Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 16:59   #3451
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Mam tą samą co Ty, antycellulit ale wcześniej używałam jej tylko do nawilżania ciała. Słyszałam o tych bańkach i czytałam bo tam wcześniej z czekoladką pisałyście ale słyszałam, że to trzeba umieć żeby nie zaszkodzić sobie Ja mam z rossmana o taki :
http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...ntycellulitowy
Szczerze to ja tam sobie normalnie masuje Jakoś nie zauważylam żeby mi się cos złego działo Może jeszcze sobie dokupie ten masażer co masz fajnie wygląda

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hihi, ja już tak z 2 miesiace próbuje i nic
Ja też nie umiałam kręcić w dwie strony ale kwestia paru dni i teraz już mi bez różnicy Zawsze kręce po połowie w jedną i w druga stronę
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:11   #3452
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

byłam na dworze aleeeeee wieje!!! jezu!!!! włosy mi na wszystkie strony latały! ale ogólnie nie jest zimno, na słoncu jest bardzo ciepło, w cieniu trochę mniej ale najgorzej jak zawieje a tak to na prawdę nie jest źle.
Odebrałam synka z przedszkola i wracając do domu zaszłam do koleżanki do sklepu. Powiedziała że na piątek przywiezie mi żółte i czerwone rurki a ja sobie kupiłam dzisiaj u niej malinowe!!!!!! Cudowne są koleżanka się śmiała że czekały specjalnie na mnie bo to mój rozmiar 26 Pięknie na mnie leżą ale zdjęcia Wam nie zrobię bo w telefonie nie mam samowyzwalacza a aparat baterii nie ma naładowanych. Zrobiłam tylko fote telefonem tak jak leżą :

spodnie.jpg

Zrobiłam obiad (ziemniaki z jajkiem sadzonym i buraczkami) i tak się najadłam, że aż mnie zamuliło teraz....
Gardło boli i przy okazji cała szyja..... ja się wykończę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:18   #3453
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ja kocham spaniele, przesłodkie są te ich piękne czarne oczka i długie uszy cudowne psiaki Wrzucę Ci fotkę mojego spaniela który zdechł gdy ja miałam 18 lat. Nie był to Cocker spaniel a Field Spaniel - inna odmiana spaniela zdjęcie takie małe bo innego na kompie nie mam :/
Deks miał na imię i żył tylko 13 lat wychowałam się z nim
Śliczny To musiałaś to bardzo przeżyć co? Mojego psa przejechał samochód pod domem 2 lata temu a miałam go od 5 roku życia, jak ja płakałam za nim jak widziałam jego zdjęcie to nie mogłam wytrzymać tak mi go brakowało Mam teraz innego psa ale już nie jestem tak przywiązana do niego jak do tamtego

Cytat:
No ja się śmieje bo u mnie w mieście lachony są z czymś innym kojarzone

ta dziewczyna wie, że u nas fajki drogie to pewnie kupiła sobie cały zapas u siebie w Rosji
Wy jej też tak we wszystko nie wierzcie co ona gada, pewnie popisać się chce abyście czuli się gorsi od nich. Ruski to stare przekręty a ściemnianie mają we krwi
Domyślam się że z czymś niemiłym ale ja to jak najbardziej pozytywnie powiedziałam
Wiesz co dziś to już mnie zaczeła wkurzać ona bo wszyscy inni Ruscy co przyjechali to widać że im zależy gadają z innymi, starają się rozmawiać po polsku a ta to siądzie ani be ani me, jak coś do niej mówimy czy po rusku czy po ang. to ta tylko 'szto szto?' i się odwraca i chodzi jarać tylko ;/ a przyjechał jeden taki przystojny Władimir I się przedstawia "Wlad, no nie Wladziu prosza bo to brzedko' z takim akcentem śmiesznym Wesoło jest tylko ta nasza taka dziwna

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki moje kochane
Wczoraj narzekałam, że tyle na wadze, a dziś mam już spadek i to aż o 0,4 kg na wadze 47,9 kg

Murka no to widzę ciekawie teraz będziecie mieć w szkole z tymi Ruskami chociaż coś się będzie działo
A tak się zamartwiała no
No właśnie śmiesznie jest szczególnie z chłopakami bo oni tacy słodcy są Jednemu koleżanka tłumaczyła że po przerwie ma iść na górę a on nie kumał i tak słodko 'ja nie rozumiem, przepraszam' i usta w podkówkę Tylko nam się trafiła jakaś dzikuska

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jezu dziewczyny nie miałam wczoraj neta i teraz maskara Was nadrobić
Ja chciałam powiedzieć, że melduje 1,5h aerbiku z wczoraj i masazyk W ogole zauważyłam, że nie mam już takiej galarety na nogach tylko jak napnę to mięśnie Także ja widzę efekty mimo, że waga szaleje dzisiaj 55,4
Fajnie że są efekty ja to szczerze mówiąc nigdy nie wierzyłam w jakieś balsamy przeciw cellulitowi ale sama też nie stosowałam
A wczoraj ładnie 1,5h

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Tak zebys wiedziała kąpiel była najgorsza, musiałam worek zkładac i trzymac ciagle noge NA wannie bo nie mogłam jej wsadzic mimo wszystko do wody, wiec nie moglam po prostu tak sobie fajnie polezec w wannie. Głowy tez nie umyłam w wannie bo nie dało sie z noga podniesiona do góry, wiec najpierw sie kapalm a pozniej jak wyszłam to włosy nad wanna... koszmar przez 7 tygodni takie mycie się... ale teraz juz jest super człowiek dopiero potem docenia
Ojej to musiało być straszne za każdym razem tyle zamieszania W ogóle chodzenie o kulach to musi być masakra, podziwiam ludzi którzy się nie załamują pod tym ciężarem moje ręce by tego nie wytrzymały

Cytat:
Monia a ja też dziś wstałam z bólem gardła muszę znów płukać wodą utlenioną, żeby bardziej nie zaczęło boleć.
Oj Wy się macie z tym gardłem, a szalik to Pani nosi?!

monia przykra ta historia, zawsze dobrych ludzi spotykają złe rzeczy no bo złego diabli nie biorą przecież. A nie dość że Twój przyjaciel tak kocha syna i się nim opiekuje, to jeszcze ta kobieta robi mu takie akcje.. Teraz powinien mieć kogoś kto go wspiera a nie użerać się z nią! No i szkoda małego że musi patrzeć na to wszystko. Nie rozumiem jak kobieta może własnemu dziecku tak dzieciństwo rujnować??
Mam nadzieję że okaże się że to nic poważnego i będzie mógł dalej zajmować się synkiem

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:21   #3454
murka04
Zadomowienie

monia jakie maluśkie te spodnie jezu! jaka Ty chuda jesteś w życiu bym nie weszła w takie! aż mnie ścięło
Malinowe no no, fajne a chcesz jeszcze 2 pary kupić?

Ja już po ćwiczonkach, czyli oficjalnie 2 dzień za mną Brzuch bez zmian Galareta moja ukochana Na dniach @ dostanę to może dlatego jest aż taki Głowa mnie bolała po południu ale Ibuprom Zatoki uratował sprawę Muszę się jeszcze tylko na niemca nauczyć i spokój będę miała, może dokończę 7 sezon Gotowych. Co ja zrobię jak skończe wszystkie odcinki?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-03-27 o 17:25
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:28   #3455
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Śliczny To musiałaś to bardzo przeżyć co? Mojego psa przejechał samochód pod domem 2 lata temu a miałam go od 5 roku życia, jak ja płakałam za nim jak widziałam jego zdjęcie to nie mogłam wytrzymać tak mi go brakowało Mam teraz innego psa ale już nie jestem tak przywiązana do niego jak do tamtego

Domyślam się że z czymś niemiłym ale ja to jak najbardziej pozytywnie powiedziałam
Wiesz co dziś to już mnie zaczeła wkurzać ona bo wszyscy inni Ruscy co przyjechali to widać że im zależy gadają z innymi, starają się rozmawiać po polsku a ta to siądzie ani be ani me, jak coś do niej mówimy czy po rusku czy po ang. to ta tylko 'szto szto?' i się odwraca i chodzi jarać tylko ;/ a przyjechał jeden taki przystojny Władimir I się przedstawia "Wlad, no nie Wladziu prosza bo to brzedko' z takim akcentem śmiesznym Wesoło jest tylko ta nasza taka dziwna

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

A tak się zamartwiała no
No właśnie śmiesznie jest szczególnie z chłopakami bo oni tacy słodcy są Jednemu koleżanka tłumaczyła że po przerwie ma iść na górę a on nie kumał i tak słodko 'ja nie rozumiem, przepraszam' i usta w podkówkę Tylko nam się trafiła jakaś dzikuska

Fajnie że są efekty ja to szczerze mówiąc nigdy nie wierzyłam w jakieś balsamy przeciw cellulitowi ale sama też nie stosowałam
A wczoraj ładnie 1,5h

Ojej to musiało być straszne za każdym razem tyle zamieszania W ogóle chodzenie o kulach to musi być masakra, podziwiam ludzi którzy się nie załamują pod tym ciężarem moje ręce by tego nie wytrzymały

Oj Wy się macie z tym gardłem, a szalik to Pani nosi?!

monia przykra ta historia, zawsze dobrych ludzi spotykają złe rzeczy no bo złego diabli nie biorą przecież. A nie dość że Twój przyjaciel tak kocha syna i się nim opiekuje, to jeszcze ta kobieta robi mu takie akcje.. Teraz powinien mieć kogoś kto go wspiera a nie użerać się z nią! No i szkoda małego że musi patrzeć na to wszystko. Nie rozumiem jak kobieta może własnemu dziecku tak dzieciństwo rujnować??
Mam nadzieję że okaże się że to nic poważnego i będzie mógł dalej zajmować się synkiem

Na szczescie wszystko wrócilo do normy

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
byłam na dworze aleeeeee wieje!!! jezu!!!! włosy mi na wszystkie strony latały! ale ogólnie nie jest zimno, na słoncu jest bardzo ciepło, w cieniu trochę mniej ale najgorzej jak zawieje a tak to na prawdę nie jest źle.
Odebrałam synka z przedszkola i wracając do domu zaszłam do koleżanki do sklepu. Powiedziała że na piątek przywiezie mi żółte i czerwone rurki a ja sobie kupiłam dzisiaj u niej malinowe!!!!!! Cudowne są koleżanka się śmiała że czekały specjalnie na mnie bo to mój rozmiar 26 Pięknie na mnie leżą ale zdjęcia Wam nie zrobię bo w telefonie nie mam samowyzwalacza a aparat baterii nie ma naładowanych. Zrobiłam tylko fote telefonem tak jak leżą :

Załącznik 4581379

Zrobiłam obiad (ziemniaki z jajkiem sadzonym i buraczkami) i tak się najadłam, że aż mnie zamuliło teraz....
Gardło boli i przy okazji cała szyja..... ja się wykończę
Świetne te spodnie ! ja wczoraj mierzyłam podobne ale nie podobaja mi się póki co moje uda i odłożyłam, postanowilam ze kupie jak schudne i bede sie sobie w nich podobac.

I faktycznie malenkie sie wydaja

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:30   #3456
Eldo_rado
amor vincit omnia

tinekk jak tam Twój blog
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:32   #3457
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia przykra historia z Twoim kolegą szkoda mi go, że los go tak doświadczył. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego i jeszcze ułoży sobie życie
mi też go szkoda zwłaszcza że to na prawde dobry chłopak, zawsze chętnie każdemu pomoże i ogólnie jest miły dla każdego. Mam nadzieję że przynajmniej te guzy okażą się nie groźne..... choć to mało prawdopodobne niestety

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 17:33   #3458
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
tinekk jak tam Twój blog
Jak tylko złamałam ta kostke i wpakowali mnie w gips to odpuściłąm szczerze mowiac wszystko, diete, ruch, pozytywne myslenie i blog również. Skasowałam go poneiwazne nie miałam zadnych wpisów. Teraz żaluje, ale czasu nie cofne

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-27, 17:48   #3459
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Tak zebys wiedziała kąpiel była najgorsza, musiałam worek zkładac i trzymac ciagle noge NA wannie bo nie mogłam jej wsadzic mimo wszystko do wody, wiec nie moglam po prostu tak sobie fajnie polezec w wannie. Głowy tez nie umyłam w wannie bo nie dało sie z noga podniesiona do góry, wiec najpierw sie kapalm a pozniej jak wyszłam to włosy nad wanna... koszmar przez 7 tygodni takie mycie się... ale teraz juz jest super człowiek dopiero potem docenia

Aaa no tak zapomnialam ze z mezem non stop rozmawiacie przez skype wiec musi miec neta skleroza :P

A co do kolegi to współczuje mu, tak na prawde nie zdajemy sobie nawet sprawy z tego ze w jednej chwili, w jednym momencie nam sie życie moze zmienic o 180, okropność doceniajmy to co mamy a nie durnymi dietami człowiek nieraz sie tak zamartwia, ze nie potrafi zrzucic 5kg... to pestka wystarczy silna wola i juz tak na prawde
Kurde faktycznie przesrane z tym gipsem.... 7 tygodni to kawał czasu przecież.... wyobrażam sobie jak musiało Ci być cięzko dobrze, że już masz to za sobą! tylko teraz uważaj na siebie

No z męzem czasami gadamy na skypie ale częsciej przez telefon Ja przed przeprowadzką mam zamiar sobie kupić własnego laptopa i w mieszkaniu chcemy założyć internet bezprzewodowy tak aby działał we wszystkich komputerach a będzie ich 3 bo dzieciaki stacjonarnego kompa dostaną w spadku także kontakt z Wami będe miała

Dokładnie... człowiek nie docenia często tego co ma, a niektórzy mają na prawdę bardzo cięzko w życiu. Także ja się strasznie cieszę tym co mamy, że dzieci są zdrowe i my też, że mąz ma dobrą pracę i że teraz będziemy wszyscy razem. Na prawdę jest się z czego cieszyć, ale mimo wszyscy człowiek czasami i tak narzeka jeszcze :/

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:

Na II

Boooosz,masakrycznie mało:O!!! Chociaż to może też zależy od budowy. Bo ja pamiętam, jak ja wyglądałam w czasach mojej świetności, to miałam 53cm i byłam meeeeega zadowolona Do tego dążę
aaaa nasza Sunshine jest na I o ile dobrze pamiętam

gdzie tam mało :P 47 to idealna wielkość uda przy moim wzroście 49 też było całkiem całkiem ale nie do końca jeszcze Choć gdybym znowu miała 49 to by mi wystarczało

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Przykre... ja wiem na własnej skórze jak życie potrafi być bolesne i wiele już historii słyszałam
ojj potrafi być bolesne... i jak widać jak juz się coś wali do wszystko na raz a miało być tak pięknie..... żona, synuś, wspólne mieszkanie... chłopak chciał na prawdę dobrze, ona też na początku chciała a jak poszła do pracy i poznała kilku typów to już jej się atrakcji zachciało..... :/ faceci to świnie ale baby też potrafią nieźle zniszczyć facetowi życie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-27, 17:49   #3460
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Kurde faktycznie przesrane z tym gipsem.... 7 tygodni to kawał czasu przecież.... wyobrażam sobie jak musiało Ci być cięzko dobrze, że już masz to za sobą! tylko teraz uważaj na siebie

No z męzem czasami gadamy na skypie ale częsciej przez telefon Ja przed przeprowadzką mam zamiar sobie kupić własnego laptopa i w mieszkaniu chcemy założyć internet bezprzewodowy tak aby działał we wszystkich komputerach a będzie ich 3 bo dzieciaki stacjonarnego kompa dostaną w spadku także kontakt z Wami będe miała

Dokładnie... człowiek nie docenia często tego co ma, a niektórzy mają na prawdę bardzo cięzko w życiu. Także ja się strasznie cieszę tym co mamy, że dzieci są zdrowe i my też, że mąz ma dobrą pracę i że teraz będziemy wszyscy razem. Na prawdę jest się z czego cieszyć, ale mimo wszyscy człowiek czasami i tak narzeka jeszcze :/

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

aaaa nasza Sunshine jest na I o ile dobrze pamiętam

gdzie tam mało :P 47 to idealna wielkość uda przy moim wzroście 49 też było całkiem całkiem ale nie do końca jeszcze Choć gdybym znowu miała 49 to by mi wystarczało

No ja tez sie ciesze ze mam to juz za soba
Kurde ale bedziecie mieć komputerów ale przynajmniej nie bedziesz miała wymówki, że komputer był zajęty :P

I faktycznie cieszmy się tym co mamy !

Ja byłabym też wniebowzieta mając 47 w udzie, teraz mam 49,5 ale nie jestem zadowolona. Nie jest źle, ale nie moge powiedziec ze mi się podobają, tym bardziej przy moich 160cm

Więc dążmy do swoich wymarzonych centymetrów

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-27, 17:50   #3461
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaa widziałam zdjęcia Twojego Synka bożeee jaki On Słodki i Duży a jaki ślicznyyyyy
dziękuję nooo rośnie mały rozrabiaka a zrobił się teraz taki uczuciowy że masakra! nawet teraz ogląda bajkę u mnie na rękach wtulony położył głowę mi na ramieniu i sobie leży ledwo mogę pisać ale to szczegół :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 17:52   #3462
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję nooo rośnie mały rozrabiaka a zrobił się teraz taki uczuciowy że masakra! nawet teraz ogląda bajkę u mnie na rękach wtulony położył głowę mi na ramieniu i sobie leży ledwo mogę pisać ale to szczegół :P

To prawdaaaaaaaaaaa Monia masz cudownego tego synka jakbym go zobaczyła to wyacłowałabym go po policzkach strasznie. Jest strasznym słodziakiem
Jego buźka jest prze słodka !!!

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-27, 18:50   #3463
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia a ja też dziś wstałam z bólem gardła muszę znów płukać wodą utlenioną, żeby bardziej nie zaczęło boleć.
no mi coraz gorzej jest już mnie cała szyja boli i ciężko coś przełykać :/ też muszę popłukać trochę wodą utlenioną.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
monika jejku...jak ja już czytam takie rzeczy to mnie skręca i nie mogę o tym myśleć, już moje ekscesy z Tż mnie dobijają. dzisiaj w nocy też miałam akcje,kłótnia kilkugodzinna, przez nerwy nie mogłam zasnąc do 3 godz,a na 6 musiałam wstać na uczelnie.
Jestem okropnie zmeczona, własnie mam pół godz okienka, siedze sobie w komputerowni na uczelni i ledwo trzymam się, żeby nie zasnąć. A taki ciężki dzień mam, same koła i zaliczenia
kurde.. współczuję nie dziwię Ci się że spać nie mogłaś, ja jak się pokłócę z mężem to też zasnąc nie mogę nigdy. Ciężko się żyje z tymi facetami.... no ale co zrobić samotność jest też nie za fajna
Mam nadzieję że uda Ci się wszystko zaliczyć w szkole

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
noo troszkę popłakałam
na prawdę do psa można się bardzo przywiązać... zwłaszcza jak się go ma od dziecka, także Ty też musiałaś bardzo to przeżyć i doskonale Cie rozumiem.

Cytat:
JA wiem, że Ty to w pozytywnym znaczeniu powiedziałaś
No ja widać wasza koleżanka chyba nie bardzo jest zachwycona naszym krajem.... zgrywa twardzielkę bo pewnie uważa się za lepszą .....
Wladziu heheheh widać że fajny koleś

Cytat:
No jej się poprzestawiało we łbie.... uważa się za nie wiadomo kogo, myśli, że jak się puszcza z każdym to jest jakaś gwiazdą.... dzieciaka kompletnie ma gdzieś a tylko czasami jak nagle poczuje przypływ macierzyństwa i ma akurat wolną chwilę bo nikt jej nie chce bzykać to przypomina sobie o dziecku i jeszcze robi awantury gdy ma go oddać. Z tego co wiem to też amfetamine codziennie wciąga także istne ZERO z niej się juz zrobiło... a kiedyś na prawdę była całkiem normalna....
On teraz przeprowadza się do swojej babci bo jego dziadek zmarł nie dawno i babcia została sama a trzeba jej pomóc przy domu. Także nie dość że sam jest ciężko chory i potrzebuje opieki to jeszcze chłopak mimo wszystko pracuje, zajmuje się synkiem i teraz będzie zajmował się babcią.....
Też mam taką nadzieję

Cytat:
monia jakie maluśkie te spodnie jezu! jaka Ty chuda jesteś w życiu bym nie weszła w takie! aż mnie ścięło
Malinowe no no, fajne a chcesz jeszcze 2 pary kupić?
gdzie tam maluśkie na zdjęciu tylko takie się wydają to rozmiar 26 więc takie normalne rozmiarowo uniwersalne że tak powiem heheh
Mi się malinowy kolor bardzo podoba, bo typowy różowy już nie.
Chcę jeszcze czerwone i żółte rureczki no i chabrowe też są fajne do tego jeszcze buty będę musiała pokupować bo nie mam żadnych.... ale to w kwietniu bo teraz kasy nie starczy :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-27, 19:08   #3464
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne te spodnie ! ja wczoraj mierzyłam podobne ale nie podobaja mi się póki co moje uda i odłożyłam, postanowilam ze kupie jak schudne i bede sie sobie w nich podobac.

I faktycznie malenkie sie wydaja
to ja tak samo ostatnio mierzyłam miętowe rurki. Tak samo nie podobały mi się w nich moje uda i nie kupiłam ich i raczej nie kupię. Jakoś w ogóle na mnie taki kolor nie ciekawie wygląda.
One tylko na zdjęciu tak się wydają wcale nie są takie małe

Cytat:
No ja tez sie ciesze ze mam to juz za soba
Kurde ale bedziecie mieć komputerów ale przynajmniej nie bedziesz miała wymówki, że komputer był zajęty :P

I faktycznie cieszmy się tym co mamy !

Ja byłabym też wniebowzieta mając 47 w udzie, teraz mam 49,5 ale nie jestem zadowolona. Nie jest źle, ale nie moge powiedziec ze mi się podobają, tym bardziej przy moich 160cm

Więc dążmy do swoich wymarzonych centymetrów
No ja swój komputer chcę mieć bo jak będę przyjeżdzała do Polski na pare dni to kompa będe mogła wziąć ze sobą no i w ogóle ja to ciągle przed kompem więc wiesz

no ja mam 175 cm i gdy miałam 49 cm to też do końca szczęśliwa nie byłam więc Cię rozumiem Mam nadzieję że chociaz uda mi się wrócić do tych 49....bo teraz jest katastrofa przy tych 51-52 cm.

Cytat:
To prawdaaaaaaaaaaa Monia masz cudownego tego synka jakbym go zobaczyła to wyacłowałabym go po policzkach strasznie. Jest strasznym słodziakiem
Jego buźka jest prze słodka !!!
Dziękuję no jest słodziutki i to strasznie mój cukiereczek mały
ostatnio mu fotkę zrobiłam jak spał

kolin.jpg

kolin2.jpg

kolin3.jpg

530947_279756275432162_1990573100_n.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-27, 19:19   #3465
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
to ja tak samo ostatnio mierzyłam miętowe rurki. Tak samo nie podobały mi się w nich moje uda i nie kupiłam ich i raczej nie kupię. Jakoś w ogóle na mnie taki kolor nie ciekawie wygląda.
One tylko na zdjęciu tak się wydają wcale nie są takie małe

No ja swój komputer chcę mieć bo jak będę przyjeżdzała do Polski na pare dni to kompa będe mogła wziąć ze sobą no i w ogóle ja to ciągle przed kompem więc wiesz

no ja mam 175 cm i gdy miałam 49 cm to też do końca szczęśliwa nie byłam więc Cię rozumiem Mam nadzieję że chociaz uda mi się wrócić do tych 49....bo teraz jest katastrofa przy tych 51-52 cm.

Dziękuję no jest słodziutki i to strasznie mój cukiereczek mały
ostatnio mu fotkę zrobiłam jak spał

Załącznik 4581602

Załącznik 4581603

Załącznik 4581604

Załącznik 4581615

Strasznie ma słodką tą buźkę, jakbym go dorwałą to bym go zjadła
Pewnie musisz go dusić i zacałowywać tym bardziej jak sie tak do Ciebie przytula ciagle :P

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 19:27   #3466
zooska
Zakorzenienie

moniaspodnie cudne
poluje na takie,ale zielone, bo meeedzik mnie przekonała, żebym w końcu się odważyła

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

jakoś na uczelni dałam radę, ale po przespaniu 3 godzin i wstaniu o 6:15 a zajęcia do 18 miałam:O
Ledwo,ledwo, jeszcze na jutro na koło muszę sie nauczyć...:/ jupi.
Jak wróciłam do domu, to zjadłam 2 chochelki zupy jarzynowej z 2 małymi kromeczkami razowca z maslem i 5 sliwek:P
koniec jedzenia na dzisiaj
poćwiczę jeszcze brzuszek...a przynajmniej tak mi się wydaję

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:29   #3467
meeedzik
Zakorzenienie

Murka hehe może jeszcze ta wasza ruska się rozkręci dobrze, że inni są okey
No właśnie nie noszę szalika ostatnio jak szłam na piwo to w cieniutkiej bluzeczce i kurtce rozpiętej to teraz mam, bo tak zmarzłam jak nie wiem. Do tego z psem co chwila na podwórko wychodzę i czasem tez wylatuję w samej bluzce.

Monia śliczne te spodnie już nie mogę się doczekać aż na Tobie je zobaczę

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Zoska kupuj kupuj na pewno nie pożałujesz a na wiosnę przecież można zaszaleć ja bym chciała jeszcze granatowe kupić
Stary 2012-03-27, 19:29   #3468
pipson
Zadomowienie

zooska, ja tez slyszalam, ze trzeba w dwie strony i tez mi na jedną nie wychodzi, ale staram się
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:29   #3469
aqq0
Przyczajenie

Cześć Chciałabym się podłączyć do diety ale mam kilka pytań(mam nadzieje że nie odeślecie mnie do poprzednich wątków, bo chyba zestarzałabym się zanim bym to wszystko przeczytała).
Mianowicie: czy dieta nie wpływa negatywnie na włosy i pazurki oraz co myślicie o suplementach wspomagających zrzucanie kilogramów?
aqq0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:33   #3470
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
zooska, ja tez slyszalam, ze trzeba w dwie strony i tez mi na jedną nie wychodzi, ale staram się
Haha, no to staramy się razem^^ Ja narazie odnoszę tylko porażki A mówię, usiłuje od min 2 miesięcy i nic xD

Stary 2012-03-27, 19:34   #3471
pipson
Zadomowienie

Monia, synek jest czarujacy nawet jak spi! No, ale to ma pewnie po Tobie
w ogole, zalamalam sie.. mowicie o wzroscie 175 i 49 cm ... ja mam 160 i 52 cm w udzie! i Chyba nigdy tego nie spale nie umiem.
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 19:36   #3472
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aqq0 Pokaż wiadomość
Cześć Chciałabym się podłączyć do diety ale mam kilka pytań(mam nadzieje że nie odeślecie mnie do poprzednich wątków, bo chyba zestarzałabym się zanim bym to wszystko przeczytała).
Mianowicie: czy dieta nie wpływa negatywnie na włosy i pazurki oraz co myślicie o suplementach wspomagających zrzucanie kilogramów?
Hejo ja jednak odeślę do jednego super wątku, na którym tez zadomowiłam się od niedawna i uwierz mi, że powiedzą Ci tam wszystko lepiej, niż tutaj, my nie jesteśmy od włosów, ani tabletek też nie uzywamy, informacje tutaj będą zdawkowe.
masz o suplementach:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76551

czytaj od ostatnich stron, zawsze najlepsze info tam sa. Jak Ci zależy to znajdziesz info

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
w ogole, zalamalam sie.. mowicie o wzroscie 175 i 49 cm ... ja mam 160 i 52 cm w udzie! i Chyba nigdy tego nie spale nie umiem.
Ja mam 174cm i mam 57 cm:/ A monia tu wyskakuje z 49 xD masakra

Stary 2012-03-27, 19:43   #3473
aqq0
Przyczajenie

Dzięki
aqq0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 19:56   #3474
tinekk
Zadomowienie

Ja kochane uciekam na tv na na wspolnej a później spać bo ja to tak wczesnie chodze zawsze

Słodkich snów

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-27, 20:20   #3475
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kochane uciekam na tv na na wspolnej a później spać bo ja to tak wczesnie chodze zawsze

Słodkich snów
Kolorowych!

Stary 2012-03-27, 20:54   #3476
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Strasznie ma słodką tą buźkę, jakbym go dorwałą to bym go zjadła
Pewnie musisz go dusić i zacałowywać tym bardziej jak sie tak do Ciebie przytula ciagle :P
hehehe cieszę się że tak Ci się mój synuś podoba
no ja go co chwilę przytulam i całuję, boję się że go rozpieszczę za mocno no ale to silniejsze ode mnie

Cytat:

Słodkich snów
tez obejrzałam Na Wspólnej kurde jakie tam się teraz akcje ciągle dzieją! strach oglądać
Dobranoc śpij dobrze

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
moniaspodnie cudne
poluje na takie,ale zielone, bo meeedzik mnie przekonała, żebym w końcu się odważyła
dziękuję
no pewnie że powinnaś się odważyć ja też się odważyłam bo nigdy nie nosiłam kolorowych ubrań a teraz jak schudłam to zaczynam już kupować dużo kolorowych i na prawde fajnie się czuję
jeszcze poluję na czerwone i żółte rureczki w piatek może będę juz je miała

Cytat:
jakoś na uczelni dałam radę, ale po przespaniu 3 godzin i wstaniu o 6:15 a zajęcia do 18 miałam:O
Ledwo,ledwo, jeszcze na jutro na koło muszę sie nauczyć...:/ jupi.
Jak wróciłam do domu, to zjadłam 2 chochelki zupy jarzynowej z 2 małymi kromeczkami razowca z maslem i 5 sliwek:P
koniec jedzenia na dzisiaj
poćwiczę jeszcze brzuszek...a przynajmniej tak mi się wydaję
dobrze, że jakoś dałaś radę i wytrzymałas tyle godzin. Ja to bym na bank spała na zajęciach....
a jak zaliczenia? udało się coś zaliczyć?
że Tobie jeszcze brzuszek chce się robić to ja w szoku jestem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-27, 20:58   #3477
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 super spodenki kupiłas ja uwieeelbiam kolor malinowy i strasznie podobaja mi sie kolorowe rurki, ale nie sadze ze bym sie w nich dobrze czuła moze za 5 kg
I słodziak z Twojego synka , przystojniacha Ci rosnie

Noo sałatke na jutro do pracy zrobiłam godzinke pokreciłam hula hopem jeszcze na 30 min wskocze na rowerek

przyszły mi dzisiaj butki z DeeZee cudowne sa ale wydaje mi sie ze troszke za wysokie bede musiala nauczyc sie w nich smigac

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 21:33   #3478
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia śliczne te spodnie już nie mogę się doczekać aż na Tobie je zobaczę
no postaram się jutro fotki zrobić
baterie już się ładują

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aqq0 Pokaż wiadomość
zależy też od tego jak rozplanujesz dietę ja nie zabraknie w niej witamin i minerałów oraz wszystkich ważnych składników odzywczych dla organizmu to włosy nie powinny wypadać ja na diecie nie narzekałam na włosy, bardzo szybko mi rosły i nadal rosną, wypadały mi jedynie przez antykoncepcję hormonalną no i czasami po farbowaniu a tak to jakoś się trzymają paznokcie mi się łamią ale ja o nie w ogóle nie dbam tak na prawdę i całe życie miałam je słabe.
Z suplementów łykałam i nadal łykam CLA& green tea. Kiedyś łykałam też Fit Effect i piłam trochę Fat Killera. Wszystko to z firmy TREC. Chudłam ładnie ale czy to dzięki wspomagaczom to nie wiem. Jedynie co wiem to to, że po CLa&green Tea ładnie cellulit mi zniknął

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Dziękuję
hehe no pewnie że po mnie

no ja 49 miałam.... teraz już mam z 3 cm więcej Przyznam, że przy 49 cm już było na prawdę ładnie teraz jest nieciekawie

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:

Ja mam 174cm i mam 57 cm:/ A monia tu wyskakuje z 49 xD masakra
no to wcale nie dużo więcej ode mnie bo ja teraz to mam 51-52 :/ a miałam w tamte wakacje 49....

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
monika01011986 super spodenki kupiłas ja uwieeelbiam kolor malinowy i strasznie podobaja mi sie kolorowe rurki, ale nie sadze ze bym sie w nich dobrze czuła moze za 5 kg
I słodziak z Twojego synka , przystojniacha Ci rosnie

Noo sałatke na jutro do pracy zrobiłam godzinke pokreciłam hula hopem jeszcze na 30 min wskocze na rowerek

przyszły mi dzisiaj butki z DeeZee cudowne sa ale wydaje mi sie ze troszke za wysokie bede musiala nauczyc sie w nich smigac

no własnie ja też lubię ten kolorek i te spodnie strasznie mi się spodobały
a jeszcze mi się takie podobają :
http://img403.imageshack.us/img403/1042/chabrowy22.jpg

http://img11.allegroimg.pl/photos/or.../20/2218542008

http://desmond.imageshack.us/Himg713...jpg&res=medium

Jak koleżanka mi nie przywiezie w piątek to chyba na allegro zamówię
No fakt.. w rurkach trzeba się dobrze czuć, ja sie też musiałam do nich przekonać bo kiedyś to tylko dzwony nosiłam haha a teraz bym w życiu nie ubrała już jakiś szerszych spodni, kocham rurki i legginsy

dziękuję w imieniu synka

pokaż buciki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-27, 21:38   #3479
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 te niebieskie sa megaaaaa znaczy sie ja nosze rurki, ale wlasnie jeansy, czarne , no i oczywiscie legginsy, uwielbiam w legginsach chodzic i tunikach albo troszke dluzszych bluzkach
Jak schudne to w nagrode sobie kupie takie jaskrawe np wlasnie jak te niebieskie albo wlasnie malinowe, mam nadzieje ze na urodziny tzn w maju juz bede mogla w takich wystapic

A jutro pokaze butki zrobie foto jak wroce z pracy w swietle dziennym bo próbowałam komórka, ale brzydko wychodza prawie nic nie widac a cyfrówki sie dalej nie dorobiłam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 21:39   #3480
zielonykotek
Raczkowanie

Hej dziewczyny widzę że wypracowania cały czas tu piszecie, nie nadążam za Wami a moja waga spada, tylko że strasznie powoli... wczoraj nie zjadłam kolacji, a dzisiaj rano waga i tak nie ruszyła z miejsca. Tylko mi nie mówcie, że to spadek metabolizmu!! To tylko jedna ominięta kolacja, no way!!
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości