Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-22, 09:36   #1111
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

Dzień dobry

Nitka buziaki dla 5-miesięcznej pannicy Wolę myśleć dzisiaj o Sylwusi, niż o tym co u mnie było 5 miesięcy temu...

Eseska jak tam kochana

Berbie ciężko z tą pracą, ja swoją lubię ale czasem przychodzę do domu taka wściekła, że mam ochotę to wszystko rzucić

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
A wstawać rano nie muszę, bo korepetycje zaczynam dopiero ok. 10, 11.
O proszę, korepetycji udzielasz? A z czego?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 09:54   #1112
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
dziękuję kochane za ciepłe przyjęcie

pamiętam Cię i historię Twojej ciąży .. przykro mi bardzo, że aż trójka nas z tamtego wątku trafiła tutaj
Witaj Pszczolko, bardzo mi przykro

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
adunia mnie też sie źle wstaje jak tak ponuro jest .... przez te kilka dni jak słonko świeciło to aż mi się żyć chciało a tak mam lenia i nic mi sie nie chce...
w dodatku wstałam dziś o 7 pomimo tego że spało mi się cudownie!! no ale do babci miała przyjść pielęgniarka na pobranie krwi no i musiałam wstać....i cholerka jasna do tej pory jej nie było a ja siedze i kwitnę!!
Agatko, a czy Ty znalazlas prace?? pracujesz?? czy szukasz??

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

ja sobie wyobrażam. tyle, że ja nie ma w sobie siły i wiary że mogę ją zmienić....
...heee skad ja to znam ...

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
hehe ja nie narzekam na swój związek. Mówię, że jesteśmy skrajnościami
Ja gruba, niska kulka, on wysoki. Ja humanistka, on ściślak. Ja ateistka, on wierzący. Ja głośna, on cichy. Ja kawosz, on herbaciany. Ja prycha, on wanna. On taneczny, ja stateczna. On aktywny, ja kanapowiec.... itp. itd, etc

Kalejdoskop życia...

Paniczka, jak bym o swoim zwiqzku czytala . no moze tylko sie roznimy tym ze ja wysoka, a nie niska, razem pijamy herbate, ja wanna on prysznic ... , a no i ja jestem jakas pokrecona bo na pol humanistka i pol umysl scisly

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

A tak wogole to wszystkie Was Kochane witam u mnie teraz slonko pieknie swieci , ale dzis po pracy na borowanko (((((((

a wogle mam do Was pytanie, jak to robicie ze cytujecie kilka fragmenów??

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg

Edytowane przez kunegunda.bis
Czas edycji: 2012-03-22 o 09:55
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 10:00   #1113
agatkaa1
Zakorzenienie

Kundzia nie znalazłam i szukam....;/ na staże nigdzie nie chcą do sklepów wrr...

a jak chcesz tak cytować to musisz wciskać to środkowe nie odp i nie cytuj tylko WIELOCYTUJ!! a potem dajesz odp przy ostatnim i wszytsko Ci wychodzi

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 10:11   #1114
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Kundzia nie znalazłam i szukam....;/ na staże nigdzie nie chcą do sklepów wrr...

a jak chcesz tak cytować to musisz wciskać to środkowe nie odp i nie cytuj tylko WIELOCYTUJ!! a potem dajesz odp przy ostatnim i wszytsko Ci wychodzi
aaaaaaaaaaaaa takie klocki dziekuje Ci bardzo dzis bedzie test

a z praca to nieciekawie, co bys chciala robic, w czym pracowac??

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Sheh, tak kuchnia bedzie patriotyczna jedna sciana szafek biale na gorze czerwone na dole, druga sciana na przeciwko tej pierwszej cala czerwona jeszcze nie wiemy jaki kolor tarakoty ale pewnie bedzie jasna....

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 10:12   #1115
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nitka buziaki dla 5-miesięcznej pannicy Wolę myśleć dzisiaj o Sylwusi, niż o tym co u mnie było 5 miesięcy temu...

O proszę, korepetycji udzielasz? A z czego?
Maga, rzeczywiście to już 5 miesięcy. Jak się dzisiaj czujesz? Przytulam Cię mocno.
A korepetycje z angielskiego oczywiście, bo ja anglistka Dzisiaj sami dorośli więc będzie wesoło

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 10:28   #1116
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Maga, rzeczywiście to już 5 miesięcy. Jak się dzisiaj czujesz? Przytulam Cię mocno.
A korepetycje z angielskiego oczywiście, bo ja anglistka Dzisiaj sami dorośli więc będzie wesoło
alez Ci zazdroszcze zdolnosci jezykowych, ja to jestem noga

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Zeberka, jak sie czujesz??

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 10:32   #1117
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
alez Ci zazdroszcze zdolnosci jezykowych, ja to jestem noga ]
Zdolności do języków miałam od zawsze, ale cóż jak ze mnie dupa wołowa i jestem zbyt leniwa, żeby nauczyć się jakiegoś dodatkowego języka... Coś tam odburknę po niemiecku czy hiszpańsku, ale jakieś poważniej konwersacji to by z tego nie było. Ooo, właśnie. Postanowienie noworoczne! Się hiszpańskiego nauczę. Przynajmniej zajmę czas, żeby nie myśleć o mojej Amelce.

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia

Edytowane przez adunia89
Czas edycji: 2012-03-22 o 10:34
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 10:35   #1118
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Pytanie do dziewczyn ktore maja wanny akrylowe - powiedzcie mi jak sie Wam je uzytkuje, jakiej macie firmy, czy trzeba zwracac uwage na jakiejs parametry przy wyborze???

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 10:39   #1119
BERBIE
Zakorzenienie

dzień dobry moje śliczne Panie
Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Szukasz czegoś nowego? Znienawidzona praca to koszmar, znam ten ból.
jakbym teraz zmieniała pracę to tylko 1 opcje widzę: pracę w zawodzie wyuczonym, który naprawdę chcę wykonywać. zmieniać aby zmieniać nie opłąci mi się. i mam upatrzoną pracę dla mnie idealną, ale ciagle czekam na zwolnienie w niej etatu, jaskółki donisły mi, że to będzie w tym roku, ale czas pokaże
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
witajcie jestem pierwsza
wstałam wcześniej bo jedziemy do mnie do rodziców i musze się wcześniej przygotować ii chciałabym zrobić te badania które mi zleciła ta ginka z nfz, jak za free to czemu mam nie zrobić zostanie mi kasa na fryzjera
powodzenia na badaniach jak się bedziesz fryzować?
Cytat:
ja sobie wyobrażam. tyle, że ja nie ma w sobie siły i wiary że mogę ją zmienić....
okaże się jak z moimi siłami, gdy przyjdzie co do czego, bo na pewno nie będzie łatwo zrezygnować z tego stanowiska co mam teraz, ale jedynie wiara, że ja zmienie pozwala mi rano wstać, ciągle sobie powtarzam, że może już niedługo mi się uda.
Cytat:
Ja gruba, niska kulka, on wysoki. Ja humanistka, on ściślak. Ja ateistka, on wierzący. Ja głośna, on cichy. Ja kawosz, on herbaciany. Ja prycha, on wanna. On taneczny, ja stateczna. On aktywny, ja kanapowiec.... itp. itd, etc
po przeróbce o nas:
Ja gruba, niska kulka, on wysoki patyk. Ja zafascynowana literaturą i kulturą, on samochodami. Ja disco, on punk. Ja wierząca, on wątpiący. Ja cicha, on głośny. Ja kawosz, on piwosz. On taneczny, ja stateczna. On aktywny, ja kanapowiec.... itp. itd, etc
Stary 2012-03-22, 10:44   #1120
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
po przeróbce o nas:
Ja gruba, niska kulka, on wysoki patyk. Ja zafascynowana literaturą i kulturą, on samochodami. Ja disco, on punk. Ja wierząca, on wątpiący. Ja cicha, on głośny. Ja kawosz, on piwosz. On taneczny, ja stateczna. On aktywny, ja kanapowiec.... itp. itd, etc
Fajne sa te "nasze" zestawienia - widac ze sa w naszych zwiazkach przeciwnosci

I trzymam kciuki za Twoja wymarzona prace
ja bym chciala taka znalezc chyba nadal szukam - choc juz "stara" jestem, z tego co zauwazylam wypalam sie w pracy co jakies 3-4 lata czyli wychodziloby ze powinnam juz zmienic a moze na etat mamy

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Dolinka witaj, dawno Cie u nas nie bylo

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 10:54   #1121
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Paniczka, jak bym o swoim zwiqzku czytala . no moze tylko sie roznimy tym ze ja wysoka, a nie niska, razem pijamy herbate, ja wanna on prysznic ... , a no i ja jestem jakas pokrecona bo na pol humanistka i pol umysl scisly
Cytat:

po przeróbce o nas:
Cytat:
Fajne sa te "nasze" zestawienia - widac ze sa w naszych zwiazkach przeciwnosci
hehe pewnie każdy coś takiego jest w stanie stworzyć zapomniałam o podstawowej kwestii: ja rozhisteryzowana panikara, a on oaza spokoju...

Cytat:
Zdolności do języków miałam od zawsze
Jeżżżżżuuuu jak zazdroszczę.... ja zero, nic, nul. Zwalam to na totalny brak słuchu muzycznego...

Kunegunda, na taki etat też bym chętnie zamieniła

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 10:58   #1122
DolinaNocy
Rozeznanie

Witajcie

Tak wpadam sobie do Was od czasu do czasu poczytać co tam u Was słychać

Widzę, że sporo nowych AM się pojawiło witam wszystkie i mocno przytulam Miło mi Was poznać, ale jednocześnie przykro, że coraz nas więcej
Stary 2012-03-22, 11:21   #1123
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
a z praca to nieciekawie, co bys chciala robic, w czym pracowac??
nie wiem wszystko mi jedno w jakimś biurze może być albo w biurze podróży :P albo w sklepie z odzieżą

aaaa kuchnia fajowa będzie już się nie mogę doczekać aż foty wrzucisz ja mam ale ściany czerwone a i tak masz racje terrakota jasna!! ładna też by była w ciemnym brązie ale hmm...ja nie polecam

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-03-22, 11:25   #1124
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem wszystko mi jedno w jakimś biurze może być albo w biurze podróży :P albo w sklepie z odzieżą

aaaa kuchnia fajowa będzie już się nie mogę doczekać aż foty wrzucisz ja mam ale ściany czerwone a i tak masz racje terrakota jasna!! ładna też by była w ciemnym brązie ale hmm...ja nie polecam
podlogi ciemne sa sliczne a najbardziej dechy tyle ze cholernie na nich kurz widac - wiec odpadaja ....
ojjj Agatko to jeszcze poczekasz na fotki a ja jeszcze poczekam na kuchnie

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 11:30   #1125
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
podlogi ciemne sa sliczne a najbardziej dechy tyle ze cholernie na nich kurz widac - wiec odpadaja ....
ojjj Agatko to jeszcze poczekasz na fotki a ja jeszcze poczekam na kuchnie
wiem Kochana dlatego mówię że nie polecam!!
heh w łazience mamy płytki na podłodze brązowe...hmmnie są jakoś bardzo ciemne ale takie no powiedzmy czekolada mleczna hehe i powiem tak TO BYŁ MÓJ NAJGŁUPSZY POMYSŁ W CAŁYM MIESZKANIU!!! I DO TEGO MEBLE WENGE!! O ZGROZO!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-03-22, 11:32   #1126
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem Kochana dlatego mówię że nie polecam!!
heh w łazience mamy płytki na podłodze brązowe...hmmnie są jakoś bardzo ciemne ale takie no powiedzmy czekolada mleczna hehe i powiem tak TO BYŁ MÓJ NAJGŁUPSZY POMYSŁ W CAŁYM MIESZKANIU!!! I DO TEGO MEBLE WENGE!! O ZGROZO!!
meble wenge sa ciemne? a jakiej wilekosci macie lazienke?

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 11:33   #1127
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

my planujemy lazienke bialo rozowa (kolor fuksji) tylko boje sie klasc bialej podlogi bo fugi beda sie strasznie brudzic...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 11:38   #1128
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dzień dobry
co prawda słoneczka nie ma, ale i tak 15 stopni na dworze i wiosną mi pachnie za oknem jak faajnie

Cytat:
po przeróbce o nas:

ja niska, chuda, on niski szczupły, ja raczej bez hobby, on zapalony sportowiec- taekwondoka, ja wierząco-wątpiąca, on antyklerykał, ja wiecznie zamartwiająca histeryczka, on wylajtowany, ja prysznic on wanna

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Witajcie
Widzę, że sporo nowych AM się pojawiło witam wszystkie i mocno przytulam Miło mi Was poznać, ale jednocześnie przykro, że coraz nas więcej
ja zauważyłam że niestety z każdego wątku przyszłych mam parę osób "odpada" zaraz na początku
chyba większość z nas gdzies chwilę byla... ja na listopadowo-grudniowych np
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 11:59   #1129
Ania ania23
Wtajemniczenie

hej robaczki!

PSZCZÓŁKA - witaj współczuję przeżyć...

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Mam pytanie acard i luteina są receptę?
Acard jak pisała ALFA jest bez recepty a z luteiną to jest tak, że na receptę kosztuje ok 4 zł, ale mozna ją dostac i bez recepty(po tych styczniowych zmianach) i wówczas 27zł.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

BERBIE fajna ta Twoja fryzurka wybrana..ale mi sie wydaje, ze bardzo wymagająca w układaniu.. ale może się mylę.

NITA kurcze ale Was US urządził daj znać jak to się rozwiązało, bo mam nadzieję, ze się rozwiaże i nie będziecie musieli płacić.
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 12:11   #1130
agatkaa1
Zakorzenienie

Kundzia tak meble wenge sa ciemne! łazienka jest nie wielka mieści się kabina prysznicowa zlew mebelki wiszą wc i pralka i tyle no i kosz na bieliznę w rogu troszkę ciasnawo ale ok
o taka łazienka będzie u WAS piękna!! uwielbiam kolor fuksji!! mam jedną ścianę w pokoju taką a reszta zielone uwielbiam!! widze że idziecie w kolorki SUPER!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-03-22, 12:17   #1131
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Kundzia tak meble wenge sa ciemne! łazienka jest nie wielka mieści się kabina prysznicowa zlew mebelki wiszą wc i pralka i tyle no i kosz na bieliznę w rogu troszkę ciasnawo ale ok
o taka łazienka będzie u WAS piękna!! uwielbiam kolor fuksji!! mam jedną ścianę w pokoju taką a reszta zielone uwielbiam!! widze że idziecie w kolorki SUPER!!
tak, kolor przede wszystkim, a najchetniej bym wszzystko w czerwieni zrobila - uwielbiam ten kolor ... ale to tylko w mojej glowie zostanie, trzeba troszke przytonowac wnetrza, fuksja nie bedzie bardzo ostra, posuzkujemy delikatnej, wc jeszcze nie wiemy moze bialozolty albo bialozielony, salon bialo-czerwono-czarny
zastanaiwma sie do czego dobiera sie drzwi wewnetrzne, do podlog, czy do okien?!

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 12:23   #1132
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
tak, kolor przede wszystkim, a najchetniej bym wszzystko w czerwieni zrobila - uwielbiam ten kolor ... ale to tylko w mojej glowie zostanie, trzeba troszke przytonowac wnetrza, fuksja nie bedzie bardzo ostra, posuzkujemy delikatnej, wc jeszcze nie wiemy moze bialozolty albo bialozielony, salon bialo-czerwono-czarny
zastanaiwma sie do czego dobiera sie drzwi wewnetrzne, do podlog, czy do okien?!
ale będziecie mieć super!! wc bym zrobiła biało żółtą bo zielona to już taka oklepana a żółtej jeszcze nie widziałam a drzwi to nie wiem do czego się dobiera;/ ja mam do podłogi z tym że ja mam tylko jedne drzwi póki co w mieskzaniu no 2 bo jeden wejściowe i drugie do łazienki :P

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-03-22, 12:26   #1133
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
ale będziecie mieć super!! wc bym zrobiła biało żółtą bo zielona to już taka oklepana a żółtej jeszcze nie widziałam a drzwi to nie wiem do czego się dobiera;/ ja mam do podłogi z tym że ja mam tylko jedne drzwi póki co w mieskzaniu no 2 bo jeden wejściowe i drugie do łazienki :P
mam nadzieje ze wyjdzie po naszej mysli i bedzie miec to jakis wyglad i harmonie bedziemy to robic pierwszy raz w zyciu
a nie macie drzwi do sypialni ? my bedziemy miec 4 dw i 1 d wejsciowe

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 12:30   #1134
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje ze wyjdzie po naszej mysli i bedzie miec to jakis wyglad i harmonie bedziemy to robic pierwszy raz w zyciu
a nie macie drzwi do sypialni ? my bedziemy miec 4 dw i 1 d wejsciowe
nie mamy bo my póki co mamy jeden pokój który robi za gościnny i sypialnię i jeszcze jadalnie haha :P bo mój Tż nie może się przemóc do jedzenia w kuchni przy naszym cudownym blacie!! a jak on nie chce tam jeśc to i ja jem w pokoju :P hehe powiedziałam mu że w takim razie nie chcę tego blatu i sprzedam na all :P

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-03-22, 12:35   #1135
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
nie mamy bo my póki co mamy jeden pokój który robi za gościnny i sypialnię i jeszcze jadalnie haha :P bo mój Tż nie może się przemóc do jedzenia w kuchni przy naszym cudownym blacie!! a jak on nie chce tam jeśc to i ja jem w pokoju :P hehe powiedziałam mu że w takim razie nie chcę tego blatu i sprzedam na all :P
no to niezle, a da sie go jakos zdemontowac w sensie ze bedzie pasowal do innej kuchni??

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-03-22, 12:36   #1136
zebrawpaski
Zakorzenienie

Hej Kobietki!
Ja mam dzisiaj nerwowy dzień ale powoli ogarniam. W każdym bądź razie podenerwowałam się niepotrzebnie i nie pytajcie dlaczego. Na szczęście już lepiej!

BERBIE- te fryzurki piękne, sama sie noszę z zamiarem takiego cięcia, miałam kiedyś coś podobną jak na drugim zdjęciu- krótki tył i długi przód- fajne i wcale nie takie pracochłonne przy czesaniu.

pani -szampan i truskawki... afrodyzjaki

kunegunda- drzwi wewnętrzne najlepiej aby grały i z oknami i z podłogą

maksikola- super te łazienkowe zakupy

agatko- a ja chce uparcie drzwi wenge, za to czerwona kuchnia trochę mi przechodzi

eseska-jak się czujesz?

Dolinka co u Ciebie??

alonka- kiedy prawko odbierasz? GRATULUJĘ bo nie miałam okazji jeszcze tego zrobić

Pszczółka - witaj - przytulam, zostań z nami

Nita- mam nadzieję, że wszystko się pozytywnie powyjaśnia, pisałam wczoraj do Ciebie ale wierzę, że nie masz teraz głowy na odpisywanie więc będę czekać cierpliwie

BERBIE- ja tez chcę zobaczyć płot...!

dziewczyny- piękne te Wasze zestawienia przeciwieństw, ładnie sie uzupełniacie

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 12:37   #1137
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę! te pierwsze razy są takie ekscytujące i jaka odpowiedzialność

Cytat:
mój Tż nie może się przemóc do jedzenia w kuchni przy naszym cudownym blacie!! a jak on nie chce tam jeśc to i ja jem w pokoju :P hehe powiedziałam mu że w takim razie nie chcę tego blatu i sprzedam na all :P
i co? przestraszył się???

Stary 2012-03-22, 12:39   #1138
zebrawpaski
Zakorzenienie

Wczoraj na szkole rodzenia zwiedzaliśmy porodówkę!
Bardzo mi się podoba a wanna wygląda kusząco
Dzisiaj znowu mamy zajęcia- wykłady - spotkanie z pediatrą i rehabilitantem.

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 12:40   #1139
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj nerwowy dzień ale powoli ogarniam. W każdym bądź razie podenerwowałam się niepotrzebnie i nie pytajcie dlaczego. Na szczęście już lepiej!
Komu ! Myszy na przyczynę nerwów naślij!

Stary 2012-03-22, 12:45   #1140
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
no to niezle, a da sie go jakos zdemontowac w sensie ze bedzie pasowal do innej kuchni??
da się bo ten blat jest przywiercony na wspornikach do ściany :P

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
i co? przestraszył się???
heh ani go dreszcz....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości