![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cześć
![]() Anika gratulacje ząbka. Aniu nawet nie wiem kiedy wracam do pracy. Nie myślałam o tym. Mamy z mężem kilka opcji, ale to trzeba przemyślać. Nawet nie wiem do kiedy mi macierzyński wpada. Gucia, Iwka tak zrobię, pożegnam sie w poniedziałek. Juz mi smutno. |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | ||
Zakorzenienie
|
aniaaa84 poka jak stworzysz dzieła;D
a co do naszej dyr to pamietaj że ona ma 42 lata i jej się jeszcze chce ![]() Gucia dzięki kochana! Cytat:
![]() Cytat:
![]() zajęcia się udały, było bardzo wesoło, bo dzieci emocjonalnie podchodza do gry, jak dziewczynom wypadało po 1 max 2 oczka to się chłopcy cieszyli, a one krzczały ze nie chodzi o to kto pierwszy a kto wiecej fasolek, a jak laskie ich przegoniły to zmieniły taktykę ![]() ![]() ubaw był nieziemski, nawet rodzice się emocjonowali i chcieli żebym naciągałą reguły potem sadziliśmy kwiatki, rodzice się nie włączyli tylko zaczęli sobie gadać o pożegnaniu zerówkowiczów ![]() ![]() zajęcia ogółem bardzo się podobały ja jestem zadowolona, potem byłam na rozmowie z dyr, tymi dziewczynami co staż robią i moją opiekunką, która miała ale co do dyscypliny podczas gry.. ale dyra ją zbyła mówiąc że nie wyobraża sobie zachować spokoju jak dzieci grają w gre planszową na punkty itd.. to dorośli się cieszą skaczą a co dopiero dzieci, więc więcej uwag nie było, dyra zadowolona przyznała się że pierwszy raz widziała taką gre, i te stażystki też, teraz one chcą zrobić u siebie takie z dzieciakami bo to bardzo fajne jest no nic, kupa stresu i na 2 mce spokój ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-03-22 o 18:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |||
Zakorzenienie
|
Będę ryczeć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
padłam
![]() ![]() ale jeszcze za wakacje chyba 6 tyg. |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() 1 października, plus 33 dni urlopu wypoczynkowego, więc około 16 listopada
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Wypoczynkowego Ci nie liczyłam, tylko macierzyński.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
No właśnie widziałam, musze się dowiedzieć ile jeszcze tego wypoczynkowego dokładnie mam. Koleżanka mi cos o 6 tyg za wakacje mówiła.
Jest różna opcja. Albo taka, ze biorę wszystko albo taka, że częśc przekazuję mężowi i wracam wcześniej do pracy. Ale teraz nie czas aby o tym myśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
żegnam sie dziewczyny do weekendu
musimy wyjechac n a wieś niestety na pogrzeb zmarła taty chrzesna i jutro juz jest pogrzeb wyjezdzamy nad ranem do zobaczenia
![]() |
#4060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spokojnej drogi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wypoczynkowego masz 33 dni jak Marta pisała. Cytat:
![]() Spokojnej drogi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
spokojnej podróży.. Cytat:
![]() może się świat obrócić o 180stopni ![]() ja sobie nie wyobrażam 3-4 a nawet pół rocznego dziecka zostawić i iśc do pracy choćby na 4 godziny... urlop macierzyński powinien trać rok ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- aaaa i mam sprawe w pogaduchach ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-03-22 o 20:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Wtajemniczenie
|
Cześć wieczorową porą
![]() Gucia - zaszalałam i poszłam spać wczoraj wcześniej. Co nie zmieniło faktu, że ze wstawaniem był problem nieziemski. Jeszcze tylko jutro i weekendzik! Znalazłam dzisiaj świetną księgarnię podróżniczą - cała wypelniona globusami, mapami, przewodnikami, do tego bardzo przytulna, drewniane regały itp. Kupiłam prezent koleżance i zapakowali mi go w szary papier, przykleili znaczek i przybili dużą pieczątkę - wygląda jak przesylka pocztowa, po prostu ślicznie. W takich miejscach to ja mogę robić zakupy. Ana - czy Ty miałaś wizytę po 21? Ten lekarz po całym dniu o tej porze jeszcze funkcjonuje?????
#4065 |
Zadomowienie
|
cześć
![]() padam na twarz dziś... Anika szerokiej drogi... Marta doniczki już mamy, teraz tylko kule i trochę zmodyfikowałyśmy Twoje dzieło, ale już już będzie gotowe to się będę chwalić ![]() fajnie, że zajęcia się udały ![]() Ktosiu pyszności miałaś dziś na obiad, te kotlety to coś ala devolay? no nie?...ja wkładam, por, ser, szynkę i co mi się po rękę nawinie ![]() Ana będzie dobrze ;-) Iwka też się wczoraj głowiłam jak o tej porze można jeszcze na wizyty umawiać...chyba, że prywatnie...to można pisałyście o Madzi z Sosnowca...niedawno się okazało, że miałam nieprzyjemność obcować z jej tatą... lecę do K. i w pielesze ![]() ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-03-22 o 21:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marta ![]() Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki odezwe sie jak wrocimy
dobranocki
![]() |
#4068 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tej małej i jej rodziców - czytałam dzisiaj artykuł na temat najnowszych ustaleń policji i po prostu szok - laska szukala info o cenach trumien, zapomogach, zaczadzeniach na kilka dni przed śmiercią dziecka... Po prostu nie wierzę, że to był wypadek... Szerokiej drogi.
![]() |
#4069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry! Dzisiaj mam mnóstwo roboty, muszę wysprzątać łazienkę i resztę mieszkania ogarnąć, spakować nas, pouczyć się, ufarbować włosy, upiec muffiny i jeszcze wieczorem mam korepetycje ![]() Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-03-23 o 06:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
martucha fajnie ze sie zajecia udaly.
a Twoja opiekunka to chyba zazdrosna? i sie czepia byle czego byle sie przyczepic ![]() zuzka o 6.30 wstala, wesola jak skowronek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie kiedyś chcieli umówić do lekarza z Patem na 21.. ale podziękowałam. usg głowy, rozumiem jeszcze eeg bo dziecko musi spać, ale usg... tragedia, i to w chorzowie więc dojazd.. chyba na 23 bylibyśmy w domu... Cytat:
![]() a czemu obcować? my teraz robimy ze styropiany okna - a w środku folia i kwiatki, albo jajka wiszące i powiesimy w sali ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() taki typ, nie pochwali, ale wytknie wszytko nawet jakąś pierdołe, ale już się przyzwyczaiłam w końcu nie mam prawa nazywać się nauczycielem bom nie mianowana ![]() ale ona z połową pracowników nie gada, z kolejnymi jest tylko na stopie służbowej, z nami "nowymi" jeszcze tak ale z dnia na dzień się to moze zmienić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi wyszło że jakbym urodziła 28.04 to 24tyg to 15.10 no i plus 37dni urlopu wypoczynkowego , jak dla mnie za krótko ![]()
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-03-23 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
czesc
witam zeslonkiem ![]() moje zajecia wczoraj super! powiem skromnie-jestem miszczem haha jak wzielam sprawy w swoje rece to na zajecia z fundacji zamiast nikoko bylo 10 dzieci! moja kolezanka szefowa-dumna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
sliweńka ja dodaje na kalendarzu zwykłym
![]() Katunia ![]() Rosette HO ![]() ale się odpinkoliłam do przedszkola buhahahahaha jak nigdy ![]()
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
martucha a jak liczę te tygodnie to np. jak urodziłam we wtorek to liczę od wtorku do pon bo dzień porodu już się wlicza?
no i co jak np. urodzę w środę a L4 miałam do pon to macierzyński zaczyna się już dzień wcześniej? bo można zacząć 2 tyg wcześniej
#4078 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | ||||
Zakorzenienie
|
nie strasz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też dzisiaj tak wstałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() laski, dzisiaj trzymajcie mocno kciuki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też u mnie też ![]() okropna mgła rano a teraz cudne słońce ![]() ![]() Cytat:
![]() kiedyś oglądałam ddtvn i przedstawiali jakiegoś gościa i był podpis - imie i nazwisko - znany z tego że wystąpił w tańcu z gwiazdami ![]() tak dobrze mówi polać jej! MARTA NA PREZYDENTA ![]() na ministra ![]() ![]() KCIUKI!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.