|
|
#2641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Jak zobaczyłam tego kota to się zakochałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
|
#2642 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Braciszek sobie wymyślił, że własnego kota będzie miał, bo się rodzicom urodził właśnie... Z tego co wiem, do dziś kota nie ma ![]() Ale skoro tak się na nas wypiął, to trudno, trzeba było nowego domu dla niego szukać na okres przejściowy. Mam nadzieję, że uda się Ale odczulić. Te alergeny nie dość że silne, to jeszcze złośliwe, bo nie znikają po eliminacji źródła. Jako że uczula białko ze śliny [potocznie mówi się o sierści, bo koty się myją i ślina na sierści osiada], to alergen jest wszędzie, bo to bardzo drobne cząsteczki. Są w tapicerce, dywanie, zasłonach, ubraniach... Podobno nawet dwa lata potrafi się efekt utrzymywać ![]() Cytat:
Cytat:
Aż się łezka w oku kręci.Cytat:
Jak nie będzie poka-poka, to Cię osobiście dorwiemy i naocznie wyooglądamy na żywo ![]() No trudno, kupiłam mam nadzieję, że mi facjaty nie wypali ![]() Z tym drugim będzie ciężko. Żadne argumenty nie przemawiają. Nawet łapówka z dwóch gałek lodów malinowych ![]() Cytat:
, nastawiali tego u mnie ostatnio ![]() Za workami się rozejrzę ![]() Boski
|
|
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
To niezbyt fajnie
![]() Cytat:
A co do MTV to też tęsknię ![]() Cytat:
Asia, jak już będę wiedziała kiedy mam urlop to robimy Kasi nalot, sasasa ![]() Tu go masz http://bebzol.com/pl/Boj-sie.66306.html
|
||
|
|
|
|
#2644 | |||
|
|
Cytat:
Oooo, lubiłam Vivę2. teraz mam w kablówce MTV Rock, to jeszcze da się wytrzymać. W ogóle tego badziewia teraz namnożyli: MTV 2, Dance, Hits czy łotewer co tam jeszcze... Cytat:
, także Kasiu, strzeż się ![]() Cytat:
I te ząbki dorobione w fotoszopie
|
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam jak u mnie teraz będzie z endokrynologiem, kiedy mu powiem, że odstawiłam tabletki i w ogóle. Wydaje mi się, że w takich okolicznościach kiedy przy tej chorobie będę chciała zajść w ciążę powinnam mieć robione badania trochę częściej niż raz na pół roku albo i jeszcze rzadziej. A w mojej przychodni tak właśnie zapisują, na wizytę, którą mam teraz na początku kwietnia zapisywałam się w grudniu
A ostatni raz byłam u endokrynologa w sierpniu. Wkurza mnie to, że kiedy lekarz mówi, żeby zapisać się np za pół roku nie można tego zrobić od razu tylko trzeba czekać aż zaczną się zapisy, np właśnie do tego grudnia, a potem się okazuje, że wizyta zamiast za 6 miesięcy jest za 8 Obawiam się czy nie będę musiała zacząć chodzić prywatnie Cytat:
Żałuję, że nie mam chociaż 4FunTV, bo jak nie raz jestem u siostry, to tam można czasami czegoś normalnego posłuchać.Cudny jest
|
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Aga oglądałaś PLL i VD?
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Z PLL jestem do tyłu chyba ze 2 odcinki, a z VD nawet nie wiem ile
![]() Teraz nie ściągam tylko znowu oglądam na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ |
|
|
|
|
#2648 | ||
|
|
Cytat:
U mnie może nie jest jeszcze tak najgorzej, ale np. na wizytę u ortopedy dziecięcego też trochę się czeka i najlepiej zapisać dziecko jeszcze przed urodzeniem , albo zaraz po. Wiesz co? Może poszukaj prywatnie jakiegoś gino-endo, jak masz płacić za wizytę, to od razu niech będzie dwa w jednym. Cytat:
Jeszcze kiedyś dało się to jako tako oglądać, zwłaszcza wieczorami [Kartoony!],a teraz już prawie same umpa-umpa.
|
|
|
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Kartony na 4fanoe były tak głupie,że aż śmieszne
Lachonki, mogę Was prosić o trzymanie jutro kciuków? ![]()
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
A za co?
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro powiem,ale może się domyślicie
|
|
#2653 | ||
|
|
Cytat:
![]() Serio. 4fun strasznie się skomercjalizował. Dużo badziewia ogółem. Może czasem zapuszczą coś dobrego... ja trafiam na umpa. Cytat:
![]() Kciukam i umieram z ciekawości
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2655 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Ja chcę takie krótkie, że nie będzie czego układać. Chociaż przy mojej okrągłej twarzy może nie wyglądać to zbyt efektownie Cytat:
No, już w temacie : makijaż, to ja specjalistą nie jestem. Ale jak wyczytuję w różniastych poradnikach - jasne i perłowe cienie nie dla mnie. Powinnam matowe i ciemne kolory stosować, bo mam wyłupiaste oczy . Że się powtórzę - chrzanię ! Najlepiej się sobie podobam w perłowych i jasnych . Poczekajmy - Asia skończy kurs, to nas podszkoli ! Cytat:
Przyda się. Ja zrobiłam wczoraj duże zakupy w Lidlu . Rzeczywiście - taniej niż w Biedronce, no i jakościowo lepsze rzeczy . Tylko pieczywo drogie . Dzisiaj : gulasz z kurzych żołądków z Lidla . Cytat:
Cytat:
Cytat:
}Cytat:
![]() Cytat:
I znowu w**rwiłam się straszliwie . Kompletuję dokumenty do rozliczenia PITu. Ucieszyłam się, bo jest informacja, że do pewnych sum można lekarstwa na przewlekłą chorobę i internet odliczyć . Zawsze to coś . Ale, jak się okazało - mnie te ulgi nie dotyczą . Moja kuzynka, która od wielu lat w Grecji mieszkała. też powiedziała : chrzanię i wyniosła się do Kanady . Pisze do mnie wielkimi literami : uciekaj . Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak pomyliłam dni
|
|
|
#2657 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam i tak chromolę wytyczne i noszę to, co mi sie podoba. Może i źle w tym wyglądam, jak sie z boku popatrzy - trudno. Najważniejsze, że ja się w tym dobrze czuję. No ba... ale co poradzisz... Nieeee, od razu na aukcji , Na Allegro dwa opakowania tyle co w S za jedno i jeszcze mi w kieszeni zostało trochę grosza.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na twoim miejscu chyba naprawdę bym uciekała ![]() Cytat:
No to dziś rozluźniam kciuki i czekam do jutra
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2659 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żebym nie musiała swoich włosów układać to chyba bym musiała ciachnąć się na jeżyka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kupiłam Ale produktów do ciasta już nie, jutro kupię ![]() Kasia, a może jednak byłoby dla Ciebie lepiej gdybyś wyjechała? ![]() A czemu akurat Ciebie to nie dotyczy? Cytat:
W takim razie zachowuję kciuki na jutro Cytat:
Od godziny próbuję się dodzwonić do cholernej przychodni i już szlag mnie trafia - albo nie odbierają, albo jest "zajęte" Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-03-20 o 16:55 |
||||||
|
|
|
|
#2660 | |
|
|
Cytat:
Ja mam jeszcze lepiej ![]() Od tygodnia próbuję się dodzwonić do Urzędu Marszałkowskiego - wiecznie zajęte I telefon, i fax...Kasiu, wysłałam krem. Powinien dojść jutro albo w czwartek. Przepraszam za opóźnienie w wysyłce, durna wczoraj zapomniałam zupełnie ![]() Chyba zaraz polezę ukręcić jakiś dla siebie, tak się podpaliłam, że mi taki fajowy dla Ciebie wyszedł
|
|
|
|
#2661 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nic się nie martw - trzymamy kciuki . ![]() Tam, gdzie Aga kupowała ? Cytat:
Cytat:
Jakie żarty ? Toż ja myślałam, że Wy chcecie przyjechać, coby mi w żniwach pomóc { }. No dobra, kosiarkę odpuszczam, ale musicie mi pyz z setkę ugotować . Nie umiecie ? To się naumcie !!!Cytat:
Cytat:
W kwietniu będzie trzy lata jak o niczym innym nie myślę . Każdy, kto zna moja sytuację {nawet pani urzędniczka z US} powtarza : wyjeżdżaj . Nie mogę . I to, jak niektórzy mogą pomyśleć, z głupiego powodu : co zrobię ze zwierzętami ? Do lasu na zatracenie wyrzucę ? To po pierwsze. A po drugie - biorąc pod uwagę aktualne realia, musiałabym sprzedać dom za 1/2 wartości i to jeszcze wielka niewiadoma jest czy i za taką cenę kupiec się trafi . A już na pewno nie z dnia na dzień . Po podwyżce franka, tu u mnie na każdym kroku potyka się o ogłoszenia o sprzedaży mieszkań i domów . Do wyboru, do koloru . Szach mat . Cytat:
Cytat:
Zmieniłam doradcę podatkowego, wymolestowałam prawnika i nadal odpowiedź niezmienna : bo takie są przepisy . Miałam nadzieję, że coś się zmieni, ale teraz "u mnie" tłuką i wyganiają Polaków, rządy noty dyplomatyczne wymieniają - jednym słowem : awantura . Nawet zastanawiali się czy Pierwsza Dama RP ma przyjąć zaproszenie i pojechać po uroczysty odbiór tulipana nazwanego Jej imieniem . To co się w takiej sytuacji może zmienić ?! Cytat:
Już się umówiłam na jutro, na 14-stą. Zobaczymy co mi pani fryzjerka doradzi, bo tak z ręka na sercu, nadal waham się między krótkim bobem, a jeżykiem { } z dłuższą grzywką . Cytat:
Jak na moje macanie i paragon z kasy - taniej i lepiej . Np. jogurt - po biedronkowym taką mam zgagę, że ściany gryzę, po lidlowskim - nic; biały serek {wieśniak}z Biedronki jest nie do przełknięcia, z Lidla zjadliwy; żółty ser z Biedronki wylądował w koszu; mleko z Biedronki smakuje paskudnie, lidlowskie piję ja i koty też mlaskają z lubości; kiełbasy śląskiej z Biedronki moje psy nawet nosem nie trącą, z Lidla - zjadły . Warzywa też w Lidlu bez porównania lepsze. Produkty z W-5 są bardzo dobre . No i szynka schwarcwaldzka jest w Lidlu . A słodycze ? Nie zwróciłam uwagi, ale w Lidlu jest ich tak dużo, że na pewno i tańsze można znaleźć. Pewnie, że aż takiej różnicy w cenach nie ma, ale ja stawiam na Lidl . No to się będę mazać. Bierzesz pod uwagę, że sobie krzywdę zrobiłaś ? Jak krem mnie nie pozbawi urody mej ogromnej, będziesz go musiała regularnie kręcić . Hłe, hłe, hłe ! Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Lidla- lubię robić tam zakupy,ale niestety w okolicy mam tylko Biedronkę(na którą nie narzekam )
|
|
|
#2663 | |||||
|
|
Cytat:
Oooo, widzę, że chcesz abym Ci kuchnię wybuchła ![]() Cytat:
A może tak samo przemeldowanie? Cytat:
To nam relacje musisz zdać ![]() Cytat:
![]() Z czasem w lepsiejsze składniki mogę go wyposażyć, bo na razie tak skromnie ze składem było, nie miałam zbyt wielu odpowiednich półproduktów na podorędziu. Wybaczcie moja nowomowę, jakiś taki dziś mam humor ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
A byłam dziś w Lidlu,ale kupiłam tylko żelki na pocieszenie
Dziękuję za kciuki,ale niestety nie udało mi się zdać egzaminu na prawo jazdy. Nie ukrywam,że jest mi przykro,ale wiem też,że to ja robiłam błędy, a instruktor był bardzo miły
|
|
#2665 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#2666 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci lepszy numer, ostatnio byłam tam w przychodni, żeby zapisać się do lekarza, akurat żadnej pani nie było w rejestracji więc po 5 minutach czekania stwierdziłam, że zadzwonię, może jak usłyszą dzwonek telefonu to ruszą swoje 4 litery i któraś się pojawi. I jakie było moje zdziwienie kiedy ja słyszałam sygnał w swoim telefonie a u pań w rejestracji nic nie dzwoniło ![]() Cytat:
Faktycznie, niewesoło ![]() Jeśli chodzi o zwierzaki to może znalazłabyś sposób, żeby zabrać je ze sobą, gorzej z domem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam podciąć końcówki, ale muszę poczekać aż mi się Venita spierze do końca, bo nie pokażę się mojej fryzjerce z tymi różowymi pasemkami Tzn teraz są bardziej rude niż różowe ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Po dzisiejszym aerobiku jestem zmasakrowana ![]() I w szoku, że nadal chodzę |
||||||
|
|
|
|
#2667 |
|
Raczkowanie
|
skromnie i powoli się dołączam do zacnego grona, przyjmiecie? ale widzę że trudno za Wami nadążyć
|
|
|
#2668 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
A pająki na lato wyprowadzają się z domu. Właśnie budzą się ze snu, bo gdzie po domu nie spojrzę, to pająk łazi .E tam e tam ! Aż tak źle nie będzie . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zdam, zdam . Co będzie ? Sama nie wiem. Zaufam fryzjerce . Ale ściąć i to radykalnie mam zamiar . Coraz więcej argumentów przemawia za krótkimi, bo i trendy na 2012 nakazują krótkie włosy . ![]() Cytat:
Jeszcze nie doleciał. Pewnie dzisiaj Pan Listonosz zapuka . Cytat:
Trudno się mówi . Nie załamuj się, zdasz następnym razem . W wakacje poprosisz kogoś znajomego, żeby pojeździł z Tobą po placyku lub wiejskich drogach i wprawy nabierzesz . Pewnie jakaś głupota zawiniła ?! Gwarantuje Ci, że mnie obecnie to nawet do egzaminu nie dopuściliby . Cytat:
Że się powtórzę : e tam, e tam ! Twoje Ciacho jeszcze żyje przecież . Cytat:
A jakże - wyjaśnił i palcem pokazał. Ja sama przewertowałam wszystkie dostępne informacje . Jam jest obecnie wysokiej rangi specjalista od podatków, spadków, darowizn ![]() Cytat:
Dlaczego ? Od tego ona jest, żeby zło naprawić . Cytat:
i .Cytat:
Miłego dnia |
|||||||||||
|
|
|
|
#2669 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Ściszyły se larwy telefon, żeby im w "pracy" nie przeszkadzał ![]() Wczoraj udało mi się w końcu dodzwonić do tego urzędu ![]() Cytat:
![]() Witaj, przedstaw się, opowiedz o Sobie i nie uciekaj ![]() Cytat:
, nie wiem, czy pisałam już.Wiosna, słoneczko świeci, ciepło... więc wypadałoby szyby umyć. Otwieram okno, a tam mi spod parapetu, jeszcze niewybudzone, tłuste, ogromne dwa pajęczyska wypadają . Pech chciał, że akurat sąsiedzi przechodzili... to sobie pomyśleli, że jakaś przemoc domowa Cytat:
Cytat:
Jak dotrze to daj znać i podziel się wrażeniami po przetestowaniu. Będziemy formułę udoskonalać
|
|
|
|
#2670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo za pocieszenie A innej opcji niż zdanie następnym razem nie widzę Kasiu- teraz dużo osób mówi,że nie zdałoby tego egzaminu(każdy już ma swoją technikę prowadzenia wyuczoną
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

. A poza tym, żeby mieć dłuższe włosy, to trzeba te włosy mieć . Smętnie zwisające strąki urody raczej nie dodają . A widzę coś takiego na każdym kroku . I o mnie też Bozia zapomniała, kiedy to włosami ludzi obdzielała. 

, nastawiali tego u mnie ostatnio 

}