Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 16:09   #4141
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Co do wahadełka.Wczoraj lepiej się nie poczułam i nadal mam kaszel. Ale byłam w pracy i sie z sasiadka nie widziałam. za to skontaktowała sie z moim mezem i powiedziała, że nie mogła mi pomóc bo moj czkram był tylko otwarty niecała godzine coś nie tak z naszym domem, jakas zyła wodn chyba... no i wracam do domu, a tu piramida ustawiona, podobno ma rozgonic to co złe... dodatkowo leza ksiazki na stole z tej tematyki... Szkoda, że moj maż w pracy by mi wszystko dokładnie opowiedział a sasiadka pewnie mnie jutro przyluka i mi wszystko powie.A podono jeszcze dzwoniła do mojego TZa , ze cos mam nie tak z moimi jelitami, watroba..(no i to by moglo sie zgadzac). Ale to musze sobie z nia sama na ten temat pogadac. zdam wam pozniej relacje

jutro w pracy mamy rozstrzygniecie olimpiady... maly stresik mnie czeka. trzymajcie kciuki
sąsiadka szaleje Daj znac jak już z nią porozmawiasz!
No i kciuki! Jak Ci dzisiaj poszło?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

zajęcia się udały, było bardzo wesoło, bo dzieci emocjonalnie podchodza do gry, jak dziewczynom wypadało po 1 max 2 oczka to się chłopcy cieszyli, a one krzczały ze nie chodzi o to kto pierwszy a kto wiecej fasolek, a jak laskie ich przegoniły to zmieniły taktykę i już kto pierwszy miało być
ubaw był nieziemski, nawet rodzice się emocjonowali i chcieli żebym naciągałą reguły
potem sadziliśmy kwiatki, rodzice się nie włączyli tylko zaczęli sobie gadać o pożegnaniu zerówkowiczów nieźle.. ale za to pani dyr się włączyła z dziewczynami, i te licealistki więc bez problemu wszystkie dzieci posadziły rosliny
zajęcia ogółem bardzo się podobały ja jestem zadowolona,
potem byłam na rozmowie z dyr, tymi dziewczynami co staż robią i moją opiekunką, która miała ale co do dyscypliny podczas gry.. ale dyra ją zbyła mówiąc że nie wyobraża sobie zachować spokoju jak dzieci grają w gre planszową na punkty itd.. to dorośli się cieszą skaczą a co dopiero dzieci, więc więcej uwag nie było,
dyra zadowolona przyznała się że pierwszy raz widziała taką gre, i te stażystki też, teraz one chcą zrobić u siebie takie z dzieciakami bo to bardzo fajne jest
no nic,
kupa stresu i na 2 mce spokój
no i czad! Opiekunka nie byłaby sobą gdyby sie nie czepiała... najwyraźniej sprawia jej to radość. Brawo dla dyr!
No i jeszcze raz gratuluję!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
żegnam sie dziewczyny do weekendu
musimy wyjechac n a wieś niestety na pogrzeb
zmarła taty chrzesna i jutro juz jest pogrzeb wyjezdzamy nad ranem

do zobaczenia
Przykro, jedźcie bezpiecznie!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Dzisiaj mam mnóstwo roboty, muszę wysprzątać łazienkę i resztę mieszkania ogarnąć, spakować nas, pouczyć się, ufarbować włosy, upiec muffiny i jeszcze wieczorem mam korepetycje
wowwww! I Ty to wszystko zdążysz zrobić w jeden dzień? Czy ja już mówiłam, że jesteś jednym z moich guru??

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc
witam zeslonkiem

moje zajecia wczoraj super!
powiem skromnie-jestem miszczem haha
jak wzielam sprawy w swoje rece to na zajecia z fundacji zamiast nikoko bylo 10 dzieci! moja kolezanka szefowa-dumna
Super!!! Brawo laska!

Cytat:

ale się odpinkoliłam do przedszkola buhahahahaha jak nigdy
ja chcę fotooooo!!!!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
lody sie nie liczą! Ja mam ostatnio takie ciśnienie na lody, że mogłabym jeść codziennie, w żadnym sklepie nie przejdę koło nich obojętnie!

Cytat:
Treść usunięta
też je lubię... niestety za bardzo!

Witajcie!

Urlop się kończy, ale to był dobry czas Dzisiaj jeszcze idziemy ze znajomymi na piwko, jutro z innymi na obiad a w niedziele trzeba będzie jakoś przypomnieć sobie o pracy... i jeszcze te zegarki trzeba przestawić! Za dużo tego!

ktoś pytał o obiad... u mnie dzisiaj ryż z pesto i bobem

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 16:18   #4142
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia ale mi smaka na bób zrobiłaś. uwielbiam go.

I jeszcze na jajka na twardo mam ochotę

Ale zaraz będzie mąż to idę obiad podgrzać.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 16:30   #4143
iwka28
Wtajemniczenie

Wolneeeeeeeeeeeeee: jupi:

Cytat:
dzień porodu to juz 1 dzień macierzyńskiego, możesz iśc na macierzyński 2 tyg przed planowanym terminem ale dla mnie to głupota b raz nie wiesz czy nie przenosisz a dwa po co sobie zabierać dni z dzieckiem..

u mnie też u mnie też
okropna mgła rano a teraz cudne słońce a jak twój Filipek? Karolek? rozbiera się?

hahaha nie zdziwie się że Rutowski
kiedyś oglądałam ddtvn i przedstawiali jakiegoś gościa i był podpis - imie i nazwisko - znany z tego że wystąpił w tańcu z gwiazdami
tak dobrze mówi polać jej! MARTA NA PREZYDENTA
na ministra
KCIUKI!!
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
wiem że szkoda tych dni ale tak koleżance gin na NFZ pow że chorobowego nie da bo może 2 tyg zacząć wcześniej macierzyński, wkurzyła się i poszła do rodzinnego, jak dla mnie 24t to i tak za krótko
Laski - u mnie jest 16 tygodni przy czym min. 4 musisz wziąć przed spodziewanym terminem porodu, a 10 tygodni po. Nie ma czegoś takiego jak zwolnienia lekarskie Jeśli jesteś w ciąży i przestaniesz chodzić do pracy to wezwą Cię po paru dniach na komisję lekarską i jeśli stwierdzą, że nie chodzisz do pracy nie z powodów medycznych ale np. dlatego, że jesteś zmęczona bądź osłabiona to cofną Ci wypłacane chorobowe.
Nic tylko dzieci rodzić w tym pięknym kraju...

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Jak Bartuś wstanie to zjemy obiadek i idziemy na spacer, bo tak ładnie, że szkoda w domu siedzieć.
Trzeba korzystać z pogody, nie wiadomo jak długo się utrzyma. U mnie jest przepięknie.

Cytat:
Treść usunięta
Nie mam jak zapomnieć - w pracy dostałam oficjalnego maila

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja dziś mam rybkę i kapustę kiszoną
Za rybkę podziękuję, ale kapusta Kto będzie gotował jak nie będziesz do szkoły chodzić?

Cytat:
oj tam, oj tam. Ja sie wyrzekłam na czas postu słodyczy typu chipsy, ciastka, czekolady , batony itp.

A loda smiatnkowo -truskawkowego sobie zjałam i jest mi błogo
No wiesz, jak truskawe to można je pod owoce podciągnąć

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 16:32   #4144
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia ale mi smaka na bób zrobiłaś. uwielbiam go.

I jeszcze na jajka na twardo mam ochotę

Ale zaraz będzie mąż to idę obiad podgrzać.
kupiłam mrożony i jest przepyszny! Że ja też wcześniej na to nie wpadłam!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 16:37   #4145
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Laski - u mnie jest 16 tygodni przy czym min. 4 musisz wziąć przed spodziewanym terminem porodu, a 10 tygodni po. Nie ma czegoś takiego jak zwolnienia lekarskie Jeśli jesteś w ciąży i przestaniesz chodzić do pracy to wezwą Cię po paru dniach na komisję lekarską i jeśli stwierdzą, że nie chodzisz do pracy nie z powodów medycznych ale np. dlatego, że jesteś zmęczona bądź osłabiona to cofną Ci wypłacane chorobowe.

Trzeba korzystać z pogody, nie wiadomo jak długo się utrzyma. U mnie jest przepięknie.

Za rybkę podziękuję, ale kapusta Kto będzie gotował jak nie będziesz do szkoły chodzić?

nie komentuję tego
bo tak samo na NFZ narzekamy a w porównaniu z wyspami to mamy i tak luksus

TŻ w końcu wraca do domu z Prudnika sama obiad jadłam, no raczej w dwójkę się podzieliłyśmy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 16:58   #4146
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wieczorową porą

Gucia - zaszalałam i poszłam spać wczoraj wcześniej. Co nie zmieniło faktu, że ze wstawaniem był problem nieziemski. Jeszcze tylko jutro i weekendzik!

Znalazłam dzisiaj świetną księgarnię podróżniczą - cała wypelniona globusami, mapami, przewodnikami, do tego bardzo przytulna, drewniane regały itp. Kupiłam prezent koleżance i zapakowali mi go w szary papier, przykleili znaczek i przybili dużą pieczątkę - wygląda jak przesylka pocztowa, po prostu ślicznie. W takich miejscach to ja mogę robić zakupy.

Ana - czy Ty miałaś wizytę po 21? Ten lekarz po całym dniu o tej porze jeszcze funkcjonuje?????

super pomysł z takim opakowaniem

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
tak o 21:40 a po mnie jeszcze ludzie byli

Marta

Dobranoc

Cytat:
Przeważnie to co niezdrowe to i smaczne

ja mam osttanio faze na białe michałki. jak skończy sie post, to kupię sobie paczkę michałków, zamknę sie w pokoju i zjem.
uwielbiam

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
sąsiadka szaleje Daj znac jak już z nią porozmawiasz!
No i kciuki! Jak Ci dzisiaj poszło?

no i czad! Opiekunka nie byłaby sobą gdyby sie nie czepiała... najwyraźniej sprawia jej to radość. Brawo dla dyr!

Przykro, jedźcie bezpiecznie!

wowwww! I Ty to wszystko zdążysz zrobić w jeden dzień? Czy ja już mówiłam, że jesteś jednym z moich guru??

Super!!! Brawo laska!

ja chcę fotooooo!!!!

lody sie nie liczą! Ja mam ostatnio takie ciśnienie na lody, że mogłabym jeść codziennie, w żadnym sklepie nie przejdę koło nich obojętnie!

też je lubię... niestety za bardzo!

Witajcie!

Urlop się kończy, ale to był dobry czas Dzisiaj jeszcze idziemy ze znajomymi na piwko, jutro z innymi na obiad a w niedziele trzeba będzie jakoś przypomnieć sobie o pracy... i jeszcze te zegarki trzeba przestawić! Za dużo tego!

oczywiscie zdam relacje choc dzis to jej juz na pewno nie spotkam, bo nie mam ochoty wychylac sie z domu, dzisiejszy dzien w pracy kosztował mnie sporo energii.

Poszło dobrze ale kocioł był, w pewnym momencie na wiariata ale udało sie wszystko ogranąć Później jak stres schodził to aż nie miałam przyjemności z cateringu, no i 9,5h na wysokich obcasach jednak dało się odczuć... No ale jakoś się trzeba było prezentować przed :taką: publicznością

korzystaj z urlopu ile się da, ja juz wyczekuję swojego.

Cytat:

no comment

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2012-03-23 o 16:59
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 17:01   #4147
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
super pomysł z takim opakowaniem

uwielbiam

oczywiscie zdam relacje choc dzis to jej juz na pewno nie spotkam, bo nie mam ochoty wychylac sie z domu, dzisiejszy dzien w pracy kosztował mnie sporo energii.

Poszło dobrze ale kocioł był, w pewnym momencie na wiariata ale udało sie wszystko ogranąć Później jak stres schodził to aż nie miałam przyjemności z cateringu, no i 9,5h na wysokich obcasach jednak dało się odczuć... No ale jakoś się trzeba było prezentować przed :taką: publicznością

korzystaj z urlopu ile się da, ja juz wyczekuję swojego.

no comment
Myślę że zapakuję tak prezenty na święta w tym roku, jako nadawcę wpiszę wiadomo kogo a jako odbiorcę obdarowanego. Muszę tylko takie duże znaczki gdzieś dorwać, a jak nie będzie to wydrukuję sama.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-23, 17:18   #4148
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

ajaj jak dzis jakis tatus cie zacznie podrywac ojjjjj
nie

Cytat:
Treść usunięta
że ona jest nie normalna?

Cytat:
:
tzn jak?
tzn ładnie,
czarne jeansu rurki, niebieska bluzeczka na ramiączkach, różowa (jedyna rzecz jaką posiadam w tym kolorze) tunika i fioletowy szalik

Cytat:
o tak
musiałaś mi przypomnieć o tej zmianie czasu buu

Cytat:
tragedia...
Stary 2012-03-23, 17:47   #4149
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Jak dla mnie devolay to obowiązkowo z ogórkiem kiszonym..mniam

Co do tej małej i jej rodziców - czytałam dzisiaj artykuł na temat najnowszych ustaleń policji i po prostu szok - laska szukala info o cenach trumien, zapomogach, zaczadzeniach na kilka dni przed śmiercią dziecka... Po prostu nie wierzę, że to był wypadek...
(...)
Mmm z ogórkiem kiszonym nie jadłam, ale spróbuje. Ja dziś czytałam ten artykuł...i też nie wierzę, że to był wypadek, taka tragedia, a oni żyją sobie bezkarnie

Cytat:
Coś na tej zasadzie Polecam naprawdę serek topiony do tego typu roladek Fajnie się rozpuszcza Wczoraj właśnie zrobiłam z serkiem śmietankowym hochland i brokułem I tym razem bez panierki.

Dzień dobry!
Dzisiaj mam mnóstwo roboty, muszę wysprzątać łazienkę i resztę mieszkania ogarnąć, spakować nas, pouczyć się, ufarbować włosy, upiec muffiny i jeszcze wieczorem mam korepetycje
Ktosiu brzmi pysznie...następnym razem będę próbować Waszych pomysłów
ambitne masz na dziś plany, ja do sprzątania takiego konkretnego zmuszam się już tydzień i bez efektu

Cytat:
(...)
ooo to juz się nie mogę doczekać
a czemu obcować?

my teraz robimy ze styropiany okna - a w środku folia i kwiatki, albo jajka wiszące i powiesimy w sali nasza salowa stwierdziła ze nam sie nie może nudzić że nawet 3 dni nie odpoczniemy ale my tak wzajemnie się nakręcamy

(...)
nie zazdrosna, złośliwa
taki typ, nie pochwali, ale wytknie wszytko nawet jakąś pierdołe,
ale już się przyzwyczaiłam w końcu nie mam prawa nazywać się nauczycielem bom nie mianowana
ale ona z połową pracowników nie gada, z kolejnymi jest tylko na stopie służbowej, z nami "nowymi" jeszcze tak ale z dnia na dzień się to moze zmienić
Marta o obcowaniu opisze w K.
może Ty i Iwi wydacie książkę z pomysłami na wystrój sal...
wiesz jakie jaja, nie dość, że się napaliłyśmy z moją M. na zrobienie Waszych kulek to dziś się okazało, że jednak dekorację mamy, ale na maj tak czy siak kule zostają tyle, że znowu będą musiały przejść modyfikację, ale nie odpuścimy i powstaną - miesiąc później
teraz dekorację szatni mają "Maluszkowe"

a co do opiekuni stażu to żal.pl
że też takie mumie uczą w p-lu my wczoraj miałyśmy szkolenie rad pedagogicznych i zachowywałyśmy się gorzej niż dzieci bo szkolenie miało część warsztatową
emocje przy grach to normalna reakcja, a kto ich nie ma ten jest normalny inaczej

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(...)współczuję ale wiesz dla mnie ta twarz jest jakaś znajoma a jestem z drugiego końca Polski
(...)
laski, dzisiaj trzymajcie mocno kciuki
Gold ja niedawno przez przypadek się zmiarkowałam, że miałam z nim styczność

Katuniu gratki mistrzu

głowa mi pęka czy to migrena? nie ma miesiąca, żeby nie było dwóch dni takich, że mam ochotę urwać sobie głowę dosłownie

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-03-23 o 17:50
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 18:35   #4150
Ana***
Zakorzenienie

Żegnam się na weekend... życzę wszystkim udanego weekendu... ja mój niestety spędzę w czterech ścianach uczelnianych i jest mi z tym źle... szczególnie, ze pogoda tak obiecująca
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 18:41   #4151
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Żegnam się na weekend... życzę wszystkim udanego weekendu... ja mój niestety spędzę w czterech ścianach uczelnianych i jest mi z tym źle... szczególnie, ze pogoda tak obiecująca
Ana wiosna idzie, także spokojnie to nie pierwszy i nie ostatni taki weekend

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-03-23 o 18:44
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 18:49   #4152
iwka28
Wtajemniczenie

Ana - dasz radę!

Stary 2012-03-23, 18:58   #4153
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Ana wiosna idzie, także spokojnie to nie pierwszy i nie ostatni taki weekend
a to żeś mnie pocieszyła ale tylko ten weekend i 3 mam wolne jak nigdy nas rozpieścili

Cytat:
Ana - dasz radę!
no jakoś może

Najgorsze jest to, że jeszcze kaszle i generalnie mi ciężko wysiedzieć bo mnie strasznie nogi boli od długiego siedzenia, W sensie żyły chyba od tych studiów to mi się porobiły pajączki na nogach

czuje się jaka stara baba nic tyle zrzędzę co mnie boli ale po studiach odżyje
Stary 2012-03-23, 19:01   #4154
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
a to żeś mnie pocieszyła ale tylko ten weekend i 3 mam wolne jak nigdy nas rozpieścili
(...)
No widzisz Ty będziesz za tydzień leniuchować w pt, a ja się będę kisić
Stary 2012-03-23, 19:06   #4155
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta o obcowaniu opisze w K.
może Ty i Iwi wydacie książkę z pomysłami na wystrój sal...
wiesz jakie jaja, nie dość, że się napaliłyśmy z moją M. na zrobienie Waszych kulek to dziś się okazało, że jednak dekorację mamy, ale na maj tak czy siak kule zostają tyle, że znowu będą musiały przejść modyfikację, ale nie odpuścimy i powstaną - miesiąc później
teraz dekorację szatni mają "Maluszkowe"

a co do opiekuni stażu to żal.pl
że też takie mumie uczą w p-lu my wczoraj miałyśmy szkolenie rad pedagogicznych i zachowywałyśmy się gorzej niż dzieci bo szkolenie miało część warsztatową
emocje przy grach to normalna reakcja, a kto ich nie ma ten jest normalny inaczej
oooooo z książką fajny pomysł kiedyś wykorzystam
będę czekać na twoje kule
ooo to ty też jesteś normalna, jakbyś widziała jak my na freinecie się zachowujemy, jak są gry na punkty z puszkami szmerowymi, zapachowymi etc..
Stary 2012-03-23, 19:07   #4156
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz Ty będziesz za tydzień leniuchować w pt, a ja się będę kisić
Haha no to już jakieś pocieszenie
a co Ty studiujesz?;>
w niedzielę palmową macie zjazd?
Stary 2012-03-23, 19:13   #4157
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
oooooo z książką fajny pomysł kiedyś wykorzystam
będę czekać na twoje kule
ooo to ty też jesteś normalna, jakbyś widziała jak my na freinecie się zachowujemy, jak są gry na punkty z puszkami szmerowymi, zapachowymi etc..
Wyobrażam sobie co się musi dziać, jak reszta dziewczyn to takie krejzole jak Ty

Cytat:
Haha no to już jakieś pocieszenie
a co Ty studiujesz?;>
w niedzielę palmową macie zjazd?
jestem na podyplomówce z BiHP, zjazdy mam pt, sob, albo sam pt
Stary 2012-03-23, 19:17   #4158
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobrażam sobie co się musi dziać, jak reszta dziewczyn to takie krejzole jak Ty

jestem na podyplomówce z BiHP, zjazdy mam pt, sob, albo sam pt
ile semestrów i jak masz zaliczenie?ja na szczęście miałam test i zajęcia tylko w pt przez 2 semestry

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 19:41   #4159
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ojtam ojtam
Stary 2012-03-23, 20:56   #4160
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Faktycznie śmiga ta Twoja miotła

Cytat:
(...)
(...)

Witajcie!

Zdążyłam Lejesz miód na moje serce kochana
Zostało mi tylko farbowanie, ale stwierdziłam, że zostawiam to na jutro, to od razu sobie włosy ułożę
A muffinów upiekłam dwie porcje - jasne z marsem i kakaowe z budyniem śmietankowym I korepetycje przeciągnęły się na dwie godziny I wbrew pozorom tak mi się papa cieszy bo ja lubie jak się dużo dzieje

To nie jedziecie jednak do Warszawy? My jedziemy jutro koło 13, pogoda ma być ładna

Cytat:
(...)
Ktosiu brzmi pysznie...następnym razem będę próbować Waszych pomysłów
ambitne masz na dziś plany, ja do sprzątania takiego konkretnego zmuszam się już tydzień i bez efektu
(...)
Spróbuj, naprawdę szczerze polecam!
Ja sprzątam i tak co najmniej dwa razy w tygodniu, przy małym dziecku nie da się inaczej, bo jak ja nie odkurzę dywanu, to ona z pewnością to zrobi

Właśnie sobie uświadomiłam, że za tydzień o tej porze będę zalana w trupa, o ile zdam A jak nie zdam to tym bardziej
Stary 2012-03-23, 21:51   #4161
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

Właśnie sobie uświadomiłam, że za tydzień o tej porze będę zalana w trupa, o ile zdam A jak nie zdam to tym bardziej
ajjj bedziemy pic razem z Toba! oczywiscie z radosci
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 06:27   #4162
gold-fish
Zakorzenienie

Iwka, mieszkasz w Wielkiej Brytani?

Ktosia, pewnie że zdasz!

Od 6.30 nie mogę spać a jest weekend Za to wieczorem o 21.00 jestem jedną noga w łóżku

A kto zainteresowany wynikiem to zapraszam do klubu

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 07:10   #4163
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Kto będzie gotował jak nie będziesz do szkoły chodzić?
Właśnie się zastanawiam czy mimo wszystko nie wykupić obiadów na kwiecień. Od razu motywacja do codziennego spacerku by była

Wczoraj po moim ang zadzwonił do nas kolega (mieszka w wawie), ze wpadł na weekend. Pojechaliśmy a tam taka gruba impreza, że po 1 wróciliśmy. Fajnie było.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 07:18   #4164
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

hahahaha zdasz zdasz moja szkoła w końcu

Cytat:
hahaha my na pewno :

wyspałam się przede mną intensywny weekend, musze ogarnąć chatę podczas ogarniania Pata no i napisac plan na kwiecień, do tego szykuje się kilka ciekawych spotkań.. oj..
Stary 2012-03-24, 08:57   #4165
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc
Witam slonecznie sobotnio.
Obiad dla Toma sie gotuje-my dzis jemy w Opolu u cioci
Wczoraj do pozna pisalam plan zajec do fundacji-ale bylo mi slodko-tworzylam plam na dzien czekolady

Marta - zrobilas przedplate??

gold - czemu nie masz juz w podpisie linku do dziennika remontu?

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2012-03-24 o 09:00
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 08:59   #4166
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:09   #4167
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Iwka, mieszkasz w Wielkiej Brytani?

Ktosia, pewnie że zdasz!

Od 6.30 nie mogę spać a jest weekend Za to wieczorem o 21.00 jestem jedną noga w łóżku

A kto zainteresowany wynikiem to zapraszam do klubu
Cytat:
hahahaha zdasz zdasz moja szkoła w końcu

hahaha my na pewno :

wyspałam się przede mną intensywny weekend, musze ogarnąć chatę podczas ogarniania Pata no i napisac plan na kwiecień, do tego szykuje się kilka ciekawych spotkań.. oj..
Dzięki babeczki

Dzień dobry!

Przyszłam wlaściwie się pożegnać, jedziemy koło 13, ale zaraz jeszcze ma wpaść kuzynka, wiec nie będe miała jak zajrzeć.

Buziaki i do wtorku!
Stary 2012-03-24, 09:12   #4168
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:15   #4169
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Ty wiesz co ja lubię
Stary 2012-03-24, 09:27   #4170
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

witam sie i ja
wrocilismy
podróz minęła..... hmmmm tam bezproblemowo a z powrotem lepiej nie gadac

jakos mi tak smutno i zal mielismy jechac tam 28 kwietnia i byc tydzien ciocie chciały poznac natalke. nie zdazylismy dojechac
źle mi z tym

dzis rano sie okazało czemu podróz mineła z 2,5 godzinnym wrzaskiem
mamy górna lewą jedyneczke i wychodzą obie dolne

ide patrzec co u was

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości