|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Yhyy Viva zarobiłas juz cos??? ja w takie rzeczy nie wierze!
|
#10142 |
|
Zadomowienie
|
Viva Ty lepiej napisz jak Twoje piersiątka? Jest jakaś poprawa? Ja ten tekst co wkleiłaś już setki razy widziałam i moja koleżanka raz dla beki i z ciekawości wysłała pieniążki. Nic na tym nie zyskała. Niewiele można stracić, ale jak mówiła to zwykła ściema
|
#10143 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór cycolinki
Ja jak zwykle jak na razie z doskoku niestety cały czas tkwię z pakowaniem w kartony rzeczy i przewożeniem na nowe mieszkanko boszeeeeee już mam dosyć jestem wycieńczona z tą przeprowadzka szlak mnie trafiakochane byłam dzisiaj na konsultacji u dr. Witwickiego jest z moimi panienkami ok pan doktor powiedział,że mam pięknie zrobione cycunie więc mój doktorek mnie wyrolował mam masować cycunie dostałam maść na smarowanie blizn bo niestety mi one pozostały. Do roku powinny zniknąć,jeżeli nie będę musiała iść na laserowe likwidowanie blizn zobaczymy jak to będzie![]() A tak pozatym gratulacjones wielgane dla nowych cycyolinek buziam was dziewczynki
|
|
|
|
#10144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przy 170cm wzrostu i wadze teraz po operacji-73kg ![]() a Ty jak wymiary?
|
|
|
|
|
#10145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tonia, Ise, Olivka ja nie wiem, ale coś mi się zdaje, że wy się kiepska mierzycie i tyle, bo to mi się zdaje nieprawdopodobne patrząc na zdjęcia.... Wy w życiu nie widziałyście grubasów i tyle ![]() Co to za spamy tu się plączą Dajcie spokój z jakimiś łańcuszkami please, bo z tego nic dobrego jeszcze nikomu nie przyszło....Cześć Grazia Jak to pod gruczoł??? Co Ty mówisz? Odzywaj się częściej. Buzia!
|
|
|
|
|
#10146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- A wiecie co, najwieksze krzywusy mam ja. Nie dość że krzywe, jedna brodawka patrzy w sufit, pod piersia mam stary fałd to jeszcze autostrada i blizny brzydkie (ktore ścinam za tydzien). Wstawię na sekunde zdjecia do albumu, potem skasuję bo mam duzo przyjaciol. zobaczcie same masakra juz są w albumie wyjsciowka |
|
|
|
|
#10147 |
|
Wtajemniczenie
|
viva szkoda, że zamiast powiedzieć nam co u Ciebie wklejasz spam
![]() Grazia jak to pod gruczoł? zrobił ci doktor usg żeby to stwierdzić? tak na oko chyba się nie da... na pozbycie się pyłu z mieszkania dobry jest nawilżacz. cały pył opadnie, woda z tej mgiełki go zwiąże i wszystko białe będzie ale posprzątasz sobie i spokój. ja byłam w szoku jak go włączyłam po wprowadzeniu się do nowego domu.
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-03-21 o 23:23 |
|
|
|
#10148 |
|
Raczkowanie
|
Toniu dziekuje
ja wlasnie tym sportowym zastąpiłam ten pancernik okropny! Kupilam juz drugi bo 75dd był mi troszke za ciasny w obwodzie i kupilam 80D i rewelka poprostu go nie czuje tzn idealne dopasowanie ,nie za ciasno ,nie za luzno
|
#10149 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zaraz kasuje
![]() Ogolnie buuu:/ no ale jakos zyje się było gorzej ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Jejku ze tez odważylam się wstawić takie zdjęcia no ale my tu jak rodzina więc ok![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Wlasnie ![]() Wiecie co, podam Wam moje konto, niech kazda wplaci po 10zł ![]() Ze dwie stówki uzbieram, zarobię sobie, a co
|
|
|
|
#10150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) od tych implantów. i raz pamiętam jak jechałam do tesco (tydzień po op) i zmarzłam to też mi implanty przemarzły i się długo grzały ciekawe jak będzie zimą
|
|
|
|
|
#10151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nr konta chętnie podam
|
|
#10152 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i teraz mi rośnie na boki, te bryczesy całe..i też nie wiem co kto myśli jak się mówi XXcm w biodrach. bo jedni "w biodrach" nazywają największy obwód w pupie, a jedni "w biodrach" nazywają obwód w kościach biodrowych ![]() więc ja w pupie mam 108cm i z powodu tego gruba się nie czuję. grube to ja mam nogi. dwa kloce bez kolan i nie wiem co z tym robić bo przez to w spódnicach ani w krótkich spodniach nie chodzę ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
poza tym dalej nie wiem jaki mam kupić sobie rozmiar
|
||
|
|
|
#10153 |
|
Wtajemniczenie
|
toniu on chce Cie 2 miesiące męczyć tym obciskiwaczem? oj wspólczuje
masz chyba jako jedyna takie zalecenie więc pewnie ma swoje powody, mogłaś dopytać czemu tak długo.
|
|
#10154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobra, to i ja się zmierzyłam i w tyłku to ja też mam 101 cm (sic!) a ostatnio kupiłam sobie rybaki rozmiar 36 (ze stretchem, ale zawsze to 36) ale pomiar robimy tak jak pisałaś, w kościach...i wtedy Ci wyjdzie pewnie z 95 na moje oko. Mnie coś tam w lewym przeskakuje, to tak w kwestii cyców. Tak jakby też mnie ciągnęło....prawy jakiś jest lepszy. Nie alarmuję, ale nieprzyjemne to....mam nadzieję, że one się zwyczajnie układają i tyle ![]() Agatko ja tam nie widzę żadnej tragedii, ładny, duży cyc!!! Zerknęłam na foty, to wyjściówka była bardziej krzywa, ładnie się wyrównało porównując ze stanem przed. Buzia Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-03-21 o 23:47 |
|
|
|
|
#10155 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-02
|
jak juz napisalam na poczatku 200zł na konto przyszło.
Biust sie jeszcez nie wyrównał wiec wydaje mi sie ze nie mam o czym pisac, zadnych nowinek nie ma, byłam u innego lekarza powiedzial ze mam spokojnie czekac ...wiec czekam. |
|
|
|
#10156 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mój TŻ ma 14. kwietnia urodziny i myślałam, że już będę mogła jakąś nice bieliznę sobie kupić a tu dupa :P chyba tylko jakąś koronkową koszulkę kupię, założę szybko przed TYLKO koszulkę i zaraz po z powrotem założę pancernik ![]() :brzyda l: taki mam plan.. O! ![]() zastanawiam się dziewczyny, ile razy musiałyście jeździć do swoich lekarzy. ja u mojego, nie licząc operacji, byłam już 3 razy, we wtorek będzie 4. byłam tydzień po, 2 tygodnie-szwy, 4 tygodnie- strupki i zmiana pasa na górę, za tydzień 5 tygodni- nie wiem po co. każdy wyjazd praktycznie 100zł mnie kosztuje (ostatnio się zorientowałam, że jeździłam po autostradzie bez winiet nie wiedziałam, że trzeba kupić. nigdy nigdzie nie jeżdżę więc nie wiedziała. myślałam, że jak nie ma bramek to się nie płaci Cytat:
bo ja mam nogi poważnie straszne kiedyś Wam wrzucę zdjęcia moich cudownych odnóży jutro (dzisiaj ) wieczorem lub w piątek. nie dość, że nie mam kolan to jeszcze kostek takie bezkształtne kloce ![]() co do rozmiarów.. ja z moją pupką nawet nieźle wychodzę, ale ze względu na klocki (j/w ) nie jestem w stanie kupić mniejszych spodni niż 40-42. po prostu nie wchodzę w łydce i udzie a jak zaczynam się odchudzać to najpierw leci biust (teraz już nie będzie ) potem brzuch a potem... brak motywacji i znowu tyję ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- w ogóle jak tak czytam moje wypowiedzi to się zastanawiam czy dla kogoś one są zrozumiałe czy tylko dla mnie niestety jestem strasznie roztrzepana, mam otwarte 5 zakładek z odpowiedzią i wszędzie inaczej coś napisane, po drodze jeszcze mnie ktoś zagada i zapominam co miałam pisać.. także przepraszam Was, ale ja z leksza taka zwichrowana i nieogarnięta nigdy
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-03-22 o 00:19 |
||
|
|
|
#10157 |
|
Zadomowienie
|
Ise 29.03 - 8![]() izzi42 29.03 - 8![]() sherry.b 18.04 - 28![]() issabel1 24.04 - 34![]() ania1919 27.04 - 37![]() MILENKA2012 09.05 - 49![]() kicia_nh 11.07 - 112![]() Olivkaa200 12.07 - 113![]() Miłego dnia
|
#10158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Caluski dla wszystkich na dobry poczatek dnia!!! |
|
|
|
|
#10159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
P.S. Siła mi sie operacja ojojojjjjj....
|
|
#10160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam ten sam problem Toniu co Ty z nogami, mi większość dostępnych w sklepach spodni zatrzymuje się na.... ŁYDKACH... tylko że ja mam 180 cm i ważę, nareszcie znów 67 kg... wszystko poszło w nogi ![]() Liczę że po operacji znikną te cholerne dysproporcje.... |
|
|
|
|
#10161 |
|
BAN stały
|
Kasikk, wiesz teraz może zrobiłabym większe piersi. Ale od samego początku chciałam taki rozmiar. Wyjściówkę miałam A...
a co do zdjęć, no jakoś nie mogę się przełamać żeby publicznie pokazać biust. Wiem, że to jest grono zaufanych osób ale sama nie wiem..... Ale powiem Ci, że kto wie czy nie skuszę się za czas jakiś na większy implant...ale to jeszcze troszkę czasu musi minąć. Pewnie to się stanie dopiero po urodzeniu dziecka
|
|
|
|
#10162 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=MILENKA2012;3306152 8]
Cytat:
no kobieto
|
|
#10163 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
|
#10164 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Dzis zrobiłam sobie przymiarke ryzowa i włozyłam w stanik 400gram i one były wielkie Wstawie zdjęcia do albumu i zerknijcie bo jestem troche wystaszona
|
#10165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty masz 180cm więc mi się wydaje, że Tobie to się jakoś rozkładają te wymiary i tego nie widać
|
|
|
|
|
#10166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie chodzę w kozakach bo nie znalazłam jeszcze dla siebie żadnych ... ja mam w łydce dwa razy tyle co w ramieniu :P gdzie tu sprawiedliwość ![]() ale już poazpisywałam się do wątków orbitrekowania, odchudzania i mam nadzieje że do lata będę seksy :P |
|
|
|
|
#10167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w domu mam rowerek ale z niego łydki rosną więc ja podziękuję ![]() a kozaki kupuję rozmiar większe to w łydkach się mieszczę
|
|
|
|
|
#10168 |
|
Rozeznanie
|
Ja to pokładam wielkei nadzieje w tym całym basenie o którym tyle dobre słyszalam a z braku piersi nie korzystałam :P hihihii
|
|
|
|
#10169 |
|
Rozeznanie
|
w basenie człowiek się fajnie męczy
a tego tak nawet nie czuć, dopiero jak się wyjdzie ![]() ja chodziłam ale jak przechodziłam z szatni do wody to zawsze udawałam że coś albo przy twarzy albo włosach poprawiam, potem HOP do wody na 1h i z powrotem do szatni
|
|
|
|
#10170 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Dopiero co zaczęłam pisać i już zamieszanie robię ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Ise sorki to o implancie miało być do oliwki. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- A mam pytanie ostatnio zauważyłam ,że na udach zaczął się ukazywać cellulitis
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

szlak mnie trafia
więc mój doktorek mnie wyrolował
mam masować cycunie dostałam maść na smarowanie blizn bo niestety mi one pozostały. Do roku powinny zniknąć,jeżeli nie będę musiała iść na laserowe likwidowanie blizn zobaczymy jak to będzie
buziam was dziewczynki

( chlip że coś nie wyjdzie takiego pecha mam z tą całą operacją od początku samego!

ja wlasnie tym sportowym zastąpiłam ten pancernik okropny! Kupilam juz drugi bo 75dd był mi troszke za ciasny w obwodzie i kupilam 80D i rewelka poprostu go nie czuje tzn idealne dopasowanie ,nie za ciasno ,nie za luzno

Ise 29.03 - 8