|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Witam.
Podczytuję Was, ale nie udzielam się, bo nie za bardzo pasuję do tego wątku (ani za dobrze nie jem, ani nie ćwiczę specjalnie). Jak znajdę sobie jakąś formę ruchu, to zacznę się udzielać. Poza tym borykam się właśnie z poważnymi problemami osobistymi/finansowymi, więc nie mam też głowy do diety i ćwiczeń. Pozdrawiam i ściskam mocno |
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() przykro mi z powodu kłopotów, ale są na pewno przejściowe, i jak się to mówi - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]()
|
|
|
|
|
#1053 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam MŻ!! Cytat:
także z nami napewno Ci się uda jestem tego pewna a jak mąż taki sportowiec to nie mogłabyś coś z nim poćwiczyć? wiesz że razem zawsze raźniej a co do cellulitu to wiem coś o tym Cytat:
a co do jedzonka to super Cytat:
jesteśmy z Tobą i oby wszystko się rozwiązało
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-03-20 o 11:58 |
||||
|
|
|
#1054 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to jak zobaczę 56 na wadze - moja największa nagroda xDu mnie jest piękne słońce, ale wieje okropnie ;/ Cytat:
![]() Cytat:
a z samego odstawienia słodyczy spadną Ci ze 2-3kg ; )Cytat:
z tym hula to się wyrobisz, tylko próbuj i się nie poddawaj : D choć i tak myślę, że powinnaś je dociążyć ryżem, bo ciężkim się łatwiej kręci i za bieg!Cytat:
powodzenia!a ja już po drugim śniadanku - duża, soczysta mandarynka (już dawno takiej pysznej nie jadłam! jutro pójdzie do owsianki na bank : D) + 2 kromki razowca z bekonem (ale tłustą część oddałam kotu : D) serem żółtym, kiełkami, pomidorem i ogórkiem ; ) jakoś ok 13.30-14 będą pierogi leniwe , potem wf na uczelni i po nim serek wiejski ze szczypiorkiem, a na kolację pewnie omleto-jajecznica z papryką, cebulką, szczypiorem ; )a z ruchu to dzisiaj planuję około godziny spaceru (w tę i z powrotem z AZSu) i hula hop ; ) ach i dzisiaj postanowiłam, że skoro mam ciut więcej kasy przez to, że nie kupuję sobie słodyczy to będę od czasu do czasu kupować mojemu kotu jakieś rarytasy jedzeniowe, a co! jej (bo to w sumie ona ) też się należy jakiś przysmak... ![]() a i chyba w czwartek rozpocznę swoją przygodę z TF, to akurat w sobotę będzie mi wypadał dzień wolny
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu, no dokładnie kiedyś tak mi się chciało że musiałam wysiąść z tramwaju i lecieć do galerii bo juz nie mogłam wytrzymać a do domku było 10 minutek
O matko nie jadłam takich bananów nigdy o matko kochana zaraz się w swojej własnej ślinie utopię ![]() A co do hula to łatwiej się kręci ale są większe siniaki a zresztą niech Missuczy się odrazu na lekkim będą większe efekty tylko żeby sobie nerwów nie zszarpała ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Ej ej chodziło że 4km za mną nie kg
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, czytałam
i podziwiam, ja się ostatnio ścigałam od lampy do lampy i złapałam zadyszkę a ja właśnie jem drugie śniadanie - jogurt z owocami, jabłko i czerwona herbata |
|
|
|
#1058 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Małe było tylko drugie śniadanie, bo jedna kromka. Za to moja owsianka to wielka micha zapełniona po brzegi, tak samo obiad, warzyw pół wielkiej patelni, pół salatery surówki i pół opakowania makaronu. Naprawdę, nie mogłabym jeść mało, zaczęłabym się objadać z głodu.Cytat:
![]() Cytat:
TF wygląda bardzo fajnie, ale póki jest pogoda i mogę biegać to odpuszczam wszystkie programy, bo wolę ruch na powietrzu.Cytat:
Już sobie zszarpałam ![]() Cytat:
|
|
#1059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też czasami muszę wysiadać i gdzieś lecieć do kibla, żenada po prostu ale tak to jest już z tymi pęcherzami Cytat:
lepiej jeść trochę więcej niż za mało i więcej się ruszać - zgadzam się ale czasami tak ciężko powstrzymać napad walcz z hula hopem, trening czyni mistrza ![]() jakbyście się zważyły ze Smerfetką tuż po bieganiu to myślę, że mogłybyście ważyć o te kilkaset gram mniej, bo ucieka woda :P kiedyś słyszałam teorię, wg mnie głupią, żeby zważyć się przed i po treningu, żeby mniej więcej wiedzieć ile wody tracimy i ile powinniśmy jej wypić po treningu o,O z tym, że w to nie wierzę, bo po treningu to i mięśnie są cięższe
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, oj pięknie by było pięknie
na pewno Ci się uda troszkę cierpliwości ![]() Jeu, ah banany ja dziś może zrobię racuchy z bananami albo jabłuszkami uwielbiam je!! a co do ważenie się przed i po bieganiu to jutro to przetestuję o zobaczymy czy to mit czy prawda jak nie zapomnę oczywiście ![]() Z tym sikanie to tez tak mam czasami nawet specjalnie przed wyjściem idę mimo że mi się nie chce a jak już jestem na przystanku to tak nagle mi się zachciewa i co trzeba trzymać
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
matka natura po prostu jest bezlitosna dla Nas! no ale cóż, nie damy się jej i będziemy dzielnie walczyć :P aż w końcu też nie będziemy latać jak głupie do tego kibla
![]() no tylko między jednym a drugim ważeniem nic nie możesz zjeść ani pić ale myślę, że o tym wiesz ;p no napisz jak rezultaty ![]() i pomocy - mąką razowa pszenna czy żytnia? tata ma mi załatwić z piekarni, a ja nie umiem się zdecydować
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
hej ,hej chudzinki
I-owsianka z bananem,kiwi i potartą kostką gorzkiej czekolady kubek kawki z mlekiem. II-2 kiwi, mandarynka III- jajka sadzone z ziemniaczkami , koperkiem i surówka z kiszonej kapusty VI- wieśniak ze świeżym ananasem V- pasta z makreli wędzonej z jajkiem,ogóreczkiem korniszonem i grahamka do tego woda,herbatka zielona i czerwona
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
kobitka w pracy mi dziś powiedziała, że chyba schudłam, z jednej strony
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() nie ma jak wygibasy przy muzyce
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak biegam to nie wiem co zrobić bo mi w ustach strasznie wysycha a nie będę brała butelki na 30minut biego-marszu ![]() Co do mąki nie mam pojęcia ja tam wszystko z normalną pszenną robię zapewne lepsza by jakaś razowa czy właśnie żytnia była ale ja nie potrafię CI pomóc bo nigdy innej nie używałam ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Emilcia, wygibasy uwielbiam idziesz jak burza ![]() Pstra, nam się zawsze będzie wydawało że jesteśmy większe niż w rzeczywistości a komplementy od innych są bardzo przydatne i motywujące
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy też tak macie, ale odkąd zaczęłam bardziej o siebie dbać, mój TŻ zrobił się jakiś podejrzliwy
|
|
|
|
|
#1066 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-03-20 o 12:59 |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten się bardzo cieszy że dbam o siebie i że chcę fajnie wyglądać chociaż w jego oczach wyglądam ale jak to w oczach każdego TŻ'a
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się nie przejmuję tym jego gadaniem, bo robię to dla siebie, a jak się będę czuła dobrze sama ze sobą, to jemu też będzie lepiej ze mną
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo własnie to powinno być motto każdej dietkującej osoby ![]()
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to jeżeli tylko jesteś z siebie zadowolona to wszystko jest piękniejsze i bardziej kolorowe ![]() Miss, ja na szczęście wzięłam ale aż 2 i dobrze bo obie zużyłam
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
czasem błyskam intelektem
|
|
|
|
#1073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam jedną koleżankę, od której chciałabym bardzo usłyszeć, że schudłam, ale myślę, że nigdy to nie nastąpi ;] niestety gratki szybko Ci ta waga spada!!! zazdroszczę ;pCytat:
![]() w efekcie wzięłam 1kg żytniej i 1kg pszennej będę pichcić jakieś naleśniki, omlety i bóg wie co jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już po obiadku ;D te leniwe pierogi polałam sobie obficie (niestety) miodem (ale lepszy niż cukier czy słodzik ) i cynamonem posypałam, były pyyyycha *_* i potem wpadł plaster sera żółtego (to chyba moje większe uzależnienie niż słodycze ![]() dziś niestety też wpadnie serek homo czekoladowy 150g, ale to zaraz po wfie. i jak wrócę do domu to zjem sobie białą kiełbaskę (wiem, trochę tłusta, no ale w domu jest, jak mogę sobie odmówić?!) z jakimiś warzywami i może kromką chleba ;p
|
|
#1074 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dojeżdżam codziennie na zajęcia godzinę, więc zwykła kawa i szklanka wody rano to męczarnia przez całą drogę ![]() Cytat:
Podczytuj nas i może to będzie mobilizowało Ciebie do dobrego żywienia i sportu ![]() Cytat:
jak zaraz go tu mi któraś nie przyniesie to zejdę! ![]() Co do tego, że możemy wszystko jeść to niby prawda, ale ja staram się wyeliminować rzeczy, po których łapie mnie atak kompulsów... Nie sięgam raczej po białe pieczywo, makaron słodycze i jakieś tłuste sosy bo wiem, że na "trochę" nie poprzestanę, ale zazdroszczę Wam, że umiecie takie sobie granice postawić ![]() Cytat:
W ogóle lubi jak jestem na diecie, bo dużo kurczaka jej się odstępuje, szyneczki z indyka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
. Ja też jak je słyszę to myślę sobie, że jeszcze niewystarczająco, ale z powietrza tego nie wzięła, wiec naprawdę musiała widzieć jakiś efekt ![]() Wróciłam z mega nudnego wykładu, poza tym należą mi się baty, bo nie zjadłam drugiego śniadania. Najadłam się mega owsianką z rana i już nie brałam nic na jedne zajęcia ze sobą, bo nawet nie miałabym kiedy zjeść. Teraz wróciłam i zrobiłam sobie obiad: ryż brązowy, brokuł, łosoś kostka z przyprawami, pycha! uwielbiam łososia pod każdą postacią!! Popijam kawkę i może za godzinkę uda mi się poćwiczyć TF drugi dzień jak będę miała warunki (czyt. jak nie wrócą współlokatorzy)---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zaraz nadrobię idę obiad robić
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niestety, rzadko mogę sobie pozwolić na coś takiego, bo to jednak głównie mąka pszenna... no ale jak raz na miesiąc wpadnie to nic się nie stanie (chyba). no co to ma być?! a wykłady zazwyczaj są nudne ;p ja się cieszę, że mam internet na aulach więc nie mam problemu ![]() mój kot to w ogóle dużo rzeczy by jadł :P ale tuńczyka nie jestem w stanie jej oddać, za bardzo lubię, haha. ona ma swoje smakołyki ;D lubi serek wiejski, a tego akurat mi nie szkoda :P o i ciasta lubi xD szczególnie drożdżowe z rodzynkami tak, mój kot je rodzynki już niedługo wszystkie sobie zrobimy deser z bananów, jeszcze te kilka kg i będziemy mogły sobie na niego pozwolić - cierpliwości! zazdroszczę Ci tego łososia. ja nie mam piekarnika no i łosoś w ogóle jest drogi ja się zadowalam makrelą, tuńczykiem, kurokiem i indykiem, no i jakąś szynką ![]() ![]() musimy wygrać z pęcherzami naszymi! dobra Kochane, ja teraz lecę na wf, będę jakoś po 17. trzymajcie się! i ta koleżanka to ona sama schudła 17kg (miała lekką nadwagę) i wiesz, mówiłam jej że świetnie wygląda, sama wie, że jestem na diecie i już nie raz mnie widziała odkąd schudłam i nic ;] to ona mnie zmotywowała do tego, żeby o siebie zadbać i nic - zero reakcji
Luxembourg Edytowane przez jeu Czas edycji: 2012-03-20 o 13:55 |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja kotka uwielbia sernik, sękacza i praktycznie każdy talerz po moim jedzeniu wylizuje całkowicie Słodziaki te kociaki ![]() Ja kupuję łososia kostki podwójne za 4,90zł w kauflandzie, więc wydaje mi się, że to nie jest drogo A są smaczne i jedna kostka na obiad starcza!Dziwne, że koleżanka, która sama przeszła przez ten trud nie docenia Twojej pracy, może po prostu jest zazdrosna, że nie tylko jej się udało? Baby potrafią być zawistne
|
|
|
|
|
#1078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty widzisz bo Tobie spadło 6, a ja jak na siebie patrzę, i jak znowu muszę kupić spodnie rozmiar 42 chociaż może efektem jest to, że starałam się jednak w zimie pilnować, bo weszłam w jedną kurtkę bez problemu, a po zimie w zeszłym roku było gorzej Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
ja się dziś już ewakuuje miłego pierwszego dnia wiosny życzę, do jutra, pa
Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2012-03-20 o 14:50 |
|||
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Ni i po obiedzie były racuszki z jabłuszkiem i bananem
zjadłam najpierw 4 a potem dojadłam 1 Jeu, no niestety są takie wredne te koleżanki bo czekają tylko jak ktoś jej sprawi komplement a sama nikomu nie powie bo po co ehh Kurcze to wszystko żerna ta Twoja kiciusia jest ale przynajmniej co jej dasz to spałaszuje to miłego ćwiczenia na tym WFie ![]() Pstra, udanego popołudnia Miss, a ja mam jeszcze pytanko do Cię czy Ty biegasz na czczo, czy po śniadanku czy jak?? bo są różne opinie na ten temat i nie wiem jak jest najlepiej
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
noo wypiłam kubek 0,6l zielonej i jestem pełna.. zaraz biorę się za naukę, bo jutro kolos:/
środa minie - tydzień zginie byle do piątku oby było ładnie w weekend, pójdę na rower
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

uwielbiam MŻ!!
Już od kilku lat niezbyt chętnie rozbierałam się na plaży z powodu opony na brzuchu i cellulitu. A kiedyś miałam prawie nienaganną figurę....ech. 
a co do jedzonka to super
jesteśmy z Tobą i oby wszystko się rozwiązało 

ja się zadowalam makrelą, tuńczykiem, kurokiem i indykiem, no i jakąś szynką