Powiększanie piersi cz.7 - Strona 334 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-18, 20:27   #9991
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Jezioranka77 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
od kilku tygodni Was podczytuję a zalogowałam się bo mam problem...9 dni temu poddałam sie operacji powiększenia piersi (po kilku latach karmienia były obwisłe z asymetrią i wyzute z kobiecosci) , mam spore implanty alleragan 334-1459 615cc w związku z tym że nie chciałam mastopexi .Z przodu są sliczne, w staniku też ale z boku jakie dziwne i przypominają bakłażan czy to się jeszcze zmieni??tzn nabiorą delikatniejszej lini?a może to opuchlizna?? no i czy też troszkę się zmniejszą??proszę o poradę
Witaj Czy mozesz napisać wysokosc, szerokosci i projekcje swoich implantow?
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 20:32   #9992
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Buziaczki dla wszystkich
JOASI już mi lepiej, bo ja taka pierdoła całą zimę było O.K. tak się cieszyłam a i dzieci zdrowe też, inne chorowały a moje nic poza katarami i drobnymi infekcjami. A terza jestem jak naleśnik leżę
Mąż poszedł z dzieciami na spacer a ja kożystam i szybko podczytuje was bo to jak narkotyk uzależnia jak cholera ,nawet jak mnie tutaj nie ma to i tak myślę co u was
No to miłej niedzieli życzę
Rodzyneczku kochany buziak leci ode mnie mam nadzieję, że już dochodzisz do siebie i słoneczko za oknem to przyspieszy
No żeby aż tak się rozłożyć na przywitanie wiosny bidulo Ty nasza wracaj do zdrówka szybciutko

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 20:32   #9993
Jezioranka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witaj Czy mozesz napisać wysokosc, szerokosci i projekcje swoich implantow?
Witaj Olivko
Hmmm, nie wiem...na gwarancji i symulacji komputerowej mam tylko to zapisane alleragan 334-1459 615cc
Jezioranka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 20:51   #9994
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki była dzis u mnie cyckowa kolezanka i powiem wam ze po 6 miesiacach nadal uwielbiam jej piersi sa cudowne ma 460cc okraglaski nagora i chyba dla mnie te 460 za mało jak na nia popatrzyłamona szczupła a wcale nie wygladaja na jakies wielkie i bardz tu madryto u mnie 520cc by musiało byc teraz to wcale głupia jestem
Ty żeby osiągnąć taki efekt potrzebowałabyś faktycznie coś w granicach 600- ale nie ma co szarżować z wielkością przed dziećmi. Pcieszysz się piersiami kilka lat no a potem kłopot. Teraz może to "kilka lat "jest kuszące- ale ja wiem, że nawet trzy lata to chwila Jakby mi się maiły teraz piersi rozciągnąć to bym chyba z mostu skoczyła, no bo ile ja się nimi nacieszyłam? Rok po operacji to się w ogóle nie liczy- piersi się układają i dochodzą do normalności. Potem pierwsze lato minęło jak z bicza trzasnął. A teraz czekam na ciepełko bo już mi strasznie tęskno do dekoldów. No a jakbym miała teraz wszystko od początku zaczynać o mamusiu , nie wyobrażam sobie kolejnego odlicznia.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-18 o 21:39
Stary 2012-03-18, 21:03   #9995
jooasi
Wtajemniczenie

Oliveczko ja apeluje do Twojego rozsądku Ty młoda dziewczyna jesteś, dzieci pewnie w planach może nawet dalszych ale pewnie masz nie rozpedzaj się tak z tym rozmiarkiem, horo Cie tu będzie przerabiać na duże okrąglasy ale pomyśl co dalej za pare lat będzie, na co je wymienisz w razie rozciągnięcia skóry.
przedział 450-500 to jest naprawde bardzo bardzo dużo dla dziewczyn przed ciążami i broń się przed większymi zamiast się nad nimi zastanawiać bo krzywde sobie zrobisz
Stary 2012-03-18, 21:28   #9996
Jezioranka77
Raczkowanie

Joasi byłam na Twoim albumie, dziekuję!
ja mam teraz niemal identyczne piersi jak Ty na samym początku zaraz po operacji(i tym sie martwiłam że tak zostanie) a teraz widze Twoje fotki po 3 miesiącach i jestem zaaaachwycona jakiej pieknej lini dostały.Więc teraz tylko cierpliwie poczekam aż moje dojdą do siebie
Jeszcze raz dzięki za udostepnienie albumu, uspokoiłam sie trochę
Stary 2012-03-18, 21:35   #9997
jooasi
Wtajemniczenie

Jezioranka jak jest sporo własnego cycka przed operacją to niestety na efekt trzeba czekać znacznie dłużej niż dziewczynki startujące z zerem, one mają od początku piękne piersi. Twoja tkanka musi ułożyć się na implancie wtedy się bardziej zaokrąglą i jakby dźwigną
Stary 2012-03-18, 21:36   #9998
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
rzeczywiście nie widziałam tego posta wcześniej..
nie czuję się urażona kazał mi się smarować wazeliną, potem dzwoniła żeby się upewnić i jeszcze mi to potwierdził.. chociaż jakieś 2-3 dni nie smarowałam
mam nadzieję tylko, że nic mi się z tym nie podzieje i nic nie wda (nie wdało?). zobaczymy jutro co powie.. kurde miałam taką cichą nadzieję, że pójdę sobie już na basen..

a co do ściskania to wczoraj jak mnie pierś swędziała to tak myślałam: ZAKAŻENIE! i próbowałam to wycisnąć właśnie takim uciskaniem
ja wiem to wszytsko Toniu - każdy musi słuchać zaleceń lekarza .
Wazelina nie jest maścią ani odkażającą , ani antybakteryjną , nawet nie jest mascią o podwyższonej sterylności! - więc dlatego nie wiem jakie są powody by nią maziać rany. I widzę też, że się nie sprawdza - rany się od niej cudownie ładnie nie goją a wręcz przeciwnie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość

Dziękuję bardzo dziewczyny za ciepłe słowa to bardzo pomaga i sam fakt, że można coś z siebie wyrzucić i liczyć na słowo pocieszenia dużo daje. Jak się dusi wszystko w sobie to jest najgorzej.
A ja wczoraj w końcu poszłam do jednej z koleżanek, z którą się kilka miesięcy nie widziałam (byli też kumple co ich pare miechów nie widziałam), z mężem napędzili bimbru. No a że my tyle się nie widzieliśmy to trzaq było się razem napić Pierwszy raz w życiu to piłam no i zapomniałam o wszystkich problemach tak porządnie, że do tej pory nic nie pamiętam Dzisiaj to żem pół żywa, pierwszy kac w życiu:/ Idę się położyć a Wam życzę miłego dnia
no ładne rzeczy. Ale wierzę, że akumulatory troszkę naładowane, stresik zresetowany a kac -jutro minie

Cytat:
Mya, wrzuciłam jeszcze zdjęcia z dzisiaj.. na gazie była jakby ropa ale nie ma żadnego zapachu. teraz chodzę bez stanika i zasuszam z zamiarem wytworzenia strupka
trochę obrzydliwe są brzegi tego strupka... łeh..

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

siedzę teraz tak sobie przed lustrem, oglądam, dotykam i myślę
implant obrasta taką torebką i zastanawiam się czy mogę ją w jakiś sposób uszkodzić, np. jakbym za dużo rękami machała, coś cięższego podnosiła, jakby mnie TŻ dotykał i lekko uciskał?
zauważyłam, że nie mam czucia w dole obu piersi i lewy sutek mało reaguje
Twoja torebka ma na razie setne części milimatra- więc trzeba na nią uważać. Ale dotykanie i lekki ucisk nic jej nie zrobi. Nagłe machanie rękoma- nie są wskazane na razie. Podnoszenie ciężkich rzeczy czy szarpanie też nie. No i na urazy trzeba uważać.
Czucie w dole piersi powróci z czasem i reakcje sutków też na to możne być potrzeba nawet pół roku.
Zaraz zobaczę zdjęcia
Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie dziewczyny w niedzielny wiosenny dzionek. czytam Was cały czas.... ...jestem i obserwuje))
Witaj Celinko wiosenna niedziela była też u mnie i oby jutro był równie piękny poniedziałek.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-18 o 22:34
Stary 2012-03-18, 21:37   #9999
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Oliveczko ja apeluje do Twojego rozsądku Ty młoda dziewczyna jesteś, dzieci pewnie w planach może nawet dalszych ale pewnie masz nie rozpedzaj się tak z tym rozmiarkiem, horo Cie tu będzie przerabiać na duże okrąglasy ale pomyśl co dalej za pare lat będzie, na co je wymienisz w razie rozciągnięcia skóry.
przedział 450-500 to jest naprawde bardzo bardzo dużo dla dziewczyn przed ciążami i broń się przed większymi zamiast się nad nimi zastanawiać bo krzywde sobie zrobisz
W pełni popieram jooasi Oliveczka Ty jesteś jeszcze młodziusieńka, masz czas na taką rewolucję
Stary 2012-03-18, 22:32   #10000
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Olivko
Hmmm, nie wiem...na gwarancji i symulacji komputerowej mam tylko to zapisane alleragan 334-1459 615cc
Witam.
Tak jak pisały dziewczynki- cierpliwości . Piersi po przejściach muszą dłużej dochodzić do stanu końcowego.
Hihi najlepiej w ogóle nie zaglądać do stanika przez pierszy msc. Czas na ocenę jeszcze będzie- teraz jest czas na dochodzenie do siebie
Na gwarancji znajdziesz właściwe oznaczenie swoich implantów. To co podałaś to nie wiem co to może nr. implantu- ale byłyby wtedy dwa różne numery dla obu implantów. Może mam stary katalog , bo nie spotkałam się z takim oznaczeniem jakie podałaś
Jest allergan 615 - ale nie "cc" tylko "g", bo allergan ma tak podaną objętość, więc na gwarancji właśnie tak powinno być.
No i jeśli to ta wkładka to jest to model 410 FX - więc projekcja extra wysoka, height/ wysokość najwyższa. Wymiary implantu 615g-szer 14,5, wys 15, projekcja 6,7.
Powiem , że wymiary wkałdki robią wrażenie.
A masz pod gruczoł czy pod mięsień?

Stary 2012-03-18, 22:37   #10001
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziweczynki dobrze dobrze mówicie mi tak bo niedługo oszaleje nie mozna byc takim pazernymte 460cc mysle ze w zupełności starczy przed ciaza. Co prawda w ciaze chce zajsc jak bede miała 29 lat no ale roznie bywa w zyciu A jeszcze mam pytanie czy te 460cc okragłe czy 485cc anatomki beda wygladały na wieksze?
Stary 2012-03-18, 22:52   #10002
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziweczynki dobrze dobrze mówicie mi tak bo niedługo oszaleje nie mozna byc takim pazernymte 460cc mysle ze w zupełności starczy przed ciaza. Co prawda w ciaze chce zajsc jak bede miała 29 lat no ale roznie bywa w zyciu A jeszcze mam pytanie czy te 460cc okragłe czy 485cc anatomki beda wygladały na wieksze?
Okrągłe- no i na górze będą pękate

Stary 2012-03-18, 22:56   #10003
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Okrągłe- no i na górze będą pękate
Z miła checia wstawiła bym zdjęcia cyckow mojej kolezanki no ale bez zgody nie bede takie własnie chce tylko teraz pytanie czy chce kolny jej cyckow?wszedzie razem chodzimy i bedziemy miały takie same cycki
Stary 2012-03-18, 22:57   #10004
Jezioranka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witam.
Tak jak pisały dziewczynki- cierpliwości . Piersi po przejściach muszą dłużej dochodzić do stanu końcowego.
Hihi najlepiej w ogóle nie zaglądać do stanika przez pierszy msc. Czas na ocenę jeszcze będzie- teraz jest czas na dochodzenie do siebie
Na gwarancji znajdziesz właściwe oznaczenie swoich implantów. To co podałaś to nie wiem co to może nr. implantu- ale byłyby wtedy dwa różne numery dla obu implantów. Może mam stary katalog , bo nie spotkałam się z takim oznaczeniem jakie podałaś
Jest allergan 615 - ale nie "cc" tylko "g", bo allergan ma tak podaną objętość, więc na gwarancji właśnie tak powinno być.
No i jeśli to ta wkładka to jest to model 410 FX - więc projekcja extra wysoka, height/ wysokość najwyższa. Wymiary implantu 615g-szer 14,5, wys 15, projekcja 6,7.
Powiem , że wymiary wkałdki robią wrażenie.
A masz pod gruczoł czy pod mięsień?
Witam,tak miałam podane na symulacji komputerowej więc nie wiem co to jest,ale na gwarancjach(dwóch na L i R) mam tak samo podane MENTOR 615 cc REF 334-1459 , i cos mi się majaczy że ta projekcja była chyba 5,6 bo ja chciałam trochę pełniejsze górą(przez to projekcja jest mniejsza) bo miałam placki(tak to się kończy jak 3 latki wiszą na piersiach).Na początku symulacja pokazała że najodpowiedniejsze są cos ponad 700,ale Pani za głowę się złapała i poleciała po lekarza, chociaż kombinowali też że może takie ponad 500 będą ok ale jednak stanęło na tych 615. A co to znaczy że wymiary wkładki robią wrażenie?
Mam częsciowo pod mięsień i gruczoł.
Ogólnie nie wyglądają na takie duże, nawet moja Mama zdziwiła się bo myslała że będą mega giganty, ale może to się gubi bo ja mam 177 i całe lata pływałam więc klatkę piersiową mam szeroką.

Sorry! teraz zauwazyłam że napisałam wczesniej allergan, mam Mentory!przepraszam za pomyłkę

Edytowane przez Jezioranka77
Czas edycji: 2012-03-18 o 23:00
Stary 2012-03-18, 23:02   #10005
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki ja uciekma juz do krainy snowrano musze wstac niestety dobranoc
Stary 2012-03-19, 00:01   #10006
tonia87
Rozeznanie

siedzę teraz i oglądam stroje kąpielowe.. i dotarło do mnie, że nie mam pojęcia jaki ja bym musiała sobie rozmiar kupić. bo raczej nie 65A jakie mi pan dr dał
ma któraś z Was coś stąd http://sklep.lupoline.pl/product,pl,...um-Glizy,.html ? tak przy okazji... fajny strój ogólnie ładne stroje (i nie tylko ) mają ale pytanie czy dobrej jakości
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 00:42   #10007
gwendolinka
Zadomowienie

Moje piersi w zwykłym topiku gatty pod swetrem to się gubią... Na prawdę są małe.
Byłam na laserku , wg mnie nie dość ze drogo to efekt nikły- niby mam isć jeszcze raz... ale nie jestem zadowolona (w sumie 2x400zł czyli 800 -oby nie wyrzucone w błoto....Chyba moja przygoda z nimi może sie skończyć niemiło- jesli po 2 zabiegach mi nie zblednie bardziej to napiszę reklamację) Piszę o laserku rozjaśniajacym tatuaż , przed nowym.

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

A bolalo tak że myslalam ze sie skicham, a miałam zniczulone kremem. Jakby mnie ktoś na żywca palił

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 07:40   #10008
kicia_nh
Zadomowienie

izzi42 05.04 - 16
sherry.b 18.04 - 29
Andzikus 23.04 - 34
issabel1 24.04 - 35
ania1919 27.04 - 38
MILENKA2012 09.05 - 50
kicia_nh 11.07 - 113
Olivkaa200 12.07 - 114

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Cytat:
Witam,tak miałam podane na symulacji komputerowej więc nie wiem co to jest,ale na gwarancjach(dwóch na L i R) mam tak samo podane MENTOR 615 cc REF 334-1459 , i cos mi się majaczy że ta projekcja była chyba 5,6 bo ja chciałam trochę pełniejsze górą(przez to projekcja jest mniejsza) bo miałam placki(tak to się kończy jak 3 latki wiszą na piersiach).Na początku symulacja pokazała że najodpowiedniejsze są cos ponad 700,ale Pani za głowę się złapała i poleciała po lekarza, chociaż kombinowali też że może takie ponad 500 będą ok ale jednak stanęło na tych 615. A co to znaczy że wymiary wkładki robią wrażenie?
Mam częsciowo pod mięsień i gruczoł.
Ogólnie nie wyglądają na takie duże, nawet moja Mama zdziwiła się bo myslała że będą mega giganty, ale może to się gubi bo ja mam 177 i całe lata pływałam więc klatkę piersiową mam szeroką.

Sorry! teraz zauwazyłam że napisałam wczesniej allergan, mam Mentory!przepraszam za pomyłkę
Witaj Na początek gratuluję nowych piersiątek
Z tego co patrzyłam w tabelki Mentora nr katalogowy 1459 ma model CPG 332 o szer 14,5cm, wys 15,1cm, proj 6,1cm i poj tak jak pisałaś 615cc. Pewnie właśnie taki masz A co do ich kształtu tak jak dziewczyny pisały, musisz uzbroić się w cierpliwość. Piersiątka po 3 miesiącach będą wyglądać już tak jak powinny, ale czasem układają się nawet do roku.

Mirabelko niestety mój tż nie będzie mógł wychodzić na żadne spacerki dopóki jest w szpitalu. Ma podłączoną specjalną pompę, którą może odłączyć na chwileczke musząc iść do toalety lub przemyć się. Poza tym musi cały czas leżeć. Dlatego dla niego to takie ciężkie. Coraz więcej rzeczy go drażni a i mi się konkretnie oberwało za to wyjście sobotnie, bo przecież nie będę go oszukiwać i powiedziałam mu prawdę. Myślałam, że mnie zabije i uznał, że mi lepiej by było jakby go szlag trafił, bo mogłabym sobie robić co chce i nikt by mnie nie kontrolował. Mało brakowało a bym się rozryczała, bo mi tak przykro się zrobiło

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-19 o 07:48
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:01   #10009
rodzynki
Raczkowanie

Buziam wszystkie

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

MYUSIU no taka ze mnie trąba a pogoda za oknem taka sobie ,ale lepiej taka a niżeli chlupa. buziam
Stary 2012-03-19, 10:04   #10010
kicia_nh
Zadomowienie

Olivko jeśli chodzi o kształt implantu to zapytaj lekarza, dlaczego właśnie anatomki u Ciebie wybrał. Jeżeli odradził okrągłe to widać miał jakiś konkretny powód. Może chodzi o efekt końcowy, Twoje oczekiwania a może budowe anatomiczną. Myslę, że lekarz najlepiej by Ci to wytłumaczył

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:06   #10011
rodzynki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Moje piersi w zwykłym topiku gatty pod swetrem to się gubią... Na prawdę są małe.
Byłam na laserku , wg mnie nie dość ze drogo to efekt nikły- niby mam isć jeszcze raz... ale nie jestem zadowolona (w sumie 2x400zł czyli 800 -oby nie wyrzucone w błoto....Chyba moja przygoda z nimi może sie skończyć niemiło- jesli po 2 zabiegach mi nie zblednie bardziej to napiszę reklamację) Piszę o laserku rozjaśniajacym tatuaż , przed nowym.

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

A bolalo tak że myslalam ze sie skicham, a miałam zniczulone kremem. Jakby mnie ktoś na żywca palił
GWEN a już myślałam że o piersi chodzi z tym laserkiem,cierpliwości ,ja się nie znam ale tutaj może potrzeba czasu?A co do piersi to po dupie powinnaś dostac że małe ,myslę że powinnaś sobie przypomniec jak twoje piersi wyglądały przed operacją no i od razu poprawi sie humor,a co żle mówię kochana ?
Stary 2012-03-19, 10:10   #10012
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ja namawiam jedynie na okrągłe ... tylko okrągłe dla takiej młodej i jędrnej skóry
a rozmiar, który zaproponowałam Olivce, to 420-460 cc ... kilka postów wcześniej

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 10:21   #10013
rodzynki
Raczkowanie

KICIA no nie najpierw czytam że poszłaś do koleżanki pomyslałam super tak trzeba żeby sie odstresować i naładować akumulatory ,a tu ZONGZ tymi chłopami jak mół tak na ciebie naskoczyć no nie ,przecież nic złego nie zrobiłaś,a i te przykre słowa że lepiej jak by go nie było... no nie to już przegiął.Twój mąż naprawdę jest zazdrosny i chyba bardzo zaborczy co kochana?Myślę sobie że ta cała sytuacja go przerosła i zaczyna już bredzićFaceci maja słabą psychikę a ty kochana musisz dzwigac to razy 2.Więc życze tobie kochana naprawde dużo siły,cierpliwości i nie poddawaj się ,bo jak już wszystko wyjdzie na prostą to z pewnościa jeszcze nie raz cię przeprosi za te przykre słowa -wierzą w to całuje mocno

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
siedzę teraz i oglądam stroje kąpielowe.. i dotarło do mnie, że nie mam pojęcia jaki ja bym musiała sobie rozmiar kupić. bo raczej nie 65A jakie mi pan dr dał
ma któraś z Was coś stąd http://sklep.lupoline.pl/product,pl,...um-Glizy,.html ? tak przy okazji... fajny strój ogólnie ładne stroje (i nie tylko ) mają ale pytanie czy dobrej jakości
TONIU stroje bardzo ładne , co do jakości to terz nie mam pojecia ,

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

HORO i dla fasolki ,a właściwie dla dzidziusia no bo już duża ta kruszynka

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

CELINA juz przyjęłam zaproszonko
Stary 2012-03-19, 10:27   #10014
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Kicia a to szkoda ehhh
co do tej sytuacji z wyjsciem, on juz jest tym wszystkim na maksa rozdrazniony, nerwy wychodźa i jak widac niepotrzebne kłótnie..
wyszłaś co tobie dobrze napewno zrobiło i zachowałas sie fair mówiąc mu o tym,ale zazdrość szczególnie jeszcze w tej sytuacji się 'zwieksza' rosnie..moze aby pokazac mu ze nadal sie liczy i ma swój woływ na coś..mów mu wczesniej o takich wypadach, wczesniej sie z nim konsultuj awaryjnie eh..tez mam zazdrosnika w domu a przez ostatni rok to przegina totalnie no ale cóż żyje sie jakoś
w weekend juz zapowiedzialam ze jade do szkoly i sie urywamy by popić..co by nie byl zdziwiony jaka wróce (malo pije :P, rzadko sie upijam by miec kaca)

aaa i dodałam focie tych staników, jakby ktos chciał luknąć ..MAYDIVA

jEZIORANKA tys swierzynka i jeszcze nie masz sie czym martwić, daj im czas na dojscie do siebie bo tego im teraz najbardziej potrzeba
Stary 2012-03-19, 10:43   #10015
rodzynki
Raczkowanie

MIRABELKO widziałambardzo ladne staniczki, zresztą co bys nie ubrała na takie cycuchy to wszytsko apetycznie wygląda mnie najbardziej podoba sie ten w kwiatki ,a możesz powiedzieć co to za firma ,albo najlepiej link do tego
Stary 2012-03-19, 11:11   #10016
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
GWEN a już myślałam że o piersi chodzi z tym laserkiem,cierpliwości ,ja się nie znam ale tutaj może potrzeba czasu?A co do piersi to po dupie powinnaś dostac że małe ,myslę że powinnaś sobie przypomniec jak twoje piersi wyglądały przed operacją no i od razu poprawi sie humor,a co żle mówię kochana ?
Ja swoje piersi piękne i zgrabniutkie najczęściej kocham ale czasami mnie coś denerwuje... najczęściej jak mi mówią -i teraz bomba- bo tak mi mówią najcześciej dziewczyny z rodziny może moja jakaś jest wyskokowa- "myślałam że większe bedą... ". Wiem, że one teraz są takie jak chciałam sumie. Czasami się zastanawiam nad wiekszymi ale czy faktycznie bym takie wolała?? Hmmm. Przyjdzie jeszcze czas.

Olivka ja bym na twoim wzieła chyba pękate anatomki - takie jak ma Mya i dużo dziewczynek, one maja chyba "podstawe" koła prawie. Tylko twój doktorek nie ma takich w tych tabelkach??

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

a z tą wielkością to juz mi powiedziały tak dwie ciotki , kuzynka, i dwie żony kuzynów normalnie muszą być te moje cycki MIKROSKOPIJNE

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 11:33   #10017
korinka
BAN stały

Kiciu - pewnie Ci bardzo ciężko! mam nadzieję, że masz jeszcze dużo siły w sobie i dasz radę jestem całym serduchem z Tobą
i dobrze ze wyszłaś troszkę do ludzi - przynajmniej na chwilkę odetchnęłaś!

AgaInes- Tobie tylko tak się wydaje, że będzie źle! zobaczysz, że nawet nie zauważysz a będziesz po operacji
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 11:39   #10018
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja swoje piersi piękne i zgrabniutkie najczęściej kocham ale czasami mnie coś denerwuje... najczęściej jak mi mówią -i teraz bomba- bo tak mi mówią najcześciej dziewczyny z rodziny może moja jakaś jest wyskokowa- "myślałam że większe bedą... ". Wiem, że one teraz są takie jak chciałam sumie. Czasami się zastanawiam nad wiekszymi ale czy faktycznie bym takie wolała?? Hmmm. Przyjdzie jeszcze czas.

Olivka ja bym na twoim wzieła chyba pękate anatomki - takie jak ma Mya i dużo dziewczynek, one maja chyba "podstawe" koła prawie. Tylko twój doktorek nie ma takich w tych tabelkach??

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

a z tą wielkością to juz mi powiedziały tak dwie ciotki , kuzynka, i dwie żony kuzynów normalnie muszą być te moje cycki MIKROSKOPIJNE
GWEN masz piękne piersi i wcale za małe ,takie akurat a ludzi myślą,ze jak już robione to Pamela Anderson ...nie chodzi o to przecież ale o komfort psychiczny i fizyczny no i żeby było ładnie ze smakiem a takie są A swoją droga to jak wyszłam na album Twój pomyślałam ale BALOONY!
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 11:41   #10019
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen bo to jest chyba tak że ludzie myślą, że jak cycki robione to zaraz Pamela być musi i mają być pierwszą rzucającą się w oczy rzeczą, ciągle takie stereotypy krążą masz cudne piersi dla młodej szczupłej dziewczyny, ja osobiście nie lubię jak cycki dominują sylwetke
Stary 2012-03-19, 11:43   #10020
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Gwen bo to jest chyba tak że ludzie myślą, że jak cycki robione to zaraz Pamela być musi i mają być pierwszą rzucającą się w oczy rzeczą, ciągle takie stereotypy krążą masz cudne piersi dla młodej szczupłej dziewczyny, ja osobiście nie lubię jak cycki dominują sylwetke
No właśnie ))
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości