Powiększanie piersi cz.7 - Strona 339 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 21:00   #10141
Nadinka2
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Yhyy Viva zarobiłas juz cos??? ja w takie rzeczy nie wierze!
Stary 2012-03-21, 21:03   #10142
kicia_nh
Zadomowienie

Viva Ty lepiej napisz jak Twoje piersiątka? Jest jakaś poprawa? Ja ten tekst co wkleiłaś już setki razy widziałam i moja koleżanka raz dla beki i z ciekawości wysłała pieniążki. Nic na tym nie zyskała. Niewiele można stracić, ale jak mówiła to zwykła ściema

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:08   #10143
grazia78
Raczkowanie

Dobry wieczór cycolinki
Ja jak zwykle jak na razie z doskoku niestety cały czas tkwię z pakowaniem w kartony rzeczy i przewożeniem na nowe mieszkanko boszeeeeee już mam dosyć jestem wycieńczona z tą przeprowadzka cały czas myję i ścieram a tam jeszcze ten sam biły pył szlak mnie trafia
kochane byłam dzisiaj na konsultacji u dr. Witwickiego jest z moimi panienkami ok pan doktor powiedział,że mam pięknie zrobione cycunie. Ale miałam mieć pod mięsień a okazało się,że mam pod gruczoł więc mój doktorek mnie wyrolował mam masować cycunie dostałam maść na smarowanie blizn bo niestety mi one pozostały. Do roku powinny zniknąć,jeżeli nie będę musiała iść na laserowe likwidowanie blizn zobaczymy jak to będzie
A tak pozatym gratulacjones wielgane dla nowych cycyolinekbuziam was dziewczynki
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:21   #10144
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Kurde czytam ile wy macie w biodrach... ja mam 108!!!! :/ to te piersi to mi raczej nie wyrównają wymiarów :///

jejku mam jakieś schizy, cały czas się zastanawiam jak ja będę wyglądała PO...boję się ( chlip że coś nie wyjdzie takiego pecha mam z tą całą operacją od początku samego!
co Ty się boisz ja też mam 108 w biodrach... tzn. miałam przed operacją bo teraz to się boję zmierzyć przy 170cm wzrostu i wadze teraz po operacji-73kg
a Ty jak wymiary?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:36   #10145
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
co Ty się boisz ja też mam 108 w biodrach... tzn. miałam przed operacją bo teraz to się boję zmierzyć przy 170cm wzrostu i wadze teraz po operacji-73kg
a Ty jak wymiary?

Tonia, Ise, Olivka ja nie wiem, ale coś mi się zdaje, że wy się kiepska mierzycie i tyle, bo to mi się zdaje nieprawdopodobne patrząc na zdjęcia.... Ważne w jaki rozmiarek spodni pupy wchodzą, a nie jakieś mierzenie....Jak widzę Olivkę w tych legginsach to nie widzę tej grubości i to samo się tyczy reszty towarzystwa.... Wy w życiu nie widziałyście grubasów i tyle

Co to za spamy tu się plączą Dajcie spokój z jakimiś łańcuszkami please, bo z tego nic dobrego jeszcze nikomu nie przyszło....

Cześć Grazia Jak to pod gruczoł??? Co Ty mówisz? Odzywaj się częściej. Buzia!
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:42   #10146
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór cycolinki
Ja jak zwykle jak na razie z doskoku niestety cały czas tkwię z pakowaniem w kartony rzeczy i przewożeniem na nowe mieszkanko boszeeeeee już mam dosyć jestem wycieńczona z tą przeprowadzka cały czas myję i ścieram a tam jeszcze ten sam biły pył szlak mnie trafia
kochane byłam dzisiaj na konsultacji u dr. Witwickiego jest z moimi panienkami ok pan doktor powiedział,że mam pięknie zrobione cycunie. Ale miałam mieć pod mięsień a okazało się,że mam pod gruczoł więc mój doktorek mnie wyrolował mam masować cycunie dostałam maść na smarowanie blizn bo niestety mi one pozostały. Do roku powinny zniknąć,jeżeli nie będę musiała iść na laserowe likwidowanie blizn zobaczymy jak to będzie
A tak pozatym gratulacjones wielgane dla nowych cycyolinekbuziam was dziewczynki
O kurcze ja bym chyba odszkodowania zadala, przeciez to całkiem inna sprawa pod miesień a gruczoł, te piersi całkiem inaczej się zachowają za jakis czas...

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

A wiecie co, najwieksze krzywusy mam ja. Nie dość że krzywe, jedna brodawka patrzy w sufit, pod piersia mam stary fałd to jeszcze autostrada i blizny brzydkie (ktore ścinam za tydzien).
Wstawię na sekunde zdjecia do albumu, potem skasuję bo mam duzo przyjaciol. zobaczcie same masakra

juz są w albumie wyjsciowka
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:42   #10147
jooasi
Wtajemniczenie

viva szkoda, że zamiast powiedzieć nam co u Ciebie wklejasz spam

Grazia jak to pod gruczoł? zrobił ci doktor usg żeby to stwierdzić? tak na oko chyba się nie da...

na pozbycie się pyłu z mieszkania dobry jest nawilżacz. cały pył opadnie, woda z tej mgiełki go zwiąże i wszystko białe będzie ale posprzątasz sobie i spokój. ja byłam w szoku jak go włączyłam po wprowadzeniu się do nowego domu.

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-21 o 23:23
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 22:43   #10148
Nadinka2
Raczkowanie

Toniu dziekuje ja wlasnie tym sportowym zastąpiłam ten pancernik okropny! Kupilam juz drugi bo 75dd był mi troszke za ciasny w obwodzie i kupilam 80D i rewelka poprostu go nie czuje tzn idealne dopasowanie ,nie za ciasno ,nie za luzno
Stary 2012-03-21, 22:50   #10149
Agatau88
Zakorzenienie

Ale zaraz kasuje
Ogolnie buuu:/ no ale jakos zyje się było gorzej

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Jejku ze tez odważylam się wstawić takie zdjęcia no ale my tu jak rodzina więc ok

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
viva szkoda, że zamiast powiedzieć nam co u Ciebie wklejasz spam
Wlasnie masakra czasem to sie zastanawiam po co niektórzy piszą cokolwiek

Wiecie co, podam Wam moje konto, niech kazda wplaci po 10zł
Ze dwie stówki uzbieram, zarobię sobie, a co
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 23:01   #10150
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny jaką temperatue mają Wasze piersiątka? Mya czy coś takiego może mieć faktycznie miejsce czy to tylko złudzenie? hmmmm
ja mam temp ciała. ale pamiętam jak spacerowałam w nocy po operacji i wróciłam wymarznięta do łóżka. w miarę szybko się zagrzałam i mi było zimno w klatę (żebra?) od tych implantów. i raz pamiętam jak jechałam do tesco (tydzień po op) i zmarzłam to też mi implanty przemarzły i się długo grzały ciekawe jak będzie zimą
Stary 2012-03-21, 23:07   #10151
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ale zaraz kasuje
Ogolnie buuu:/ no ale jakos zyje się było gorzej

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Jejku ze tez odważylam się wstawić takie zdjęcia no ale my tu jak rodzina więc ok

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Wlasnie masakra czasem to sie zastanawiam po co niektórzy piszą cokolwiek

Wiecie co, podam Wam moje konto, niech kazda wplaci po 10zł
Ze dwie stówki uzbieram, zarobię sobie, a co
Ja tez sie dziwie sobie,ze wstawilam moja wyjściowke bo masakra ale poczułam ,ze my tu wszystkie musimy sie wspierac i TŻ był w szoku bo ja nigdy bym zdjęcia swojego nie wstawila...a jednak
Nr konta chętnie podam
Stary 2012-03-21, 23:10   #10152
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Tonia, Ise, Olivka ja nie wiem, ale coś mi się zdaje, że wy się kiepska mierzycie i tyle, bo to mi się zdaje nieprawdopodobne patrząc na zdjęcia.... Ważne w jaki rozmiarek spodni pupy wchodzą, a nie jakieś mierzenie....Jak widzę Olivkę w tych legginsach to nie widzę tej grubości i to samo się tyczy reszty towarzystwa.... Wy w życiu nie widziałyście grubasów i tyle

Co to za spamy tu się plączą Dajcie spokój z jakimiś łańcuszkami please, bo z tego nic dobrego jeszcze nikomu nie przyszło....

Cześć Grazia Jak to pod gruczoł??? Co Ty mówisz? Odzywaj się częściej. Buzia!
ja tam nie mówię, że jestem grubas tylko że mam 108 w biodrach. ja po prostu mam pupę no i teraz mi rośnie na boki, te bryczesy całe..
i też nie wiem co kto myśli jak się mówi XXcm w biodrach. bo jedni "w biodrach" nazywają największy obwód w pupie, a jedni "w biodrach" nazywają obwód w kościach biodrowych
więc ja w pupie mam 108cm i z powodu tego gruba się nie czuję. grube to ja mam nogi. dwa kloce bez kolan i nie wiem co z tym robić bo przez to w spódnicach ani w krótkich spodniach nie chodzę

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Toniu dziekuje ja wlasnie tym sportowym zastąpiłam ten pancernik okropny! Kupilam juz drugi bo 75dd był mi troszke za ciasny w obwodzie i kupilam 80D i rewelka poprostu go nie czuje tzn idealne dopasowanie ,nie za ciasno ,nie za luzno
pytałam doktora czy mogę sobie jakiś taki zastępczy kupić to mi nie pozwolił i powiedział, że mam przez dwa miesiące w tym chodzić i żadnych zamienników... lipa ogólnie :P
poza tym dalej nie wiem jaki mam kupić sobie rozmiar
Stary 2012-03-21, 23:17   #10153
jooasi
Wtajemniczenie

toniu on chce Cie 2 miesiące męczyć tym obciskiwaczem? oj wspólczuje masz chyba jako jedyna takie zalecenie więc pewnie ma swoje powody, mogłaś dopytać czemu tak długo.
Stary 2012-03-21, 23:40   #10154
mune
Raczkowanie

Cytat:
ja tam nie mówię, że jestem grubas tylko że mam 108 w biodrach. ja po prostu mam pupę no i teraz mi rośnie na boki, te bryczesy całe..
i też nie wiem co kto myśli jak się mówi XXcm w biodrach. bo jedni "w biodrach" nazywają największy obwód w pupie, a jedni "w biodrach" nazywają obwód w kościach biodrowych
więc ja w pupie mam 108cm i z powodu tego gruba się nie czuję. grube to ja mam nogi. dwa kloce bez kolan i nie wiem co z tym robić bo przez to w spódnicach ani w krótkich spodniach nie chodzę [COLOR="Silver"]
Ło jeżu, teraz nogi grube.....nie mogę..... jesteście super laski wszystkie i basta!!!! Cyce już mamy (niektóre prawie mają) to teraz już nic się nie liczy!!!

Dobra, to i ja się zmierzyłam i w tyłku to ja też mam 101 cm (sic!) a ostatnio kupiłam sobie rybaki rozmiar 36 (ze stretchem, ale zawsze to 36) ale pomiar robimy tak jak pisałaś, w kościach...i wtedy Ci wyjdzie pewnie z 95 na moje oko.

Mnie coś tam w lewym przeskakuje, to tak w kwestii cyców. Tak jakby też mnie ciągnęło....prawy jakiś jest lepszy. Nie alarmuję, ale nieprzyjemne to....mam nadzieję, że one się zwyczajnie układają i tyle

Agatko ja tam nie widzę żadnej tragedii, ładny, duży cyc!!! Zerknęłam na foty, to wyjściówka była bardziej krzywa, ładnie się wyrównało porównując ze stanem przed. Buzia

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-21 o 23:47
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 23:46   #10155
viva06
SPAMER
Nieopłacona reklama

jak juz napisalam na poczatku 200zł na konto przyszło.
Biust sie jeszcez nie wyrównał wiec wydaje mi sie ze nie mam o czym pisac, zadnych nowinek nie ma, byłam u innego lekarza powiedzial ze mam spokojnie czekac ...wiec czekam.
viva06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 00:22   #10156
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
toniu on chce Cie 2 miesiące męczyć tym obciskiwaczem? oj wspólczuje masz chyba jako jedyna takie zalecenie więc pewnie ma swoje powody, mogłaś dopytać czemu tak długo.
spytam we wtorek a mój TŻ ma 14. kwietnia urodziny i myślałam, że już będę mogła jakąś nice bieliznę sobie kupić a tu dupa :P chyba tylko jakąś koronkową koszulkę kupię, założę szybko przed TYLKO koszulkę i zaraz po z powrotem założę pancernik :brzyda l: taki mam plan.. O!

zastanawiam się dziewczyny, ile razy musiałyście jeździć do swoich lekarzy. ja u mojego, nie licząc operacji, byłam już 3 razy, we wtorek będzie 4. byłam tydzień po, 2 tygodnie-szwy, 4 tygodnie- strupki i zmiana pasa na górę, za tydzień 5 tygodni- nie wiem po co. każdy wyjazd praktycznie 100zł mnie kosztuje (ostatnio się zorientowałam, że jeździłam po autostradzie bez winiet nie wiedziałam, że trzeba kupić. nigdy nigdzie nie jeżdżę więc nie wiedziała. myślałam, że jak nie ma bramek to się nie płaci ) no a że ja bezrobotna to mnie każda stówka teraz boli, a miałam oszczędzać na wesele.. i zastanawiam się ile razy jeszcze mi każe tam jeździć...

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Ło jeżu, teraz nogi grube.....nie mogę..... jesteście super laski wszystkie i basta!!!! Cyce już mamy (niektóre prawie mają) to teraz już nic się nie liczy!!!

Dobra, to i ja się zmierzyłam i w tyłku to ja też mam 101 cm (sic!) a ostatnio kupiłam sobie rybaki rozmiar 36 (ze stretchem, ale zawsze to 36) ale pomiar robimy tak jak pisałaś, w kościach...i wtedy Ci wyjdzie pewnie z 95 na moje oko.
akurat nie bo ja mam nogi poważnie straszne kiedyś Wam wrzucę zdjęcia moich cudownych odnóży jutro (dzisiaj) wieczorem lub w piątek. nie dość, że nie mam kolan to jeszcze kostek takie bezkształtne kloce

co do rozmiarów.. ja z moją pupką nawet nieźle wychodzę, ale ze względu na klocki (j/w) nie jestem w stanie kupić mniejszych spodni niż 40-42. po prostu nie wchodzę w łydce i udzie a jak zaczynam się odchudzać to najpierw leci biust (teraz już nie będzie ) potem brzuch a potem... brak motywacji i znowu tyję

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

w ogóle jak tak czytam moje wypowiedzi to się zastanawiam czy dla kogoś one są zrozumiałe czy tylko dla mnie niestety jestem strasznie roztrzepana, mam otwarte 5 zakładek z odpowiedzią i wszędzie inaczej coś napisane, po drodze jeszcze mnie ktoś zagada i zapominam co miałam pisać.. także przepraszam Was, ale ja z leksza taka zwichrowana i nieogarnięta nigdy

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-03-22 o 00:19
Stary 2012-03-22, 06:38   #10157
kicia_nh
Zadomowienie

Ise 29.03 - 8
izzi42 29.03 - 8
sherry.b 18.04 - 28
issabel1 24.04 - 34
ania1919 27.04 - 37
MILENKA2012 09.05 - 49
kicia_nh 11.07 - 112
Olivkaa200 12.07 - 113

Miłego dnia

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 07:38   #10158
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ise 29.03 - 8
izzi42 29.03 - 8
sherry.b 18.04 - 28
issabel1 24.04 - 34
ania1919 27.04 - 37
MILENKA2012 09.05 - 49
kicia_nh 11.07 - 112
Olivkaa200 12.07 - 113

Miłego dnia
Ojojoj ja mam dzis taki miły i optymistyczny dzień!!! Nie dość zę wreszcie troszkę waga się ruszyła w dół to do tego wcale się nie głodze tylko racjonalnie odżywiam i ćwiczę!!! ponadto za tydzień będe miała piersiątka!!!!! no mówię wam nei mogę się już doczekać aaaa i jeszcze tyle słońca w całym mieście
Caluski dla wszystkich na dobry poczatek dnia!!!
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:21   #10159
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Ojojoj ja mam dzis taki miły i optymistyczny dzień!!! Nie dość zę wreszcie troszkę waga się ruszyła w dół to do tego wcale się nie głodze tylko racjonalnie odżywiam i ćwiczę!!! ponadto za tydzień będe miała piersiątka!!!!! no mówię wam nei mogę się już doczekać aaaa i jeszcze tyle słońca w całym mieście
Caluski dla wszystkich na dobry poczatek dnia!!!
Miłego dzionka rownież dla Wszystkich Dziewczyn z Naszej Rodziny
P.S. Siła mi sie operacja ojojojjjjj....
Stary 2012-03-22, 09:29   #10160
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
a Ty jak wymiary?
Ja właśnie w tym najgrubszym miejscu pupy mam 108 cm... a pod biustem 84 o.O w 86 :P ahhahaha to jak ja wyglądam??? mój tż się śmieje że jak siedzę to jestem chudzinka jak wstanę to kawał baby... JAK ŻYĆ? :P hihihih
Mam ten sam problem Toniu co Ty z nogami, mi większość dostępnych w sklepach spodni zatrzymuje się na.... ŁYDKACH...
tylko że ja mam 180 cm i ważę, nareszcie znów 67 kg... wszystko poszło w nogi
Liczę że po operacji znikną te cholerne dysproporcje....
Stary 2012-03-22, 09:39   #10161
korinka
BAN stały

Kasikk, wiesz teraz może zrobiłabym większe piersi. Ale od samego początku chciałam taki rozmiar. Wyjściówkę miałam A...
a co do zdjęć, no jakoś nie mogę się przełamać żeby publicznie pokazać biust. Wiem, że to jest grono zaufanych osób ale sama nie wiem.....
Ale powiem Ci, że kto wie czy nie skuszę się za czas jakiś na większy implant...ale to jeszcze troszkę czasu musi minąć. Pewnie to się stanie dopiero po urodzeniu dziecka
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:48   #10162
izzi42
Raczkowanie

[QUOTE=MILENKA2012;3306152 8]
Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Tak, ja u Kasprzyka. 18 kwietnia.
Już zaczynam powoli badania kompletować ponieważ niektóre trzeba mieć wykonane miesiąc wcześniej, a te podstawowe 2 tyg przed operacją.

Powiedziałam mężowi, że 18 kwietnia jadę na szkolenie
Koleżanki mnie odbiorą po zabiegu.

O rany, Sherry a jak Ty chcesz przed mężem ukryć to że masz "nowe" piersi? Jakie w końcu implanty wybraliście z Doktorkiem? Ja mam mieć 295 i walczę o 300z kawałkiem i boję się że będą malutkie a moja wyjściówka jest mikrusia przy Twojej, więc tak jak dziewczyny wczesniej uważam że u Ciebie to tak ok 400 byłoby extra
Sherry mężyś nic nie wie, przecież nie ukryjesz tego?

no kobieto

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 10:27   #10163
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Hej dziewczynki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:16   #10164
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Dzis zrobiłam sobie przymiarke ryzowa i włozyłam w stanik 400gram i one były wielkie Wstawie zdjęcia do albumu i zerknijcie bo jestem troche wystaszona

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:37   #10165
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Ja właśnie w tym najgrubszym miejscu pupy mam 108 cm... a pod biustem 84 o.O w 86 :P ahhahaha to jak ja wyglądam??? mój tż się śmieje że jak siedzę to jestem chudzinka jak wstanę to kawał baby... JAK ŻYĆ? :P hihihih
Mam ten sam problem Toniu co Ty z nogami, mi większość dostępnych w sklepach spodni zatrzymuje się na.... ŁYDKACH...
tylko że ja mam 180 cm i ważę, nareszcie znów 67 kg... wszystko poszło w nogi
Liczę że po operacji znikną te cholerne dysproporcje....
a najgorsze jest to, że jak ćwiczę to te łydki mi jeszcze rosną..

Ty masz 180cm więc mi się wydaje, że Tobie to się jakoś rozkładają te wymiary i tego nie widać
Stary 2012-03-22, 11:40   #10166
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
a najgorsze jest to, że jak ćwiczę to te łydki mi jeszcze rosną..

Ty masz 180cm więc mi się wydaje, że Tobie to się jakoś rozkładają te wymiary i tego nie widać
oj chyba też zrobię sobie zdjęcie sylwetki ja nie chodzę w kozakach bo nie znalazłam jeszcze dla siebie żadnych ... ja mam w łydce dwa razy tyle co w ramieniu :P gdzie tu sprawiedliwość
ale już poazpisywałam się do wątków orbitrekowania, odchudzania i mam nadzieje że do lata będę seksy :P
Stary 2012-03-22, 11:56   #10167
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
oj chyba też zrobię sobie zdjęcie sylwetki ja nie chodzę w kozakach bo nie znalazłam jeszcze dla siebie żadnych ... ja mam w łydce dwa razy tyle co w ramieniu :P gdzie tu sprawiedliwość
ale już poazpisywałam się do wątków orbitrekowania, odchudzania i mam nadzieje że do lata będę seksy :P
ja tylko czekam aż będę mogła zacząć znowu na siłownię chodzić w domu mam rowerek ale z niego łydki rosną więc ja podziękuję
a kozaki kupuję rozmiar większe to w łydkach się mieszczę
Stary 2012-03-22, 11:57   #10168
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ja to pokładam wielkei nadzieje w tym całym basenie o którym tyle dobre słyszalam a z braku piersi nie korzystałam :P hihihii
Stary 2012-03-22, 12:02   #10169
tonia87
Rozeznanie

w basenie człowiek się fajnie męczy a tego tak nawet nie czuć, dopiero jak się wyjdzie
ja chodziłam ale jak przechodziłam z szatni do wody to zawsze udawałam że coś albo przy twarzy albo włosach poprawiam, potem HOP do wody na 1h i z powrotem do szatni
Stary 2012-03-22, 12:16   #10170
ania1919
Raczkowanie

Witam Was dziewczynyIse ja przymierzałam implant400 na konsultacji i powiem szczerze ze wydawał się być imponująco duży ale dr mówił ze w rzeczywistości będzie go 10%mniej więc będzie spoko

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Dopiero co zaczęłam pisać i już zamieszanie robię

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Ise sorki to o implancie miało być do oliwki.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

A mam pytanie ostatnio zauważyłam ,że na udach zaczął się ukazywać cellulitis kurcze niby odżywiam się dobrze ,ważę 54 kg ,jestem w ciągłym ruchu ale mimo wszystko ,może wiecie jak go się pozbyć ,może jakieś ćwiczenie help.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości