Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-20, 19:55   #1111
dzovana
Zakorzenienie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

kurdę, wstawię motywujące zdj brzucha mojego kolegi, który robi A6Weidera i jest chyba na półmetku, widac efekty już
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuch.jpg (79,3 KB, 29 załadowań)
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 20:10   #1112
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dzovana, o matko kochana ale on chyba nic tłuszczyku na brzuszku nie miał??
Stary 2012-03-20, 20:12   #1113
kolorowanka007
Raczkowanie

WRACAM DO WAS!!!!!!!!!!!!! mam równy miesiąć na zrzucenie 4-5 kg... mysle że dam rade. Jestem zabiegana i rucilam diete w kont;/ niestety... Od jutra ostra dieta, zero słodyczy i węgli... Bede biegać (zamiast fitnessu bo mnie na niego nie stać jak narazie), zaczne jeszcze raz a6w robic. Mam nadzieje że dam rade. Miesiąc to nie dużo... Wspierajcie mnie prosze POstaram sie was podczytywać i chociaż raz na dzień pisać post....
kolorowanka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 20:17   #1114
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Dzovana, o matko kochana ale on chyba nic tłuszczyku na brzuszku nie miał??
Tzn w dolnej części troszkę tłuszczu, ale mała ilość. Ale zmotywowało mnie to jakoś

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kolorowanka007 Pokaż wiadomość
WRACAM DO WAS!!!!!!!!!!!!! mam równy miesiąć na zrzucenie 4-5 kg... mysle że dam rade. Jestem zabiegana i rucilam diete w kont;/ niestety... Od jutra ostra dieta, zero słodyczy i węgli... Bede biegać (zamiast fitnessu bo mnie na niego nie stać jak narazie), zaczne jeszcze raz a6w robic. Mam nadzieje że dam rade. Miesiąc to nie dużo... Wspierajcie mnie prosze POstaram sie was podczytywać i chociaż raz na dzień pisać post....
Wracaj Kochana, jesteśmy z Tobą! Pamiętaj
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 20:36   #1115
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Hej hej hej witamy z powrotem
Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Tzn w dolnej części troszkę tłuszczu, ale mała ilość. Ale zmotywowało mnie to jakoś
No mnie też ale mi to chyba jednak nie będzie widać nawet zarysu przez mój tłuszczyk ale ni poddaję się
Stary 2012-03-20, 20:50   #1116
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
musiałam gębusie usunąć
Wow, ale nogi! Zasłużyłaś sobie na zakupy!

Cytat:
zauważyłam dziś coś ciekawego
prawie zawsze jak jechałam na zakupy wstępowałam do pewnej knajpki na placki po zbójnicku, dają tam duże porcje za rozsądne pieniądze, zawsze zjadałam wszystko, a dziś ledwie wcisnęłam pół porcji, i kelnerka pytała czy mi nie smakowało, musiałam się tłumaczyć normalnie że było dobre jak zawsze ale dla mnie za dużo
z tego wychodzi że mi się żołądek skurczył
Ale super, mój niestety jest bardzo rozciągliwy i zawsze ale to zawsze mieszczę wszystko

Cytat:
kurdę, wstawię motywujące zdj brzucha mojego kolegi, który robi A6Weidera i jest chyba na półmetku, widac efekty już
te męskie ciałka

Cytat:
Witaj Kochana! Trzymaj się nas, z nami nie zginiesz, powodzenia!!

Ja już po kolacji- serek wiejski z papryką świeżą, na podwieczorek miałam rybę, którą rozmroziłam i tak nie do końca się podgrzała i normalnie mnie brzuch boli jakbym miała zaraz lecieć do kibelka, mam nadzieję, że nie będzie większych komplikacji, bo jutro cały dzień na uczelni przede mną.

Byłam w sklepie i żeby jutro nie grzeszyć kupiłam prowiant na cały długi dzień poza domem
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 21:02   #1117
agulaaaa
Zakorzenienie

no hej
ja jeszcze coś przeczytam i idę spać, aa jutro kolos..
do jutra będę wieczorem, trzymajcie się
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 21:22   #1118
SoyMilagrosa
Raczkowanie

Hej
Wzorowo ćwiczę i naprawdę się cieszę z tego powodu. Dzisiaj 26 min biegania . Ale niestety nie mogę przestać jeść słodyczy, to jest silniejsze ode mnie. Ja je jem codziennie i to dużo. Nikt nie pomyslałby, że tak się odżywia osoba na diecie. Dzisiaj przegięłam np. kawałek tortu i 2 spore kawałki ciasta. Ale od jutra koniec Postaram się.

Jutro się rano zważę i napiszę Wam czy coś schudłam czy nie. W sumie dopiero 2 tydzień zaczynam ,,odchudzania"

Czy da się schudnać tylko ćwicząc, nie trzymając ścisłej diety?
MEDYCYNA Będę lekarzem!

SoyMilagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 21:24   #1119
jeu
Zakorzenienie

a ja znowu dzisiaj mało dietetycznie choć nie objadałam się to nie jadłam dobrze.
daję sobie ostatnią szansę. jutro musi się udać, nie mogę zawalić ani ociupinki, jeśli tak będzie to będę zmuszona Was na trochę opuścić aż się ogarnę, bo to aż wstyd.

jutro ma być wyjście na piwo, pewnie pójdę, ale wezmę ze sobą pepsi, żeby nie pić piwa - trudno. na za dużo sobie ostatnio pozwalałam. czemu zamiast schudnąć chcę przytyć? czemu? a tak niewiele zostało do celu... ale smutki w kąt, tak jak kolorowanka od jutra znowu wszystko będzie idealnie, tak jak być powinno. przecież cholera wiem, że potrafię być twarda i potrafię odmówić sobie jedzenia.

na jutro mam na razie plan taki:
I owsianka z serkiem wiejskim i mandarynką, bananem, kiwi
II grahamka standardowo z szynką/salami, serem żółtym, sałatą, pomidorem, ogórkiem i kiełkami

SIŁOWNIA (pewnie trening obwodowy i trochę aerobów - chyba zrobię 40 minut dość szybkim marszem pod górę albo 40 minut orbiego)
zaraz po treningu mały kefir

III makaron z kurczakiem i szpinakiem

no i na resztę dnia kompletnie brakuje mi pomysłu... może zrobię sobie sałatkę grecką? mama mi kupiła litrowy (!) słój czarnych oliwek (nie przepadam za zielonymi) i resztę składników też mam... no a na kolację pewnie standardowo jajka z warzywami albo tuńczyk wsw.

i muszę się tego planu trzymać i nie dać się złamać. trzymajcie kciuki!!!!!

zaraz załączę zdjęcie bucików. ;p

Soy - da się wyszczuplić sylwetkę, choć waga może nie spaść
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20120320_212805.jpg (66,2 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez jeu
Czas edycji: 2012-03-20 o 21:33
jeu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 21:44   #1120
smerfetka2808
Zakorzenienie

Podsumowanie dnia dzisiejszego:
I owsianka z kakaem + kawa z mlekiem
II kawałek boczku pieczonego w piekarniku z ziołami i cebulką (samooo mięskoo) + ketchup + kromka chleba + zielona herbatka z malinami
III w końcu wyszło 7 racuchów trochę z bananami trochę z jabłkami
IV jajecznica na miękko + kawałek boczku musiałam

Kurcze jak teraz patrzę to tak mało mi się wydaje ale kurka nie miałam jakoś ochoty na więcej więc nie chciałam wpychać a posiłki były co 3 godzinki więc baty chyba mi się nie należą co??
Ruch:
rano 4km biegu + 10 min hh
wieczór A6W + 45 min hh

Jeu, Kochana nie załamuj się! tak mało Ci zostało tyle już dla siebie zrobiłaś jakie postępy ile zrzuciłaś i teraz się poddasz? Ty się lepiej sama nie ogarniaj tylko tutaj z nami bo sama to popadniesz w jakąś depresje przez ten 1 kg i po co Ci to? My może nie przytulimy ale dobre słowo zawsze powiemy no napiszemy a baty jak się należą oczywiście w zapasie też mamy. Wiosna za oknem trzeba się z życia radować a nie chować w kąt i płakać nad rozlanym mlekiem. kupiłaś sobie tą gumkę albo mulinę żeby zająć łapki i nie podjadać??
I z niecierpliwością czekamy na butki

Tysia, ratuj ja mam w niedzielę cały dzień uczelnię, pisaj co dobrego nakupowałaś może coś mi wpadnie do tej mojej łepetynki żeby wziąć coś dobrego i zdrowego

Soy, niestety słodycze to zmora prawie każdej z nas ale nie poddajemy się walczymy z tym cholerstwem...już 2 tygodnie? no to pięknie skoro ćwiczysz waga napewno coś ruszyła
Stary 2012-03-20, 21:53   #1121
akot80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Już nie będę tak narażać mojego metabolizmu na spowolnienie! obiecuję
Bez przesady. Metabolizm nie spowalnia tak szybko Potrzeba kilku dni głodówki by choć trochę zwolnił. Nie miej więc wyrzutów sumienia

"Niech pożywienie będzie Twoim lekarstwem..."
akot80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 21:55   #1122
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, one są na płaskim czy lekkiej koturence?
Stary 2012-03-20, 22:02   #1123
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
faceci mają więcej testosteronu, im mięśnie szybciej rosną i kolega musi mieć dodatni bilans kaloryczny jak widać mu mięśnie xD jakby miał ujemny to raczej by mu się nie rozwinęły, chyba że urodził się umięśniony

Cytat:
jeu- moje koty są inne chyba szcezgólnie ta grubsza lubi czekoladę haha. I przegryza trawą.... dziwne. Ale mama mi zakazuje tak robić, więc wiesz nie jest to częste. Miałam kota, który żył 12 lat, a ważył prawie 12 kg
moje koty, wszystkie które dotychczas posiadałam, były szczupłe. miałam 3 w sumie a jedna żyła 21 lat zmarła ze starości... mój drugi kot wypadł z okna na ulicę i to moja wina, bo zostawiłam okno otwarte, a tata mi ciągle powtarzał, żebym zamykała, bo w końcu kot spadnie i wyprorokował :/ do teraz jest mi źle jak o tym pomyślę, a młoda była bo tylko rok miała, heh no i teraz mam słodką kicię od 3 lat prawie, kota syjamskiego ze schroniska, tylko jak będzie cieplej to pierwsze co zrobię to dam ją do sterylizacji bo mam już dośc jej jęków, a ciągle podawać jej tabletki z hormonami to też niedobrze

Cytat:
zauważyłam dziś coś ciekawego
prawie zawsze jak jechałam na zakupy wstępowałam do pewnej knajpki na placki po zbójnicku, dają tam duże porcje za rozsądne pieniądze, zawsze zjadałam wszystko, a dziś ledwie wcisnęłam pół porcji, i kelnerka pytała czy mi nie smakowało, musiałam się tłumaczyć normalnie że było dobre jak zawsze ale dla mnie za dużo
z tego wychodzi że mi się żołądek skurczył
gratuluję fajnie tak :P ja to ostatnio zjadłam prawie całą pizzę (no 2 tyg temu!)... ale to jestem ja i wcale mnie to nie dziwi...

Cytat:
Podsumowanie dnia dzisiejszego:
I owsianka z kakaem + kawa z mlekiem
II kawałek boczku pieczonego w piekarniku z ziołami i cebulką (samooo mięskoo) + ketchup + kromka chleba + zielona herbatka z malinami
III w końcu wyszło 7 racuchów trochę z bananami trochę z jabłkami
IV jajecznica na miękko + kawałek boczku musiałam

Kurcze jak teraz patrzę to tak mało mi się wydaje ale kurka nie miałam jakoś ochoty na więcej więc nie chciałam wpychać a posiłki były co 3 godzinki więc baty chyba mi się nie należą co??
Ruch:
rano 4km biegu + 10 min hh
wieczór A6W + 45 min hh

Jeu, Kochana nie załamuj się! tak mało Ci zostało tyle już dla siebie zrobiłaś jakie postępy ile zrzuciłaś i teraz się poddasz? Ty się lepiej sama nie ogarniaj tylko tutaj z nami bo sama to popadniesz w jakąś depresje przez ten 1 kg i po co Ci to? My może nie przytulimy ale dobre słowo zawsze powiemy no napiszemy a baty jak się należą oczywiście w zapasie też mamy. Wiosna za oknem trzeba się z życia radować a nie chować w kąt i płakać nad rozlanym mlekiem. kupiłaś sobie tą gumkę albo mulinę żeby zająć łapki i nie podjadać??
I z niecierpliwością czekamy na butki
ee no spoko mi się jadłospis podoba, a jak głodna nie byłaś to tym bardziej

a co do mnie to ja wiem, dużo osiągnęłam, waga się waha między 57-58 (58 przekracza po jakichś napadach) i ja przez kilka dni ładnie idę z dietą, by potem przez kilak dni podjadać i się załamywać jak to jest źle -_- no i w podświadomości mam też zakodowane co będzie jak skończę dietę? będę mogła sobie na więcej pozwolić bez efektu jojo? ale jak to? itd. wiesz, mam pewne obawy, a póki dieta trwa to wiem, co mi wolno a czego nie dlatego może podświadomie odwlekam ten 1kg...

a butki są płaskie, płaskie. widziałam na płaskiej koturnie i na kaczuszce ale powiedziałam sobie, że muszę mieć płaskie. bo ja kocham szpilki i koturny i w ogóle, ale płaskie też muszą być!

hahaha, ale ja namiętnie edytuję ten post. xD

Edytowane przez jeu
Czas edycji: 2012-03-20 o 22:04
jeu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 23:29   #1124
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
no hej
ja jeszcze coś przeczytam i idę spać, aa jutro kolos..
do jutra będę wieczorem, trzymajcie się
Aga trzymam kciuki za Twojego jutrzejszego kolosa!

Cytat:
Napisane przez SoyMilagrosa Pokaż wiadomość
Czy da się schudnać tylko ćwicząc, nie trzymając ścisłej diety?
Nie mam pojęcia, ale chętnie się dowiem czy Tobie się udało

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
a ja znowu dzisiaj mało dietetycznie choć nie objadałam się to nie jadłam dobrze.
daję sobie ostatnią szansę. jutro musi się udać, nie mogę zawalić ani ociupinki, jeśli tak będzie to będę zmuszona Was na trochę opuścić aż się ogarnę, bo to aż wstyd.

jutro ma być wyjście na piwo, pewnie pójdę, ale wezmę ze sobą pepsi, żeby nie pić piwa - trudno. na za dużo sobie ostatnio pozwalałam. czemu zamiast schudnąć chcę przytyć? czemu? a tak niewiele zostało do celu... ale smutki w kąt, tak jak kolorowanka od jutra znowu wszystko będzie idealnie, tak jak być powinno. przecież cholera wiem, że potrafię być twarda i potrafię odmówić sobie jedzenia.
Jutro Ci się musi udać Kurczę, ja z piwka zrezygnować nigdy nie umiem, dziś nawet wpadło jedno, ale jako że Aga powiedziała, że tyskie najbardziej 'dietetyczne' to takie sobie wybrałam Powiem Wam, że mimo tego piwka to jakoś chudłam Ale nie bierzcie ze mnie przykładu

Cytat:

Tysia, ratuj ja mam w niedzielę cały dzień uczelnię, pisaj co dobrego nakupowałaś może coś mi wpadnie do tej mojej łepetynki żeby wziąć coś dobrego i zdrowego
Ja zawsze biorę ze sobą kanapkę z ciemnym chlebkiem, serkiem białym i warzywami, często biorę soki wielowarzywne, kefir lub jogurt. Owoce też wskazane Raz zrobiłam sobie pycha sałatkę z ryżu brązowego, kurczaka i papryki i ogórka, pycha!

Cytat:
Napisane przez akot80 Pokaż wiadomość
Bez przesady. Metabolizm nie spowalnia tak szybko Potrzeba kilku dni głodówki by choć trochę zwolnił. Nie miej więc wyrzutów sumienia
No to mnie uspokoiłyście Dziewczyny

Ja nie chcę iść spać, jutro taki okropny dzień mnie czeka, że chcę go odwlec jak najdalej...
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 00:06   #1125
aso
Raczkowanie

Cytat:
ja jestem na polmetku i nic takiego u mnie nie widac:P
moze dopiero pokazala sie kreska pionowa, ja to mialam i mam tluszczyk i ldtaego tak mam ale i tak jest lepiej

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 07:24   #1126
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Dzień dobry, dziewczyny

Planu konkretnego na dziś nie mam, ale na pewno, jak zwykle 5 małych, zdrowych posiłków. Jestem głupia, dzisiaj powinnam się zważyć, ale zapomniałam i zjadłam już śniadanie więc nic z tego Zważę się jutro.

Nie wiem czy dziś pobiegam, bo jest strasznie zimno i buro.

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 07:41   #1127
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Cześć kochane!
Nie było mnie raptem 2 dni i już mam zaległości.
Rozpoczynam akcję 0 podjadania między posiłkami, bo to postępowanie mne totalnie rujnuje
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 07:44   #1128
Pstra
Zakorzenienie

Witajcie kobietki
U mnie dziś pogodowo też gorzej, pochmurno na razie, zero słońca i do tego ten paskudny wiatr - już 3 dzień
U mnie wczoraj wskoczyła latte i drożdżówka znowu, słodyczy mogę sobie odmówić, z resztą nie mam ochoty na nie, ale z tą drożdżówką to nie potrafię
Mam nadzieję, że w biodra mi nie poszła, bo godzinkę skakałam, steperowałam i twisterowałam, a potem był banan żeby mięśnie ratować

Cytat:
zaraz biorę się za naukę, bo jutro kolos:/
trzymam kciuki
Minimini ale fajne zakupy, a kolory w tym sezonie obowiązują pastelowe, dlatego taki wybór
Wyglądasz super

Cytat:
A ja mam takie zakupy
wow

Cytat:
WRACAM DO WAS!!!!!!!!!!!!!
witamy z powrotem

Cytat:
Powiem Wam, że mimo tego piwka to jakoś chudłam
Ja nie chcę iść spać, jutro taki okropny dzień mnie czeka, że chcę go odwlec jak najdalej...
za schudnięcie
żeby ten dzień nie był taki okropny jak się wydaje

Miłego dnia, bo to trzeci pierwszy dzień wiosny w tym roku
Stary 2012-03-21, 08:39   #1129
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny podczytuję Was cały czas jakie to zakupy robicie, jak ćwiczycie i co jecie
U mnie nie najgorzej z dietą, robię sobie 8minut abs, agrafkę i zaczynam skakać na skakance (wczoraj mi się nie udało ). Wczoraj drugi raz się masowałam bańką chińską.
W ogóle mi się wydaje, ze od tych ćwiczeń, masaży to uda są takie zbite, jędrniejsze i gładsze, cellulitu prawie nie widać jak stoję, tylko jak usiądę to się pojawia myślę, że i tak jest lepiej niż jakiś czas temu. Najgorszy jest mój brzuch :/
Dziś rano zjadłam jajecznicę z dwóch jaj z cebulką na maśle i kromkę chleba + inka z mlekiem i łyżeczką cukru. W pracy muszę zostać dłużej, wzięłam kromeczkę z ciemnego chleba z serkiem i gruszkę, jakoś do 15 dam radę.
Dziś muszę się przygotować trochę na uczelnie na weekend, tak mi się uczyć nie chce :/
Miłego dnia

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 08:55   #1130
akot80
Zadomowienie

Witam i ja w pochmurny poranek.

Mam pytanie: czy pilates poprawi moją sylwetkę? Wyszczupli brzuch?

"Niech pożywienie będzie Twoim lekarstwem..."
akot80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 09:15   #1131
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro Ci się musi udać Kurczę, ja z piwka zrezygnować nigdy nie umiem, dziś nawet wpadło jedno, ale jako że Aga powiedziała, że tyskie najbardziej 'dietetyczne' to takie sobie wybrałam Powiem Wam, że mimo tego piwka to jakoś chudłam Ale nie bierzcie ze mnie przykładu

ja lubię moje środy, za to nie lubię czwartków 7h na uczelni, jakaś masakra
no dzisiaj musi mi się udać! plan żywieniowy jest, więc wystarczy go tylko wcielić w życie i nie podjadać

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dziewczyny

Planu konkretnego na dziś nie mam, ale na pewno, jak zwykle 5 małych, zdrowych posiłków. Jestem głupia, dzisiaj powinnam się zważyć, ale zapomniałam i zjadłam już śniadanie więc nic z tego Zważę się jutro.

Nie wiem czy dziś pobiegam, bo jest strasznie zimno i buro.
a u mnie jeszcze jest słoneczko, choć domyślam się, że pewnie okropnie wieje, przecież nie może być idealnie
powodzenia!
a i właśnie, co z Twoim Insanity? przerwałaś?

Cytat:
Napisane przez cytrynkowymotyl Pokaż wiadomość
Cześć kochane!
Nie było mnie raptem 2 dni i już mam zaległości.
Rozpoczynam akcję 0 podjadania między posiłkami, bo to postępowanie mne totalnie rujnuje
też muszę rozpocząć taką akcję, bo to też moja zmora. lepiej radzę sobie ze słodkościami niż z podjadaniem

Cytat:
Napisane przez Pstra Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki
U mnie dziś pogodowo też gorzej, pochmurno na razie, zero słońca i do tego ten paskudny wiatr - już 3 dzień
U mnie wczoraj wskoczyła latte i drożdżówka znowu, słodyczy mogę sobie odmówić, z resztą nie mam ochoty na nie, ale z tą drożdżówką to nie potrafię
Mam nadzieję, że w biodra mi nie poszła, bo godzinkę skakałam, steperowałam i twisterowałam, a potem był banan żeby mięśnie ratować
no ja też najbardziej tęsknię za wszelkimi wypiekami, niekoniecznie drożdżówkami, ale chodzi za mną ciasto czekoladowe - chyba rodzince upiekę i sama obejdę się smakiem ;p

Cytat:
Napisane przez akot80 Pokaż wiadomość
Witam i ja w pochmurny poranek.

Mam pytanie: czy pilates poprawi moją sylwetkę? Wyszczupli brzuch?
nie wiem, nigdy nie trenowałam w sumie, choć wydaje mi się, że to bardziej jak stretching jest, czyli trening bardziej postawiony na relaksację niż wyszczuplanie sylwetki, ale nie wiem

ja już po mojej owsiance, która ważyła 965g zjadłam prawie kilogramowe śniadanie ale pycha była
owsianka (3 łyżki płatków + 1 łyżka otrębów) na mleku (jakieś 340ml - resztka w kartonie była, a przecież nie zostawię 100ml mleka w kartonie w lodówce), do tego banan, mandarynka i kiwi, 2 łyżki miodu, 200g serka wiejskiego, trochę wiórek kokosowych i płatków migdałowych, cynamonu i kakao - prawdziwa uczta i królewskie śniadanie
Stary 2012-03-21, 09:34   #1132
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też najbardziej tęsknię za wszelkimi wypiekami, niekoniecznie drożdżówkami, ale chodzi za mną ciasto czekoladowe - chyba rodzince upiekę i sama obejdę się smakiem ;p

ja już po mojej owsiance, która ważyła 965g
jak już upieczesz, to i tak będziesz musiała spróbować, bo przecież nie dasz rodzince nie dobrego

965g
Stary 2012-03-21, 09:39   #1133
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
ja lubię moje środy, za to nie lubię czwartków 7h na uczelni, jakaś masakra
7 jeszcze da się znieść, w zeszłym roku jak robiłam dyplom to utykałam w szkole nie raz na 10-11h. Myślałam, że zejdę, zwłaszcza jak jeszcze musiałam się pouczyć po powrocie.
Cytat:
no dzisiaj musi mi się udać! plan żywieniowy jest, więc wystarczy go tylko wcielić w życie i nie podjadać
Trzymam kciuki.
Cytat:
a u mnie jeszcze jest słoneczko, choć domyślam się, że pewnie okropnie wieje, przecież nie może być idealnie
powodzenia!
U mnie nawet słońca nie ma, buro, ponuro, wilgotno i wieje. Najwyżej poćwiczę w domu.
Cytat:
a i właśnie, co z Twoim Insanity? przerwałaś?
Przerwałam z racji tego, że w końcu mogę biegać. Ale zamierzam do niego wrócić jak zacznie się kolejny sezon na ćwiczenia w domu i tym razem przerobić całe.
Cytat:
Za mną chodzą muffinki czekoladowe z ubitym mleczkiem kokosowym i kandyzowanymi wiśniami Chyba na święta zrobię.

Cytat:
owsianka (3 łyżki płatków + 1 łyżka otrębów) na mleku (jakieś 340ml - resztka w kartonie była, a przecież nie zostawię 100ml mleka w kartonie w lodówce), do tego banan, mandarynka i kiwi, 2 łyżki miodu, 200g serka wiejskiego, trochę wiórek kokosowych i płatków migdałowych, cynamonu i kakao - prawdziwa uczta i królewskie śniadanie
To ciekawa jestem ile waży moja owsianka skoro samych płatków daję całą szklankę

Stary 2012-03-21, 09:45   #1134
agulaaaa
Zakorzenienie

jeu ogromniasta ta owsianka
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 10:26   #1135
smerfetka2808
Zakorzenienie

Hej hej Dziewczynki
U mnie też szaro i to jeszcze tak wieje że masakra ale w miarę ciepło
Nie mogłam dziś podnieść się z łózka o 9:30 dopiero oczy otworzyłam w tamtym tyg tak mi się fajnie wstawało a w tym jakoś nie mogę
U mnie na śniadanko owsianka z bananem
Acha wiem że nie powinnam bo okres jeszcze trochę mam ale zważyłam się i wiecie ile jest? 58.7kg tak się cieszę czyli za jakiś tydz musi być jeszcze mniej przecież woda musi ze mnie zejść jestem w takom szoku że szok

Jeu, aż tyle ta Twoja owsianka waży? szalona

Miss, ja też właśnie dziś nie idę biegać bo nie dałabym rady głowę to by mi urwało

Tysia, na udany dzionek

A ja bym sobie jakiekolwiek ciasto zjadła wiecie że odkąd jestem z wami czyli 28.02 miała tylko 2 wpadki słodyczowe uwielbiam was tak właśnie na mnie działacie
Stary 2012-03-21, 10:27   #1136
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pstra Pokaż wiadomość
jak już upieczesz, to i tak będziesz musiała spróbować, bo przecież nie dasz rodzince nie dobrego
surowego ciasta bym spróbowała, jakby było ok to myślę, że i po upieczeniu wszystko byłoby spoko :P

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
7 jeszcze da się znieść, w zeszłym roku jak robiłam dyplom to utykałam w szkole nie raz na 10-11h. Myślałam, że zejdę, zwłaszcza jak jeszcze musiałam się pouczyć po powrocie.
Trzymam kciuki.

U mnie nawet słońca nie ma, buro, ponuro, wilgotno i wieje. Najwyżej poćwiczę w domu.

Przerwałam z racji tego, że w końcu mogę biegać. Ale zamierzam do niego wrócić jak zacznie się kolejny sezon na ćwiczenia w domu i tym razem przerobić całe.

Za mną chodzą muffinki czekoladowe z ubitym mleczkiem kokosowym i kandyzowanymi wiśniami Chyba na święta zrobię.

To ciekawa jestem ile waży moja owsianka skoro samych płatków daję całą szklankę
Cytat:
jeu ogromniasta ta owsianka
o jezu, za Tobą też pyszności chodzą na pewno te muffiny muszą być pyszne
ja w poprzednim semestrze siedziałam po 10h... co prawda przestałam chodzić na wykład, więc było mniej, ale tragedia... i tak te 7h jest dla mnie męczarnią, jak 3 dni w tygodniu mam tylko 1,5h zajęć, więc dla mnie to 7h brzmi strasznie ;p

jeszcze waga tej owsianki to nic, ale jak podliczyłam kalorie to ona miała z 800-900kcal... TRAGEDIA! mogłabym normalnie zjeść jeszcze ze 2 posiłki O_O
Stary 2012-03-21, 10:34   #1137
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze waga tej owsianki to nic, ale jak podliczyłam kalorie to ona miała z 800-900kcal... TRAGEDIA! mogłabym normalnie zjeść jeszcze ze 2 posiłki O_O
O matko no to troszkę faktycznie przesadziłaś
Stary 2012-03-21, 10:38   #1138
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Acha wiem że nie powinnam bo okres jeszcze trochę mam ale zważyłam się i wiecie ile jest? 58.7kg tak się cieszę czyli za jakiś tydz musi być jeszcze mniej przecież woda musi ze mnie zejść jestem w takom szoku że szok
Stary 2012-03-21, 10:39   #1139
jeu
Zakorzenienie

Smerfetko, moje owsianki i tak mają z 500kcal normalnie ;p no ale tu miód, tu kakao, tu mleko, tu serek wiejski i owoce i tak to działa... tragedia

gratuluję spadku wagi mi waga rośnie, dzisiaj 59. mam ochotę się poddać -_-
Stary 2012-03-21, 10:41   #1140
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Miss, ja też właśnie dziś nie idę biegać bo nie dałabym rady głowę to by mi urwało
No właśnie, wiatr jest tak potworny, że jak mój pies szedł po dworze to mu oczy uszami zakrywał, mimo że normalnie ma stojące
Cytat:
A ja bym sobie jakiekolwiek ciasto zjadła wiecie że odkąd jestem z wami czyli 28.02 miała tylko 2 wpadki słodyczowe uwielbiam was tak właśnie na mnie działacie
Wow, podziwiam, ja miałam znacznie więcej wpadek.
Cytat:
o jezu, za Tobą też pyszności chodzą na pewno te muffiny muszą być pyszne
Są genialne
Cytat:
ja w poprzednim semestrze siedziałam po 10h... co prawda przestałam chodzić na wykład, więc było mniej, ale tragedia... i tak te 7h jest dla mnie męczarnią, jak 3 dni w tygodniu mam tylko 1,5h zajęć, więc dla mnie to 7h brzmi strasznie ;p
No tak, jak się człowiek do dobrego przyzwyczai to potem ciężko się przestawić
Cytat:
To może faktycznie lepiej nieco ograniczyć te śniadania. Ale tylko nieco, myślę że jeśli zjesz dużo rano to nic się nie stanie

A ja właśnie po drugim śniadaniu: koktajl z banana, mango, pomarańczy i nerkowców

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości