|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10201 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Poza tym bardzo się boję, że 2 tygodnie ferii mi nie wystarczy na dojście do siebie, a w innym terminie nie mogę ![]() Cytat:
Pokaż te swoje ślicznotki, proszę Ja swoje koślawce też wystawiłam na widok publiczny i jakoś nikt nie odkrył, do kogo należą |
||
|
|
|
#10202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oliwko ja przez ten długi czas oczekiwania ciągle rozmyślam i to nie dobrze bo głupie myśli przychodzą do głowy ,na pewno nic wypadnie a apetyt to pewnie przed miesiączką ja też tak mam i wtedy co mi w ręke wpadnie to pożeram
|
|
|
#10203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja koleżanka okaz zdrowia,dbajaca o to co je i jak żyje...właśnie zachorowala na ten paskudny wirus...ja wierze,ze ta szczepionka uchroni dziewczyny ,które jeszcze nie miały kontaktów płciowych. Tak sie zastanawiam i Ci powiem,ze moja sie uspokoiła niedawno.przed osiemnastka jeszcze szalała..jak będę miała 18 lat to..to ...tamto słyszałam na codzień a teraz skończyła miesiąc temu i cisza już tego nie mówi. Pyta czy może wrócić pózniej i jak sie nie zgodzę to nie walczy. Raczej staram sie nie trzymać w domu ale ona jakby mniej chce lazic po nocach i wiecej spraw rozumie. Staram sie przedstawiać sprawy otwarcie i ona to rozumie. Jest teraz fajnie,mam dorosła,odpowiedzialna dziewczynę w domu ..aaa zaczęła sie uczyć bo matura za rok! Uczyć sie zaczęła już w 2 gimnazjum trochę ,ogólnie pierwsza to jest taki czas,ze sie wydaje tym ludziom " doroslym" no ze już właśnie są. Druga będzie zdecydowanie lepsza a liceum to już spoko. Musisz przetrwac
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-22 o 20:06 |
|
|
|
|
#10204 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, ja tym cycuchom moim ani jednego zdjęcia jeszcze nie zrobiłam...nie wiem, jakoś nie mam takiej potrzeby... ot - po prostu, są podobają mi się w lustrze i tyle
wiem, że to trochę egoistyczne podejście, bo Wasze zdjęcia sama podziwiałam i tu biję się w piersi!!! Mea culpa!!! Ale kiedyś wspomniałam mojemu mężowi, żeby mi zrobił, bo chcę pokazać moim koleżankom, które tak mnie wspierały na forum no i mi się zdjęć odechciało. Jedyne co mam to taką symulację komputerową przed i po - aginga chyba też coś takiego wstawiła... ale to bym musiała zeskanować jakoś a ja lewa w tym jestem. Dobra, zobaczę - może jakoś sama sobie te fotki popstrykam i wrzucę. Buziaki!!!
|
|
|
|
#10205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mój mężuś nie ma pojęcia, że ja tutaj tak się obnażam . Zresztą konsultacja już za dwa tygodnie, więc wszystko będzie jasne |
|
|
|
|
#10206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#10207 |
|
Raczkowanie
|
Toniuja to ani razu nie bylam po operacji u doktorka a na zdeciu szwow to bylam na miejscu.Z nim sie kontaktowałam i słałam zdjecie mailowo i zawsze odpowiedzial.Wiadomo nie jest to to samo co na realu ale nie mialam innego wyjscia. Kurcze niedługo 3 miechy a ja nwet nie pomyslalam o zadnej kontroli,pozatym tu na wyspie to nie wiem gdzie uderzyc.Co myslicie poszukac jakiejs kliniki chirurgii plastycznej i isc prywatnie czy co?
Zabulo a Ty kochana byłas?Mialaysmy podobny przebieg wydarzen
|
#10208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja byłam tylko szwy ściągnąć u niego. myślicie, że powinnyśmy się komuś pokazać, tak na wszelki wypadek?
|
|
#10209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#10210 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co do tych przymiarek, nie myślałyście o tym, żeby rozrobić ciasta, ułożyć je na wielkość i kształt przyszłego implanciku i na chwileczkę wrzucić do piekarnika żeby stwardniało i nie odkształciło się a potem takie cosik do stanika wsadzić? Z tą pojemnością może to nie wyszło by tak samo ale bardzo zbliżone wymiarki by "upiec" to może by dało lepszą wizję na przyszły efekt? Z tym ryżem to ja próbowałam i nie sądzę, żeby takie balony po operacji były. Wyszły mi jeszcze większe niż jak kiedyś fotki wrzuciłam:/
|
#10211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi jak masujesz panienki? i ktoś Ci to doradził? i w sumie po co to się robi?
|
|
#10213 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny też miałyście takie zalecenia przed operacją:dziesięć dni przed op.zażywanie dużych dawek witaminy C(1000mg/dziennie)oraz rutinoscorbin 2x1 tabl. rano i wieczorem.
|
|
#10214 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() .Tz wniebowzietyDoł mi mija ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Takze kochana wcinaj te witaminki---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Dzisiaj tak sobie myslalam o fajeczkach i to juz 13 miesięcy nie pale papierochow!!! Czuje sie lepiej i pawam dumą w pracy ale czasem takiego mentolowego Vogua bym do winka zapaliła,ychhh... Poki siedze na wyspie to moje płuca sa bezpieczne,gorzej jak na urlop w domku sie bedzie jechało... a to juz w wakacje ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Uciekam spac,o 5 pobudka.Buziam wszystkie Was dziewczynki Młego dzionka jutro!!!
|
|
#10215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nadinko to prawda jak za oknem ładna pogoda to chce się życ i wszystkie troski znikają,jeżeli chodzi o witaminki to rozumiem ,że już teraz mogę zacząć łykać a ja myślałam ,że wyłącznie na 10 dni przed op ja papieroski rzuciłam 10 lat temu i nie wrócę do tego nałogu, zle się czułam paląc ale paliłam jak opętana
|
|
|
#10216 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tu trafiłam żadna dziewczynka fotek nie pokazywała. Z tego powodu nie mam zdjęć swojej wyjściówki- bo nie pomyślałam że może mi się przydać do czegoś. I kidyś Foxy wrzuciła swoją wyjściówkę . O kurka - ale było Zanim nie doszłyśmy że można albumy zakładać zdjęcia sią na wątku wrzucało na chwilkę. Ja już byłam po operacji - hi i te pierwsze zdjęcia były w staniczkach. No a teraz taka rozpusta , że chłopy nam zdjecia robią ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Więc się pytaj ile wlezie i wcale się nie zastanawiaj . Po trzech dniach już powinno być lepiej z raną Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trochę mnie to uspokoiło że nie tylko mój orzeł pikował w dół . Druga kalsa była normalizacją. A trzecia jest pędem do wiedzy Będzie dobrze, nie martw się.---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- No dobra i ja mykam Mamy już piątek więc jest dobrze papatki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||
|
|
|
#10217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trwalo to 2 minuty Szwy sciagalam na wyspie, potem bylam jeszcze raz sprawdzic ranki i bylo ok
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2012-03-23 o 00:52 |
|
|
|
|
#10218 |
|
Zadomowienie
|
Ise 29.03 - 7![]() izzi42 29.03 - 7![]() sherry.b 18.04 - 27![]() issabel1 24.04 - 33![]() ania1919 27.04 - 36![]() MILENKA2012 09.05 - 48![]() kicia_nh 11.07 - 111![]() Olivkaa200 12.07 - 112
|
#10219 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny! Mam pytanie, czy po operacji zeszło wam kilka cm w obwodzie po zejściu opuchlizny? Niektórzy piszą, ze o pół rozmiaru a inni ze po zejściu cm one wrócą do obwodu po zabiegu, bo mięsień wypycha do przodu. Jak to z tym tak naprawdę jest?
|
|
|
|
#10220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miałam to robione 4 lata temu i nic złego mi się nei przytrafiło z tego powodu )---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Jejku jak tu cztam o przymiarkach po 400 czy wiecej tego ryżo dla dziewczyn do 170 to zaczynam meić koszmary że moej cycki to będa dwie malutkie wypustki ((380 dla 180?? ehh no ale mam nadzieje że aż tak źle nei bedzie zreszta schudłam już 2 kg w rpzeciagu ostatniego miesiąca wiec się moze zmniejsze optycznie ))
|
|
|
|
|
#10221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
robiłam tym octeniseptem i w końcu dziadyga zastygła ale boję się, że mi to znowu pocieknie.... ale mam nadzieję, że nie.pytanko: czy możliwe jest, że ranka mi zaschła a do środka wdały się jakieś bakterie czy coś innego? pytam bo oczywiście mam głupie myśli cokolwiek zaswędzi to się martwię ![]()
|
|
|
|
|
#10222 |
|
Wtajemniczenie
|
Toniu jak się zasklepia i goi to znaczy że jest dobrze, bakterie nie pozwalają na gojenie rany. swędzenie też jest tego oznaką
![]() Celinko, Mya, Ise dzięki za rady i wsparcie ![]() Kicia z tym ciastem w kształcie implantu to niezły pomysł tylko z czego to zrobić? może z ciasta solnego żeby nie urosło przy pieczeniu. bo tu nie jest ważna waga tylko właśnie wymiarki, ciężko to będzie ulepić żeby się zgadzało, rozbieżność 0.5cm to już przeskok o jeden rozmiar implantu ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Ise 380cc to nie jest taki mały implancik, pewnie ze przy Twoim wzroście nie da Ci piersi gigantów ale myślę, że fajnie się wpasuje w figurke
|
|
#10223 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
tonia87 rana po prostu Ci się goi
także to raczej dobrze, a jak się martwisz to zadzwoń do doktorka
|
|
|
|
#10224 |
|
Rozeznanie
|
Witam całą rodzinkę
))
|
#10225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dziś wyciągnęłam bluzeczkę w kwiatki ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Jak masz pod spodem jakąś bakterie to się rozpaprze znowu- nie przyschnie ładnie, z pewnością będziesz wiedzią że jest nie tak jak powinno. Ale myślę że już będzie dobrze ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- potrafisz spoionizować każdego, i za to ogromny buziak
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#10226 |
|
Rozeznanie
|
no to zaczynam się cieszyć pomału
jeszcze niech tylko ta opuchlizna zejdzie i się sutki wyrównają i będę przeszczęśliwa
|
|
|
|
#10227 |
|
Rozeznanie
|
Ja to się zastanawiam cały czas jak to działa ze te implant jest taki noo... nie za duży a potem takie kształtne piersi z niego wychodzą... szczególnei chodzi mi tutaj o dziewczyny z wyjściówką zero... wychodzi taka ładna duza pierś a przecież implant przed wsadzeniem zupełnie inaczej wygląda???
|
|
|
|
#10228 |
|
Rozeznanie
|
się cieszyłam, że ranka jest sucha.. zrobiłam właśnie zdjęcia i znowu mi smutno... kiedy ten lewy się naprostuje i opuchlizna zejdzie?
i zaczynam się znowu martwić, że one tak daleko.. przejrzałam zdjęcia dziewczyn z miesięcznymi i czyich nie oglądałam.. po miesiącu już miały śliczny rowek.. niektóre nawet po tygodniu.. będę musiała doktorka pomaltretować chyba.. zdjęcia w albumie |
|
|
|
#10229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#10230 | |
|
Rozeznanie
|
ale nie chodzi o swędzenie cięcia tylko cycuszek tak w środku
zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- patrzę na rozmowy w toku... i wstyd mi za tę dziewczynę... ta druga ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- z komentarza pod zdjęciem Cytat:
tylko pytanie czy mogęzaczęło zasychać jak podpięłam sobie stanik tak, że cięcie było odkryte i tak sobie pochodziłam z 2h ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- macie link ![]() http://tvnplayer.pl/programy-online/...013,11209.html dobre są te "naturalne"
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-03-23 o 17:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

jestem jednak dobrej mysli postawie przy łózku wiatraki i bede miała sztuczny wiatr
. Mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie
Ostatnio ciagle zle sie czuje juz 2 noce nie spałam
i tylko bym jadła i jadła mam nadzieje ze to przed miesiaczka

- 6 tygodni 
a ja lewa w tym jestem. Dobra, zobaczę - może jakoś sama sobie te fotki popstrykam i wrzucę. Buziaki!!!

Młego dzionka jutro!!!
Ise 29.03 - 7