Walka o zdrowe i piękne włosy część IX - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-18, 21:12   #3601
karmazynka99
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część IX

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Przykładowo:
Filiżankę sproszkowanego korzenia rabarbaru (kupisz w sklepie zielarskim) zalej 1,5 szkl. wrzątku - powstanie gęsta papka.Dodaj żółtko i łyżeczkę soku z cytryny.Wymieszaj i nałóż na włosy.Włóż czepek kąpielowy i owiń głowę folią.Po 40 minutach spłucz maseczkę letnią wodą.

dzięki

swoją droga zrobiłm płukankę bo juz zaparzyłam i włosy jakies sztywne
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
O, i tyle mi wtsraczy, bejbiki

Ten?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...agescreme.html

tak sie zastanawiam, czy nada sie na włosy....stoi juz z miesiąc ledwo tknięty w łazience i nie ma ochotnika, co by zużył...

Ile dajecie spiruliny na porcję maski? z 1/5 lyżeczki czy więcej?
a dlaczego do rak ci nie podpasował?

Antii - miałam ten krem ale sosowałam go tylko do rak

Cytat:
Napisane przez fluoxetine Pokaż wiadomość
Przyszłam powiedzieć, że zakochałam się w siemieniowym glucie. Nałożyłam go po myciu na pół godziny pod Isanę i mam włosy jak jedwab. Cały dzień się miziam po nich i nie mogę przestać. Ciekawe, czy to tylko jednorazowy szał czy będzie zawsze dawał taki efekt. Jeśli tak to wybaczę mu nawet najobrzydliwszą konsystencję z możliwych.

to chyba go wyprubuje w najbliższym czasie, cały czas odwlekałm ale po takiej elacji żal nie spróbowac

a dawałas z ziarenkami?

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 21:16   #3602
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Nie, ten.
Do rąk spisuje się na razie super, ale ja uwielbiam wszystko klaść na wlosy, zwłaszcza jak skład jest naturalny.
A, ten
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
a dlaczego do rak ci nie podpasował?
Nie bardzo, za rzadki jest i za szybko się wchlania, nie zostawia takiej fajnej delikatnej powłoczki na dloniach
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 21:22   #3603
trommelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Były te z kaszmirem, ja wzięłam ostatnie pudełeczko tych z algami
Dziękuję Ci dobra Kobieto!
Wlaśnie czaję się na tą z maslem shea albo z keratyną i spiliruiną (już mam samą końcówkę a jest rewelacyjna! )

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
dziękuję
oczywiście, że pokażę, ale jeszcze nie teraz może z okazji 2 rocznicy, jak trochę doprowadzę je do porządku
No to czekam!

Cytat:
dzięki
to chyba go wyprubuje w najbliższym czasie, cały czas odwlekałm ale po takiej elacji żal nie spróbowac

a dawałas z ziarenkami?
Koniecznie! Cudowny jest żel lniany!
Stosowalam bez ziarenek, udalo mi się przecedzić bez sitka i gazy Mam zakupione male opakowanie (jeżeli jeszcze nie kupilaś: na Krupniczej w sklepie ekologicznym możesz kupić malą paczuszkę za cale 2,10zl ) i będę gotować w tygodniu!

Muzycznie: Just back where I started.

Uratuj!
Dla Ciebie to tylko 3 minuty, dla osoby poszkodowanej - cale życie

Edytowane przez trommelka
Czas edycji: 2012-03-18 o 21:24
trommelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 21:33   #3604
Lethie
Zadomowienie

Cytat:
Ugotowałam sobie wieczorem gluta z siemienia chcę go zmieszać z odżywką i potrzymać na łepku. Używałyście go? Podsuńcie pomysł, co z nim zrobić.
Cytat:
Przyszłam powiedzieć, że zakochałam się w siemieniowym glucie. Nałożyłam go po myciu na pół godziny pod Isanę i mam włosy jak jedwab. Cały dzień się miziam po nich i nie mogę przestać. Ciekawe, czy to tylko jednorazowy szał czy będzie zawsze dawał taki efekt. Jeśli tak to wybaczę mu nawet najobrzydliwszą konsystencję z możliwych.
Ja robiłam płukankę, gotowałam łyżkę siemienia w garnku, przecedzałam przez sitko, później dolewałam wodę do glutka, żeby go rozcieńczyć ale też żeby woda całkiem rzadka nie była Taka chłodna płukanka, domknęła łuski włosa były miękkie i błyszczały się jak nigdy Jutro zrobię tak jak Ty, tylko muszę się wybrać do apteki po siemię

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
EEE..za takie coś 2 tys. to chyba fryzjer zakrywa lustra i oczywiście kasę bierze z góry

Cytat:
Napisane przez trommelka Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci kochana!!
Nie ma za co

Cytat:
Napisane przez kinpatsu Pokaż wiadomość
Chciałam poprosić Was o poradę. Walczę o ładne i zdrowe włosy już jakiś czas, mam kilka ulubionych i sprawdzonych produktów, również oleje i maski. Zastanawiam się czy mogę spróbować mieszać je z gliceryną? Dostałam całą butelkę, nie wiem czy próbować, a korci mnie...
Mieszaj, mieszaj ja dodaje 3 kropelki do maski, zostawiam ją tak na min.30 minut, włosy są cud, miód, miękkie, błyszczące, nawilżone

Się naczytałam, znowu mnie nie było, ale udało mi się zaliczyć pierwsze wiosenne ognisko
teraz idę nałożyć olej lniany na noc
W ogóle, nie wytrzymam, jutro będę w rossmannie to kupię tą maść sutkową, za bardzo ją zachwalacie

Moje włosy

Edytowane przez Lethie
Czas edycji: 2012-03-18 o 21:40
Lethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 21:37   #3605
kinpatsu
Rozeznanie

anoska, Lethie - dziękuję za odpowiedzi. Od jutra zaczynam z gliceryną

JESTEŚMY ZE SOBĄ...
VIKINGS WE LOVE
kinpatsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 21:50   #3606
silkmoon
Raczkowanie

Czy w Auchan w Bonarce nie ma w asortymencie maski Gloria, czy tylko mam pecha, że akurat jej nie było? Bingo też nie mogłam znaleźć. ;(

Jest promocja na szampony i odzywki Garniera Naturalna Pielęgnacja (6,38 zł).
silkmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 21:53   #3607
fluoxetine
Wtajemniczenie

Cytat:

a dawałas z ziarenkami?
Nie, przecedziłam od razu po ugotowaniu i zostawiłam na noc w lodówce, co by się glut zawiązał. Tylko dziad bardzo się ciężko się nabiera i nakłada, bo się ślizga strasznie i z rąk ucieka. Swoją drogą naprawdę mnie mocno obrzydza, już kiedyś ugotowałam, ale nie mogłam się przemóc, żeby pacnąć to coś na włosy, ale po dzisiejszym opory mi zniknęły. A teraz zrobiłam sobie z niego psikacz pod olej z żelem aloesowym, zobaczymy jak się spisze w tej roli.

Cytat:
Napisane przez Lethie Pokaż wiadomość
Ja robiłam płukankę, gotowałam łyżkę siemienia w garnku, przecedzałam przez sitko, później dolewałam wodę do glutka, żeby go rozcieńczyć ale też żeby woda całkiem rzadka nie była Taka chłodna płukanka, domknęła łuski włosa były miękkie i błyszczały się jak nigdy Jutro zrobię tak jak Ty, tylko muszę się wybrać do apteki po siemię
Płukankę też planuję przetestować, chociaż ja suszę włosy prawie po każdym myciu (czyli właściwie codziennie ), więc nie wiem, czy coś da takie zastosowanie. Może się nawet zdecyduję wypróbować go w roli maseczki na twarz, bo gdzieś czytałam, że ładnie uspokaja, a ja mam ostatnio dużo stresów i od razu mi się pysio uwrażliwia.
176/56
fluoxetine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:00   #3608
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

jestem dopiero na stronie 43..czytam Was od tygodni zamiast pisac magisterke przeczytalam 1watek , przedostatni i ten czytam..moge tylko wieczorami jak dzieci spia

o wloski zaczelam dbac intensywnie od stycznia, bo zniszczylam je okropnie farbowaniem w grudniu..tylko cud sprawil ze mam w ogole jeszcze wlosy na glowie na szczescie po mojej mamie odziedziczylam wlosy mocne i geste, wiec przezyly to, ale wygladaly katastrofalnie...moja jedna polka w lazience zajmuje tylko produkty do wlosow

no i dzisiaj umylam wloski BD niebieskim... to bylo straszne doswiadczenie moje wlosy nigdy w zyciu tak sie nie plataly i nie byly tak tepe i okropne w dotyku..nalozylam na to chyba pol odzywki jaka mialam i potrzymalam 10minut na wlosch..i wtedy je rozczesalam pod prysznicem, bo mam wlosy falowane...i jak wyschly, niestety z pomoca suszarki,bo dzieci chcialy na dwor, to bylam zaskoczona ich wygladem sa sypkie, miekkie, ale nie tak slniace jak daje odzywke z miodem wiec ogolnie jestem zadowolona

ale szampon mnie troche przerazil, bo chcialam mojej corce tez myc nim wloski a ona ma mocno krecone..takie barankowate i ja nie uzywam u niej odzywki, wiec nie wiem czy to rozczeszemy w ogole po tym szamponie..i tak czesto trzeba jej loki podcinac, bo sie strasznie koltunia

za dwa tygodnie pedze do fryzjera aby obciac koncowki, bo wloski wygladaja coraz lepiej ale koncoweczki okropienstwo
ogorekpazurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:12   #3609
Lethie
Zadomowienie

Cytat:
Płukankę też planuję przetestować, chociaż ja suszę włosy prawie po każdym myciu (czyli właściwie codziennie ), więc nie wiem, czy coś da takie zastosowanie. Może się nawet zdecyduję wypróbować go w roli maseczki na twarz, bo gdzieś czytałam, że ładnie uspokaja, a ja mam ostatnio dużo stresów i od razu mi się pysio uwrażliwia.
Ja też podsuszam włosy codziennie, bo mi nie zdążą wyschnąć same i efekty płukanki widziałam więc spróbuj

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
jestem dopiero na stronie 43..czytam Was od tygodni zamiast pisac magisterke

no i dzisiaj umylam wloski BD niebieskim... to bylo straszne doswiadczenie moje wlosy nigdy w zyciu tak sie nie plataly i nie byly tak tepe i okropne w dotyku..nalozylam na to chyba pol odzywki jaka mialam i potrzymalam 10minut na wlosch..i wtedy je rozczesalam pod prysznicem, bo mam wlosy falowane...i jak wyschly, niestety z pomoca suszarki,bo dzieci chcialy na dwor, to bylam zaskoczona ich wygladem sa sypkie, miekkie, ale nie tak slniace jak daje odzywke z miodem wiec ogolnie jestem zadowolona
Witam ja też tu siedzę zamiast pisać licencjat, wizaż wciąga

wszyscy się żalą, że BD im plącze włosy, a ja mam po nim miękkie i sypkie włosy, pewnie gdybym miała jeszcze zdrowe to nawet odżywki nie musiałabym używać

Moje włosy
Lethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:23   #3610
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Przyszłam powiedzieć, że zakochałam się w siemieniowym glucie.
Szczęściaro, u mnie nie robi żadnej różnicy Tzn. usztywnia włosy i tyle.

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
teraz mam jeszcze piękniejsze, młahahaha
żart
Śmiem twierdzić, że nie żart
A kolor masz boski, naturalny?

Cytat:
Napisane przez trommelka Pokaż wiadomość
One są boskie!! I jak dziewczyny już stwierdzily, dużo ladniejsze, niż te z pierwszych zdjęć. Te blond i rude takie napuszone.. A Twoje idealnie nawilżone i żadnych kolonii na końcówkach! Super
Dziękuję Ci bardzo ale one chyba tylko na zdjęciach takie nawilżone
Czym są kolonie na końcówkach, strąkami?

Cytat:
hej dziewczyny
Hej

Dzisiaj zamiast myć okna ze dwie godziny siedziałam z nożyczkami wyłapując rozdwojone końcowki z warstwy średniej długości Było ich chyba milion...
Ale okna też zdążyłam umyć
I zaczynam akcję denko, po której zrobię zamówienie w ZSK.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:24   #3611
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

Lethie to mnie pocieszylas
mi sie w trakcie mycia placza okropnie, po wyschnieciu tez sa ladne, ale moje wlosy i tak trudno rozczesac a przy tym szamponie nawet nie wyobrazam sobie nie uzywac odzywki...
ogorekpazurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:26   #3612
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Lethie to mnie pocieszylas
mi sie w trakcie mycia placza okropnie, po wyschnieciu tez sa ladne, ale moje wlosy i tak trudno rozczesac a przy tym szamponie nawet nie wyobrazam sobie nie uzywac odzywki...
Moje też po BD strasznie się plątały i były tępe w dotyku - ok, w końcu nie ma silikonów ale to plątanie było tragiczne. Wymieniłam go na Hippa, ten jest w porządku.

Stary 2012-03-18, 22:33   #3613
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reavela Pokaż wiadomość
też muszę kupić filtr, ale chyba postawie na sorayę, bo na LRP mi nie starczy
u mnie wszystkie specyfiki działają bardzo szybko (jeśli chodzi o rozjaśnianie), więc myślę że rumianek też pomoże.
Mam filtr z Sorayi spf30 ten do twarzy i bardzo go lubię

Cytat:
hej dziewczyny

jestem dopiero na stronie 43..czytam Was od tygodni zamiast pisac magisterke przeczytalam 1watek , przedostatni i ten czytam..moge tylko wieczorami jak dzieci spia

o wloski zaczelam dbac intensywnie od stycznia, bo zniszczylam je okropnie farbowaniem w grudniu..tylko cud sprawil ze mam w ogole jeszcze wlosy na glowie na szczescie po mojej mamie odziedziczylam wlosy mocne i geste, wiec przezyly to, ale wygladaly katastrofalnie...moja jedna polka w lazience zajmuje tylko produkty do wlosow

ale szampon mnie troche przerazil, bo chcialam mojej corce tez myc nim wloski a ona ma mocno krecone..takie barankowate i ja nie uzywam u niej odzywki, wiec nie wiem czy to rozczeszemy w ogole po tym szamponie..i tak czesto trzeba jej loki podcinac, bo sie strasznie koltunia

za dwa tygodnie pedze do fryzjera aby obciac koncowki, bo wloski wygladaja coraz lepiej ale koncoweczki okropienstwo
Może spróbuj córeczce myć włoski Hippem, znacznie mniej plącze włoski niż BD i są bardziej miękkie
A Tobie radzę jeszcze potestować BD, bo dużo dziewczyn na początku na niego narzekało ( w tym ja), ale po jakimś czasie było już tylko lepiej
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:35   #3614
annaab4
Raczkowanie

GG do annaab4

Cytat:
bo on daje efekt od razu

tylko nie przesusz włosków
Wiem, wiem, będę uważać!
Planuję jeszcze 2-3 razy max spsikać całość, ale nie obfitą ilością, tylko tak po wierzchu. Plus- nie zamierzam robić tego codziennie, wczoraj psikałam, dziś olejuje, jutro psiknę, zobaczę jakie to efekty przyniesie i wtedy zobaczę co dalej

a serce moje zostało na woodstockowym polu...
annaab4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:45   #3615
justusia16
Wtajemniczenie

U nie BD nie plącze włosów, mam po nim miękkie i ogólnie ok
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:53   #3616
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
U nie BD nie plącze włosów, mam po nim miękkie i ogólnie ok
Ja też jestem zadowolona Znaczy placze włosy, ale po odżywce nie ma problemu.
Stary 2012-03-18, 22:58   #3617
fluoxetine
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też podsuszam włosy codziennie, bo mi nie zdążą wyschnąć same i efekty płukanki widziałam więc spróbuj
O to super, tym bardziej spróbuje.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Szczęściaro, u mnie nie robi żadnej różnicy Tzn. usztywnia włosy i tyle.
Ale spłukany też? Bo nie używałam go b/s, na moich drutach chyba nie ma sensu go tak używać.

Zewsząd atakujecie tym BD, jak tu ograniczać zakupy...
176/56
fluoxetine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 22:58   #3618
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

HIPP bardzo fajnie i delikatnie oczyścił mi włosy, skóra głowy ukojona i spokojna, póki co jestem zadowolona.

Nie miałam czasu dla włosów w weekend, dlatego na jutro zaplanowałam dla nich kurację nawilżającą, dodam do maski miodu i żelu aloesowego i potrzymam z godzinę.

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2012-03-18 o 23:02
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 23:02   #3619
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ale spłukany też? Bo nie używałam go b/s, na moich drutach chyba nie ma sensu go tak używać.
Nie, spłukany jest ok, pozostawiony jako żel usztywnia
EDIT: wiem, wiem, trzeba odgnieść ale nadal to nie jest TO.
Ostatnio prawie codziennie nakładam go sobie na noc razem z olejem i gliceryną ale szczerze mówiąc jakiegoś nawilżenia też nie widzę.Mam zamiar kontynuować to przez dwa miesiące i ocenić rezultaty. Ale u mnie chyba nic nie daje natychmiastowych efektów

Stary 2012-03-18, 23:06   #3620
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Śmiem twierdzić, że nie żart
A kolor masz boski, naturalny?
hmm, te zdjęcia i tak nie odzwierciedlają mojego koloru włosów w sumie teraz już mam naturalny (przyciemniałam w gimnazjum i na początku liceum, bo przecież rude to inne -.- ) żałuję, że to robiłam i słowa mamy się potwierdziły mam taki kasztanik z rudymi refleksami jak zrobię zdjęcia to wrzucę na pewno
Stary 2012-03-18, 23:11   #3621
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez kinpatsu Pokaż wiadomość
anoska, Lethie - dziękuję za odpowiedzi. Od jutra zaczynam z gliceryną
Ja się bardzo z gliceryną polubiłam
Cytat:
wszyscy się żalą, że BD im plącze włosy, a ja mam po nim miękkie i sypkie włosy, pewnie gdybym miała jeszcze zdrowe to nawet odżywki nie musiałabym używać
Ja tez bardzo sobie chwale BD

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nie miałam czasu dla włosów w weekend, dlatego na jutro zaplanowałam dla nich kurację nawilżającą, dodam do maski miodu i żelu aloesowego i potrzymam z godzinę.
Ja też się zaniedbałam w weekend ale teraz biegnę zrobić nowa porcję psikacza i nałoże na to olej

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 23:30   #3622
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Przykładowo:
Filiżankę sproszkowanego korzenia rabarbaru (kupisz w sklepie zielarskim) zalej 1,5 szkl. wrzątku - powstanie gęsta papka.Dodaj żółtko i łyżeczkę soku z cytryny.Wymieszaj i nałóż na włosy.Włóż czepek kąpielowy i owiń głowę folią.Po 40 minutach spłucz maseczkę letnią wodą.

Oooo, zapisuje patent
Co wiecej, zamowienie na dozie juz skompletowane

Mam jakis kryzys wlosowy.
Nie podoba mi sie moja fryzura, dlugosc i grzywka.
Na dodatek wczoraj olejujac chyba przesadzilam z iloscia kokosa i orzecha wloskiego i dzis mam bardzo ciezkie wlosy

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 23:37   #3623
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Ja jestem gruuuba
Dopóki nie ogarnę się choć troszkę to leje na ładny wygląd i odkładam farbowanie na po świętach

- 25 kg
Stary 2012-03-18, 23:47   #3624
nafiyqa
Zakorzenienie

Uwaga, dobry news
Od 21 marca w Rossmannie szampon BD bedzie po 2,49zl!!

Stary 2012-03-18, 23:48   #3625
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Uwaga, dobry news
Od 21 marca w Rossmannie szampon BD bedzie po 2,49zl!!
Super
Własnie mi się kończy

- 25 kg
Stary 2012-03-18, 23:52   #3626
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Super
Własnie mi się kończy
Ja chyba sie wstrzymam... Z tych delikatnych mam jeszcze 3/4 Hippa i caly BD natural.
Oprocz tego 5 szamponow z SLeS

W Rossmannie bedzie jeszcze oliwka BD (niebieska) za 4,49, plyn BD (z pompka) za 8,99 i Skrzypovita za 15,99.

Stary 2012-03-18, 23:56   #3627
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Ja chyba sie wstrzymam... Z tych delikatnych mam jeszcze 3/4 Hippa i caly BD natural.
Oprocz tego 5 szamponow z SLeS

W Rossmannie bedzie jeszcze oliwka BD (niebieska) za 4,49, plyn BD (z pompka) za 8,99 i Skrzypovita za 15,99.
Ja kupiłam wczoraj alterre bo też była tańsza a miałam wziać BD. Dobrze że zapomniałam
A masz linka do nowej gazetki

- 25 kg
Stary 2012-03-19, 00:02   #3628
izus_86
Zakorzenienie

A ja dzisiaj dziewczyny zrobiłam sobie domowe SPA

Wzięłam kąpiel z olejkami, podczas niej siedziałam z Biovaxem na głowie, ogoliłam się, zrobiłam peeling całego ciała i buźki, wysmarowałam olejkami, a teraz siedzę z glinką na buźce

Troszkę przetrzymuję tego Biovaxa, bo nałożyłam go zaraz przed kąpielą, a trochę trwała, a teraz mam glinkę i dopiero za kilka minut idę zmywać

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Ja kupiłam wczoraj alterre bo też była tańsza a miałam wziać BD. Dobrze że zapomniałam
Na ich stronie jeszcze nie ma, ale tu są skany https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3970
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy

Edytowane przez izus_86
Czas edycji: 2012-03-19 o 10:27
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 00:03   #3629
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3970

Powiedzcie mi, siemie do "gluta" moze byc takie: http://www.d oz.pl/apteka/p54677-Siemie_lniane_prazone_Ins tytut_Wlokien_Naturalnych _150_g

Zastanawia mnie to, ze jest prazone. Wszystkie sprzedawane ziarenka takie sa?

Stary 2012-03-19, 00:05   #3630
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj dziewczyny zrobiłam sobie domowe SPA

Wzięłam kąpiel z olejkami, podczas niej siedziałam z Biovaxem na głowie, ogoliłam się, wysmarowałam olejkami, a teraz siedzę z glinką na buźce

Troszkę przetrzymuję tego Biovaxa, bo nałożyłam go zaraz przed kąpielą, a trochę trwała, a teraz mam glinkę i dopiero za kilka minut idę zmywać

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Na ich stronie jeszcze nie ma, ale tu są skany https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3970
Ja też chyba musze sobie zrobić wieczór relaksu
zazdroszcze

Dzięki za gazetkę mój solarny kwiatuszek na 1 stronie

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3970

Powiedzcie mi, siemie do "gluta" moze byc takie: http://www.d oz.pl/apteka/p54677-Siemie_lniane_prazone_Ins tytut_Wlokien_Naturalnych _150_g

Zastanawia mnie to, ze jest prazone. Wszystkie sprzedawane ziarenka takie sa?

- 25 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości