|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
O kurczaki to już faktycznie ogarnąć się trzeba więc do roboty mała bo jak nie to wiesz co Cię od nas czeka?? ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- jeu, Agulaaa, główki do góry no proszę WAS. Wiosna przyszła a Wy się smucicie
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
smerfetka - gdzież tam szalona zaraz
. musiałam ten dzień spożytkować jak najbardziej sie dało, jutro odpocznę od biegania, poćwiczę coś innego sobie ![]() jeu - dziękuję ślicznie za link ![]() Trzymamy się od jutra dzielnie, Dziewczyny, poniedziałek - nowy tydzień - nowa motywacja .Już nie mogę się doczekać jutrzejszej owsianki , będzie z bananem napewno, nie wiem co jeszcze do niej dorzucę. Muszę pomyśleć nad jutrzejszym jadłospisem ![]() Na wtorek zrobię sobie kanapkę dietetyczną z basinowego bloga ![]() Moją specjalnością jest ZZL, z jednej strony fajne, bo związane z pracą z ludźmi a nie w papierkach ciągle, z drugiej strony na mgr napewno nie pójdę na ten kierunek, w ogole zastanawiam się nad rokiem przerwy. Może coś mi się w tym czasie wyklaruje, znajdę pracę, być może się przeprowadzę, chciałabym się trochęn usamodzielnić, odciąć pępowinę. Ah, marzenia . Dobrze mi z rodzicami, w domu, ale to nie ja, ja potrzebuję świeżości, nowości, ludzi. Będąc tu gdzie jestem, zupełnie się nie spełniam.Jedyny plus to świadomość, że mam dużo czasu na dietę i ćwiczenia, dlatego wzięłam się za siebie teraz, póki mogę .Chyba się jednak jutro zważę, zobaczę jak efekty mojego bardzo grzecznego weekendu - wieczorem, mimo, że jestem przed okresem (tak się czuję) na wadze było 63,7...zatem chyba nie będzie najgorzej ![]() Też bym się ogromnie ucieszyła, mogąc wstąpić do Waszego klubu
Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-03-18 o 23:28 |
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Witam w piękny poniedziałek
![]() moja waga wskazała dzisiaj 59,3kg, czyli o 0,6kg mniej niż w zeszłym tygodniu Tysia- ja jestem póki co zadowolona. Męczę się przy tych ćwiczeniach dość sporo, więc sądzę, że jakiś efekt by musi |
|
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
witam po weekendzie
było nawet ok, nie przytyłam , choć zaliczyliśmy z mężem pierwszego grila w tym sezonie (wpadła tylko jedna paróweczka) dziś już pogoda tak nie rozpieszcza jak wczoraj ![]() bardzo ładnie proszę o zaproszenie do klubu
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
cytrynkowymotyl - gratuluję spadku
to na pewno motywujące ;pu mnie za to wzrost o +1,4kg, myślę, że zejdzie za te 3-4dni, bo to w większości woda (no, przynajmniej mam taką nadzieję). ale to bardzo motywujące zobaczyć 58,6kg, jak się ważyło ponad kilogram mniej. przynajmniej to będzie mnie jakoś w ryzach trzymać a przynajmniej powinno!ja właśnie wszamałam pyszną owsiankę z bananem, kiwi i serkiem wiejskim a teraz idę sobie zrobić prowiant na uczelnię i zmykam ;pmiłego dnia Dziewczyny ![]() PS. u mnie pogoda się zepsuła. niby jest 10*, ale znowu buro
|
#936 | |||
|
Zadomowienie
|
Ciche dni, bo nam coś ostatnio za dużo grzeszków wpada i żadna się chwalić tym nie chce.. Oczywiście zaliczam się do tej grupy
Ale już nowy tydzień nowa motywacja! Dam radę, już tylko 2 tygodnie do końca marca i ja chcę zobaczyć przynajmniej 1kg na minusie, oby tylko nie na plusie!!!! Uda się? Cytat:
Ale ważne, że chcemy walczyć dalej!Cytat:
za spadek! Najważniejsze, że męczą człowiek sobie wtedy pięknie wizualizuje jak spalają się kalorie. Już się nie mogę doczekać popołudnia!Cytat:
Na pewno to w dużej mierze woda, więc zgubisz prędko i jeszcze z nadwyżką! ![]() U mnie też szaro ![]() Ja wcinam owsiankę z suszonymi morelami i migdałami i otrębami, mega micha
|
|||
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dziś nowy dzien, nowa walka koniec z obżarstwem
|
|
|
|
#938 |
|
Zadomowienie
|
A, przy tych negatywnych skutkach weekendu jakim było obżeranie się zapomniałam Wam powiedzieć o pozytywnym aspekcie. Moja dobra koleżanka, której nie mówiłam o diecie i długo się z nią nie widziałam, powiedziała, że widać, że schudłam i żebym powiedziała jej jak to się robi
Zrobiło mi się miło, nie powiem! Ale wiem, że schudłabym więcej gdyby nie te ataki. Ale ważne, że coś widać! |
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia to super
Powiem Ci, że mam podobnie, gdyby nie te ataki to bym coś zrzuciła, a teraz znowu z nadwyżką muszę walczyć
|
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
jakie wrażenia po tym kierunku? myślę jeszcze o mgr z zarz kadrami przedsiębiorstwa.. Kurde, kształcimy się a potem i tak nic z tego nie ma, albo jest bardzo mało ![]() czas-start!
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, wracam do Was już na dobre
Zważyłam się wczoraj i wróciłam do 57,7kg sprzed przyjazdu TŻ ![]() Planuję dziś znowu pobiegać, pogoda nadal jest niesamowicie piękna i bardzo mnie to cieszy.
|
#942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki po weekendzie
Na początku dziękuję za odp o posiłki około treningowe A co do weekendu. U mnie bywało lepiej. Ćwiczyłam tylko w piątek - 45 min na steperze i 20 min na skakance. W sobotę i niedzielę - nic. Było tylko dużo chodzenia, ale poza tym wpadła rurka z bitą śmietaną, ciasto drożdżowe. Ja nie wiem, że te weekendy tak kuszą. Chociaż śmiałam się do Tżeta że cały tydzień staram się trzymać, to chociaż w weekend można trochę zgrzeszyć ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mam to samo, tydzień jakoś trzymam, ale weekend to porażka Cytat:
ja też, ja też ładnie proszę ![]() ![]() Miłego dnia ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
|
co tu tak cichutko??
a rozumie, praca, szkoła a ja w domciu jestem, piorę sprzątam, tak mnie jakoś wzięło ![]() i czekam na przesyłkę z moim hula hop już się doczekać nie mogę
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczcie ze, nic nie pisalam, ale mialam zwariowany weekend, co do mnie, to zadnych spadkow nie mialam, jedynie utrzymuje wage, ale to tez plus. Postanowilam, tak samo jak minimini333,ze nie kupie ubran poki nie spadnie mi troche kilosow, w moim przypadku, chociaz 64, ogolnie dąze do moim spodni co kupilam podczas dukana, a teraz sa za male, bardzo mi sie podobaja i szkoda mi ich, dlatego czekam z niecierpliwoscia na spadki, marzy mi sie 63kg do maja, mam do was pytanie czy czasem oczyszczacie swoj organizm, jedzac tylko warzywa i pijac wode??
przepraszam ze pogrubienie, dziadostwo nie chce sie zmienic:/
|
#945 |
|
Rozeznanie
|
ja nie stosuje takich oczyszczań
jem regularnie i w miarę zdrowo, ciężko by mi byo cały dzień na warzywach i owocach
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jeszcze żadnych detoksów nie robiłam
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
Mi czasami zdarza się cały dzień na warzywach i owocach, ale to nie dlatego, żeby się oczyścić, tylko przypadkiem. Nie zauważyłam po takich dniach jakiejś szczególnej zmiany, więc jeśli masz się męczyć żeby jeść tylko to, to chyba bez sensu,
Dzisiaj dostanę hula hop!
|
#948 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj dostanę hula hop!
ja też
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
Ale ja tylko takie zwykłe, dziecięce, bo chcę się najpierw nauczyć kręcić.
Na wypasione jeszcze przyjdzie pora
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
ja od dziecka nie bylam za hula hop, nie umialam krecic hehe, a ja czekam na rolki
weekend byl u mnie piekny, a dzis juz pada...
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w weekend oglądałam sobie rolki w sklepach sportowych, ale kicha. nie mają za dużego wyboru jeszcze, a ceny |
|
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
w sumie masz racje, ja jak narazie mam zamiar pozyczyc i spr swoj zapał
|
#953 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() U mnie szaro buro i ponuro wiosna uciekła w ogóle nie mogłam dzisiaj się podnieść z łóżka bo po tej wycieczce i świeżym powietrzu tak mi się super spało że łoo ![]() Kurcze zrobiłam dziś najlepszą owsiankę swojego życia tak mi smakowała ale to dlatego że wcześniej zamoczyłam płatki w wodzie i one były takie aksamitne ![]() Cytat:
![]() Ja w sumie mam jeszcze pół roku żeby wybrać specjalizację ale myślę że to wezmę bo jakoś tak najbardziej podemnie tak mi się przynajmniej wydaje powiem Ci tak co do przerwy to nie wszystkim to dobrze robi b ja gdyby nie przerwa to już bym mgr'a miała i święty spokój no ale cóż za głupotę się płaci ![]() Cytat:
Cytat:
no u mnie własnie nie ma zarz kadrami więc chyba na ZZL sobie skoczę ![]() Cytat:
[/QUOTE]no to super ale będziecie hulać ho ho ho
|
|
#954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do rolek to też mi się wydaje że troszkę za wcześnie jakoś pewnie po świętach będzie można najprędzej kupić też bym się bała przez neta bo to jednak ma być wygodne a nie za małe czy za duże
|
|
#956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Dziewczyny, właśnie wcinam owsiankę z wielkim bananem, kiwi, żurawiną, twarogiem wymięszanym z jogurtem naturalnym, orzechami mielonymi i miodem ![]() Później zjem pewnie jakiś owoc, bo późno wstałam. Na obiad planuję makaron razowy (i tu nie wiem: jajecznica lub coś z tuńczykiem). Reszty dnia jeszcze nie zaplanowałam sobie .Dziś 62,4 na wadze, choć to prawdopodobnie przedokresowo (fajnie by było )
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Little, no właśnie zobaczymy jak to u mnie będzie ale to dopiero od października teraz ogólna teoria o zarządzaniu
ehh ja też właśnie późno wstałam i będę mniej jeść znaczy mniej o 1 posiłek bo jak to tak się obżerać nie można
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
na tych uczelniach to właśnie ta nudna teoria jest najgorsza, ja jestem praktykiem i najlepiej mi idzie przyswajanie wiedzy jak ją "robię", jak sama mogę ćwiczyć, metodą prób i błędów zawsze dojdę do wszystkiego
|
|
|
|
#960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie ćwiczę tek typowo, mam dużo ruchu w pracy, dużo schodów do przemierzenia nawet kilkadziesiąt razy dziennie, nie korzystam z windy, do pracy zamiast jezdzić autem (ok 3km)chodzę pieszo mam 170cmwzrostu
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

tylko Choco może zaprosić, jak poprosisz to myślę, że przyjmie

, będzie z bananem napewno, nie wiem co jeszcze do niej dorzucę. Muszę pomyśleć nad jutrzejszym jadłospisem
a przynajmniej powinno!
a teraz idę sobie zrobić prowiant na uczelnię i zmykam ;p

za spadek!