Powiększanie piersi cz.7 - Strona 335 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 12:04   #10021
Gipsy
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
TONIU stroje bardzo ładne , co do jakości to terz nie mam pojecia ,
Aleś byka walnęła! Przepraszam, musiałam...
Potwierdzam, stroje ładne. Szkoda, że ja jakoś zawszę wolę przymierzyć i obejżeć niż tak w ciemno zamawiać. Strasznie mnie to ogranicza. Muszę się wreszcie przełamać.

gwendolinka - moim zdaniem wielkość Twoich cycków jest idealna. Są duże ale naturalne no a w staniczku to już porządne baloniki Naprawdę ślicznie się prezentują. Jak Ci smutno, że masz za małe, zapraszam do mojego albumu w ramach pocieszenia

Mirabella - super staniczki, bardzo ładnie leżą. Nie wiem dlaczego ale na mnie teraz żadne usztywaniane dobrze nie leżą, wszystkie odstają... Może jeszcze za wcześnie bo cycki nadal twarde

Mya - dzięki za radę, staniczek już zszyty. Wykorzystałam ten od doktorka bo innych mi żal. Mam nadziję, że się zbliżą trochę...
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:09   #10022
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Aleś byka walnęła! Przepraszam, musiałam...
Potwierdzam, stroje ładne. Szkoda, że ja jakoś zawszę wolę przymierzyć i obejżeć niż tak w ciemno zamawiać. Strasznie mnie to ogranicza. Muszę się wreszcie przełamać.
Ty też kochana ... w tej sytuacji musiałam

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2012-03-19 o 12:13
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:18   #10023
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
siedzę teraz i oglądam stroje kąpielowe.. i dotarło do mnie, że nie mam pojęcia jaki ja bym musiała sobie rozmiar kupić. bo raczej nie 65A jakie mi pan dr dał
ma któraś z Was coś stąd http://sklep.lupoline.pl/product,pl,...um-Glizy,.html ? tak przy okazji... fajny strój ogólnie ładne stroje (i nie tylko ) mają ale pytanie czy dobrej jakości
Toniu ja od nich kiedyś bielizne kupowałam ale wtedy cycków nie miałam i nic nie leżało tak jakbym chciała. jakościowo odpowiada innym polskim producentom jak Konrad czy axami ze strojami nie mam pojęcia jak jest a z rozmiarem dla siebie na razie trafiłam kulą w płot

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
ja namawiam jedynie na okrągłe ... tylko okrągłe dla takiej młodej i jędrnej skóry
a rozmiar, który zaproponowałam Olivce, to 420-460 cc ... kilka postów wcześniej
o widzisz Oliveczko nawet horo się z nami zgadza co do rozmiarku
horo umknęło mi, sorka, aczkolwiek 460cc to dla mnie już duuuży rozmiar no ale Oliveczka ma klaty kawałek, trzeba to zapełnić żeby ładnie było

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
wariatki to ja z góry przepraszam za wszystkie byki które Wam tu sadzę jak cykam klawiaturką to nie zwracam na to uwagi, jak mam pisiu w ręce to jakoś inaczej idzie od razu widzę błąd w wyrazie
Stary 2012-03-19, 12:21   #10024
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Jezioranka jak jest sporo własnego cycka przed operacją to niestety na efekt trzeba czekać znacznie dłużej niż dziewczynki startujące z zerem, one mają od początku piękne piersi. Twoja tkanka musi ułożyć się na implancie wtedy się bardziej zaokrąglą i jakby dźwigną
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witam.
Tak jak pisały dziewczynki- cierpliwości . Piersi po przejściach muszą dłużej dochodzić do stanu końcowego.
Hihi najlepiej w ogóle nie zaglądać do stanika przez pierszy msc. Czas na ocenę jeszcze będzie- teraz jest czas na dochodzenie do siebie
Muszę to chyba sobie wydrukować i na lustrze powiesić.

Zrobiłam sobie wczoraj zdjęcia i efekt jest narazie niezadawalający, szczególnie na zdjęciach wygląda to tak jakbym miała dwa podbródki, ale dziś pooglądałam sobie zdjęcia krokusika i widzę podobieństwo, więc może niedługo i moje się ułożą.

Kupiłam sobie stanik mamabell plain i chyba wziełam za mały obwód Mam pod biustem 77 cm i wzięłam zgodnie z zaleceniami roz 70E ale jak go zdjęłam to miałam odciśnięte ślady. Zastanawiam się czy taki "przedłużacz" obwodu sobie kupić. Wycinałyście te paski z stanika?
Stary 2012-03-19, 12:25   #10025
jooasi
Wtajemniczenie

Kicia oj meżulek wyraźnie wyżywa się na Tobie za swoją niedole ja Ci powiem, że po 20 latach związku nauczyłam się pewne rzeczy dla siebie zostawiać i nie chodzi tu wcale o brak szczerości tylko o to żeby złych emocji nie rozkręcać. mój jest też zaborczy i zazdrosny i wystarczyło żebym powiedziała, że kolege przypadkiem spotkałam to już afera była i przesłuchanie a przecież nie było powodu, nic złego nie zrobiłam. więc teraz przemilczam takie drobiazgi i jest spokój a on szczęśliwy

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Wiolu Triumph ma zwykle ciasne obwody a mamabel jest mało rozciągliwy, ja 70E kupuje na swoje 72cm pod biustem więc Ty spokojnie 75 powinnaś mieć
kup przedłużacz bo nie jest dobrze teraz tak się obciskać a paski bawełniane powycinałam bo w pierś się wbijały i o niebo lepiej

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-19 o 12:27
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 12:58   #10026
gwendolinka
Zadomowienie

Powiem Wam na pocieszenie ja tyję w oczach...
Po tych ćwiczeniach to tak mi sie jesc chciało że porządnie musiałam pożreć to czy tamto... od dziś zaczęłam diete bo bez diety to tylko grubsza bede...

Nie wiem kurde co to na allegro sie dzieje... bo nie mogę aukcji dodać... moze serwe przeciązony? mieliscie tak kiedyś?? dziwne... troche mnie to irytuje... bo 3 razy juz uzupełniałam aukcje... i mi sie nie chce "podsumować" ...

A CO WY MIELISCIE ZA TEMAT MAJOWY BO MNIE ZAWSZE CO NAJLEPSZE TO OMINIE
ja ostatnio zabalowałam ,że o 13 do domu wrociłam od sasiadki chcieli w domu zgłaszać moje zaginięcie na policje

Pewno zdjec ominęłam znowu dużo...

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Kicia oj meżulek wyraźnie wyżywa się na Tobie za swoją niedole ja Ci powiem, że po 20 latach związku nauczyłam się pewne rzeczy dla siebie zostawiać i nie chodzi tu wcale o brak szczerości tylko o to żeby złych emocji nie rozkręcać. mój jest też zaborczy i zazdrosny i wystarczyło żebym powiedziała, że kolege przypadkiem spotkałam to już afera była i przesłuchanie a przecież nie było powodu, nic złego nie zrobiłam. więc teraz przemilczam takie drobiazgi i jest spokój a on szczęśliwy

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Wiolu Triumph ma zwykle ciasne obwody a mamabel jest mało rozciągliwy, ja 70E kupuje na swoje 72cm pod biustem więc Ty spokojnie 75 powinnaś mieć
kup przedłużacz bo nie jest dobrze teraz tak się obciskać a paski bawełniane powycinałam bo w pierś się wbijały i o niebo lepiej
tez mam 72 i jak na ta najciasniejsza zapnę to cisnie mnie czasami troche.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Ja też to bawełniane wycielam a na dodatek złączki plastikowe

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 14:07   #10027
Olivkaa200
Zakorzenienie

WitajcieAlez mi was brakowało a dopiero 14 Dzis juz ochłonełam i nie nie nie nic powyzej 460cc nie wezme jak nastepnym razem bede bredzic to strzelcie mnie Ja i tak "baba" a z takimi cyckami bede wygladac jak "baba" razy 2 ale tak jak Jooasi mówiła musze choc te 460cc bo nie chce za duzej autostrady

Gwen niestety moj doktor na mentorach nie pracuje a to sa najbardzej pekate anatomki przeglądałam zdjęcia modelu moich anatomkow na rózowym to wydawały mi sie ok ale to były małe rozmiary a te moje 485cc mysle ze nie beda tak sie układały bo bede za ciezkie

Wracajac do błedow to ja tez byki wale na pewnoale jak człowiek tylko komputery i komorki to i zapominau mnie tak jest

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Kiciu mój doktor powiedział ze u mnie anatomki bo ja mam zero swojej piersi i okragłe nie beda dobrze wygladały u mnie. Wtedy to jeszcze nie wypytałam wszyskiego teraz bym poszła o wieleee bardzej przygotowana i pewna czego chce. Ale nie moge zrozumiec tego czemu inne dziewczynki z małymi piersiami maja okragłe a ja nie mogefakt ja mam tylko sutki reszta dziewczyn miała cokolwiek no ale ja mam skory kawałek tak mi sie wydaje
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 14:34   #10028
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Hahah xD Przyganiał kocioł garnkowi

Olivkaaa - jest przecież tyle modeli anatomków, że na pewno uda się dobrać Ci jakieś bardziej pękate u góry. Nie zamartwiaj się aż tak, efekt na pewno będzie powalający szczególnie jak porównasz z wyjściówką
Stary 2012-03-19, 14:57   #10029
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

joasi jak mój Tż normalnie, tez wiele rzeczy przemilczam

a staniczek w kwiatuszki mial byc lingerie ale babka sie pomyliła co do firmy ale i tak kupiłam..i ona ten komplet dostała od męża a że był za duży to go odsprzedała mi

a reszte kupilam u tego allegrowicza, lubie szukac okazji
http://allegro.pl/piekny-czarny-bius...192694413.html

http://allegro.pl/cielisty-gladki-bi...192694590.html

i jak licytowalam to miała wielki wybór a teraz pustki he

mam jeszcze taki zielony z czarna siateczka na wierzchu hihi mmm .. zbieram kolekcje ale to dla niektorych dziewczynek kropla

Gipsy na poczatku jak zaczełam nosić to ciagle mi cos nie pasowało więc zakładałam tylko jak jakies wyjscie czy coś, a teraz juz po takim czasie nie ma problemu zadnego..widze jak sie juz fajnie zaczynaja ruszać, czy to jak mi je tz mietosi..w czasie okresu mi suteczki dokuczaja a że do małych nie należą to drażnia jeszcze bardziej://////

Gwen moję do niewiadomo jak wielkich tez nie należą ale chodziło nam o to by wygladały kuszącą i pięknie a nie tak jak przed!, z reszta jakie trzeba miec piersi żeby je było mimo założonej bluzy widać:P tego chyba bysmy nie zmiesciły....tez mam jakas glupawkę i mysle ..o to bym sie zmieniło ale na szczescie to mija he
aaaa lato idzie i napewno w samej bluzeczce beda odstawac kuszaco czego nie jedna ci zazdrości mimo niby małęj wielkości:P

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2012-03-19 o 15:01
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 14:59   #10030
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jezioranka77 Pokaż wiadomość
Milenka i Horo dziekuję, bo ja już sama nie wiem co chcę od tych piersi, wszystkie mi się podobają oprócz moich...
teraz znów żałuję że są za duże, chociaż z moich znajomych narazie nikt nie zauwazył zmiany, myslą że to te same co były...
Dodałam zdjecia w bikini, bo bez stanika wstydzę się....narazie
Czy któras z Was wie jak zachowa się taki biust jak zrzuci się dobrych kilka kilo?
Jeżeli schudniesz duzo to i pierś opadnie, jezeli swoich mialaś tluszcyku więcej niz gruczołu, ale jak wyjścióweczka była pusta to implanci nie schudnie

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:10   #10031
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość

aaa i dodałam focie tych staników, jakby ktos chciał luknąć ..MAYDIVA
widziałam, cudne są
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 15:25   #10032
izzi42
Raczkowanie

Cytat:

kicia zgadzam sie z Joasi ja mam stazu 24 lata i też nee wszystko opowiadam swojemuwiecej potem jest miałczenia niz to wszystko warte, zawzse myślałam, ze jakbedziemy starsi to i więcej swobody, bez zaddrości itp, a tu kurczę jest zupełnie inaczej jakieś przekleństwo czy co

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 16:31   #10033
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
kicia zgadzam sie z Joasi ja mam stazu 24 lata i też nee wszystko opowiadam swojemuwiecej potem jest miałczenia niz to wszystko warte, zawzse myślałam, ze jakbedziemy starsi to i więcej swobody, bez zaddrości itp, a tu kurczę jest zupełnie inaczej jakieś przekleństwo czy co
Ale chyba lepiej niż by nie byli zazdrośni co...
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 17:36   #10034
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
niestety mój tż nie będzie mógł wychodzić na żadne spacerki dopóki jest w szpitalu. Ma podłączoną specjalną pompę, którą może odłączyć na chwileczke musząc iść do toalety lub przemyć się. Poza tym musi cały czas leżeć. Dlatego dla niego to takie ciężkie. Coraz więcej rzeczy go drażni a i mi się konkretnie oberwało za to wyjście sobotnie, bo przecież nie będę go oszukiwać i powiedziałam mu prawdę. Myślałam, że mnie zabije i uznał, że mi lepiej by było jakby go szlag trafił, bo mogłabym sobie robić co chce i nikt by mnie nie kontrolował. Mało brakowało a bym się rozryczała, bo mi tak przykro się zrobiło
może zrobił się zrzędliwy bo Ty możesz wychodzić a On nie. ja przez pierwsze 2 tygodnie po op też byłam menda dla mojego TŻ a On taki kochany był a mnie wkurzało wszystko co robił... ale teraz już wychodzę i jest dobrze

wróciłam właśnie od doktora. ja leżę już bez stanika, dr czymś moczy i...ściąga strupki. posmarował czymś znowu, dał opatrunek i powiedział, że mam w środę rano go zdjąć i na kontrolę znowu we wtorek za tydzień.. normalnie na same dojazdy już mi 500zł poszło..
pas mam już na górze tak, że oba cycuszki pcha w dół i powiedział, że ten wyżej już poszedł w dół (taa.. a co ma powiedzieć? ).
i przy wyjściu mi rękę podał...
fajny ten doktorek, taki wesoły i przyjazny

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

i pytałam jeszcze czy mogę sobie kupić jakiś zastępczy stanik, taki trzymający to powiedział, że na razie nie. i mogę kupić u niego więc 2 miesiące mam nosić ten. piorę i suszę go w 45minut

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Toniu ja od nich kiedyś bielizne kupowałam ale wtedy cycków nie miałam i nic nie leżało tak jakbym chciała. jakościowo odpowiada innym polskim producentom jak Konrad czy axami ze strojami nie mam pojęcia jak jest a z rozmiarem dla siebie na razie trafiłam kulą w płot
ja praktycznie nie znam żadnych firm bieliźnianych bo do niczego mi to potrzebne nie było. jedynie triumph, samantha i intimissimi- bo mieli duuuże puszapy ale i tak leżały jak wcale

chyba będę musiała iść gdzieś do sklepu i mierzyć co mi leży, a potem dopiero tak +/- będę wiedziała co przez neta kupować
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 18:25   #10035
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

ii ten ma fajne

http://allegro.pl/triumph-true-emoti...212995680.html
Stary 2012-03-19, 18:44   #10036
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
siedzę teraz i oglądam stroje kąpielowe.. i dotarło do mnie, że nie mam pojęcia jaki ja bym musiała sobie rozmiar kupić. bo raczej nie 65A jakie mi pan dr dał
ma któraś z Was coś stąd http://sklep.lupoline.pl/product,pl,...um-Glizy,.html ? tak przy okazji... fajny strój ogólnie ładne stroje (i nie tylko ) mają ale pytanie czy dobrej jakości
ja kupowalam ,tak sa fajne, dobrej jakossci
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:20   #10037
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
ja praktycznie nie znam żadnych firm bieliźnianych bo do niczego mi to potrzebne nie było. jedynie triumph, samantha i intimissimi- bo mieli duuuże puszapy ale i tak leżały jak wcale

chyba będę musiała iść gdzieś do sklepu i mierzyć co mi leży, a potem dopiero tak +/- będę wiedziała co przez neta kupować
Ja mam dokładnie to samo. Wcześniej mogłam byle jaki stanik kupić bo i tak go na płaską klatkę zakładałam. Teraz się zupełnie gubię w tych rozmiarach... Ma któraś z was jakieś doświadczenia z bielizną Panache? Podoba mi się jeden stanik ale boję się, że w rozmiar nie trafię...
Stary 2012-03-19, 19:23   #10038
sherry.b
Raczkowanie

Kolega mnie ostatnio dokształcił....zapytał mnie: "czy wiesz, czemu mężczyźni nie mają cellulitu?"

Wy wiecie? Bo ja nie wiedziałam....

Odpowiedział mi: "bo brzydko wygląda".

Myślałam, że go zdzielę w pysk, ale uśmiałam się, bo żart mu się udał.

Witam po dłuższym milczeniu spowodowanym kilkudniowym szaleństwem sklepowym
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:40   #10039
issabel1
Raczkowanie

witam ponownie cycolinki po dlugim chorowaniu jeszcze sie troche mecze na antybiotyku no ale jest lepiej wiec to najwazniejsze .
Ja juz sie powolutku przygotowuje na swoja konsultacje w piatek na sama mysl mnie dreszcze jakies przechodza bo pewnie zapomne sie cos zapytac a za miesiac przeciesz zabieg mam . Powiedzcie mi kochane czy dlka mnie dobry bedzie high profile anatomki ? bo ja im wiecej czytam tym mniej wiem buziole dla wszystkich

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

heheh dobre jakby nie bylo
Stary 2012-03-19, 19:42   #10040
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivkaaa - jest przecież tyle modeli anatomków, że na pewno uda się dobrać Ci jakieś bardziej pękate u góry. Nie zamartwiaj się aż tak, efekt na pewno będzie powalający szczególnie jak porównasz z wyjściówką
Nie wiem czy takie są pękate implanty nagora raczej nie najbardzej pekate sa mentory. Ale oczywiscie efekt bedzie 100 razy fajnejszy niz ten który mam ale chce zeby mi sie podobało i nie chce sie rozczarowac

Dziewczynki za chwile wstawie zdjęcia całej mojej figury zajrzyjcie i powiedzcie czy nie bede za wielka "baba" z 460cc czy tymi 485cc?
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 19:52   #10041
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
dokładnie 3,8cm x 12,6.
Cuda dosłownie.
Masz wkładeczki o takiej szerokości jak ja a prawie 3 cm niższe- i sterczą Ci jak moje, nie są w ogóle płaskie. W życiu bym nie powiedziała że to jest m+ . Wyszły super
serio? nie wygladaja na m+ ? to sie ciesze, bo tak obawialam sie plaskich i szerokich piersi...mi samej trudno ocenic,czy sa plaskie czy nie ! a opinia TZ oczywiscie obiektywna nie jest ale z drogiej strony, tak sobie mysle, patrzac na siebie teraz, ze hp moglby dac "pilki", bo sila rzeczy ta sama szerokosc miala duzo wieksza objetosc w hp...

normalnie padlam Mya jak powiedzialas o glosie kulturystek! serio! ta moja znajoma ma takiego basa, ze mozna sie przestaszyc! Wyglada prawie jak ta ciemnoskora laska ze zdjec, ktore dodalas!tyle, ze u "mojej" jest to efekt solarniany!i tlenione na bialo/fioletowy kolor wlosy + kilka doczepianych w kolorze blizej niezidentyfikowanym! normalnie strach sie bac!!!
Stary 2012-03-19, 21:35   #10042
kicia_nh
Zadomowienie

Dziewczyny mój TŻ jest zazdrosny i to nie tylko teraz jak jest w szpitalu. On zawsze jest zazdrosny i to chorobliwie i nie mam pojęcia jak go tego oduczyć, bo przez to ja już nieraz ryczałam, do tego dochodziły niepotrzebne kłótnie itd. Mam nadzieję, że w końcu zrozumie, że to nie ma sensu. Ahh już wolałabym, żeby wcale nie był zazdrosny Ale za to wyposzczony był bidny taki, ja w sumie też, żeśmy nie wytrzymali i numerek w szpitalu zaliczyli, hihihi. Od razu mu lepiej się zrobiło trochę i nerwy mu przeszły. Tylko ciekawe na jak długo:P

Olivko nie wiem czemu, ale jak jak sobie to wizualizuje, to zastanawiam się czy przy okrągłych u Ciebie nie będzie wyglądało to tak jakbyś przykleiła sobie dwie półkule. Anatomki mają troszkę bardziej delikatne wybrzuszenie u góry i przy całkiem zerowej wyjściówce moim zdaniem będą dawać ładniejszy zarys piersi. Tak mi się wydaje jak tak w wyobraźni sobie to układam.

Jooasi, Izzi pewnie, że nie będę mu się słowo w słowo spowiadać, ale wydaje mi się, że lepiej, żeby wiedział, że gdzieś wyszłam niż dowiedział się później nawet przypadkiem. Moja mama co mu nic na ten temat nie powiedziała to przez przypadek domyślał się, że ja gdzieś byłam jak powiedziała, że mój synek wariował do 1 w nocy i go uspać nie mogła. Jakbym mu nie powiedziała to dopiero bym miała. A niestety jak to wszyscy mówią ja nie potrafie nic ukryć, bo mam jakby wszystkie emocje wypisz wymaluj na czole. Normalnie jak otwarta księga. A jak mam kłamać czy coś ukrywać to mnie później sumienie dręczy, gdyby chociaż miało z czego a tu tak z powodu jakiejś głupotki:/:/:/

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-19 o 21:44
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 21:56   #10043
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny mój TŻ jest zazdrosny i to nie tylko teraz jak jest w szpitalu. On zawsze jest zazdrosny i to chorobliwie i nie mam pojęcia jak go tego oduczyć, bo przez to ja już nieraz ryczałam, do tego dochodziły niepotrzebne kłótnie itd. Mam nadzieję, że w końcu zrozumie, że to nie ma sensu. Ahh już wolałabym, żeby wcale nie był zazdrosny Ale za to wyposzczony był bidny taki, ja w sumie też, żeśmy nie wytrzymali i numerek w szpitalu zaliczyli, hihihi. Od razu mu lepiej się zrobiło trochę i nerwy mu przeszły. Tylko ciekawe na jak długo:P
no to dobra jesteś hehe a jak jest zazdrosny to nie chcę Go widzieć, jak sobie cycuszki zrobisz mój TŻ jest zazdrosny, wcześniej taki utajony był a teraz już słyszałam, że mam w futrze chodzić latem boję się co będzie jak się naprawdę ciepło zrobi
Stary 2012-03-19, 22:01   #10044
kicia_nh
Zadomowienie

Gwendolinka nie przejmuj się tym, co mówią inni. U większości osób, które tak naprawdę nie mają pojęcia o powiększaniu to jest wyobrażenie od razu cycka wielkości arbuza po takim zabiegu. Ale niech się uświadamiają, że nie każda, która robi sobie taką operację chce od razu zrobić z siebie taką Pamelkę jak dziewczyny pisały. Cucuszki masz śliczne i to powinno być dla Ciebie najważniejsze a nie to co inni powiedzą.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
no to dobra jesteś hehe a jak jest zazdrosny to nie chcę Go widzieć, jak sobie cycuszki zrobisz mój TŻ jest zazdrosny, wcześniej taki utajony był a teraz już słyszałam, że mam w futrze chodzić latem boję się co będzie jak się naprawdę ciepło zrobi
No właśnie, ja mu powtarzam, że facetom się sztuczne cycki nie podobają i mu mówiłam to co moi koledzy powiedzieli na ten temat na samym początku. Hihi no właśnie to jeden z powodów dla których zgodził się na operację, bo skoro innym się nie podobają to jemu już tak
A swojemu powiedz, że w futrze chodzić nie będziesz, bo szkoda zwierzaczki zabijać a sztucznym to możesz sobie co najwyżej tyłek podetrzeć

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-19 o 22:03
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 22:08   #10045
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja swoje piersi piękne i zgrabniutkie najczęściej kocham ale czasami mnie coś denerwuje... najczęściej jak mi mówią -i teraz bomba- bo tak mi mówią najcześciej dziewczyny z rodziny może moja jakaś jest wyskokowa- "myślałam że większe bedą... ". Wiem, że one teraz są takie jak chciałam sumie. Czasami się zastanawiam nad wiekszymi ale czy faktycznie bym takie wolała?? Hmmm. Przyjdzie jeszcze czas.

Bo baba drugiej baby nigdy nie pochwali A jak w rodzinie, to już w ogóle Zawsze będzie coś nie tak

Cytat:
Gwen bo to jest chyba tak że ludzie myślą, że jak cycki robione to zaraz Pamela być musi i mają być pierwszą rzucającą się w oczy rzeczą, ciągle takie stereotypy krążą masz cudne piersi dla młodej szczupłej dziewczyny, ja osobiście nie lubię jak cycki dominują sylwetke
Dokładnie tak, zgadzam się w 100%. Nie wiem jaki masz biust, bo nie widziałam , ale przypuszczam, że pod tym względem też bym się zgodziła

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
zawzse myślałam, ze jakbedziemy starsi to i więcej swobody, bez zaddrości itp, a tu kurczę jest zupełnie inaczej jakieś przekleństwo czy co
Mojemu dziadkowi przypomniało się po 40 latach małżeństwa, że trzeba być zazdrosnym. I to okropnie zazdrosnym. Takie jazdy potrafi babci robić, że babcia notorycznie swego czasu dzwoniła do mojej mamy się pożalić, bo na głowę już dostawała ze starym wariatem Uroił sobie, że przychodzi moją babcie podrywać 15 lat młodszy od niej sąsiad i nie ma bata, uparty jak osioł nie dał sobie przemówić, w końcu mu samo przeszło, ale i tak nie przeszło do końca

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Ale chyba lepiej niż by nie byli zazdrośni co...
Ja tam bym wolała, żeby mąż nie był o mnie zazdrosny

Cytat:
Ma któraś z was jakieś doświadczenia z bielizną Panache? Podoba mi się jeden stanik ale boję się, że w rozmiar nie trafię...
Ja mam 3 staniki panache - 2 z serii masquerade (Inca i Maia) i jeden z serii Cleo - Martha. Są niezniszczalne - czyli warte swojej ceny. Moje są akurat ze starszych kolekcji, ale te nowe niektóre to śliczności po prostu. Co do rozmiaru, te z nowych kolekcji ponoć są ścisłe dość mocno, więc nie ma co za mocno zaniżać obwodu (te starsze na 72 cm pod biustem mam kupione z obwodem 65 i są idealne). Co do miseczki - to już nie tak łatwo, podobno w szczególności na silikonach A jaki Ci się podoba? I jakie masz wymiary, to spróbuję pomóc

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 22:13   #10046
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy takie są pękate implanty nagora raczej nie najbardzej pekate sa mentory. Ale oczywiscie efekt bedzie 100 razy fajnejszy niz ten który mam ale chce zeby mi sie podobało i nie chce sie rozczarowac

Dziewczynki za chwile wstawie zdjęcia całej mojej figury zajrzyjcie i powiedzcie czy nie bede za wielka "baba" z 460cc czy tymi 485cc?
Olivka, ale ty zgrabny lachon jesteś Tylko moim skromnym zdaniem musisz uważać, żeby góry nie przeciążyć, bo właśnie górę masz trochę większą...Ja mam na odwrót, szerokie kości biodrowe, tyłek i wąska klateczka. U Ciebie wejdzie większy implant, ale ja bym nie przesadzała. Wiem, że chcesz dekolt, to wtedy ekstra projekcja anatomów by się przydała, albo okrągłe. A ja dla Ciebie bym widziała wysoką projekcję, nie ekstra wysoką, wtedy masz szerszą wkładeczkę (niwelujesz ew. autostradę, a pojemność nie jest przerażająca dla takiej młodej osoby przed ciążą/ciążami) i cyce wyglądają okrąglutkie z przodu, a nie przeciążają szerokiej klatki. Widziałam takie na żywo u dwóch dziewczyn z podobną figurką, SUPER!!!! Tylko fakt, wtedy nie będzie tego, czego najbardziej oczekujesz - bardzo wypełnionego dekoltu, natomiast efekt ładnie współgrałby z sylwetką i jej nie przeciążał. To tyle ode mnie
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 22:19   #10047
Nadinka2
Raczkowanie

Witam Was Dziewczynki
Po długim czasie wpadlam zobaczyc jak u Was i tyle do nadrobienia ze nie ogarne;(
Dzisiaj moim panienkom stuknęły 3 miechy a ja nawet nie mam ochoty im zdjątek robic.Mam doła bo blizny są i brzydkie i jedna jest wieksza od drugiej((cos mi sie wydaje ze doktorek przesadził w roznicy az 50ml) i lewa czasem mi boli. Deprecha idzie pełna parą
Ciekawe jak u Malinki?
Stary 2012-03-19, 22:27   #10048
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie, ja mu powtarzam, że facetom się sztuczne cycki nie podobają i mu mówiłam to co moi koledzy powiedzieli na ten temat na samym początku. Hihi no właśnie to jeden z powodów dla których zgodził się na operację, bo skoro innym się nie podobają to jemu już tak
A swojemu powiedz, że w futrze chodzić nie będziesz, bo szkoda zwierzaczki zabijać a sztucznym to możesz sobie co najwyżej tyłek podetrzeć
nigdy w życiu bym futra nie tknęła... pamiętam jak kiedyś byłam w jakimś sklepie, dawno temu jak byłam "nastką", i takie lekkie futerko przy kapturze, cena fest promocyjna a ja szukam pracownika i pytam oburzona czy to czasem aby nie prawdziwe... jeśli o to chodzi to mam hopla na tym punkcie

ale Jemu głównie chodzi chyba o moje 'antenki' bo w staniku się w bluzce bez ramiączek nie da (teraz ) i chyba będę musiała je zalepiać... a tak kusząco wyglądają bez niczego...

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczynki
Po długim czasie wpadlam zobaczyc jak u Was i tyle do nadrobienia ze nie ogarne;(
Dzisiaj moim panienkom stuknęły 3 miechy a ja nawet nie mam ochoty im zdjątek robic.Mam doła bo blizny są i brzydkie i jedna jest wieksza od drugiej((cos mi sie wydaje ze doktorek przesadził w roznicy az 50ml) i lewa czasem mi boli. Deprecha idzie pełna parą
Ciekawe jak u Malinki?
akurat trafiłaś w mój aktualny temat bo ja ostatnio też miałam z tym problem.. dlaczego uważasz, że masz brzydkie blizny? co Ci się z nimi podziało?
Stary 2012-03-19, 22:35   #10049
jooasi
Wtajemniczenie

Nadinko a Ty wiesz, że ja normalnie z okazji trzeciej miesięcznicy też depreche miałam?? zrobiłam focie do wstawienia, przejrzałam i się poryczałam to jakiś ciężki czas jest, bedzie dobrze
Stary 2012-03-19, 22:36   #10050
kasikkk87
Zadomowienie

hej dziewczynkija tak z innej beczki znacie moze jakies fajne stronki z ubraniami ,butami??bo z bielizna na razie nie potrzebuje hhehe pozdrawiam wszystkimalo pisze ale czytam na biezacoto uzaleznia
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości