Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-25, 22:36   #4231
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Takiej to dobrze

Wow, mega pozytywna sprawa
No dobrze, dobrze teraz to się cieszę, że tamten koleś mi odmówił, bo tamten dom napewno by temu nie dorównał, nie ma szans. W ogóle aaaaaa

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Ale spójrzcie na to z mojej perspektywy - odpukać, ale jacy psychopaci trafią mi się jeszcze?

...
Też sobie zadaję to pytanie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Tą pierwszą oddam, przeszkadza mi pomarańczowy róż. W grę wchodzi ta dwukolorowa z mohito albo chanelka w czarnym lub beżowym kolorze.

http://stylistki.pl/przedmioty/asos-...ka-nude-35733/
http://allegro.pl/torebka-asos-chane...181973431.html

Jak myslicie?

Enjoy chyba się zdecyduję na te hybrydy w przyszłym miesiącu
Ja bym wzięła mohito, bo chanelki mi się podobają, ale jakoś mi się już trochę przejadły

Rób sobie rób, tylko najpierw poczytaj opinie w internecie, żeby trafić na kogoś kto się na tym naprawdę zna

Cytat:
Ale nie da się ukryć, te paznokcie bardzo podnoszą atrakcyjność w stosunku do tych króciutkich, wiecznie pourywanych.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nju hołm słit hołm wygląda...zachęcająco, radośnie
Ano! Ja jestem zauroczona, i taka podekscytowana, że jejjj
Stary 2012-03-25, 22:41   #4232
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Fubi, skład serum:
21% kwas hialuronowy - 5.75 ml
6% wyciąg z aloesu -1.5 ml
4% glukonolakton - 1 g
4% retinol roślinny - 1 ml
2.5% pantenol 75% - 0.5 ml
2.5% gliceryna - 0.5 ml
60% hydrolat z róży - 15 ml
Dziękuję Jak przyjdzie kasa, to może się skuszę

Cytat:
Kimi, moja rodzicielka również chce mieć przeogromny wpływ na moje życie. I ma, bo jej na to pozwalam. Dyskutowałyśmy ostatnio mój powrót do małego, rodzinnego miasta i zamieszkanie z nią właśnie. Usłyszałam, że przecież nic nie tracę, bo (uwaga ) mieszkam sama w dużym mieście już tyle czasu, a i tak nie znalazłam faceta!
Zaskakująco dużo mam ma takie podejście. Powiedziałam mojej koleżance, że nie gadam z mamą o eksie, bo miarka się przebrała, jak zapytała mnie czy mu wybaczę, a ona wie z grubsza, co on odstawił. No jak matka tak może? A ona powiedziała, że jej mama tak samo by pewnie pytała i ciotka też.
One zostały wychowane w innych czasach. Nie w takich, jak nasze babcie, kiedy kobieta bez mężczyzny była gorsza niż bez nogi, ale też w niedużo lepszych...
Chociaż tak po prawdzie mówiąc, to zasady działania dzisiejszych związków nie do końca mi odpowiadają. Dużo zalet miało to, jak wyglądały związki jedno pokolenie wstecz.

Cytat:
Tak, chcę, chcę chodzić na terapię, żeby ogarnąć ten temat i siebie.
No ja trzymam kciuki, żebyś poszła.

Cytat:
Moja znajoma, właścicielka kwiaciarni nosi ciągle akryle, swoje ma zniszczone przez pracę. Widziałam ją tylko kilka razy bez sztucznych w ciągu 4 lat.
Faktycznie u kwiaciarki to musi być wykańczające paznokcie.

Cytat:
Elve to nie tak, ja mówisz. Ja nie potrafię nazwyać swoich emocji, jestem zagubiona. Pisałam Ci, jakie mam z tym problemy.
kimi, to widać nawet przez internet. Zrób coś z tym, przecież Cię to męczy
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 22:41   #4233
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
No i nie wyprowadzam się. Jakoś pociągnę.

Cytat:
Elve to nie tak, ja mówisz. Ja nie potrafię nazwyać swoich emocji, jestem zagubiona. Pisałam Ci, jakie mam z tym problemy.
Mogę się mylić, wnioskuję po Twoim stylu pisania i tylko po tym. A styl Ci się zmienia z jednej skrajności w drugą, albo jesteś totalnie beznamiętna, albo rozszalała do wypęku, jak mawia moja ukochana polska pisarka.
Stary 2012-03-25, 22:48   #4234
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
No dobrze, dobrze teraz to się cieszę, że tamten koleś mi odmówił, bo tamten dom napewno by temu nie dorównał, nie ma szans. W ogóle aaaaaa
To tylko pokazuje, jak czasami jedno niepowodzenie może okazać się wielką szansą na osiągnięcie czegoś 3x lepszego

Tak samo miałam na studiach, gdzie szukałam pracy na lato i chciałam się zatrudnić w sklepie jubilerskim przy sprzedaży bursztynu, ale mnie nie wzięli. Byłam bardzo zawiedziona a 2 tyg później dostałam pracę w swoim zawodzie

Mam nadzieję, że z facetem też tak będzie
Stary 2012-03-25, 22:50   #4235
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No generalnie to już było Przepłakałaś grę wstępną z jednym, zaliczyłaś chwilę później drugiego
Stary 2012-03-25, 23:09   #4236
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
No generalnie to już było Przepłakałaś grę wstępną z jednym, zaliczyłaś chwilę później drugiego
Prawdę mówiąc w tej wypowiedzi myślałam o bardziej DOGŁĘBNYCH relacjach niż macanki na imprezie

Ale kurcze przepłakać grę wstępną, to tylko ja potrafię
Stary 2012-03-25, 23:15   #4237
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
To tylko pokazuje, jak czasami jedno niepowodzenie może okazać się wielką szansą na osiągnięcie czegoś 3x lepszego

Tak samo miałam na studiach, gdzie szukałam pracy na lato i chciałam się zatrudnić w sklepie jubilerskim przy sprzedaży bursztynu, ale mnie nie wzięli. Byłam bardzo zawiedziona a 2 tyg później dostałam pracę w swoim zawodzie

To fakt ja aż sama się dziwię, bo nigdy nie miałam szczęścia do takich rzeczy. W sumie to może dlatego, że nie próbowałam tylko czekałam aż samo coś do mnie przyjdzie, albo wszystko odkładałam na później

Co do facetów, to właśnie próbowałam, więc wątpię, że i w tym mi się poszczęści.

W ogóle jak wczoraj wychodziłam, to obiecałam siostrze, że nie będę zwracać uwagi na facetów. Dopiero teraz uświadomiłam sobie jaki ja mam z tym problem wiecie jak mi było ciężko się za nimi nie oglądać, albo nie zwracać uwagi jak któryś się uśmiechnął czy cokolwiek? W sensie nie żeby od razu wyrywać czy coś, tylko normalnie bym uśmiech odwzajemniła, a teraz odwracałam głowę. Ale to, żeby na żadnych nie patrzeć, tylko skupić się na towarzystwie, to naprawdę był dla mnie problem. Czy ja powinnam się leczyć czy coś?
Stary 2012-03-25, 23:17   #4238
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Ale lipa... Tak mnie wzięło na motor teraz, że masakra A mnie stać na motor będzie najwcześniej za rok

Zdecydowanie nie powinnaś i dla swojego i dla jego dobra. W takich sytuacjach najlepiej powiedzieć po prostu, że to jest nieprawda i nic takiego nie miało miejsca.

No chyba ma znaczenie, bo Conff zastanawia się nad tym ze względu na ewentualnych fałszywych ludzi w otoczeniu a nie ze względu na opinię o sobie w jego oczach.
A ja postanowiłam, że w ramach odskoczni od bycia smutno-samotnym singlem otoczonym przez psychopatów od kwietnia idę na prawo jazdy na motocykl. Chociaż sam motocykl to pewnie jeszcze nie teraz, aaale co tam .

Tak też zrobiłam. Ale w ogóle widzę, że z nim jest znowu źle. Na siłę mu pomagać nie będę, jego problem. Już we wrześniu - październiku jeśli pamiętacie był taki okres, że powiedział, że nie możemy się kontaktować, bo on nie jest w stanie sobie z tym poradzić. To proszę bardzo, bez łaski. Nie chce znowu, jego problem.

Ano dokładnie. On nie jest normalny.

Cytat:
Nie podobają mi się pikowane torebki, brałabym mohito.

Z tego co pamiętam, to on już rzucał wcześniej jakieś aluzje...dwuznaczności, z których można by było przy odrobinie uporu wygrzebać jego roszczenie sobie do Ciebie praw, jakąś zazdrość, jakieś nieśmiałe podchody...jakieś porównywanie innych lasek do Ciebie...

Mnie tu śmierdzi sondowaniem czy przypadkiem powrót by nie był możliwy. Bo gdyby strzelił w 10, to byś się zarumieniła, ach och...

Ale mogę się mylić, nie lubię go, więc jestem podejrzliwa

Ja się nie czuję bezpiecznie na motorze.
Też mi się nie podobały, po czym jedna spodobała mi się dziko i ją kupiłam .

Fakt, nie lubisz go i nigdy nie lubiłaś, ale... Moim zdaniem przegiął po prostu. Koleżanka dzisiaj nie mogła się nadziwić, jak on mógł przytaczać jakieś przykłady sprzed ponad roku. Ej, w ogóle jak on może mi wmawiać, że ja jestem w nim zakochana?! W ŻYCIU!

Ale to nie chodzi o to, żeby się czuć bezpiecznie, mi w każdym razie .

Cytat:
Pomyślałam o tym właśnie w ten drugi sposób...
Kurcze, to jakaś trauma, w sytuacjach nie myślę o własnym samopoczuciu, ale o tym, jak wyglądam w oczach innych.

Tak, chcę, chcę chodzić na terapię, żeby ogarnąć ten temat i siebie
Ja ogólnie mam głęboko w poważaniu, co sobie ktoś o mnie pomyśli. Jak mnie zna, powinien myśleć prawidłowo. Chociaż jak widać może Cię ktoś znać 9 lat i nagle wyskoczyć Ci z tekstem, że nim manipulujesz i go oszukujesz. O ludzie...

A ja będę niedługo .

Cytat:
Zaskakująco dużo mam ma takie podejście. Powiedziałam mojej koleżance, że nie gadam z mamą o eksie, bo miarka się przebrała, jak zapytała mnie czy mu wybaczę, a ona wie z grubsza, co on odstawił. No jak matka tak może? A ona powiedziała, że jej mama tak samo by pewnie pytała i ciotka też.
One zostały wychowane w innych czasach. Nie w takich, jak nasze babcie, kiedy kobieta bez mężczyzny była gorsza niż bez nogi, ale też w niedużo lepszych...
Chociaż tak po prawdzie mówiąc, to zasady działania dzisiejszych związków nie do końca mi odpowiadają. Dużo zalet miało to, jak wyglądały związki jedno pokolenie wstecz.
A ja swoją Mamę cenię za strasznie dużo rzeczy, to natomiast jest kolejny powód. Ona tak nie myśli.

Ale mądry Polak po szkodzie, sama sobie przechlapała na tym polu .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 23:25   #4239
Malla
Nie depcze krokusów

Enjoy - opowieść o mieszkaniu brzmi jak z jakiegoś serialu o przyjaciołach
Stary 2012-03-25, 23:32   #4240
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:

Fajny dom, robi miłe wrażenie, takie wesołe.

Cytat:
Ja bym wzięła mohito, bo chanelki mi się podobają, ale jakoś mi się już trochę przejadły

Podobaja mi sie obie, ale chyba chanelka bardziej.

Cytat:
Rób sobie rób, tylko najpierw poczytaj opinie w internecie, żeby trafić na kogoś kto się na tym naprawdę zna

dzięki, narazie znam tylko jedną babkę, która to robi. Nie wiem, czy ma opinie w necie. Na co powinnam zwracać uwagę w salonie, gdzie chce sobie zrobić hybrydy?

Cytat:
Zaskakująco dużo mam ma takie podejście. Powiedziałam mojej koleżance, że nie gadam z mamą o eksie, bo miarka się przebrała, jak zapytała mnie czy mu wybaczę, a ona wie z grubsza, co on odstawił. No jak matka tak może?
W mojej miejscowości ciągle pokutuje takie przekonanie, również wśród mojego pokolenia. Mało kto skończył studia, większość juz pohajtana, dzieciata. to nie jest tak, że ja mam cos przeciwko temu, ale tu nikt nie ma żadnych perspektyw na rozwój. Scenariusz jest zawsze taki sam: mąż, dzieci - misja wypełniona. Kobiety nie mają innych ambicji na rozwój, poszerzanie zainteresowań, poza te dotyczące męża, pieluch. Poza tym to środowisko jest zaszczute.

Cytat:
Co masz na myśli?

Cytat:
kimi, to widać nawet przez internet. Zrób coś z tym, przecież Cię to męczy
A jednak, nie myślałam, że to widać. Ale teraz sama po sobie to widzę, coraz bardziej, że mam problemy z nazywaniem emocji, jestem w nich totalnie zagubiona. Terapia mi pomoże? Tak, masz rację, bardzo mnie to męczy.

Cytat:
Mogę się mylić, wnioskuję po Twoim stylu pisania i tylko po tym. A styl Ci się zmienia z jednej skrajności w drugą, albo jesteś totalnie beznamiętna, albo rozszalała do wypęku, jak mawia moja ukochana polska pisarka.
Nie szaleją juz od dłuższego czasu. Jestem raczej zrównoważona.

Cytat:

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2012-03-25 o 23:34
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 23:51   #4241
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Enjoy - opowieść o mieszkaniu brzmi jak z jakiegoś serialu o przyjaciołach
Dokładnie też tak pomyślałam szczerze mówiąc, to mi się wydaje za piękne żeby było prawdziwe I ci ludzie... zupełnie inni, niż ci których do tej pory poznawałam. Wydają się być tacy porządni i strasznie przyjaźni. Zresztą oni mówią, że każdy kto u nich mieszka staje się tak jakby członkiem ich rodziny, że wszystko tam się robi razem - nawet na zakupy pakujemy się do jednego samochodu i jedziemy wszyscy

Cytat:
Fajny dom, robi miłe wrażenie, takie wesołe.

Cytat:
Podobaja mi sie obie, ale chyba chanelka bardziej.
To ja bym pewnie wzięła czarną ale to dlatego, że u mnie w ogóle przeważają czarne rzeczy, mimo, że staram się coś zmieniać.

Cytat:
dzięki, narazie znam tylko jedną babkę, która to robi. Nie wiem, czy ma opinie w necie. Na co powinnam zwracać uwagę w salonie, gdzie chce sobie zrobić hybrydy?
Ja bym pewnie zwracała uwagę na certyfikaty i ogólne umiejętności (znasz jakieś dziewczyny, które już u niej robiły te hybrydy?). Co do certyfikatów, to hybrydy są na tyle proste do zrobienia, że nie musi mieć na nie dyplomu, wystarczy, że ma na żel (a pewnie ma skoro robi paznokcie). Tyle, że ja ogólnie bym patrzyła pewnie jeszcze gdzie te kursy robiła, ale to ja, bo wiem co, jak i u kogo trzeba się szkolić, żeby dobrze robić No po prostu ważne, żeby nie spieprzyła ci twoich naturalnych paznokci, i żeby nie odpadły ci po tygodniu. A najlepiej to wyślij mi na priv twoją miejscowość i znajdę ci kogoś dobrego, bo znam dużo nazwisk dziewczyn z całej Polski, do których warto iść
Stary 2012-03-26, 00:01   #4242
Malla
Nie depcze krokusów

Enjoy - może chcą zaliczyć współlokatorów z każdego kraju
Stary 2012-03-26, 00:15   #4243
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Enjoy - może chcą zaliczyć współlokatorów z każdego kraju
Ja wiem... ja wchodzę teraz na miejsce jakiejś Polki, która się przeprowadza do innego miasta

Kimi
Dziewczyny ze śląska:
http://annasikora.blogspot.co.uk/p/n...agination.html
http://atelierstylizacji.blog.onet.pl/
http://www.martusiaczeq.zor.pl/cennik.html
http://karolina-paczocha.blog.onet.pl/

Szczególnie tą pierwszą polecam
Stary 2012-03-26, 01:42   #4244
Fubizka
Zakorzenienie

Ponad godzina w wannie I nie tknęłam włosów!

Cytat:
W mojej miejscowości ciągle pokutuje takie przekonanie, również wśród mojego pokolenia. Mało kto skończył studia, większość juz pohajtana, dzieciata. to nie jest tak, że ja mam cos przeciwko temu, ale tu nikt nie ma żadnych perspektyw na rozwój. Scenariusz jest zawsze taki sam: mąż, dzieci - misja wypełniona. Kobiety nie mają innych ambicji na rozwój, poszerzanie zainteresowań, poza te dotyczące męża, pieluch. Poza tym to środowisko jest zaszczute.
Wg mnie nie ma w tym nic złego, że laski chcą wychodzić wcześnie za mąż i oddawać się rodzinie. W moich oczach nie jest to w niczym gorsze, niż robienie kariery i wszystko, co określa się mianem "ambicja".
Takie społeczeństwa wbrew pozorom potrafią stworzyć swoim członkom lepsze warunki do osiągnięcia szczęścia, niż metropolitalny high life.

Cytat:
Co masz na myśli?
Tamten "system" miał tą wadę, że czasami małżeństwa były czysto fikcyjne, ludzie w nich nieszczęśliwi, albo zawierane były z powodów, które nie powinny doprowadzać do małżeństwa (ciąża, majątek itd), albo trwały pomimo patologii.
Ale z drugiej strony, jeśli zostały zawarte z miłości, czyli były po prostu normalne, to dawały większe poczucie bezpieczeństwa, pewność i TRWAŁOŚĆ, co jest jednym z fundamentów związku małżeńskiego. Prawdę mówiąc nie wydaje mi się, żeby ludzie byli szczęśliwsi tworząc w życiu związki na kilka lat a potem nara.
Zresztą ostatnio widziałam gdzieś na kwejku albo demotach obrazek z parą staruszków i podpisem mniej więcej "-Jak udało Wam się wytrwać razem te wszystkie lata? -Zwyczajnie zostaliśmy wychowani w czasie, w którym kiedy coś się psuło, to się to naprawiało a nie wyrzucało."

Cytat:
A jednak, nie myślałam, że to widać. Ale teraz sama po sobie to widzę, coraz bardziej, że mam problemy z nazywaniem emocji, jestem w nich totalnie zagubiona. Terapia mi pomoże? Tak, masz rację, bardzo mnie to męczy.
Jak pójdziesz tam z założeniem, że chcesz tego, chcesz coś zmienić w życiu, to pomoże.

Cytat:
Dokładnie też tak pomyślałam szczerze mówiąc, to mi się wydaje za piękne żeby było prawdziwe
Ja przez chwilę sobie wyobraziłam taki cudowny przyjacielski dom, pełen luksusów z tym ogródkiem itd itp i właścicieli, którzy w ten sposób pozyskują organy do przeszczepów Ale ja to jestem psychiczna, więc nie wkręcaj sobie

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Co do kremików, to jeszcze rozważam taki: http://zrobsobiekrem.pl/pl/i/Serum-1...ne-pantenol/33

Tylko teraz powstaje pytanie - mogę sobie zamienić hydrolat rumiankowy na jakiś inny? Rumianek potrafi uczulić, wolę go unikać na skórę.

No i jeszcze to mi chodzi po głowie. Nie znam się na kremach i boję się, że jak zacznę czytać, to stanie się to, co z włosami

A może Ziaja? Zwariuję

A teraz jeszcze o cyckach Jakaś organizacja pro kobieca organizuje warsztaty brafittingu w sklepie Lingeria. Koszt to 36zł, spotkanie trwa 1:45h i jest w grupie 12 osób. Jak myślicie, warto? Bo jeśli to jest z mierzeniem, przymierzaniem itd to bym poszła, ale jeśli tylko jakiś wykładzik, to bez sensu... A po czasie trwania wnioskuję, że raczej to drugie, nie?

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-26 o 03:27
Stary 2012-03-26, 08:58   #4245
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Wg mnie nie ma w tym nic złego, że laski chcą wychodzić wcześnie za mąż i oddawać się rodzinie. W moich oczach nie jest to w niczym gorsze, niż robienie kariery i wszystko, co określa się mianem "ambicja".
Takie społeczeństwa wbrew pozorom potrafią stworzyć swoim członkom lepsze warunki do osiągnięcia szczęścia, niż metropolitalny high life.

Tamten "system" miał tą wadę, że czasami małżeństwa były czysto fikcyjne, ludzie w nich nieszczęśliwi, albo zawierane były z powodów, które nie powinny doprowadzać do małżeństwa (ciąża, majątek itd), albo trwały pomimo patologii.
Ale z drugiej strony, jeśli zostały zawarte z miłości, czyli były po prostu normalne, to dawały większe poczucie bezpieczeństwa, pewność i TRWAŁOŚĆ, co jest jednym z fundamentów związku małżeńskiego. Prawdę mówiąc nie wydaje mi się, żeby ludzie byli szczęśliwsi tworząc w życiu związki na kilka lat a potem nara.
Zresztą ostatnio widziałam gdzieś na kwejku albo demotach obrazek z parą staruszków i podpisem mniej więcej "-Jak udało Wam się wytrwać razem te wszystkie lata? -Zwyczajnie zostaliśmy wychowani w czasie, w którym kiedy coś się psuło, to się to naprawiało a nie wyrzucało."
No nie pozostaje nic innego, jak się pod tym podpisać

Cytat:
Ja przez chwilę sobie wyobraziłam taki cudowny przyjacielski dom, pełen luksusów z tym ogródkiem itd itp i właścicieli, którzy w ten sposób pozyskują organy do przeszczepów

Uważaj, bo Ci się przyśni

Cytat:
A może Ziaja? Zwariuję
Mam tą ziaję, jak na razie jedyny produkt tej firmy, z którego nie jestem zadowolona. Ale ja mam dziwną skórę

Cytat:
A teraz jeszcze o cyckach Jakaś organizacja pro kobieca organizuje warsztaty brafittingu w sklepie Lingeria. Koszt to 36zł, spotkanie trwa 1:45h i jest w grupie 12 osób. Jak myślicie, warto? Bo jeśli to jest z mierzeniem, przymierzaniem itd to bym poszła, ale jeśli tylko jakiś wykładzik, to bez sensu... A po czasie trwania wnioskuję, że raczej to drugie, nie?
A nie robią brafittingu w sklepach w tym Twoim Koszalinie? Bo kurde, za co tu płacić taką kasę, szampana dadzą, czy jak?
Stary 2012-03-26, 09:30   #4246
Malla
Nie depcze krokusów

Naprawdę nie wiem, co widzicie w różowej Isanie, zawsze mam po niej szopę na głowie, dziś wyglądam, jakbym nie nawilżała włosów od pół roku...
Cytat:
Sad but true.
Cytat:
Ja przez chwilę sobie wyobraziłam taki cudowny przyjacielski dom, pełen luksusów z tym ogródkiem itd itp i właścicieli, którzy w ten sposób pozyskują organy do przeszczepów Ale ja to jestem psychiczna, więc nie wkręcaj sobie
Widocznie spodobały im się polskie organy, wychowane na świeżym powietrzu i zdrowym jedzeniu
Cytat:
Tylko teraz powstaje pytanie - mogę sobie zamienić hydrolat rumiankowy na jakiś inny? Rumianek potrafi uczulić, wolę go unikać na skórę.
A Ciebie uczula? Bo jak nie, to po co go unikać?
Cytat:
Wykład możesz zastąpić poczytaniem dowolnej strony tematycznej, a płacić 36 zł za przymierzanie nie ma sensu.
Stary 2012-03-26, 13:04   #4247
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Naprawdę nie wiem, co widzicie w różowej Isanie, zawsze mam po niej szopę na głowie, dziś wyglądam, jakbym nie nawilżała włosów od pół roku...
Twoi koledzy z pracy muszą mieć radość - przez jeden tydzień błyszczące dziko loki, w poniedziałek tygodnia następnego sianko bożonarodzeniowe na głowie Ciekawe
Stary 2012-03-26, 13:07   #4248
Malla
Nie depcze krokusów

W dodatku raz bez makijażu, a raz full make up, raz dres, a raz kieca... Gdyby nie wredne docinki, to nie wiedzieliby czasem, kto to.
Stary 2012-03-26, 13:09   #4249
elvegirl
po drugiej stronie szafy

hahaha
Stary 2012-03-26, 13:53   #4250
OtTakaJa
Zakorzenienie

Kupiłam sobie pierścionek na dwa palce serca, mój ukochany stwierdził, że przestanie się do mnie przyznawać jak będę go nosić Trudno, jego strata, mi się podoba

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 14:44   #4251
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Przestańcie! Mam bana na rossmanna!

Dermatolog, ale ja już byłam w takim stanie, że myślałam, że się zabiję, naprawdę. Leczyli mnie cały czas na grzybicę a te wszystkie maści tylko pogarszały stan skóry, takie pieczenie i swędzenie, że (autentycznie) miałam ochotę wziąć nóż i wyciąć sobie te fragmenty skóry. Nawet woda mnie parzyła podczas mycia - koszmar. A skóra wcale nie wyglądała tragicznie, czasem jak się człowiek glebnie na rowerze, to ma bardziej zdartą. Więc wszyscy uważali, że symuluję. To swędzenie i pieczenie było gorsze niż jakikolwiek ból, jakiego udało mi się doświadczyć. Brrr Niestety do tego trzeba dobrego dermatologa a o takiego nie łatwo. Kilku z rzędu mi powiedziało "może jakaś maść nivea, bo ma pani suchą skórę .
Jak ta ostatnia to zobaczyła i usłyszała, to szczenę miała przy ziemi.

A dopóki nie ma diagnozy, to ja polecam taki żel lniany, co włosomaniaczki kręconowłose walą sobie na głowę, to właśnie położyć na zmienione miejsca na noc, ale to poprawę przynosi dopiero po około miesiącu, więc trzeba cierpliwości.
Oczywiscie mialo byc diagnoze. dzisiaj lekarz, wszystko sie okaze

Cytat:

Malla, nie widzisz, że ona jest już stracona, dla niej mogliby pójść do kiosku bilet kupić i byłoby super
pamietam pierwsza wyprawe do supermarketu po cukier, bulki itp ale bylam podjarana

Enjoy u Ciebie bardzo dobre wiesci wreszcie ruszylas z miejsca, podczytywalam caly czas i po tym wszystkim co ostatnio narozrabialas to widac, ze jest progres
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 15:35   #4252
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
A nie robią brafittingu w sklepach w tym Twoim Koszalinie? Bo kurde, za co tu płacić taką kasę, szampana dadzą, czy jak?
Właśnie wypatrzyłam, że ten sklep jest też u mnie w mieście i oferują dobieranie stanika. Więc bez sensu rzeczywiście płacić za to, że pani mi powie, jak ważne są w życiu cycki
Cytat:
Właśnie niektórzy narzekają na nią, ja jestem zachwycona. Za to wszyscy uwielbiają orzech włoski a mi robi masakrę z włosów, nie wiem co z nim zrobić

Cytat:
A Ciebie uczula? Bo jak nie, to po co go unikać?
Ja mam tak, że na niektóre części ciała mogę sobie kłaść co chcę, nawet azbest mi nie zaszkodzi a na niektóre szkodzi mi dosłownie wszystko. Np BD też jest z rumiankiem, chociaż nie patrzyłam w jakim on tam jest stężeniu i w ogóle mi nie szkodzi. Ale jakbym sobie ten rumianek przyłożyła do szyi, to pewnie bym wyglądała TAK

Cytat:
Wykład możesz zastąpić poczytaniem dowolnej strony tematycznej, a płacić 36 zł za przymierzanie nie ma sensu.
Macie racje

Cytat:
W dodatku raz bez makijażu, a raz full make up, raz dres, a raz kieca... Gdyby nie wredne docinki, to nie wiedzieliby czasem, kto to.
Chłopcy lubią różnorodność
Stary 2012-03-26, 19:20   #4253
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Muahahaha

Cytat:
Widocznie spodobały im się polskie organy, wychowane na świeżym powietrzu i zdrowym jedzeniu
Moje to bym nie powiedziała, że na zdrowym jedzeniu wychowane

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Enjoy u Ciebie bardzo dobre wiesci wreszcie ruszylas z miejsca, podczytywalam caly czas i po tym wszystkim co ostatnio narozrabialas to widac, ze jest progres
Dostałam takiego kopa w dupę, że czas było się w końcu wziąść za coś (i to nie tylko przez eksa i jego przyjaciela, ale parę spraw się nazbierało, wszystko w jednym czasie). Pewnie normalnie, po tym wszystkim bym leżała w łóżku i wyła, ale szybko się ogarnęłam i teraz musi być tylko lepiej
Chociaż nie powiem, bo dalej mnie to wszystko boli ale staram się o tym nie myśleć i iść do przodu.

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-03-26 o 19:23
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 20:11   #4254
Fubizka
Zakorzenienie

Zawsze po weekendzie tu takie pustki

Btw nie wiem czy pisałam czy nie ale ten patent z oliwą na paznokcie jest super, elve!
Rozrobiłam ją sobie z ciepłą wodą i pomoczyłam a później stwierdziłam, że szkoda wylewać i zamoczyłam w tym włosy - genialny sposób na olejowanie - 15 sekund i gotowe I tym sposobem łyżka oliwy zadowoliła 10 palców i jakieś 150tys włosów
Stary 2012-03-26, 20:13   #4255
Malla
Nie depcze krokusów

Oliwa - zadowoli Cię po czubki palców!
Stary 2012-03-26, 20:53   #4256
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Btw nie wiem czy pisałam czy nie ale ten patent z oliwą na paznokcie jest super, elve!
Rozrobiłam ją sobie z ciepłą wodą i pomoczyłam a później stwierdziłam, że szkoda wylewać i zamoczyłam w tym włosy - genialny sposób na olejowanie - 15 sekund i gotowe I tym sposobem łyżka oliwy zadowoliła 10 palców i jakieś 150tys włosów
Taa, piszcie, piszcie. Piszcie dalej
Zaraz pewnie polecę podgrzać oliwę.

Olejowanie włosów stuningowałam sobie ostatnio koncentratem z aloesu, kwasem i jajkiem. Dziś zastanawiam się, co by tu na kłaczki nałożyć, czuję głód misktur, receptur i nowych specyfików.

W planie jest płukanka piwna (pewnie jutro zrobię) i spróbowanie z octem. Pokrzywa też za mną chodzi.

Co się ze mną dzieje?

Acha! Dodałam jeszcze do swojej oliwki aloesowej do ciała olejek mandarynkowy. Piknie pachnie teraz
No i mam nowy sposób dbania o stopy; gorąca kąpiel, full balsamu (mam kilka w ogóle nieużywanych, bo wolę oliwkę) i skarpetki na noc.

Fubi, co do kremów, ja jeszcze trochę popróbuję z tym serum, a kiedy wprawię się i poczuję jak chemik pierwszego stopnia, spróbuję mazidła z witaminą C. Na razie jakoś się boję

Endżoj, super
Strasznie się cieszę. Domek widziałąm, boski!
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 21:04   #4257
Fubizka
Zakorzenienie

Niechże mi też ktoś pokaże ten domek
Stary 2012-03-26, 23:19   #4258
grzechuwartka
Rozeznanie

endżoj:
Mi też się lokum podoba powodzonka
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:43   #4259
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Królowo - sprawdziłam, jeśli nie chcesz mieć loga wizażu w avku, to zmień rozszerzenie zdjęcia z jpeg na gif
Stary 2012-03-27, 19:55   #4260
Ofelia 20
Zadomowienie

Ale cisza dzisiaj

Elve świetny avatar!

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości