Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 19:01   #4171
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Na tańczenie trzeba mieć siłe
Nie wiem jak ja to robię ale na tańczenie to ja zawsze mam siłę mogę być padnięta, niewyspana, ledwo co stać na nogach, ale jak pójdę na imprezę to całą noc jestem w stanie przetańczyć i to w szpilkach

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Siostra mojego eksa miała operowany nos i miała zwolnienie z WF tylko na czas noszenia opatrunku, potem już normalnie skakała, biegała, jeździła na rolkach...
Moja dobra koleżanka miała operację nosa - podobno nic nie bolało później, tylko trochę głowa no i opuchlizna była (jak ją zobaczyłam jak wróciła do pracy, to byłam przerażona ). Nos nie wyglądał od razu dobrze, w ciągu 2-3 następnych miesięcy dopiero się uformował i teraz wygląda już fajnie.
Co do ćwiczeń, aktywności i takich tam - powiedzieli jej, że nie może ćwiczyć przez 3 miesiące i żadnego solarium itp. Po 3 miesiącach już może wszystko.
Najgorzej było jak jej nici wychodziły, ani tego wysmarkać, ani nic, tylko patyczkiem do uszu musiała wyciągać dopiero gdzieś po dwóch miesiącach zaczęła coś czuć, bo wcześniej nie czuła nic jak dotykała.

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Już przy tej okazji, czy zauważyłyście, jak dużo młodych ludzi w naszym wieku ma zęby w tragicznym stanie?
To ile w Polsce młodych ludzi ma zęby w tragicznym stanie to jeszcze, ale tutaj w Anglii to jakaś masakra... wystarczy nawet sobie tylko zdjęcia z klubów przelecieć, albo poobserwować ludzi na ulicy jak się uśmiechają. Nic dziwnego, że eks mi mówił, że mam holywoodzki uśmiech jak tutaj dziewczyny z takimi zębami chodzą a wcale nie mam jakichś ładnych tych zębów, tylko takie w miarę.

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Cycków prawie nie mam, ale bym sobie nie zrobiła. Bez przesady, małe cycki nie są aż takie złe, żeby się takim torturom poddawać
Ja to bym sobie zrobiła, w sensie kształt poprawiła, żeby takie ładniutkie były
Ale nigdy w życiu bym się nie zdecydowała na to, bo się nasłuchałam i naczytałam jak to boli.
Znam 3 dziewczyny co sobie cycki powiększały (ale nie znam ich tak dobrze, więc nie wypytywałam) i jedną co zmniejszała (ale to dlatego, że miała takie duże, że zaczęła mieć problemy z kręgosłupem).

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Umarłam.

No co chcesz, przecież zapytał, czy idziecie do kina, a nie czy idziecie do kina obejrzeć film to jest różnica

Cytat:
A, trochę jestem kaleką. Sypie mi się cały układ ruchu. To dopiero ironia. Fajnie mi się będzie ćwiczyć z endoprotezami . Nie no, troszkę się śmieję. Ale się jednak szykuje operacja, bo z kolanem się pogarsza. Barki i szyja - rehabilitacja znowu.
Ooooo niedobrze

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Teraz co o świrach:
Spotkałam się z takim jednym, rozmawiałam z nim i nie przypadło mi do gustu jego wysławianie się i brak inteligencji, ale zwalałam na początku na kark nerw, ale:
-jak powąchał mojego kapcia i ze zdziwioną miną powiedział, że nie śmierdzi i jak ja to robię,
- jak powiedział, że wymiotował w taksówce, ale połknął, żeby nie naśmiecić, a potem jeszcze raz zwymiotował - już podwójnie,
- a jego hobby to zjarać się i jeździć po ciemku na rowerze po lesie..
--> to zwątpiłam i nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać...
Oczywiście pogoniłam chłopca..
Eeeee

Cytat:
I teraz makabra - wczoraj nałożyłam farbę na głowę i chciałam o jeden ton zejść i zagadałam się z kumplem i mam blondorude coś Czytam i czytam i nie wiem co robić
a) idę po farbę typu szarości i nakładam na głowę i modlę się aby popielaty chodny kolor mi wyszedł - ale to będę blondi, jak nic..
b) czekam dwa tygodnie i idę do fryzjera, żeby mi na mój naturalny kolor pomalował..
Ale, w sensie, że rozjaśniacz nałożyłaś sama? Jeśli tak to zaraz po rozjaśniaczu możesz farbę nałożyć.
Dobrze, że idziesz do fryzjera
Stary 2012-03-23, 19:41   #4172
Fubizka
Zakorzenienie

Piątek w domu, poryczałam się swojemu psu na spacerze

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Moja dobra koleżanka miała operację nosa
Ale kość jej łamali czy samą chrząstkę?
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 19:51   #4173
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Piątek w domu, poryczałam się swojemu psu na spacerze

Ale kość jej łamali czy samą chrząstkę?
Pies zrozumie

Kość. Miała taki orli nos, teraz ma prosty i taki zgrabniutki. Ale wcześniej źle nie wyglądała, bo to bardzo ładna dziewczyna, i pewnie nawet nie zauważyłabym, że jest coś nie tak z jej nosem, gdyby mi nie powiedziała, że idzie na operację.

Próbowałam właśnie wypełnić formularz o Provisional Driving Licence, tylko coś tego nie łapię kuwa jak oni komplikują ludziom życie tutaj. Nie dość, że jakieś dziwne rzeczy trzeba wypełniać w tym formularzu, paszport im wysłać, to jeszcze każą się podpisywać na moim zdjęciu i wypełnić coś w tym formularzu osobie, która zna mnie conajmniej dwa lata, żeby potwierdzić, że ja to ja. I to nie może być moja rodzina, ani nikt kto ze mną mieszka. Bosz
Zrobiłam sobie zdjęcia do tego w budce fotograficznej, normalnie...
Stary 2012-03-23, 19:54   #4174
Fubizka
Zakorzenienie

enjoy - ale to tylko imigrantów tak tresują czy wszystkich?

Oesu o mamo https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=33844

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-23 o 20:10
Stary 2012-03-23, 20:16   #4175
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
enjoy - ale to tylko imigrantów tak tresują czy wszystkich?

Oesu o mamo https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=33844
Wszystkich przynajmniej nie czuję się inna

Ożesz, ładna
Stary 2012-03-23, 20:38   #4176
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Aaaaaa tam, są push upy a jak wyglądają moje cycki bez stanika, to interesuje mnie tylko w męskim towarzystwie, a przecież nie zrobię sobie cycków dla męskiego towarzystwa, no jeszcze tak mi nie przygrzało
Też bym nie zrobiła, no chyba, że po ciąży byłyby w takim stanie, że byłobymi wstyd przed partnerem pokazać.

Cytat:
A dużo znasz lasek po takich zabiegach? Ja nie znam nikogo, kto w dorosłym życiu zrobił sobie operację plastyczną.
Tez nie znam. Gdzie poznałaś te dziewczyny?

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Akurat te moje dziewczyny się bez problemu do takich tematów przyznają. Jedna nowe cycki ma już uhuhu dobre 5 lat.
Moja dobra koleżanka ma progenię, musiała sobie zoparować szczękę. Po wsi chodziły przez pół roku plotki, że sobie zrobiła operację plastyczną i wielkie oburzenie było.

Cytat:
Co za koleś

Nie znam się na farbowaniu
Ja nie mogę farbować, mam uczulenie.
Robią mi sie placki, jak po liszaju.

Cytat:
Napisane przez Nuska87 Pokaż wiadomość
Więc wyobraźcie sobie: różowy świński ryjek + rudożółtoblond włoski..

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Fubi - świetna spódniczka.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 20:39   #4177
Malla
Nie depcze krokusów

Przechowuję kota koleżanki, mam kocie walki, kogo obstawiacie?
Stary 2012-03-23, 20:51   #4178
Fubizka
Zakorzenienie

A ta
Nie no.. przepadłam
GDZIE WYPŁATA?!?!?!?!

Malla ofkors, że Twojego
Stary 2012-03-23, 21:29   #4179
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

hesusie Fubi -
Na co dzień by sie nadawała?

Malla ofkoz, że Twój

Szukam sobie organizacji pozarządowaej, do której mogłabym się zapisać.

Propos brata, posłałąm mu smsa, że wszystko słychac, co mówi o tej porze.
Zaczął mówić cicho, troche się oburzył. Zastanawiam się, czy to koniec problemu, czy jeszcze powróci?

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2012-03-23 o 21:33
Stary 2012-03-23, 21:39   #4180
Fubizka
Zakorzenienie

Zależy na jaki co dzień - na spacer z psem to raczej nie
Stary 2012-03-23, 22:23   #4181
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Przechowuję kota koleżanki, mam kocie walki, kogo obstawiacie?
Twój kot oczywiście

Cytat:
A ta
Nie no.. przepadłam
GDZIE WYPŁATA?!?!?!?!
Aaaaaaaaaa

A ja wzięłam się w końcu za szukanie czegoś... i tak - będę składać aplikacje do dwóch collegów. Mam nadzieję, że do któregoś się dostanę, zwłaszcza na jednym mi zależy ale to dopiero za jakieś 2 miesiące.
Oprócz tego, chcę zrobić sobie kilka kursów (8 na paznokcie + jeden na włosy), które są niesamowicie drogie (prawie 4 moje miesięczne wypłaty). Ale podliczyłam wszystko (łącznie ze sprzętem jaki do tego potrzebuję) i będę się starać o pożyczkę. Tylko jeśli moi rodzice zgodzą się wziąść ją na siebie, bo ja nie dostanę, nie mając stałego zatrudnienia, tylko pracując dla agencji. Jak zrobię wszystkie kursy i kupię co trzeba to wracam do paznokci.
No i to prawko do tego.
Będzie dobrze, przynajmniej mam się na czym skupić teraz
Stary 2012-03-23, 22:33   #4182
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Zależy na jaki co dzień - na spacer z psem to raczej nie
Myślałam raczej o pracy

Kupiłam sobie dziś Co z tym życiem K. Rusin
i szampon BD. Ciekawe, jak moje włosy to zniosą.

Propos owulacji, to był ból piersi przed @.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
8 na paznokcie + jeden na włosy)
Będzie dobrze, przynajmniej mam się na czym skupić teraz

aż osiem? ja się ograniczam do manicure conajmniej raz na miesiąc
czego na tych kursach uczą?

Stary 2012-03-23, 22:47   #4183
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Myślałam raczej o pracy
Zależy do jakiej pracy jakbym do fabryki przyszła w takiej kiecce i ogromnych safety shoes do tego (takie buty do fabryki ze specjalną blaszką osłaniającą stopę ) to by dopiero było

Cytat:

aż osiem? ja się ograniczam do manicure conajmniej raz na miesiąc
czego na tych kursach uczą?
Nie muszę aż tyle robić, ale chcę a że ja ambitna jestem jeśli o paznokcie chodzi, to nie wybrałam pierwszego lepszego kursu, tylko chcę je wszystkie zrobić u mistrzyni Szkocji (chyba Wielkiej Brytanii też ogólnie), która zresztą jest Polką
A kursy:
Obsługa frezarki
Przedłużanie paznokci żelem i akrylem poziom podstawowy
Przedłużanie żelem na formie
Przedłużanie akrylem na formie
One stroke - malowanie farbkami
Zdobienie kolorowym żelem
Zdobienie akrylem 3D - lvl 1
Lakier hybrydowy (czyli te żele-lakiery, nie wiem czy słyszałyście)

No i tyle ale mam w planie jeszcze kilka - poziom rozszerzony na żel i akryl, zdobienie akrylem lvl 2, manicure i pedicure spa, różne kształty paznokci, itp. - ale te już w późniejszym terminie, bo tamte wyżej to takie podstawowe, które chcę zrobić

A na włosy chcę zrobić na przedłużanie

Ostatnio miałam depresję związaną z paznokciami naprawdę - schowałam cały sprzęt, powiedziałam, że nikomu nie będę robić (i tak tutaj robiłam raz na pół roku ), pousuwałam wszystkie subscrybcje z facebooka, usunęłam wszystkie zdjęcia i każdą informację o tym, że w ogóle się tym zajmowałam stwierdziłam, że już nigdy w życiu do tego nie wrócę, bo nie potrafię tego robić, nie zrobię kursów i mam to gdzieś, że teściowa mojej siostry o mało się nie załamała jak powiedziałam, że już drugi raz jej nie zrobię (zrobiłam jej parę tygodni temu pierwszy raz i podobno była taka zachwycona, że teraz nie chce ich ściągnąć mimo, że już sporo odrosły ).
A teraz przemyślałam i postanowiłam, że jednak nie ma co marnować tego wszystkiego. Tylko muszę najpierw zrobić kursy, wcześniej się za to nie biorę. A potem się rozreklamuję...
Stary 2012-03-23, 23:17   #4184
Fubizka
Zakorzenienie

No to się dowiedziałam, czemu siedzę w piątek w domu. Bo telefon mi nie działa

Ale to był jednak dobry pomysł. Poszłam na spacer, zrobiłam window shopping na allegro , wykąpałam się w wannie pełnej piany z dodatkiem olejku lawendowego a teraz otwieram sobie piwko i robię nowe kolczyki

Cytat:
A ja wzięłam się w końcu za szukanie czegoś... i tak - będę składać aplikacje do dwóch collegów.
No! I to to ja lubię, to to ja rozumiem!

Cytat:
Jak zrobię wszystkie kursy i kupię co trzeba to wracam do paznokci.
Nareszcie!!!
Cytat:
No i to prawko do tego.

Tak możecie do mnie rozmawiać
A co do tego, że chciałaś rzucić paznokcie - ok wypalenie jakieś czy coś, potrzebowałaś oddechu i rób to, co Ci świetnie idzie. Podobno marnowanie talentu to jest grzech
Cytat:
Myślałam raczej o pracy
No nie wiem, moi kumple z biura poprzedniego, to by się pewnie ze mnie pół dnia brechtali, jakbym wpadła taka odstawiona o 9 rano

Cytat:
Kupiłam sobie dziś Co z tym życiem K. Rusin
Why?

Cytat:
Zależy do jakiej pracy jakbym do fabryki przyszła w takiej kiecce i ogromnych safety shoes do tego (takie buty do fabryki ze specjalną blaszką osłaniającą stopę ) to by dopiero było
Hahahaha wyobraziłam to sobie Jeszcze śpiewając i'm sexy and i know it

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Btw ja też się zdecydowałam na podyplomówkę Sponsoruje ją Kapitał Ludzki, więc nie będzie problemu, jak moja sytuacja finansowa będzie nadal tak nieregularna (chociaż głęboko liczę na zatrudnienie w pewnej firmie w kwietniu ).
Stary 2012-03-23, 23:42   #4185
Malla
Nie depcze krokusów

Enjoy - przecież miałaś ładne zdjęcia w pazurkowej galerii...

Kotek dostaje lanie, a jest taki miły....
Stary 2012-03-24, 00:03   #4186
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
No! I to to ja lubię, to to ja rozumiem!

Nareszcie!!!
Ale trochę to potrwa... jakieś parę miesięcy. A jak nie dostanę pożyczki to dużo dłużej

Cytat:
A co do tego, że chciałaś rzucić paznokcie - ok wypalenie jakieś czy coś, potrzebowałaś oddechu i rób to, co Ci świetnie idzie. Podobno marnowanie talentu to jest grzech
Ja nie wiem... w ciągu paru miesięcy pousuwałam wszystkie znajome w branży paznokciowej z facebooka (co jakaś dodała zdjęcie paznokci to usuwałam ), bo mnie szlag trafiał jak widziałam coś z tym związanego. Albo to, że one są w tym dobre a ja nie dostałam opieprz od rodziny (każdego po kolei), że przestałam to robić. Ale jak coś o tym słyszałam, to tylko się wydzierałam, żeby mi dali spokój i ja nie chcę o tym słyszeć. No nie wiem co mi się działo... i szczerze mówiąc dopiero dzisiaj sobie poważnie to przemyślałam i stwierdziłam, że wracam

Cytat:
Hahahaha wyobraziłam to sobie Jeszcze śpiewając i'm sexy and i know it
Szałł

Cytat:
Enjoy - przecież miałaś ładne zdjęcia w pazurkowej galerii...

Kotek dostaje lanie, a jest taki miły....
Nie mogłam już na nie patrzeć... tzn nawet nie musiałam - wstyd mi było za to, że one tam w ogóle są

Który kotek?

Fubi trzymam kciuki za tą pracę w kwietniu

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-03-24 o 00:06
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 00:13   #4187
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale trochę to potrwa... jakieś parę miesięcy. A jak nie dostanę pożyczki to dużo dłużej
U jednej włosomaniaczki wyczytałam: "Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Cytat:
No nie wiem co mi się działo... i szczerze mówiąc dopiero dzisiaj sobie poważnie to przemyślałam i stwierdziłam, że wracam
Miałam takie coś na studiach, nie mogłam patrzeć na nic związanego z tematem. Najchętniej bym wtedy wyjechała do lasu i mieszkała w szałasie, choć też nie do końca, bo w końcu szałas to też jakaś konstrukcja Kiepskie to było, ale przeszło... razem z depresją. <-interestig, huh?

Cytat:
Fubi trzymam kciuki za tą pracę w kwietniu
Trzymaj, trzymaj! Może być ciężko
Stary 2012-03-24, 00:17   #4188
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
U jednej włosomaniaczki wyczytałam: "Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
To fakt

Cytat:
Najchętniej bym wtedy wyjechała do lasu i mieszkała w szałasie, choć też nie do końca, bo w końcu szałas to też jakaś konstrukcja

Cytat:
Trzymaj, trzymaj! Może być ciężko
Będzie dobrze
A ja jutro idę zobaczyć pokój, trzymajcie kciuki żeby koleś się zgodził poczekać na mnie do końca kwietnia
Stary 2012-03-24, 00:28   #4189
Fubizka
Zakorzenienie

Ubierz się odpowiednio i poczeka
Stary 2012-03-24, 01:59   #4190
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Nie muszę aż tyle robić, ale chcę a że ja ambitna jestem jeśli o paznokcie chodzi, to nie wybrałam pierwszego lepszego kursu, tylko chcę je wszystkie zrobić u mistrzyni Szkocji (chyba Wielkiej Brytanii też ogólnie), która zresztą jest Polką
Brawo

Cytat:
A kursy:
Obsługa frezarki
Przedłużanie paznokci żelem i akrylem poziom podstawowy
Przedłużanie żelem na formie
Przedłużanie akrylem na formie
One stroke - malowanie farbkami
Zdobienie kolorowym żelem
Zdobienie akrylem 3D - lvl 1
Lakier hybrydowy (czyli te żele-lakiery, nie wiem czy słyszałyście)
Kosmetyczka kiedyś proponowała mi hybrydy, jak je oceniasz?

Fubi juz kiedyś zwróciłam na nią uwagę. Wpadła mi dziś w Rossmanie w ręce. Ma formę wywiadu, a raczej rozmowy Kingi z psycholożką Małgorzatą Ohme. Wpadło mi w oko parę ciekawych "oczywistych prawd", które niby wszyscy znają, a jednak. Chociaż początek wydaje mi sie dość banalny. Wszyscy przechodzimy kryzysy, jest wiele wizażanek, które odeszły albo zostały zdradzone i pozbierały się.

Stary 2012-03-24, 10:05   #4191
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ubierz się odpowiednio i poczeka

Cytat:
Kosmetyczka kiedyś proponowała mi hybrydy, jak je oceniasz?
Dobrze, dobrze. Tutaj też to jest modne od jakiegoś czasu. Ogólnie powinny trzymać się do 2 tygodni (ale dobrze zrobione mogą nawet 4 - tylko, że wtedy widać odrost, ale zawsze można zamalować lakierem w tym samym kolorze, bo jako, że tam jest cienka warstwa tej hybrydy, to nie będzie widać jakoś specjalnie). Opłaca się, bo nie trzeba malować lakierem przez dłuższy czas, ani bać się, że coś ci odpryśnie, a do tego utwardza ci to paznokcie.
Sama bym sobie zrobiła
Stary 2012-03-24, 11:10   #4192
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Który kotek?
Kotek jest tylko jeden.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 11:23   #4193
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek jest tylko jeden.
A no fakt

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a!!!! K#@^^%$#*&!!
Właśnie koleś do mnie dzwonił, że to już nie aktualne
Stary 2012-03-24, 11:28   #4194
Malla
Nie depcze krokusów

Enjoy - na pewno znajdą się inne oferty
Cytat:
Kotek jest tylko jeden.
Właśnie
Atmosfera jest ciężka, tłuką się, warczą, syczą, przybysz nie pije ani nie załatwia się.
Stary 2012-03-24, 11:30   #4195
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Enjoy - na pewno znajdą się inne oferty
No tak, tylko nastawiłam się trochę, bo była super oferta - naprawdę tanio wychodziło na tydzień, wliczone wszystkie rachunki, umeblowany i do tego nie trzeba było płacić żadnego bondu na wstępie. Jak znajdę drugą taką to będzie cud
Stary 2012-03-24, 13:09   #4196
Fubizka
Zakorzenienie

A co o tym sądzicie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...me-5-urea.html ?

O losie, wcześniej wspominana przeze mnie zapalona "panna młoda" dostała newsa, że zaręczyny chyba będą, pierścionka jeszcze nie, ale już lajkuje jakieś strony o przygotowaniu ślubu na fb.

To teraz zaręczyny, to rozumiem są, żeby przyszpanować tak...

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-24 o 16:54
Stary 2012-03-24, 17:42   #4197
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Kotek jest tylko jeden.

Connff jak się czujesz?
Posprzątałąm całe mieszkanie, odkurzyłam i wymyłam auto, teraz padam pije kawę, żeby sie zregenerować.

Stary 2012-03-24, 18:33   #4198
Malla
Nie depcze krokusów

A ja umyłam okna, moi pomocnicy zrobili ramkę na okno z siatką i moskitierą przeciw kotom i owadom, a koty śpią, choć wojna jest nadal i kotka, którą gościmy, nic nie je, nie pije ani nie siusia

http://zyciegwiazd.onet.pl/316226,5,...ws_detail.html
Śliczne buty i sympatyczna klientka

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-03-24 o 18:35
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:39   #4199
Fubizka
Zakorzenienie

Malla - a ona pierwszy raz została bez właściciela?
Stary 2012-03-24, 18:56   #4200
Malla
Nie depcze krokusów

Fubi - nie, to kot podróżnik, często zostaje sama w domu na weekend, podróżuje autem albo jest podrzucana obcym. Z kotkami dość szybko się przyjaźni, a mój 2x mniejszy od niej kocur bez jaj budzi w niej wyjątkową irytację... Niech się biją, ale niech ona pije i sika.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości