![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
kupilam wczoraj sledzika w smietanie [z ogoreczkem cebulka i jablkiem] z firmy lister dla biedronka - wiec taniej, bo nie pod nazwa lister, tylko marineo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |
Zakorzenienie
|
dobrze że ci przepisała coś a mówiła czego to wina?czy kosmówka się odkleja?
Cytat:
![]()
![]() |
#3933 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
#3935 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
Hej
Rozłożyłam się na całego i siedzę w domu, a dziś w przedszkolu powitanie wiosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Kliwia ja kiedyś będąc na zakupach w realu kupiłam szproty w sosie pomidorowym w wersji made in real, były pyszne ![]() Baja zdrówka życzę ![]() ja tylko na chwilkę, uciekam się szykować i do pracy
#3938 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
moje dziecię buszuje od 6 rano
![]() w pokoju mam taki boordel ale taki boordel ze szok rozłozyło mnie na całego nawet nie miałam siiły sie zwlec z łózka wiec młoda robiła sajgon a ja lezała patrzyła co ona wyprawia ile ona ma siły ![]()
![]() |
#3940 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
kurde a u nas ladnie, ale wieje brrrrrrrrrrrrrrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
u mnie dziś słońca brak
#3943 |
Zakorzenienie
|
czesc
U mnie dzis pogoda w miare, ale wiatr troche wieje. Bylismy z Tomciem na pochodzie w przedszkolakami z okazji przywitania wiosny. Teraz padl i zasypia. Ja zabieram sie za fitness ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
U mnie też w miarę ładna pogoda, ale ze spacerem czekam na męża, a co niech też się z nami przejdzie
![]() Posprzątałam salon, Marcela próbuje spać, ale słyszę przez nianię, że coś jęczy. Nie zaglądam na razie co by jej nie rozpraszać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas dzisiaj też był przemarsz z okazji wiosny i generalnie to jestem padnięta... Ktosiu to idź spać z Marcelką, ja tam z chęcią dołączę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
Samba, Mona ![]() Anika zdrówka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() superrrrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a my mięliśmy dziś szał.... przywitanie wiosny, zielony dzień, wielki pochód z marzanną i gaikiem ![]() ale pogoda bardzo fajna więc się wszytko udało Cytat:
a mnie dziś pani dyr uraczyła informacją, że jako że pani vice dyr nie ma bo jest na l4 to ona przyjdzie na jutrzejsze moje zajęcia i uwaga przyjdzie z dwoma dziewczynami które robią staż, żeby mogły pooglądać moje zajęcia a potem ona z nimi je będzie analizować, bo chce sprawdzić jak one znają metody pracy formy aktywizacji dzieci itd.. i że mam się nie stresować bo na pewno będzie super, i że bardziej ona chce popatrzeć na ich wiedze niż na moje zajecia ![]() więc będą rodzice, dwie licealistki bo mają dzień przedsiębiorczości, moja opiekunka stażu, dyra i dwie nauczycielki.. czemu nie... a jeszcze mam jutro od 7 do 16.30 ![]() miodzio!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-03-21 o 12:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
Marta aaa bo czekałam aż reszta rzeczy do łóżeczka przyjdzie i wtedy chciałam cyknąć zdjęcie
![]() uuu to niezły dzień przed Tobą, ale poradzisz sobie. A mi zostały jeszcze 3 dni pracy. Z tym, że jutro i w piatek mam rekolekcje więc bez zajęć. I tak sobie gdybam, że chyba dobrym gestem by było jakbym na koniec zaniosła ciasto do dyrekcji i się pożegnała. Bo tak głupio wyjść i koniec. A wiem, że dyrekcja to lubi. Bo jak dostałyśmy kasę na zagospodarowanie to też byłyśmy z ciastem, bo tak nam w sekretariacie doradzili. |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Wtajemniczenie
|
ania84 chyba tak. Teraz mieszkamy na Rokitnicy więc o ile sobie przypominam to jeszcze bliżej do Ciebie, bo chyba na Miechowicach mieszkanie kupiliście, dobrze pamiętam?
49 metrów to rzeczywiście nie jest mały metraż, ale użytkujemy tylko 30m, bo 19 metrów ma pokój na górze, a tam tylko śpimy. Jednak narazie takie mieszkanie nam wystarcza. Tym bardziej, że wykombinowaliśmy sobie, że jak już to mieszkanie, które kupiliśmy przed ślubem od tej starszej pani będzie nasze to zamienimy je na większe, a to w którym mieszkamy teraz będziemy wynajmować. Chciałabym z Wami częściej popisać, ale nie mam czasu, bo przez okres, który remontowaliśmy mieszkanie mieszkaliśmy u mojej mamy, a tam w koło cała rodzina mieszka i ciągle ktoś przychodził do Bartusia iq teraz nie chce się sam bawić, bo tam ciągle ktoś był, a tutaj jak mąż idzie do pracy jesteśmy sami. Chodzimy na spacery, ale jak wrócimy do domu to cały czas się muszę zajmować Bartusiem. Powoli już się tego oducza, ale jeszcze troszkę minie zanim znowu zacznie się sam bawić.
![]() |
#3951 | ||
Zakorzenienie
|
proponuję książkę kucharską albo kwiata w doniczce
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Myślę że z tym słodkim pożegnaniem to swietny pomysł ![]() Mam dzisiaj smutny dzień... o 8 dowiedziałam się że bardzo fajny kolega z pracy miał wypadek i zmarł ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ciasto to miły gest na pewno będzie dyr miło, dla koleżanek z którymi pracujesz też byś mogła wziąć, i dla dzieci cukierachy u nas żegnamy sie z wszystkimi nauczycielami, u was tego za dużo, ale jakieś cukerki postawione w pokoju nauczycielskim, z karteczką smacznego i twoje imie i nazwisko, na pewno by było miło
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem czy zanieść w poniedziałek?? Mam na 7 do pracy i kończę o 12. Nie wiem czy dyrekcja od razu będzie wolna czy będzie trzeba czekać. A na 15 mam położną umówioną. Czy na spokojnie we wtorek jak będę szła ze zwolnieniem i wtedy będę miała cały dzień. Gold o kurcze... ![]() Zdjęcie łózeczka już wrzuciłam. Na razie tak na surowo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
dla mnie zdecydowanie w poniedziałek,
bo niektórzy nie muszą wiedzieć że się pojawisz we wtorek ze zwolnieniem i moze być tak dziwnie.. czy już ci mówić do widzenia czy jeszcze nie. to tak trochę będzie wyglądać ze znikasz bez pożegnania.. a jak masz na 7, to na spokojnie zaniesiesz ciasto do dyrekcji ona przez cały dzień znajdzie chwile to do kawy sobie zje, cukierki do pokoju n-skiego też, bynajmniej będą się schodzić to będą się częstować. a przynajmniej wszyscy jasno będą wiedzieć że to dziś ostatni dzień i nie będą skrępowani żeby cię wyściskać. a tak co znikniesz i tyle.. przynajmniej dasz im jasno do wiadomości że to dziś ostatni dzień i co co będą chcieli też będą mogli się pożegnać, bo we wtorek to ani nie wiesz o której ani na ile.. i dzieciaki czy te twoje babki też w poniedziałek, powiesz dzieciom do widzenia pożegnasz się i tyle.. dla mnie elegancko jest się pożegnać ostatniego dnia w pracy, bo potem to tylko odwiedzinki ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- aż mi ciarki przeszły
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-03-21 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
Marta no może i tak. W sumie mąż ma do pracy na 9 to mogę go poprosić aby mi ciasto do szkoły przywiózł. To nie będę sama rano latała. Tylko wcześniej je zamówię aby czekało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo patrz w poniedziałek dajesz ciasto żegnasz się elegancko bo to ostatni twój dzień.. a tak to co... jesteś w pracy wychodzisz i tyle? bez słowa, po "angielsku" a ze tak powiem ani dzieci ani nauczyciele nie musza wiedzieć kiedy przyjdziesz czy przyjdziesz itd.. a znowu powiedzieć do widzenia ciasto przyniosę jutro na pożegnanie.. to tak nie halo..
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie.
Dobra, zaniosę je w poniedziałek. Tylko kurcze... nie mogę wyskoczyć w trakcie zajęć bo.... moja pomoc sobie nogę złamała w poniedziałek ( w pracy) i ma zwolnienie... jestem sama cały dzień z dziećmi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
a nie masz nikogo w sali obok? żeby ich przypilnował? a jakaś woźna etc? albo pomoc z 2 zerówki?
![]() |
#3959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za życzenia zdrowia, innym choruszkom też życzę dużo zdrówka ![]() Mam tak zawalony nos, że szok, nic a nic mi nie schodzi, robiłam już 2 inhalacje parą i okłady ciepłe na nos i niewiele to dało. Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2012-03-21 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
Baja zdrówka.
Niestety dziewczyny jestem jedyną zerówką, która na rano pracuje. 2 pozostałe ma na popołudnie. A dam sobie rękę uciąć, że to nie będzie wyjście na 5 min ![]() No nic, mam nadzieję, ze tego dnia dyrekcja nie wybędzie wcześniej ze szkoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.