Powiększanie piersi cz.7 - Strona 333 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-18, 10:51   #9961
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Witam was kochaneDzis robie sobie dzien leniucha małego, chociaz w niedziele odpoczne sobie

mune mi doktorek powiedział że tylko anatomy ale jezeli sie upre to zrobi okragłe. Wiem ze on z małych piersiach nie gustuje i dlatego tez go wybrałam

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Będzie dobrze Twój dr nie naciska na pacjentki, nie narzuca swoich upodobań - wybierzecie razem to co będzie najlepsze Zapasik impalntów będzie na Ciebie czekał - a my będziemy czekały na niespodziankę Masz jeszcze troszkę czasu, zobaczysz jeszcze kilka metamorfoz i piersi które wydorośleją- jestem pewna , że do opracji będziesz zupełnie pewna czego chcesz
Ja tez mam nadzieje ze bedzie dobrze choc bardzej bede sie stresowała czy dobrze wybiore niz tym ze bedzie mnie bolalo itp. Na forum mam oczywiście fawortyki pewne Musze powiedziec ze podobają mi sie piersi mune sa sliczne, pomijam juz dziewczynki z mentorami ktorych piersi mi sie podobaja ale czy z moich implantow uzyskam taki efektna pewno nie i to najgorsze Ale okraglych faworytek mam wiecej
Jeszcze z 4 miesiace mam czasu mam nadzieje ze sie nnamysle Ale dziekuje ze zawsze cos podpowiesz

horo ja bede w czerwcu w Olsztynie tylko nie wiem dokładnie kiedy, w kwietniu na pewno nie a lipcu juz operacja ale pewnie w lipcu i sierpniu jakos tam sie znajde ale tez nie mam pojęcia kiedy
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 10:53   #9962
MILENKA2012
Raczkowanie

Mune kochana sorry że tak męczę ale napisałaś wcześniej że doktorek po tygodniu przyciął wystające szwy... a ja myślałam że po tygodniu to się zdejmuje szwy a nie przycina czyżby zakładał szwy samorozpuszczalne?
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:08   #9963
mune
Raczkowanie

Milenka Męcz ile chcesz . Tak, przycina tylko tę odrobinę, co wystaje, nic nie wyciąga, one się rozpuszczają same

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

mune mi doktorek powiedział że tylko anatomy ale jezeli sie upre to zrobi okragłe. Wiem ze on z małych piersiach nie gustuje i dlatego tez go wybrałam

Kurczę, bo to też zależy od budowy klatki, widziałam masę podobnych wyjściówek i niektóre były piłki a niektóre śliczne, a niby ta sama wkładka i podobna wyjściówka. Ja nie wiem od czego to zależy ale efektu nie potrafię przewidzieć. Mój lekarz dość często daje okrągłe, po mnie, w kolejnych dniach 3 dziewczyny dostały, ale jak ja się pytałam, to tylko powtarzał, "ach okrągłe, uhm, tak,tak" . Potem się pytałam jeszcze i tutaj efekt zależy od ilości skóry, tkanki własnej, budowy klatki, szeregu czynników, których my nie możemy do końca sobie wyobrazić nie mając wiedzy i doświadczenia. Nie namawiam Cię na anatomy, tylko zapytaj się może lekarza dlaczego on widzi u Ciebie anatomy, żeby Ci to wyłożył

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-18 o 10:58
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:52   #9964
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Myadiva oj kochana, chodzimy w tym w czym nam najwygodniej ..własnie mam na sobie nowy staniczek i ten jak i jeszcze inne wrecz..moge nosic caly dzien i nie mam odczucia by mnie cos uwierało ..mam 2 w kotrych mi niewygodnie;/ a to mianowicie takie push upy
a fotki staniorów zamieszcze

Kicia wspolczuje ci kochana, naprawde, mam nadzieje że Tż przestał palic chociaz eh mowi sie ze co nas nie zabije to nas wzmocni, ale najwazniejsze że jest cały i zdrów! pisząc z Nami zawsze sie lepiej poczujesz..zawsze to dzien do przodu pozatym
słoneczko juz sie budzi...Tż pewnie będzie mógł wychodzić na dwór na ławeczkę..Bedzie dobrze ..zobaczysz..niedługo to bedzie tylko wspomnienie, trzymaj sie
Stary 2012-03-18, 13:29   #9965
tonia87
Rozeznanie

Mya, wrzuciłam jeszcze zdjęcia z dzisiaj.. na gazie była jakby ropa ale nie ma żadnego zapachu. teraz chodzę bez stanika i zasuszam z zamiarem wytworzenia strupka
trochę obrzydliwe są brzegi tego strupka... łeh..

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

siedzę teraz tak sobie przed lustrem, oglądam, dotykam i myślę
implant obrasta taką torebką i zastanawiam się czy mogę ją w jakiś sposób uszkodzić, np. jakbym za dużo rękami machała, coś cięższego podnosiła, jakby mnie TŻ dotykał i lekko uciskał?
zauważyłam, że nie mam czucia w dole obu piersi i lewy sutek mało reaguje
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 13:41   #9966
celina777
Rozeznanie

Witam Wszystkie dziewczyny w niedzielny wiosenny dzionek. czytam Was cały czas.... ...jestem i obserwuje))
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 14:34   #9967
rodzynki
Raczkowanie

Buziaczki dla wszystkich
JOASI już mi lepiej, bo ja taka pierdoła całą zimę było O.K. tak się cieszyłam a i dzieci zdrowe też, inne chorowały a moje nic poza katarami i drobnymi infekcjami. A terza jestem jak naleśnik leżę
Mąż poszedł z dzieciami na spacer a ja kożystam i szybko podczytuje was bo to jak narkotyk uzależnia jak cholera ,nawet jak mnie tutaj nie ma to i tak myślę co u was
No to miłej niedzieli życzę
Stary 2012-03-18, 14:54   #9968
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Buziaczki dla wszystkich
JOASI już mi lepiej, bo ja taka pierdoła całą zimę było O.K. tak się cieszyłam a i dzieci zdrowe też, inne chorowały a moje nic poza katarami i drobnymi infekcjami. A terza jestem jak naleśnik leżę
Mąż poszedł z dzieciami na spacer a ja kożystam i szybko podczytuje was bo to jak narkotyk uzależnia jak cholera ,nawet jak mnie tutaj nie ma to i tak myślę co u was
No to miłej niedzieli życzę
Przyjmiesz zaproszonko?
Stary 2012-03-18, 14:54   #9969
Jezioranka77
Raczkowanie

Witam Dziewczyny
od kilku tygodni Was podczytuję a zalogowałam się bo mam problem...9 dni temu poddałam sie operacji powiększenia piersi (po kilku latach karmienia były obwisłe z asymetrią i wyzute z kobiecosci) , mam spore implanty alleragan 334-1459 615cc w związku z tym że nie chciałam mastopexi .Z przodu są sliczne, w staniku też ale z boku jakie dziwne i przypominają bakłażan czy to się jeszcze zmieni??tzn nabiorą delikatniejszej lini?a może to opuchlizna?? no i czy też troszkę się zmniejszą??proszę o poradę
Jezioranka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 14:59   #9970
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jezioranka77 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
od kilku tygodni Was podczytuję a zalogowałam się bo mam problem...9 dni temu poddałam sie operacji powiększenia piersi (po kilku latach karmienia były obwisłe z asymetrią i wyzute z kobiecosci) , mam spore implanty alleragan 334-1459 615cc w związku z tym że nie chciałam mastopexi .Z przodu są sliczne, w staniku też ale z boku jakie dziwne i przypominają bakłażan czy to się jeszcze zmieni??tzn nabiorą delikatniejszej lini?a może to opuchlizna?? no i czy też troszkę się zmniejszą??proszę o poradę
Witaj Ja się nie znam za bardzo ale 9 dni po operacji to jeszcze kształt się zmieni bo piersi sie ukladaja. Napewno dziewczyny Ci coś poradzą jak zajrza. Wnioskuje ,ze mialas duże piersi i wybór Podwieszanie ale wybrałas implant?
Stary 2012-03-18, 15:08   #9971
Jezioranka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Witaj Ja się nie znam za bardzo ale 9 dni po operacji to jeszcze kształt się zmieni bo piersi sie ukladaja. Napewno dziewczyny Ci coś poradzą jak zajrza. Wnioskuje ,ze mialas duże piersi i wybór Podwieszanie ale wybrałas implant?
W ciązy i w trakcie karmienia miałam mniej więcej taką wielkosc jak teraz tylko kształt wiadomo inny bo miałam piers mleczną a jak przestałam karmić to 3xmniejsze zrobiły się...nie chciałam tego cięcia w kotwicę i przeszywania sutka a potem dopiero implantu ,tylko wolałam odrazu większy implant, wielkosciową jest ok bo mam 177 i sportową figurę(całe lata pływałam) ale z boku co z nimi jest nie tak...nie mają takiego łagodnego wgłebienia(jak skocznia w Nagano) tylko uwypuklenie...mam nadzieję że jak Dziewczyny przyjdą to wytłumaczą mi co i jak bo całą noc nie spałam tak się martwię...
Stary 2012-03-18, 15:15   #9972
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Witam Dziewczyny
Piersi się dopiero zaczynają układać ... nie ma sensu się zamartwiać
A u kogo robiłaś operację? I czy implanty anatomiczne czy okrągłe?

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 15:34   #9973
Jezioranka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Piersi się dopiero zaczynają układać ... nie ma sensu się zamartwiać
A u kogo robiłaś operację? I czy implanty anatomiczne czy okrągłe?
Dziekujęlekko kamień spadł mi z serca, bo od wczoraj łykam łzy implanty mam anatomiczne ale chciałam(i nie wiem czy to nie był błąd) z lekkim uwypukleniem na górze implantu , bałam sie efektu (przy tak dużych implantach) że bedę miała płaską klatkę piersiową a na końcu mega balon...operację robiłam u dr.Kolasińskiego i złego słowa nie moge powiedzieć, jak dla mnie rewelacja przód piersi i w staniku iscie hoolywoodzki...tylko ten profil i pół profil mnie martwi , w zasadzie to przez mojego męza bo do wczoraj fruwałam ze szczescia pod sufitem a wieczorem mój mąż stwierdził że są jakie dziwne bokiem i takie naciągnięte na maxa...mówiłam że to opuchlizna i jeszcze zmiękną i zmieni się kształt ale ziarno niepokoju zasiał...

Edytowane przez Jezioranka77
Czas edycji: 2012-03-18 o 15:35
Stary 2012-03-18, 15:41   #9974
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Dziekujęlekko kamień spadł mi z serca, bo od wczoraj łykam łzy implanty mam anatomiczne ale chciałam(i nie wiem czy to nie był błąd) z lekkim uwypukleniem na górze implantu , bałam sie efektu (przy tak dużych implantach) że bedę miała płaską klatkę piersiową a na końcu mega balon...operację robiłam u dr.Kolasińskiego i złego słowa nie moge powiedzieć, jak dla mnie rewelacja przód piersi i w staniku iscie hoolywoodzki...tylko ten profil i pół profil mnie martwi , w zasadzie to przez mojego męza bo do wczoraj fruwałam ze szczescia pod sufitem a wieczorem mój mąż stwierdził że są jakie dziwne bokiem i takie naciągnięte na maxa...mówiłam że to opuchlizna i jeszcze zmiękną i zmieni się kształt ale ziarno niepokoju zasiał...
wszystko będzie dobrze, a faceci się nie znają... oni zwykle widzą efekty końcowe gdzieś w gazetkach, więc nie wiedzą ile czasu musi upłynąć zanim piersi będą idealnie ułożone
Wybór Doktorka świetny, więc tym bardziej mozesz byc spokojna

Super byłoby, żebyś pochwaliła się jakimiś fotkami...
może niektóre dziewczynki pokusiłyby sie na większy implant zamiast podwieszać piersi

Stary 2012-03-18, 15:48   #9975
Jezioranka77
Raczkowanie

Cytat:
wszystko będzie dobrze, a faceci się nie znają... oni zwykle widzą efekty końcowe gdzieś w gazetkach, więc nie wiedzą ile czasu musi upłynąć zanim piersi będą idealnie ułożone

może niektóre dziewczynki pokusiłyby sie na większy implant zamiast podwieszać piersi
Nie ma problemu,ale w staniku bo sie wstydzęrozumiem że zdjęcia będą widoczne tylko dla zalogowanych?
Stary 2012-03-18, 15:54   #9976
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Nie ma problemu,ale w staniku bo sie wstydzęrozumiem że zdjęcia będą widoczne tylko dla zalogowanych?
Fotki są widoczne dla zalogowanych, ale wszystkich.
Jeśli chcesz, żeby widziały je tylko wybrane przez Ciebie osoby musisz w swoim profilu utworzyć album - ale prywatny (bo publiczny będzie widoczny dla wszystkich zalogowanych), wtedy zaprosić osoby do przyjaciół i tylko one będą widziały zdjęcia ... wtedy można , a nawet trzeba się obnażyć

Stary 2012-03-18, 16:22   #9977
Jezioranka77
Raczkowanie

Cytat:
Fotki są widoczne dla zalogowanych, ale wszystkich.
Jeśli chcesz, żeby widziały je tylko wybrane przez Ciebie osoby musisz w swoim profilu utworzyć album - ale prywatny (bo publiczny będzie widoczny dla wszystkich zalogowanych), wtedy zaprosić osoby do przyjaciół i tylko one będą widziały zdjęcia ... wtedy można , a nawet trzeba się obnażyć
Więc dodaję w staniku bez twarzy, w babcinym staniku bo narazie innych nie można ubierać...jeszcze z siniakami pod pacha.Czy cos z nimi nie tak?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0281.jpg (34,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0282.jpg (35,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2012-03-18, 16:44   #9978
Jezioranka77
Raczkowanie

Dziewczyny, napisałam 2 posty(jeden ze zdjęciami)ale poszły do moderacji więc pewnie powinny ukazać się za jakis czas
Stary 2012-03-18, 16:53   #9979
celina777
Rozeznanie

Cytat:

Horo ja bym chciała żeby można było implant wstawić wtedy mooj przypadek byłby łatwy i szczęście zagosciloby w mojej głowie ale tak nie jest...mam zwisy i taka prawda Podwiesze i zobaczymy...będę foty wstawiać i zdecydujemy co dalej...
Poglaskanie dla Fasolki
Horo jaka mialas wyjściowke bo nie widzę w albumie?

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-18 o 16:57 Powód: Dopiska
Stary 2012-03-18, 17:14   #9980
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo ja bym chciała żeby można było implant wstawić wtedy mooj przypadek byłby łatwy i szczęście zagosciloby w mojej głowie ale tak nie jest...mam zwisy i taka prawda Podwiesze i zobaczymy...będę foty wstawiać i zdecydujemy co dalej...
Poglaskanie dla Fasolki
Horo jaka mialas wyjściowke bo nie widzę w albumie?
Kochana,
decyzja należy do Ciebie, ale wątpię, zebyś przy obecnym rozmiarze FF była nagle zadowolona z np. D ...a robienie piersi "na raty" , skoro można jednocześnie jedno i drugie jest jak dla mnie bez sensu... ale to jest moje zdanie

A wyjściówkę mam w jednym z albumów... tylko nie padnij z przerażenia

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2012-03-18 o 17:16
Stary 2012-03-18, 17:35   #9981
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Kochana,
decyzja należy do Ciebie, ale wątpię, zebyś przy obecnym rozmiarze FF była nagle zadowolona z np. D ...a robienie piersi "na raty" , skoro można jednocześnie jedno i drugie jest jak dla mnie bez sensu... ale to jest moje zdanie

A wyjściówkę mam w jednym z albumów... tylko nie padnij z przerażenia
No właśnie nie można zrobić jednocześnie tego i tego...jest to ryzykowne biorąc pod uwagę efekt końcowy. Wole zrobić z głowa żeby potem nie mieć pretensji do Celiny
Nie padlam na widok wyjściowki niestety siedzę nadal w pionie i dobrze sie mam. Powinnas być dumna z figurki po urodzeniu dzieciaczkow a piersi poprawiłaś i jest git mayonez ))
Stary 2012-03-18, 17:57   #9982
Jezioranka77
Raczkowanie

Cytat:
Namawiać nie będę ... ja bym jednak zrobiła inaczej
A piersi po dzieciaczkach jakoś dziwnie "się zbiegły", a szkoda
Dziękuję za komplement ... teraz już figurka nie będzie taka jka dotychczas ... jednak wiek i 4 ciąża robią swoje i niestety już to widać

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

coś długo nie ma
Dodałam do albumów przed urodzeniem, w trakcie karmienia i teraz (placków nie dodawałam bo nie ma czego oglądać)ale wyslij mi zaproszenie bo mam tylko dla znajomych.
Stary 2012-03-18, 18:07   #9983
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
No właśnie nie można zrobić jednocześnie tego i tego...jest to ryzykowne biorąc pod uwagę efekt końcowy. Wole zrobić z głowa żeby potem nie mieć pretensji do Celiny
Nie padlam na widok wyjściowki niestety siedzę nadal w pionie i dobrze sie mam. Powinnas być dumna z figurki po urodzeniu dzieciaczkow a piersi poprawiłaś i jest git mayonez ))
Namawiać nie będę ... ja bym jednak zrobiła inaczej
A piersi po dzieciaczkach jakoś dziwnie "się zbiegły", a szkoda
Dziękuję za komplement ... teraz już figurka nie będzie taka jka dotychczas ... jednak wiek i 4 ciąża robią swoje i niestety już to widać

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Dziewczyny, napisałam 2 posty(jeden ze zdjęciami)ale poszły do moderacji więc pewnie powinny ukazać się za jakis czas
coś długo nie ma

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Jezioranko,
wyglądasz prześlicznie ... i przed ciążą i w ciąży i teraz
Piersi jak widać były od zawsze, a implanty pewnie im tylko pomogły

Stary 2012-03-18, 18:21   #9984
celina777
Rozeznanie

Cytat:

Horo
Kochana jak wyjdą D to będę mega zadowolona bo jestem niska i dość drobna więc u mnie będzie ładnie. Od lat nie zapinam koszul w cyckach tylko pozostawiam odpiete guziczki i bluzeczka pod spodem...sukienki zawsze w cyckach za małe a reszta ok ,jak w cyckach dobre to reszta wisi,więc wiesz o co chodzi. Nie jest łatwo

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-18 o 18:23
Stary 2012-03-18, 18:29   #9985
Jezioranka77
Raczkowanie

[/COLOR]
Jezioranko,
wyglądasz prześlicznie ... i przed ciążą i w ciąży i teraz
Piersi jak widać były od zawsze, a implanty pewnie im tylko pomogły
[/QUOTE]

Oglądałam Twój album, wow!
moje jednak wyglądają gorzejwieczorem dodam bez stanika ale nie wiem czy będą takie ładne jak Twoje...
Stary 2012-03-18, 18:31   #9986
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo
Kochana jak wyjdą D to będę mega zadowolona bo jestem niska i dość drobna więc u mnie będzie ładnie. Od lat nie zapinam koszul w cyckach tylko pozostawiam odpiete guziczki i bluzeczka pod spodem...sukienki zawsze w cyckach za małe a reszta ok ,jak w cyckach dobre to reszta wisi,więc wiesz o co chodzi. Nie jest łatwo
a ja zawsze zazdrościłam dziewczynom, które mijałam i miały niepodopinane bluzeczki z powodu obfitości biustu ... strasznie zazdrościłam

Stary 2012-03-18, 18:46   #9987
MILENKA2012
Raczkowanie

Jezioranka super wyglądają! Z profilu moim zdaniem kształt bardzo ładny jak naturalna pierś
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 19:52   #9988
mune
Raczkowanie

Jezioranko, na początku wszystkie są nabzdyczone. Moje były spuchnięte i wyglądały jak kajzery, pomimo, że ja mam malutki implancik w porównaniu do Twojego. Nie widzę albumu, ale cyc będzie imponujący, tylko niech zejdzie do końca opuchlizna.

Celinko ty się dobrze zastanów. Tak żeby było dobrze dla Ciebie. Pytanie czy jesteś gotowa na mniejszy biust, jak tyle czasu miałaś duże? Na przykład moja mama chętnie by sobie podwiesiła i chciałaby mniej, bo narzeka, że w nic się u góry nie mieści, hehe. Natura z nas zakpiła, ona takie balony, a ja nic...musi być równowaga
Masz jeszcze sporo czasu do przemyślenia. BUZIA

Horo jak tak patrzę na CIebie, to ja nie sądzę, żeby coś się tam u Ciebie z figurką stało.....zobaczysz

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-18 o 20:16
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 20:21   #9989
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki była dzis u mnie cyckowa kolezanka i powiem wam ze po 6 miesiacach nadal uwielbiam jej piersi sa cudowne ma 460cc okraglaski nagora i chyba dla mnie te 460 za mało jak na nia popatrzyłamona szczupła a wcale nie wygladaja na jakies wielkie i bardz tu madryto u mnie 520cc by musiało byc teraz to wcale głupia jestem
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 20:26   #9990
Jezioranka77
Raczkowanie

Milenka i Horo dziekuję, bo ja już sama nie wiem co chcę od tych piersi, wszystkie mi się podobają oprócz moich...
teraz znów żałuję że są za duże, chociaż z moich znajomych narazie nikt nie zauwazył zmiany, myslą że to te same co były...
Dodałam zdjecia w bikini, bo bez stanika wstydzę się....narazie
Czy któras z Was wie jak zachowa się taki biust jak zrzuci się dobrych kilka kilo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości