|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Co ty mówisz??? Poważnie?!??!
|
|
|
|
#1562 | |||
|
Zakorzenienie
|
tak, ale nie wiadomo jakie skutki będzie miało to dla jego zdrowia
rozwija się wolniej Cytat:
Cytat:
Kojarzę nick tej dziewczyny. Z którego to wątku? ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
coś mam negatywne skojarzenia co za laska! brak słów po prostu |
|||
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() u mnie dziś deszczowo i ponuro jakoś tak nawet sama jestem nerwowa, wszystko mnie drażni od rana a smaka mam na lody najlepiej z mcdonalda z polewa toffee
|
|
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój jednak wstał dość wcześnie i stwierdził, że jest nawet wyspany i na spacerek jak najbardziej idziemy ![]() chyba zmiana w diecie nie pomoże tutaj. Mi gin powiedział, że gdyby mi bardzo i często krew z nosa leciała, to wtedy by mnie do laryngologa wysłał, ale póki co nie będzie mnie męczył bo to taki objaw ciążowy i tyle
|
|
#1565 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy coś zmiany w diecie pomogą, ale wiem że witamina K wzmacnia takie właśnie naczynka włosowate, więc powinna pomóc (brokuły, rzepa, szpinak, ogórek, sałata, kapusta właściwa, lucerna, morszczyn, a także w owocach awokado, również w ziemniakach, jajkach, jogurcie, serze, wątrobie, oleju sojowym i szafranowym) ja to tylko przy smaraniu mam odrobine krwi na chusteczce wiec nie panikuje ![]() Cytat:
ciężko im sobie wyobrazić, ale niech sobie przykleją do brzuch ok 3,5kg bobasa.. gdzieś to musi się zmieścić! W ogólę od połówkowego usg mój mąż zaczął się bardziej wczuwać, z uśmiechem oglądał ze mną ubranka, pytał się kiedy będziemy składać łóżeczko, a wczoraj jak corcia zaczęła się rozpychać i mu powiedziałam zostawił gre i przyleciał do łóżka rękę do brzucha mi przyładać miłe to![]() a ja wczoraj kupiłam pierwszą kieckę dla malutkiej i kilka innych bardziej dziewczęcych fatałaszkow, bo dziedziczne ubranka są po dwóch chłopcach![]() Próbowała już któraś odplamiać ubranka po dzieciach... dostałam worek ciuszków, ale na niektórych są plamki nieodprane do końca, myślicie że vanish do plam(do kolorów) pomoże? Cytat:
Edytowane przez nicki86 Czas edycji: 2012-03-18 o 11:26 |
|||
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=357718&page=12
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Czyli, że ona to zmyśliła wszystko?? |
|
|
|
#1567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na ten cytat co podałaś i zobaczyłam że ma bana, to poczytałam kilka jej postów. W jednym wątku ktoś jej napisał, że to niemożliwe żeby po cc tak szybko znów zaszła w ciążę, że takie maleńkie dziecko ma w domu a nie w szpitalu etc.
Udzielała się tam też jedna dziewczyna o której wiem, że miała z 10 innych kont i wymyślała historie typu że poroniła bliźniaki, albo że ma już dzieci, albo że jest nianią ![]() Cytat:
Te wpisy są z tego wątku (tu widać co jej dudipopka napisała) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367374&page=56 Cytat:
|
||
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Właśnie wcinam śniadanko i zaraz biorę leki. Idę poczytać co tam naskrobałyście
|
|
|
|
#1569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tym razem do szpitala biorę tylko uniwersalne ubranka![]() O, akurat wszystko co lubię jeść
|
||
|
|
|
#1570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- No to tak na poprawę humoru: http://parenting.failblog.org/2012/0...with-your-son/ Straszne ale mnie rozbawiło
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze że zawsze było to związane z dziećmi... wymyślały historie o poronieniu bliźniaków np Jedna miała już niby syna, potem bliźniaki i była w ciąży z trojaczkami Na szczęście po jakimś czasie udawało się taką osobę zdemaskować, bo w końcu zaczynała się plątać w tym co pisze. Ale ile miały w tym samym czasie klonów to tylko one wiedzą Czasem zastanawiam się czy któraś z nich znów tu nie buszuje...
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
Po kiego one to robią??? Nie mają życia??????????
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1574 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi nie przeszkadza jak dużo piszecie ![]() Cytat:
Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
Porządnie mnie tam wykarmili ![]() Cytat:
Oby, ale dla maluszka jestem w stanie leżeć plackiem ![]() Cytat:
TŻ by się na mnie wydarł, jakbym znowu tak siedziała Powiedział, że mam odpoczywać ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Ex mojego TŻ zaprosiła go do znajomych na fejsie po tym jak zerwała ze swoim chłopakiem Nie wiem co mam o tym myśleć...
|
||||||||||
|
|
|
#1575 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tyle osób z nią przeżywało ![]() Cytat:
Nie ze wszystkich schodzi... szczególnie z kupki ciężko
Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2012-03-18 o 11:55 |
||||
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Co do odplamiania ciuszków to nie miałam nigdy tak że musiałam coś odplamiać po dłuższym czasie... trudno powiedzieć czy vanish sobie poradzi...
Na takie świeże plamy (kupki, marchewka etc. a ostatnio u nas kawa i czekolada ) polecam Persil (w UK ten non bio): zapieram plamę i na noc zostawiam ubranko w wodzie z tym płynem. I nie mamy żadnych plam. Wg mnie najlepiej na taką plamę reagować od razu, gorzej jak się właśnie dostanie po kimś ubranka z plamami
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, ściskam was niedzielnie
nie odzywałam się bo byłam pokłócona z mężem:/ a na drugi dzień była mała afera teściowa i cała jej rodzinka mają do mnie pretensje że dodałam zdjęcie Igi na facebooka że to niby wstyd. Ja pier.dole średniowiecze :/ i D. Brat do mnie napisał że jestem ☠☠☠ni.eta w kosmos że mogłam jeszcze ci.pe pokazać:/ że mam usunąć te zdjęcie bo nie ma się z czego cieszyć :/ w ogóle to nie rozumiem. Dzisiaj mieliśmy jechać na Stańczyki ale pogoda nie bardzo, więc tylko Giżycko na dzisiaj ... I dzisiaj świętuje bo 100 dni do porodu
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziwne, no nie?
Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- A teraz grzecznie zjem tableciochy
|
|
|
|
|
#1582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
W takiej wersji light to zdarza mi się czasem tylko jogurt naturalny kupić. Ale ostatnio coraz częściej kupuję taki typu greckiego, bo w smaku przypomina śmietanę
![]() Cytat:
Takie wyrachowane nawet, ze swoim zerwała to teraz będzie Twojego chłopa podglądać na fb ![]() Ja tam jestem za tym że im mniej znajomych na nk czy fb tym lepiej. Co jakiś czas robię czystkę i usuwam znajomych, z którym naprawdę nie mam i nie chcę mieć kontaktu. I zdjęć mojego dziecka też nie mam na takich portalach. Nawet ciążą się nie chwalę-kto wie ten wie. Mój tż się wkurza że wrzucam czasem nasze wspólne zdjęcie, bo on swojego konta nie ma i nie chce tam być. |
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jej, miałam dzisiaj tak realne koszmary, że prawie krzyczałam i płakałam przez sen. A jak już się w końcu wybudziłam, to bałam się na nowo zasnąć i taka byłam roztrzęsiona, że aż mnie dzidzia zaczęła kopać. Poszłam do pracy strasznie nie wyspana i w efekcie zwolniłam się po 4h. Chwilkę poszperam w internecie i idę odsypiać. Edytowane przez nitka_88 Czas edycji: 2012-03-18 o 12:08 |
||
|
|
|
#1585 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez witam sie z kawa.
nocka minela srednio caly czas miaam nos zapchany i mi sie pic chcialo... Co do tej aski to moj brat urodzil sie w 27 tc i wazyl 710 g.. Urodzil sie w czerwcu a do konca wrzesnia leza w szpitalu. Mam takie glupie pytanie jak tam z Waszym podatkiem dziewczyny? |
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już mleko 0% tłuszczu to już w ogóle magia Zero witamin, zero smaku i wygląda jak brudna woda Mieszkałam kiedyś z dziewczyną która z takim "mlekiem" kawę piła
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1589 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja ją sobie podglądam na photoblogu Ale tak żeby się pośmiać
|
||||
|
|
|
#1590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

I do tego ma bana...

najlepiej z mcdonalda z polewa toffee
mój jednak wstał dość wcześnie i stwierdził, że jest nawet wyspany i na spacerek jak najbardziej idziemy
Tak kochanie... Delkatnie mówiąc był w szoku...

Najgorsze że zawsze było to związane z dziećmi... wymyślały historie o poronieniu bliźniaków np 

I jeszcze raz gratuluję synka
Nie wiem co mam o tym myśleć...
) polecam Persil (w UK ten non bio): zapieram plamę i na noc zostawiam ubranko w wodzie z tym płynem. I nie mamy żadnych plam. Wg mnie najlepiej na taką plamę reagować od razu, gorzej jak się właśnie dostanie po kimś ubranka z plamami