, no bo co to za tajemnica? O zdjęcia też się przyczepił że za bardzo rozebrana jestem na nich ( tylko brzuch widac przecież) a kilka dni temu mówił że są super te zdjęcia i strasznie mu sie podobają. W ogóle odniosłam wrażenie że on nie bardzo chce abyśmy razem tam zamieszkali.... i to nie pierwszy raz już mam takie wrażenie. Mówi same najgorsze rzeczy aby mnie zniechęcić do przeprowadzki np. że mieszkanie nie jest zbyt piękne, że będe musiała wszystko sama robić bo on będzie w pracy, że oszczędzać będziemy musieli bo tam wszystko drogie ( a wcześniej gadał że ceny takie same jak w Polsce). Dla mnie to nie jest żaden problem oczywiście bo nie jade tam aby żyć w luksusie tylko aby rodzina była razem ale on wymyśla ciągle coś żebym się rozmyśliła. Na końcu stwierdził, że na pewno będę mu marudziła więc po co mam przyjeżdzać..... Pomału mam dość.... ja tu wszystko załatwiam żeby się przeprowadzić a on debila chce ze mnie zrobić. Przyznam że boję się coś z nim planować bo zazwyczaj nigdy to nie wypala... przez niego własnie. I ja często mam przez to nieprzyjemności. Moim zdaniem jemu tak jest dobrze bez nas. Robi co chce i łazi gdzie chce. Chodzi na imprezy ( był już z 4 razy przez całą noc) , pije codziennie piwsko, jeździ sobie na basen, na babingtona z kolegami z pracy - żyć nie umierać! A wie, że jak my tam pojedziemy to mu się to skończy bo ja nie mam zamiaru siedzieć tam sama z dziećmi a on będzie sobie łaził tu i tam. I chyba się przestraszył dlatego chce zrobić wszystko abym została w Polsce. Z tym człowiekiem nie mozna nic na poważnie..... głupia jestem że postanowiłam w ogóle tam pojechać, mogłabym zostać tutaj przecież......
#2527 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też tak miałam z tym ścięgnem ![]() ![]() ![]() ![]() Ty się masz z tą czkawką! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Monia ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() Tym kilogramem się nie martw to na 100% przez nadchodzący okres ![]() ![]() Cytat:
![]() Z nami na pewno Ci się uda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
No zarejestruj się koniecznie w kwietniu bo jakbyś nie daj BOŻE musiała iść do szpitala czy coś to koszty są ogromne..... a tak to się nie będziesz tym martwiła ![]() Mam nadzieję że nie będą Ci wciskali żadnych ofert pracy. Zresztą przeciez nie do każdej pracy człowiek się nadaje/czuje na siłach więc dlaczego oni zmuszają ludzi? bezsens. No to super, że w razie czego antybiotyk będziesz miała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2529 |
Zadomowienie
|
monia nie mówiłaś nam wcześniej że on takie rzeczy mówi Ci, że Cię zniechęca do wyjazdu
![]() ![]() ![]() heroine ale wiesz ja tylko raz biegałam wtedy z Tż, a bolało mnie wcześniej już. A w sumie nic nie robiłam takiego żeby sobie naciągnąć, raczej preferuję leniwe spacerki i powolne ruchy ![]() ![]() ![]() Też tak mam z czkawką, jak raz złapie to koniec ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-15 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak pomyślałam teraz o mnie i tż. Jesteśmy młodzi, nie mamy dzieci a mimo wszystko teraz kiedy jestem tu sama to nawet mi nie przeszło na myśl iść gdzieś na imprezę. Też by mi nie było za wesoło jakbym się dowiedziała, że mój tż gdzieś sobie tam imprezuje. Także staram się robić tak żebym nie miała sobie nic do zarzucenia ![]() Melduję 1,5h aerobiku ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-03-15 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do kurtek to też szukam czarnej i boję się zamówić na allegro. Wolałabym najpierw przymierzyć, dotknąć ją. Poczekam jeszcze i poszukam w Kwidzynie jak będę jakoś nie długo. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() Współczuję tego ścięgna ![]() ![]() Jeju ta czkawka to Cie zamęczy kiedyś! ja bym zwariowała jakbym miała ciągle czkawkę.... ![]() Ahhh dwa razy brałam już dalacin i przechodziło ale znowu wracało... i tak ciągle jest. Ponoć ten antybiotyk co teraz biorę jest też na zatoki więc może pomoże ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że Tobie zatoki nie wracają! super ![]() ![]()
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Monia, ja już nie wiem co myśleć o Twoim mężu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eh, mam nadzieję, że mu przejdzie ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czkawka jest mega męcząca! ![]() ![]() No no, pięknie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla niego rodzina nigdy nie była najważniejsza i nie raz się o tym przekonałam. Za dziećmi może i tęskni ale za pewne cieszy się że nie musi się z nimi "użerać". Nawet ostatnio jak był to zauważyłam, że mu przeszkadzają, bo krzyczą i biegają. Mi się wydaje, że mu po prostu obiło, ma za dobrze, może poszaleć, zarabia sporo więc myśli że jest chu.j wie kim. A my jestesmy tylko darmozjadami z jakiejś tam Polski no bo on już wielki Niemiec teraz.... nawet czasami do mnie po niemiecku cos nawija albo z akcentem niemieckim.... żałosne. ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() On w koncu może poszaleć i to jest dla niego najważniejsze jak widać..... moim zdaniem on by nas już dawno zostawił ale co powiedzą jego rodzice? nie może to być z jego winy przecież! No i masz rację, jeśli Ty oczekujesz czegoś od TŻ to sama też tego nie robisz... ![]() tyle , że jak ja bym poszła na impreze to by była afera na całą moją i jego rodzinę - zwłaszcza na jego. ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
On od pażdziernika nie ma żadnych obowiązków oprócz pracy, którą zresztą bardzo lubi. Jemu jest za dobrze, nikt go nie pilnuje, robi co chce i kiedy chce. A my przeciez i tak będziemy, dzieci sobie odwiedzi raz na 2 miesiące i jemu starczy. Po co mamy tam mieszkać i mu życie zatruwać??? W ogóle to nie powiedziałam Wam jednej rzeczy bo aż mi głupio było. W lutym jak przyjechał to w ten sam dzień "musieliśmy iść" do jego rodziców bo on chciał sie przywitać. Było juz dosyć późno bo godzina 19sta a na drugi dzien synek szedł do przedszkola i musiał iść bo miał jakieś tam zajęcia dodatkowe. Mieliśmy wejśc tylko na godzinke i iśc do domu spędzić wspólnie pierwszy wieczór. To jak on zaczął z tatusiem gadać a potem jeszcze po piwku wypił to ja mówię że idziemy już bo było sporo po 21godzinie.... Ja patrzę a on kolejne piwko wyciąga i otwiera z tatusiem. Tak mnie wqrwił że wstałam ubrałam się i wyszłam z dziećmi. Jego ojciec jeszcze do mnie że co ze mnie za żona, że nie dam wypić męzowi piwa!!!! Była godzina 22 a dziecko rano musiało wstać do przedszkola, no i w ogóle - ledwo przyjechał i zamiast spędzić z żoną wieczór to on sobie chlał z tatusiem piwka. Całą noc z nim nie rozmawiałam i pół następnego dnia. Oczywiście byłam najgorsza bo wkurzyłam się za kolejne piwo które chciał wypić z tatusiem. Więc tak o to mój mąz spędził pierwszy dzien i noc w domu...... razem z rodziną.... tzn. z tatusiem swoim. Na drugi dzień przyniósł mi jakiegoś zdechłego tulipana i powiedział że on i tak nic złego nie zrobił...... ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- tyle godzin na siłowni + dieta i jest źle??? na pewno nie ![]()
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dieta to wiesz... raz na wozie, raz pod wozem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamurowało mnie..... wziął kluczyki i wyszedł ( bez śmieci). W życiu nie słyszałam o czymś takim..... żeby w niedzielę śmieci nie można było wyrzucić???? Za kogo on sie uważa???? jezuuuuuuuu Potem przyszli moi rodzice i mój tata od razu wziął worek i poszedł wyrzucić, bez żadnego ALE. Moi rodzice w ogóle tego nie skomentowali bo brak im słów było. A mój mąz powiedział, że pewnie czymś sobie u teścia przerypałam i dlatego mi śmieci nie wziął...... ![]() Cytat:
![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-15 o 22:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z tymi śmieciami to ja myślę dokładnie to samo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest gorzej, bo mój teściu nie zawsze daje dobry przykład mojemu męzowi.... zazwyczaj właśnie zły przykład. Teściu ma 65 lat, wychował się praktycznie bez rodziców u wujka gdzieś tam na wsi na jakimś zadupiu przybitym dechami.... nie nauczono go zbytnio kultury i szacunku do kobiet. Brał przykład z wujka który ponoć był strasznym tyranem. Kazał mu ciągle w polu robić nawet jako małemu dziecku. Także jest strasznie staroświecki, ma swoje chore zasady i uważa się za BOGA a żone ma do gotowania, sprzatania i rodzenia dzieci. Niestety mój mąż dużo po nim odziedziczył..... za dużo. Ale ogólnie potrafi tez być miły i można z nim pożartować, chyba że jest pijany to najlepiej omijać go szerokim łukiem i wcale w gadkę nie wchodzić. JA się juz z nim kilka razy pokłóciłam i to całkiem poważnie.... zadyma ostra była..... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Eee, no to Ty masz gorzej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Jesu, co za przeeeeeeebój ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-_QSnOsih8s ![]() ![]() ![]() za czasów mojej młodości to się słuchało "Jesteś szalona" ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |||
Zakorzenienie
|
taaa żeby myśleć to trzeba mieć mózg a oni mają wielkości orzecha - i to jak im spuchnie w nocy hahhahahaha
![]() Cytat:
![]() dlatego jeśli on w tych Niemczech się nie zmieni choć będzie z dala od tatusia to ja nie wiem...... wrócę do Polski i wezmę z nim rozwód i tyle, nie mam zamiaru się męczyć. no ja też własnie nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzęś tyłkiem trzęś śmiało - rozkołysz swoje ciało !! ![]() padłam!!!!!!!! co za tekst!!!!!!!! matko święta skąd Ty ŻEŚ to wyrwała hahahahaha ![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-16 o 00:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na Vivie jest taki program "Disco ponad wszystko" ![]() ![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dasz radę ![]() ![]() Cytat:
A widzisz! a ja vivy nie oglądam.. ale chyba zacznę hahaha u mnie cały dzień i pół nocy ESKA TV leci ![]()
![]() |
#2544 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja oglądam "Julię" ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja Julii już nie oglądałam ohohohoho! i mi się jakoś nie chce..... Idę spać już ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie zapomnij sie jutro zważyć ![]() kolorowych!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem Ci, że mnie ta "Julia" jakoś nie wciągnęła za bardzo... no ale oglądam ![]() Hehe, może się wyrobię przed 3 ![]() ![]() ![]() ![]() No leć leć do łóżeczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odmeldowuje sie po kolejnym meczacym tygodniu. Moje apetyty na czekolade z zeszlego weekendu to byl sygnal zblizajacego sie @ ![]() Dzis nareszcie mam wolny dzien, odpoczne sobie porzadnie i troche sie ogarne, zahennuje wlosy i takie tam kosmetyczne drobiazgi. Oprocz tego mam cala sterte prania ![]() Na sniadanie kawa z mlekiem, jogurt z musli i garsc borowek amerykanskich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zadomowienie
|
Monia przeczytałam wszystko co pisałaś o swoim mężu i problemach i powiem Ci że jestem w szoku Jak tak ma wyglądać rodzina to ja nie chce męża
![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zadomowienie
|
Ale WY tu się rozpisujecie !!
Z góry przepraszam że tak rzadko tu bywam ! albo po prostu nie mam czasu ! jestem do niedzieli w PL i chce załatwić wszystkie sprawy w urzędach ;/ ![]() ![]() ![]() aa i jak dostane zdjęcia od TŻ z Zakopanego to Wam wgram , bo póki co Ż nie wgrał bo stwierdził że nie ma czasu debil :| ![]() Witam Wszystkie nowe Koleżanki i życzę powodzenia w diecie ! ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Monia kurde powiem Ci że dziwny typ Męża Cie spotkał . Ja miałam długo odległość z TŻ ale on nigdy nie był na imprezie beze Mnie ! Dlatego dziwi mi strasznie zachowanie Męża . Widocznie On nie docenia Swojej rodziny . Po drugie ja na Twoim miejscu nie wytrzymała bym z takim ani dnia ! Pamiętam jak pisałaś że Cie obrażał albo mi się wydaje że tak było . Nie wiem jak można znieś takiego człowieka ;/ . A On nie potrafi dostrzec tego co ma , chyba pewnie po utracie by docenił ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki moje kochane
![]() U mnie dziś piękna pogoda ![]() ![]() ![]() W końcu wiosna ![]() Ale co z tego jak ja wstałam z bólem gardła ![]() ![]() Zważyłam się dziś i na wadze 47,9 kg czyli dobrze jest, a powiem Wam, że ostatnio mam dość tego pilnowania się i utrzymywania wagi ![]() Monia strasznie mi przykro kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się kochana, życzę Ci żeby wszystko poukładało się po Twojej myśli ![]() ![]() ![]() Heroine ale jestem ciekawa tej Twojej wagi ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.