Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-20, 13:07   #2761
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

hej hej ja tylko na sekundę powiedzieć że zyję i jadę zaraz do apteki Także jak wrócę to popiszę z Wami

Meeedzik juz sobie Ciebie wyobrażam jak wyglądasz po oczyszczaniu ja do teraz jeszcze mam nos czerwony i kilka kropek ale pomału już znikają na szczęscie Ależ będziemy piękne za kilka dni gładkie buzie jak pupa niemowlaka

Kamilon ja właśnie jadę do apteki za chwilę kupic ten Vitapil też sporo czytałam o nim i wszyscy chwalą

Zelka gdzie zdjęcia z GÓR ?? my cały czas czekamy na nie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 13:51   #2762
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
U mnie na wadze znów mały spadek, bo dziś 47,7 kg czyli 0,2 mniej jak wczoraj śmiać mi się chce, bo przez cały tydzień gubię kilogram, a w weekend nadrabiam i tak w kółko
U mnie dziś piękna wiosenna pogoda, tyle że mogłoby być trochę cieplej, jest tylko 10 stopni, ale za to słoneczko pięknie świeci

Byłam dziś u Agatki na oczyszczaniu twarzy + henna brwi i rzęs troszkę mnie wymęczyła, ale byłam dzielna teraz za to siedzę jak biedronka cała w kropki
A teraz siedzę i piję herbatkę

Sanderko dziękuję
Heroine gdzie jesteś kochana my tu tęsknimy, wracaj.
No byłaś dzielna Ale spokojnie kropki zejdą
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 14:19   #2763
meeedzik
Zakorzenienie

Monia no dokładnie hehe a Cocktail chciała Wam tu wrzucać moje zdjęcia w masce
Ja też się zastanawiałam nad tym Vitapilem, ale na razie muszę skończyć brać skrzyp, no i zobaczę też 5 kwietnia ile mi włoski urosły, bo jak będzie różnica to zostanę przy skrzypie

Cocktail a w ogóle to bardzo jestem zadowolona z brwi podobają mi się takie przyciemnione, a tak się bałam

A wiecie, że jutro pierwszy dzień wiosny mnie mama przed chwilą oświeciła
Stary 2012-03-20, 14:23   #2764
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

o jaaaa a ja zapomniałam ze to juz jutro

Oby naprawde wiosennie było

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 15:12   #2765
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

a ja się wziłam za pisanie pracy napisałam 1 strone i koniec nie mam ksiązki do tego rodziału
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 15:29   #2766
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Zelka gdzie zdjęcia z GÓR ?? my cały czas czekamy na nie
bedą ! tylko póki co kabel został w PL w przyszłym tyg wgram jakieś !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 16:36   #2767
monika01011986
Zakorzenienie

juz jestem
byłam w aptece i kupiłam sobie plastry Compeed, zakleiłam i od razu lepiej! jaka ulga! nie boli, nie swędzi, nic nie wycieka z oprychy - super
Co do tego Vitalitu na jutro mi przywiozą bo dziś nie mieli.
Byłam na myjni, umyłam samochód tym razem wyszorowałam go gąbką a potem jeszcze umyłam tym karcherem no i gdyby nie wychodząca rdza to byłby piękny i bialutki a tak to jest pomarańczowo- biały
potem pojechałam do Biedronki na zakupy, kupilam sobie twaróg i jajka na pastę jajeczną ale szczypiorku nie było więc pojechałam do POLO. No a tam jak juz byłam przy okazji to zamiast jednego szczypiorku to jeszcze milion innych rzeczy synuś starszy był ze mną i ciągle coś wymyślał.
A że jestem przed okresem to już mi się chce czegoś słodkiego to wzięłam sobie Milkę Lila Stars Snax te kuleczki czekoladowe w środku z chrupkami ależ one pyszne Zjadłam kilka kulek i mam dość póki co.
Muszę jeszcze pranie powiesić i dziś będę leniuchować wieczorem tylko dzieci wykapię, zrobię kolację i to wszystko na dzisiaj

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ale mialam masakryczna noc! Nie to ze krecilam sie do 3 z boku na bok to jeszcze tak mnie nogi krecilyy!!!!
Jestem nieprzytomna i niechce mi sie isc do pracy, masakra przez duze M
ojjj bidulka współczuję strasznie mam nadzieję że jakoś dałaś radę trzymaj się i nie daj zmęczeniu! 3 mocne kawy i będzie git
a nogi Cię kreciły pewnie na zmianę pogody co? ja tez tak często mam

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Monia- no wlasnie a propos Vitapilu tez sprawdzalam sklad + czytalam mase opinii i wychodzi na to ze jest swietny zobaczymy jak to bedzie ::P

Wlasnie zjadlam owsianke z orzechami, ananasem kandyzowanym, suszona zurawina i jablkiem A teraz spadam na uczelnie, pa milego dnia

A ten maly swietny!!! Niejeden kierowca powinien sie od niego uczyc

Heroine, jak tam, gdzie jestes? Czemu Sowo nic nie pisalas?
byłam w aptece ale nie mieli na dzisiaj Vitapilu :/ na jutro mają mi przywieźć

noo ten mały boski jest!!!! w szoku byłam jak to obejrzałam!

Heroine chyba ma cieżkie dni ale mam nadzieję że szybko jej przejdzie i wróci do nas Jesteśmy tu przeciez żeby się wspierać

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
monika - własnie to nie tak kolorowo jak sie odchudzamy razem bo on i ja inaczej sobie to odchudzanie wyobrażamy, ja zrobię coś na obiad, on uzna że to się nie nadaje, bo jest makaron pełnoz. albo odrobina tłuszczu, łatwo wtedy o zniechęcenie

Co robicie na obiadki? podzielcie się bo dawno nic nie robiłam i muszę uzbierać trochę pomysłów
no ale mąż ma rację najlepiej jak przed przygotowaniem obiadu uzgodnicie razem co będzie na obiad i jak to zrobicie będzie Ci łatwiej

ja na obiad robię np.
- same ziemniaki z jogurtem naturalnym
- kalafior lub brokuły z duszoną piersią lub z rybą
- ziemniaki z jajkiem sadzonym (zrobionym na suchym teflonie)
- 2 nalesniki z jabłkiem ( kupuje gotowe w Biedronce)
- warzywa na patelnię z ryżem i kawałkami piersi
- Stimeria z Hortexu - kurczak z ryżem i warzywami
- buraczki z gotowanymi pulpetami z odrobią sosu pomidorowego

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej
Wczoraj już nie wchodziłam bo źle się czułam ale wziełam proszki na noc i jest już dobrze
Ja już gotowa do szkoły zaraz zmykam a potem na aerobik
Noo widać że jest lepiej jak na aerobik śmigasz super, że proszki pomogły

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-20, 16:57   #2768
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, a i odeszlam bez pożegnania, za co Was przepraszam. widzę że temat nadal istnieje, widzę też znajome nicki, chociaż wiele jest też nowych pozdrawiam i życzę niezłomnej woli i dobrego humoru ja też nadal walczę, ale niestety motywację mam na wyczerpaniu... trzymajcie się!!
hej miło że wpadłas do nas
fajnie, że nadal walczysz spadły jakieś kilogramy?
również pozdrawiamy i trzymamy kciuki aby Twoja motywacja się nie wyczerpała

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane moje Nareszcie jestem
Miałam ogromne problemy (techniczne) i nie mogłam wejść na wizaz. Brak internetu potem wirus i tak w kółko i przykrzyło mi się za Wami No teraz poczytam i spróbuje troszkę poodpisywać ale nie dam chyba rady na wszystko.
Odchudzanie może być, motywacja i zapał trochę osłabł ale daję radę. Waga stroi, nie skoczyła po smalczyku ale zastój murowany
Super, że kompa naprawili Ci już i wszystko działa
A to jednak zjadłaś ten smalczyk?? Mimo wszystko nie załamuj się! Kilka dni diety i waga znowu ruszy, zobaczysz będzie dobrze!

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Ja też się zastanawiałam nad tym Vitapilem, ale na razie muszę skończyć brać skrzyp, no i zobaczę też 5 kwietnia ile mi włoski urosły, bo jak będzie różnica to zostanę przy skrzypie

Cocktail a w ogóle to bardzo jestem zadowolona z brwi podobają mi się takie przyciemnione, a tak się bałam

ooooo świetny pomysł miała Coctail trzeba było wrzucić fotkę !!! chętnie byśmy zobaczyły Cie w maseczce hehehe
Nooo to pokaż nam nowe brwi pewnie super wyglądasz siostro - Biedronko hhahahha ja dziś podkład nałożyłam ale i tak jeszcze gdzie nie gdzie widać kropki najgorzej wkurza mnie że skóra mi schodzi z nosa i brody. Robiłam sobie wczoraj peeling ale nic to nie dało :/ ciągle siedzę i skubię tą skóre na nosie

nooooooo jutro wiosna w końcu !!!!! już tak oficjalnie

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość

Oby naprawde wiosennie było
no oby oby !!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-20, 16:58   #2769
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
a ja się wziłam za pisanie pracy napisałam 1 strone i koniec nie mam ksiązki do tego rodziału
heheheh zaszalałaś no ale dobra i jedna strona juz masz jedną mniej do napisania

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-20, 17:15   #2770
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kochane moje Nareszcie jestem
Miałam ogromne problemy (techniczne) i nie mogłam wejść na wizaz. Brak internetu potem wirus i tak w kółko i przykrzyło mi się za Wami No teraz poczytam i spróbuje troszkę poodpisywać ale nie dam chyba rady na wszystko.
Odchudzanie może być, motywacja i zapał trochę osłabł ale daję radę. Waga stroi, nie skoczyła po smalczyku ale zastój murowany
Uuuu,smalczyk^^ ja zrobiłam z Tżetem wege smalec mniam!

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Mam dokladnie to samo! W tygodniu ładny spadek,a w weekend nadrabiam Dzisiaj zaspałam na zajęcia, masaakr jakas, goniłam jak szalona Ale zaliczyłam zagełgy egzamin, i jestem juz woooolna od sesji W drodze złapałam jakiegos obwarzanka, srednio dietetycznie, ale naprawde nie mialam juz czasu na sniadanie w domu od jutra budzik na 10 minut wczesniej!
milego dnia
aj,chciałabym miec egzaminy za sobą już... a bułki słodkie w okienku na uczeni tez mi sie zdarzają ale zaraz to spalam biegnac na zajecia, z kampusu do kampusu troche mam, wiec...:P

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:

Polecam Silice (naprawde działała na mnie, miałam ładniejsze i wloski i buźkę!) brałam ją rok z przerwami co miesiąc

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Nie mam kurcze nigdy pomysłów na obiady!
ostatnio u mnie rządzą surówki wszelkiej maści. Ostatnio zajrzałam do szafki a tam zupka chińska została mi z jakiegos tam wyjazdu, za 2 dni miała koniec ważności. wzięłam pokruszyłam ten makaron, dodałam serek wiejski,pomidorka,ogorka, rzodkiewke i kapuste pekińską, zasypałam tymi przyprawami, ugotowałam ryż, wymieszałam wszystko z oliwą i taki obiadek wyczarowałam. Brzmi dziwnie, ale naprawde jest mega smaczne!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 17:16   #2771
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
bedą ! tylko póki co kabel został w PL w przyszłym tyg wgram jakieś !
ojjj jaka szkoda

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-20, 17:20   #2772
zooska
Zakorzenienie

Chciałam przeprosić, że tak zniknęłam bez żadnego pożegnania. Wyjechałam do tej Szwecji, 2 posty i cisza.
Mialam bardzo duże problemy z Tżetem, co chwila kłótnie, pakowanie, krzyki, płacz, szarpanina. Nie mogłam sobie z tym poradzić. Uczelnia,praca,a jak wracałam do domu to mi się płakac chciało i nie miałam na nic siły. Poleczyłam sie niestety alkoholem, zawaliłam dietę, zaniedbałam fitness, ale juz sie statkuję. Psychika mi leży, ale co zrobię, za dużo by pisac o takich osobistych problemach.
W dzień niby ładnie jadłam, ale na noc czipsy,ciasteczka,batonik i,litry piwska i masz... Niby nie przytyłam,ale strasznie brzuch mi wzdęło, taki rozlazły mam Zaczynam chodzic na fitness, w tym tygodniu byłam na Shape, w tamtym na Zumbie, wybieram sie jeszcze tym tyg na Zumbę i Step. Mam nadzieję, że jakos sobie poradze z tym wszystkim. Kiedys trzeb o siebie zadbac.

Waga stoi- 59 rano, czasem 58,7

Stary 2012-03-20, 17:49   #2773
meeedzik
Zakorzenienie

Monia taaa hehe jak mumia wyglądałam miałybyście niezłą polewkę ze mnie
A zdjęcia będą w weekend, bo teraz po pierwsze chodzę nie pomalowana a po drugie w kropki jestem do makijażu ładnie będą brwi wyglądały

Zoska ja na cerę biorę cynk i mi pomaga, zobaczę jaki będzie wzrost włosków w ciągu miesiąca, jak mały to zastanowię się nad jakimiś innymi tabletkami babka w aptece polecała mi kiedyś Silice i Vitapil właśnie

Cocktail to żeś zaszalała z pisaniem ale zawsze to coś

A ja zjadłam parę frytasów od Tż ale malutko, więc nie jest źle.
Stary 2012-03-20, 18:01   #2774
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A zdjęcia będą w weekend, bo teraz po pierwsze chodzę nie pomalowana a po drugie w kropki jestem do makijażu ładnie będą brwi wyglądały

Zoska ja na cerę biorę cynk i mi pomaga, zobaczę jaki będzie wzrost włosków w ciągu miesiąca, jak mały to zastanowię się nad jakimiś innymi tabletkami babka w aptece polecała mi kiedyś Silice i Vitapil właśnie

Cocktail to żeś zaszalała z pisaniem ale zawsze to coś

A ja zjadłam parę frytasów od Tż ale malutko, więc nie jest źle.
Kurcze, tyle sie nasłuchałam o Vitapilu, że jak skoncze humavit to chyba sie na niego skusze

Stary 2012-03-20, 18:29   #2775
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Kurcze, tyle sie nasłuchałam o Vitapilu, że jak skoncze humavit to chyba sie na niego skusze
Ja wlasnie tez czekam az moje tapsy z drozdzami i skrzypem sie skoncza i kupuje Vitapil

Wogole powiem Wam ze ta salatka co zabrałam do pracy najadłam ie bardziej niz buła np z serem czy szynka, jadłam ja na raty pół dnia i nie chodziłam wogole glodnaa kalorii niewiele na jutro juz grecka zrobiłam

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-20, 18:34   #2776
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Wogole powiem Wam ze ta salatka co zabrałam do pracy najadłam ie bardziej niz buła np z serem czy szynka, jadłam ja na raty pół dnia i nie chodziłam wogole glodna
to poproszę dokładne składniki
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 18:38   #2777
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
to poproszę dokładne składniki
wiec tak :
wczorajsza to: piers z kurczaka usmazona na lyzeczce oleju , sałata,rukola ,ogórki kiszone, kukurydza i papryka wymiaszane z jogurtem naturalnym pieprzem i łagodna papryka
A na jutro grecka : ser feta z Mlekovity light do tego ogórek zielony, pomidor papryka sałata troszke kukurydzy i jogurt naturalny z bazylia i pieprzem

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-20, 18:53   #2778
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlasnie tez czekam az moje tapsy z drozdzami i skrzypem sie skoncza i kupuje Vitapil

Wogole powiem Wam ze ta salatka co zabrałam do pracy najadłam ie bardziej niz buła np z serem czy szynka, jadłam ja na raty pół dnia i nie chodziłam wogole glodnaa kalorii niewiele na jutro juz grecka zrobiłam
Oj, szkoda tylko że z kurczakiem, tak bym zrobiła, chociaż może zamiast kurczaka kostkę sojową sobie dam

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
wiec tak :
wczorajsza to: piers z kurczaka usmazona na lyzeczce oleju , sałata,rukola ,ogórki kiszone, kukurydza i papryka wymiaszane z jogurtem naturalnym pieprzem i łagodna papryka
A na jutro grecka : ser feta z Mlekovity light do tego ogórek zielony, pomidor papryka sałata troszke kukurydzy i jogurt naturalny z bazylia i pieprzem
Może się skusze na pietek na sałatke grecką Preferuję ser z biedronki

Stary 2012-03-20, 19:17   #2779
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Chciałam przeprosić, że tak zniknęłam bez żadnego pożegnania. Wyjechałam do tej Szwecji, 2 posty i cisza.
Mialam bardzo duże problemy z Tżetem, co chwila kłótnie, pakowanie, krzyki, płacz, szarpanina. Nie mogłam sobie z tym poradzić. Uczelnia,praca,a jak wracałam do domu to mi się płakac chciało i nie miałam na nic siły. Poleczyłam sie niestety alkoholem, zawaliłam dietę, zaniedbałam fitness, ale juz sie statkuję. Psychika mi leży, ale co zrobię, za dużo by pisac o takich osobistych problemach.
W dzień niby ładnie jadłam, ale na noc czipsy,ciasteczka,batonik i,litry piwska i masz... Niby nie przytyłam,ale strasznie brzuch mi wzdęło, taki rozlazły mam Zaczynam chodzic na fitness, w tym tygodniu byłam na Shape, w tamtym na Zumbie, wybieram sie jeszcze tym tyg na Zumbę i Step. Mam nadzieję, że jakos sobie poradze z tym wszystkim. Kiedys trzeb o siebie zadbac.

Ja też Kochanie zażerałam smutki po facecie .... U mnie trochę sytuacja inna bo nie kłóciłam się z nim, było fajnie tylko zapomniał mi powiedzieć, że ma żonę Tak, tak sypiałam z żonatym facetem, który i tak siedział ze swoją kochanka bo z Nią wpadł i mieli dziecko. Niezła żenada co? Chlałam półtora tygodnia dzień w dzień nie przez niego tylko przez to co zrobiłam dzieciakowi i tej Kochance. Niby nie dowiedziała się ale sama świadomość.. Jak mu wysłałam sms-a bo jakbym z nim miała w realu gadać to chyba wygryzłabym mu tętnice normalnie to beszczelny odpisał czy mi to przeszkadza. EEEEe no wcale no bo ja przecież wyłuzdana dz.iw.ka byłam !! De.bil Potem poznałam mojego mężusia i po 6 miesiącach zaręczyliśmy się a po roku i 4 miesiącach wzięliśmy ślub
W ogóle ja na studiach miałam takie różne doświadczenia jak z jakiejś gazety, nawet nikomu nie mówiłam nigdy tylko przyjaciółce bo pomyśleliby, że zmyślam ...

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Super, że kompa naprawili Ci już i wszystko działa
A to jednak zjadłaś ten smalczyk?? Mimo wszystko nie załamuj się! Kilka dni diety i waga znowu ruszy, zobaczysz będzie dobrze
No niestety Moniś, tak pięknie pachniał, że się nie powstrzymałam... I tak się dziwię bo wiele innych pyszności miałam okazję podjadać do tej pory i się nie kusiłam a tu smole no ... Zauważyłam, że ja właśnie mam takie okresy i chyba się muszę z tym pogodzić. OCZYWIŚCIE BĘDĘ UNIKAŁA JAK OGNIA TAKICH SŁABOŚCI I zauważyłam jeszcze, że jak się pochwalę, że " nie ja nie zjem, nie ruszę " to wtedy zjadam
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-20, 19:23   #2780
monika01011986
Zakorzenienie

a ja własnie skończyłam z męzem gadać przez telefon, godzinę i 22 minuty gadaliśmy aż mnie policzek od telefonu piecze ale było miło i spokojnie, tym razem bez kłótni i sprzeczek
Oglądałam właśnie Na Wspólnej
No i w ogóle to po raz setny chyba próbuję nauczyć synka załatwiania się do ubikacji. Chcę go oduczyć noszenia pampersów. Idzie nam całkiem dobrze, bo synek cały dzień lata bez pampersa i ładnie się załatwia do ubikacji. Woła : mama! siusiu! i biegniemy do ubikacji Już drugi dzień tak się załatwia pampersa tylko na noc mu ubieram no i pewnie jak na dwór będziemy szli to trzeba będzie, bo póki jest tak zimno to w "krzaczki" nie pójdziemy siusiu.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-20, 19:24   #2781
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, szkoda tylko że z kurczakiem, tak bym zrobiła, chociaż może zamiast kurczaka kostkę sojową sobie dam

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Może się skusze na pietek na sałatke grecką Preferuję ser z biedronki
pewnie, ze mozesz dac kostke sojowa ja wogole w biedronce zakupy robie dobre maja rzeczy i ceny sa przyzwoite ostatnio weszlam do Almy i zwatpiłam...ceny z kosmosu

AAaa i doczytałam co pisałas wczesniej....wspolczuje i 3mam kciuki zeby wszystko Ci sie ulozyłlo

monika01011986 dobrze, ze z Męzem juz okej i sie nie kłocicie juz niedlugo znowu bedziecie razem

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-20, 19:24   #2782
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

ojjj bidulka współczuję strasznie mam nadzieję że jakoś dałaś radę trzymaj się i nie daj zmęczeniu! 3 mocne kawy i będzie git
a nogi Cię kreciły pewnie na zmianę pogody co? ja tez tak często mam
Dzieki skarbula!
Nie bylo najgorzej naszczescie sie jakos rozruszalam ale jaki wiatr dzisiaj byl!!! Matko jak szlam myslalam ze mi leb urwie!
Marzylam o czapce albo kapturze ale nic nie mialam! Pozniej caly dzien bolala mnie glowa i zauwazylam juz u siebie ze jak jest dzien taki niespokojny wietrzny to zawsze w nocy poprzedzajacej nie moge spac i dzieja mi sie takie akcje! Jestem cholerna meteopatka!

A wiesz ze kiedys to ja wypijalam hektolitry kawy potrafilam 4 kosiory wypic a teraz tylko jedna i wcale jakos sie lepiej nie czuje, moze powinnam zejsc do dwoch bo faktycznie jakis slabeusz ostatnio ze mnie

Tak w ogole przepraszam ze zapomnialam Ci wczoraj odpisac odnosnie tego Revalidu, niestety cena byla bez przesylki za przesylke bedzie ok 8-15zl wiec wyjdzie tak samo 4 dyszki jak mi
Cytat:

Heroine chyba ma cieżkie dni ale mam nadzieję że szybko jej przejdzie i wróci do nas Jesteśmy tu przeciez żeby się wspierać

Jezu ja tez mam taka nadzieje !!!!
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:33   #2783
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Strasznie mi przykro że tyle nieprzyjemności Cię spotkało
Mieliście jechać do Szwecji, miało byc przeciez tak pięknie! Pojechaliście tam w ogóle?
Mam nadzieję że już jest dużo lepiej? Pogodziliście się?
Super, że chodzisz na Zumbe i Fitness - zrelaksujesz się trochę i odpoczniesz od codziennych stresów

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Tylko kup ten Vitapil z biotyną lepszy skład ma

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-20, 19:37   #2784
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez aniolek99 Pokaż wiadomość
Ja dzis juz drugi
Na sniadanie zjadłam owsianke

Najwazniejsze zebym nie jadla przed snem Bo zawsze było tak, ze nie jadłam nic po 20, a nagle o 23 zjadałam paczke ciastek i szłam spac
oj to niedobrze, ja paczke też potrafiłam zjeść ale w dzień, żeby spalić

pierwszy dzien diety za mną, a na kolacje jak się najadłam! sałatka z pomidorka koktajlowego, kapusty, brokuła, korniszona i szczypty pestek słonecznika, do tego kromka z serkiem

Cytat:

no ale mąż ma rację najlepiej jak przed przygotowaniem obiadu uzgodnicie razem co będzie na obiad i jak to zrobicie będzie Ci łatwiej

ja na obiad robię np.
- same ziemniaki z jogurtem naturalnym
- kalafior lub brokuły z duszoną piersią lub z rybą
- ziemniaki z jajkiem sadzonym (zrobionym na suchym teflonie)
- 2 nalesniki z jabłkiem ( kupuje gotowe w Biedronce)
- warzywa na patelnię z ryżem i kawałkami piersi
- Stimeria z Hortexu - kurczak z ryżem i warzywami
- buraczki z gotowanymi pulpetami z odrobią sosu pomidorowego[COLOR="Silver"]
ale w czym ma racje? ja uważam że można zjeśc na diecie makaron, a już pelnoziarnisty to całkiem spoko, byle nie codziennie i w małych ilościach
dzięki za pomysły, widzę że jednak stawiasz na obiadki dla rodziny, co zrozumiale zresztą

Cytat:
Oj, szkoda tylko że z kurczakiem, tak bym zrobiła, chociaż może zamiast kurczaka kostkę sojową sobie dam[COLOR="Silver"]
ooo, ktoś tu nie je mięsa jak ja, jak sobie komponujesz posiłki? co jadasz na obiad? robisz tylko dla siebie czy tez dla rodziny?

Cytat:
a ja własnie skończyłam z męzem gadać przez telefon, godzinę i 22 minuty gadaliśmy aż mnie policzek od telefonu piecze ale było miło i spokojnie, tym razem bez kłótni i sprzeczek
Oglądałam właśnie Na Wspólnej
No i w ogóle to po raz setny chyba próbuję nauczyć synka załatwiania się do ubikacji. Chcę go oduczyć noszenia pampersów. Idzie nam całkiem dobrze, bo synek cały dzień lata bez pampersa i ładnie się załatwia do ubikacji. Woła : mama! siusiu! i biegniemy do ubikacji Już drugi dzień tak się załatwia pampersa tylko na noc mu ubieram no i pewnie jak na dwór będziemy szli to trzeba będzie, bo póki jest tak zimno to w "krzaczki" nie pójdziemy siusiu.
moja córa tez się oduczyła jak miała 2 latka, puściłam bez pampka i odrazu zaczela wołać! już teraz nie śpi w pieluszce, tylko ją wysikuje ok 23 zanim ja pójde spać, na spiocha sika i wogóle, musze ją trzymać

jak ktos stosuje to teraz w rossmane będą jakies specyfiki do łykania czy tez przyklejania na odchudzanie

Edytowane przez gothika
Czas edycji: 2012-03-20 o 19:43
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:38   #2785
maminka83
Raczkowanie

[QUOTE=monika01011986;3302 5075]jezu dziewczyny ale mam filmik!!!!!!!!!!!!!! no w szoku jestem i szczękę z podłogi zbieram jeszcze...... obejrzyjcie to koniecznie, zwłaszcza Panie które robią lub mają prawko Rewelacja!! http://demotywatory.pl/3738543[/QUOTE/]

Hmmmm.. Mnie już mąż pokazywał ten filmik kiedyś... Jeśli dziecko jest kumate to to co ten mały potrafi to kwestia żeby rodzic przysiadł i uczył sumiennie Mały jest gigancior!
Moja mała miała niecałe półtora roku jak mówiła ze mną wierszyk "Do biedronki przyszedł Żuk ... " Bardzo wcześnie zaczęła mówić i jest taka mała zdolniacha
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:50   #2786
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
nooo wesoło by było na pewno nooo mogłyście wkleić te zdjęcie to by wszystkim się humor poprawił ja jak będę następnym razem u kosmetyczki to powiem żeby mi fote w maseczce zrobiła ale będzie polewka
nooo to na pewno z makijażem zawsze fajniej brwi wyglądają ale w sumie ty taka śliczna że Tobie w kropkach i bez makijażu na pewno ładnie

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:

Ten Vitapil z biotyną na prawdę wydaje się niezły jutro go będe miała fajnie, że łyka się tylko 1 tabletkę dziennie

sałatki potrafią być syte dobrze je brać do pracy
Aa grecką uwielbiam!!! z dużą ilością fety i bez oliwek

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Ja też Kochanie zażerałam smutki po facecie .... U mnie trochę sytuacja inna bo nie kłóciłam się z nim, było fajnie tylko zapomniał mi powiedzieć, że ma żonę Tak, tak sypiałam z żonatym facetem, który i tak siedział ze swoją kochanka bo z Nią wpadł i mieli dziecko. Niezła żenada co? Chlałam półtora tygodnia dzień w dzień nie przez niego tylko przez to co zrobiłam dzieciakowi i tej Kochance. Niby nie dowiedziała się ale sama świadomość.. Jak mu wysłałam sms-a bo jakbym z nim miała w realu gadać to chyba wygryzłabym mu tętnice normalnie to beszczelny odpisał czy mi to przeszkadza. EEEEe no wcale no bo ja przecież wyłuzdana dz.iw.ka byłam !! De.bil Potem poznałam mojego mężusia i po 6 miesiącach zaręczyliśmy się a po roku i 4 miesiącach wzięliśmy ślub
W ogóle ja na studiach miałam takie różne doświadczenia jak z jakiejś gazety, nawet nikomu nie mówiłam nigdy tylko przyjaciółce bo pomyśleliby, że zmyślam ...
ooo cholera... no to nie źle!!!! co za ch.u.j z tego faceta!!!! najgorsze jest to że takich jest wieluuuu :/

Cytat:
No niestety Moniś, tak pięknie pachniał, że się nie powstrzymałam... I tak się dziwię bo wiele innych pyszności miałam okazję podjadać do tej pory i się nie kusiłam a tu smole no ... Zauważyłam, że ja właśnie mam takie okresy i chyba się muszę z tym pogodzić. OCZYWIŚCIE BĘDĘ UNIKAŁA JAK OGNIA TAKICH SŁABOŚCI I zauważyłam jeszcze, że jak się pochwalę, że " nie ja nie zjem, nie ruszę " to wtedy zjadam

no rozumiem wiem, że czasami ciężko się powstrzymać ale najważniejsze aby zjeść coś z umiarem to wtedy waga nie powinna podskoczyć
noo a wiadomo że co zakazane to smakuje najlepiej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-20, 19:55   #2787
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu to ja tez mialam podobna akcje, tylko u mnie bylo troszeczke inaczej. Kiedys jak jeszcze studiowalam i pracowalam w klubie bilardowym. Byl taki facet ktory czesto przychodzil na bilarda byl zapalonym graczem do tego bliskim przyjacielem i partnerem biznesowym szefa. No i wiadomo jak to w takim miejscu, poznaje sie ludzi z kazdym klientem generalnie jest sie na czesc, czesto ludzie siadali przy barze i sie z nimi gadalo. No i ten jakos nadzwyczajnie zagadaywal, zaczal czesciej bywac, obserowowac mnie i wyraznie sie inetersowac. Ja generalnie mialam do tego zerowy stosunek, latalo mi to co on robi chociaz nasze boczne barmanki ewidentnie wiedzialy ze jest cos na rzeczy. Trwalo to jakies 2 miesiace, pozniej zaczal juz siedziec ze mna do konca mojej pracy tzn. ja bylam tak jakby menadzerka takze ustalalam wszytsko otwieralam i zamykalam klub, pracowalam wtedy od 14 do 3 w nocy no i on potrafil siedziec i czekac ze mna az skoncze prace tylko po to zeby mnie odwiesc do domu. Raz, drugi odmowilam ale za trzecim razem sie zgodzilam. Generalnie facet z rozmowy byl bardzo ciekawy i błyskotliwy, do tego mial ciekawa osobosc ze to tak nazwe, przebywanie z nim bylo dla mnie ciekawym doswiadczeniem byl interesujacy Aha i dodam ze ja mialam chyba z 20lat a on 29.
No i to trwalo bardzo dlugo ale on wcale mi sie nie podobal, traktowalam go jako przyjaciela, troche wykorzystywalam bo wozil mnie gdzie chcialam, kiedy chcialam, chodzil ze mna na zakupy
Jezdzilismy nad jezioro tu i tam, z jego strony tez nie bylo zadnych krzywych akcji tzn dawal mi czasami calusa w policzek ale to na pozegnanie czy jak mnie komplementowal, takze czulam ze facet ma szczere intencje, nie chodzi mu o jakis seks czy wykorzystanie.
Tak to trwalo z pol roku po czym pewnego pieknego dnia wpraowala mi do klubu jakas kobieta z gorzbami i krzykami ze rozwalam jej malzenstwo i rodzine! Pozniej szef mi powiedzial ze chyba torche przeginam bo on zna Marcina juz 10 lat i strasznie sie przezemnie zmienil. Tamta to wykrzykiwala ze sypiam z zonatym facetem, ze maja kredyty i ze wlasnie ona chciala miec z nim drugie dziecko!
Boze ja myslalam ze tam padne i niewstane, wywalilam oczy na wierzch, zadzwonilam do niego a on mi powiedzial ze faktycznie ma zone i dziecko ale dla mnie jest gotowy rzucic to wszytsko byle bym z nim byla! Porazka totalna
Czulam sie jak idiotka, niemoglam sobie wydarowac tego ale w sumie to niczego miedzy nami nie doszlo nie sypilam z nim, poprostu byl fajny i mily ale jemu korba odwalila straszna!!
Stary 2012-03-20, 19:59   #2788
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Dzieki skarbula!
Nie bylo najgorzej naszczescie sie jakos rozruszalam ale jaki wiatr dzisiaj byl!!! Matko jak szlam myslalam ze mi leb urwie!
Marzylam o czapce albo kapturze ale nic nie mialam! Pozniej caly dzien bolala mnie glowa i zauwazylam juz u siebie ze jak jest dzien taki niespokojny wietrzny to zawsze w nocy poprzedzajacej nie moge spac i dzieja mi sie takie akcje! Jestem cholerna meteopatka!

A wiesz ze kiedys to ja wypijalam hektolitry kawy potrafilam 4 kosiory wypic a teraz tylko jedna i wcale jakos sie lepiej nie czuje, moze powinnam zejsc do dwoch bo faktycznie jakis slabeusz ostatnio ze mnie

Tak w ogole przepraszam ze zapomnialam Ci wczoraj odpisac odnosnie tego Revalidu, niestety cena byla bez przesylki za przesylke bedzie ok 8-15zl wiec wyjdzie tak samo 4 dyszki jak mi

No żeby Cie nie przewiało tylko Powinnaś jakiś szalik albo apaszkę nosić w torebce chociaż jak jeszcze taka pogoda beznadziejna
Ja tez mam takie bóle że czasami zasnąć nie mogę :/ i własnie zazwyczaj na zmianę pogody :/ przerąbane to jest

4 kawy? kurde! serce Ci wysiądzie :P
dwie powinny być ok ja piję jedną rozpuszczalną z mlekiem zawsze na 2 śniadanie.

ojj nic się nie stało ja tak myślałam że to pewnie cena bez przesyłki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-20, 20:01   #2789
murka04
Zadomowienie

Hej U mnie nadal pochmurno i zimno, w dodatku boli mnie coś w gardle ale dziwne to jest bo zaczyna dopiero po jakichś 2 godzinach w szkole Boli tak jakby migdałek albo węzeł chłonny, siedzę ciągle trzymam sięza gardło jedną ręką jakbym chciała się udusić to trochę pomaga Później wracam do domu i boli przez jakiś czas a później przestaje
A jutro w szkole mamy dzień wiosny i każdy się przebiera, moja klasa robi Szpital w Leśnej Górze Ja robię za jakiegoś chirurga o matko ale to będzie dom wariatów
Ważę znów 51kg No i trzeba od nowa chudnąć! Całe życie na diecie Ale spokojnie, nie ma co się spinać. Jutro robię sałatkę z ryżu, gyrosa, papryki, ogórków kiszonych i kukurydzy mmm

Powtórzę sobie matmę i lecę do łóżka

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 20:15   #2790
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No żeby Cie nie przewiało tylko Powinnaś jakiś szalik albo apaszkę nosić w torebce chociaż jak jeszcze taka pogoda beznadziejna
Ja tez mam takie bóle że czasami zasnąć nie mogę :/ i własnie zazwyczaj na zmianę pogody :/ przerąbane to jest

4 kawy? kurde! serce Ci wysiądzie :P
dwie powinny być ok ja piję jedną rozpuszczalną z mlekiem zawsze na 2 śniadanie.

ojj nic się nie stało ja tak myślałam że to pewnie cena bez przesyłki
No kochana bez apaszki to ja sie nie ruszam!
Juz zupelnie by mnie rozlozylo jakbym szyji opatulonej nie miala, pogoda narazie jest jeszcze bardzo zdradliwa

A kawe koniecznie musze zaczac pic bo cos zamulam ostatnio
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości