![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Tutaj jakoś jeśli nie ma przeciwwskazań to praca w nocy nie jest zabroniona. Spotkanie z lekarzem (a raczej położną) dopiero będę miała i w zależności od jej oceny pracodawca będzie musiał dostosować moją pracę. Są dziewczyny, które od razu przenoszą się na dniówkę.. ja się jedynie boję, że jak mnie przeniosą na dzienną zmianę to mi zmienią dni wolne i wyląduje w pracy w weekendy (teraz mam weekendy wolne).
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Ciesze się że podoba Wam się imię Bartek. Mnie też bardzo, chociaż wpadło nam na sam koniec. Teraz pewnie też nas olśni pod koniec. Mam dziś ambitne plany sprzątaniowe i lenia wrrr A co do przytulanek to my zgodnie z tym co nam lekarz kazał w pierwszej i drugiej ciąży na razie się wstrzymujemy. No ale moje zagrożone sa. Już mam sny erotyczne ![]()
![]() |
#783 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dzięki za informację. Nadal jednak boję się posmarować. Wczoraj to nawet z tego wszystkiego zapomniałam. Dzisiaj może trochę użyję.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edzia - tak jak pisałam wcześniej - luteinę mam. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na nastepną bete pójde w piątek, żeby zobaczyc jak przyrasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
Dzwoniłam z rana do dyrektorki. Miałam iść osobiście, ale jak już tu musiałam zostać, to stwierdziłam, że zadzwonię. Lepiej żeby ode mnie się dowiedziała niż na zwolnieniu by zobaczyła. Nawet spoko zareagowała, kazała się niczym nie przejmować i dawać znać co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
Witm wszystkie przyszle mamusie.Ja wlasnie wczoraj zaczelam 8tc,u lekarza bylam 08.03 i gylo widac juz pecherzyk ciazowy,a byl to 5 tc.Teraz wizyte mam 05.04,bedzie to 9 tydzien,mam nadzieje ze juz zobacze bijace serduszko.Narazie czuje sie git,kompletnie nic ni nie dolega,troszke piersi bola i urosly gdzies z jeden rozmiar.Termin mam na 10 listopada.Juz nie moge sie doczekac na stepnej wizyty,ale z drugiej strony troche sie boje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
happy_eve trzymam mocno w kciuki clotrimazolum czy jak sie pisze ja uzywalam w ciazy i nic niuni nie jest, wogole jak miala wysypke i nic nie pomagalo to tez clotrimazoloum ja wyleczyl
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ale miałam do czytania .. cały weekend musiałam nadrobić.. Ja przez te 3 dni przechodziłam załamanie nerwowe.,. miałam dośc wszystkiego .. mój TŻet miał przerąbane ... ale porozmawiałam przez tel z teściową i mi przeszło... Cieszyłam się że nie mam mdłości.. że mogę wszystko jeść.. i juz myślałam że mam cholerne szczęscie, że mnie to ominie a tu wszystko się pojawiło .. ![]() ![]() ![]() ![]() Niedługo czeka mnie rozmowa a moimi rodzicami .. tata jest za granicą i zjeżdża na święta . jedyna okazja żeby mu powiedzieć bo jak przyjedzie następnm razem to będzie już widać brzuszek . A aż tak zaskakiwać go nie chce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam, że macica musiała mi sie sporo powiekszyc, bo nie umiem już brzucha wciągnąc, żeby fałdke zakamuflować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
hahahahaha ![]() ![]() ![]()
![]() |
#791 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie tak jak pisałaś- skoro w nocy masz tam spokój to może to i lepiej. ![]() Cytat:
A dla córeczki- Nadia albo Wiktoria ![]() Cytat:
![]() Ach te sny ![]() Cytat:
![]() Bądź dobrej myśli ![]() Trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() Idź, idź ![]() A ta dzisiejsza to Twoja pierwsza beta tak? Cytat:
![]() Ja mam trochę stresa przed dzisiejszą rozmową z moimi rodzicami. Ale mam nadzieję, że się ucieszą ![]() Rośniecie ![]() Ja narazie nawet nie zaobserwowałam wzrostu wagi. choć TŻ mi wczoraj powiedziała, że na buzi się trochę zaokrągliłam ![]() Z resztą moja waga mnie oszukuje ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tak pierwsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Mam ochotę na parówki .. trzymajcie kciuki żeby moja wizyta w kuchni nie skonczyła się tragicznie ..
![]()
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż mnie cofneło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawdziłam- też nie mogę wciągnąć brzucha tak jak wcześniej ![]() Cytat:
![]() Ja własnie wszamałam banana ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie brzucha nie widać. Chociaż wczoraj wieczorem tak mi spuchł jakbym w 5 miesiącu była ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Ja też, ja też! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe jak będe wyglądac za parę miesięcy .. chyba trudno mi się bedzie przyzwyczaic do nowej '' ja '' ..
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
DeKajka mojemu tacie mama sie wygadala dzis przylatuje noooo juz leci od wczoraj i bedzie chybbba na swieta i pozniej znow leci wiec tez wroci jak bede miec juz brzuszek a to bedzie 3 wnuk lub wnuczka. --- i co dziennie slysze jedz dbaj o siebie odpoczywaj ogolnie strasznie sie ciesza Z siostra w tym samymm roku zafundowalysmy im wnuki zeby nie marudzili, siostra urodzila synka w maju a ja coreczke w pazdzierniku
![]() co do wagi to ja mam na plusie 2 kg jak nic i brzuch tez nie wciagne ale mam nadzieje ze teraz tryle nie przytyje my jeszcze tescia musimy powiedziec ale dopiero w swieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moi tez sie pewnie uciesza ale zawsze jakis tam stres jest .. Moja siostra tez sie bala ale na poczatku zrobil tylko powazna mine a potem juz jakos poszlo.. odrazu sie przejal.. zabronil sie jej denerwowac a wnuczek jest jego oczkiem w glowie .. Zakochal sie odrazu .. oszalal na jego punkcie .. ![]() Ale tak czy tak czekaja mnie stresujące święta .. ![]()
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
dekajka bedzie dobrze zobaczysz ja nie lubie u tesciow najchetniej powiedzialabym wszytskim po 3 miesiacu ale zaraz bedzie czemu nie pijesz i takie tam
![]() noi ja nie chce zeby ktokolwiek wiecej wiedzial juz widze sasiadki jak sie patrza na razie tooo slysze a nie za duzo to schudlas hehe teraz jak mnie zoabcza to bedzie ooooo przytyla ![]() a co do moich rodzicow to tez powariowali wozek maja swoj lozeczko teraz tata mowi ze musi 2 foteliki kupic bo bedzie z wnukami jedzil tyle ze sa w miare mlodzi i maja duzo sily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Ja staram się nie zbliżać do lodówki
![]() ![]() Moja waga póki co stoi w miejscu, bądź odrobinkę spada. brzucha jeszcze nie widzę, ale może to dlatego, ze płaska jak deska nigdy nie byłam i taką jedną małą oponkę na brzuchu zawsze miałam. Wciągnąć ją spokojnie jeszcze mogę ![]() Moi teściowie jeszcze nie wiedzą, ale dla nich to nie będzie jakieś wielkie szczęście, bo mają już czwórkę wnucząt. tak wiec dowiedzą się dopiero po tym jak zobaczę serduszko ![]() DeKajka- zobaczysz, że Twój tata będzie szczęśliwy ! Mój tato, który uważa mnie cały czas za małą dziewczynkę skakał prawie z radości ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-03-26 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zauważyłam, że wieczorem mam większy brzuszek, bardziej odstaje ![]() Cytat:
![]() Moi rodzice też zostaną młodymi dziadkami (mama 43 lata, tata 48), więc będą mieli dużo siły na szalenie z Maluszkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie to samo. Nie wiem co się ze mną dzieje, hormony oszalały. Jestem wściekła jak osa. W sobotę strzeliłam na męża focha bo.... się w nocy obracał z boku na bok i łóżko zaskrzypiało. A później przeszkadzało mi, że zaproponował mi batonika ![]() Najpierw jestem wściekła na niego, a potem na siebie samą, że nie umiem się powstrzymać.... ehhhh.... Póki co jakoś to znosi, ale widzę, że mu przykro jak tak po nim bez powodu jeżdżę. ![]() Cytat:
![]() A już się cieszyłam, że mnie mdłości omijają. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz moja mama ma 53 lata a tata 55 więc już na pewno inaczej podejdą do drugiego wnuka/ wnuczki ![]() Poni- ja tak cierpię od kilku dni.. mam dosyć tego jadłowstrętu i tych okropnych mdłości ! Imbir pomaga wiec pijcie go z wodą bądź herbatką !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-03-26 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.