|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
kurdę, wstawię motywujące zdj brzucha mojego kolegi, który robi A6Weidera i jest chyba na półmetku, widac efekty już
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dzovana, o matko kochana
ale on chyba nic tłuszczyku na brzuszku nie miał??
|
#1113 |
|
Raczkowanie
|
WRACAM DO WAS!!!!!!!!!!!!! mam równy miesiąć na zrzucenie 4-5 kg... mysle że dam rade. Jestem zabiegana i rucilam diete w kont;/ niestety... Od jutra ostra dieta, zero słodyczy i węgli... Bede biegać (zamiast fitnessu bo mnie na niego nie stać jak narazie), zaczne jeszcze raz a6w robic. Mam nadzieje że dam rade. Miesiąc to nie dużo... Wspierajcie mnie prosze
POstaram sie was podczytywać i chociaż raz na dzień pisać post....
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mi to chyba jednak nie będzie widać nawet zarysu przez mój tłuszczyk ale ni poddaję się
|
|
#1116 | |||
|
Zadomowienie
|
Wow, ale nogi! Zasłużyłaś sobie na zakupy!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
te męskie ciałka ![]() Cytat:
Ja już po kolacji- serek wiejski z papryką świeżą, na podwieczorek miałam rybę, którą rozmroziłam i tak nie do końca się podgrzała i normalnie mnie brzuch boli jakbym miała zaraz lecieć do kibelka, mam nadzieję, że nie będzie większych komplikacji, bo jutro cały dzień na uczelni przede mną. Byłam w sklepie i żeby jutro nie grzeszyć kupiłam prowiant na cały długi dzień poza domem |
|||
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
no hej
![]() ja jeszcze coś przeczytam i idę spać, aa jutro kolos.. do jutra będę wieczorem, trzymajcie się
|
|
|
|
#1118 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wzorowo ćwiczę i naprawdę się cieszę z tego powodu. Dzisiaj 26 min biegania ![]() Jutro się rano zważę i napiszę Wam czy coś schudłam czy nie. W sumie dopiero 2 tydzień zaczynam ,,odchudzania" Czy da się schudnać tylko ćwicząc, nie trzymając ścisłej diety?
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znowu dzisiaj mało dietetycznie
daję sobie ostatnią szansę. jutro musi się udać, nie mogę zawalić ani ociupinki, jeśli tak będzie to będę zmuszona Was na trochę opuścić aż się ogarnę, bo to aż wstyd. jutro ma być wyjście na piwo, pewnie pójdę, ale wezmę ze sobą pepsi, żeby nie pić piwa - trudno. na za dużo sobie ostatnio pozwalałam. czemu zamiast schudnąć chcę przytyć? czemu? a tak niewiele zostało do celu... ale smutki w kąt, tak jak kolorowanka od jutra znowu wszystko będzie idealnie, tak jak być powinno. przecież cholera wiem, że potrafię być twarda i potrafię odmówić sobie jedzenia.na jutro mam na razie plan taki: I owsianka z serkiem wiejskim i mandarynką, bananem, kiwi II grahamka standardowo z szynką/salami, serem żółtym, sałatą, pomidorem, ogórkiem i kiełkami SIŁOWNIA (pewnie trening obwodowy i trochę aerobów - chyba zrobię 40 minut dość szybkim marszem pod górę albo 40 minut orbiego) zaraz po treningu mały kefir III makaron z kurczakiem i szpinakiem ![]() no i na resztę dnia kompletnie brakuje mi pomysłu... może zrobię sobie sałatkę grecką? mama mi kupiła litrowy (!) słój czarnych oliwek (nie przepadam za zielonymi) i resztę składników też mam... no a na kolację pewnie standardowo jajka z warzywami albo tuńczyk wsw. i muszę się tego planu trzymać i nie dać się złamać. trzymajcie kciuki!!!!! zaraz załączę zdjęcie bucików. ;p Soy - da się wyszczuplić sylwetkę, choć waga może nie spaść
Luxembourg Edytowane przez jeu Czas edycji: 2012-03-20 o 21:33 |
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowanie dnia dzisiejszego:
I owsianka z kakaem + kawa z mlekiem II kawałek boczku pieczonego w piekarniku z ziołami i cebulką (samooo mięskoo) + ketchup + kromka chleba + zielona herbatka z malinamiIII w końcu wyszło 7 racuchów trochę z bananami trochę z jabłkami IV jajecznica na miękko + kawałek boczku musiałam ![]() Kurcze jak teraz patrzę to tak mało mi się wydaje ale kurka nie miałam jakoś ochoty na więcej więc nie chciałam wpychać a posiłki były co 3 godzinki więc baty chyba mi się nie należą co?? ![]() Ruch: rano 4km biegu + 10 min hh wieczór A6W + 45 min hh Jeu, Kochana nie załamuj się! tak mało Ci zostało tyle już dla siebie zrobiłaś jakie postępy ile zrzuciłaś i teraz się poddasz? a baty jak się należą oczywiście w zapasie też mamy. Wiosna za oknem trzeba się z życia radować a nie chować w kąt i płakać nad rozlanym mlekiem. kupiłaś sobie tą gumkę albo mulinę żeby zająć łapki i nie podjadać?? I z niecierpliwością czekamy na butki ![]() Tysia, ratuj ja mam w niedzielę cały dzień uczelnię, pisaj co dobrego nakupowałaś może coś mi wpadnie do tej mojej łepetynki żeby wziąć coś dobrego i zdrowego ![]() Soy, niestety słodycze to zmora prawie każdej z nas ale nie poddajemy się walczymy z tym cholerstwem...już 2 tygodnie? no to pięknie skoro ćwiczysz waga napewno coś ruszyła
|
#1121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potrzeba kilku dni głodówki by choć trochę zwolnił. Nie miej więc wyrzutów sumienia |
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu, one są na płaskim czy lekkiej koturence?
|
#1123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jedna żyła 21 lat zmarła ze starości... mój drugi kot wypadł z okna na ulicę no i teraz mam słodką kicię od 3 lat prawie, kota syjamskiego ze schroniska, tylko jak będzie cieplej to pierwsze co zrobię to dam ją do sterylizacji bo mam już dośc jej jęków, a ciągle podawać jej tabletki z hormonami to też niedobrze ![]() Cytat:
fajnie tak :P ja to ostatnio zjadłam prawie całą pizzę (no 2 tyg temu!)... ale to jestem ja i wcale mnie to nie dziwi...Cytat:
mi się jadłospis podoba, a jak głodna nie byłaś to tym bardziej ![]() a co do mnie to ja wiem, dużo osiągnęłam, waga się waha między 57-58 (58 przekracza po jakichś napadach) i ja przez kilka dni ładnie idę z dietą, by potem przez kilak dni podjadać i się załamywać jak to jest źle -_- no i w podświadomości mam też zakodowane co będzie jak skończę dietę? będę mogła sobie na więcej pozwolić bez efektu jojo? ale jak to? itd. wiesz, mam pewne obawy, a póki dieta trwa to wiem, co mi wolno a czego nie dlatego może podświadomie odwlekam ten 1kg...a butki są płaskie, płaskie. widziałam na płaskiej koturnie i na kaczuszce ale powiedziałam sobie, że muszę mieć płaskie. bo ja kocham szpilki i koturny i w ogóle, ale płaskie też muszą być! hahaha, ale ja namiętnie edytuję ten post. xD
Luxembourg Edytowane przez jeu Czas edycji: 2012-03-20 o 22:04 |
||||
|
|
|
#1124 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, ale chętnie się dowiem czy Tobie się udało ![]() Cytat:
Kurczę, ja z piwka zrezygnować nigdy nie umiem, dziś nawet wpadło jedno, ale jako że Aga powiedziała, że tyskie najbardziej 'dietetyczne' to takie sobie wybrałam Powiem Wam, że mimo tego piwka to jakoś chudłam Ale nie bierzcie ze mnie przykładu ![]() Cytat:
Raz zrobiłam sobie pycha sałatkę z ryżu brązowego, kurczaka i papryki i ogórka, pycha!Cytat:
![]() Ja nie chcę iść spać, jutro taki okropny dzień mnie czeka, że chcę go odwlec jak najdalej... |
||||
|
|
|
#1125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moze dopiero pokazala sie kreska pionowa, ja to mialam i mam tluszczyk i ldtaego tak mam ale i tak jest lepiej
|
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, dziewczyny
Planu konkretnego na dziś nie mam, ale na pewno, jak zwykle 5 małych, zdrowych posiłków. Jestem głupia, dzisiaj powinnam się zważyć, ale zapomniałam i zjadłam już śniadanie więc nic z tego Nie wiem czy dziś pobiegam, bo jest strasznie zimno i buro.
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane!
Nie było mnie raptem 2 dni i już mam zaległości. Rozpoczynam akcję 0 podjadania między posiłkami, bo to postępowanie mne totalnie rujnuje
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki
![]() U mnie dziś pogodowo też gorzej, pochmurno na razie, zero słońca i do tego ten paskudny wiatr - już 3 dzień ![]() U mnie wczoraj wskoczyła latte i drożdżówka znowu, słodyczy mogę sobie odmówić, z resztą nie mam ochoty na nie, ale z tą drożdżówką to nie potrafię Mam nadzieję, że w biodra mi nie poszła, bo godzinkę skakałam, steperowałam i twisterowałam, a potem był banan żeby mięśnie ratować ![]() trzymam kciuki ![]() ![]() Minimini ale fajne zakupy, a kolory w tym sezonie obowiązują pastelowe, dlatego taki wybór ![]() Wyglądasz super ![]() wow ![]() witamy z powrotem Cytat:
za schudnięcie żeby ten dzień nie był taki okropny jak się wydaje ![]() Miłego dnia, bo to trzeci pierwszy dzień wiosny w tym roku |
|
|
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
podczytuję Was cały czas jakie to zakupy robicie, jak ćwiczycie i co jecie ![]() U mnie nie najgorzej z dietą, robię sobie 8minut abs, agrafkę i zaczynam skakać na skakance (wczoraj mi się nie udało ). Wczoraj drugi raz się masowałam bańką chińską.W ogóle mi się wydaje, ze od tych ćwiczeń, masaży to uda są takie zbite, jędrniejsze i gładsze, cellulitu prawie nie widać jak stoję, tylko jak usiądę to się pojawia myślę, że i tak jest lepiej niż jakiś czas temu. Najgorszy jest mój brzuch :/Dziś rano zjadłam jajecznicę z dwóch jaj z cebulką na maśle i kromkę chleba + inka z mlekiem i łyżeczką cukru. W pracy muszę zostać dłużej, wzięłam kromeczkę z ciemnego chleba z serkiem i gruszkę, jakoś do 15 dam radę. Dziś muszę się przygotować trochę na uczelnie na weekend, tak mi się uczyć nie chce :/ Miłego dnia
|
#1130 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja w pochmurny poranek.
Mam pytanie: czy pilates poprawi moją sylwetkę? Wyszczupli brzuch? |
|
|
|
#1131 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
7h na uczelni, jakaś masakra no dzisiaj musi mi się udać! plan żywieniowy jest, więc wystarczy go tylko wcielić w życie i nie podjadać ![]() Cytat:
![]() powodzenia! a i właśnie, co z Twoim Insanity? przerwałaś? Cytat:
Cytat:
i sama obejdę się smakiem ;pCytat:
![]() ja już po mojej owsiance, która ważyła 965g ![]() owsianka (3 łyżki płatków + 1 łyżka otrębów) na mleku (jakieś 340ml - resztka w kartonie była, a przecież nie zostawię 100ml mleka w kartonie w lodówce), do tego banan, mandarynka i kiwi, 2 łyżki miodu, 200g serka wiejskiego, trochę wiórek kokosowych i płatków migdałowych, cynamonu i kakao - prawdziwa uczta i królewskie śniadanie
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 965g
|
|
|
|
|
#1133 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
jeu ogromniasta ta owsianka
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej Dziewczynki
![]() U mnie też szaro i to jeszcze tak wieje że masakra ale w miarę ciepło ![]() Nie mogłam dziś podnieść się z łózka w tamtym tyg tak mi się fajnie wstawało a w tym jakoś nie mogę ![]() U mnie na śniadanko owsianka z bananem ![]() Acha wiem że nie powinnam bo okres jeszcze trochę mam ale zważyłam się i wiecie ile jest? 58.7kg tak się cieszę czyli za jakiś tydz musi być jeszcze mniej przecież woda musi ze mnie zejść jestem w takom szoku że szok ![]() Jeu, aż tyle ta Twoja owsianka waży? ![]() Miss, ja też właśnie dziś nie idę biegać bo nie dałabym rady głowę to by mi urwało ![]() Tysia, na udany dzionek ![]() A ja bym sobie jakiekolwiek ciasto zjadła wiecie że odkąd jestem z wami czyli 28.02 miała tylko 2 wpadki słodyczowe
|
#1136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na pewno te muffiny muszą być pyszne ![]() ja w poprzednim semestrze siedziałam po 10h... co prawda przestałam chodzić na wykład, więc było mniej, ale tragedia... i tak te 7h jest dla mnie męczarnią, jak 3 dni w tygodniu mam tylko 1,5h zajęć, więc dla mnie to 7h brzmi strasznie ;p jeszcze waga tej owsianki to nic, ale jak podliczyłam kalorie to ona miała z 800-900kcal... TRAGEDIA! mogłabym normalnie zjeść jeszcze ze 2 posiłki O_O
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetko, moje owsianki i tak mają z 500kcal normalnie ;p no ale tu miód, tu kakao, tu mleko, tu serek wiejski i owoce i tak to działa... tragedia
![]() gratuluję spadku wagi mi waga rośnie, dzisiaj 59. mam ochotę się poddać -_-
|
#1140 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Są genialne Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja właśnie po drugim śniadaniu: koktajl z banana, mango, pomarańczy i nerkowców
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

ale on chyba nic tłuszczyku na brzuszku nie miał??
POstaram sie was podczytywać i chociaż raz na dzień pisać post....
klask i:

54--53--52--51--50--49--48
ale smutki w kąt, tak jak kolorowanka od jutra znowu wszystko będzie idealnie, tak jak być powinno. przecież cholera wiem, że potrafię być twarda i potrafię odmówić sobie jedzenia.