|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Ale tacy przeciętni ludzie bez znajomości mają przesrane - ładnie mówiąc No ja się śmieje bo u mnie w mieście lachony są z czymś innym kojarzone Cytat:
ta dziewczyna wie, że u nas fajki drogie to pewnie kupiła sobie cały zapas u siebie w Rosji ![]() Wy jej też tak we wszystko nie wierzcie co ona gada, pewnie popisać się chce abyście czuli się gorsi od nich. Ruski to stare przekręty a ściemnianie mają we krwi
|
|
#3422 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Uwielbiam tą z Lidla właśnie malinową MNIAM, ale dość droga jest 5.99
---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
![]() Co do wyjazdu to strasznie zazdroszcze wiadomo ze strach jakis jest wszystko nowe, miejsce, ludzie, mieszkanie itp ale teraz może być tylko lepiej ![]() Trzymam kciuki no i mam nadzieje ze bedziesz miał dostep do neta
|
|
#3423 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie ze mnie pamietasz ja licze na Twojego tasaczka musze sie wziac w garsc ![]() A Tobie gratuluje stażu, wiadomo że na początku wszyscy wykorzystuja stażystów, ale potem to Ty bedziesz kierować innymi ![]() A co do kostki no to widzisz jakie z nas kaleki ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
A Tobie to wystarczy 1 dzien dietki i wszystko wraca do normy, także super
|
|
#3424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3425 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka,
Piecyk mialam taki podobny , z tych najtańszych i on się nadawał w zasadzie tylko do podgrzewania/ opiekania moim zdaniem. http://allegro.pl/mini-piekarnik-cla...224339910.html Milena, wrzucaj nam tutaj suknie , które ci się podobają - chociaż mam to już za sobą , chętnie pooglądam ![]() Heroine, tak to jest na stażu. Tak samo kiedys zadylałam ,a potem mi i tak nie dali umowy o pracę. Z zasady ,bo przecież można następnego stażystę wziąść. Może Tobie się poszczęści. Co do wyjazdu za granicę to jest różnie przeróżnie - jednym się układa innym nie. Mam też sporo znajomych ,którzy żyją tam jakby w zawieszeniu - tzn. mieszkają za granicą ,ale cały czas są sercem w Polsce i ani tam zostać nie chcą na stałe ,a wracać do czego też nie mają za bardzo.Smutne to. Ale niektórzy powyjeżdżali i bardzo sobie chwalą , przyzwyczaili się . Ja na studiach wyjeżdzałam w każde wakacje i wiem już ,że ja się nie nadaję do mieszkania na obczyznie. Jakaś naiwna patriotka ze mnie. Monia , niezły plan Trzymam kciuki za waszą rodzinkę, Niemcy są blisko ,więc można i częściej odwiedzać familię w Polsce jak się zatęskni.Pytanie dietowe: Jecie ziemniaki do obiadu ? Bo ja za bardzo nie mam pomysłu jak się najeść samym mięsem i warzywami - musiałabym podwójną porcję mięsa nakładać sobie. Poradżcie! |
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki moje kochane
Wczoraj narzekałam, że tyle na wadze, a dziś mam już spadek i to aż o 0,4 kg Heroine miałaś rację chyba jedzenie mi służy Aisza ja zawsze jadłam ziemniaki do obiadu i zawsze łączyłam je z mięsem a mimo to udało mi się schudnąć 18 kg jedynie co to nie polewam ich żadnym tłuszczem także moim zdaniem śmiało możesz jeść Murka no to widzę ciekawie teraz będziecie mieć w szkole z tymi Ruskami chociaż coś się będzie działo ![]() Dobra uciekam już bo pies mi stęka, że chce wyjść
|
#3427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też się czaję na tą płytę poproszę może w sklepie żeby mi odłozyli ![]() Cytat:
mój brat tam mieszka więc w sumie mi najbardziej to miasto odpowiada a ja chciałam złożyć do Czamary na kosme chyba, że słyszałaś że jest gdzieś jeszcze, bo jakaś babka mi chlapneła że na politechnice ale pierwsze słysze :|oo na którym jesteś roku moja kumpela jest na Biologi na UP a druga na wrocławskim Jezu dziewczyny nie miałam wczoraj neta i teraz maskara Was nadrobić Ja chciałam powiedzieć, że melduje 1,5h aerbiku z wczoraj i masazyk W ogole zauważyłam, że nie mam już takiej galarety na nogach tylko jak napnę to mięśnie Także ja widzę efekty mimo, że waga szaleje dzisiaj 55,4
|
|||
|
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Ale mi się dzisiaj dobrze spał0. Wczoraj jak się położyłam to moment zasnęłam i spałam do 9 co dla mnie jest długo Wczoraj też było 30 min hh i 8 min abs .Tinek witaj z powrotem Teraz już nas nie opuszczaj
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Kochane ja zmykam do pracy, milego dzionka Wam zycze! Do wieczora |
|
|
|
|
#3430 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wybieram się już nigdzie, wszedzie dobrze ale z Wami najlepiej :P---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Ja też mam właśnie taki mały piecyk, ale tak jak mówiłaś on sie nie nadaje na pieczenia tylko ja w nim robie np zapiekanki, czyli gotowa bagietka, usmazone pieczarki i dorzuce kilka gotowych składników i wrzuce do tego piecyka by się zagrzało i lekko zarumieniło ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
fajnie Ci :P
|
|
#3431 |
|
Raczkowanie
|
cześć kobietki
Nie było mnie kilka dni bo internet znowu zerwał Nie dam rady nadrobić a szkoda Witam stare-nowe dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Dziewczyny, kupiłam oliwkę do masażu z Ziaji i taki ręczny masażer z kolcami czy tam takimi gumowymi wypustkami. Ile się mam minut tym masować tzn poszczególną częśc ciała żeby był efekt i czy to ma być dwa razy dziennie co dzień czy jak ??? JAK MOCNO BO PIERWSZY RAZ ROBIŁAM OSTATNIO I BRZUCH MAM W SINIAKACH ![]() :conf used:Jeśli chodzi o oliwkę to boska. Już kilka lat temu ją stosowałam ale zapomniałam jak mięciutka jest po niej skóra
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Tinek a najlepsze jest to, że własnie wczoraj nawet nie trzymałam diety
tyle słodyczy zjadłam, że szok jeszcze wieczorem od Tż pół bułki z toffi a wcześniej całą zjadłam no i dziś też przed chwilą zjadłam princessę Cieszę się, bo miałam takie przeczucie, że teraz nie uda mi się tego zgubić, a tu masz Po prostu jadłam mniej jak na weekendzie, bo w weekendy to dużo zakazanych rzeczy wpada.
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam so masażu antycellulitową a masuję się bańką chińską na początku to wyglądłam jakby mnie ktoś pobił siniak na siniaku, ale w sumie już od dawna masuje i teraz zaczęłam od nowa 3x w tyg i nic mi się nie dzieje Ja masuje po 5 minut każdą nogę
|
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() dziś poszłam spać o 6 rano....... całą noc pisałam na fejsie z przyjacielem moim i mojego męża. Znamy sie od zawsze, mój mąż z nim od dzieciaka się kumpluje a ja od jakiś 15 lat jego i moja mama to najlepsze przyjaciółki. No i tak mu się życie skomplikowało, że szok.... zaczęło się od tego, że zostawiła go żona z którą ma synka.... ta żona ogólnie miła dziewczyna była, ja lubiłam sobie z nią pogadać i pożartować ale z drugiej strony wiedziałam, że oni długo razem nie będą bo ona uwielbiała bajerować z facetami. No i tak się stało, że w tej chwili nie sa już 2 lata razem.. ona miała chyba z 30 facetów, puszcza się na prawo i lewo z kim popadnie, a on się wścieka że jego syn ma taka matkę. Ogólnie to on wychowuje synka bo ona ma "lepsze" sprawy na głowie. Ale ciągle są afery bo np. ona chce wziąć synka na dzień czy dwa i jak przychodzi dzien w którym ma oddać małego to wyłacza telefon i nie ma z nią kontaktu. Nasyła swoich "goryli" na tego naszego przyjaciela, mówi ludziom takie głupoty na jego temat, że to się w głowie nie mieści..... oczywiście dziecko oddaje po paru dniach bo ona nie ma warunków i chęci aby go wychować więc w ogóle nie rozumiem po co tą całą szopkę odwala udając że synka nie odda. No i teraz się okazało że ten nasz przyjaciel ma guzy na jelicie... miał zabieg i za 5 dni ma się okazać co to za guzy. Poza tym zachorował na wrzodziejące zapalenie jelita grubego i jego przyszłośc nie wygląda zbyt ciekawie...... ajjj szkoda chłopaka... zanim poznał tą swoją żonę to był taki wesoły człowiek, jeździliśmy na biwaki wszyscy razem, na imprezy, nad morze a teraz? wrak człowieka.... i tak pisaliśmy o tym wszystkim i zeszło do 6 rano. Ale spałam do 12stej więc źle nie jest ze mną ![]() A przyszły dziś majteczki które zamówiłam dla synka na allegro i moja bluzka tuba świetna ta bluzka! strasznie mi się podoba! Potem fotkę cyknę Synek dziś znowu całą noc spał bez pampersa rano wstał i zawołał siusiu Ja wypiłam juz kawkę i będę się zbierać nie długo na dwór. Strasznie wieje i jest zimno ale muszę wyjść chociaż na chwile i sie przewietrzyć odbiorę synka z przedszkola i wrócę znowu mnie gardło boli..... pomału mam juz dość. Dobrze, że kości tym razem mnie nie bolą.... okres się pomału konczy bo to dziś trzeci dzien także już resztki
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedzenie ograniczam, ale zawsze jakies piwka wpadna![]() Ale staram sie to nadrabiac cwiczeniami, wiec jakos to idzie
|
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie miałam gipsu na sobie ale na pewno musi to być strasznie uciążliwe.... kąpać się jest chyba najgorzej co? trzeba uważać aby nie zamoczyć nogi czy jakiś worek zakładałas na ten gips? No strach jest spory.... nigdy tam nie byłam i nie wiem co mnie czeka ale pewnie jak już będę na miejscu to strach minie najbardziej chyba się samą podróżą denerwuje bo teraz tyle tych wypadków a to jest 1200 km..... Dziękuję trzymaj mocno Dostęp do neta oczywiście że będę miała mąż ma w laptopie internet więc codziennie będę z Wami pisała bo on będzie w pracy od 8 do 16stej. ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Męża kolega wlasnie sobie własne mieszkanie w Anglii kupił za gotówkę. Zbierał na nie 5 lat ale uzbierał a w Polsce? w życiu by się nie dało odłozyć na mieszkanie z tych naszych wypłat.... także tam można sie przynajmniej czegoś dorobić a u nas oprócz długów i kredytów to niczego Mam nadzieję że nie będę płakała za Polską bo ja też taka patriotka jestem choć nigdy się nie przekonałam jeszcze DZięki trzymaj mocno te kciuki No blisko faktycznie.... tylko 1200 km ja jadłam mięso z ziemniakami na diecie choć dietetycy odradzają ich łączenie. Mała porcja nie zaszkodzi będziesz zresztą po wadze widziała ja to testowałam wszystko na sobie i teraz już wiem po czym mi waga rośnie a po czym nie ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- aaaa to super ![]()
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Monia przykra historia z Twoim kolegą
szkoda mi go, że los go tak doświadczył. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego i jeszcze ułoży sobie życie ![]() Agunia ja to %% nawet nie liczę mi własnie z jedzeniem kiepsko w weekendy, bo zawsze jakaś pizza albo hamburger, prócz tego jakieś bułki słodkie i w ogóle słodycze zawsze w weekend odwiedzamy rodziców Tż, a tam zawsze muszą mnie podtuczyć
|
#3438 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe to tym bardziej zazdroszcze ![]() Ale masz racje weekendy sa najgorsze wtedy najwiecej grzechów wpadnie, ale Tobie jak widac nawet to nie zagraza ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() Aaa no tak zapomnialam ze z mezem non stop rozmawiacie przez skype wiec musi miec neta skleroza :PA co do kolegi to współczuje mu, tak na prawde nie zdajemy sobie nawet sprawy z tego ze w jednej chwili, w jednym momencie nam sie życie moze zmienic o 180, okropność doceniajmy to co mamy a nie durnymi dietami człowiek nieraz sie tak zamartwia, ze nie potrafi zrzucic 5kg... to pestka wystarczy silna wola i juz tak na prawde ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
To ja na odwrót alko ZERO a chipsy i batony zawsze jakies wtedy wpadna ![]() Kazdy ma jakas swoja słabość :P
|
|
#3439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie umiem---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|
#3440 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam z rossmana o taki :http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...ntycellulitowy ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() tylko pozazdrościć
|
||
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja krece około godziny dziennie 30 min w jedna strone 30 w druga na poczatku tez nie umiałam w obie, ale własnie naczytalam sie ze jak sie kreci w jedna strone to nierówno spada itp no i próbowałam i próbowałam i w koncu sie nauczyłam napewno tez sie nauczysz
|
|
#3442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
monika jejku...jak ja już czytam takie rzeczy to mnie skręca i nie mogę o tym myśleć, już moje ekscesy z Tż mnie dobijają. dzisiaj w nocy też miałam akcje,kłótnia kilkugodzinna, przez nerwy nie mogłam zasnąc do 3 godz,a na 6 musiałam wstać na uczelnie.
Jestem okropnie zmeczona, własnie mam pół godz okienka, siedze sobie w komputerowni na uczelni i ledwo trzymam się, żeby nie zasnąć. A taki ciężki dzień mam, same koła i zaliczenia
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
Moniaa widziałam zdjęcia Twojego Synka
bożeee jaki On Słodki i Duży
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy z tz...Moze na youtube obejrzyj filmiki dotyczace hula hop i uda Ci podpatrzec jak dziewczyny kreca
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Nom,popatrzę jakie ona cuda z tym kółkiem robią
![]() Ja już nie wiem czy opłaca to się ciągnąć. Najtrudniej jest, że mieszkamy razem. Ale co trochę dociera do mnie, że to nie ma przyszłości. Ale co zrobisz z miłością. Każdy argument przegrywa z "Ale ja go kocham..." I weź tu człowieku bądź mądry
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wiem wiem. Niestety, sama sobie nie pomogę, to nikt tego nie zrobi
No nic.Wracam do spowiedzi ![]() Śń: otręby i garść płatków kukurydzianych z jogurtem owocowym 1,5%, kawa z łyżeczką cukru i mlekiem 3,2% II Śń:kanapka z razowca (2 małe kromeczki) z serkiem ze szypiorkiem i pomidorem,kawa z automatu cukier+śmietanka IIIśń: banan i jogurt owocowy Ech, caaaały dzień na uczelni. Jeszcze mam jabłko i mały jogurt pitny. Jak wrócę do domu to zjem wieśniaka z warzywami i razowcem.Może jajo do tego ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- No nic, koniec okienka^^ Uciekam na zajęcia,a w domu dopiero przed 19...
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Tienk, Maminka no jakoś udaje mi się utrzymać tą wagę, choć czasem też mam dni załamania i jem to na co mam ochotę
ale na szczęście mój organizm nie odkłada tego wszystkiego bo nie mam jakichś dużych wzrostów wagi Wam też się uda kochane ![]() Zoska mam nadzieję, że wszystko się jakoś poukłada z Tż ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Monia a ja też dziś wstałam z bólem gardła muszę znów płukać wodą utlenioną, żeby bardziej nie zaczęło boleć.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

W ogóle taki stosunek że wszystko im wolno, a najlepsze jak się spytaliśmy jej co robią na godzinach wychowawczych to zrobiła taki gest rękoma że się leją. No masakra

cieszę się, że wracasz "do żywych"
zazdroszczę wagi
nie załamuj się 
tylko hula hop i brzuszki 

jeszcze wieczorem od Tż pół bułki z toffi a wcześniej całą zjadłam
no i dziś też przed chwilą zjadłam princessę