Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-17, 22:06   #3781
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Jak się impreza udała? Goście pewnie zachwyceni jedzonkiem jak zawsze?

Cebula obrana Moja mama ją kroi na pół
Co to za laptop? Zaraz polecę kupić (choć piąty laptop to już przegięcie lekkie chyba ) i będe dorabiać na dorabianiu zębów
Toshiba
ale ja ten sposób opatentuję
a jak jeszcze można ja opalić, bo nie mam gazu a w piekarniku to chyba długo trwa

Gucia podziel sie resztkami

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 22:09   #3782
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India bardzo fajne te noże.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 22:10   #3783
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Toshiba
ale ja ten sposób opatentuję
a jak jeszcze można ja opalić, bo nie mam gazu a w piekarniku to chyba długo trwa

Gucia podziel sie resztkami
Takiego jeszcze nie mam
A jaką masz kuchenkę? Elektryczną? To proszę http://www.ugotujka.pl/index.php/por...osolu-jak.html
Stary 2012-03-17, 22:24   #3784
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Takiego jeszcze nie mam
A jaką masz kuchenkę? Elektryczną? To proszę http://www.ugotujka.pl/index.php/por...osolu-jak.html
o to spróbuje z patelnią

na dziś się żegnam, dobranoc słodkich snów i spokojnej nocy!

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 22:28   #3785
india83
Zakorzenienie

ja tez mam Toshibe, ale moja zębów nie dorabia

oglądam Lejdis

i chyba malibu sobie zrobie...

mąż w pracy to imprezke trzeba rozkręcic
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 22:33   #3786
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja tez mam Toshibe, ale moja zębów nie dorabia

oglądam Lejdis

i chyba malibu sobie zrobie...

mąż w pracy to imprezke trzeba rozkręcic
Może jakiś trefny model masz tego lapka?
Zrób sobie malibu, co se będziesz żałować i polej mi też
Stary 2012-03-17, 22:42   #3787
india83
Zakorzenienie

a no to już polewam wszystkim

zdrówko
Stary 2012-03-17, 23:36   #3788
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Iwka sukienka super! Bardzo mi sie podoba
A co do rosołku to powiedz te cebule mają być obrane?

Może z waszymi wskazówkami następnym razem będzie lepszy

A ja mam samotny wieczór, mąż pojechał do niemiec szwagrowi części zawieźć bo mu się tir zepsuł i wróci pewnie późno w nocy albo nad ranem.

Ana kolejna kaszląca, co to za choróbska panją!
Mona - obrana, przekojona na pół, mnie najszybciej się ją robi w piekarniku, opcja grill 250 stopni, parę minut i jest, w między czasie zagotowuję mięso i obieram warzywa. Próbowałam nad gazem, ale sok z cebuli mi brudził kuchenkę, a mycie kuchenki plasuje się zaraz za prasowaniem w mojej skali nielubianych rzeczy do robienia więc wiesz .... potrzeba matką wynalazku

Cytat:
Marta mam nadzieje, że u Pata to jednorazowe... sciaskam

a jeżeli chodzi o to zabudowanie.... to kiedys wrzucałam foto, między dwoma domami powstał taki korytarzyk - schody i chcielismy to zabudowac. w tym miejscu o zadnych szafach nie ma mowy, to jest an zewnatrz naszego zamieszkania. a ze mamy tylko jedne drzwi ta zabudowa spowodowałby, ze bedzie cieplej, teraz nam się lód w srodku pojawił. i jezeli ta zabudowa nie bedzie mozliwa to wtdy zrobimy podwójne drzwi. jedne otwierane za zew. a drugie do srodka

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

mam ochote kupic te noże, co myslicie?

http://www.mydeal.pl/komplet_5_nozy_...kraj-6830.html
India - może zapytaj się jeszcze kogoś, bo w sumie co to za filozofia drzwi wstawić? Najwyżej będą musieli obudować framugę i tyle.

Ja mam noże ceramiczne, są świetna, masakrycznie ostre więc trzeba uważać i jeszcze jedno - trzeba uważać żeby nie spadły np. na płytki, ważne jest też żeby nie kroić zamarzniętych rzeczy - mogą się wyszczerbić.

Marta - serial fajowy, koniecznie zobacz, aczkolwiek oglądanie go wieczorem powoduje w nocy pewne skutki uboczne

Cytat:
a no to już polewam wszystkim

zdrówko

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 00:26   #3789
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Mona - obrana, przekojona na pół, mnie najszybciej się ją robi w piekarniku, opcja grill 250 stopni, parę minut i jest, w między czasie zagotowuję mięso i obieram warzywa. Próbowałam nad gazem, ale sok z cebuli mi brudził kuchenkę, a mycie kuchenki plasuje się zaraz za prasowaniem w mojej skali nielubianych rzeczy do robienia więc wiesz .... potrzeba matką wynalazku

India - może zapytaj się jeszcze kogoś, bo w sumie co to za filozofia drzwi wstawić? Najwyżej będą musieli obudować framugę i tyle.

Ja mam noże ceramiczne, są świetna, masakrycznie ostre więc trzeba uważać i jeszcze jedno - trzeba uważać żeby nie spadły np. na płytki, ważne jest też żeby nie kroić zamarzniętych rzeczy - mogą się wyszczerbić.

Marta - serial fajowy, koniecznie zobacz, aczkolwiek oglądanie go wieczorem powoduje w nocy pewne skutki uboczne

iwka a jednak filozofia, bo to nie o same wstawienie drzwi chodzi to trzeba zabudować całą wnekę, dość duża. Nad drzwiami miałaby byc witryna zeby to doświetlać. Budynek jest ocieplony i otynkwany i chodzi o to, że musiliby to jakoś dobrze przymocowac przez styropian. Koles powiedział, że oczywiscie to da się zrobić, ale nie gwarantuje jak sie bedzie sprawdzac. To bedzie ciężkie i dość intensywnie pracujące... i sztuka jest wszystko zabudowac tak aby po miesiacu lub dłuzszym uzytkowaniu coś nie zaczeło się wypaczać odpadac
jutro wrzuce zdjęcie o jakie miejsce chodzi
Stary 2012-03-18, 01:27   #3790
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabcia jaki pech ech...
dokladnie

Cytat:
Żabcia - dobrze, że Cię w aucie nie było.
to samo mowilam mojej mamie i mezowi ... najwazniejsze ze nikomu nic sie nie stalo.

A sukienka superowa!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Pokoj malego wymalowany lozeczko , komoda i krzeslo zlozone

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 09:46   #3791
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Stary 2012-03-18, 09:58   #3792
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

kupiłam różowe spodnie

ale dziś znów pięknie
Stary 2012-03-18, 09:59   #3793
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta a to Ci jędza padłam... hehe
aleś ty spostrzegawcza

Cytat:
Spędziliśmy dzisiaj bardzo mily dzień Najpierw się wyspaliśmy Potem poszliśmy na długi spacer, to słonko dzisiaj było przecudowne! Następnie Marcela nas uraczyła kolejnym zębem (4 w kolekcji ). No i byliśmy u mojej babci z życzeniami imieninowymi i u teścia, przyjechaliśmy do domku, Celusia wykąpana i śpi, mąż pojechał do kolegi a ja oglądam bitwę na głosy i raczę się zieloną herbatką z opuncją
boskoooo
u nas wczoraj też imieniny miał tata i Patryk, w końcu w Irlandii święto ale my byliśmy uziemieni

Cytat:

a jeżeli chodzi o to zabudowanie.... to kiedys wrzucałam foto, między dwoma domami powstał taki korytarzyk - schody i chcielismy to zabudowac. w tym miejscu o zadnych szafach nie ma mowy, to jest an zewnatrz naszego zamieszkania. a ze mamy tylko jedne drzwi ta zabudowa spowodowałby, ze bedzie cieplej, teraz nam się lód w srodku pojawił. i jezeli ta zabudowa nie bedzie mozliwa to wtdy zrobimy podwójne drzwi. jedne otwierane za zew. a drugie do srodka
uuu to faktycznie nie jest to takie proste....
mam nadzieję że jednak uda się wam coś wymyśleć, co spełni swe zadanie i nie odpadnie..

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Podczytuje Was i.odpoczywam po dzisiejszym szalenstwie. jeszcze jutro i luz!
ależ ci zazdroszcze

Cytat:
oj.... mówisz ze można się bać

u nas noc spokojna, tzn budził się z napadami kaszlu ale nie było to takie jak ostatnio i sobie spokojnie poradziliśmy
Stary 2012-03-18, 10:00   #3794
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
u nas noc spokojna, tzn budził się z napadami kaszlu ale nie było to takie jak ostatnio i sobie spokojnie poradziliśmy
To dobrze

Stary 2012-03-18, 10:09   #3795
martucha84
Zakorzenienie

no, najważniejsze jest to że przekonuje się do inhalacji....
wczoraj jeszcze na siłę mu robiliśmy, a dziś popłakiwał ale siedział dzielnie, nie ściągał maseczki tylko oddychał...
może się przekona...
Stary 2012-03-18, 11:33   #3796
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
aleś ty spostrzegawcza
a jak

dobrze, że Pat dzielnie znosi inhalacje...
ja pamiętam, że jak chodziłam do 4 klasy i leżałam w szpitalu i takie dziecko miało inhalacje to byłam tym przerażona ale oczywiście wyobraźnia podpowiadała mi jeszcze inne dziwactwa z tym związane...

też się wczoraj inhalowałam w związku z tym moim kaszlem

cześć!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:32   #3797
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a jak
tylko wiesz, jędzę mam ok tygodnia już laski się z niej śmiały jakiś czas temu wiec mam nadzieję ze ironie wyłapałaś
Stary 2012-03-18, 12:56   #3798
śliweńka
Zakorzenienie

mona tak jak piszą dziewczyny obrana, ale ja daję całą by się nie rozpadła w garnku bo ja wszystko wrzucam warzywa i mięso razem i tak gotuję

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 13:07   #3799
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wiesz, jędzę mam ok tygodnia już laski się z niej śmiały jakiś czas temu wiec mam nadzieję ze ironie wyłapałaś
aaa to przyznaję się bez bicia i bez tortur, że "ja." widziałam, ale o jędzy nie wyłapałam, sama nie włączałam, aż do dzisiaj-coś mnie tknęło
Stary 2012-03-18, 13:11   #3800
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
aaa to przyznaję się bez bicia i bez tortur, że "ja." widziałam, ale o jędzy nie wyłapałam, sama nie włączałam, aż do dzisiaj-coś mnie tknęło
i dobrze że cię tknęło, bo to takie prawdziwe
Stary 2012-03-18, 13:15   #3801
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
i dobrze że cię tknęło, bo to takie prawdziwe
aż nie wiem co powiedzieć
Stary 2012-03-18, 13:31   #3802
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
o gruźlicy słyszałam nawet z sanepidu plakat dostaliśmy do powieszenia na przedszkole...

u nas dokładnie tak samo, jak płacze to nie potrafi nabrać powietrza szczeka i sinieje dusi się... wymiotło go tak w kilka godzin od 17.. wtedy pierwszy lekki kaszelek, i co po północy już dupa..
teraz czekamy na pediatrę jest cudowna dzwoniłam do niej a ona że ma uroczystość rodzinną -roczek ale urwie się jak najszybciej i przyjedzie bo nie chce żebyśmy go szpitalami katowali, ale powiedziała że nie obejdzie się bez codziennych wizyt w przychodni i zabiegach, plus to co w domu jesteśmy w stanie zrobic... no ale... zobaczymy co dalej jak przyjedzie...
teraz śpi.. sama bym poszła ale nie potrafię znaleźć miejsca...
Fajnie, że macie taką lekarkę, bo szpital dla takiego malca to stres.
Szkoda mi Waszego Pata bo jak sobie przypomnę jak mój brat się męczył to ciarki mam na plecach...

Cytat:
była pani pediatra i niestety to jest tak jak pisała ania - choroba przewlekła i ataki się mogą powtarzać bardzo często..
teraz dostaliśmy kupe syropów plus inhalacje 5 dni ze sterydów w domu, a do przychodni mamy chodzić po inhalacje z adrenaliny bo tego nam podawać nie wolno.
wypożyczyliśmy nebulizator z apteki taki fajny dla dzieci w kształcie pingwina mam nadzieję że młody da się inhalować, no i mamy leki które mamy mieć zawsze w domu i jak się zacznie atak to zanim dojedzie karetka mamy mu robić inhalacje z tych leków, a jak nie mamy ich akurat przy sobie to musimy Pata zabrać do zimnego miejsca nawet wyjść w środku nocy na dwór, bo krtań wtedy się rozluźnia

ma całkowity zakaz picia ciepłych rzeczy jak już to chłodne plus temp. pokojowa, no i w mieszkaniu mamy mieć chłodno, najlepiej 17,18 max 19 stopni.

tak jak ani pisała z wiekiem napady będą coraz rzadsze, ale karetkę mamy wzywać zawsze nawet jak zaczniemy sami podawać mu te doraźne środki bo przy tym rzadko bo rzadko ale zdarza się ze się krtań zaciska i trzeba będzie intbować.. powiedziała że miała ze 3 takie przypadki w swojej karierze więc woli nam powiedzieć żebyśmy wrazie czego wiedzieli co robić..

rewelacyjnie k u r w a!
Jak mój brat często był inhalowany "na śpiocha" z reguły te napady go wykańczały plus leki do tego - padał jak kawka, więc pozwalali mu zasnąć,a potem dawaj

Cytat:
powiedziała że albo jakiś wirus, i wtedy jednorazowe albo jest tego większa przyczyna i będzie się powtarzać częściej no i w zdecydowanej większości ataki są cykliczne, np spowodowane pyleniem (mój mąz jest uczulony na pyłki) więc..
nie wiem kurde... póki co mamy go z tego wyleczyć odczekać troche i będziemy szukać przyczyny zeby wiedziec na co się nastawiac
Młodego najczęściej łapało na wiosnę właśnie i na jesień też bo coś na jesień też pyliło co wywoływało ataki.
Martuś nie wiem czy Was pociesze, ale te ataki im był starszy tym one traciły na sile, no i mama już go tak wyczuła, że często reagowała odpowiednio wcześniej żeby obyły się bez zastrzyków, bo był taki czas na samym początku, że pupa sina była - syropy nie pomagały więc była seria zastrzyków do wybrania
ważne, że jest diagnoza i wiecie co robić

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny co za dzien ... Bylam z mama wypozyczyc samochod bo jej jest w naprawie ( miala wypadek tydzien temu ).. No i podjechalismy do sklepu dzieciecego i ... babka wjechala w moj samochod Na szczescie ja bylam w srodku z mama przyszla do sklepu zapytac czy to moje auto bo wlasnie w nie uderzyla. Nie dzwonilismy na policje bo okazalo sie ze jej maz ma warsztat samochodowy pojechalismy no i maja mi dac wycene w poniedzialek Normlnie jak nie urok to sracz....a Dobrze ze mnie w aucie nie bylo ehhh ...
Zabciu dobrze, ze nic Wam się nie stało

Cytat:
(...)

Ale za to kupiłam sobie sukienkę : http://www.newlook.com/shop/womens/d...ress_249186740 powiem nieskromnie że cudna jest i ma kieszenie
Śliczna, choruję na taką
Stary 2012-03-18, 15:17   #3803
india83
Zakorzenienie

Małe zobrazowanie dla zainteresowanych

Oto wnęka jaka powstała po dobudowaniu drugiego domu. Jak widać wchodzać po schodach każdy rozchodzi sie na boki do swojego domku No ale teraz będziemy wykańczac schody i pomyślałam o zabudowaniu calości... ale koniecznie z wieloma przeszkaleniami, aby się nora nie zrobiła...(to domalowane to tylko chwilowy pomysł, bo jeszcze propozycji nie dostałam) powierzchnia do zabudowy jest spora bo o wym. 1.2 X3.3 wiec jak widać to nie jest takie zwykłe wstawienie drzwi, bo teraz trzeba wykombinować do czego to wszystko przymocować?? tak aby trzymało sie przez lata oczywiscie. A może wy macie jakis pomysł na całość?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0070.jpg (12,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0069.jpg (31,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przykład.jpg (39,3 KB, 21 załadowań)
Stary 2012-03-18, 16:03   #3804
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
iwka a jednak filozofia, bo to nie o same wstawienie drzwi chodzi to trzeba zabudować całą wnekę, dość duża. Nad drzwiami miałaby byc witryna zeby to doświetlać. Budynek jest ocieplony i otynkwany i chodzi o to, że musiliby to jakoś dobrze przymocowac przez styropian. Koles powiedział, że oczywiscie to da się zrobić, ale nie gwarantuje jak sie bedzie sprawdzac. To bedzie ciężkie i dość intensywnie pracujące... i sztuka jest wszystko zabudowac tak aby po miesiacu lub dłuzszym uzytkowaniu coś nie zaczeło się wypaczać odpadac
jutro wrzuce zdjęcie o jakie miejsce chodzi
Cytat:
Małe zobrazowanie dla zainteresowanych

Oto wnęka jaka powstała po dobudowaniu drugiego domu. Jak widać wchodzać po schodach każdy rozchodzi sie na boki do swojego domku No ale teraz będziemy wykańczac schody i pomyślałam o zabudowaniu calości... ale koniecznie z wieloma przeszkaleniami, aby się nora nie zrobiła...(to domalowane to tylko chwilowy pomysł, bo jeszcze propozycji nie dostałam) powierzchnia do zabudowy jest spora bo o wym. 1.2 X3.3 wiec jak widać to nie jest takie zwykłe wstawienie drzwi, bo teraz trzeba wykombinować do czego to wszystko przymocować?? tak aby trzymało sie przez lata oczywiscie. A może wy macie jakis pomysł na całość?
India - a nie możecie tych drzwi na wymiar u stolarza zamówić wraz z framugą tak dużą żeby się tą wnęka wypełniła w całości? Wtedy wstawia się tak jak normalne drzwi, mocuje się framugę do ścian i sufitu. Ja mam w mieszkaniu drzwi które mają prawie 3 m, nie wiem jak wysoka jest ta wnęką u Ciebie. A jak jest wnęka za duża, to trzeba trochę ją zabudować - pewnie od góry

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Fajnie, że macie taką lekarkę, bo szpital dla takiego malca to stres.
Szkoda mi Waszego Pata bo jak sobie przypomnę jak mój brat się męczył to ciarki mam na plecach...
Jak mój brat często był inhalowany "na śpiocha" z reguły te napady go wykańczały plus leki do tego - padał jak kawka, więc pozwalali mu zasnąć,a potem dawaj

Młodego najczęściej łapało na wiosnę właśnie i na jesień też bo coś na jesień też pyliło co wywoływało ataki.
Martuś nie wiem czy Was pociesze, ale te ataki im był starszy tym one traciły na sile, no i mama już go tak wyczuła, że często reagowała odpowiednio wcześniej żeby obyły się bez zastrzyków, bo był taki czas na samym początku, że pupa sina była - syropy nie pomagały więc była seria zastrzyków do wybrania
ważne, że jest diagnoza i wiecie co robić

Zabciu dobrze, ze nic Wam się nie stało

Śliczna, choruję na taką
Dobry sposób Mojej kuzynce tak włosy obcinali, bo na przytomnie się nie dało

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 17:21   #3805
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Padam.. tak się dziś nachodziłam.

Stary 2012-03-18, 17:27   #3806
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 18:06   #3807
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India - a nie możecie tych drzwi na wymiar u stolarza zamówić wraz z framugą tak dużą żeby się tą wnęka wypełniła w całości? Wtedy wstawia się tak jak normalne drzwi, mocuje się framugę do ścian i sufitu. Ja mam w mieszkaniu drzwi które mają prawie 3 m, nie wiem jak wysoka jest ta wnęką u Ciebie. A jak jest wnęka za duża, to trzeba trochę ją zabudować - pewnie od góry

Dobry sposób Mojej kuzynce tak włosy obcinali, bo na przytomnie się nie dało
iwka te drzwi beda na zamówienie wneka jest wysokana ok.3,5 m. Nie ma opcji aby drzwi były takie ogromne poza tym to wszystko bedzie cięzkie i bedzie pracowało, trzeba się przebic przez styropian do scian budynku. u nas nie jest to roblemowe bo mamy gazobeton, ale drugi dom jest z lat 80tych otykowany, że trudno w tym dziure zrobic i tam może sie nie trzymac, a wykonanwca sprawdzony... mamy od nich pozostałe okna i drzwi. Wierz mi, że to nie jest takie proste,
Stary 2012-03-18, 18:16   #3808
aniaaa84
Zadomowienie

India mnie się udało znaleźć jeszcze coś takiego, czyli inna forma tego co wkleiłaś. Tak jak piszesz musi być mega dużo szkła, żeby się ciemno jak w piwnicy nie zrobiło. Co do tego drugiego zdjęcia to oczywiście nie ma sensu u Was robić wiatrołapu, chodziło mi właśnie o same drzwi

Iwka komicznie musiała taka sytuacja wyglądać, ale czasem inaczej się nie

Cześć Rosi

Madzia tereaz relaks po całym dniu, nie oszczędzasz siebie i maluszka ciągle aktywna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zadaszenie-101x128.jpg (5,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg drzwi_z_wiatrolapem_620x0_rozmiar-niestandardowy.jpg (43,8 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-03-18 o 18:24
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 18:23   #3809
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Aniu lubię być aktywna i czas szybciej leci i czuję się wtedy lepiej.

Stary 2012-03-18, 19:00   #3810
Ana***
Zakorzenienie

Nikt tu o mnie dzisiaj nie pamiętał... chlip, chlip

Byli u nas dziadkowie i teście... miły dzień prezentów też coś niecoś tylko żeby tak w ramach prezentu kaszel mi przeszedł to byłabym szczęśliwa!

(chyba mam deja vu )

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-03-18 o 19:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości