|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
![]() Cytat:
Twoja rzeczywiście bogata w składniki, ale dobrze jak taki wysiłek przed Tobą to przecież siłę musisz mieć ![]() Ja pokręciłam do serialu hh 20min w jedną stronę i 20min w drugą zleciało szybko hehe Teraz idę sobie szykować drugie śniadanko, które popiję marchewkowo-selerowym sokiem!
|
||
|
|
|
#872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ucieszylam sie przeogromnie Nie kupię więcej, chyba, że już będę po diecie, na U przecież mogą byc na śniadanie . Ale teraz koniec z takimi zakupowymi szaleństwami .Masz maraton treningowy to możesz tyle zjeść przecież, trzymam kciuki bys dala radę. Pochwal się jak było ![]() ![]() Ja dziś bez owsianki, miałam ochotę na pieczywo, którego przez cały tydzień w zasadzie nie jadłam. Odzwyczaiłam się, a dzis takie świeże było, więc skoszowałam sobie ![]() Pogoda jest boska Sprzyja romantycznym spacerkom...hmmm...to pospaceruję z psem ![]() Dziś myślałam nad kiecką na wesele i nad strojem na obronę .Wkleję Wam później moje pomysły .A tymczasem idę machać rękami - my okna
|
|
|
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz zmykam na dworek, rozłożę się na ławce i będę książkę czytała ciesząc się słońcem
![]() I jeszcze jedno pytanie (wiem, wiem strasznie dużo ich zadaję): czy któraś z was ćwiczy może TURBO FIRE? Zaczęłam zagłębiać się w ten temat i się za to zabiorę. |
|
|
|
#874 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
ale to poproszę brata, może coś zerknie... jeśli masz tylko czas codziennie to śmiało, na pewno nie pożałujesz |
|
|
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
O matko, właśnie obejrzałam filmiki na youtube z rezultatami turbo fire! Ja to chcę
![]() ![]() Ale mam za mały pokoik
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
hej haj heloł
![]() ruch był, ruch będzie już po obiedzie jest moc pogoda cudowna, szkoda czasu na siedzenie w domu
|
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wsadziłam do pieca w rękawie łososia z czosnkiem, cytrynką, natka pietruszki, przyprawą, oliwa i odrobina masła. zjem z sałatką z brokuła, jabłka i papryki i do tego ziemniaczki
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
jeść mi się chce
a o 15 był obiad
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wróciłam
za godzinkę jadę na rower spalić obiadek, obiecuję!
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2012-03-17 o 17:08 |
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
ja na orbim wieczorkiem pośmigam
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
nie mam humoru!! przejezdzalam dzis kolo krakowa i wstapilam do ikei, kupilam wielka rame na plakat i oparlam o slup bo chcialam reszte zakupow wlozyc, noi zapomnialam z tego pospiechu o ramie, zla jestem na siebie, dopiero jak wrocilam do domu spostrzeglam ze zapomnialam, a to 1,5 godz od krakowa
![]() przepraszam ze nie na temat, ale musialam napisac o mojej frustracji
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
aso też bym się wśiekła
|
|
|
|
#883 |
|
Raczkowanie
|
dopiero mi nerwy przechodza, bo nie chodzi o kase, tylko moja glupote, a jak opieralam o slup myslalam by tylko nie zapomniec i wykrakalam...
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z roweru
![]() dziś tylko 20 minut, ale muszę przyzwyczaić organizm do treningu, nie mogę od raz chlup na głęboką wodę
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Choco ja też miałam dziś swój pierwszy raz
mam nadzieję, że jutro będzie ładnie to jakaś przejażdżka znowu![]() melduję przed chwilą 40 min na orbim idę na kolację
|
|
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
Postanowiłam zacząć Turbo Fire. Mam co do tego małe obawy (chodzi głównie o moją kondycję), ale sądzę, że nie będzie aż tak źle.
Za jakąś godzinkę zdam wam raport ![]() aso mnie by też coś wzięło. Chyba nawet taka choroba na K potocznie mówiąc. ChocoMonster przypomniałaś mi teraz o tym, że miałam wyczyścić mój rower i sprawdzić jego stan techniczny. Muszę sobie zaplanować to na poniedziałek |
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja dopiero wróciłam z uczelni i z jedzeniem było źle znaczy nie że nie zdrowo ale bardzo mało nie miałam wogóle ochoty jeść bo tak duszno w szkole było Jeszcze dziewczyny się ze mnie śmiały że ja tak dużo jem a taka chuda jestem ![]() Jeu, Ty sportsmenko jak tam po treningu?? ![]() Tysia, pięknie szalejesz z tym hh tak trzymać ![]() Little, czekamy czekamy na Twoje plany ubraniowe ![]() Aso, bidulko ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Motylku, zdawaj raporcik zdawaj bo efekty po tym są piorunujące
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
Jestem po. Ogólnie nie było tak źle. Najprzyjemniejsze było rozciąganie
![]() Gorzej z częścią, gdzie było się w ciągłym ruchu. Spociłam się jak nigdy! Był nawet jeden moment, gdzie kolka mnie chwyciła, ale jakoś sobie z nią poradziłam ![]() Zdecydowanie będę to kontynuowała. Zobaczymy co uda mi się o osiągnąć |
|
|
|
#889 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no pogoda cudna była dzisiaj TŻ stwierdził, że w nowych ciuszkach wyglądam bardzo prawniczo ![]() no pewnie, na U można dużo więcej rzeczy jeść niby, a z drugiej strony ja bardzo lubię jedzenie na R-ce, bo jem w sumie wszystko tylko w mniejszych ilościach, choć czasami potrafię sobie nałożyć jak za 2. xDCytat:
tylko, że on jest taki długi... 20 tygodni jeśli się nie mylę? ; )ale na pewno jest fajny, bo urozmaicony! : ) Cytat:
ja dzisiaj też się zdenerwowałam, bo wychodziłam z domu spiesząc się i zostawiłam owoce, z tym że kupiłam sobie po drodze, ale jednak trochę więcej zachodu było. jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy.... Cytat:
o, mnie zawsze nowe buty obcierają, nie cierpię tego po prostu. potem zaklejam się plastrami i się śmieją, że noga ze wsi a but z miasta a na treningu było męcząco. pierwsze 1,5h było spoko, ale przez ostatnie 30 minut czułam każdy mięsień, a już zupełny finish (10 minut przed końcem) to była straszna katorga, ale udało się powinny być niedługo jakieś filmiki to zapodam z tym, że po tej owsiance niestety pognało mnie do kibelka w trakcie trwania zajęć, ale nie było mnie może 2 minuty, nie lubię tego, ale matka natura bywa wredna, a ja już w ogóle mam mały pęcherz...ja dzisiaj zjadłam jeszcze łyżkę sałatki szopskiej, pół torebki ryżu brązowego z kurczakiem w sosie pomidorowym i brokułami i duży kubek mleka z zaprawą. a na kolację będzie pizza na dukanowym cieście, więc na otrębach. czyli trochę węgli wpadnie, ale nie będzie źle mamy za to z TŻ ser piórko, który ma 3% tłuszczu i trochę smakuje jak wyrób seropodobny, ale ja doszłam dzisiaj do wniosku, że lubię każdy ser żółty. jestem uzależniona! xDa i dzisiaj jakiś dzień wychwalania mnie jest i prawienia komplementów no cóż, ale która kobieta nie chciałaby słyszeć takich komplementów na co dzień?
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
jeu super, po takich komplementach buźka sama się cieszy
![]() u mnie mija tydzień odkąd nie jem chleba na kolację |
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
jeu, to super że się podobało ja to bym pewnie padła od razu
![]() ![]() Agulaaa, ![]() oby tak dalej ![]() A ja dziś jestem taka rozdrażniona że masakra i jeszcze do kibelka mnie goni chyba po jogurcie bo byl ciepły
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Wpadłam tylko podzielić się radosną nowiną, że w końcu udało mi się pobiegać. Ależ jestem szczęśliwa Z dietą okej, a na dobre z pisaniem wracam w poniedziałek, bo jutro jeszcze mam szkołę.
|
#893 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=smerfetka2808;32983 796]hej hej
![]() ja dopiero wróciłam z uczelni i z jedzeniem było źle znaczy nie że nie zdrowo ale bardzo mało nie miałam wogóle ochoty jeść bo tak duszno w szkole było Jeszcze dziewczyny się ze mnie śmiały że ja tak dużo jem a taka chuda jestem ![]() Little, czekamy czekamy na Twoje plany ubraniowe ![]() Mnie te zawsze nowe buty obcierają, ba, nawet mam takie, ktore posiadam już 2 lata i potrafią dać w kość :P Cytat:
![]() Stroje jutro wrzucę, bo wpadłam tu tylko na chwilę, niedługo wychodzę. Obrona w czerwcu. Nie wyobrażam sobie tego... Co do jedzenia na R'ce mi bardzo odpowiada, jest wszystko smaczne i dobrze się czuję jedząc w ten sposób , więc nie zmienię za bardzo nawyków żywieniowych, będę się mniej pilnować po prostu ![]() Świetny trening zaliczyłaś dziś, i gratuluję komplementów To miłe ![]() Tą pizze dukanową też kiedyś jadłam, bardzo smaczna jest. Wiadomo, nie smakuje jak taka prawdziwa, ale całkiem zjadliwe to to ![]() ![]() aso, bidulko, współczuję...też bym się wściekła... No to jestem po treningu, bez wpadek dziś ![]() Pobiegałam pół godzinki, pohulałam i właśnie zjadłam jajecznicę z pomidorkiem i szynką z 2 jajek ![]() Zmykam sie wykąpać i wybywam z domu. Miłego wieczoru, dziewczęta |
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Eh bo te buty robią nie na nasze piękne stópki
![]() To uciekaj miłego wieczoru tylko grzecznie
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
Witam witam
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Wiecie co jednak zrobiłam to a6w i jeszcze 15 minut hh i powiem Wam zły humor odszedł w siną dal jednak te ćwiczenia mają magiczną moc se se se
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
Ja biegam 2 dzien
i jeszcze dzisiaj czeka na mnie 300 brzuszkow i z 10 pompek
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
To pięknie
gratulacje ![]() kurka a ja nie mam czasu biegać ostatnio jakaś taka zabiegana jestem że masakra
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
zainteresowal mnie te turbo fire, ale na youtubie nie moge znalazc, a co do ramy, to juz staram sie o tym nie myslec, ludzie traca o wiele drozsze rzeczy
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też właśnie szukałam ale są tylko efekty i krótkie filmiki na czym to polega
Motylku pomóż nam
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

Twoja rzeczywiście bogata w składniki, ale dobrze jak taki wysiłek przed Tobą to przecież siłę musisz mieć 

ale raz na sto lat można się przecież tak wymęczyć 
ale to poproszę brata, może coś zerknie...

tak trzymać 
....... .