Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 00:05   #3421
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Masz rację kamilon, o ile ludzie którzy już kończą studia mają jeszcze jakie takie szanse, o tyle Ci co dopiero je zaczynają mogą się bardzo rozczarować. Jeśli ktoś nie ma bogatych rodziców to nie ma szans żeby nawet wyjść na swoje, bo za co zapłaci czynsz, do tego studia (jeśli chce mieć JAKIEKOLWIEK szanse na pracę), a weź jeszcze żyj z czegoś. Trzeba wyjeżdżać stąd jak najszybciej nie ma co liczyć na cud..
taaaa bogatych rodziców + dużo znajomości to wtedy i owszem
Ale tacy przeciętni ludzie bez znajomości mają przesrane - ładnie mówiąc

Cytat:
no lachony nie ma co się śmiać
No ja się śmieje bo u mnie w mieście lachony są z czymś innym kojarzone

Cytat:
A co do tych Rusków to macie rację że oni w ogóle w innym świecie żyją, nie wiem jak można Polaków do nich porównywać Jak zobaczyłam ile ta laska ma fajek w torebce.. no z 10 paczek! W ogóle taki stosunek że wszystko im wolno, a najlepsze jak się spytaliśmy jej co robią na godzinach wychowawczych to zrobiła taki gest rękoma że się leją. No masakra Ciekawe czego się jeszcze dowiemy

ta dziewczyna wie, że u nas fajki drogie to pewnie kupiła sobie cały zapas u siebie w Rosji
Wy jej też tak we wszystko nie wierzcie co ona gada, pewnie popisać się chce abyście czuli się gorsi od nich. Ruski to stare przekręty a ściemnianie mają we krwi

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 07:19   #3422
tinekk
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jesoooooo ta z Lidla moze?
Uwielbiam tą z Lidla właśnie malinową MNIAM, ale dość droga jest 5.99

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Hej Justynko pewnie, że pamiętamy no jakże inaczej
Cieszę się że już lepiej z nogą i że ten ciężki gips Ci zdjęli
Uważaj teraz na siebie bo nóżka osłabiona więc żeby znowu coś Ci nie strzeliło

Ja Ci powiem, że dopóki mąz nie wyjechał i nie wiedziałam jak jest w Niemczech to myślałam że u nas w Polsce nie jest az tak źle.... że przynajmniej w sklepach mamy taniej niż za granicą. Gdy mąż już tam pojechał i mi codziennie opowiada co ile tam kosztuje i jak wygląda życie to jestem w szoku..... o naszym kraju całkowicie zmienilam zdanie i masz rację - ciężko tu jak cholera. Normalnie żyć się nie da jeśli chce się założyć rodzinę i kupić mieszkanie. To jest straszne co tu się dzieję a te ceny w sklepach to poprostu kosmos bo okazuje się że w Niemczech gdzie ludzie zarabiają 5 a nawet i 10 razy więcej ceny w sklepach są takie same albo i mniejsze.... to jest nie do pomyślenia....

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

dzięki
Za 2 tygodnie jade do męża na miesiąc a na stałe od 1 lipca

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

jeju jak ja kocham cocker spaniele te psy są cudowne.... nie ma bardziej przyjaznych psów chyba od spanieli miałam spaniela 13 lat i zamierzam kiedyś jeszcze mieć rudego
wstaw foteczki koniecznie!
Ja też się cieszę ze wreszcie zdjeli mi ten ciezar i wreszcie bede mogła wrócić do pracy, ruchu i dietki razem z Wami

Co do wyjazdu to strasznie zazdroszcze wiadomo ze strach jakis jest wszystko nowe, miejsce, ludzie, mieszkanie itp ale teraz może być tylko lepiej
Trzymam kciuki no i mam nadzieje ze bedziesz miał dostep do neta

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 07:22   #3423
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Jesuuu, jakie u mnie zimno dziś rano było 0 stopni a wiatr taki, że ledwo utrzymywałam pion no tragedia... a miało być już ciepło na weekendzie ma być u mnie podobno śnieg z deszczem oby się nie sprawdziło

Super! szczególnie balerinki superanckie!

Hej też Cię pamiętam i tą Twoją złamaną kostkę wiem jak się czułaś taka uziemiona, bo ja też przez to przechodziłam miałam złamanie z pęknięciem... do tej pory odczuwam skutki tej kontuzji cieszę się, że wracasz "do żywych" zazdroszczę wagi nie załamuj się z dnia na dzień będzie coraz lepiej.

Oooo też planuję kupić! ciekawe czy jeszcze dostanę

Fajnie ze mnie pamietasz ja licze na Twojego tasaczka musze sie wziac w garsc
A Tobie gratuluje stażu, wiadomo że na początku wszyscy wykorzystuja stażystów, ale potem to Ty bedziesz kierować innymi
A co do kostki no to widzisz jakie z nas kaleki

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Murka co do ćwiczeń to nic specjalnego tylko hula hop i brzuszki dzis zaliczyłam 20 minut hh i 80 brzuszków

Kamilon tak ciągnie się serek wiejski jak taki zwykły żółty a doprawiałam tylko wegetą, pieprzem i solą czosnkową, bo innych przypraw nie lubię

Tinek no ale coś ostatnio waga mi wzrasta też mi skacze, raz mam prawie 49 a raz 47 więc to takie wahania są a Tobie na pewno się uda kochana trzymam kciuki

Heroine hehe Twój tasaczek mi nie groźny jestem tak samo nażarta jak Czekoladka, że nie mogę du.py z krzesła podnieść

Dobra ja zmykam już z neta, bądźcie grzeczne
MUSI SIĘ UDAĆ ! A Tobie to wystarczy 1 dzien dietki i wszystko wraca do normy, także super

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-27, 07:23   #3424
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Zafascynowana traktorami jest mówisz? dobre dobre
Spaniele są prześliczne ostatnio jakiś pan był na spacerze ze swoim i tak się zaczął łasić do mnie (pies, nie pan ) aż nie mogłam oczu oderwać taki słodziak

hej A czemu wiek pominąć? Mów nam tu zaraz A ile chcesz schudnąć?

hej jasne że pamiętamy fajnie że wróciłaś

Zepsuta pierś? Ale jaja, wczoraj była jeszcze ta promocja to pewnie upchali akurat ją żeby kupili ludzie.
A w Niemczech za jajka żeby taniej było - no kosmos. Ile tu ludzie zarabiają a ile tam?! Aż szkoda słów na to co się tu dzieje..
Jak to dobrze widac stare twarze

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-27, 09:20   #3425
Aisza21
Wtajemniczenie

Hejka,

Piecyk mialam taki podobny , z tych najtańszych i on się nadawał w zasadzie tylko do podgrzewania/ opiekania moim zdaniem.
http://allegro.pl/mini-piekarnik-cla...224339910.html

Milena, wrzucaj nam tutaj suknie , które ci się podobają - chociaż mam to już za sobą , chętnie pooglądam

Heroine, tak to jest na stażu. Tak samo kiedys zadylałam ,a potem mi i tak nie dali umowy o pracę. Z zasady ,bo przecież można następnego stażystę wziąść. Może Tobie się poszczęści.

Co do wyjazdu za granicę to jest różnie przeróżnie - jednym się układa innym nie. Mam też sporo znajomych ,którzy żyją tam jakby w zawieszeniu - tzn. mieszkają za granicą ,ale cały czas są sercem w Polsce i ani tam zostać nie chcą na stałe ,a wracać do czego też nie mają za bardzo.Smutne to.
Ale niektórzy powyjeżdżali i bardzo sobie chwalą , przyzwyczaili się . Ja na studiach wyjeżdzałam w każde wakacje i wiem już ,że ja się nie nadaję do mieszkania na obczyznie.
Jakaś naiwna patriotka ze mnie.

Monia , niezły plan Trzymam kciuki za waszą rodzinkę, Niemcy są blisko ,więc można i częściej odwiedzać familię w Polsce jak się zatęskni.

Pytanie dietowe: Jecie ziemniaki do obiadu ? Bo ja za bardzo nie mam pomysłu jak się najeść samym mięsem i warzywami - musiałabym podwójną porcję mięsa nakładać sobie. Poradżcie!
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:45   #3426
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki moje kochane
Wczoraj narzekałam, że tyle na wadze, a dziś mam już spadek i to aż o 0,4 kg na wadze 47,9 kg
Heroine miałaś rację chyba jedzenie mi służy

Aisza ja zawsze jadłam ziemniaki do obiadu i zawsze łączyłam je z mięsem a mimo to udało mi się schudnąć 18 kg jedynie co to nie polewam ich żadnym tłuszczem także moim zdaniem śmiało możesz jeść

Murka no to widzę ciekawie teraz będziecie mieć w szkole z tymi Ruskami chociaż coś się będzie działo

Dobra uciekam już bo pies mi stęka, że chce wyjść
Stary 2012-03-27, 09:51   #3427
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie ten czas to leci jak szalony :/
Z tych miast to tylko w Krakowie byłam
A na jakie studia chcesz iść? Ty teraz też studiujesz czy coś mi sie porąbało?
.
Ja chce dalej na kosmetologie :P Teraz kończę licencjata

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
tak, Chodakowska zaraz dam znac, bo wlasnie sie zabieram do nich. Do tych cwiczen na plycie z shape tez sie przymierzam, to jak je zrobie, to tez Ci moge zdac relacje Moja kolezanka jedzac ok 1500 kcal dziennie i cwiczac 6-5 razyw tygodniu program chodawkoskiej schudla w 2 miechy 6 kg i ma PIEKNE smukłe ciałko
Też się czaję na tą płytę poproszę może w sklepie żeby mi odłozyli

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Zapraszam do Wroclawia kochana piekne miasto , oprowadze Cie nawet
A do ktorych uczelni ogolnie skladasz papiery? i na co?
No jutro akurat będę we Wro mój brat tam mieszka więc w sumie mi najbardziej to miasto odpowiada a ja chciałam złożyć do Czamary na kosme chyba, że słyszałaś że jest gdzieś jeszcze, bo jakaś babka mi chlapneła że na politechnice ale pierwsze słysze :|

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

kamilonBiologia, na UP
oo na którym jesteś roku moja kumpela jest na Biologi na UP a druga na wrocławskim

Jezu dziewczyny nie miałam wczoraj neta i teraz maskara Was nadrobić
Ja chciałam powiedzieć, że melduje 1,5h aerbiku z wczoraj i masazyk W ogole zauważyłam, że nie mam już takiej galarety na nogach tylko jak napnę to mięśnie Także ja widzę efekty mimo, że waga szaleje dzisiaj 55,4
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:00   #3428
sanderaM
Rozeznanie

Hej laski
Ale mi się dzisiaj dobrze spał0. Wczoraj jak się położyłam to moment zasnęłam i spałam do 9 co dla mnie jest długo Zjadłam już owsiankę i chyba hh pokręce bo do szkoły na 12 a potem o 14 aerobik . Wrócę muszę się uczyć więc chyba zrobię to teraz Wczoraj też było 30 min hh i 8 min abs .
Tinek witaj z powrotem Teraz już nas nie opuszczaj
Stary 2012-03-27, 10:20   #3429
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Hejka,

Piecyk mialam taki podobny , z tych najtańszych i on się nadawał w zasadzie tylko do podgrzewania/ opiekania moim zdaniem.
http://allegro.pl/mini-piekarnik-cla...224339910.html

Milena, wrzucaj nam tutaj suknie , które ci się podobają - chociaż mam to już za sobą , chętnie pooglądam

Heroine, tak to jest na stażu. Tak samo kiedys zadylałam ,a potem mi i tak nie dali umowy o pracę. Z zasady ,bo przecież można następnego stażystę wziąść. Może Tobie się poszczęści.

Co do wyjazdu za granicę to jest różnie przeróżnie - jednym się układa innym nie. Mam też sporo znajomych ,którzy żyją tam jakby w zawieszeniu - tzn. mieszkają za granicą ,ale cały czas są sercem w Polsce i ani tam zostać nie chcą na stałe ,a wracać do czego też nie mają za bardzo.Smutne to.
Ale niektórzy powyjeżdżali i bardzo sobie chwalą , przyzwyczaili się . Ja na studiach wyjeżdzałam w każde wakacje i wiem już ,że ja się nie nadaję do mieszkania na obczyznie.

Monia , niezły plan Trzymam kciuki za waszą rodzinkę, Niemcy są blisko ,więc można i częściej odwiedzać familię w Polsce jak się zatęskni.

Pytanie dietowe: Jecie ziemniaki do obiadu ? Bo ja za bardzo nie mam pomysłu jak się najeść samym mięsem i warzywami - musiałabym podwójną porcję mięsa nakładać sobie. Poradżcie!
Tak ten sie nie bedzie nadawal bo czas pracy u niego to 15minut a ja zamowilam taki ktory piecze do 60min, ten tutaj tez ma mala moc a ja zamowilam z najwieksza mozliwa moca i temperatura pieczenia od 70-250 stopni wiec napewno w nim uda mi sie cos upiec

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Kochane ja zmykam do pracy, milego dzionka Wam zycze! Do wieczora
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:33   #3430
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej laski
Ale mi się dzisiaj dobrze spał0. Wczoraj jak się położyłam to moment zasnęłam i spałam do 9 co dla mnie jest długo Zjadłam już owsiankę i chyba hh pokręce bo do szkoły na 12 a potem o 14 aerobik . Wrócę muszę się uczyć więc chyba zrobię to teraz Wczoraj też było 30 min hh i 8 min abs .
Tinek witaj z powrotem Teraz już nas nie opuszczaj
cześć nie wybieram się już nigdzie, wszedzie dobrze ale z Wami najlepiej :P

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Tak ten sie nie bedzie nadawal bo czas pracy u niego to 15minut a ja zamowilam taki ktory piecze do 60min, ten tutaj tez ma mala moc a ja zamowilam z najwieksza mozliwa moca i temperatura pieczenia od 70-250 stopni wiec napewno w nim uda mi sie cos upiec

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Kochane ja zmykam do pracy, milego dzionka Wam zycze! Do wieczora

Ja też mam właśnie taki mały piecyk, ale tak jak mówiłaś on sie nie nadaje na pieczenia tylko ja w nim robie np zapiekanki, czyli gotowa bagietka, usmazone pieczarki i dorzuce kilka gotowych składników i wrzuce do tego piecyka by się zagrzało i lekko zarumieniło

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Hej laseczki moje kochane
Wczoraj narzekałam, że tyle na wadze, a dziś mam już spadek i to aż o 0,4 kg na wadze 47,9 kg
Heroine miałaś rację chyba jedzenie mi służy

Aisza ja zawsze jadłam ziemniaki do obiadu i zawsze łączyłam je z mięsem a mimo to udało mi się schudnąć 18 kg jedynie co to nie polewam ich żadnym tłuszczem także moim zdaniem śmiało możesz jeść

Murka no to widzę ciekawie teraz będziecie mieć w szkole z tymi Ruskami chociaż coś się będzie działo

Dobra uciekam już bo pies mi stęka, że chce wyjść
Nooo u Meeedzik to norma jeden dzien dietki i juz wszystko wraca do normy fajnie Ci :P

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-27, 11:03   #3431
maminka83
Raczkowanie

cześć kobietki
Nie było mnie kilka dni bo internet znowu zerwał no i jeno kilkanaście stron naskrobane Nie dam rady nadrobić a szkoda U mnie dietowo różnie Zważę się 3.04 ale czuję, że brzuszek mi spadł troszkę Troszkę Was poczytam

Witam stare-nowe dziewczynki

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Dziewczyny, kupiłam oliwkę do masażu z Ziaji i taki ręczny masażer z kolcami czy tam takimi gumowymi wypustkami. Ile się mam minut tym masować tzn poszczególną częśc ciała żeby był efekt i czy to ma być dwa razy dziennie co dzień czy jak ??? JAK MOCNO BO PIERWSZY RAZ ROBIŁAM OSTATNIO I BRZUCH MAM W SINIAKACH :conf used:

Jeśli chodzi o oliwkę to boska. Już kilka lat temu ją stosowałam ale zapomniałam jak mięciutka jest po niej skóra
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:55   #3432
meeedzik
Zakorzenienie

Tinek a najlepsze jest to, że własnie wczoraj nawet nie trzymałam diety tyle słodyczy zjadłam, że szok jeszcze wieczorem od Tż pół bułki z toffi a wcześniej całą zjadłam no i dziś też przed chwilą zjadłam princessę
Cieszę się, bo miałam takie przeczucie, że teraz nie uda mi się tego zgubić, a tu masz Po prostu jadłam mniej jak na weekendzie, bo w weekendy to dużo zakazanych rzeczy wpada.
Stary 2012-03-27, 12:59   #3433
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
cześć kobietki
Nie było mnie kilka dni bo internet znowu zerwał no i jeno kilkanaście stron naskrobane Nie dam rady nadrobić a szkoda U mnie dietowo różnie Zważę się 3.04 ale czuję, że brzuszek mi spadł troszkę Troszkę Was poczytam

Witam stare-nowe dziewczynki

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Dziewczyny, kupiłam oliwkę do masażu z Ziaji i taki ręczny masażer z kolcami czy tam takimi gumowymi wypustkami. Ile się mam minut tym masować tzn poszczególną częśc ciała żeby był efekt i czy to ma być dwa razy dziennie co dzień czy jak ??? JAK MOCNO BO PIERWSZY RAZ ROBIŁAM OSTATNIO I BRZUCH MAM W SINIAKACH :conf used:

Jeśli chodzi o oliwkę to boska. Już kilka lat temu ją stosowałam ale zapomniałam jak mięciutka jest po niej skóra
A jaką masz oliwke z ziaji Ja mam so masażu antycellulitową a masuję się bańką chińską na początku to wyglądłam jakby mnie ktoś pobił siniak na siniaku, ale w sumie już od dawna masuje i teraz zaczęłam od nowa 3x w tyg i nic mi się nie dzieje Ja masuje po 5 minut każdą nogę
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 13:22   #3434
monika01011986
Zakorzenienie

hej kobitki
dziś poszłam spać o 6 rano....... całą noc pisałam na fejsie z przyjacielem moim i mojego męża. Znamy sie od zawsze, mój mąż z nim od dzieciaka się kumpluje a ja od jakiś 15 lat jego i moja mama to najlepsze przyjaciółki.
No i tak mu się życie skomplikowało, że szok.... zaczęło się od tego, że zostawiła go żona z którą ma synka.... ta żona ogólnie miła dziewczyna była, ja lubiłam sobie z nią pogadać i pożartować ale z drugiej strony wiedziałam, że oni długo razem nie będą bo ona uwielbiała bajerować z facetami. No i tak się stało, że w tej chwili nie sa już 2 lata razem.. ona miała chyba z 30 facetów, puszcza się na prawo i lewo z kim popadnie, a on się wścieka że jego syn ma taka matkę. Ogólnie to on wychowuje synka bo ona ma "lepsze" sprawy na głowie. Ale ciągle są afery bo np. ona chce wziąć synka na dzień czy dwa i jak przychodzi dzien w którym ma oddać małego to wyłacza telefon i nie ma z nią kontaktu. Nasyła swoich "goryli" na tego naszego przyjaciela, mówi ludziom takie głupoty na jego temat, że to się w głowie nie mieści..... oczywiście dziecko oddaje po paru dniach bo ona nie ma warunków i chęci aby go wychować więc w ogóle nie rozumiem po co tą całą szopkę odwala udając że synka nie odda. No i teraz się okazało że ten nasz przyjaciel ma guzy na jelicie... miał zabieg i za 5 dni ma się okazać co to za guzy. Poza tym zachorował na wrzodziejące zapalenie jelita grubego i jego przyszłośc nie wygląda zbyt ciekawie...... ajjj szkoda chłopaka... zanim poznał tą swoją żonę to był taki wesoły człowiek, jeździliśmy na biwaki wszyscy razem, na imprezy, nad morze a teraz? wrak człowieka....
i tak pisaliśmy o tym wszystkim i zeszło do 6 rano.
Ale spałam do 12stej więc źle nie jest ze mną
A przyszły dziś majteczki które zamówiłam dla synka na allegro i moja bluzka tuba świetna ta bluzka! strasznie mi się podoba! Potem fotkę cyknę
Synek dziś znowu całą noc spał bez pampersa rano wstał i zawołał siusiu
Ja wypiłam juz kawkę i będę się zbierać nie długo na dwór. Strasznie wieje i jest zimno ale muszę wyjść chociaż na chwile i sie przewietrzyć odbiorę synka z przedszkola i wrócę znowu mnie gardło boli..... pomału mam juz dość. Dobrze, że kości tym razem mnie nie bolą.... okres się pomału konczy bo to dziś trzeci dzien także już resztki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-27, 13:22   #3435
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Tinek a najlepsze jest to, że własnie wczoraj nawet nie trzymałam diety tyle słodyczy zjadłam, że szok jeszcze wieczorem od Tż pół bułki z toffi a wcześniej całą zjadłam no i dziś też przed chwilą zjadłam princessę
Cieszę się, bo miałam takie przeczucie, że teraz nie uda mi się tego zgubić, a tu masz Po prostu jadłam mniej jak na weekendzie, bo w weekendy to dużo zakazanych rzeczy wpada.
Ojj te weekendy, mi tez zawsze wpadaja rzeczy zakazane w sensie napoje %% jedzenie ograniczam, ale zawsze jakies piwka wpadna
Ale staram sie to nadrabiac cwiczeniami, wiec jakos to idzie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 13:52   #3436
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Ja też się cieszę ze wreszcie zdjeli mi ten ciezar i wreszcie bede mogła wrócić do pracy, ruchu i dietki razem z Wami

Co do wyjazdu to strasznie zazdroszcze wiadomo ze strach jakis jest wszystko nowe, miejsce, ludzie, mieszkanie itp ale teraz może być tylko lepiej
Trzymam kciuki no i mam nadzieje ze bedziesz miał dostep do neta
Noo ja Ci wierzę że się cieszysz nigdy nie miałam gipsu na sobie ale na pewno musi to być strasznie uciążliwe.... kąpać się jest chyba najgorzej co? trzeba uważać aby nie zamoczyć nogi czy jakiś worek zakładałas na ten gips?

No strach jest spory.... nigdy tam nie byłam i nie wiem co mnie czeka ale pewnie jak już będę na miejscu to strach minie najbardziej chyba się samą podróżą denerwuje bo teraz tyle tych wypadków a to jest 1200 km.....
Dziękuję trzymaj mocno
Dostęp do neta oczywiście że będę miała mąż ma w laptopie internet więc codziennie będę z Wami pisała bo on będzie w pracy od 8 do 16stej.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość

Z mojego miasta 3/4 ludzi wyjechało i wróciło może z 10 osób. A wrócili tacy którym się pracowac nie chciało po prostu, myśleli że wszystko im pod nos podstawią za granicą. Reszta znajomych a jest ich lekko ponad 100 osób sobie chwalą wyjazd i nie zamierzają tu wracać. Wiadomo, że się tęskni ale ogólnie im tam lepiej i łatwiej Męża kolega wlasnie sobie własne mieszkanie w Anglii kupił za gotówkę. Zbierał na nie 5 lat ale uzbierał a w Polsce? w życiu by się nie dało odłozyć na mieszkanie z tych naszych wypłat.... także tam można sie przynajmniej czegoś dorobić a u nas oprócz długów i kredytów to niczego
Mam nadzieję że nie będę płakała za Polską bo ja też taka patriotka jestem choć nigdy się nie przekonałam jeszcze

DZięki trzymaj mocno te kciuki
No blisko faktycznie.... tylko 1200 km

ja jadłam mięso z ziemniakami na diecie choć dietetycy odradzają ich łączenie. Mała porcja nie zaszkodzi będziesz zresztą po wadze widziała ja to testowałam wszystko na sobie i teraz już wiem po czym mi waga rośnie a po czym nie

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja chce dalej na kosmetologie :P Teraz kończę licencjata
aaaa to super

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-27, 14:01   #3437
meeedzik
Zakorzenienie

Monia przykra historia z Twoim kolegą szkoda mi go, że los go tak doświadczył. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego i jeszcze ułoży sobie życie

Agunia ja to %% nawet nie liczę mi własnie z jedzeniem kiepsko w weekendy, bo zawsze jakaś pizza albo hamburger, prócz tego jakieś bułki słodkie i w ogóle słodycze zawsze w weekend odwiedzamy rodziców Tż, a tam zawsze muszą mnie podtuczyć pełno ciasta i jakichś słodkości a ja nie potrafię sobie odmówić. Ostatnio jak dorwałam się do Michałków to myślałam, że wszystkie zjem
Stary 2012-03-27, 14:44   #3438
tinekk
Zadomowienie

Cytat:

Hehe to tym bardziej zazdroszcze
Ale masz racje weekendy sa najgorsze wtedy najwiecej grzechów wpadnie, ale Tobie jak widac nawet to nie zagraza

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Noo ja Ci wierzę że się cieszysz nigdy nie miałam gipsu na sobie ale na pewno musi to być strasznie uciążliwe.... kąpać się jest chyba najgorzej co? trzeba uważać aby nie zamoczyć nogi czy jakiś worek zakładałas na ten gips?

No strach jest spory.... nigdy tam nie byłam i nie wiem co mnie czeka ale pewnie jak już będę na miejscu to strach minie najbardziej chyba się samą podróżą denerwuje bo teraz tyle tych wypadków a to jest 1200 km.....
Dziękuję trzymaj mocno
Dostęp do neta oczywiście że będę miała mąż ma w laptopie internet więc codziennie będę z Wami pisała bo on będzie w pracy od 8 do 16stej.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Z mojego miasta 3/4 ludzi wyjechało i wróciło może z 10 osób. A wrócili tacy którym się pracowac nie chciało po prostu, myśleli że wszystko im pod nos podstawią za granicą. Reszta znajomych a jest ich lekko ponad 100 osób sobie chwalą wyjazd i nie zamierzają tu wracać. Wiadomo, że się tęskni ale ogólnie im tam lepiej i łatwiej Męża kolega wlasnie sobie własne mieszkanie w Anglii kupił za gotówkę. Zbierał na nie 5 lat ale uzbierał a w Polsce? w życiu by się nie dało odłozyć na mieszkanie z tych naszych wypłat.... także tam można sie przynajmniej czegoś dorobić a u nas oprócz długów i kredytów to niczego
Mam nadzieję że nie będę płakała za Polską bo ja też taka patriotka jestem choć nigdy się nie przekonałam jeszcze

DZięki trzymaj mocno te kciuki
No blisko faktycznie.... tylko 1200 km

ja jadłam mięso z ziemniakami na diecie choć dietetycy odradzają ich łączenie. Mała porcja nie zaszkodzi będziesz zresztą po wadze widziała ja to testowałam wszystko na sobie i teraz już wiem po czym mi waga rośnie a po czym nie

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

aaaa to super

Tak zebys wiedziała kąpiel była najgorsza, musiałam worek zkładac i trzymac ciagle noge NA wannie bo nie mogłam jej wsadzic mimo wszystko do wody, wiec nie moglam po prostu tak sobie fajnie polezec w wannie. Głowy tez nie umyłam w wannie bo nie dało sie z noga podniesiona do góry, wiec najpierw sie kapalm a pozniej jak wyszłam to włosy nad wanna... koszmar przez 7 tygodni takie mycie się... ale teraz juz jest super człowiek dopiero potem docenia

Aaa no tak zapomnialam ze z mezem non stop rozmawiacie przez skype wiec musi miec neta skleroza :P

A co do kolegi to współczuje mu, tak na prawde nie zdajemy sobie nawet sprawy z tego ze w jednej chwili, w jednym momencie nam sie życie moze zmienic o 180, okropność doceniajmy to co mamy a nie durnymi dietami człowiek nieraz sie tak zamartwia, ze nie potrafi zrzucic 5kg... to pestka wystarczy silna wola i juz tak na prawde

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ojj te weekendy, mi tez zawsze wpadaja rzeczy zakazane w sensie napoje %% jedzenie ograniczam, ale zawsze jakies piwka wpadna
Ale staram sie to nadrabiac cwiczeniami, wiec jakos to idzie

To ja na odwrót alko ZERO a chipsy i batony zawsze jakies wtedy wpadna
Kazdy ma jakas swoja słabość :P

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-27, 14:47   #3439
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sie pochwale 50 min na rowerku i 30 min hulania zaliczyłam
Hej,zmieniasz może strony hula-hop? W sensie, że raz od prawej do lewej a raz od lewej do prawej krecisz? Słyszałam, że tak należy robić, żeby talia się równomiernie modelowała... Ja nie umiem

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
oooo nasza koleżanka Sunshine która czasami tu zagląda do nas ( choć dawno jej nie było ale mam ją w znajomych na fejsie) też studiuje Biologię we Wrocławiu i chyba też na UP..... a na którym roku jesteś?
Na II

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
no ja mam 175 cm i miałam jakiś czas w udzie 49 cm i było to dla mnie jeszcze za dużo, ale 47 cm to byłoby idealnie już
Boooosz,masakrycznie mało:O!!! Chociaż to może też zależy od budowy. Bo ja pamiętam, jak ja wyglądałam w czasach mojej świetności, to miałam 53cm i byłam meeeeega zadowolona Do tego dążę

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 14:52   #3440
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A jaką masz oliwke z ziaji Ja mam so masażu antycellulitową a masuję się bańką chińską na początku to wyglądłam jakby mnie ktoś pobił siniak na siniaku, ale w sumie już od dawna masuje i teraz zaczęłam od nowa 3x w tyg i nic mi się nie dzieje Ja masuje po 5 minut każdą nogę
Mam tą samą co Ty, antycellulit ale wcześniej używałam jej tylko do nawilżania ciała. Słyszałam o tych bańkach i czytałam bo tam wcześniej z czekoladką pisałyście ale słyszałam, że to trzeba umieć żeby nie zaszkodzić sobie Ja mam z rossmana o taki :
http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...ntycellulitowy

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Monia przykra historia z Twoim kolegą szkoda mi go, że los go tak doświadczył. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego i jeszcze ułoży sobie życie

Agunia ja to %% nawet nie liczę mi własnie z jedzeniem kiepsko w weekendy, bo zawsze jakaś pizza albo hamburger, prócz tego jakieś bułki słodkie i w ogóle słodycze zawsze w weekend odwiedzamy rodziców Tż, a tam zawsze muszą mnie podtuczyć pełno ciasta i jakichś słodkości a ja nie potrafię sobie odmówić. Ostatnio jak dorwałam się do Michałków to myślałam, że wszystkie zjem
No tak, Ty już swoje wychudłaś suchmielcu więc teraz jak nawet masz wyskoki to potem mała dyscyplinka i pięknie utrzymujesz wagę tylko pozazdrościć
Stary 2012-03-27, 14:54   #3441
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,zmieniasz może strony hula-hop? W sensie, że raz od prawej do lewej a raz od lewej do prawej krecisz? Słyszałam, że tak należy robić, żeby talia się równomiernie modelowała... Ja nie umiem
hej
Ja krece około godziny dziennie 30 min w jedna strone 30 w druga na poczatku tez nie umiałam w obie, ale własnie naczytalam sie ze jak sie kreci w jedna strone to nierówno spada itp no i próbowałam i próbowałam i w koncu sie nauczyłam napewno tez sie nauczysz

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-27, 14:54   #3442
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
hej kobitki
dziś poszłam spać o 6 rano....... całą noc pisałam na fejsie z przyjacielem moim i mojego męża. Znamy sie od zawsze, mój mąż z nim od dzieciaka się kumpluje a ja od jakiś 15 lat jego i moja mama to najlepsze przyjaciółki.
No i tak mu się życie skomplikowało, że szok.... zaczęło się od tego, że zostawiła go żona z którą ma synka.... ta żona ogólnie miła dziewczyna była, ja lubiłam sobie z nią pogadać i pożartować ale z drugiej strony wiedziałam, że oni długo razem nie będą bo ona uwielbiała bajerować z facetami. No i tak się stało, że w tej chwili nie sa już 2 lata razem.. ona miała chyba z 30 facetów, puszcza się na prawo i lewo z kim popadnie, a on się wścieka że jego syn ma taka matkę. Ogólnie to on wychowuje synka bo ona ma "lepsze" sprawy na głowie. Ale ciągle są afery bo np. ona chce wziąć synka na dzień czy dwa i jak przychodzi dzien w którym ma oddać małego to wyłacza telefon i nie ma z nią kontaktu. Nasyła swoich "goryli" na tego naszego przyjaciela, mówi ludziom takie głupoty na jego temat, że to się w głowie nie mieści..... oczywiście dziecko oddaje po paru dniach bo ona nie ma warunków i chęci aby go wychować więc w ogóle nie rozumiem po co tą całą szopkę odwala udając że synka nie odda. No i teraz się okazało że ten nasz przyjaciel ma guzy na jelicie... miał zabieg i za 5 dni ma się okazać co to za guzy. Poza tym zachorował na wrzodziejące zapalenie jelita grubego i jego przyszłośc nie wygląda zbyt ciekawie...... ajjj szkoda chłopaka... zanim poznał tą swoją żonę to był taki wesoły człowiek, jeździliśmy na biwaki wszyscy razem, na imprezy, nad morze a teraz? wrak człowieka....
i tak pisaliśmy o tym wszystkim i zeszło do 6 rano.
Ale spałam do 12stej więc źle nie jest ze mną
A przyszły dziś majteczki które zamówiłam dla synka na allegro i moja bluzka tuba świetna ta bluzka! strasznie mi się podoba! Potem fotkę cyknę
Synek dziś znowu całą noc spał bez pampersa rano wstał i zawołał siusiu
Ja wypiłam juz kawkę i będę się zbierać nie długo na dwór. Strasznie wieje i jest zimno ale muszę wyjść chociaż na chwile i sie przewietrzyć odbiorę synka z przedszkola i wrócę znowu mnie gardło boli..... pomału mam juz dość. Dobrze, że kości tym razem mnie nie bolą.... okres się pomału konczy bo to dziś trzeci dzien także już resztki
Przykre... ja wiem na własnej skórze jak życie potrafi być bolesne i wiele już historii słyszałam
Stary 2012-03-27, 14:58   #3443
zooska
Zakorzenienie

monika jejku...jak ja już czytam takie rzeczy to mnie skręca i nie mogę o tym myśleć, już moje ekscesy z Tż mnie dobijają. dzisiaj w nocy też miałam akcje,kłótnia kilkugodzinna, przez nerwy nie mogłam zasnąc do 3 godz,a na 6 musiałam wstać na uczelnie.
Jestem okropnie zmeczona, własnie mam pół godz okienka, siedze sobie w komputerowni na uczelni i ledwo trzymam się, żeby nie zasnąć. A taki ciężki dzień mam, same koła i zaliczenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 14:59   #3444
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa widziałam zdjęcia Twojego Synka bożeee jaki On Słodki i Duży a jaki ślicznyyyyy
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 15:01   #3445
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
hej
Ja krece około godziny dziennie 30 min w jedna strone 30 w druga na poczatku tez nie umiałam w obie, ale własnie naczytalam sie ze jak sie kreci w jedna strone to nierówno spada itp no i próbowałam i próbowałam i w koncu sie nauczyłam napewno tez sie nauczysz
Hihi, ja już tak z 2 miesiace próbuje i nic

Stary 2012-03-27, 15:06   #3446
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
monika jejku...jak ja już czytam takie rzeczy to mnie skręca i nie mogę o tym myśleć, już moje ekscesy z Tż mnie dobijają. dzisiaj w nocy też miałam akcje,kłótnia kilkugodzinna, przez nerwy nie mogłam zasnąc do 3 godz,a na 6 musiałam wstać na uczelnie.
Jestem okropnie zmeczona, własnie mam pół godz okienka, siedze sobie w komputerowni na uczelni i ledwo trzymam się, żeby nie zasnąć. A taki ciężki dzień mam, same koła i zaliczenia
współczuje zarwanej nocki mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy z tz...
Cytat:
Hihi, ja już tak z 2 miesiace próbuje i nic
Moze na youtube obejrzyj filmiki dotyczace hula hop i uda Ci podpatrzec jak dziewczyny kreca

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-27, 15:08   #3447
zooska
Zakorzenienie

Nom,popatrzę jakie ona cuda z tym kółkiem robią
Ja już nie wiem czy opłaca to się ciągnąć. Najtrudniej jest, że mieszkamy razem. Ale co trochę dociera do mnie, że to nie ma przyszłości. Ale co zrobisz z miłością. Każdy argument przegrywa z "Ale ja go kocham..." I weź tu człowieku bądź mądry

Stary 2012-03-27, 15:21   #3448
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Nom,popatrzę jakie ona cuda z tym kółkiem robią
Ja już nie wiem czy opłaca to się ciągnąć. Najtrudniej jest, że mieszkamy razem. Ale co trochę dociera do mnie, że to nie ma przyszłości. Ale co zrobisz z miłością. Każdy argument przegrywa z "Ale ja go kocham..." I weź tu człowieku bądź mądry
hmmm ciezka sytuacja i nie znam jej do końca, wiec jedyne co moge Ci poradzic to przemysl to wszystko i patrz na to zebys to TY była szczesliwa, bo najwazniejsze jest Twoje szczescie wiem to ze swojego własnego doswiadczenia

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-27, 15:26   #3449
zooska
Zakorzenienie

Tak, wiem wiem. Niestety, sama sobie nie pomogę, to nikt tego nie zrobi No nic.

Wracam do spowiedzi
Śń: otręby i garść płatków kukurydzianych z jogurtem owocowym 1,5%, kawa z łyżeczką cukru i mlekiem 3,2%
II Śń:kanapka z razowca (2 małe kromeczki) z serkiem ze szypiorkiem i pomidorem,kawa z automatu cukier+śmietanka
IIIśń: banan i jogurt owocowy

Ech, caaaały dzień na uczelni. Jeszcze mam jabłko i mały jogurt pitny. Jak wrócę do domu to zjem wieśniaka z warzywami i razowcem.Może jajo do tego

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

No nic, koniec okienka^^ Uciekam na zajęcia,a w domu dopiero przed 19...

Stary 2012-03-27, 15:39   #3450
meeedzik
Zakorzenienie

Tienk, Maminka no jakoś udaje mi się utrzymać tą wagę, choć czasem też mam dni załamania i jem to na co mam ochotę ale na szczęście mój organizm nie odkłada tego wszystkiego bo nie mam jakichś dużych wzrostów wagi Wam też się uda kochane

Zoska mam nadzieję, że wszystko się jakoś poukłada z Tż

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Monia a ja też dziś wstałam z bólem gardła muszę znów płukać wodą utlenioną, żeby bardziej nie zaczęło boleć.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości