|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Witam, jestem nowa na tym forum i chciałam zasięgnąć porady. Mam 168-9 cm wzrostu i od wielu lat utrzymywałam wagę 56 kg. Nigdy nie stosowałam żadnych diet, jadłam wszystko. Ostatnimi czasy mi się przytyło do 59 kg
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Nie ma rady, tylko sie zorganizowac i zabierac jedzenie do pracy. Na sniadanie polecamy zgodnie musli albo platki owsiane z mlekiem, lub z jogurtem. Duzo blonnika. Kolejny posilek powinnas miec o 10:00- piszesz, ze wtedy wlasnie jestes glodna. I nastepny okolo 13:00, wtedy nie spadnie ci tak nisko cukier we krwi i nie bedzie cie ciagnelo do KFC ![]() Musisz zabierac zdrowe jedzenie do pracy. Kanapki na razowym chlebie z chuda wedlina, salata i pomidorem. Jogurt z musli i orzechami na drugie sniadanie i owoce - jablka, pomarancze. Uszykuj w domu cos lekkiego - piers kurczaka, salatka z oliwkami i feta, zapakuj w pudelko i zabierz nastepnego dnia do pracy. Bedzie przy tym troche roboty, ale sie oplaci. Domyslam sie, ze jestem wieczorem zbyt zmeczona zeby cos trenowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Ja wstałam dzisiaj wcześnie bo byłam na badaniach tarczycy. I zaraz biorę się za sprzątanie u mnie piękna pogoda ![]() Heroine ćwiczę tylko te na brzuch ![]()
#2554 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() A ja jutro jadę do Katowic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |||
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Ja dziś z niunkiem wstałam po 11 ![]() Wszyscy życzą szczęścia i takie tam... odpisuję im normalnie że póki co jadę no bo co mam napisać? EEee a jednak nie wyprowadzam się, bo mąż nie bardzo nas chce? Ja myślałam że ON się ucieszy z tego, że ja chcę do niego pojechać i że to ogłosiłam wszystkim, myślałam nawet że napisze coś albo chociaż kliknie Lubię to.... no a jeszcze z.j.ebe dostałam. I faktycznie wygląda na to że on nie jest pewny tego czy my tam faktycznie sie przeprowadzimy, widać że ma jakis plan - tak jak Milena napisała. Ale powiem Wam szczerze, że gdyby okazało się że on tam kogoś ma to chyba bym się ucieszyła..... miałabym powód do rozwodu i nie miałabym wyrzutów sumienia. Nie wiem jak to będzie dalej. Mam tego wszystkiego juz serdecznie dość. Idę się szykować na spacer z synkiem a potem jadę do kosmetyczki ( 5 lat nie byłam) Synka weźmie moja mama do siebie jak ja pojadę więc luzik ![]() Gardło już wcale nie boli ![]() ![]() Pogoda śliczna patrząc przez okno, ciekawe jak na żywo będzie ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() A mnie jakoś zaczęła wkurzac ta Julia... ciągle to samo się dzieję. Jeśli ona nie jest na prawdę z tym Maćkiem to powinna powiedzieć prawdę dla Janka - przecież on by nie powiedział nic rodzicom. Gorzej niż dzieci! W ogóle ta Julka to taka lebioda... ta Monika jeździ po niej jak tylko chce a ta nic.... zero reakcji. Wybiega z płaczem ![]() A Ty znowu chleb po nocach pieczesz?? hehe ![]() ![]() Tobie równiez miłego weekendu!! baw się dobrze ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Tylko tu jest taka sytuacja że ja nie mogłam wcześniej do niego pojechać bo on mieszkania nie miał... mieszkał w takim pensjonacie no i pracę miał w delegacji. Dopiero od stycznia to się zmieniło, dostał nową prace w stałym miejscu i do tego mieszkanie ale od polowy lutego dopiero. Także nie było nawet warunków abyśmy szybciej tam pojechali. Poza tym synek musi tu zerówkę skończyć, nie mogę go zostawić na tak długo ![]() To że on jest za swoimi rodzicami niż za żoną to ja sama dobrze o tym wiem, i tak jest rzeczywiście - wcale mi się to nie wydaje. Za mną nigdy nie obstawał, zawsze za ojcem. Nawet gdy jego ojciec coś do mnie brąchał to on robił to samo "pomagając" dla ojca. Kiedys stanęłam w obronie jego matki bo ojciec ją jak psa gonił to tak na mnie wjechali (mąz i teściu) że to była masakra. Wyszłam stamtąd z dziećmi a on poszedł sobie na dyskoteke na całą noc. Co do tego że : " zły jest że wszyscy wiedzą ze wyjeżdżasz do Niemiec, bo on ma jakieś wątpliwości i teraz będzie głupio jak okaże się że nie wyjeżdżasz" - no lepiej bym tego nie ujęła.... dokładnie tez tak myślę. Nie wiem czy pojade do niego na ten miesiąc. Odechciało mi się i mam straszną chęć powiedzieć mu że to koniec i że chce rozwodu.... tyle przykrości co on mi w życiu zrobił to się w głowie nie mieści....... Ja mu nie ufam ale szczerze Ci powiem, że nie przejęłabym sie zbytnio gdyby on na prawdę kogoś miał, w koncu miałabym Święty spokój i powód do rozwodu z jego winy. Wcale się nie wymądrzasz - stwierdzasz fakty tylko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Obrażał to mało powiedziane.....
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się że cie to pilnowanie wkurza... mnie też ![]() ![]() No własnie też się go pytałam co ja mu zrobiłam?? Zawsze twierdzi, że nic ale mi się wydaje, że on nie dorósł chyba do bycia mężem. Nie wyszalał się wcześniej, a że uważa się za bóstwo to myśli że każda na niego poleci..... Dziękuję Madziu ![]()
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
Monia musisz być silna, wierzę że dasz sobie radę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz, że takimi postami dużo pomagasz, ja czytając Twoją historię dopiero zaczynam doceniać mojego Tż i aż mi głupio, że czasem bez powodu robię mu wyrzuty i mam pretensje ![]()
#2558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Ja mam inny problem, ze sobą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też bym chciała żeby mój tż czasami z czymś wyleciał niespodziewanie żebym się czuła kochana i potrzebna. Nie mówi tu o jakiś materialnych rzeczach, ale np zrobienie kolacji przy winku ![]() ![]() Teraz sobie przypomniałam jak mój Tż wrócił niespodziewanie z Holandii, bo chyba jakoś pare dni wcześniej i obudził mnie telefonem o 5:30 rano ! Ja na początku wkur.. bo budzą człowieka, ale pomyślałam że kij ze spaniem napewno się ucieszy że jednak przyjadę i wsiadłam w auto i pojechałam do niego ![]() ![]() A ja właśnie umyłam sama autko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane moje
![]() Ja wszystko przeczytałam ale postaram się skomentować wieczorkiem bo coś kiepski mam okres od kilku dni. Jestem zdołowana, przemęczona i wczoraj miałam dzień płaczka i dzisiaj jestem do doooopy. Dobrze, że chociaż z dietką ok. Robię właśnie swojemu TZtowi smalczyk wiejski do ogóreczka kiszonego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Milenko odpiszę Ci chociaż nie jestem mężatką
![]() ![]() ![]() Z wcześniejszym chłopakiem z którym byłam 2 lata też nas bardzo wiele łączyło, to była moja pierwsza prawdziwa miłość, zawsze mówiłam że nic nas nie rozdzieli i będziemy już razem do końca itp itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i wiem to, że nie mogłabym go zdradzić, czuję że to ten jedyny z którym będę już do końca ![]() ![]() No i muszę Ci powiedzieć też, że dużo się polepszyło od kiedy schudłam ![]() ![]() ![]() Także myślę, że jeżeli jesteś szczęśliwa ze swoim Tż, czujesz że to jest TO, to nic tylko się cieszyć kochana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cocktail ![]() ![]() ![]() U nas dziś tak ciepło, że cały dzień siedzę na dworze z psem, dopiero przed chwilą wróciłam ![]() Maminka kochana nie smutaj ![]() ![]() ![]() A ja jednak jutro jadę na jakieś zakupki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Mureczko jak tam włoski ![]() ![]()
![]() |
#2562 |
Zadomowienie
|
Hej, ja właśnie wróciłam z biegania z Tż (a raczej ja szłam a on biegł) i siedzę u niego. Jak będę wieczorem w domu to Wam coś napiszę, dręczy to mnie od kilku dni i nawet nie mam z kim pogadać, a dotyczy to mojego Tż. To tak apropo postu Mileny.
W ogóle wieczorem poodpisuję, medzik ja mierzę w następną sobotę ale nie widzę żeby w ogóle coś urosły ![]() ![]() ![]()
#2563 |
Zakorzenienie
|
byłam u kosmetyczki
![]() Brewki mam śliczne bo wyglądają tak naturalnie, nie są mocno pofarbowane i nie rzucają się w oczy. Natomiast po oczyszczaniu wyglądam jakbym ospę miała ![]() ![]() ![]() jezuuuu ile czerwonych plamek!!! ![]() ![]() ![]() W końcu!!!! Całe życie żyłam z tymi wągrami.... i choć nie były mocno widoczne to ja je czułam... cieszę się że sie ich pozbyłam. Oczywiście co kilka miesięcy będe musiała powtarzać oczyszczanie ale nie widzę w tym żadnego problemu ![]() Odebrałam dziś dowody osobiste moich dzieci ![]() ![]() Użyłam dzisiaj ten nowy tusz z Max Factora który kupiłam na allegro ![]() ![]() ![]() ![]()
#2564 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry dziewczynki!
Nie poszlam dzis na zajecia, bo zaspalam i postanowilam konstruktywnie wykorzystac czas- poszlam na silke ![]() ![]() Nie chce mi sie w ogole jesc, nie mam na nic ochoty... Zjadlabym jakies dobre salatki, ale warzywa sa jeszcze tak drogie ze szok. I ostatnio slinie sie na mysl o faszerowanych ziemniakach np szpinak albo pieczarki i cebula... Mniam mniam, takie same ziemnaki z innymi warzywami nie sa zle, prawda? Milenko - jesli czujesz sie z nim dobrze, dogadujecie sie, kochacie to sie nie zastanawiaj... Mi jest ciezko powiedziec z doswiadczenia ale pamietam, ze jak mialam mojego pierwszego powaznego chlopaka (3 lata z nim bylam) to on byl doswiadczony a ja nie. No i korcilo mnie zeby zobaczyc jak to jest z innym no i go zdradzilam. Nie zaluje w zasadzie, to poprowadzilo do dalszych wydarzen, nastepnego chlopaka, z ktorym sie rozstalam po 1,5 roku no i w koncu do mojego obecnego TZa. Niesamowicie cieszy mnie taki obrot wydarzen... Bo nigdy wczesniej nie bylam tak szczesliwa jak teraz. Zawsze mialam ogromne wojny z chlopakami i zawsze wychodzil z tego toksyczny zwiazek. Ale skoro Ty jestes ze swoim szczesliwa, i tak jak mowilam, kochacie sie, zgadzacie ze soba kiedy trzeba i po prostu czuejsz ze to to , to nawet nie zaprzataj sobie glowy innymi sprawami ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Swoja droga POGODA CUDOWNA <3 ![]() Monia- wlasnie moj maybelline mi sie konczy i moze kupie sobie ten skoro tak zachwalasz ![]() Milena- przypomnialo mi sie, moja babcia i moj dziadek. On tez byl jej pierwszym facetem, ona jak to dawniej wychodzila z zalozenia ze seks po slubie no i wziela z nim slub. Kiedys pisalam Moni, ze nie byla szczesliwa zbytnio, tzn przez pierwsze kilkanascie lat owszem, ale pozniej sie spie.prz.ylo. I mowila mi, ze "trzeba najpierw kilka zab pocalowac zanim sie wezmie slub". Nie wiem czy to CIe pocieszy czy tylko namiesza... jesli to drugie to przepraszam bardzo, prosilas o szczera odpowiedz i doswiadczenia... ![]() ![]() ![]()
#2565 |
Zakorzenienie
|
Murka kochana mi też się wydaje, że nie rosną mi wcale i nawet nie widzę tego podczas mierzenia, że coś urosły
![]() ![]() Kochana pamiętaj, że zawsze możesz na nas liczyć ![]() Kamilon no i zgadzam się z Tobą ![]() ![]() Monia ile płaciłaś za takie oczyszczanie i hennę? Ja też chciałabym się wybrać do kosmetyczki, ale jakoś tak się krępuję ![]() ![]() Pogoda śliczna, do teraz byłam z psem na podwórku, jeszcze przed chwilą na termometrze było 15 stopni ![]() ![]() Zaraz jedziemy z Tż do piekarni po ciepłe bułeczki :S kupię sobie rogalika na kolację, bo ostatnio bułka słodka mnie zamuliła ![]()
#2566 | |||||
Zakorzenienie
|
Zadzwoniłam do męża.... powiedziałam mu że musimy powaznie porozmawiać bo ja mam tego dość i że ma powiedzieć o co mu chodzi i czego on własciwie chce od tego życia i od nas.
Zaczął rozmawiać.... spokojnie, bez nerwów, jakiś taki smutny, że on ma dość tych Niemiec, chciałby wrócić do Polski, że on nic nie rozumie po niemiecku jak chłopaki gadają i w ogóle ma doła. Powiedziałam mu że moim zdaniem to on nie chce abyśmy tam przyjechali i że może juz sobie upatrzył jakaś laske. Kategorycznie zaprzeczył.... on bardzo chce abyśmy zamieszkali razem, ale boi się że jak już sie przeprowadzimy, wywalimy kupe kasy w remont mieszkania, dzieci zapiszemy do szkół i przedszkoli a on np. straci pracę i co wtedy??? Że to o to mu chodzi, o nic więcej!!! Ja mu powiedziałam, że przecież spróbować możemy, tym bardziej że jego szef bardzo chce mu pomóc i nie zamierza go zwolnić. Pomaga mu we wszystkim, doradza daje mu nadgodziny żeby więcej sobie zarobił i ciągle się go pyta kiedy żona z dziećmi przyjedzie do Niemiec bo chce nas poznać. Nawet na fejsie mnie zaprosił do znajomych ![]() Także ja myślę że pracę będzie miał na bardzo długo lub nawet na stałe. Powiedział jeszcze że tęskni za nami i już go to dobija....... Pocieszyłam go że za 2,5 tygodnia przecież przyjedzie i już będziemy razem, no to powiedział ze te 2,5 tyg. to jeszcze kupe czasu! Także nie wiem co o tym myśleć..... czy faktycznie on jest nerwowy bo tęskni za nami i Polską czy to tylko jakaś kolejna gra z jego strony ??? Jakiś psycholog by się przydał który oceniłby jego zachowanie ![]() No nic.... póki co znowu jest dobrym mężem...... i to smutnym w dodatku ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() no faktycznie od pracy siedzącej można przytyć :/ Troszkę ruchu + nasza dietka i będziesz super laseczka ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() Daleko masz do tych Katowic??? autostradą jak śmigniesz to nie będzie ciężko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() Za henne z regulacją zapłaciłam 18 zł czyli łącznie za wszystko 86 zł. Trochę sporo ale przyznam że to był mój pierwszy raz dopiero - wcześniej nigdy nie oczyszczałam twarzy a raz na jakiś czas to nie grzech przecież ![]() U mnie pogoda też cudna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Najgorsze jest to, że on jest taki zmienny (fałszywy?) wczoraj mnie wyzywał a dzisiaj jest kochanym mężem który tęskni za rodzinką...... już sama nie wiem o co chodzi. Pojadę w kwietniu do tych Niemiec to się wszystko okaże. Nie będzie miał wymówki że tęskni za nami bo będziemy z nim, więc zobaczymy..... A Ty kochana masz złotego faceta!!!! nie krzycz na niego bo on Ci daje wszystko co najlepsze!!! Także grzecznie mi tam ![]() ![]()
![]() |
#2567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do oczyszczania to powiem ci że cena nawet nie taka zła. Ja kiedyś płaciłam 64zł w promocji także wiesz ![]() ![]() ![]() Monia a dałabyś rade zrobić zdjęcie Twoich rzęs ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-03-16 o 18:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
problemy się zaczynają najczęściej po ślubie i jak przychodza na świat dzieci. Wtedy nie jest juz tak kolorowo, przychodza obowiązki które nie każdemu się podobają niestety. A jak dochodzą kłopoty finansowe to już w ogóle jest katastrofa. Każdy chodzi nerwowy i ma do siebie nawzajem o wszystko pretensje. Po kilku latach związku człowiek tak na prawdę czasami nie ma nawet czasu dbać o ta miłość, wszystko staje się monotonne. Cytat:
![]() I proszę Was o jedno kochane moje - nie piszcie że NIGDY męża nie zdradzicie, bo nie wiecie co Was czeka za kilka lat ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Może Ty przemęczona jesteś? Powinnaś odpocząć ![]() Smalec wiesjki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
oooo impreza ![]() ![]() ![]() Same ziemniaki z warzywami nie są złe - możesz śmiało zjeść ![]() ![]() No kup kup! rewelacyjny jest ![]() ![]()
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Cocktail haha kupiłam sobie przed chwilą redsa żurawinowego i go pije teraz
![]() ![]() ![]() Monia ja też już nie wiem co myśleć o tym Twoim mężu ![]() ![]() ![]() ![]() No może i ja kiedyś się skuszę na taki wypad do kosmetyczki ![]() ![]() Byliśmy po bułki, miałam kupić rogala ale jakas nowość jest w piekarni bułki z karmelem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noga Cie boli a biegać poszłaś???? nawet chodzić nie powinnaś za dużo ![]()
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Cocktail naprawdę? O to super ja bym bardzo chciała i nie przeraża mnie siedzenie nad miską
![]()
#2572 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Milenko ja tez jeszcze nigdy nie byłam u kosmetyczki i dlatego tak jakoś mi głupi, bo nic się nie znam
![]()
#2574 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmm co to za bułki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I Madzia nie żałujesz tamtych przygód? czy Twój obecny Tż nie mógł być pierwszą miłością i ostatnią? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sam zabieg kosztuje 68 zł al eja jeszcze robiłam henne na brwi i regulację więc zapłaciłam dodatkowo 18 zł czyli łącznie 86 ![]() Ja też w życiu nie byłam na takim zabiegu ![]() ![]()
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Cocktail haha ja twardziel jestem i nie boję się wyciskania
![]() ![]() ![]() ![]() Milenko Mojego Tż poznałam miesiąc przed tym jak zaczęliśmy być razem na poważnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mam taką nadzieję ![]() ooo 64 w promocji ![]() ![]() A mikro też kosztuje 120 zł u tej kosmetyczki..... ale to się raz na ruski rok robi ponoć?? oczyszczanie lepiej częsciej robić. Co do tuszu to jutro fotkę zrobię ![]() ![]()
![]() |
#2579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i Monia pojedziesz do tych Niemiec, zobaczysz jak się będzie Wam układać i wtedy może się jakoś ułoży Może faktycznie ma doła, musicie porozmawiać, szczerze bez emocji, raz a dobrze i coś postanowić Ludzie uczą się języka przez całą szkołę - 6 lat i więcej i dobrze nie umieją więc nie może wymagać od siebie, że w pół roku się nauczy Z czasem na pewno go opanuje Na początku zawsze jest trudno, ze wszystkim i przecież możecie wrócić do Polski za jakiś czas Jak się trochę z kasą będzie lepiej Właśnie młodym jest ciężko zawsze, ja tak myślę że powinno być tak że ta pensja powinna być na początku kariery zawodowej wysoka a później coraz niższa ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojadę do niego to się przekonam czy ściemniał czy mówił prawdę.... okaże się. Dziękuję Ci za takie piękne zyczenia ![]() ![]() Mi też szkoda kasy troche było ale miałam juz dośc tych syfów i wągrów! ![]() Noo bułki z karmelem, potem piwo - widzę, że sobie dogadzasz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.