|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Meedzik fajne te spodnie
mi się właśnie takie niebieski podobają ! Pozdrów Ja też ![]() ![]()
|
|
|
|
#2612 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Sto milionów razy miałam Ciebie pytać już. Schudłaś w sumie 18 kg, czyli tyle ile ja chcę zeszczupleć(mam za sobą 8,5 kg).Napisz mi w jakim czasie i czy miałaś jakieś dietowe wpadki czy tylko ja jestem taka beznadziejna. Nie wiem czy jestem zła na siebie. Raczej zwątpiona. Wczoraj i dzisiaj wieczorem porażka. Nażarłam się duuuuużo tłuszczu ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- A Monisi nie ma i to teraz jak Jej potrzebuję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Nie wspomnę o tasaczku heroinki Edytowane przez maminka83 Czas edycji: 2012-03-17 o 22:52 |
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Przepraszam, że mnie nie było pół dnia ale byłam na spacerku do 17stej z synkiem a potem jak przyszłam do domu to tak mnie zamuliło że nie miałam siły pisać i się położyłam. Zasnęłam jakoś po 18stej i spałam do 21 z synkiem razem Potem gadałam z mężem na skypie bo chciał nas zobaczyć przez kamerę a potem poszłam się kąpać z synkiem no i siedzę teraz w ręczniku jeszcze nie ubrana coś dzisiaj się dziwnie czuję.... jestem strasznie zmęczona i śpiąca. Nie wiem czy o nie przez te antybiotyki które biorę, jeszcze 3 dni muszę je brać. Idę się ubrać i biorę się za odpisywanie choć pewnie i tak juz wszystkie śpicie albo imprezujecie gdzieś W ogóle to dużo nie napisałyście ale u nas to juz chyba tradycja że w weekend mało piszemy nie ma co się dziwić - weekend jest po to żeby nie siedzieć w domu, zwłaszcza w taka piekną pogodę jak dzisiaj była!!! Chodziłam w samej tuniko-bluzie na długi rękaw i było mi tak ciepło że szok!!!! cudna pogoda
|
#2614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2615 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie denerwuj się pomyśl sobie tak - "najadałam się za dużo ale ok. Raz na jakiś czas mogę żeby nie zwariować ciągle na diecie. I tak sporo już schudłam więc jestem z siebie dumna i to będzie nagroda, a od poniedziałku zacznę na nowo i postaram się trzymać dietki aż do Świąt " Organizm dostał to czego się domagał i teraz będzie Ci łatwiej nie traktuj tego jako porażkę a jako zaspokojenie swoich potrzeb - przecież raz na jakiś czas możesz a na pewno nie było tak źle jak to opisujesz :P na bank nawet nie przytyjesz ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Cytat:
ale wiesz... wiosna, ciepełko + weekend = brak czasu na kompa Cytat:
no ale przynajmniej napić się mogłaś hehe Wiesz, że siedzieć taka głodna też nie powinnaś? mimo że późno no ale spać przecież nie szłaś więc 2,5 godziny przed snem możesz sobie śmiało coś zjeść, a jeśli jesteś głodna to nawet musisz. Mogłaś sobie nawet jakiegoś hamburgera bez kotleta zjeść i na prawdę nic by się nie stało a nawet by Ci to na dobre wyszło Cytat:
Co do pasty to Clinomyn dla palaczy ( tez nie palę fajek), myję nią już z miesiąc i mam bardzo bialutkie zęby, sama nadziwić się nie mogę Mam też Denivit ale nią rzadziej myję, choć również daje ładne rezultaty. Moja koleżanka ją stosuje i ma równiez piękne białe ząbki. A każda z tych past kosztuje ok. 8-10 zł w Rossmannie ja kupuję. Też myślałam że Heroine się pochwali.... a tu dupa ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
to zarobki są pięciokrotnie wyższe!!! Może i ceny są wyższe w sklepach ale nie wszystkie. Np. kosmetyki czy chemie masz tansze niż w Polsce!! Jedzenie tez można kupić za przyzwoite pieniądze. W Niemczech dobry chleb kosztuje 1 euro a w Polsce przecież duży chleb w piekarni też kosztuje ok. 4 zł nawet. Są i tansze chleby np. w Biedronce ale w Niemczech tez można kupić taniej z tym, że ten tańszy akurat mojemu męzowi nie smakuje. Także nasze ceny wcale nie sa takie rewelacyjne jak na polskie zarobki U nas kobitka na kasie w Kauflandzie zarobi może z 1200 zł a tam kobitka w tym samym sklepie zarobi 1400 euro czyli 5750 zł Cytat:
tyle że ja to nic nie mogę używać bo po wszystkim mam syfy może ewentualnie czysty spirytus by mi pomógł JA też się biorę za siebie od poniedziałku, ostatnio za bardzo sobie pozwalam....
|
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dziś zjadłam loda Takiego w kubeczku ale strasznie mdły był, chyba przestałam lubić lody :P Widzę, że naturalnymi metodami leczysz sobie gardło mogłam też tak leczyć, to pewnie szybciej by mi przeszło a nie tam jakies antybiotyki łykałam To się pewnie uchlałaś tym Desperadosem hihihiCytat:
ooo pizza 60 cm to spora! nie dziwię się że prawie pękłaś po 1,5 kawałku taki mały brzusio masz to gdzie to ma się upchać? Super że Coctail dojechała szczęśliwie dziękujemy i również ją pozdrów
|
|
#2617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ileeeee? matko Święta! gdzies Ty to upchała?? Cytat:
Pamiętam jak to ze mną było. Miałam 17ście lat i poznałam swojego pierwszego chłopaka Marcina. Zakochana po uszy byłam, mówiłam, że to będzie mój mąż że do końca życia będziemy razem...... ALE zaczęło mnie w nim kilka rzeczy drażnić ( tak jak Ciebie drażni w twoim TŻ), z czasem coraz bardziej... mówiłam sobie - po co mi on jak mogę mieć lepszego? jest tylu facetów na ziemi, no i też chciałam spróbować z innym A mogę Ci powiedzieć z ręką na sercu że ten Marcin to na prawde był anioł. Mimo wszystko zostawiłam go.. płakał za mną strasznie.... w moim bloku na ścianie powypisywał że mnie kocha że żyć nie może. Byłam twarda i zaczęłam korzystać z życia. Zaczęły się dyskoteki, chłopaki, było fajnie Potem zaczęłam się spotykać z moim obecnym mężem - Krzyśkiem (jakby kto nie wiedział jak się nazywa ) i też dużo razem imprezowaliśmy, potem jakoś się rozstaliśmy..... miałam dwóch innych facetów i stwierdziłam że z żadnym mi tak dobrze nie było jak z Krzyśkiem ( głownie też w łóżku). Doszłam też do wniosku że aby iść z kimś do łóżka i aby było dobrze to faktycznie trzeba kogoś kochać. I wtedy zrozumiałam że nigdy nie pokocham innego faceta i wróciłam do Krzyśka. I wtedy postanowiliśmy zrobić sobie pierwsze dziecko no i sie udało... po 2 tygodniach w ciąży byłam Jak wszystkie wiecie mój mąż do ideałów nie należy..... mam z nim przeboje do dzisiaj niestety ale jak 4 lata temu się rozstaliśmy to nie potrafiłam być z kimś innym. Spotykałam się z jednym, potem z drugim (ale tylko spotykałam) i ciągle myślałam o Krzyśku.... porównywałam go do tych facetów i mimo wszystko oni do pięt mu nie dorastali..... i tak pewnie będzie z każdym kolejnym którego bym poznała nie będąc z moim męzem. Także ponieważ już to przerabiałam nie śpieszy mi się aby go zostawić i znaleźć sobie nowego faceta, mimo wszystko że kawał chama z niego czasami jest Więc nie żałuję że odeszłam od Marcina bo dzięki temu sporo w życiu doświadczyłam, zobaczyłam i nikt mi tego nie odbierze No i dzięki tym wspomnieniom łatwiej mi teraz żyć, bo wiem co będzie gdy..... i jak będzie Ale skoro Tobie póki co jest dobrze z Twoim TŻ to nie widzę sensu wymieniać go na inny model A to że Ciebie coś w nim denerwuje to wiesz.... mnie w moim mężu milion rzeczy denerwuje W sumie to faceci do idioci i każdy będzie nas tak na prawdę czymś wkurzał Cytat:
nie schlej się za mocno tylko żebyś jutro nie umierała ![]() ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Cytat:
Gorsze dni w diecie mogą się zdarzyć - w Twoim przypadku to nawet nie można Cie za to winić, zresztą i tak pięknie Ci z dietką idzie, sporo juz zgubiłaś i to się liczy kochana nie przejmuj się tymi gorszymi dniami, lada moment znajdziesz nowe siły i zaczniesz znowu dietkę. Najważniejsze aby na stałe się nie poddać Ja się już trzeci raz tak powaznie odchudzam ( w ciągu dwóch lat!) także od razu też chuda nie byłam moje dziecko miało prawie roczek gdy zaczęłam dopiero chudnąć... a gdy miało 2 latka dopiero wyglądałam jak człowiek. Ty jeszcze zdążysz schudnąć z 10 razy głowa do góry! nie martw się !!! Staraj się tylko wysypiać jak najwięcej w miare możliwości oczywiście. Wtedy będziesz miała lepszy humor i więcej siły, no i kilogramy szybciej spadną Dziękuję za buziaki Tobie i Twoim maluszkom również buziaczki przesyłam śpij dobrze i aby mały nie budził się za często
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to super!! to jednak szybciej na zakupy się wybrałaś? bo pisałas coś o środzie wczesniej Ja kurtkę musze kupić bo moja jest za duża... ubrałam ją dzisiaj to wisi mi w brzuchu i wygląda jakbym w ciązy była ![]() Bokserki też musze sobie pokupować no i czerwone rurki Cytat:
pasują do Ciebie i ładnie leżą teraz czerwone szpile i na disco
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie jak jakaś książka bardzo mądre słowa!! Zgadzam się ze wszystkim!!! super Milenko to napisałaś po raz kolejny zresztą Ja Ci powiem, że mój mąż jak go poznałam to też mi sie nie podobał prawie wcale. Aaa najlepsze jest to że on całe życie mieszkał blok obok a nigdy sie nie znaliśmy i uwagi na siebie nie zwracaliśmy, dopiero gdy miałam 17 lat go poznałam tak oficjalnie haha i tylko dlatego że było kolegą mojego byłego chłopaka W ogóle to dziwna historia ale długo bym musiała o tym pisać. Powiem w skrócie że tego swojego byłego chłopaka zostawiłam też dlatego że mi się inny chłopak podobał - kolega mojego męża. A wyszło tak że z tym kolegą nie chciałam w koncu być i zaczęłam jeździć jako koleżanka na dyskoteki z moim obecnym mężem. I tak się zbliżyliśmy do siebie. Historia jak w serialu ale to tak w szybkim skrócie... ze szczegółami jest dosyć ciekawa i fajna ale nie mam siły dzis o tym pisać Co do ubioru faceta to ja od razu mówiłam co mi się podoba a co nie. W tej chwili mąż ubiera tylko ciuchy które ja mu kupuję sama (bez niego). Znam rozmiary i jak coś mi się spodoba w sklepie to mu biorę. Także całą garderobę sama mu "stworzyłam" i on nie ma nic przeciwko tak się nauczył, że zanim wyjdzie gdzieś to i tak się zapyta czy dobrze jest ubrany Świetna jest ta Twoja historia poznania się z TŻ widać że tak po prostu musiało być i koniec super na prawdę ![]() No dobra idę spać do jutra ślicznotki moje jak wstanę to się odezwę miłej niedzieli wszystkim!!!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-18 o 02:43 |
|
|
|
|
#2620 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rób swoje w kierunku diety a ona będzie pomału spadać czas i tak upłynie więc nie marnuj go na złe jedzenie tylko trzymaj się diety a jak czasami coś wpadnie złego to nic się przecież nie stanie Ja też raz na tydzień grzeszę a mimo to waga leci, wolno ale leci Przynajmniej nie wróci szybko i efektu jo-jo nie będzie bo jak wróci to dopiero będzie załamka i już na pewno nie zbierze się tle siły na ponowne odchudzanie a może Ty za mało jesz? przynajmniej na początku dnia a później Cię wieczorem ciągnie do jedzenia czegokolwiek i wtedy aby zaspokoić głód jesz to co najbardziej lubisz...---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
fajne są takie historie jak ludzie się poznają i dochodzą do wniosku że to właśnie ta osoba
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#2621 |
|
Przyczajenie
|
Witam was poranku, muszę się pochwalić, że schudłam w pierwsze 2 dni diety już 1,4kg : ) W piątek byłam na siłowni, ćwiczyłam 15min na orbitreku, później obwodowo pośladki i nogi i na koniec 25min bieżni : )
Dzisiaj też możliwe, że się wybiorę, chociaż nie wiem, może po prostu aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu, w końcu taka piękna pogoda jest |
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie dziś też piękna pogoda ![]() Maminka w sumie schudłam 18kg ale też nie od razu dopiero przy 53kg trafiłam na ten wątek, a wcześniej to sama walczyłam z kg ![]() Zaczęłam się odchudzać jakieś 3-4 lata temu i startowałam z wagi 65kg. Moją główną dietką było ograniczanie jedzenia, wtedy nawet nie wiedziałam, że kolacje powinny być białkowe a na śniadanie najlepiej płatki jadłam po prostu to co wcześniej tylko, tłuste rzeczy zamieniałam na jakieś lekkie jedzonko, ziemniaki przestałam polewać tłuszczem i jadłam połowę porcji do tego ćwiczenia typu brzuszki i rowerek ![]() Potyczek w diecie nie traktowałam jako porażek, bo tego nie można tak traktować Mierzyłam się i ważyłam co dwa tygodnie co mnie baaardzo motywowało, bo strasznie czekałam na dzień ważenia i mierzenia po tych 2 tyg zawsze był jakiś spadek co mnie motywowało.W jakieś 8 miesięcy udało mi się schudnąć 9 kg i na tym zaprzestałam, bo byłam zadowolona z tego co udało mi się osiągnąć i z tego, że ważę 56 kg byłam bardzo dumna Po około pół roku znów wróciłam do diety, bo zachciałam więcej no i znów zaczęłam ćwiczyć, do brzuszków i rowerku dołączyłam kręcenie hula hop, dziennie po 40-60 minut. Oczywiście podczas diety rezygnowałam z fast foodów, choć od czasu do czasu wpadł jakiś hamburger ( do teraz mi zostało, że w hamburgerze rezygnuję z kotleta i jem z samymi surówkami ) czy piwko no i słodycze starałam się ograniczać do minimum.No i dwa lata temu do wakacji udało mi się schudnąć do 51kg. Do zimy zeszłego roku przytyłam 2-3 kg i znów zaczęłam walkę z kilogramami No i końcem lutego trafiłam na ten wątek i tu już poznałam więcej zasad zdrowego odżywiania itp no i udało mi się schudnąć do 47-48 kg a teraz staram się to utrzymać. Wierzę, że Tobie też się uda i trzymam kciuki. Pamiętaj, żeby nigdy się nie poddawać Sama widzisz ile mi to zajęło, a Ty ładnie trzymasz się dietki więc jeden wyskok na pewno nie zaszkodzi ![]() Monia dziękuję a co do butów to mnie wszystkie obcierają i na imprezę muszę wybierać jakieś wygodne, albo brać na przebranie ![]() Ja jednak wczoraj nie wypiłam tego piwa będę miała na przyszły weekend wolałam nie pić bo dalej mnie gardło pobolewa.---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Artlove cieszę się, że masz motywację i ćwiczysz tylko nie poddaj się jak pojawi się zastój i kg nie będą chciały tak ładnie spadać. Teraz szybko straciłaś te 1,4 kg bo najprawdopodobniej zeszła z Ciebie woda. No ale trzymam kciuki
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Ja wkoncu naladowalam akumulatory Tak mi sie przynajmniej wydaje, wsypalam sie na maska !! A tego mi trzeba bylo![]() Ogolnie widze ze zagosciol temat facetow Czyli temat rzeka![]() Mi sie w tej kwestii tak zmienilo myslenie ze to szok. Jak sobie przypomne jakie ja mialam kiedys myslenie w tej kwestii Glupi czlowiek byl, bawil sie na calego, zmienial facetow z ladniejszego na jeszcze ladniejszego, tragedia jakas Zreszta to w pewnym sensie mocno uksztalotowalo moja psychike i podejscie do facetow, bo generalnie zawsze mialam co chcialam.Dzisiaj juz jest inaczej a wlasciwie od jakis 3 lat jestem sama, w sensie takim ze zadnemu facetowi juz nie dalam i nie pozwolilam tak wejsc z butami w moje zycie. Wiadomo czlowiek poznaje ludzi gdzies tam sie z kims spotyka ale nigdy nie jest to nic powaznego. A dlatego ze moje wymagania przerosly mnie sama ![]() Tak jest i nic na to nie poradze ze lubie ludzi sumiennych, pilnych, pracowitych i przedewszytskim z wysoka kultura osobista dla mnie to sa to tak wazne priorytety. Do tego sama mam wyzsze wyksztalcenie, dobra i stabilna prace, wiec nie moge wziasc sobie jakiegos dooopka za przeproszeniem bez niczego. Nawet minuty bym z nim nie przetrwala
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-03-18 o 10:33 |
|
|
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
heeej! Żyję
Ale była zabawa, niektórzy to się tak ponapijali że w brodziku leżeli w ogóle jakiś kosmos Jako jedyna pewnie ![]() Było tam tak pyszne jedzenie że myślałam że zjem wszystko Mam tylko nadzieję że zdjęcia nie trafią na fejsa bo na pewno nie wyglądałam dobrzemonia nie przepraszaj za to że mówisz prawdę dobrze wiem że nigdy nie wiadomo co nas czeka i jasne że bardzo chciałabym być z Tż już zawsze ale różnie to bywa nie da się nic przewidzieć A dziś w nocy i rano np. tak sobie pomyślałam że co to za problem znieść to co mnie w nim drażni skoro ma tyle zalet, np. w nocy 3 razy budziłam go tylko po to żeby zakomunikować mu że chcę siku, po czym szłam A on spokojnie się budził a rano się śmiał że jestem wariatką zamiast być zły że nie dałam mu pospać. Albo zrobił mi śniadanie do łóżka Chyba to że Wam napisałam to co czuję pomogło mi to zrozumieć ![]() medzik też chce takie spodnie jezuuu! Oddawaj! Wiecie jak u mnie wczoraj było ciepło w nocy?! Bez kurtki można było iść normalnie! Dzisiaj za to od rana szaro ale to już wiedziałam bo w nocy tak mnie nogi kręciły że nie mogłam wysiedzieć a nie miałam maści. Dopiero nad ranem przeszło. Głupie uczucie Dobra idę zobaczę co dobrego w lodówce mam, dzisiaj sobie kupiłam orzeszki w posypce paprykowej z biedrony i zaszaleję sobie
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Murka super, że imprezka udana
koniecznie wrzuć nam jakieś zdjęcia ![]() No i cieszę się, że wygadanie się na wątku i nasze opowiadania Ci pomogły ![]() A co do spodni to nie oddam bo już je uwielbiam, są takie wygodne jak nie wiem no i zapomniałam wczoraj napisać, że to rozmiar 26!!!
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
medzik wlasnie zapomnialam o Twoich rurkach napisac ze sa super
![]() ja mam identyczne rozowe takie prawie nonowe super sa ale trzeba do nich miec taka figurke jak Ty kiedys w nich smigalam jak mialam sto razy mniejsza doope teraz na bank bym nie weszla w nie! Pamietam reakcje mojego wowczasowego tz "no chyba nie masz zamiaru w nich wyjsc a ja i tak w nich smigalam
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-03-18 o 13:41 |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cała i zdrowa i jestem z siebie dumna Mój wujek był pewny, że jechałam z GPS a ja że taaa GPS to ja w głowie miałam Także moja pierwsza daleka trasa zakończona szczęśliwie ![]() Medzik gdzie kupiłaś takie śliczne spodnie Ja sie czaje na miętowe ale jakoś żadne mnie nie urzekły na zakupach Kupiłam za to sweterek, koszulkę. I brat mi przywiózł spódniczkę i koszulkę, bo zawsze znajduje na necie co chce i mu wysyłam linki a on mi kupuje u siebie w sklepie ![]() Jej u nas tak slicznie wyciągnę mame na spacer po obiedzie
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko dziękuję
a ja szukałam właśnie takich różowych oczo☠☠☠nych ale nie widziałam nigdzie też bym w takich śmigała a co !Cocktail a ja je dorwałam u nas na nowym targu za 69zł przymierzałam też podobne w sklepie na kościuszki ale były mniej rozciągliwe i nie było mojego rozmiaru, a z takich były jeszcze atramentowe i były rozmiary no i babka mi spuściła na 65zł ![]() Ja też po obiedzie wybieram się z Tż na spacer no i z psem teraz siedzę z maską na głowie
|
#2629 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej kwiatuszki
![]() Ja dzisiaj się super wyspałam!! po 12stej wstałam z synkiem Zjadłam już płatki i wstawiłam pranie. Idę zaraz się szykować na spacerek z synkiem piękna pogoda jest! choć wcześniej było tak pochmurno, że słonca nie widziałam nawet. Teraz dopiero wyszło i świeci ładnie W ogóle to opryszczka mi chciała wyskoczyć! już mi się pojawiły dwa malutkie bąbelki i zaczęło swędzić, posmarowałam szybko Oxycortem i przeszło na szczęście ale te dwa bąbelki i tak są :/ a nie dawno miałam przecież opryche 25 marca mam dostać okres i już mnie cycki zaczęły boleć :/ także teraz będę puchła jak balon :/---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
to strasznie długa i skomplikowana historia więc może kiedyś jak będe miała dużo czasu to napiszę ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
tak trzymaj!! taka piękna pogoda to trzeba korzystać ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Długo Cie te gardło już boli, może lepiej do lekarza iść?
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja szukam miętowych O to tanio kupiłaś ja widzialam fajne w zarze ale 169zł chyba ich pogięło |
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogole jak masaze? U mnie ok! Tylko musze przyznac ze 3 razy w tyg to dla mnie za duzo, moze zejde do dwoch razy na tydzien, Co myslisz
|
|
|
|
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obawiam się że możesz zostać starą panną bo w naszym kraju i w tych czasach tacy faceci juz wyginęli A z pracą to wiesz jak jest - dziś ją masz a jutro możesz nie mieć więc to nie powinno być jakąś regułą. Mój mąż pracował 8 lat w fabryce telewizorów, siedział sobie za biureczkiem przed kompem, miał umowę na stałe i świetne zarobki. Przyszedł "kryzys" i zwolnili 600 osób w tym mojego męża. Także u nas w kraju żadna praca nie jest na stałe Wiadomo, że facet powinien mieć łeb na karku i starać się chociaż mieć pracę i utrzymać kobietę, dzieci. Najgorzej wkurzają mnie tacy którzy leżą w domu i nic nie robią, nawet pracy nie szukają a kobieta zapierdziela po kilkanaście godzin dziennie - to już jest przegięcie, moment bym takiego kopnęła w dupę. ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
noo to impreza udana widzę! jak w brodziku leżeli to na prawdę było ostro hahaha fajne są takie osiemnastki No widzisz jaki ten Twój TŻ kochany Ja bym się wkurzyła jakby mąż mnie budził w nocy powiedzieć że idzie siku hahaha i pewnie na odwrót też by tak było
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
aaa co za Piękna niedziela ! aż na rowerze byłam
![]() ![]() ![]() dziś wieczorkiem lecę do Londynu i zabieram ze Sobą rolki ! będę śmigać wieczorami po Londynie
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że dojechałaś szczęsliwie no i gratuluję pierwszej tak długiej trasy
|
|
#2635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no Medzik bardzo ładnie wyglada w nowych ciuchach ładnemu we wszystkim ładnie
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#2636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staro panienstwa tez sie nie boje, bo wole byc sama niz z byle kim, mam taka zasade i bede sie tego trzymac. Mam mase kolezanek ktore maja parcie na szklo, byly same znalazl sie pierwszy lepszy dooopek bo inaczej tego nazwac nie moge, nic nie wart, len patentowany bez zadnych ambicji, zrobily sobie dzieciaki i siedza na doopie z nimi. Nie maja nic ani pieniedzy, ani pracy ani przyszlosci komornik im siedzi na gardle i tak zycja. To ja juz wole na serio byc stara panna spelniac sie zawodowo miec pieniadze otworzyc cos swojego, dorobic sie czegos niz miec darmozjada utrzymywac go, prac mu, gonic do roboty hahahah jezu masakra Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-03-18 o 14:45 |
||||
|
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
a ja właśnie jem jeżyki i białą czekoladkę
hi ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Polki maja dobra prase na szerokim swiecie. U mnie dzisiaj calkiem dobrze, odeszly mnie apetyty na slodycze, i zbieram sie do walki . Jeszcze dzis sobie potrenuje. Kolejny tydzien zapowiada sie zwariowany, bede miala kupe roboty, ale postaram sie tu zagladac.
|
|
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jeszcze sobie kupie ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

mi się właśnie takie niebieski podobają ! 

z synkiem razem

Ale oni jedli w barze a ja nic potem parę chipsów skubnełam bo już było późno strasznie a ja taka głodna ale mimo wszystko jestem dumna
no ale przynajmniej napić się mogłaś hehe 

60 cm
to spora! nie dziwię się że prawie pękłaś po 1,5 kawałku 

w takim czasie to są jeszcze motyle, taka wielka miłość
po raz kolejny zresztą 

Mam tylko nadzieję że zdjęcia nie trafią na fejsa bo na pewno nie wyglądałam dobrze
Ale jeszcze sobie kupie