Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 09:18   #3031
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

..Lucia ciesze sie ogromnie i gratuluje siusiaka. Większość siusiakow coś widze,żeby u mnie nawet jak jest to odpadł hee. Ja wczoraj mialam okropny ból głowy ale nic nie stosowalam,samo przeszlo. A dzisiaj mam drugi dzien porzadkow bo rozlozylam sobie na dwa dni. I jakies przemeblowanie mi sie marzy. Na obiadek mam jeszcze zupke,a na drugie danie nie wiem. I któraś mi zabrala sloneczko,nie ladnie tak

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 09:21   #3032
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
..Lucia ciesze sie ogromnie i gratuluje siusiaka. Większość siusiakow coś widze,żeby u mnie nawet jak jest to odpadł hee. Ja wczoraj mialam okropny ból głowy ale nic nie stosowalam,samo przeszlo. A dzisiaj mam drugi dzien porzadkow bo rozlozylam sobie na dwa dni. I jakies przemeblowanie mi sie marzy. Na obiadek mam jeszcze zupke,a na drugie danie nie wiem. I któraś mi zabrala sloneczko,nie ladnie tak

Anusia to nie ja u mnie też zgasło .... szukać trzeba dalej

lece mamuśki będę później !
pa!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 09:22   #3033
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

helo mamusie wrocilam wlasnie z pobrania krwi juz mam dosyc tego na miesiac mam spokoj
na sniadanko dzis kupilam sobie pomidorka salate i ogorasa ale zdrowe sniadanko dzis bede jesc
Lukrecja gratuluje udanej wizyty i siusiaka

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 09:24   #3034
sylwia-0071
Raczkowanie

u mnie tez szaro i ponuro i jakby tego bylo malo to deszcz pada
sylwia-0071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 09:31   #3035
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

u mnie też coś o deszczu mówili, więc musze pranie z balkonu schować i kurcze jutro znów prasowanie bo jak mężowi koszulek nie poprasuje to chodzi w takich, bo po co ma deske i żelazko wyciągać

Narazie oprócz Sojki to każda ma chłopaka. Dziewczynki są takie słodziutkie
Cieszę się bardzo, że wszystko z dzieciaczkami ok, że wizyty udane, że brak przyrych informacji.
Teraz się żegnam, ide myć ząby i do dentysty wracam jutro i będę cały dzień. Pa
Stary 2012-03-21, 09:41   #3036
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

hej dziewczynki kilka dni mnie nie było ale miałam cały dom dla siebie bo nie było teściowej więc był taki zapał do pracy że do kompa się nie chciało siadać a tak w temacie to byłam w poniedziałek na wizycie i okazało się że nasz upragniony chłopczyk nie ma siusiaka a poza tym waży już jakieś 25 deko
Stary 2012-03-21, 09:44   #3037
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry
A słonko u mnie jest Co prawda co pewien czas za chmurką ale jest.
Ja też wczoraj za porządki się wzięłam, przejrzałam Pauli ubrania, co za małe, co juz lżejszego wyciągnąć i w konsekwencji mam 5 kupek za małych ubrań i muszę to trzymać dopóki nie okaże się czy chłopak czy dziewczynka. Liczyłam że mi w poniedziałek powie, bo byliśmy już 13t, ale stwierdził że na tym etapie nie wiadomo, bo siusiak może być obrzęknięta wargą sromową. On sie nie podejmuje. I musze czekać dalej. Z Paulą dopiero w 20t się dowiedziałam bo moja pani doktor tak samo mówiła. Ech no nic wolę poczekać i mieć więcej niż 50% pewności
Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
i pan doktor powiedział że bardzo jest grzeczny dzidziuś i że lubi pokazywać co ma między nóżkami
No to na pewno facet
Stary 2012-03-21, 09:53   #3038
katarzinka
Wtajemniczenie

widzę, że humorki dopisują

a ja wracam do pracy - tylko coś mi się słonko schowało
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 10:11   #3039
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Lukrecja gratuluje chłopczyka i dobrych wyników!

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Wczoraj spotkałam się z koleżanką, która jest w 26 tc, przez ostatnie 3 tygodnie przytyła sobie 5 kilogramików. Wcześniej przez całą ciąże 4. Więc nie ma dziewczyny co płakać, że się kg przybyło, później to będzie mega przybieranie na wadze. Sama księżniczka 3 tygodnie wcześniej ważyła 600 gram teraz 1 110 g.
To mało pocieszające mi się wcale nie chce przybierać na wadze.
Stary 2012-03-21, 10:12   #3040
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki kilka dni mnie nie było ale miałam cały dom dla siebie bo nie było teściowej więc był taki zapał do pracy że do kompa się nie chciało siadać a tak w temacie to byłam w poniedziałek na wizycie i okazało się że nasz upragniony chłopczyk nie ma siusiaka a poza tym waży już jakieś 25 deko
gratuluję dziewczynki moja mama była by szczęśliwa jak bym ja miała dziewczynke.. no moze siusiak jeszcze odpadnie ale... wątpię ja się cieszę tatuś też ale niestety nikt po za tym
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 10:12   #3041
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cześć kobiety
Ja już od jakiejś 4 rana nie śpie bo ekscytacja czy kupie wózior dzisiaj
Jeszcze godzinka i budze chłopka bo z nocki wrócił przed 7, zjemy obiadek i w droge Wczoraj na spacerku widziałam pełno tych wóziorków co ja chce i chyba pół miasta z takimi bedzie śmigać , no tylko kolor "inkszejszy" :P
Wróce tu chyba dopiero jutro na wieczór bo chłopek ma wolne więc trza z nim posiedzieć - chyba że mnie wpieni i jeszcze mnie czeka wizyta jutro u internisty bo jej wyniki musze dać. A tak mi sie nie chce że szok
To trzymajcie sie laseczki i nie nabazgrolcie zas tak dużo :P
Papule

Aha a czy ktoras z Was bierze witaminki Prenatal Classic??
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 10:16   #3042
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
gratuluję dziewczynki moja mama była by szczęśliwa jak bym ja miała dziewczynke.. no moze siusiak jeszcze odpadnie ale... wątpię ja się cieszę tatuś też ale niestety nikt po za tym
moja mama też była przeszczęśliwa chociaż dawno mówiła że najważniejsze żeby było zdrowe a płeć nieważna bo przecież i tak będziemy mieli więcej dzieci to może uda się mieć i chłopca i dziewczynkę u mnie tatuś to niby mówi że się cieszy ale wiem ze wolałby mieć synka...
Stary 2012-03-21, 10:20   #3043
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Ja teraz co chwile mam ochotę na kanapkę z jajkiem, pomidorem i ketchupem
Ogólnie wszystko co pomidorowe baaardzo mi smakuje, a kiedyś za bardzo pomidorów nie lubiłam.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Gratuluję! Na synka jeszcze przyjdzie pora, a jak nie, to mężuś będzie miał same księżniczki w domu.
Faaajnie, to już wiesz, że możesz kupować różowe ubranka
Stary 2012-03-21, 10:25   #3044
sylwia-0071
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Cześć kobiety
Jeszcze godzinka i budze chłopka bo z nocki wrócił przed 7, zjemy obiadek i w droge Wczoraj na spacerku widziałam pełno tych wóziorków co ja chce i chyba pół miasta z takimi bedzie śmigać , no tylko kolor "inkszejszy" :P
Wróce tu chyba dopiero jutro na wieczór bo chłopek ma wolne więc trza z nim posiedzieć - chyba że mnie wpieni i jeszcze mnie czeka wizyta jutro u internisty bo jej wyniki musze dać. A tak mi sie nie chce że szok
Papule

ja biore Prenatal Classic

u mnie w domu prowadzone sa zaklady o plec dziecka narazie jest 3 do 2 na dziewczynke chlopca juz mam, 12 letniego teraz musi byc dziewczynka, moi rodzice obstawiaja siusiaka

Edytowane przez sylwia-0071
Czas edycji: 2012-03-21 o 10:29
Stary 2012-03-21, 10:26   #3045
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
No właśnie, ja nie biorę żadnych witamin. Lekarz nic mi nie wspomniał ani o witaminach ani o tym, żeby przestać brać kwas foliowy... Trochę mi się to nie podoba. Z tego co Was czytam to wnioskuję, że czas najwyższy zmienić Folik na coś innego.
Stary 2012-03-21, 10:30   #3046
colds
Zakorzenienie

Lucia - gratuluję wizyty i siusiora!!!

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
To mało pocieszające mi się wcale nie chce przybierać na wadze.
Ojj, mi też nie
Teraz czuje się jak słoniątko, a wcale nie chce być słonicą

Cytat:
Gratuluję córci

I co do tych nieszczęsnych malin..
Poszukałam, poszperałam i tak jak Konczi pisała. Sok z malin można pić, ale nie z liści z malin .
Więc nadal mogę delektować się moją herbatką

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
No właśnie, ja nie biorę żadnych witamin. Lekarz nic mi nie wspomniał ani o witaminach ani o tym, żeby przestać brać kwas foliowy... Trochę mi się to nie podoba. Z tego co Was czytam to wnioskuję, że czas najwyższy zmienić Folik na coś innego.
Mój Doktorek nadal kazał brać Folik + witaminki jakieś.
I biorę vita miner prenatal.
Stary 2012-03-21, 11:10   #3047
Konczita
Zakorzenienie

Lucia wejdź na gg !

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwia-0071 Pokaż wiadomość
u mnie tez szaro i ponuro i jakby tego bylo malo to deszcz pada
chyba Twoja pogoda przywędrowała do mnie też ...

Cytat:
czyli mamy drugą dziewczynkę ? bosko !!!

Cytat:
eee no co Ty ja też się bardzo cieszę klask i:

Cytat:
Cześć kobiety
Papule

Czyli zakup pierwszy będzie konkretny - czekamy na relację i oczywiście na foteczki

Cytat:
Ja teraz co chwile mam ochotę na kanapkę z jajkiem, pomidorem i ketchupem
Ogólnie wszystko co pomidorowe baaardzo mi smakuje, a kiedyś za bardzo pomidorów nie lubiłam.
Gratuluję! Na synka jeszcze przyjdzie pora, a jak nie, to mężuś będzie miał same księżniczki w domu.
Faaajnie, to już wiesz, że możesz kupować różowe ubranka

ja dzisiaj tez jadłam kanapunie z jajuszkiem ale z majonezem ... a najbardziej pomidorowe to smakuje mi makrela w sosie pomidorowym - mniam !
Stary 2012-03-21, 11:17   #3048
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Haaaaaaj! Zanim nadrobię was ( na szczęście tylko 1,5 strony ) to muszę napisać że:

Byłam jak wiecie wczoraj na USG genetycznym no i bałam sie ze bobra mi spenetrują tysz ale na szczęście nie doszło do tego Oglądaliśmy dzidziusia, pan doktor sie podniecał DOSŁOWNIE jaka to ja jestem przezierna mówił nooo pięknie pani jest przezierna! No cudnie! jak górska woda! pięknie widać! bosze najlepsze ze kiedyś na usg brzucha ze 3 lata temu tez sie babka zachwycała ze jestem przezroczysta dosłownie wszystko wida ć jak na dłoni

No ale do dzidziusia idżmy Pan doktor ciągle mówił ze dzidziuś piękny ze pięknie widać że sie rzadko zdarza żeby taki obraz był czyściutki i żeby dzisiuś taki piękny i że grzeczny bardzo bo leżał sobie grzecznie jak go pan doktor mierzył upatrty był nie chciał się naprężyć do jednego pomiaru po mamusi to ma ssał paluszka sobie i leżał patrzył sobie na nas czasami i ma 6,1 cm długości, tętno 166, przezierność 1,6 , w główce wszystko pięknie, serducho pan doktor powiedział wali jak młot bardzo zdrowe i silne ma podobno , rączki ma dwie i nóżki też a pomiędzyyyy Mamusia wiedział no mamusi nikt nie oszuka CHŁOPAK!!! na 90% co prawda bo pan doktor mói ze potwierdzić trzeba na następnym USG bo moze to być skóra zawinięta tysz ale raczej nie no nawet TŻ sam to zauważył i nic nie powiedział potem ja to widziałam i krzycze: widziałam chyba siusiaka pnie doktorze no i pan doktor mówi: no właśnie nie chciałem mówić bo jeszcze nie ma 100% pewności ale wygląda na to że to chłop jak dąb rośnie i pyta a mamusia co chciała? no i ja mó3wie ze mamusi obojętne ale wiedziała od testu ze to chłopak tam siedzi uśmialiśmy się i było cudnie nananananana
czyli z kalendarzem chińskim się sprawdzi jak mu siusiak nie odpadnie wstawie wam za chwilkę zdjęcie na maila

a i prosze o zmianę terminu porodu ba 28.09.2012 bo jak się okazuje i z OM i z USG wychodzi że ciąża ma 12t + 5 dc i idealnie się pokrywa własnie to sie pan doktor zdziwił jejejeje czyli jestem wrześniowa mama
Gratuluję synka I super, że wszystko dobrze

Nynka, gratuluję dziewczynki

U mnie wszyscy obstawiają , że będzie chłopiec. Ale nam jest wszystko jedno. Sama sobie chyba wmówiłam, że mam przeczucie na chłopca bo wszyscy mi tak gadają. Ale tak na prawdę to nie mam pojęcia, a ciekawość coraz większa. Mam nadzieję, że w poniedziałek się ujawni.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:22   #3049
colds
Zakorzenienie

Kobitki, nie mogę doczekać się dzisiejszej wizyty!
Czuję, że wszystko jest doobrzeee
Stary 2012-03-21, 11:24   #3050
katarzinka
Wtajemniczenie

a ja powiem, że czas pędzi jak szalony i za niecały miesiąc mam USG połówkowe (choć w sumie to już będzie 21tydzień) a przecież dopiero co był test
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:28   #3051
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a ja powiem, że czas pędzi jak szalony i za niecały miesiąc mam USG połówkowe (choć w sumie to już będzie 21tydzień) a przecież dopiero co był test
Nooo. My za tydzień zaczynamy 5ty miesiąc

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Takie pytanko mam Bo kompletnie zapomniałam, a chciałam aktualizować link w swoim podpisie..
Jak zrobić aby był jakiś tam napis, a po kliknięciu przenosiło nas na daną stronę?
Stary 2012-03-21, 11:33   #3052
Elmiria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
sylwia jeżeli chcesz zacytować piknie kogoś wypowiedź to po prawej stronie masz poniżej owego tekstu cytuj klikasz na to i pięknie się cytuje

ja też spróbuję, bo nigdy nie umialam

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

aaa, udało się dzieki

a jak zrobić kilka cytatów w jednym poście?
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:35   #3053
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Haaaaaaj! Zanim nadrobię was ( na szczęście tylko 1,5 strony ) to muszę napisać że:

Byłam jak wiecie wczoraj na USG genetycznym no i bałam sie ze bobra mi spenetrują tysz ale na szczęście nie doszło do tego Oglądaliśmy dzidziusia, pan doktor sie podniecał DOSŁOWNIE jaka to ja jestem przezierna mówił nooo pięknie pani jest przezierna! No cudnie! jak górska woda! pięknie widać! bosze najlepsze ze kiedyś na usg brzucha ze 3 lata temu tez sie babka zachwycała ze jestem przezroczysta dosłownie wszystko wida ć jak na dłoni

No ale do dzidziusia idżmy Pan doktor ciągle mówił ze dzidziuś piękny ze pięknie widać że sie rzadko zdarza żeby taki obraz był czyściutki i żeby dzisiuś taki piękny i że grzeczny bardzo bo leżał sobie grzecznie jak go pan doktor mierzył upatrty był nie chciał się naprężyć do jednego pomiaru po mamusi to ma ssał paluszka sobie i leżał patrzył sobie na nas czasami i ma 6,1 cm długości, tętno 166, przezierność 1,6 , w główce wszystko pięknie, serducho pan doktor powiedział wali jak młot bardzo zdrowe i silne ma podobno , rączki ma dwie i nóżki też a pomiędzyyyy Mamusia wiedział no mamusi nikt nie oszuka CHŁOPAK!!! na 90% co prawda bo pan doktor mói ze potwierdzić trzeba na następnym USG bo moze to być skóra zawinięta tysz ale raczej nie no nawet TŻ sam to zauważył i nic nie powiedział potem ja to widziałam i krzycze: widziałam chyba siusiaka pnie doktorze no i pan doktor mówi: no właśnie nie chciałem mówić bo jeszcze nie ma 100% pewności ale wygląda na to że to chłop jak dąb rośnie i pyta a mamusia co chciała? no i ja mó3wie ze mamusi obojętne ale wiedziała od testu ze to chłopak tam siedzi uśmialiśmy się i było cudnie nananananana
czyli z kalendarzem chińskim się sprawdzi jak mu siusiak nie odpadnie wstawie wam za chwilkę zdjęcie na maila

super! gratulacje Lukrecja
Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość

a mnie dzisiaj tak glowa nawala ze hej. napiszcie co tam mozna na to brac. no-spe o ile dobrze pamietam.
umieram od tego bólu głowy... pochmurno i pewnie niskie ciśnienie jest więc trzeba ewakuować się do łózia i odpocząć

Cytat:

miałam do wyboru prenatal albo femibion. ponieważ po prenatalu wcześniej było mi niedobrze więc kupiłam femibion natal 2

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:38   #3054
m_moni
Zadomowienie

Lukrecja cieszę się, że z dzidziusiem wszystko oki!! i że miałaś usg przez brzuch ja miałam takie i takie. siedziałam u doktorka chyba z 50min. jak wchodziłam nikogo nie było w poczekalni, a jak wychodziłam to już z 5 lasek siedziało. pewnie były bardzo zadowolone, no ale cóż pierwsze genetyczne robi się tylko raz w życiu
Colds taaakiego smaka mi zrobiłaś na ten kompot, że musiałam sobie wypić chociaż tymbarka wiśniowego
Dziewczyny, te które mają mdłości/wymioty- dopiero teraz się pokapowałam, że dobór witamin w ciąży nie jest bez znaczenia. Myślałam, że wszystkie są podobne, bo niby są, ale biorąc pregna plus wymiotowałam po nich od razu, bo mają kwas dha, odbijało mi się tłuszczem rybim i od razu był zwrot(zresztą poprzedni doktorek powiedział żebym sobie wybrała z 3 jakie zaproponował-więc obojętnie jakie). a wczoraj doktorek przepisał mi prenatal complex, który jest na poranne mdłości i problemy trawienne i nie ma w składzie tego kwasu, a ma dodatkowo np. imbir
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:42   #3055
sylwia-0071
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

aaa, udało się dzieki

o to mamo chciałam spytać
Stary 2012-03-21, 11:42   #3056
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:

aaa, udało się dzieki

no to klikasz ten znaczek na środku co jest tam gdzie cytowanie to obok jest taki inny i to jest multicytowanie no i se zaznaczasz po kolei jakie posty chcesz cytować i jak klikniesz odpowiedz to ci wszystkie są zacytowane i pod kazdym mozesz odpowiedzieć coś
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:46   #3057
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
--------

aaa, udało się dzieki

pod każdym postem między opcją "odpowiedz" a "cytuj" masz środkową ikonkę. jeśli chcesz zacytować kilka postów przy każdym poście klikasz na tą właśnie środkową ikonkę, podświetli się na pomarańczowo, a gdy już zaznaczysz w ten sposób wszystkie posty, na które chcesz odpowiedzieć, przy ostatnim klikasz "cytuj" i otworzy Ci się wówczas okno do odpisywania. No i po kolei na każdy możesz odpowiadać

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:46   #3058
sylwia-0071
Raczkowanie

Cytat:

no to klikasz ten znaczek na środku co jest tam gdzie cytowanie to obok jest taki inny i to jest multicytowanie no i se zaznaczasz po kolei jakie posty chcesz cytować i jak klikniesz odpowiedz to ci wszystkie są zacytowane i pod kazdym mozesz odpowiedzieć coś

dzięki wielkie!!! kochana jesteś moja zieleń trochę blednie dzięki Tobie
Stary 2012-03-21, 11:47   #3059
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
moja mama też była przeszczęśliwa chociaż dawno mówiła że najważniejsze żeby było zdrowe a płeć nieważna bo przecież i tak będziemy mieli więcej dzieci to może uda się mieć i chłopca i dziewczynkę u mnie tatuś to niby mówi że się cieszy ale wiem ze wolałby mieć synka...
Nynka teraz tak gada, że wolałby mieć synka a jak mała się w niego zapatrzy, bo dziewczynki tak mają, to świata poza nią nie będzie widział tak samo było u brata mojego męża. Wszyscy chłopaka obstawiali, bo u mojego męża w rodzinie to praktycznie same chłopy, więc jak lekarz powiedział, że córka, to ten się obraził i oburzony był, że jak to córka? a jak mała się urodziła, to oczywiście córeczka tatusia i skacze koło niej jak głupol jakiś
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 11:47   #3060
Konczita
Zakorzenienie

Lucia wsio wyjaśniła więc teraz powinno być wszystko piknie

zjadłam rogala z mlekiem i mi słodko bleeee

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości