Powiększanie piersi cz.7 - Strona 340 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-22, 11:37   #10171
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
spytam we wtorek a mój TŻ ma 14. kwietnia urodziny i myślałam, że już będę mogła jakąś nice bieliznę sobie kupić a tu dupa :P chyba tylko jakąś koronkową koszulkę kupię, założę szybko przed TYLKO koszulkę i zaraz po z powrotem założę pancernik :brzyda l: taki mam plan.. O!

zastanawiam się dziewczyny, ile razy musiałyście jeździć do swoich lekarzy. ja u mojego, nie licząc operacji, byłam już 3 razy, we wtorek będzie 4. byłam tydzień po, 2 tygodnie-szwy, 4 tygodnie- strupki i zmiana pasa na górę, za tydzień 5 tygodni- nie wiem po co. każdy wyjazd praktycznie 100zł mnie kosztuje (ostatnio się zorientowałam, że jeździłam po autostradzie bez winiet nie wiedziałam, że trzeba kupić. nigdy nigdzie nie jeżdżę więc nie wiedziała. myślałam, że jak nie ma bramek to się nie płaci ) no a że ja bezrobotna to mnie każda stówka teraz boli, a miałam oszczędzać na wesele.. i zastanawiam się ile razy jeszcze mi każe tam jeździć...

w ogóle jak tak czytam moje wypowiedzi to się zastanawiam czy dla kogoś one są zrozumiałe czy tylko dla mnie niestety jestem strasznie roztrzepana, mam otwarte 5 zakładek z odpowiedzią i wszędzie inaczej coś napisane, po drodze jeszcze mnie ktoś zagada i zapominam co miałam pisać.. także przepraszam Was, ale ja z leksza taka zwichrowana i nieogarnięta nigdy
toniu dobry plan z tą koszulką, napewno zachwycisz Tż
doktorek bardzo Cie pilnuje coś go musi do tego skłaniać, zwykle jeździ się tylko na zdjęcie szwów i kontrola po trzech miesiącach, czasem jest zalecona dodatkowa po miesiącu. pytaj pytaj i pytaj, takie Twoje prawo, niech Ci wszystko dokładnie objaśni

a zrozumiała jesteś doskonale, jeszcze nie było żebym nie wiedziała o co Ci biega
Stary 2012-03-22, 12:11   #10172
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
toniu dobry plan z tą koszulką, napewno zachwycisz Tż
doktorek bardzo Cie pilnuje coś go musi do tego skłaniać, zwykle jeździ się tylko na zdjęcie szwów i kontrola po trzech miesiącach, czasem jest zalecona dodatkowa po miesiącu. pytaj pytaj i pytaj, takie Twoje prawo, niech Ci wszystko dokładnie objaśni

a zrozumiała jesteś doskonale, jeszcze nie było żebym nie wiedziała o co Ci biega
z tym pilnowaniem teraz mnie zmartwiłaś

to się cieszę, że jeszcze mnie ktoś rozumie
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 12:20   #10173
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczynyIse ja przymierzałam implant400 na konsultacji i powiem szczerze ze wydawał się być imponująco duży ale dr mówił ze w rzeczywistości będzie go 10%mniej więc będzie spoko

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Dopiero co zaczęłam pisać i już zamieszanie robię

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Ise sorki to o implancie miało być do oliwki.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

A mam pytanie ostatnio zauważyłam ,że na udach zaczął się ukazywać cellulitis kurcze niby odżywiam się dobrze ,ważę 54 kg ,jestem w ciągłym ruchu ale mimo wszystko ,może wiecie jak go się pozbyć ,może jakieś ćwiczenie help.
Wsadziłam sobie 400gram a planuje okragłe 460cc albo anatomki 485cc to co to by było gdybym wsadziła wiecej nawet nie moge sobie wyobrazic
Jezeli chodzi o cellulitis to od wagi to nie zalezy tak mi sie wydaje, mam siotre ktora wazy 47kg a ma cellulitis ja jestem od niej grubsza a mam mniej niz onamoze to geny do głowy tylko przychodza mi kremy bo cwiczen nie znam

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 12:39   #10174
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
z tym pilnowaniem teraz mnie zmartwiłaś

to się cieszę, że jeszcze mnie ktoś rozumie
Ja też Cię rozumię - więc nie jest źle
O widzę, że do dr jeździsz co tydzień. To dobrze- niech dopilnuje sam wszystkiego. Inaczej jest jak dziewczynki mieszkają daleko i nie mogą dojechać. A skoro Ty masz taką możliwość nie żałuj pieniążków - zakończ sprawę jak należy. Na ślub 200 zł i tak nie starczy- zresztą co się odwlecze to nie uciecze Gdybyś miała teraz na miejscu chodzić do innego lekarza każda wizyta by Cię kosztowała i tak 100zł. Niestety zawsze trzeba się liczyć z tym, że będzie potrzeba wydać troszkę więcej pieniążków niż planowałyśmy przed operacją i trzeba być na to przygotowanym.
Nie wiem co dr powiedział na Twoje blizenki- nie ma szans bym zaległości doczytała. Ale skoro wszystko jest pod kontrolą to dobrze

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-22 o 13:00
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 13:18   #10175
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nie wiem co dr powiedział na Twoje blizenki- nie ma szans bym zaległości doczytała. Ale skoro wszystko jest pod kontrolą to dobrze
nic nie powiedział.. wczoraj zdjęłam opatrunek i dalej cieknie mi z prawego cięcia.. kupiłam sobie octenisept. wczoraj psikałam wieczorem, przed chwilą też.. nic więcej chyba nie mogę zrobić, więc muszę czekać na kolejną wizytę.
jak często mogę tym psikać? bo ta cała instrukcja jakaś taka mętna
Stary 2012-03-22, 14:32   #10176
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie powiedział.. wczoraj zdjęłam opatrunek i dalej cieknie mi z prawego cięcia.. kupiłam sobie octenisept. wczoraj psikałam wieczorem, przed chwilą też.. nic więcej chyba nie mogę zrobić, więc muszę czekać na kolejną wizytę.
Możesz tym psikać za każdym razem jak rane odkrywasz z jałowego opatrunku- nawet trzy, cztery razy dziennie. To nie wysusza tkanki- więc spokonie możesz to stosować.
Jak do następnej wizyty u dr nadal będzie Ci ciekło będzie trzeba działać a nie czekać

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-03-22, 14:40   #10177
jooasi
Wtajemniczenie

Toniu pacjentką trzeba być niestety upierdliwą i jak dr nic nie mówi to pytać i męczyć do skutku a dlaczego cieknie? a czemu to krzywo? a długo jeszcze? a czy to tak zostanie? a na ile się zmieni? niech się wysili i wytłumaczy, jak jesteś miła i się ładnie uśmiechasz to nic nie wiesz... a ja nie lubie nie wiedzieć
Stary 2012-03-22, 14:48   #10178
ania1919
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Wsadziłam sobie 400gram a planuje okragłe 460cc albo anatomki 485cc to co to by było gdybym wsadziła wiecej nawet nie moge sobie wyobrazic
Jezeli chodzi o cellulitis to od wagi to nie zalezy tak mi sie wydaje, mam siotre ktora wazy 47kg a ma cellulitis ja jestem od niej grubsza a mam mniej niz onamoze to geny do głowy tylko przychodza mi kremy bo cwiczen nie znam

460-485 to faktycznie będzie pokazny biuścik ale z tego co piszą dziewczyny to zależy min od szerokości klatki piersiowej a nawet od wzrostu więc niekoniecznie ja mam 400cc ale u mnie pierś jest wyciągnięta i pewnie dlatego te 400Też sama chciałam uzyskać przy powiększeniu rozmiar d
Stary 2012-03-22, 14:57   #10179
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Toniu pacjentką trzeba być niestety upierdliwą i jak dr nic nie mówi to pytać i męczyć do skutku a dlaczego cieknie? a czemu to krzywo? a długo jeszcze? a czy to tak zostanie? a na ile się zmieni? niech się wysili i wytłumaczy, jak jesteś miła i się ładnie uśmiechasz to nic nie wiesz... a ja nie lubie nie wiedzieć
Postanowiłam napić się spokojnie z Wami herbatki

Zgadzam się w zupełności z Jooasią- jak się jest za miłą i za bardzo uśmiechniętą lekarze równie miło zbywają i mają po problemie
Więc dopóki wszystko nie jest cudnie trzeba nękać i męczyć- na uśmiechy będzie czas na koniec.

Stary 2012-03-22, 15:00   #10180
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Olivkaa200 to będzie kawał cyca. Ale będziesz sie prezentować aż miło!

toniu a zgadzam się w 100% z joasi - pacjentką trzeba być bardzo upierdliwą, pytać dosłownie o wszystko, nawet jak wydaje się bezsensowne.
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 15:16   #10181
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
460-485 to faktycznie będzie pokazny biuścik ale z tego co piszą dziewczyny to zależy min od szerokości klatki piersiowej a nawet od wzrostu więc niekoniecznie ja mam 400cc ale u mnie pierś jest wyciągnięta i pewnie dlatego te 400Też sama chciałam uzyskać przy powiększeniu rozmiar d
Ja mam 165cm wiec do wysokich sie nie zaliczam, szeroka klatke mam ale nie az tak bardzo z tego co dziewczynki pisały. Dzis zrobiłam ta przymiarke i troche sie boje tych moich rozmiarow moze 400cc było by ok dla mnie

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
Olivkaa200 to będzie kawał cyca. Ale będziesz sie prezentować aż miło!
Własnie mam nadzieje ze kawał cyca az taki nie bedziechoc po dzisiejszej ryzowej przymiarce boje sie tych rozmiarkow. Bo na zdjęciu wyszło najpierw ryz potem ja

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Postanowiłam napić się spokojnie z Wami herbatki
Ja tez postanowiłam wspasc na chwilke herbatkowa ale zaraz uciekam praca czeka

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 15:28   #10182
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

olivka na pewno będzie taki jaki być powinien
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 15:35   #10183
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Możesz tym psikać za każdym razem jak rane odkrywasz z jałowego opatrunku- nawet trzy, cztery razy dziennie. To nie wysusza tkanki- więc spokonie możesz to stosować.
Jak do następnej wizyty u dr nadal będzie Ci ciekło będzie trzeba działać a nie czekać
ja mogę nawet całe opakowanie w jeden dzień wykorzystać... byleby z tym nic nie było..

Cytat:
jak pytałam czemu krzywe to mi powiedział, że była lekka asymetria i dlatego ten pas i że opuchnięte i że to się wyrówna. i głupio mi tak ciągle pytać a bardzo bym chciała spytam dlaczego ta rana ciągle krwawi i jest mokra.. może tym razem się czegoś dowiem

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

piątek 23. marca "rozmowy w toku". będą dziewczyny z silikonami kontra 'naturalne' właśnie reklamowali
Stary 2012-03-22, 15:44   #10184
jooasi
Wtajemniczenie

a ja musze na zebranie lecieć wczoraj podstawówka dwie klasy, dzisiaj gimnazjum, więcej dzieci mi trzeba
Stary 2012-03-22, 15:50   #10185
tonia87
Rozeznanie

jeszcze raz teraz reklamowali jutrzejszy odcinek... jakby to moja koleżanka powiedziała: tępe strzały.
też wzięli dziewczyny do programu...
Stary 2012-03-22, 16:03   #10186
ania1919
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam 165cm wiec do wysokich sie nie zaliczam, szeroka klatke mam ale nie az tak bardzo z tego co dziewczynki pisały. Dzis zrobiłam ta przymiarke i troche sie boje tych moich rozmiarow moze 400cc było by ok dla mnie

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Własnie mam nadzieje ze kawał cyca az taki nie bedziechoc po dzisiejszej ryzowej przymiarce boje sie tych rozmiarkow. Bo na zdjęciu wyszło najpierw ryz potem ja

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Ja tez postanowiłam wspasc na chwilke herbatkowa ale zaraz uciekam praca czeka

Oliwko z tym kawał cyca to róznie bywa,jak patrzę na zdjęcia dziewczyn co mają ponad 400 to nie są wielkie cyce nie są też małe , dla mne ok takie mi się podobają i myślę ,że świetnie będzie się u Ciebie prezentował nowy biuścik w tym rozmiarze co dr zaproponował

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Dziewczyny tak naprawdę to jak mają się te przymiarki implantów czy te ryżowe są one odzwierciedleniem efektu końcowego??

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
jeszcze raz teraz reklamowali jutrzejszy odcinek... jakby to moja koleżanka powiedziała: tępe strzały.
też wzięli dziewczyny do programu...
Też widziałam zwiastun rozmów w toku, jaka porażka głupota i nie wiedza ludzka nie zna granic ,żenujące wypowiedzi tych dziewczyn z naturalnym biustem
Stary 2012-03-22, 16:12   #10187
malinkac
Raczkowanie

cześć dziewczyny
Cytat:
niestety dr Polak bardzo zdawkowo traktuje swoje pacjentki. ja jeździłam często do niego po operacji brzucha bo nie goiło się tak jak trzeba... wizyta trwa 2 minuty i do widzenia. nie odpowiada konkretnie na pytania, omija temat i zawsze mówi, że wszystko jest ok. widziałam się u niego z dziewczyną, która miała naprawdę krzywe piersi ( mówiła, że widać krzywizny nawet prze kurtkę zimową ) a on mówił, że wszystko jest symetryczne.
on jest fajny tylko jak bierze kasę, a jak się komuś coś nie podoba to staje się już niestety inny
Stary 2012-03-22, 16:37   #10188
ania1919
Raczkowanie

Dlaczego u Vivy na profilu jest napisane spamer i nieopłacona reklama
Stary 2012-03-22, 16:37   #10189
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
O kurcze ja bym chyba odszkodowania zadala, przeciez to całkiem inna sprawa pod miesień a gruczoł, te piersi całkiem inaczej się zachowają za jakis czas...

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

A wiecie co, najwieksze krzywusy mam ja. Nie dość że krzywe, jedna brodawka patrzy w sufit, pod piersia mam stary fałd to jeszcze autostrada i blizny brzydkie (ktore ścinam za tydzien).
Wstawię na sekunde zdjecia do albumu, potem skasuję bo mam duzo przyjaciol. zobaczcie same masakra

juz są w albumie wyjsciowka
na czym polega to scinanie blizn?????i ile kosztuje
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 16:51   #10190
celina777
Rozeznanie

Cytat:
a ja musze na zebranie lecieć wczoraj podstawówka dwie klasy, dzisiaj gimnazjum, więcej dzieci mi trzeba
Oj jak super ,ze chcesz wiecej...ja nie lubię tych zebrań bo kobieta mało konkretna i pepla o niczym czasem nawet dwie godziny...może pójdziesz za mnie
Stary 2012-03-22, 17:10   #10191
ania1919
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

niestety dr Polak bardzo zdawkowo traktuje swoje pacjentki. ja jeździłam często do niego po operacji brzucha bo nie goiło się tak jak trzeba... wizyta trwa 2 minuty i do widzenia. nie odpowiada konkretnie na pytania, omija temat i zawsze mówi, że wszystko jest ok. widziałam się u niego z dziewczyną, która miała naprawdę krzywe piersi ( mówiła, że widać krzywizny nawet prze kurtkę zimową ) a on mówił, że wszystko jest symetryczne.
on jest fajny tylko jak bierze kasę, a jak się komuś coś nie podoba to staje się już niestety inny
kurcze to nie dobrze ,że tak traktuje swoje pacjentki ale nie wydaje Wam się,że tak często się zdarza w środowisku lekarzy jak dobrze to super ale jak tylko coś się zaczyna dziać nie tak to umywają ręce,błędy się zdarzają i powinni brać za nie odpowiedzialność ach
Stary 2012-03-22, 17:18   #10192
anika75
Zadomowienie

Cytat:
A mam pytanie ostatnio zauważyłam ,że na udach zaczął się ukazywać cellulitis kurcze niby odżywiam się dobrze ,ważę 54 kg ,jestem w ciągłym ruchu ale mimo wszystko ,może wiecie jak go się pozbyć ,może jakieś ćwiczenie help.
Taka szczotka podobno potrafi zdziałać cuda. Kupiłam sobie, ale leży w szufladzie i czeka...

Cytat:
Dziewczyny, wytłumaczcie mi jak krowie na rowie o co chodzi z tymi ryżowymi przymiarkami . Ten ryż w workach gotujecie? Czy surowy w biustonosz???

Cytat:
Kurczę, Toniu, to dziwne, że jeszcze coś tam jeszcze cieknie . Obserwuj to kochanie i wąchaj często

Cytat:
Dlaczego u Vivy na profilu jest napisane spamer i nieopłacona reklama
Nie wiem, może chodziło o ten łańcuszek, który Viva zaproponowała?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szczotka.jpg (9,8 KB, 18 załadowań)
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 17:23   #10193
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Oliwko z tym kawał cyca to róznie bywa,jak patrzę na zdjęcia dziewczyn co mają ponad 400 to nie są wielkie cyce nie są też małe , dla mne ok takie mi się podobają i myślę ,że świetnie będzie się u Ciebie prezentował nowy biuścik w tym rozmiarze co dr zaproponował

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Dziewczyny tak naprawdę to jak mają się te przymiarki implantów czy te ryżowe są one odzwierciedleniem efektu końcowego
Już nie moge sie doczekac ciagle siedze i mysle o cyckach Włąsnie jak to jest z tym ryzem dziewczynki? Bo cos mi te 400 za wielkie wyszłyto te 460 giganty

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wytłumaczcie mi jak krowie na rowie o co chodzi z tymi ryżowymi przymiarkami . Ten ryż w workach gotujecie? Czy surowy w biustonosz???
Ja surowy ryz wsypałam do małego woreczka śniadaniowego 400gram to 400cc u mnie efekty w albumie, cyc imponujacy

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 17:25   #10194
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Już nie moge sie doczekac ciagle siedze i mysle o cyckach Włąsnie jak to jest z tym ryzem dziewczynki? Bo cos mi te 400 za wielkie wyszłyto te 460 giganty

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Ja surowy ryz wsypałam do małego woreczka śniadaniowego 400gram to 400cc u mnie efekty w albumie, cyc imponujacy
Olivko, fajnie masz, że Twój doktorek robi latem. Moja pani dr nie chce . Może uda mi się ją uprosić, chociaż z drugie strony boję się trochę, bo mocno się pocę latem...
Zaraz zobaczę efekty
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 17:37   #10195
ania1919
Raczkowanie

Cytat:
Taka szczotka podobno potrafi zdziałać cuda. Kupiłam sobie, ale leży w szufladzie i czeka...

Kurczę, Toniu, to dziwne, że jeszcze coś tam jeszcze cieknie . Obserwuj to kochanie i wąchaj często

Nie wiem, może chodziło o ten łańcuszek, który Viva zaproponowała?

Mam taką szczotkę tylko ze ona ma długą,,rączkę,, więc używam do plekówPowinnam zacząc używać jej na uda ale myślę ,że jakieś masaże byłyby dobre i jeszcze wiecej ruchu ,faktycznie łańcuszek pewnie o to chodzi ,szkoda czy to znaczy ,że nie będzie mogła udzielać się na forum?

Toniu obserwuj swoje skarby a w razie potrzeby śmiało do doktorka dzwoń albo jedź nie czekaj

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:

Oliwko wiesz jak to szybciutko zleci już niedługo będziesz szczęśliwą posiadaczką pięknych piersi ja też już chcę mięc za sobą jeszcze troszkę
Stary 2012-03-22, 18:12   #10196
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko, fajnie masz, że Twój doktorek robi latem. Moja pani dr nie chce . Może uda mi się ją uprosić, chociaż z drugie strony boję się trochę, bo mocno się pocę latem...
Zaraz zobaczę efekty
Twoja pani doktor jest świetna specjalistka i mysle ze nie robi operacji latem jezeli jest ryzyko, ciesz sie że nie wciska kitu ze bedzie wszystko dobrze latem jak moze nie byc dobrze. Ja robie na swoja odpowiedzialność jestem jednak dobrej mysli postawie przy łózku wiatraki i bede miała sztuczny wiatrZreszta jakis czas temu zabulek wysłała pogode na lipiec i maja byc deszcze wiec mysle ze straszliwych upałów nie bedzie

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Oliwko wiesz jak to szybciutko zleci już niedługo będziesz szczęśliwą posiadaczką pięknych piersi ja też już chcę mięc za sobą jeszcze troszkę
Szybko leci i własnie jak było jeszcze duzo czasu to o tym nie myslalam a teraz dzien w dzien tylko o tym mysle. Mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie Ostatnio ciagle zle sie czuje juz 2 noce nie spałami tylko bym jadła i jadła mam nadzieje ze to przed miesiaczka

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-03-22, 18:29   #10197
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczyny wróciłam ech masakra
nie doczytałam jeszcze wszystkiego ale widze temat RYŻ NIE RÓBCIE TEGO!! to daje najbardziej mylne pojęcie jak tylko można, jak któraś chce zapraszam do siebie jakbym się miała tym sugerować to bym wylądowała ze 100cc w staniku. nie chodzi przecież tylko o gramature ale też szerokość wkładki i projekcje a to cięzko uzyskać w woreczku zwykłym. jak wsadziłam 200g do każdego cycka to wyglądałam jak Pamela i tak się czułam z tym ciężarem, teraz mam 325cc i nie jest to połowa tego efektu

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Celinko to był żarcik ja też nienawidzę zebrań, w dodatku moja wzorowa, czerwono paskowa uczennica nagle w gimnazjum za debila postanowiła robić, pała na pale, z matmy średnia ocen 2.0 a w zeszłym roku 5 miała załamka normalnie
czy któraś z Was ma starszą córe albo młode laski może same robiły, chodzi mi o szczepienie HPV, u nas funduje gmina, ale mam mieszane uczucia co do tej szczepionki, różne opinie czytałam, może coś wiecie???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-22, 18:33   #10198
anink
Raczkowanie

Dziewczyny, ja też z ryżem szalałam, bo panicznie bałam się rozmiaru! I powiem tak - efekt mojego implantu 410gram, jest chyba jednak mniejszy niż to, jak wyglądałam z 400gramami ryżu w staniku nie bójcie się rozmiaru - ja mam 161 cm. i z anatomicznym 410g. wcale mega balony mi nie wyszły
PS Przymiarki oczywiście na suchym ryżu
A tak w ogóle to dziś mija mi - a raczej im - 6 tygodni czuję się rewelacyjnie, chodzę już na spinning i śpię na boku choć na początku bałam się, że obudzę się z cyckiem pod pachą na szczęście nic takiego się nie stało.... ehhh - żyć nie umierać. Pozdrowionka dla wszystkich!!!
anink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 18:34   #10199
celina777
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny wróciłam ech masakra
nie doczytałam jeszcze wszystkiego ale widze temat RYŻ NIE RÓBCIE TEGO!! to daje najbardziej mylne pojęcie jak tylko można, jak któraś chce zapraszam do siebie jakbym się miała tym sugerować to bym wylądowała ze 100cc w staniku. nie chodzi przecież tylko o gramature ale też szerokość wkładki i projekcje a to cięzko uzyskać w woreczku zwykłym. jak wsadziłam 200g do każdego cycka to wyglądałam jak Pamela i tak się czułam z tym ciężarem, teraz mam 325cc i nie jest to połowa tego efektu

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Celinko to był żarcik ja też nienawidzę zebrań, w dodatku moja wzorowa, czerwono paskowa uczennica nagle w gimnazjum za debila postanowiła robić, pała na pale, z matmy średnia ocen 2.0 a w zeszłym roku 5 miała załamka normalnie
czy któraś z Was ma starszą córe albo młode laski może same robiły, chodzi mi o szczepienie HPV, u nas funduje gmina, ale mam mieszane uczucia co do tej szczepionki, różne opinie czytałam, może coś wiecie???
Ja moja córkę zaszczepilam ,zanim to zrobiłam dużo sie dowiadywalam. Myśle,ze trzeba.
A co do gimnazjum to chyba normalne,moja nie dość ze sie pogorszyła w nauce to jeszcze w zachowaniu...ale minęło i teraz jest znowu fajna i zmadrzala

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-22 o 18:36 Powód: Dopiska
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 18:47   #10200
jooasi
Wtajemniczenie

anink no to super, tylko gratulować można
mogłabyś się ciupinke ochwalić, jak się ktoś wstydzi zawsze można same cycuszki bez twarzy pokazać, po tym raczej nikt nie rozpozna

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Celinko dzięki swoją pewnie też zaszczepie bo bym sobie w brode pluła kiedyś gdyby coś sie działo a ja nie skorzystała z tej możliwości. tylko boje się, ze np za 10 lat stwierdzą ze te szczepionki więcej szkody niż pożytku czynią bo nie znają jeszcze skutków długoterminowych tych szczepień

powiedz mi kiedy wraca etap ponownego zmądrzenia bo się wykończe? jak tak myślę, że to jest przejściowe bo cała klasa ogólnie z głupim na rozum się zamieniła ale dla mnie to szok ciężki.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości