|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
..Lucia ciesze sie ogromnie i gratuluje siusiaka
. Większość siusiakow coś widze,żeby u mnie nawet jak jest to odpadł hee . Na obiadek mam jeszcze zupke,a na drugie danie nie wiem . I któraś mi zabrala sloneczko,nie ladnie tak
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece mamuśki będę później ! pa!
|
|
#3033 |
|
Wtajemniczenie
|
helo mamusie
na miesiac mam spokoj ![]() na sniadanko dzis kupilam sobie pomidorka salate i ogorasa ale zdrowe sniadanko dzis bede jescLukrecja gratuluje udanej wizyty ![]()
|
|
|
|
#3034 |
|
Raczkowanie
|
u mnie tez szaro i ponuro i jakby tego bylo malo to deszcz pada
|
|
|
|
#3035 |
|
Rozeznanie
|
u mnie też coś o deszczu mówili, więc musze pranie z balkonu schować i kurcze jutro znów prasowanie
bo jak mężowi koszulek nie poprasuje to chodzi w takich, bo po co ma deske i żelazko wyciągać![]() Narazie oprócz Sojki to każda ma chłopaka. Dziewczynki są takie słodziutkie Cieszę się bardzo, że wszystko z dzieciaczkami ok, że wizyty udane, że brak przyrych informacji. Teraz się żegnam, ide myć ząby i do dentysty wracam jutro i będę cały dzień. Pa
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
a tak w temacie to byłam w poniedziałek na wizycie i okazało się że nasz upragniony chłopczyk nie ma siusiaka
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
A słonko u mnie jest Co prawda co pewien czas za chmurką ale jest.Ja też wczoraj za porządki się wzięłam, przejrzałam Pauli ubrania, co za małe, co juz lżejszego wyciągnąć i w konsekwencji mam 5 kupek za małych ubrań i muszę to trzymać dopóki nie okaże się czy chłopak czy dziewczynka. Liczyłam że mi w poniedziałek powie, bo byliśmy już 13t, ale stwierdził że na tym etapie nie wiadomo, bo siusiak może być obrzęknięta wargą sromową. On sie nie podejmuje. I musze czekać dalej. Z Paulą dopiero w 20t się dowiedziałam bo moja pani doktor tak samo mówiła. Ech no nic wolę poczekać i mieć więcej niż 50% pewności ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3038 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, że humorki dopisują
a ja wracam do pracy - tylko coś mi się słonko schowało
|
|
#3039 | |
|
Zadomowienie
|
Lukrecja gratuluje chłopczyka i dobrych wyników!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja mama była by szczęśliwa jak bym ja miała dziewczynke.. no moze siusiak jeszcze odpadnie ale... wątpię ja się cieszę tatuś też ale niestety nikt po za tym
|
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobiety
![]() Ja już od jakiejś 4 rana nie śpie bo ekscytacja czy kupie wózior dzisiaj ![]() Jeszcze godzinka i budze chłopka bo z nocki wrócił przed 7, zjemy obiadek i w droge Wczoraj na spacerku widziałam pełno tych wóziorków co ja chce i chyba pół miasta z takimi bedzie śmigać , no tylko kolor "inkszejszy" :PWróce tu chyba dopiero jutro na wieczór bo chłopek ma wolne więc trza z nim posiedzieć - chyba że mnie wpieni i jeszcze mnie czeka wizyta jutro u internisty bo jej wyniki musze dać. A tak mi sie nie chce że szok ![]() To trzymajcie sie laseczki i nie nabazgrolcie zas tak dużo :P Papule Aha a czy ktoras z Was bierze witaminki Prenatal Classic?? |
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tatuś to niby mówi że się cieszy ale wiem ze wolałby mieć synka...
|
|
#3043 | |
|
Zadomowienie
|
Ja teraz co chwile mam ochotę na kanapkę z jajkiem, pomidorem i ketchupem
![]() Ogólnie wszystko co pomidorowe baaardzo mi smakuje, a kiedyś za bardzo pomidorów nie lubiłam. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Faaajnie, to już wiesz, że możesz kupować różowe ubranka
|
|
|
|
|
#3044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja biore Prenatal Classic ![]() u mnie w domu prowadzone sa zaklady o plec dziecka narazie jest 3 do 2 na dziewczynke chlopca juz mam, 12 letniego teraz musi byc dziewczynka, moi rodzice obstawiaja siusiaka
Edytowane przez sylwia-0071 Czas edycji: 2012-03-21 o 10:29 |
|
|
|
|
#3045 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, ja nie biorę żadnych witamin. Lekarz nic mi nie wspomniał ani o witaminach ani o tym, żeby przestać brać kwas foliowy... Trochę mi się to nie podoba. Z tego co Was czytam to wnioskuję, że czas najwyższy zmienić Folik na coś innego.
|
|
|
|
#3046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lucia - gratuluję wizyty i siusiora!!!
![]() Ojj, mi też nie ![]() Teraz czuje się jak słoniątko, a wcale nie chce być słonicą Cytat:
![]() I co do tych nieszczęsnych malin.. ![]() Poszukałam, poszperałam i tak jak Konczi pisała. Sok z malin można pić, ale nie z liści z malin Więc nadal mogę delektować się moją herbatką ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
I biorę vita miner prenatal. |
||
|
|
|
#3047 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Lucia wejdź na gg
!---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- chyba Twoja pogoda przywędrowała do mnie też ... ![]() Cytat:
czyli mamy drugą dziewczynkę ? bosko !!!Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Czyli zakup pierwszy będzie konkretny - czekamy na relację i oczywiście na foteczki ![]() Cytat:
ja dzisiaj tez jadłam kanapunie z jajuszkiem ale z majonezem ... a najbardziej pomidorowe to smakuje mi makrela w sosie pomidorowym - mniam !
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I super, że wszystko dobrze ![]() Nynka, gratuluję dziewczynki U mnie wszyscy obstawiają , że będzie chłopiec. Ale nam jest wszystko jedno. Sama sobie chyba wmówiłam, że mam przeczucie na chłopca bo wszyscy mi tak gadają. Ale tak na prawdę to nie mam pojęcia, a ciekawość coraz większa.
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja powiem, że czas pędzi jak szalony i za niecały miesiąc mam USG połówkowe (choć w sumie to już będzie 21tydzień)
a przecież dopiero co był test
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Takie pytanko mam Bo kompletnie zapomniałam, a chciałam aktualizować link w swoim podpisie.. ![]() Jak zrobić aby był jakiś tam napis, a po kliknięciu przenosiło nas na daną stronę?
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też spróbuję, bo nigdy nie umialam ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- aaa, udało się dziekia jak zrobić kilka cytatów w jednym poście? |
|
|
|
|
#3053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
miałam do wyboru prenatal albo femibion. ponieważ po prenatalu wcześniej było mi niedobrze więc kupiłam femibion natal 2
|
|
|
#3054 |
|
Zadomowienie
|
Lukrecja cieszę się, że z dzidziusiem wszystko oki!! i że miałaś usg przez brzuch
ja miałam takie i takie. siedziałam u doktorka chyba z 50min. jak wchodziłam nikogo nie było w poczekalni, a jak wychodziłam to już z 5 lasek siedziało. pewnie były bardzo zadowolone, no ale cóż pierwsze genetyczne robi się tylko raz w życiu![]() Colds taaakiego smaka mi zrobiłaś na ten kompot, że musiałam sobie wypić chociaż tymbarka wiśniowego Dziewczyny, te które mają mdłości/wymioty- dopiero teraz się pokapowałam, że dobór witamin w ciąży nie jest bez znaczenia. Myślałam, że wszystkie są podobne, bo niby są, ale biorąc pregna plus wymiotowałam po nich od razu, bo mają kwas dha, odbijało mi się tłuszczem rybim i od razu był zwrot(zresztą poprzedni doktorek powiedział żebym sobie wybrała z 3 jakie zaproponował-więc obojętnie jakie). a wczoraj doktorek przepisał mi prenatal complex, który jest na poranne mdłości i problemy trawienne i nie ma w składzie tego kwasu, a ma dodatkowo np. imbir |
|
|
|
#3055 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to klikasz ten znaczek na środku co jest tam gdzie cytowanie to obok jest taki inny i to jest multicytowanie no i se zaznaczasz po kolei jakie posty chcesz cytować i jak klikniesz odpowiedz to ci wszystkie są zacytowane i pod kazdym mozesz odpowiedzieć coś
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
pod każdym postem między opcją "odpowiedz" a "cytuj" masz środkową ikonkę. jeśli chcesz zacytować kilka postów przy każdym poście klikasz na tą właśnie środkową ikonkę, podświetli się na pomarańczowo, a gdy już zaznaczysz w ten sposób wszystkie posty, na które chcesz odpowiedzieć, przy ostatnim klikasz "cytuj" i otworzy Ci się wówczas okno do odpisywania. No i po kolei na każdy możesz odpowiadać
|
|
#3058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki wielkie!!! kochana jesteś moja zieleń trochę blednie dzięki Tobie |
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak samo było u brata mojego męża. Wszyscy chłopaka obstawiali, bo u mojego męża w rodzinie to praktycznie same chłopy, więc jak lekarz powiedział, że córka, to ten się obraził i oburzony był, że jak to córka? a jak mała się urodziła, to oczywiście córeczka tatusia i skacze koło niej jak głupol jakiś
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
Lucia wsio wyjaśniła więc teraz powinno być wszystko piknie
zjadłam rogala z mlekiem i mi słodko bleeee
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

. Większość siusiakow coś widze,żeby u mnie nawet jak jest to odpadł hee
. I któraś mi zabrala sloneczko,nie ladnie tak

bo jak mężowi koszulek nie poprasuje to chodzi w takich, bo po co ma deske i żelazko wyciągać

i tak jak Konczi pisała. Sok z malin można pić, ale nie z liści z malin
czyli mamy drugą dziewczynkę ? bosko !!!
klask i:
a przecież dopiero co był test