Powiększanie piersi cz.7 - Strona 336 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-19, 22:40   #10051
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Kiciu właśnie nie chce wygladac jakbym miała dwie piłki, choc mysle ze u mnie to nie grozi ale ja za bardzo sie nie znammam dylemat straszny Chyba jedyna na tym forum

mune ja teraz jestem gruba kiedys wygladałam fajnie ale juz nigdy nie wroce do mojej ex figurkiale dziękuje miło cos takiego słyszec ja mysle nad okragłymi no ale własnie te płaskie odpadaja to nie dla mnie zrobie sobie operacje i nie bede w pełni zadowolona

I dlatego dziewczynki wchodzcie do mojego albumu i zobaczcie czy okragłe nie beda za ciezkie dla mnie bo ze mnie kawałek babki jest
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 22:43   #10052
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczynki
Po długim czasie wpadlam zobaczyc jak u Was i tyle do nadrobienia ze nie ogarne;(
Dzisiaj moim panienkom stuknęły 3 miechy a ja nawet nie mam ochoty im zdjątek robic.Mam doła bo blizny są i brzydkie i jedna jest wieksza od drugiej((cos mi sie wydaje ze doktorek przesadził w roznicy az 50ml) i lewa czasem mi boli. Deprecha idzie pełna parą
Ciekawe jak u Malinki?
Cześć Nadinko
wiesz, że ja też zdjęć nie robiłam... przestałam się oszukiwać, że coś się jeszcze wyrówna i jakoś mnie to nie cieszy...
lewy mnie dalej ciągnie niestety
i jedyne co jest ok to w moim przypadku blizny. o nic złego słowa nie mogę powiedzieć
Stary 2012-03-19, 22:54   #10053
jooasi
Wtajemniczenie

Oliva laska jesteś super kobieca powiedz ile masz w bioderkach? dobrze by było żeby piersi były trochę ale nie dużo większe niż ten stanik gąbkowy pod koszulką co jest powiem Ci że my Ci tylko zamęt w głowie robimy bo każda ma inny gust i co innego lubi więc słuchasz stu opinii a i tak sama musisz zdecydować tak naprawde jak bierzesz pękate anatomy to wychodzą jak okrągłe a zawsze są trochę delikatniejsze w wyglądzie, ja bym teraz wzięła anatomki choć pewnie jakbym je miała to nad okrągłymi bym myślała

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynkija tak z innej beczki znacie moze jakies fajne stronki z ubraniami ,butami??bo z bielizna na razie nie potrzebuje hhehe pozdrawiam wszystkimalo pisze ale czytam na biezacoto uzaleznia
kasik polecam www.butyk.pl duży wybór, darmowe przesyłki i żadnego problemu ze zwrotami

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ja mam dokładnie to samo. Wcześniej mogłam byle jaki stanik kupić bo i tak go na płaską klatkę zakładałam. Teraz się zupełnie gubię w tych rozmiarach... Ma któraś z was jakieś doświadczenia z bielizną Panache? Podoba mi się jeden stanik ale boję się, że w rozmiar nie trafię...
Gipsy ja mam jeden Panache 70E do wymiarów 72/92 obwody mają ścisłe więc nie wiem czy w 65 bym weszła, zresztą ja nie lubie jak mocno mi się wżyna

dzis w Calzedonii dwa stroje mierzyłam i dupa z nimi, na cyca 4 potrzebuje a obwodem dwa razy bym się zawinęła co prawda pani mówiła o przerabianiu ale stwierdziałam, że nie zapłace 170zł za samą góre stroju żeby ją przerabiać, za taką cenę musi leżeć bez zarzutu
Stary 2012-03-19, 22:54   #10054
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
I dlatego dziewczynki wchodzcie do mojego albumu i zobaczcie czy okragłe nie beda za ciezkie dla mnie bo ze mnie kawałek babki jest
kawałek babki hehe koń by się uśmiał
Olivko fajna laska z Ciebie a jak zrobisz cycuszki to już w ogóle nie pogadasz
Stary 2012-03-19, 22:56   #10055
Jezioranka77
Raczkowanie

Witam, ktos pytał mnie w komentarzach gdzie kupiłam to bikini w panterkę w którym mam zdjęcia, podaję linki:
http://allegro.pl/rb115-panterka-bik...203794459.html

http://allegro.pl/rb111-leopard-eleg...187957515.html

to są tylko 2 przykładowe, ten sprzedawca ma mnóstwo ładnych bikini.

Mam jeszcze pytanko, jak myslicie dlaczego mój lekarz nie zastosował dwóch implantów różnej wielkosci widząc że mam asymetrię piersi?

Dziękuję również za odpowiedzi na moje poprzednie pytania
Jezioranka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 23:01   #10056
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Oliva laska jesteś super kobieca powiedz ile masz w bioderkach? dobrze by było żeby piersi były trochę ale nie dużo większe niż ten stanik gąbkowy pod koszulką co jest powiem Ci że my Ci tylko zamęt w głowie robimy bo każda ma inny gust i co innego lubi więc słuchasz stu opinii a i tak sama musisz zdecydować tak naprawde jak bierzesz pękate anatomy to wychodzą jak okrągłe a zawsze są trochę delikatniejsze w wyglądzie, ja bym teraz wzięła anatomki choć pewnie jakbym je miała to nad okrągłymi bym myślała
Ojej dziękuje az sie zawstydziłam Własnie i kazdy mi mowi ze ja taka kobieca, ze mam fajny tyłek ale wolała bym nie miec tych bioder i tej pupy bo mnie wkurza Przed moim schudnieciem to miałam 102cm teraz nie wiem własnie ciekawe czy cos sie zmeniłojutro wieczorem sie zmierze i dam znac Ja lubie słuchac waszych rad mozecie nie wierzyc ale bardzo mi pomagaja. Kazdy lubi co innego masz racje ale na koniec wybiore cos dla siebie i bede zadowolona i to dzieki wam własnie nie chce sie przeciązyc biustem co innego u chudych dziewczyn piersi duze za bardzo nie zmieniaja postury a u mnie juz za duzo ladnie wygladac nie bedzie

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
kawałek babki hehe koń by się uśmiał
Olivko fajna laska z Ciebie a jak zrobisz cycuszki to już w ogóle nie pogadasz
To jak tak mowicie to chyba te zdjęcia jakos wyszły dziwniejak patrze w lustro to widze kawał baby i jeszcze bez cyckow dobrze ze jeszcze tylko sto kilka dni
Stary 2012-03-19, 23:03   #10057
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jezioranka77 Pokaż wiadomość
Witam, ktos pytał mnie w komentarzach gdzie kupiłam to bikini w panterkę w którym mam zdjęcia, podaję linki:
http://allegro.pl/rb115-panterka-bik...203794459.html

http://allegro.pl/rb111-leopard-eleg...187957515.html

to są tylko 2 przykładowe, ten sprzedawca ma mnóstwo ładnych bikini.

Mam jeszcze pytanko, jak myslicie dlaczego mój lekarz nie zastosował dwóch implantów różnej wielkosci widząc że mam asymetrię piersi?

Dziękuję również za odpowiedzi na moje poprzednie pytania
ja pytałam dziękuję za odpowiedź
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-19, 23:05   #10058
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki lece juz spac choc nic a nic sie nie chcebede sie walac do 2 Ale jutro robimy z kolezankami babski wypad za miasto na zakupki i rano musze wstac wiec dobranocjak sie wyspie to moze cos upoluje

Toniu bys sie wystraszyła jak ja bym z ubran wyskoczyła istny koszmarale jak bede miała juz piersi to ich zdjęcie codziennie bede wam wklejac
Stary 2012-03-19, 23:06   #10059
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko po tym zdjęciu w leginsach to w życiu bym nie powiedziała że masz 102 w biodrach, na jakieś 95 oceniałam, musisz mieć super pupe push up
102 ma też tonia nasza, to masz idealne porównanie
Stary 2012-03-19, 23:08   #10060
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Ojej dziękuje az sie zawstydziłam Własnie i kazdy mi mowi ze ja taka kobieca, ze mam fajny tyłek ale wolała bym nie miec tych bioder i tej pupy bo mnie wkurza Przed moim schudnieciem to miałam 102cm teraz nie wiem własnie ciekawe czy cos sie zmeniłojutro wieczorem sie zmierze i dam znac Ja lubie słuchac waszych rad mozecie nie wierzyc ale bardzo mi pomagaja. Kazdy lubi co innego masz racje ale na koniec wybiore cos dla siebie i bede zadowolona i to dzieki wam własnie nie chce sie przeciązyc biustem co innego u chudych dziewczyn piersi duze za bardzo nie zmieniaja postury a u mnie juz za duzo ladnie wygladac nie bedzie
ja tam mam w biodrach 108 i chciałam dla równowagi cycuszki i jak na razie nie wydaje mi się żebym była przeciążona także ja bym się tym na Twoim miejscu nie martwiła

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Dziewczynki lece juz spac choc nic a nic sie nie chcebede sie walac do 2 Ale jutro robimy z kolezankami babski wypad za miasto na zakupki i rano musze wstac wiec dobranocjak sie wyspie to moze cos upoluje

Toniu bys sie wystraszyła jak ja bym z ubran wyskoczyła istny koszmarale jak bede miała juz piersi to ich zdjęcie codziennie bede wam wklejac
Ty mi się tu nie kłóć tylko wrzucaj ... twarzy nie widać to Cię nikt na mieście nie pozna i nie będzie wytykać palcami: jaaaa to ta bez cycków i nosi kilo gąbki

to dobranoc i miłego polowania
Stary 2012-03-19, 23:25   #10061
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
witam ponownie cycolinki po dlugim chorowaniu jeszcze sie troche mecze na antybiotyku no ale jest lepiej wiec to najwazniejsze .
Ja juz sie powolutku przygotowuje na swoja konsultacje w piatek na sama mysl mnie dreszcze jakies przechodza bo pewnie zapomne sie cos zapytac a za miesiac przeciesz zabieg mam . Powiedzcie mi kochane czy dlka mnie dobry bedzie high profile anatomki ? bo ja im wiecej czytam tym mniej wiem buziole dla wszystkich

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

heheh dobre jakby nie bylo
Isabell anatomki o wysokim profilu są dość uniwersalne, pasują większości dziewczynkom

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Jezioranka te stroje rzeczywiście mają tak skąpe majteczki?
Stary 2012-03-19, 23:32   #10062
Nadinka2
Raczkowanie

akurat trafiłaś w mój aktualny temat bo ja ostatnio też miałam z tym problem.. dlaczego uważasz, że masz brzydkie blizny? co Ci się z nimi podziało? [/QUOTE]

Toniu bo na prawej piersi doktorek chyba pojechal skalpelem pod otoczką jak Jooasi zauwazyła wczesniej,i tak mnie to drażni bo jak tylko sciagam stanik to widze blizny a potem rzut oka na cycunie. I wtedy zalamka bo widze tą roznice 50ml.Jeden cycek wiekszy jeden mniejszy.Tz mowi ze wszystko jest ok ale ja widze ze nie jest.

Jooasi widzisz ,mam nadzieje ze mi to minie szybko. A jeszcze mnie wkurza ze nie moge sobie kupic zadnego fajnego stanika,przymierzam i przymierzam i dupa bo tu odstaje tu cisnie i tak cały czas cos.... mam dosyc

Buziam Was mocno i pozdrawiam ciepło
Stary 2012-03-19, 23:35   #10063
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Gipsy ja mam jeden Panache 70E do wymiarów 72/92 obwody mają ścisłe więc nie wiem czy w 65 bym weszła, zresztą ja nie lubie jak mocno mi się wżyna

dzis w Calzedonii dwa stroje mierzyłam i dupa z nimi, na cyca 4 potrzebuje a obwodem dwa razy bym się zawinęła co prawda pani mówiła o przerabianiu ale stwierdziałam, że nie zapłace 170zł za samą góre stroju żeby ją przerabiać, za taką cenę musi leżeć bez zarzutu
Jak na Ciebie 70 dobre to i na mnie będzie bo też mam pod 72 a w 84 (centymetr mi ubyło z obwodu a w biuście przybyło od ostaniego mierzenia, oby tak dalej ).

Ja dziś w intimmisimi przymierzałam i też mnie pani zachęcała do przerabiania (nawet 65 miało za luźny obwód) ale się nie dałam. Nie wiem co to za dziwna polityka, zamiast porządne rozmiary robić to przerabiać karzą...

Świniaczek - przekonałaś mnie tą jakością, chyba zaryzykuję i zamówię Tylko właśnie tam piszą, żeby brać miseczkę mniejszą, sama nie wiem. Chciałam taki uniwersalny, gładki żeby się pod wszytkie ciuchy nadawał. O ten: http://allegro.pl/zelowy-push-up-pan...196055168.html

Olivkaaa
- oj nie tak sobie Ciebie wyobrażałam! Gdzie Ty grubasek jesteś?! Piękna figura a z cycuszkami to już w ogóle miodzio będzie! : )

Nadinka2 - na zdjęciu to one równiuśieńkie się wydają i tak bliźutko są! Zazdroszczę. Wiem, co czujesz z tą blizną moją też widać ale... mamy jeszcze czas, zbledną na pewno

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-03-19 o 23:38
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 00:34   #10064
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Toniu bo na prawej piersi doktorek chyba pojechal skalpelem pod otoczką jak Jooasi zauwazyła wczesniej,i tak mnie to drażni bo jak tylko sciagam stanik to widze blizny a potem rzut oka na cycunie. I wtedy zalamka bo widze tą roznice 50ml.Jeden cycek wiekszy jeden mniejszy.Tz mowi ze wszystko jest ok ale ja widze ze nie jest.
patrzę na zdjęcia i ja różnicy w wielkości nie widzę.. jeśli chodzi o bliznę, to nie wiem jak teraz, ale na zdjęciu na prawym cycuszku jest ciemniejsza faktycznie. a nie bledną one czasem?

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Ja dziś w intimmisimi przymierzałam i też mnie pani zachęcała do przerabiania (nawet 65 miało za luźny obwód) ale się nie dałam. Nie wiem co to za dziwna polityka, zamiast porządne rozmiary robić to przerabiać karzą...
to ja miałam fajnie jak w tamtym roku w wakacje chciałam kupić strój. wchodzę do sklepu i pytam czy można u nich kupić osobno górę i osobno dół (ach ta niewymiarowość ). to mi mówi, że nie i pyta o rozmiar, to mówię, że pod biustem 70, a majtki.. i tu zależy od firmy.. ale nie lubię jak się wpija w pupkę :P więc L i ta mi: no to sobie pani weźmie większy w obwodzie pod biustem to majtki będą większe... taaa... i rękę podniosę a stanik się na pachach zatrzyma bo sutek nie da rady
Stary 2012-03-20, 00:42   #10065
gwendolinka
Zadomowienie

Olivka... kurde pokazujesz nam klatkę zakrytą.. co my tu mamy widzieć... ja widziałam ze nogi masz ładne . nic wiecej.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 07:03   #10066
kicia_nh
Zadomowienie

izzi42 05.04 - 15
sherry.b 18.04 - 28
Andzikus 23.04 - 33
issabel1 24.04 - 34
ania1919 27.04 - 37
MILENKA2012 09.05 - 49
kicia_nh 11.07 - 112
Olivkaa200 12.07 - 113

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 08:41   #10067
jooasi
Wtajemniczenie

Malinka z Nadinką WY przestańcie te cycki miarką mierzyć i się krzywić nad nimi tylko przypomnijcie sobie co wcześniej w staniku było, u Nadinki jak pamiętam piękne zero a u Malinki cudne zwiski, może chcecie wrócić do stanu pierwotnego?? wszystkie coś mamy z tymi cyckami, to krzywe, to się rozjeżdzają, to zezowate to za małe albo blizny niefajne, trzeba je zaakceptować takimi jakimi są i się nimi cieszyć bo tylko my same te wady widzimi przyglądając im się ciagle w lustrze a wszyscy dookoła je podziwiają, w naturze doskonałość i symetria nie występują, każda połowa twarzy jest ciut inna, prawa dłoń czy stopa różni zawsze się od lewej a od cycków nagle chcemy lustrzanego odbicia to jest taki świr pooperacyjny, nakręcamy sobie sprężyne, wydałyśmy kase ma być idealnie a ideały nie występują i jakkolwiek by nasze piersi nie wyglądały zawsze znajdziemy sobie coś czego się przyczepimy

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Jak na Ciebie 70 dobre to i na mnie będzie bo też mam pod 72 a w 84 (centymetr mi ubyło z obwodu a w biuście przybyło od ostaniego mierzenia, oby tak dalej ).

Świniaczek - przekonałaś mnie tą jakością, chyba zaryzykuję i zamówię Tylko właśnie tam piszą, żeby brać miseczkę mniejszą, sama nie wiem. Chciałam taki uniwersalny, gładki żeby się pod wszytkie ciuchy nadawał. O ten: http://allegro.pl/zelowy-push-up-pan...196055168.html

no niestety te włoskie firmy szyją staniczki nie wiadomo dla kogo, szkoda bo piękne wzory mają a w przerabianych niech sobie sami chodzą

a gdzie to wyczytałaś żeby rozmiar mniejsze brać? nie widze takiej notatki mi wg zamieszczonej w regulaminie na stronie tableki wychodzi miseczka DD właściwie a napewno bym się w nią nie wcisnęła, miękki naturalny cycek może by się upchnął a nasze nic się nie poddają
Stary 2012-03-20, 09:56   #10068
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

Nie wiem jak te atlantisy w panache, ale obawiam się, że obwodem 70 będziesz mogła się owinąć dwa razy One z tego co mi się o uszy obiło na balkonetce nie należą do najściślejszych, wręcz są luźnawe te z Atlantis.
Może spróbuj coś z effuniaków - http://www.ewa-michalak.pl/ , one mocno zbliżają biust i wypychają do przodu pomimo braku gąbki, ogólnie jakieś czarodziejskie staniki I bez problemu można wymieniać do woli jak się nie trafi z rozmiarem. I rozmiary też nie brzmią tak strasznie, bo mają ścisłe obwody w większości i wypadają czasem trochę większe w miseczkach. W tego atlantis 70b się nie zmieścisz w miseczkę, nie ma szans A jesteś taka kruszynka, że obwód 70 atlantisa będzie Ci po plecach prawdopodobnie fruwał dosłownie. Jak chcesz uniwersalny, to może ten np http://www.ewa-michalak.pl/product-p...-PL-Onyks.html, ale jest droższy od atlantisa trochę. Ale jakościowo też są git I ma poduchy, jeśli Ci na nich zależy Najlepiej wejdź na www.balkonetka.pl i tam na forum Ci dziewczyny fachowo (na tyle ile to możliwe przez internet ) pomogą dobrać coś sensownego. Bo na silikonkach bardziej widać, jeśli stanik jest źle dobrany i wygląda to bardzo średnio wtedy.
Nie uwierzę, że masz 72 cm pod biustem (czyli tyle co ja), bo patrząc na zdjęcia jestem chyba ze 3 razy taka jak Ty Do stanika zmierz obwód pod biustem ścisło, bo te dziady się chcąc nie chcąc zawsze rozciągną (ile razy się mierzy stanik z obwodem 70, który wisząc na półce bez rozciągania ma 75 cm czyli nie ma prawa się trzymać na miejscu na osobie z obwodem pod biustem 72 cm ). Jeśli masz 84 cm w biuście, to jeśli byś się zdecydowała na effuniaka (o ile któryś Ci się spodoba, bo nie wszystkie są ładne ) celuj w 70c (może nawet D by było potrzebne, cholera ich tam wie, bo rozmiarówkę mają trochę nieprzewidywalną ).

I widziałam Twoje zdjęcia - większe piersi by Cię zdecydowanie przytłoczyły, te są idealne do Twojej figury

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 10:24   #10069
celina777
Rozeznanie

Witam wszystkie
...a ja oglądam...wertuje różowe forum....zdjęcia ....zdjęcia...przed i po i jak tak do września to nie wiem czy nie oszaleje
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 10:49   #10070
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Olivka... kurde pokazujesz nam klatkę zakrytą.. co my tu mamy widzieć... ja widziałam ze nogi masz ładne . nic wiecej.
oj Ty to byś tylko cycyki oglądała.

Gipsy- tak jak już napisały dziewczynki to Ponche trzeba zaniżać sporo. Więc na Ciebie to nawet 65 albo i 60 obwód Na mnie ich jest dobry 65 .

Słonecznego dnia dziewczynki ja musze uciekać , może wieczorkiem poczytam zaległości

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 10:58   #10071
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie
...a ja oglądam...wertuje różowe forum....zdjęcia ....zdjęcia...przed i po i jak tak do września to nie wiem czy nie oszaleje
No to już tak będzie, ja jeszcze na dzień przed op. oglądałam foty, hehe

CO do zdrowia psychicznego, to luz, chyba wszystkie to miałyśmy i jak widzisz jest to sporo wariatek, ale takich pozytywnie zakręconych

Olivka wrzuciłabyś foty, tak jak dziewczyny radzą . A ja się podpisuję obiema rękami pod tym co jooasi mówi. Trochę ponad to co gąbki dają

Buzia na dzionek!!!

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-20 o 11:01
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 11:31   #10072
jooasi
Wtajemniczenie

Gipsy jak dziewczyny napisały, że luźne te staniczki to sprawdziłam swój bo ma ścisły i jest tak dziwnie, na wszywce nie ma wcale rozmiaru a na metce papierowej jest długopisem 32E wpisane, kupiony był na wyprzedaży, więc jaki to jest fabrycznie rozmiar to nie wiem

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Świniaczku zalogowałam się na tej balkonetce, ciekawa stronka mam problem, widze miniatury po prawej ale kiedy klikam na konkretne zdjęcie wyskakuje opis i komentarze a zamiast powiększonej fotki mały kwadracik z kropeczką w środku może wiesz co z tym zrobić? przed logowaniem pokazywało się zdjęcie kotka
Stary 2012-03-20, 11:41   #10073
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Malinka z Nadinką WY przestańcie te cycki miarką mierzyć i się krzywić nad nimi tylko przypomnijcie sobie co wcześniej w staniku było, u Nadinki jak pamiętam piękne zero a u Malinki cudne zwiski, może chcecie wrócić do stanu pierwotnego?? wszystkie coś mamy z tymi cyckami, to krzywe, to się rozjeżdzają, to zezowate to za małe albo blizny niefajne, trzeba je zaakceptować takimi jakimi są i się nimi cieszyć bo tylko my same te wady widzimi przyglądając im się ciagle w lustrze a wszyscy dookoła je podziwiają, w naturze doskonałość i symetria nie występują, każda połowa twarzy jest ciut inna, prawa dłoń czy stopa różni zawsze się od lewej a od cycków nagle chcemy lustrzanego odbicia to jest taki świr pooperacyjny, nakręcamy sobie sprężyne, wydałyśmy kase ma być idealnie a ideały nie występują i jakkolwiek by nasze piersi nie wyglądały zawsze znajdziemy sobie coś czego się przyczepimy
Święte słowa ale my baby już takie somy

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
no niestety te włoskie firmy szyją staniczki nie wiadomo dla kogo, szkoda bo piękne wzory mają a w przerabianych niech sobie sami chodzą
No Intimissimi ma śliczne staniczki i nie tylko. Wcześniej nosiłam tylko tej firmy najmniejszy rozmiar. Ale rewelacyjne byly PUSH UP który, jak zaczęli reklamować w tv, to myślałam że jobca dostanę bo co reklama to ten stanik ale naprawdę rewelacyjny - w razie czego można polecić komuś kto nie ma piersiątek jak my
Stary 2012-03-20, 12:12   #10074
gwendolinka
Zadomowienie

Jakaś marka powinna iść z duchem czasu i produkować linię dla żelek.
Czyli w duzych rozmiarach staniki które nie wygladają jak namioty. Ja chce powycinany normalny stanik mi nie musi pod brodę biustu podnosić... i nie ma. Wszystkie 65F są tak zabudowane że je mam pod szyją... to jest straszne.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Słuchajcie teraz mi przyszło do głowy-
jako że potrzeba jest matka wynalazków.
Przypomniało mi sie że ten staniczek w kluczyki kory tak do mnie na mnie lezy to CORIN - polecam, ja sobie później czegoś poczukam na sklepie internetowym
http://www.sklep.corin.pl

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 12:21   #10075
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Czyli w duzych rozmiarach staniki które nie wygladają jak namioty. Ja chce powycinany normalny stanik mi nie musi pod brodę biustu podnosić... i nie ma. Wszystkie 65F są tak zabudowane że je mam pod szyją... to jest straszne.
Gwandelnko możesz zrobić fortunę z tym pomysłem biznes plan, dofinansowanie z państwa, dobra gorseciarka i śmigasz
Stary 2012-03-20, 12:58   #10076
201711291009
Konto usunięte

Nadinko jakby Twoje cycki rozdawali to bym była pierwsza w kolejce a co do blizn, to jest wiele tych różnych specyfików do smarowania, żeby były bledsze, ale to już dziewczyny powiedzą bo mają doświadczenie. Ja jeszcze tylko powiem, że na blizny dobre jest też naświetlanie lampą bioptron. Moja mama naświetlała blizny i teraz ma prawie niewidoczne
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 14:26   #10077
Gipsy
Raczkowanie

Świniaczek, Jooasi, Mya - dzięki za rady, porozglądam się jeszcze. A tę balkonetkę to właśnie parę dni temu odkyłam i to dlatego tak się nagle napaliłam na porządny stanik

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Moja mama naświetlała blizny i teraz ma prawie niewidoczne
O dobrze wiedzieć! Mam to w domu. Może się wreszcie na coś przyda

Cytat:
Racja! Zakładamy biznes? Może Unia nas dofinansuje?

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-03-20 o 14:28
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 15:25   #10078
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Gipsy a masz jakiegoś linka do balkonetki? A mi by się jakiś nowy zestaw bielizny przydał
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 15:34   #10079
MILENKA2012
Raczkowanie

Kamiluwa, Darling przyjmiecie zaproszenie ?
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 16:17   #10080
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witajcie Dziękuje za komentarze w albumiku. Wstawiłam takie zdjęcia bo chciałam żeby było wiadac moje biodra i ramiona, biodra sie udało ale czy ramiona to chyba nie bardzoi własnie chodziło mi o to czy nie bede zbyt masywna jak za duzy implant bedzie. Mówicie ze cos wiecej niz moj stanik to jaki by musial byc to rozmiar?

Gwen ja wstawie gołe jak chcesz tylko jak w nocy spac nie bedziesz to nie moja wina

Troche połaziłam po tych sklepach i nic nie matylko jedna bluzeczke sobie kupiłam a tak sie wymeczyłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości