Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 17:40   #3571
zywieczdroj
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie ten koncentrat do twarzy -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...alizujacy.html Nie mogę się doczekać testów.
Daj koniecznie znać, bo ma świetne kuszące opinie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Na początku czerwca jedziemy z TŻ do Paryża
Zazdroszczę Marzy mi się tam pojechać i z kimś dogadać po francusku

Cytat:
Zużycia
- kremowy żel pod prysznic Fenjal
- mini tusz Isa Dora
- tusz Milion Lashes Eveline

Ładne zużycia

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
A ja bylam znow biegac z Tz-tem-3 km
Ja przyjechałam do domu i też zabieram ze sobą adidasy, żeby biegać Aczkolwiek ostatni raz biegałam w gimnazjum na w-fie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo kochane za kciuki Przydały się, bo.... ZDAŁAM!
Wielkie gratulacje!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość

Bylam dzis w Naturze ogladac limitke Catrice Hidden World, ale nic mi nie wpadlo w oko :/
Za to kupilam zapas pudru Sensique prasowany rozswietlajacy (ostatnio mialam matujacy, to teraz na zmiane ten ) i nowosc z Essence - baze pod makijaz. Byly dwa rodzaje: rozowe opakowanie baza rozswietlajaca, taka perlowa (to nie dla mnie) i pomaranczowe opakowanie baza wygladzaja bez zadnych brokatow i drobinek (wzielam ta). Jutro test
Są gdzieś w necie zdjęcia tej limitowanki ?
Jak ta baza z Essence?

Cytat:
Napisane przez farfalla88 Pokaż wiadomość
I ją się dołączam. Przerzucam się głównie na naturalną pielegnację, więc wszystkie kosmetyki dokańczam i wyrzucam. Tracę tyle pieniędzy na zbędne ☠☠☠☠☠☠☠y, a więc trzeba się tego wyzbyć.
Witam

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość

Zapomniałam Wam czegoś napisać Wczoraj byliśmy z TŻ-em na basenie, ale wcześniej się trochę posprzeczaliśmy. Poszłam na saunę, było w niej już 3 chłopaków, po chwili przyszedł TŻ. Nie było miejsca koło mnie, w dodatku ze sobą nie rozmawialiśmy , więc ogólnie to na parę nie wyglądaliśmy. Ja wyszłam pierwsza i później TŻ mi powiedział, że jeden powiedział o mnie do kumpli "fajny miała brzuch", a drugi "noo, nie tylko" Aż mi się miło zrobiło TŻ mówił, że się po tych tekstach uśmiechnął do siebie I najchętniej to by im pionę przybił
Ale zazdroszczę Mnie by pewnie wyśmiali z moim tłuszczem Postanawiam przejść na dietę, biegać i koleżanka mnie ciągnie na siłownię. Ale przy braku tematu na licencjata, 2 warunkach i 4 najbliższych kolokwiach to nawet nie mam gdzie i kiedy tej siłowni wcisnąć :/

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
A ja wczoraj przed pracą umyłam okno balkonowe, a dziś o 8:30 miałam umyte w kuchni
My wczoraj u TŻta myliśmy okna

Mam okres i umieram Muszę się wziąć za naukę, bo czas leci a mi tylko pracy przybywa... W dodatku jutro niedziela krótsza i pewnie zleci nie wiadomo kiedy... Czemu doba nie ma 48 godzin? Ciągle mnie zastanawia skąd ludzie mają na pewne rzeczy czas? Ja też chcę
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:18   #3572
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
super kolor lubie na wiosne takie zdecydowane kolory
Właśnie miałam ochotę na jakąś kolorową marynarkę

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Super marynarka
Dzięki

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
A u mnie nici z wiosennego spaceru na słoneczku . TŻ wczoraj wypił kilka piwek, a bierze akurat antybiotyk (opuścił tylko wieczorną dawkę w celu konsumpcji piwa ) i go szarpie od rana. Sam sobie winien
Oczywiście dziś nie było mowy o lekach, bo nie jest w stanie czegokolwiek zjeść . Teraz śpi. Faceci to czasem małe dzieci
Przykro mi Już Ci miałam odpisać na tamtego posta, jak super, a tu taka informacja...

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Ale zazdroszczę Mnie by pewnie wyśmiali z moim tłuszczem Postanawiam przejść na dietę, biegać i koleżanka mnie ciągnie na siłownię. Ale przy braku tematu na licencjata, 2 warunkach i 4 najbliższych kolokwiach to nawet nie mam gdzie i kiedy tej siłowni wcisnąć :/
Nie pisz tak Na pewno nie jest tak źle. Ale trzymam kciuki, żebyś wytrwała w postanowieniu, na pewno efekty poprawią Twoje samopoczucie.

Byłam dziś z mamą w jaskini i Muzeum Zabawek i Zabawy Fajnie było, kilka rzeczy pamiętałam z dzieciństwa, choć więcej oczywiście moja mama
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:22   #3573
Ł@siczk@
Zakorzenienie

http://www.coralandmauve.at/2011/12/...-world-le.html
http://www.anonymous-beautyholic.com...-thoughts.html

zdjecia limitowanki i standu

Baza essence - fajna, bo na twarzy praktycznie niewidoczna, odrobinke przyciemna kolor cery, ale naprawde nieznacznie.
Jest taka sliska przy aplikacji, faktycznie niezle nawilza, nie mialam suchych skorek po niej, co mi funduja prawie wszystkie podklady Po nalozeniu bazy tylko przypudrowalam twarz pudrem prasowanym i tyle. Niestety na mojej tlustej cerze wiele kosmetykow nie wytrzymuje i po popoludniu musze juz zmatowic twarz w okolicy nosa i brody. Ta baza niestety w ogole nie matuje, szkoda, bylaby idealna wtedy

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne

Edytowane przez Ł@siczk@
Czas edycji: 2012-03-24 o 18:26
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:53   #3574
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pisz tak Na pewno nie jest tak źle. Ale trzymam kciuki, żebyś wytrwała w postanowieniu, na pewno efekty poprawią Twoje samopoczucie.
Hm, dobrze też nie jest Muszę się wziąć, bo jak mówię TŻ, że się odchudzam to wybucha śmiechem Co ja poradzę, że nie potrafię wytrwać w postanowieniach?

Cytat:
http://www.coralandmauve.at/2011/12/...-world-le.html
http://www.anonymous-beautyholic.com...-thoughts.html

zdjecia limitowanki i standu

Baza essence - fajna, bo na twarzy praktycznie niewidoczna, odrobinke przyciemna kolor cery, ale naprawde nieznacznie.
Jest taka sliska przy aplikacji, faktycznie niezle nawilza, nie mialam suchych skorek po niej, co mi funduja prawie wszystkie podklady Po nalozeniu bazy tylko przypudrowalam twarz pudrem prasowanym i tyle. Niestety na mojej tlustej cerze wiele kosmetykow nie wytrzymuje i po popoludniu musze juz zmatowic twarz w okolicy nosa i brody. Ta baza niestety w ogole nie matuje, szkoda, bylaby idealna wtedy
Dziękuję Fajna ta limitowanka A baza Cię nie zapycha? Czy nie masz z tym problemu?

Dziewczyny, potrzebuję pomocy. We wtorek mamy z TŻ 7 rocznicę naszego związku, więc taka jakby okrągła, dużo o niej wspominaliśmy itp. Niestety nie przygotowałam nic wcześniej, bo nie miałam zbytnio czasu, a przede wszystkim pieniędzy. Chciałam wywołać nasze zdjęcia, albo jedno wspólne duże, ale już nie zdążę. Opcja zabrania go do restauracji odpada, bo często gdzieś wychodzimy. Nawet ciasta mu upiec nie mogę, bo nie mam piekarnika w akademiku Myślałam o kupnie książki, albumu o fotografii z dedykacją wpisaną dla niego, ale nie wiem czy to nie za mało. Macie może jakieś inne pomysły? Będę wdzięczna za każdą propozycję
Stary 2012-03-24, 19:33   #3575
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
nie mialam suchych skorek po niej, co mi funduja prawie wszystkie podklady
W takim razie bede sie musiala za nia rozejrzec.

zywieczdroj ksiazka nie wydaje mi sie byc trafionym prezentem na rocznice. A moze zafundujcie sobie wspolne spa? Albo kup ramke cyfrowa na zdjecia? Zawsze zamiast piec mozesz kupic juz gotowy torcik np lodowy teraz juz przeciez cieplej.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:29   #3576
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Żywiec - ja popieram pomysł Ciucioli z tym kupnym ciastem. A może zrób kolację przy świecach? To moze byc zwykle spaghetti i wino ale we dwoje to jest atmosfera i robi się romantycznie. Chyba ze nie masz na to warunkow.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:34   #3577
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Księżniczko, Lynn, nosku, Koniku, Nusia, zywiec dziękuje za gratulacje! Wciąż nie mogę w to uwierzyć!

Hosenko, wszystko wygląda cudnie, a zwłaszcza te zebry w oknach! i widzę, ze istna sielanka w domu i ten podział obowiązków

Nusia, a co będziesz robić w Kielcach?Jak Ci się podoba w naszej galerii? A w saunie niezła sytuacja! TZ pewnie się opamiętał jaki ma skarb! (o moim brzuchu pewnie nikt by tak nie powiedział )

Ale się dziś narobiłam! Nie dość, że sprzątałam w domu, wynosiłam zimowe rzeczy to jeszcze nazamiatałam się pyłu i gruzu, aż byłam siwa.I jeszcze nosiłam deski... A poza tym c.d oblewania prawka
No własnie... wyniosłam zimowe buty, a tu zapowiadają snieg

Z radości ze zdania prawka udałam się na zakupy... Kupiłam sobie bluzeczkę, szaliczek w kwiaty, TŻtowi koszulę, no i w Naturze... błyszczyk Bell Royal Glam w kolorze brzoskwiniowym i dezodorant Dove z minerałami Morza Martwego- ślicznie pachnie Poza tym robiłam zamówienie z Avonu i wzięłam dla siebie SSS nineralne serum do ciała kryształowy blask i 2 maseczki Naturals (malinowa i brzoskwiniowa, drzewo herbaciane i ogórek dojdzie później) Sprzedałam za to balsam z woskiem pszczelim i złocisty olejek do twarzy SSS.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:40   #3578
Hosenka*
Zakorzenienie

Luskap: podział zrobił się właściwie sam TŻ chętnie chodzi do sklepu, wyrzucić śmieci, pod opiekę wziął salon (tzn. pod względem "PRONTOwania"), chętnie robi śniadanie czy kolację i w zasadzie jak o coś poproszę to pomaga (np. robiłam obiad i w między czasie skończyło się drugie pranie, poprosiłam tylko o wyciągnięcie z pralki, żeby się nie pomięło, a TŻ Kochany od razu wywiesił

Aaaaa no i gotuje w tygodniu Ja przygotowuję zupę na 2 czy 3 dni, a TŻ robi drugie danie Z resztą za bardzo nie ma innej opcji, skoro on jest o wiele wcześniej w domu niż ja. A jeść obiadu ok 18 nie chce

Bardzo mi się podoba, że jak jest coś "większego" do zrobienia, to robi to od razu - np. obraz już powieszony, szafka w WC też

Fajny jest

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-03-24 o 20:46
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:53   #3579
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Ale się dziś narobiłam! Nie dość, że sprzątałam w domu, wynosiłam zimowe rzeczy to jeszcze nazamiatałam się pyłu i gruzu, aż byłam siwa.I jeszcze nosiłam deski... A poza tym c.d oblewania prawka

Poza tym robiłam zamówienie z Avonu i wzięłam dla siebie SSS nineralne serum do ciała kryształowy blask i 2 maseczki Naturals (malinowa i brzoskwiniowa, drzewo herbaciane i ogórek dojdzie później) Sprzedałam za to balsam z woskiem pszczelim i złocisty olejek do twarzy SSS.
Ja też dziś mam zalatany dzień. Na 8 rano byłam u kosmetyczki, bo innego terminu nie mogłyśmy zgrać a kupon rabatowy - 20 % jest ważny u niej do końca miesiąca. Potem byłam u dentysty. Nie lubię tam chodzić. Nie żebym się bała, ale to takie nieprzyjemne jak ktoś obcy grzebie mi w ustach. A ten dźwięk wierteł... masakra. Teraz od kilku godzin boli mnie zaplombowany ząb. Siostra powiedziała mi że to się zdarza, no zobaczymy. Po powrocie zabrałam się za mycie okien - u siebie balkonowe + zwykłe, u garderobie zwykłe i u siostry balkonowe. Wyprałam firanki i sprzątnęłam pokój. Wypastowałam buty zimowe. W sumie trochę tego zrobiłam.

Co do zamówienia to jak oceniasz poprzednio zamówioną wodę O2? Fajny zapach? A maseczki chcesz sobie zostawić czy sprzedać? Jeśli zostawiasz dla siebie to zdaj relacje jak sie sprawują, bo zapach pewnie obłędny

Cytat:
Luskap: podział zrobił się właściwie sam TŻ chętnie chodzi do sklepu, wyrzucić śmieci, pod opiekę wziął salon (tzn. pod względem "PRONTOwania"), chętnie robi śniadanie czy kolację i w zasadzie jak o coś poproszę to pomaga (np. robiłam obiad i w między czasie skończyło się drugie pranie, poprosiłam tylko o wyciągnięcie z pralki, żeby się nie pomięło, a TŻ Kochany od razu wywiesił
Taki facet to skarb Mój też robi śniadania jak wyjezdzamy razem. Ze sprzątaniem nie ma problemu. Największym zaskoczeniem była dla mnie jego wypowiedź podczas naszego wyjazdu w styczniu na Mazury: Nie Kochanie nie musisz sprzątać. Usiądź, zrobię Ci kawkę, podam gazetkę i będziesz się relaksować a ja posprzątam
Stary 2012-03-24, 21:19   #3580
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:

Aaaaa no i gotuje w tygodniu Ja przygotowuję zupę na 2 czy 3 dni, a TŻ robi drugie danie Z resztą za bardzo nie ma innej opcji, skoro on jest o wiele wcześniej w domu niż ja. A jeść obiadu ok 18 nie chce

Bardzo mi się podoba, że jak jest coś "większego" do zrobienia, to robi to od razu - np. obraz już powieszony, szafka w WC też

Fajny jest
Booski wręcz Mój póki co jest bardzo wyręczany przez mamę i babcie(obie siedzą w domu i nie pracują, więc trudno się dziwić, żeby wracając po ciężkiej pracy kazały mu jeszcze coś robić w domu... wszystko miał podstawione pod nos... ) Ale wraca po pracy i do wieczora pracuje na budowie, na szczęście wiele potrafi zrobić sam. Mam nadzieję, że jak się wprowadzimy i nie będzie już miał takich robót budowlanych to też mi będzie pomagał.
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Ja też dziś mam zalatany dzień. Na 8 rano byłam u kosmetyczki, bo innego terminu nie mogłyśmy zgrać a kupon rabatowy - 20 % jest ważny u niej do końca miesiąca. Potem byłam u dentysty. Nie lubię tam chodzić. Nie żebym się bała, ale to takie nieprzyjemne jak ktoś obcy grzebie mi w ustach. A ten dźwięk wierteł... masakra. Teraz od kilku godzin boli mnie zaplombowany ząb. Siostra powiedziała mi że to się zdarza, no zobaczymy. Po powrocie zabrałam się za mycie okien - u siebie balkonowe + zwykłe, u garderobie zwykłe i u siostry balkonowe. Wyprałam firanki i sprzątnęłam pokój. Wypastowałam buty zimowe. W sumie trochę tego zrobiłam.

Co do zamówienia to jak oceniasz poprzednio zamówioną wodę O2? Fajny zapach? A maseczki chcesz sobie zostawić czy sprzedać? Jeśli zostawiasz dla siebie to zdaj relacje jak sie sprawują, bo zapach pewnie obłędny
Współczuje dentysty co do wody to ładna jest, ale nie powala no i trzyma się jak wiadomo średnio.Będzie to dobry odświeżający psikacz na lato. Maseczki wzięłam głównie przez wzgląd na zapach, mam nadzieję, że będzie obłędny
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 21:31   #3581
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
zywieczdroj ksiazka nie wydaje mi sie byc trafionym prezentem na rocznice. A moze zafundujcie sobie wspolne spa? Albo kup ramke cyfrowa na zdjecia? Zawsze zamiast piec mozesz kupic juz gotowy torcik np lodowy teraz juz przeciez cieplej.
Hm, może i masz racje. Ramka cyfrowa jest strasznie droga, poza tym
pamiętam jak TŻ kiedyś mówił, że mu się to nie podoba
Pomysł z tortem fajny
Cytat:
Żywiec - ja popieram pomysł Ciucioli z tym kupnym ciastem. A może zrób kolację przy świecach? To moze byc zwykle spaghetti i wino ale we dwoje to jest atmosfera i robi się romantycznie. Chyba ze nie masz na to warunkow.
Nie mam warunków, mieszkam w akademiku ze współlokatorką. Spaghetti to nasze typowo codzienne studenckie danie Ale dziękuję za propozycję i czekam na więcej
Stary 2012-03-24, 22:14   #3582
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Nie chce mi się nic zużyć Tydzień do końca marca a ja mam 30 zakupów i 6 zużyć Masakra normalnie, przez kwiecień nic nie kupuje

Dziewczyny dotarły do Was próbki kremów? Bo już wysłałam dawno, a się nie odzywacie
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 08:12   #3583
Lynn
Zakorzenienie

żywieczdrój a może zrób własnoręcznie album ze zdjęciami taki podsumowujący te 7 lat? Z jakimiś fajnymi komenatarzami. Albo wywołaj jakieś wasze zdjęcie na płótnie (jako obraz)- wiele takich usług jest na allegro i nie jest to specjalnie drogie. Zupełnie tanią wersją tego jest zrobienie filmilku z waszymi zdjęciami i z muzyką w tle (ulubioną np albo kojarzącą się wam z czyms). Ja kiedyś zrobiłam taki filmik z wakacji i nie był to co prawda prezent dla TŻ, ale spodobał mu się bardzo. Do tego może jakiś romantyczna uczta + deser (torcik, lody z owocami i śmietaną). Albo możecie sobie zrobić domowe spa z masażem itp
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 09:38   #3584
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
żywieczdrój a może zrób własnoręcznie album ze zdjęciami taki podsumowujący te 7 lat? Z jakimiś fajnymi komenatarzami. Albo wywołaj jakieś wasze zdjęcie na płótnie (jako obraz)- wiele takich usług jest na allegro i nie jest to specjalnie drogie. Zupełnie tanią wersją tego jest zrobienie filmilku z waszymi zdjęciami i z muzyką w tle (ulubioną np albo kojarzącą się wam z czyms). Ja kiedyś zrobiłam taki filmik z wakacji i nie był to co prawda prezent dla TŻ, ale spodobał mu się bardzo. Do tego może jakiś romantyczna uczta + deser (torcik, lody z owocami i śmietaną). Albo możecie sobie zrobić domowe spa z masażem itp
Robiłam już kiedyś prezentację ze zdjęć. A takich wywołanych wspólnych praktycznie nie mam, jedynie w wersji cyfrowej, której już wykorzystałam Kurcze, czemu ja o tym nie pomyślałam miesiąc wcześniej? Jak się okaże, że TŻ przygotował/kupił coś fajnego to spalę się ze wstydu Myślałam jeszcze, żeby kupić coś do urozmaicenia życia erotycznego Tzn. coś w stylu kamasutry i do tego pudło z cukierkami/czekoladkami i z napisanym przeze mnie podsumowaniem tych 7 lat. Myślicie, że to bardzo głupi pomysł?
Stary 2012-03-25, 09:59   #3585
Hosenka*
Zakorzenienie

Żywiec: a może wycieczka rowerowa z piknikiem?

Pierwsza publiczna odsłona obrazu w kuchni

Planujemy w tym miejscu postawić komodę, więc obraz będzie nad nią.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF3499.jpg (30,0 KB, 52 załadowań)

Instagram

Stary 2012-03-25, 10:07   #3586
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Robiłam już kiedyś prezentację ze zdjęć. A takich wywołanych wspólnych praktycznie nie mam, jedynie w wersji cyfrowej, której już wykorzystałam Kurcze, czemu ja o tym nie pomyślałam miesiąc wcześniej? Jak się okaże, że TŻ przygotował/kupił coś fajnego to spalę się ze wstydu Myślałam jeszcze, żeby kupić coś do urozmaicenia życia erotycznego Tzn. coś w stylu kamasutry i do tego pudło z cukierkami/czekoladkami i z napisanym przeze mnie podsumowaniem tych 7 lat. Myślicie, że to bardzo głupi pomysł?
Myślę, że powinien mu się spodobać pomysł
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 10:09   #3587
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Żywiec: a może wycieczka rowerowa z piknikiem?

Planujemy w tym miejscu postawić komodę, więc obraz będzie nad nią.
Pomysł super Ale nie mamy rowerów u nas w mieście studenckim.... ;/ Mówię Wam, że mam naprawdę ograniczone możliwości i ciężko coś wykombinować.

Jaki piękny obraz Uwielbiam lawendę i wszystko co z nią związane. Marzy mi się pojechać do Prowansji i zobaczyć to wszystko na żywo
Stary 2012-03-25, 11:56   #3588
Ł@siczk@
Zakorzenienie

ksiezniczko - do mnie jeszcze nie dotarly, a jakim listem wysylalas? Zwyklym? Moze w tym tygodniu przyjda

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 12:58   #3589
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie pomysł super

Hosenko piękne zestawienie kolorów w tym obrazie taki fiolet z blekitem

Zuzyłam krem do rąk truskawkowy AVON - bleee
Stary 2012-03-25, 13:33   #3590
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi się podoba obraz Uwielbiam fiolety. U mnie w dużym pokoju wiszą takie dwa jak w załączniku ułożone z puzzli.
Cytat:
ksiezniczko - do mnie jeszcze nie dotarly, a jakim listem wysylalas? Zwyklym? Moze w tym tygodniu przyjda
Takim zwykłym jak się kartki na święta wysyła. I znaczki są z kurczaczkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg prelude.jpg (71,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg josephine wall_air-water_Earth Angel_med.jpg (79,6 KB, 14 załadowań)
Stary 2012-03-25, 13:46   #3591
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że powinien mu się spodobać pomysł
Cytat:
Jak dla mnie pomysł super
Dzięki dziewczyny Muszę kupić jutro coś gotowego, bo już nie zdążę nic fajnego przygotować, tym bardziej, że nawet nie ma warunków. Pomyślałam właśnie o takim albumie/książce, prezent w sumie dla nas obojga, a na rocznicę chyba o to chodzi Mam nadzieję, że się spodoba i że znajdę coś fajnego. Gdybyście miały jeszcze jakieś propozycje albo uważacie, że moja jest kompletnie do kitu to piszcie, cenna jest każda rada
Stary 2012-03-25, 13:51   #3592
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Testowałam wczoraj tę maskę -> KLIK! kupię na pewno, pięknie oczyszcza i wygładza skórę.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 13:56   #3593
Hosenka*
Zakorzenienie

Jak fajnie, że się Wam obraz podoba

Księzniczko: w salonie macie te obrazy? Fajowe kolory

Nad kanapą w salonie planujemy taki tryptyk Klimta: http://allegro.pl/art-deco-g-klimt-t...194908579.html . Początkowo chciałam go nad komoda, ale ta ściana jest już "zagracona", a na komocie stoi kwiatek, więc jeszcze obraz to by było za duzo,a własnie pzreciwległa jest pusta.

Do salonu kupujemy 3 małe stoliczki z Ikei - Lack - 2 ciemny brąz i 1 brzoza, albo na odwrót. Kolega TŻ ma takie stoliczki i bardzo fajne są Można je łączyć kolorami, w eLkę, albo jeden przy drugim (przykłady: jako stoliczek pod TV , eLka). Albo pojedynczo rozstawić.
I do tego smiesznie tanie - 20-30 zł/szt w zalezności od koloru.

Instagram

Stary 2012-03-25, 14:08   #3594
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak fajnie, że się Wam obraz podoba

Księzniczko: w salonie macie te obrazy? Fajowe kolory

Nad kanapą w salonie planujemy taki tryptyk Klimta: http://allegro.pl/art-deco-g-klimt-t...194908579.html . Początkowo chciałam go nad komoda, ale ta ściana jest już "zagracona", a na komocie stoi kwiatek, więc jeszcze obraz to by było za duzo,a własnie pzreciwległa jest pusta.

Do salonu kupujemy 3 małe stoliczki z Ikei - Lack - 2 ciemny brąz i 1 brzoza, albo na odwrót. Kolega TŻ ma takie stoliczki i bardzo fajne są Można je łączyć kolorami, w eLkę, albo jeden przy drugim (przykłady: jako stoliczek pod TV , eLka). Albo pojedynczo rozstawić.
I do tego smiesznie tanie - 20-30 zł/szt w zalezności od koloru.
Zrobiłam zdjęcia na szybko obrazów (wybaczcie burdel w pokoju ale tak jest zawsze).
Z Klimta mam piekny serwis kawowy z motywem pocałunku
A stoliczek Lack miałam jak mieszkałam z rodzicami - w kolorze brzozy. Bardzo fajne te stoliki są
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03937 (800x600).jpg (102,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03938 (800x600).jpg (82,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03939 (800x600).jpg (72,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03940 (800x600).jpg (67,3 KB, 41 załadowań)
Stary 2012-03-25, 14:09   #3595
noseknosek

Hosenko mam taki stolik w kolorze brzozy kupiłam na przeczekanie, bo cena niska a okazał się naprawdę niezniszczalny szkoda, że nie mieszkasz bliżej bo chętnie bym Ci go oddała

biegam
Stary 2012-03-25, 14:11   #3596
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Hosenko mam taki stolik w kolorze brzozy kupiłam na przeczekanie, bo cena niska a okazał się naprawdę niezniszczalny szkoda, że nie mieszkasz bliżej bo chętnie bym Ci go oddała
A czemu już go nie chcesz?

Instagram

Stary 2012-03-25, 14:25   #3597
noseknosek

Hosenko ostatecznie kupiłam ławę z BRW, pasującą do reszty mebli (system Doors).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1263475372.jpg (19,3 KB, 21 załadowań)

biegam
Stary 2012-03-25, 15:32   #3598
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, dobrze też nie jest Muszę się wziąć, bo jak mówię TŻ, że się odchudzam to wybucha śmiechem Co ja poradzę, że nie potrafię wytrwać w postanowieniach?

Dziewczyny, potrzebuję pomocy. We wtorek mamy z TŻ 7 rocznicę naszego związku, więc taka jakby okrągła, dużo o niej wspominaliśmy itp. Niestety nie przygotowałam nic wcześniej, bo nie miałam zbytnio czasu, a przede wszystkim pieniędzy. Chciałam wywołać nasze zdjęcia, albo jedno wspólne duże, ale już nie zdążę. Opcja zabrania go do restauracji odpada, bo często gdzieś wychodzimy. Nawet ciasta mu upiec nie mogę, bo nie mam piekarnika w akademiku Myślałam o kupnie książki, albumu o fotografii z dedykacją wpisaną dla niego, ale nie wiem czy to nie za mało. Macie może jakieś inne pomysły? Będę wdzięczna za każdą propozycję
Skądś znam ten problem
Co do prezentu, to Ci niestety nie pomogę. Nawet nie pamiętam, co kupowaliśmy sobie z TŻ-em rok i 2 lata temu W tym roku w czasie rocznicy mieliśmy akurat wyjazd i postanowiliśmy sobie nic nie kupować, tylko już co roku albo gdzieś wyjeżdżać albo iść na kolację albo coś innego, bo to taki nasz dzień, dla nas, a nie prezentowy

Cytat:
Nusia, a co będziesz robić w Kielcach?Jak Ci się podoba w naszej galerii? A w saunie niezła sytuacja! TZ pewnie się opamiętał jaki ma skarb! (o moim brzuchu pewnie nikt by tak nie powiedział )
W Kielcach byłam z mamą z grupera Tutaj. W galerii się podobało, duża jest Najfajniejsze były te miejscówki do siedzenie w pasażu, takie brokatowe Tego nie wiesz

Cytat:
Fajny jest
No rzeczywiście fajny Tak naturalnie wszystko u Was wyszło

Cytat:
Ja też dziś mam zalatany dzień. Na 8 rano byłam u kosmetyczki, bo innego terminu nie mogłyśmy zgrać a kupon rabatowy - 20 % jest ważny u niej do końca miesiąca.
A co sobie robiłaś?

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Nie chce mi się nic zużyć Tydzień do końca marca a ja mam 30 zakupów i 6 zużyć Masakra normalnie, przez kwiecień nic nie kupuje

Dziewczyny dotarły do Was próbki kremów? Bo już wysłałam dawno, a się nie odzywacie
Ale będą baty
Do mnie nie dotarły

Cytat:
Myślałam jeszcze, żeby kupić coś do urozmaicenia życia erotycznego Tzn. coś w stylu kamasutry i do tego pudło z cukierkami/czekoladkami i z napisanym przeze mnie podsumowaniem tych 7 lat. Myślicie, że to bardzo głupi pomysł?
Nie głupi Może być jeszcze jakaś gra erotyczna albo gadżety - zależy czy lubicie.

Cytat:
Świetny

Cytat:
Nad kanapą w salonie planujemy taki tryptyk Klimta: http://allegro.pl/art-deco-g-klimt-t...194908579.html
To mi się akurat zupełnie nie podoba

W piątek przyszła mi baza UD
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 16:34   #3599
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przyjechałam do domu i też zabieram ze sobą adidasy, żeby biegać Aczkolwiek ostatni raz biegałam w gimnazjum na w-fie

Mam okres i umieram Muszę się wziąć za naukę, bo czas leci a mi tylko pracy przybywa... W dodatku jutro niedziela krótsza i pewnie zleci nie wiadomo kiedy... Czemu doba nie ma 48 godzin? Ciągle mnie zastanawia skąd ludzie mają na pewne rzeczy czas? Ja też chcę
Ja mam u TZ adidasy już od jesieni, ale nie biegaliśmy ani razu . Może na wiosnę się zmobilizujemy

Też wolałabym dłuższą dobę . Ale inaczej się na wszystko patrzy, gdy dni są coraz dłuższe

Cytat:
Przykro mi Już Ci miałam odpisać na tamtego posta, jak super, a tu taka informacja...

Byłam dziś z mamą w jaskini i Muzeum Zabawek i Zabawy Fajnie było, kilka rzeczy pamiętałam z dzieciństwa, choć więcej oczywiście moja mama

Podrzemał sobie i było lepiej . Wieczorkiem się trochę przewietrzyliśmy

Super pomysł na wspólne spędzenie czasu Gratuluję pomysłu

Cytat:
Zanim skusiłam się na Dukana, moja najdłuższa dieta trwała 1 dzień , więc wiem coś o tym .

Cytat:

Z radości ze zdania prawka udałam się na zakupy... Kupiłam sobie bluzeczkę, szaliczek w kwiaty, TŻtowi koszulę, no i w Naturze... błyszczyk Bell Royal Glam w kolorze brzoskwiniowym i dezodorant Dove z minerałami Morza Martwego- ślicznie pachnie Poza tym robiłam zamówienie z Avonu i wzięłam dla siebie SSS nineralne serum do ciała kryształowy blask i 2 maseczki Naturals (malinowa i brzoskwiniowa, drzewo herbaciane i ogórek dojdzie później) Sprzedałam za to balsam z woskiem pszczelim i złocisty olejek do twarzy SSS.
Wow, aleś się nazasuwała . A nagrody zasłużone

Cytat:
Teraz od kilku godzin boli mnie zaplombowany ząb. Siostra powiedziała mi że to się zdarza, no zobaczymy. Po powrocie zabrałam się za mycie okien - u siebie balkonowe + zwykłe, u garderobie zwykłe i u siostry balkonowe. Wyprałam firanki i sprzątnęłam pokój. Wypastowałam buty zimowe. W sumie trochę tego zrobiłam.
Współczuję zęba, oby szybko ból ustąpił
Następna pracusia

Cytat:
W piątek przyszła mi baza UD
Udanego testowania . Pochwal się wrażeniami

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 16:48   #3600
Hosenka*
Zakorzenienie

Nusia: podobają mi się obrazy Klimta, tylko nadal się waham, czy aby nie za powaznie będzie. Czy nie lepiej postawić na coś z kolorowym akcentem.

Księzniczko: czy to sa puzzle?

bardzo fajne są te półeczki
Czy ten Twój reglaik nie jest złączonony z 3 ?

Przydałoby mi się coś w tym stylu na książki, ale z racji oszczędności miejsca wpadł mi w oko taki regał z Ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...089/#/00085711 Stanąłby w salonie między kanapą a oknem.

Myślałam tez o ułożeniu książek w sypialni, obok toaletki. Tam przydałby się niższe regał, ale np. szerszy, tak, żebym mogła na wierzchu ustawić mojego "grajka". I w sypialni chcę mieć własnie jasne meble, jak na twoim zdjęciu

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-03-25 o 16:55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości