Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-18, 11:18   #1561
anna99302
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Ania-poczytałam parę postów tej bravurki i wydaje mi się, że to ściema z tak wczesnym porodem I do tego ma bana...
Co ty mówisz??? Poważnie?!??!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:20   #1562
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
I dziecko przeżyło?
tak, ale nie wiadomo jakie skutki będzie miało to dla jego zdrowia
rozwija się wolniej

Cytat:
Witam się niedzielnie

Linzey gratuluję drugiej córci Czyli jak mówisz-będzie i u Was, i u nas ekonomicznie

Zdarza Wam się, że rano leci Wam krew z nosa? Ja się rano trochę wystraszyłam, bo pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło... ale już poczytałam że to normalne w ciąży-o ile nie zdarza się często i nie jest bardzo obfite.
Cytat:
U nas to tak niepewnie ta druga córa wyszła, także tak naprawdę dowiemy się po porodzie dopiero

Ja też dopiero przy czyszczeniu nosa rano zobaczyłam krew... Na razie się nie martwię, ale jak to się będzie powtarzać to nie wiem-w diecie trzeba coś zmienić?
Ja około 16 tc. miałam mega krwotoki z nosa - jak z kranu leciało. Jedną noc taką miałam. Później się nie powtórzyło.
Cytat:
Zobaczcie! Dziewczyna urodziła w 24 tc!

!!!!
Kojarzę nick tej dziewczyny. Z którego to wątku?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Ania-poczytałam parę postów tej bravurki i wydaje mi się, że to ściema z tak wczesnym porodem I do tego ma bana...
to możliwe
coś mam negatywne skojarzenia
co za laska! brak słów po prostu
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:20   #1563
natee
Zakorzenienie

Dzień dobry

u mnie dziś deszczowo i ponuro jakoś tak nawet sama jestem nerwowa, wszystko mnie drażni od rana a smaka mam na lody najlepiej z mcdonalda z polewa toffee

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:25   #1564
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Zdarza Wam się, że rano leci Wam krew z nosa? Ja się rano trochę wystraszyłam, bo pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło... ale już poczytałam że to normalne w ciąży-o ile nie zdarza się często i nie jest bardzo obfite.
mi jeszcze nie leciała, ale przy wydmuchiwaniu nosa często pojawia się nieco krwi/skrzepów. To normalne w ciąży, pytałam o to gina mojego i mówi, że tak się często dzieje i nie ma powodu do niepokoju

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość

Mój tż tak mnie wkurzył, pokrzyżował mi WSZYSTKIE dzisiejsze plany Tak się cieszyłam , że pojedziemy po meble i inne rzeczy, no to nie jedziemy, a sama to co najwyżej jakieś dodatki mogę kupić, bo przecież sama tego nie uniosę i nie spakuję do auta
Był wczoraj na imprezie, wrócił niewiadomo o której, nawalił się i teraz zdycha w łóżku, rzyga itd. nie do życia. Zwyzywałam go, trzasnęłam drzwiami od sypialni, niech gnije i niech wie, że popsuł mi całą niedzielę, a miałam tyle planów. Gnój jeden !!!!!!!!!!!!!!!!
oj też bym się wściekła mój jednak wstał dość wcześnie i stwierdził, że jest nawet wyspany i na spacerek jak najbardziej idziemy

Cytat:

Ja też dopiero przy czyszczeniu nosa rano zobaczyłam krew... Na razie się nie martwię, ale jak to się będzie powtarzać to nie wiem-w diecie trzeba coś zmienić?
chyba zmiana w diecie nie pomoże tutaj. Mi gin powiedział, że gdyby mi bardzo i często krew z nosa leciała, to wtedy by mnie do laryngologa wysłał, ale póki co nie będzie mnie męczył bo to taki objaw ciążowy i tyle

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:25   #1565
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
U nas to tak niepewnie ta druga córa wyszła, także tak naprawdę dowiemy się po porodzie dopiero

Jak wyjdzie synek to dopiero bedzie niespodzianka
Nie wiem czy coś zmiany w diecie pomogą, ale wiem że witamina K wzmacnia takie właśnie naczynka włosowate, więc powinna pomóc (brokuły, rzepa, szpinak, ogórek, sałata, kapusta właściwa, lucerna, morszczyn, a także w owocach awokado, również w ziemniakach, jajkach, jogurcie, serze, wątrobie, oleju sojowym i szafranowym) ja to tylko przy smaraniu mam odrobine krwi na chusteczce wiec nie panikuje
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Wczoraj oglądaliśmy X faktor a tam laska w ciąży była 9m-c. i mój tż patrzy patrzy i pyta kochanie ty też będziesz taka ogromna? Tak kochanie... Delkatnie mówiąc był w szoku... Ech ci faceci
Mój jak widzi na ulicy kobiety w zaawansowanej ciąży to mówi :"patrz ona wygląda jak w ciązy, a po Tobie nic nie widać", ja na to odpowiadam "poczekaj kochanie jeszcze, też będę taka duża" ciężko im sobie wyobrazić, ale niech sobie przykleją do brzuch ok 3,5kg bobasa.. gdzieś to musi się zmieścić! W ogólę od połówkowego usg mój mąż zaczął się bardziej wczuwać, z uśmiechem oglądał ze mną ubranka, pytał się kiedy będziemy składać łóżeczko, a wczoraj jak corcia zaczęła się rozpychać i mu powiedziałam zostawił gre i przyleciał do łóżka rękę do brzucha mi przyładać miłe to
a ja wczoraj kupiłam pierwszą kieckę dla malutkiej i kilka innych bardziej dziewczęcych fatałaszkow, bo dziedziczne ubranka są po dwóch chłopcach
Próbowała już któraś odplamiać ubranka po dzieciach... dostałam worek ciuszków, ale na niektórych są plamki nieodprane do końca, myślicie że vanish do plam(do kolorów) pomoże?
Cytat:
Jestem taka zła, wściekła, że zaraz wychodzę z domu, a ten *&^%$#@ niech gnije w domu bez jedzenia i towarzystwa.
też bym tak zrobiła... wrrrr

Edytowane przez nicki86
Czas edycji: 2012-03-18 o 11:26
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:32   #1566
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość

Kojarzę nick tej dziewczyny. Z którego to wątku?[COLOR="Silver"]
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=357718&page=12

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Czyli, że ona to zmyśliła wszystko??
Stary 2012-03-18, 11:33   #1567
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Co ty mówisz??? Poważnie?!??!
Weszłam na ten cytat co podałaś i zobaczyłam że ma bana, to poczytałam kilka jej postów. W jednym wątku ktoś jej napisał, że to niemożliwe żeby po cc tak szybko znów zaszła w ciążę, że takie maleńkie dziecko ma w domu a nie w szpitalu etc.
Udzielała się tam też jedna dziewczyna o której wiem, że miała z 10 innych kont i wymyślała historie typu że poroniła bliźniaki, albo że ma już dzieci, albo że jest nianią

Cytat:
Ja około 16 tc. miałam mega krwotoki z nosa - jak z kranu leciało. Jedną noc taką miałam. Później się nie powtórzyło.

Kojarzę nick tej dziewczyny. Z którego to wątku?

to możliwe
coś mam negatywne skojarzenia
co za laska! brak słów po prostu
Dziś pierwszy raz miałam z tą krwią i tylko przy czyszczeniu nosa. Też mam nadzieję, że się nie powtórzy...

Te wpisy są z tego wątku (tu widać co jej dudipopka napisała) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367374&page=56

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
mi jeszcze nie leciała, ale przy wydmuchiwaniu nosa często pojawia się nieco krwi/skrzepów. To normalne w ciąży, pytałam o to gina mojego i mówi, że tak się często dzieje i nie ma powodu do niepokoju

oj też bym się wściekła mój jednak wstał dość wcześnie i stwierdził, że jest nawet wyspany i na spacerek jak najbardziej idziemy

chyba zmiana w diecie nie pomoże tutaj. Mi gin powiedział, że gdyby mi bardzo i często krew z nosa leciała, to wtedy by mnie do laryngologa wysłał, ale póki co nie będzie mnie męczył bo to taki objaw ciążowy i tyle
Poczytałam, że przy krwotokach z nosa trzeba jeść więcej produktów z witaminą C
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:34   #1568
Soleilka
Zakorzenienie

Hej

Właśnie wcinam śniadanko i zaraz biorę leki. Idę poczytać co tam naskrobałyście

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:35   #1569
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=357718&page=12

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Czyli, że ona to zmyśliła wszystko??
Niestety myślę że tak

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Jak wyjdzie synek to dopiero bedzie niespodzianka
Nie wiem czy coś zmiany w diecie pomogą, ale wiem że witamina K wzmacnia takie właśnie naczynka włosowate, więc powinna pomóc (brokuły, rzepa, szpinak, ogórek, sałata, kapusta właściwa, lucerna, morszczyn, a także w owocach awokado, również w ziemniakach, jajkach, jogurcie, serze, wątrobie, oleju sojowym i szafranowym) ja to tylko przy smaraniu mam odrobine krwi na chusteczce wiec nie panikuje
Już tak przy Dorotce zastanawialiśmy się co to będzie, jak jednak synek się urodzi Tym razem do szpitala biorę tylko uniwersalne ubranka

O, akurat wszystko co lubię jeść
Stary 2012-03-18, 11:41   #1570
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Weszłam na ten cytat co podałaś i zobaczyłam że ma bana, to poczytałam kilka jej postów. W jednym wątku ktoś jej napisał, że to niemożliwe żeby po cc tak szybko znów zaszła w ciążę, że takie maleńkie dziecko ma w domu a nie w szpitalu etc.
Udzielała się tam też jedna dziewczyna o której wiem, że miała z 10 innych kont i wymyślała historie typu że poroniła bliźniaki, albo że ma już dzieci, albo że jest nianią

Dziś pierwszy raz miałam z tą krwią i tylko przy czyszczeniu nosa. Też mam nadzieję, że się nie powtórzy...

Te wpisy są z tego wątku (tu widać co jej dudipopka napisała) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367374&page=56

Poczytałam, że przy krwotokach z nosa trzeba jeść więcej produktów z witaminą C
Co to za wariatki??? Boże.... ja miałam jedną pracownicę chorą na chroniczne kłamanie i własnie różne historie potrafiła opowiadac. Aż musiałam ją wysłac na badania psychiatryczne bo źle wpływała na resztę pracowników!

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

No to tak na poprawę humoru:
http://parenting.failblog.org/2012/0...with-your-son/

Straszne ale mnie rozbawiło
Stary 2012-03-18, 11:44   #1571
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za wariatki??? Boże.... ja miałam jedną pracownicę chorą na chroniczne kłamanie i własnie różne historie potrafiła opowiadac. Aż musiałam ją wysłac na badania psychiatryczne bo źle wpływała na resztę pracowników!
Niestety kilka razy zdarzyło mi się uczestniczyć w wątkach na wizażu, gdzie pojawiały się takie kłamczuchy Najgorsze że zawsze było to związane z dziećmi... wymyślały historie o poronieniu bliźniaków np Jedna miała już niby syna, potem bliźniaki i była w ciąży z trojaczkami Na szczęście po jakimś czasie udawało się taką osobę zdemaskować, bo w końcu zaczynała się plątać w tym co pisze. Ale ile miały w tym samym czasie klonów to tylko one wiedzą Czasem zastanawiam się czy któraś z nich znów tu nie buszuje...
Stary 2012-03-18, 11:48   #1572
anna99302
Zadomowienie

Po kiego one to robią??? Nie mają życia??????????
Stary 2012-03-18, 11:50   #1573
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Po kiego one to robią??? Nie mają życia??????????
Może nie mają;( Albo straciły dziecko i coś im się z głową porobiło
Dla mnie to jakieś problemy z psychiką... niestety ale w necie wariatów nie brakuje
Stary 2012-03-18, 11:51   #1574
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Soleilka ! Cieszę się, że wracasz do żywych. Oszczędzaj się ))) Co do stawiania się brzucha, to trzeba uważać, mojej koleżance się stawiał na początku 7 miesiąca i niestety urodziła........
Ja tez miewam twardy brzuch, aż mnie ciągnie nieprzyjemnie, ale to są tylko momenty. Nawet dzisiaj tż mi mówił, że mam jakiś taki miękki brzuszek, że aż dziwne, bo zwykle mam twardszy. Najbardziej się boję diagnozy "LEŻEĆ!!!!!!!!" własnie z powodu stawiania się brzucha lub skracającej się szyjki.
Hej To jak czujesz, że twardnieje, to połóż się chociaż na 10 minut, pomaga
Cytat:
Soleilka dobrze że już jesteś w domku
I że zajęła się Tobą kompetentna osoba ta p. ordynator.
Oszczędzaj się kochana, będzie dobrze.
Wszystkie musimy uważać...

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość

Soleilka super że jesteś już z nami jeszcze raz gratuluję synusia,bo Twojemu tżtowi już gratulowałam
dziękuję
Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość

No nareszcie jesteś!
Kochana ciesze sie , że z maluszkiem wszystko dobrze, ale uważaj na siebie, musisz teraz zwolnić obroty jeszcze bardziej Brawa dla Pani Ordynator

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość

Soleilka tak się ciesze, że wróciłaś leżaczkuj sobie grzecznie, a my postaramy sięduzo nie pisać, prawda dziewczyny?

Mi nie przeszkadza jak dużo piszecie
Cytat:
Napisane przez Alexandraaa88 Pokaż wiadomość
Super, że już jesteś! Dużo odpoczywaj I jeszcze raz gratuluję synka
dziękuję
Cytat:

ps. witaj Soleilka i gratuluje 200% chłopca może już doczytałaś ale moje przypuszczenia się nie sprawdziły i będzie córcia
dziękuję Ciastek mi pisała w smsie, że masz dziewczynkę gratuluję
Cytat:

Gratualcje chłopaka na 200% ! Fajnie, ze wróciłaś, ale oszczędzaj się! Ale miałaś tam wypas z tymi posiłkami. Tyle aż. super!
dziękuję
Porządnie mnie tam wykarmili
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość

Cieszę się, że wróciłaś Soleika, leż grzecznie i się nie stresuj może się wszystko uspokoić za niedługo i znowu będziesz mogła normalnie funkcjonować

Oby, ale dla maluszka jestem w stanie leżeć plackiem
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość

Soleilka - super, że już jesteś i gratuluję chłopca! a skoro masz tylko komputer stacjonarny to proponuję, byś go sobie STACJONARNIE zainstalowała w łóżku Przecież wątek bez Ciebie to jak.. no, nie nasz wątek, po prostu
dziękuję

TŻ by się na mnie wydarł, jakbym znowu tak siedziała Powiedział, że mam odpoczywać

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Ex mojego TŻ zaprosiła go do znajomych na fejsie po tym jak zerwała ze swoim chłopakiem Nie wiem co mam o tym myśleć...

Bloguję
Stary 2012-03-18, 11:53   #1575
mała82
Zakorzenienie

Cytat:

Mój by chciał pomiędzy tymi terminami bo wtedy ma własne 30 urodziny Byłoby fajnie gdyby mała urodziła się w jego trzydziestkę

My się staraliśmy 1,5 roku ale tak bez monitorowania cykli, bez jakiegoś pilnowania by próbować w dni płodne. A ze byliśmy zajęci, zapracowani, zestresowani i w ciągłych rozjazdach.. To tak to szło ... W końcu wybraliśmy się do lekarza - razem, by sprawdzić co i jak. Lekarka zrobiła wywiad i zleciła badania, nie zrobiłam ich nigdy bo byłam już wtedy w ciąży, bardzo wczesnej, własnie czekałam w tym czasie na okres i się nie doczekałam
Co do alko to teraz nie tykam. Kawę piłam i piję, chociaż opinie są podzielone. Piję słabą, z dużą ilością mleka...
Może się uda
Cytat:

Witam nową mamę

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Witaj.

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Dzien doberk wiosennie

witaj

życzę Wam miłej niedzielii lece robić obiadek
Ja mam dziś luzy i nie gotuję
Cytat:
Zobaczcie! Dziewczyna urodziła w 24 tc!

!!!!
Cytat:
Pamiętam tą sprawę, akurat mój synek był mały i się przejmowałam takimi rzeczami... na 95% to była kłamczucha a tyle osób z nią przeżywało
Cytat:

Próbowała już któraś odplamiać ubranka po dzieciach... dostałam worek ciuszków, ale na niektórych są plamki nieodprane do końca, myślicie że vanish do plam(do kolorów) pomoże?
Ja próbowałam i niestety ciężko Nie ze wszystkich schodzi... szczególnie z kupki ciężko

Edytowane przez mała82
Czas edycji: 2012-03-18 o 11:55
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:53   #1576
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

Ex mojego TŻ zaprosiła go do znajomych na fejsie po tym jak zerwała ze swoim chłopakiem Nie wiem co mam o tym myśleć...
Olej laskę.

Oglądam na tvn style "Wiem co jem" o produktach light. Wychodzi na to, że te niby dietetyczne mają więcej cukru niż normalne produkty
Stary 2012-03-18, 11:55   #1577
anna99302
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]Ex mojego TŻ zaprosiła go do znajomych na fejsie po tym jak zerwała ze swoim chłopakiem Nie wiem co mam o tym myśleć...
Niech ją doda ale ma Was na profilowym musisz byc ponad to! nie zajmuj się pierdołami Soleilka!
Stary 2012-03-18, 11:57   #1578
hanjah
Zakorzenienie

Co do odplamiania ciuszków to nie miałam nigdy tak że musiałam coś odplamiać po dłuższym czasie... trudno powiedzieć czy vanish sobie poradzi...

Na takie świeże plamy (kupki, marchewka etc. a ostatnio u nas kawa i czekolada ) polecam Persil (w UK ten non bio): zapieram plamę i na noc zostawiam ubranko w wodzie z tym płynem. I nie mamy żadnych plam. Wg mnie najlepiej na taką plamę reagować od razu, gorzej jak się właśnie dostanie po kimś ubranka z plamami
Stary 2012-03-18, 11:57   #1579
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Olej laskę.

Oglądam na tvn style "Wiem co jem" o produktach light. Wychodzi na to, że te niby dietetyczne mają więcej cukru niż normalne produkty
Tez oglądam! nie będe już jadła nic light
Stary 2012-03-18, 11:57   #1580
nadalka
Zakorzenienie

Hej dziewczynki, ściskam was niedzielnie nie odzywałam się bo byłam pokłócona z mężem:/ a na drugi dzień była mała afera teściowa i cała jej rodzinka mają do mnie pretensje że dodałam zdjęcie Igi na facebooka że to niby wstyd. Ja pier.dole średniowiecze :/ i D. Brat do mnie napisał że jestem ☠☠☠ni.eta w kosmos że mogłam jeszcze ci.pe pokazać:/ że mam usunąć te zdjęcie bo nie ma się z czego cieszyć :/ w ogóle to nie rozumiem. Dzisiaj mieliśmy jechać na Stańczyki ale pogoda nie bardzo, więc tylko Giżycko na dzisiaj ... I dzisiaj świętuje bo 100 dni do porodu
Stary 2012-03-18, 12:00   #1581
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Olej laskę.
Ale dziwne, no nie?
Cytat:
Niech ją doda ale ma Was na profilowym musisz byc ponad to! nie zajmuj się pierdołami Soleilka!
No właśnie nie dodał jej jeszcze, bo się boi mojej reakcji. A mówił mi, że no mimo wszystko przecież się znają. A mi to zwisa, tylko zastanawia mnie czemu po roku jej się przypomniało, że go zna

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

A teraz grzecznie zjem tableciochy

Bloguję
Stary 2012-03-18, 12:02   #1582
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ile miały w tym samym czasie klonów to tylko one wiedzą Czasem zastanawiam się czy któraś z nich znów tu nie buszuje...
Być może masz rację.
Cytat:
Skoro jest taka walnięta, to tż może po prostu odrzucić to zaproszenie.
Cytat:
Cukru i tłuszczu może mniej, ale za to dużo chemii. Nie kupuję tego i tyle.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:03   #1583
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Tez oglądam! nie będe już jadła nic light
W takiej wersji light to zdarza mi się czasem tylko jogurt naturalny kupić. Ale ostatnio coraz częściej kupuję taki typu greckiego, bo w smaku przypomina śmietanę

Cytat:
Ale dziwne, no nie?

No właśnie nie dodał jej jeszcze, bo się boi mojej reakcji. A mówił mi, że no mimo wszystko przecież się znają. A mi to zwisa, tylko zastanawia mnie czemu po roku jej się przypomniało, że go zna
No dziwne.
Takie wyrachowane nawet, ze swoim zerwała to teraz będzie Twojego chłopa podglądać na fb

Ja tam jestem za tym że im mniej znajomych na nk czy fb tym lepiej. Co jakiś czas robię czystkę i usuwam znajomych, z którym naprawdę nie mam i nie chcę mieć kontaktu.

I zdjęć mojego dziecka też nie mam na takich portalach. Nawet ciążą się nie chwalę-kto wie ten wie. Mój tż się wkurza że wrzucam czasem nasze wspólne zdjęcie, bo on swojego konta nie ma i nie chce tam być.
Stary 2012-03-18, 12:04   #1584
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Mój tż tak mnie wkurzył, pokrzyżował mi WSZYSTKIE dzisiejsze plany Tak się cieszyłam , że pojedziemy po meble i inne rzeczy, no to nie jedziemy, a sama to co najwyżej jakieś dodatki mogę kupić, bo przecież sama tego nie uniosę i nie spakuję do auta
Był wczoraj na imprezie, wrócił niewiadomo o której, nawalił się i teraz zdycha w łóżku, rzyga itd. nie do życia. Zwyzywałam go, trzasnęłam drzwiami od sypialni, niech gnije i niech wie, że popsuł mi całą niedzielę, a miałam tyle planów. Gnój jeden !!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem taka zła, wściekła, że zaraz wychodzę z domu, a ten *&^%$#@ niech gnije w domu bez jedzenia i towarzystwa.
A to samiec podły!!! Mój też nie raz zepsuł mi w ten sposób niedzielę... Masz rację olej go i postaraj się aby ten dzień nie był do końca zmarnowany A on niech sobie zdycha, skoro pić nie umie
Cytat:

[/COLOR]Ex mojego TŻ zaprosiła go do znajomych na fejsie po tym jak zerwała ze swoim chłopakiem Nie wiem co mam o tym myśleć...
Lepiej w ogóle nie zawracaj sobie nią głowy! No chyba że nie do końca ufasz tż, to zachowaj czujność, bo takie dziewczyny nie mają skrupułów.

Jej, miałam dzisiaj tak realne koszmary, że prawie krzyczałam i płakałam przez sen. A jak już się w końcu wybudziłam, to bałam się na nowo zasnąć i taka byłam roztrzęsiona, że aż mnie dzidzia zaczęła kopać. Poszłam do pracy strasznie nie wyspana i w efekcie zwolniłam się po 4h. Chwilkę poszperam w internecie i idę odsypiać.

www.NiciutKa.pl

Edytowane przez nitka_88
Czas edycji: 2012-03-18 o 12:08
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:04   #1585
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, ściskam was niedzielnie nie odzywałam się bo byłam pokłócona z mężem:/ a na drugi dzień była mała afera teściowa i cała jej rodzinka mają do mnie pretensje że dodałam zdjęcie Igi na facebooka że to niby wstyd. Ja pier.dole średniowiecze :/ i D. Brat do mnie napisał że jestem ☠☠☠ni.eta w kosmos że mogłam jeszcze ci.pe pokazać:/ że mam usunąć te zdjęcie bo nie ma się z czego cieszyć :/ w ogóle to nie rozumiem. Dzisiaj mieliśmy jechać na Stańczyki ale pogoda nie bardzo, więc tylko Giżycko na dzisiaj ... I dzisiaj świętuje bo 100 dni do porodu
Dlaczego masz nie dodawac??? Naprawde średinowiecze! Wybacz, ale bardzo nie podoba mi się ich reakcja

Cytat:
Ale dziwne, no nie?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

A teraz grzecznie zjem tableciochy
EE pewnie uprawia sadomasochizm i chce sobie popatrzeć jaki jej były jest teraz szczęśliwy. Zazdrość ją zeżre nie martw się!
Stary 2012-03-18, 12:05   #1586
chce_byc_mama
Zakorzenienie

ja tez witam sie z kawa.
nocka minela srednio caly czas miaam nos zapchany i mi sie pic chcialo...
Co do tej aski to moj brat urodzil sie w 27 tc i wazyl 710 g.. Urodzil sie w czerwcu a do konca wrzesnia leza w szpitalu.

Mam takie glupie pytanie jak tam z Waszym podatkiem dziewczyny?

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:06   #1587
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Cukru i tłuszczu może mniej, ale za to dużo chemii. Nie kupuję tego i tyle.
No właśnie nie mniej tylko więcej! Porównali kilka produktów (płatki, mleko zagęszczone) i wyszło, że tam jest więcej węglowodanów niż w produktach nie light.

A już mleko 0% tłuszczu to już w ogóle magia Zero witamin, zero smaku i wygląda jak brudna woda Mieszkałam kiedyś z dziewczyną która z takim "mlekiem" kawę piła
Stary 2012-03-18, 12:06   #1588
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Na takie świeże plamy polecam Persil (w UK ten non bio (...)
Niestety z proszkami bywa tak samo, jak z jedzeniem Gerber... na rynek polski trafiają zupełnie inne mieszanki, niż do krajów zachodnich.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:07   #1589
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Być może masz rację. Skoro jest taka walnięta, to tż może po prostu odrzucić to zaproszenie.
Aktualnie ją olał, a ja się śmieję żeby ją zaakceptował
Cytat:

No dziwne.
Takie wyrachowane nawet, ze swoim zerwała to teraz będzie Twojego chłopa podglądać na fb
Może chce mi go odbić?
Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Lepiej w ogóle nie zawracaj sobie nią głowy! No chyba że nie do końca ufasz tż, to zachowaj czujność, bo takie dziewczyny nie mają skrupułów.
No nie sądzę, żeby TŻ chciał zostawić mnie i dziecko dla walniętej 16 latki
Cytat:
EE pewnie uprawia sadomasochizm i chce sobie popatrzeć jaki jej były jest teraz szczęśliwy. Zazdrość ją zeżre nie martw się!

Ja ją sobie podglądam na photoblogu Ale tak żeby się pośmiać

Bloguję
Stary 2012-03-18, 12:11   #1590
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Aktualnie ją olał, a ja się śmieję żeby ją zaakceptował

Może chce mi go odbić?

No nie sądzę, żeby TŻ chciał zostawić mnie i dziecko dla walniętej 16 latki

Ja ją sobie podglądam na photoblogu Ale tak żeby się pośmiać
W takim razie nie zawracaj sobie głowy tą "walniętą 16tką"

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości