|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cocktail właśnie tylko w piątki można kupić cieplutkie bułeczki
a może to i lepiej bo tak to codziennie bym chyba kupowała ![]() A ja zjadłam przed chwilą dwie kromki z pastą jajeczną
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Tez czekam na foteczki zakupów
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail noo trzeba czekać cały tydzień
|
#3005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a młodszy synek ma 10 miesięcy ![]() Co do śniadanek też nie jadałam, zawsze piłam kawkę i na studiach przepalałm fajeczką (mega zdrowo co ?? ) Jeść śniadanka nauczyłam się w ciąży i tak mi zostało ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Ładne Ci pychotki chodzą po główce
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Zadomowienie
|
tez bym zjadła taką bułeczkę - ale postanowiłam, że tylko raz w tygodniu pozwalam sobie na jakies odstępstwa od diety - a tymczasem dzis dzień wzorowy, zaraz lece na hula hoopka i skakanke - chociaz juz po 100 skokach mam palpitacje serducha :/
|
|
#3007 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja bym już nie miała siły na bieganie ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!
![]() Melduję, że żyję, choć ledwo nawala mnie łeb już drugi dzień chyba to z nowego trybu dnia wczesnego wstawania, no i tej 8-godzinnej pracy organizm doznaje szoku po takim lenistwie dziś było jeszcze fajniej pośmiałam się jak głupia z dziewuszkami w pracy fajne babskie grono jest no ale faceci też są niektóre to niezłe ciasteczka nieźli podrywacze w ogóle wszyscy się mnie pytają czy się jeszcze uczę w ogóle moim dzisiejszym przyjacielem było xero nie dość, że na stojąco to jeszcze dawało mi po oczach i w ogóle robiło dziwne niespodzianki także ten tego, tak wyglądał mój dzień
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3009 |
|
Raczkowanie
|
U mnie laski generalnie full of zasadzka jeśli chodzi o żarełko Jakaś masakra. Począwszy od paczki, którą przysłali teście czyt. ----- > mnóstwo pychakutaśnych słodyczy, to jeszcze dzisiaj mojej małej zrobiłam schabowego takiego chrupiącego z młodymi ziemniaczkami z masełkiem i buraczkami.
|
|
|
|
#3010 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pewnie tak, skoro szamasz już 2 tygodnie ![]() Nikt nie powiedział, że będzie łatwo kilogramy przyszły nie w jeden dzień ![]() Ja wsypuję do garnka 3 płaskie łyżki płatków owsianych, 1 łyżkę otrąb owsianych i zalewam szklanką mleka i wody (ja robię pół na pół, ale można więcej mleka, albo na samym mleku ale jak ktoś chce rzadszą to można więcej mleka po prostu dać mniam! ![]() Cytat:
nie dziwię Ci się, że nie masz kiedy ćwiczyć... ja teraz po pracy to nawet nie mam siły może jak trochę się oswoję z nowym cyklem dnia, to będę ćwiczyć, ale na razie to autentycznie nie mam weny... ![]() ja bym olała sąsiadów :P Cytat:
ja bym się zabiła od razu ![]() Cytat:
no i taaaak, bardzo miło jest
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3011 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, co gorsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to na pewno woda, która spadnie po dwóch dniach dietkowego jedzonka Cytat:
|
||||
|
|
|
#3012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebunia super i dużej też! Do pracy, bo się zabrać nie mogę Cytat:
oby Ci szybko przeszło kuruj się ale czemu nie wybrałaś antybiotyku do końca?? mój TŻ mówi, że to jednak ma znaczenie ![]() No to widzę, że dzisiaj zakupki udane też poszukuję takiej gniecionej ![]() U mnie też dzisiaj wiosna pełną gębą!!! z krótkim rękawem też by zimno nie było, no ale to już trochę przesada
|
||
|
|
|
#3013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja pamiętam jak z moja kleżanką byłyśmy na stażu i miałyśmy do czynienia z ksero to sobie głowy i ręce kserowayśmy de.bilki ale to było naprawdę dawano dawno temu. Wtedy jeszcze byłam taka roześmiana wariatka, zawsze się zarzekałam, że się nigdy nie zmienię a tu proszę człowiek spoważniał... Po prostu chyba minęło beztroskie życie A na żartach dalej się znam tylko już taki wariat nie jestem
|
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyzwyczaję się, spoko jak dawałam radę w Anglii wstawać o 4 i pracować fizycznie 8 godzin to tu nie dam? Dam! Głowy kserowałyście? tego nie da się pozbyć ale nie przejmuj się, to wcale nie takie złe tacy ludzie mają lekko w życiu i każdy patrzy na nich optymistycznym okiem tak przynajmniej zauważyłam ja lubię ludzi pozytywnie zakręconych
|
|
|
|
|
#3015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam takie małe dzieciaczki No ładne miałaś kiedyś śniadanka Dobrze, że się poprawiłaś Ja pierwsze co jak wstaje to na śpiocha po mleko i płatki robię ![]() No pychotki mi chodzą po głowie, ale i tak się poprawiłam jakbyś zobaczyła ile mam słodyczy w pokoju a ja ich nie jem to aż dziwne kiedyś nic by nie przetrwało Cytat:
![]() Heroine No witaj kochana A to że Ci nie dają tyle lat co masz to tylko się cieszyć chociaż wiadomo, że czasami to może być denerwujące. Ale na pocieszenie na starość będziesz młodziej wyglądać Mi też zawsze dają mniej lat i oczywiście dowód w sklepie konieczny Wiecie co właśnie leci na tvn shrek Także redsik i shrek dziś wieczorem
|
||
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine cieszę się, że w pracy tak fajnie
chociaż z chęcią chce się chodzić do takiej pracy ![]() No i super, że nie dajesz się pokusom oby tak dalej Hehe historia z kolegą spadającym z krzesła dobra ![]() Dziękuję, ja już od dawna czaiłam się na taką torebkę, ale duża też by się przydała dziś na miasto wzięłam małą i nie wiedziałam co ja mam do niej zapakować ![]() A tusz mam taki: http://allegro.pl/maybelline-colossa...198566313.html mam nadzieję, że sprawdzi się u mnie koleżanka polecała, mówiła że jest z niego zadowolona, a ja tak szukam i szukam i nie mogę trafić na odpowiedni do moich rzęs ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cocktail zdrówko kochana też oglądam shreka i piję dużego desperadosa
|
#3017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czasem się wkurzam nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać a w sklepie to ja nigdy alkoholu nie kupię bez dowodu pamiętam jak raz pojechałam w Sylwestra po szampana i wódżitsu i zapomniałam dokumentów i ona mi kupiła i nawet mnie trochę obroniła w tym sklepie ![]() No to wieczór super też mam ochotę na redd'sa żurawinowego ![]() Cytat:
i szukam czegoś innego czaję się na Max Factora tego co ma Monia
|
||
|
|
|
#3018 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Ja nawet nie miałam kiedy wejść poczytać dopiero teraz ![]() Wczoraj wróciłam do domu i przyjechał Tż . A dzisiaj miałam zapał na sprzątanie już na święta i się trochę narobiłam Dzisiaj Tż nie przyjedzie bo zmęczony a więc zrobiłam już 8 min abs i idę zaraz do wanny wypocząć ale może jeszcze julkę obejrzę Spore plany ![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() Heroine super że taka fajna atmosfera w pracy Ogólnie polecany jest też Masterpiece Max z Max Factora .
|
#3019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziekuje to mega miłe ![]() Cytat:
![]() Kochana zlej mi doope ale w tym tygodniu nie zrobilam masazy Bo normalnie nie wyrabiam!
|
||
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine wydaje się być fajny ten tusz, jutro powiem jak pomaluję rzęski
ja muszę mieć normalną szczoteczkę a nie gumową, bo gumowa mi nie odpowiada Kurrr.. ja nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio a kiedyś lekko 3 piłam i nie byłam pijana chyba się starzeje
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/1036907/dieta.html
Cytat:
![]() Ja też muszę robić wiosenne porządki na samą myśl o myciu okien mi słabo no plany masz zacne no właśnie myślałam nad tym Masterpiece Max czy też Falsh Lash no i mam dylemat ![]() Cytat:
ale normalne też lubię ![]() Wzięło Cię? Czekoladko
|
||
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko Ty ślicznotko !!! tez widziałam Twoje zdjęcia i nie wiem w ogóle na co Ty narzekasz
masz fajną wyrazistą urodę nie to co ja zazdraszczam
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Boze dzisiaj to ja padam ze zmeczenia! Jednak te 10 kilosow to duzo, wcale jeszcze nie zlapalam mega kondycji
![]() Takze padam na cyce dzisiaj! Poprosilam szefowa zeby mi wypisala leki na alergie bo juz mi sie zaczyna lac z nosa, mam straszna alergie jak tylko sie cieplo zaczyna robic, wiec cala zapocona poszlam jeszcze do apteki wykupic recepte. Zaszlam jeszcze do sklepu i kupilam szpinak takze jutro bedzie szpinakowo i jajecznie A co do tuszu mam obecnie Maybelline ale cos mnie ostatnio kusi Loreal ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-mascara-.html bo ja maluje specyficznie rzesy tak na bok, a nie na prosto. Lubie takie wyciegniete precyzyjne kocie oko i mam dzieje ze ten tusz speli moje oczekiwania, wiec zamowilam go i zobaczymy, ogromnie ciekawa jestem
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine hahaha a ja własnie myślę, żeby się pożegnać i nie robić z siebie głupa
wstyd mi za siebie, muszę się poprawić
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej skarbulaaa!
![]() Kurcze ale masz fajnie z tym stazem, fajni ludzie super atmosfera naprawde tylko pozazdroscic! Mi czasami teskni sie za studiami i takim gronem fajnych ludzi, zawsze sa jakies jaja i jest super atmosfera! W sumie w pracy nie narzekam na zla atmosfere ale jednak pracuje z trzema lekarzami wszyscy po 40 i sa super tez momentami jest tyle smiechu ze pacjenci sie na nas patrza czy my przypadkiem z psychiatrii nie ucieklismy ![]() Do tego moze zalapiesz sie na prace w zawodzie wiec to tez super perspektywa ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko a jaki masz teraz z Maybelline?
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Czeko Ty weź głupot nie opowiadaj! Ja nie jestem zadowolona ze swojej urody buzia pyzata ( mimo niskiej wagi ) oczy małe, wąski usta więc zastanów się co mówisz, bo Ty naprawdę ślicznotka jesteś
|
#3027 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no i uwielbiam kopytka, a raczej leniwea twój synek chodzi do przedszkola? Cytat:
Cytat:
Cytat:
, ja az za bardzo sobie zawsze folgowałam, z piwa moge zrezygnować, ale: kolację jedną normalną musze zjeść (w moim wypadku będą to pewnie kanpaki z serem - cały tydzień na nie czekam! ), obiad (mam ochotę na makorn, może z tuńczykiem?) no i jakiś dobry deserCytat:
kilka lat po 18-nastce i piwa nie chcieli mi sprzedaćile masz lat jak mogę się spytać? jutro pierwsze ważenie, ciekawe co tam spadło |
|||||
|
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jest sprawa
Moja sąsiadka jest po diecie kopenhadzkiej . Co ma jeść, ile kalorii i jak szybko zwiększać posiłki ?? No na moją logikę i to o czym czytałam to jak na tej diecie je się 600-800 ckal to pierwszy tydz powinna jeść 800 a potem co tydzień zwiększać o 100 do 1000 ckal żeby jeszcze chydnąć. Schudła 5 kg a chciałaby jeszcze 5kg. Myślała o diecie dukana teraz ale ja uważam, że to chyba głupi pomysł ?? W ogóle ta dieta to był głupi pomysł !!!
|
|
|
|
#3029 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nietypowa chciałabym zobaczyć Twoje rzęski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ludzie w pracy naprawdę fajni lat ok. 50, twarz kamienna, długie czarne włosy, oprószone siwizną, ubiera się w czarne welurowe spódnice do kostek i szare golfy No to Ty też masz fajnie Ale mam wiadomość 8888 ![]() Cytat:
trzymam za spadek
|
||||
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine noo tak tak, a później będzie mi wstyd na forum wchodzić
A misie nudzi, na imprezkę bym gdzieś poszła potańczyć
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

a może to i lepiej bo tak to codziennie bym chyba kupowała 

o takie: 
. Masz 3 dzieci , łał - szacuneczek. W jakim wieku?
(((

chyba to z nowego trybu dnia
wczesnego wstawania, no i tej 8-godzinnej pracy
organizm doznaje szoku po takim lenistwie 
kilogramy przyszły nie w jeden dzień 

poszalałam to teraz mam za kare.
i dużej też! Do pracy, bo się zabrać nie mogę
też poszukuję takiej gniecionej
też mam ochotę na redd'sa żurawinowego