|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
![]() Zazdroszczę Cytat:
Ja przyjechałam do domu i też zabieram ze sobą adidasy, żeby biegać Aczkolwiek ostatni raz biegałam w gimnazjum na w-fie Wielkie gratulacje!!!!!!! ![]() Cytat:
Jak ta baza z Essence? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam okres i umieram Muszę się wziąć za naukę, bo czas leci a mi tylko pracy przybywa... W dodatku jutro niedziela krótsza i pewnie zleci nie wiadomo kiedy... Czemu doba nie ma 48 godzin? Ciągle mnie zastanawia skąd ludzie mają na pewne rzeczy czas? Ja też chcę |
||||||
|
|
|
#3572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam ochotę na jakąś kolorową marynarkę
![]() Dzięki Cytat:
Cytat:
Na pewno nie jest tak źle. Ale trzymam kciuki, żebyś wytrwała w postanowieniu, na pewno efekty poprawią Twoje samopoczucie.Byłam dziś z mamą w jaskini i Muzeum Zabawek i Zabawy Fajnie było, kilka rzeczy pamiętałam z dzieciństwa, choć więcej oczywiście moja mama
|
||
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.coralandmauve.at/2011/12/...-world-le.html
http://www.anonymous-beautyholic.com...-thoughts.html zdjecia limitowanki i standu ![]() Baza essence - fajna, bo na twarzy praktycznie niewidoczna, odrobinke przyciemna kolor cery, ale naprawde nieznacznie. Jest taka sliska przy aplikacji, faktycznie niezle nawilza, nie mialam suchych skorek po niej, co mi funduja prawie wszystkie podklady Po nalozeniu bazy tylko przypudrowalam twarz pudrem prasowanym i tyle. Niestety na mojej tlustej cerze wiele kosmetykow nie wytrzymuje i po popoludniu musze juz zmatowic twarz w okolicy nosa i brody. Ta baza niestety w ogole nie matuje, szkoda, bylaby idealna wtedy
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-03-24 o 18:26 |
|
|
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się wziąć, bo jak mówię TŻ, że się odchudzam to wybucha śmiechem ![]() Cytat:
Dziewczyny, potrzebuję pomocy. We wtorek mamy z TŻ 7 rocznicę naszego związku, więc taka jakby okrągła, dużo o niej wspominaliśmy itp. Niestety nie przygotowałam nic wcześniej, bo nie miałam zbytnio czasu, a przede wszystkim pieniędzy. Chciałam wywołać nasze zdjęcia, albo jedno wspólne duże, ale już nie zdążę. Opcja zabrania go do restauracji odpada, bo często gdzieś wychodzimy. Nawet ciasta mu upiec nie mogę, bo nie mam piekarnika w akademiku Myślałam o kupnie książki, albumu o fotografii z dedykacją wpisaną dla niego, ale nie wiem czy to nie za mało. Macie może jakieś inne pomysły? Będę wdzięczna za każdą propozycję |
||
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zywieczdroj ksiazka nie wydaje mi sie byc trafionym prezentem na rocznice. A moze zafundujcie sobie wspolne spa? Albo kup ramke cyfrowa na zdjecia? Zawsze zamiast piec mozesz kupic juz gotowy torcik np lodowy teraz juz przeciez cieplej.
|
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Żywiec - ja popieram pomysł Ciucioli z tym kupnym ciastem. A może zrób kolację przy świecach? To moze byc zwykle spaghetti i wino ale we dwoje to jest atmosfera i robi się romantycznie. Chyba ze nie masz na to warunkow.
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko, Lynn, nosku, Koniku, Nusia, zywiec dziękuje za gratulacje!
Hosenko, wszystko wygląda cudnie, a zwłaszcza te zebry w oknach! Nusia, a co będziesz robić w Kielcach?Jak Ci się podoba w naszej galerii? A w saunie niezła sytuacja! TZ pewnie się opamiętał jaki ma skarb! (o moim brzuchu pewnie nikt by tak nie powiedział )Ale się dziś narobiłam! Nie dość, że sprzątałam w domu, wynosiłam zimowe rzeczy to jeszcze nazamiatałam się pyłu i gruzu, aż byłam siwa.I jeszcze nosiłam deski... A poza tym c.d oblewania prawka No własnie... wyniosłam zimowe buty, a tu zapowiadają snieg ![]() Z radości ze zdania prawka udałam się na zakupy... Kupiłam sobie bluzeczkę, szaliczek w kwiaty, TŻtowi koszulę, no i w Naturze... błyszczyk Bell Royal Glam w kolorze brzoskwiniowym i dezodorant Dove z minerałami Morza Martwego- ślicznie pachnie
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: podział zrobił się właściwie sam
TŻ chętnie chodzi do sklepu, wyrzucić śmieci, pod opiekę wziął salon (tzn. pod względem "PRONTOwania"), chętnie robi śniadanie czy kolację i w zasadzie jak o coś poproszę to pomaga (np. robiłam obiad i w między czasie skończyło się drugie pranie, poprosiłam tylko o wyciągnięcie z pralki, żeby się nie pomięło, a TŻ Kochany od razu wywiesił ![]() Aaaaa no i gotuje w tygodniu Ja przygotowuję zupę na 2 czy 3 dni, a TŻ robi drugie danie Z resztą za bardzo nie ma innej opcji, skoro on jest o wiele wcześniej w domu niż ja. A jeść obiadu ok 18 nie chce ![]() Bardzo mi się podoba, że jak jest coś "większego" do zrobienia, to robi to od razu - np. obraz już powieszony, szafka w WC też ![]() Fajny jest
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-24 o 20:46 |
|
|
|
#3579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zamówienia to jak oceniasz poprzednio zamówioną wodę O2? Fajny zapach? A maseczki chcesz sobie zostawić czy sprzedać? Jeśli zostawiasz dla siebie to zdaj relacje jak sie sprawują, bo zapach pewnie obłędny ![]() Cytat:
Mój też robi śniadania jak wyjezdzamy razem. Ze sprzątaniem nie ma problemu. Największym zaskoczeniem była dla mnie jego wypowiedź podczas naszego wyjazdu w styczniu na Mazury: Nie Kochanie nie musisz sprzątać. Usiądź, zrobię Ci kawkę, podam gazetkę i będziesz się relaksować a ja posprzątam
|
|
#3580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do wody to ładna jest, ale nie powala no i trzyma się jak wiadomo średnio.Będzie to dobry odświeżający psikacz na lato. Maseczki wzięłam głównie przez wzgląd na zapach, mam nadzieję, że będzie obłędny
|
|
#3581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak TŻ kiedyś mówił, że mu się to nie podoba ![]() Pomysł z tortem fajny Cytat:
Ale dziękuję za propozycję i czekam na więcej |
||
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się nic zużyć
Masakra normalnie, przez kwiecień nic nie kupuje ![]() Dziewczyny dotarły do Was próbki kremów? Bo już wysłałam dawno, a się nie odzywacie
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
żywieczdrój a może zrób własnoręcznie album ze zdjęciami taki podsumowujący te 7 lat? Z jakimiś fajnymi komenatarzami. Albo wywołaj jakieś wasze zdjęcie na płótnie (jako obraz)- wiele takich usług jest na allegro i nie jest to specjalnie drogie. Zupełnie tanią wersją tego jest zrobienie filmilku z waszymi zdjęciami i z muzyką w tle (ulubioną np albo kojarzącą się wam z czyms). Ja kiedyś zrobiłam taki filmik z wakacji i nie był to co prawda prezent dla TŻ, ale spodobał mu się bardzo. Do tego może jakiś romantyczna uczta + deser (torcik, lody z owocami i śmietaną). Albo możecie sobie zrobić domowe spa z masażem itp
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, czemu ja o tym nie pomyślałam miesiąc wcześniej? Myślałam jeszcze, żeby kupić coś do urozmaicenia życia erotycznego
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Żywiec: a może wycieczka rowerowa z piknikiem?
![]() Pierwsza publiczna odsłona obrazu w kuchni ![]() Planujemy w tym miejscu postawić komodę, więc obraz będzie nad nią.
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mamy rowerów u nas w mieście studenckim.... ;/ Mówię Wam, że mam naprawdę ograniczone możliwości i ciężko coś wykombinować.Jaki piękny obraz
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko - do mnie jeszcze nie dotarly, a jakim listem wysylalas? Zwyklym? Moze w tym tygodniu przyjda
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hosenko piękne zestawienie kolorów w tym obrazie taki fiolet z blekitem ![]() Zuzyłam krem do rąk truskawkowy AVON - bleee
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba obraz
Cytat:
|
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Muszę kupić jutro coś gotowego, bo już nie zdążę nic fajnego przygotować, tym bardziej, że nawet nie ma warunków. Pomyślałam właśnie o takim albumie/książce, prezent w sumie dla nas obojga, a na rocznicę chyba o to chodzi Mam nadzieję, że się spodoba i że znajdę coś fajnego. Gdybyście miały jeszcze jakieś propozycje albo uważacie, że moja jest kompletnie do kitu to piszcie, cenna jest każda rada
|
|
|
|
#3592 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Testowałam wczoraj tę maskę -> KLIK! kupię na pewno, pięknie oczyszcza i wygładza skórę.
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Jak fajnie, że się Wam obraz podoba
Księzniczko: w salonie macie te obrazy? Fajowe kolory ![]() Nad kanapą w salonie planujemy taki tryptyk Klimta: http://allegro.pl/art-deco-g-klimt-t...194908579.html . Początkowo chciałam go nad komoda, ale ta ściana jest już "zagracona", a na komocie stoi kwiatek, więc jeszcze obraz to by było za duzo,a własnie pzreciwległa jest pusta. Do salonu kupujemy 3 małe stoliczki z Ikei - Lack - 2 ciemny brąz i 1 brzoza, albo na odwrót. Kolega TŻ ma takie stoliczki i bardzo fajne są Można je łączyć kolorami, w eLkę, albo jeden przy drugim (przykłady: jako stoliczek pod TV , eLka). Albo pojedynczo rozstawić.I do tego smiesznie tanie - 20-30 zł/szt w zalezności od koloru.
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak jest zawsze).Z Klimta mam piekny serwis kawowy z motywem pocałunku A stoliczek Lack miałam jak mieszkałam z rodzicami - w kolorze brzozy. Bardzo fajne te stoliki są |
|
|
|
|
#3595 |
|
|
Hosenko mam taki stolik w kolorze brzozy
kupiłam na przeczekanie, bo cena niska a okazał się naprawdę niezniszczalny szkoda, że nie mieszkasz bliżej bo chętnie bym Ci go oddała
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3597 |
|
|
Hosenko ostatecznie kupiłam ławę z BRW, pasującą do reszty mebli (system Doors).
|
|
#3598 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do prezentu, to Ci niestety nie pomogę. Nawet nie pamiętam, co kupowaliśmy sobie z TŻ-em rok i 2 lata temu W tym roku w czasie rocznicy mieliśmy akurat wyjazd i postanowiliśmy sobie nic nie kupować, tylko już co roku albo gdzieś wyjeżdżać albo iść na kolację albo coś innego, bo to taki nasz dzień, dla nas, a nie prezentowy ![]() Cytat:
Tutaj. W galerii się podobało, duża jest Najfajniejsze były te miejscówki do siedzenie w pasażu, takie brokatowe Tego nie wiesz ![]() No rzeczywiście fajny Tak naturalnie wszystko u Was wyszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do mnie nie dotarły ![]() Cytat:
Może być jeszcze jakaś gra erotyczna albo gadżety - zależy czy lubicie.Świetny Cytat:
W piątek przyszła mi baza UD
|
||||||
|
|
|
#3599 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też wolałabym dłuższą dobę . Ale inaczej się na wszystko patrzy, gdy dni są coraz dłuższe ![]() Cytat:
Podrzemał sobie i było lepiej ![]() Super pomysł na wspólne spędzenie czasu ![]() Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Następna pracusia ![]() Udanego testowania . Pochwal się wrażeniami |
|||||
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia: podobają mi się obrazy Klimta, tylko nadal się waham, czy aby nie za powaznie będzie. Czy nie lepiej postawić na coś z kolorowym akcentem.
Księzniczko: czy to sa puzzle? ![]() bardzo fajne są te półeczki Czy ten Twój reglaik nie jest złączonony z 3 ? ![]() Przydałoby mi się coś w tym stylu na książki, ale z racji oszczędności miejsca wpadł mi w oko taki regał z Ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...089/#/00085711 Stanąłby w salonie między kanapą a oknem. Myślałam tez o ułożeniu książek w sypialni, obok toaletki. Tam przydałby się niższe regał, ale np. szerszy, tak, żebym mogła na wierzchu ustawić mojego "grajka". I w sypialni chcę mieć własnie jasne meble, jak na twoim zdjęciu
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-25 o 16:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

) i nowosc z Essence - baze pod makijaz. Byly dwa rodzaje: rozowe opakowanie baza rozswietlajaca, taka perlowa (to nie dla mnie) i pomaranczowe opakowanie baza wygladzaja bez zadnych brokatow i drobinek (wzielam ta). Jutro test
, więc ogólnie to na parę nie wyglądaliśmy. Ja wyszłam pierwsza i później TŻ mi powiedział, że jeden powiedział o mnie do kumpli "fajny miała brzuch", a drugi "noo, nie tylko"
Aż mi się miło zrobiło
Muszę się wziąć za naukę, bo czas leci a mi tylko pracy przybywa... W dodatku jutro niedziela krótsza i pewnie zleci nie wiadomo kiedy... Czemu doba nie ma 48 godzin? Ciągle mnie zastanawia skąd ludzie mają na pewne rzeczy czas? Ja też chcę 

A w saunie niezła sytuacja! TZ pewnie się opamiętał jaki ma skarb! (o moim brzuchu pewnie nikt by tak nie powiedział 

Masakra normalnie, przez kwiecień nic nie kupuje
Bo już wysłałam dawno, a się nie odzywacie
W tym roku w czasie rocznicy mieliśmy akurat wyjazd i postanowiliśmy sobie nic nie kupować, tylko już co roku albo gdzieś wyjeżdżać albo iść na kolację albo coś innego, bo to taki nasz dzień, dla nas, a nie prezentowy