|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No rano to chodzę jak cień i najlepiej żeby nikt się do mnie nie odzywał, bo lubię warczeć potem duża dawka kofeiny i jestem pobudzona tak bardzo, że aż na ściany wchodzę No to nieźle miałaś w pracy Cytat:
też o tym pomyślałam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
bokserki to takie zwykłe tyle że dłuższe, jedna czarna a druga pomaranczowa ale fotki też pstryknę o ile bateria wytrzyma w aparacie ten aparat to jakiś głupi jest, on nawet nowe baterie ze sklepu to po kilku zdjęciach rozładowuje :/ mąz twierdzi ze on jest zepsuty i dlatego tak baterie szybko siadają. Trzeba będzie kiedyś nową cyfrówkę kupić......
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ja już spadam do łóżeczka, bo ledwo na oczy patrzę
a pobudka znów o 5.40 ![]() ehh, najgorsze jest wstawanie... jak trzeba się wynurzyć spod ciepłej kołderki Śpijcie dobrze laseczki i nie piszcie jak szalone bo potem Was nadrabiam cały wieczór do jutra, papapa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3514 |
|
Zadomowienie
|
COCAILRASPBERrY nienawidzę tych Grycanek...i to jeszcze jakie zdanie mają o sobie- jedna chce być modelką, a druga aktorką- ciekawe czy pieniądze pomogą
a ja schudłam z tym forum...trzymałam się diety, kolacja bialkowa, śniadanie płatkowe...wyeliminowałam smazone(jeśli już to na teflonie bez tłuszczu) pieczone, makarony, chleb biały, słodkie, fast-foody raz na jakiś czas..czyli to co jest zawarte na tym forum...do tego 1.5 l. wody i biegałam przez 2 miesące...Boże..po tych biegach ciało bylo uper...wszystko jędrne i w ogole..jak patrze na zdjęcia z wakacji to płakać Mi się chce..ale mam tez większa motywację!!![]() ps. nie przestałam pić tylko piwa, ktore uwielbiam.. ![]() Monia, pisz co tam u Ciebie!!!!! teraz idę na wesele do przyjaciela Mojego Krystiana. Będą tam wszyscy znajomi. A w sierpniu wesele Brata Tżta i Tżt jest starszym!! No i w ogole daleka rodzina będzie mnie widzieć pierwszy raz, bo w sumie nie było jeszcze takiej większe, roszinnej imprezy.. ![]()
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie tez najlepiej rano z daleka już nawet koleżanki sie ze mnie śmieją jak gdzieś razem nocujemy to wiedza że mnie się nie rusza Robią nawet śniadanko i dopiero mnie budzą Zebym mogła chociaż pospać 10 minut dłużej to moze wtedy ich nie pozabijam ![]() Monia kurde tez chce takie gatki
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też często myślałam. Miałam nadzieję że wrócisz ![]() Kurde to teraz ile Ty pracujesz? codziennie ? po ile godzin? A jak zarobki? da się wyżyć z tego? Kurde podziwiam Cię że chce Ci się dojeżdzać tyle kilometrów, nie męczy Cie to? A bilet drogi ? Ja do Niemiec jadę za 2 tygodnie ale tylko na miesiąc na razie. Synek starszy zostaje w Polsce ale 1 maja dojedzie do nas z moimi rodzicami. On musi do przedszkola chodzić bo zerówkę konczy. Posiedzimy tam jeszcze 1,5 tygodnia i wrócimy z moimi rodzicami, mąż zostanie w Niemczech. A od 1 lipca juz na stałe wyjeżdzamy. Mieszkanie wynajmiemy tu nasze w Polsce i tyle Tam w Niemczech mieszkanie już mamy, mąż ma dobrą pracę, jesteśmy juz tam nawet zameldowani także tylko jechac i żyć
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w sumie powinnam poprawić kolacje, bo jem zawsze jakąś bułke albo chleb Też chyba zacznę biegać chyba że kupię rolki a tak to 2 x w tyg chodze na 1,5h aerobiku ![]() Kurde kusisz piwem czeka na mnie żurawinowy redsik w lodówce. Nie wiem czy powinna się po niego skraść A wesele to fajna motywacja Ja dałam sobie czas do wakacji
|
|
|
|
|
#3518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąz nie raz mi też to mówił ![]() no wesoło było czasami tęsknie za tymi chwilami no dokładnie! hahaha ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
no idź i się wyśpij porządnie żebyś jutro tam ludzi z rana nie pozabijała dobranoc kolorowych snów z Rysiem ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
nooo to faktycznie masz motywację!!! do sierpnia to Ty juz full laseczka będziesz więc im wszystkim szczeny poopadają, prawda ? Ahhh tez bym sobie poszła na wesele zabierz mnie ze sobą hehe
|
|
#3519 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() U mnie dziś waga 49.4 więc z taką startuje od dziś i mam nadzieje ze szybko poleci w dół ![]() Baletnica witaj ja też wróciłam tutaj ze 2 dni temu. To najlepiej sprzyjające miejsce do odchudzania zdecydowanie Trzymam kciuki ![]() Cocktail nie lubie alkoholu, ale wyjątkiem jest redds żurawinowy mniammmm choc zadko pije i jak juz sięgne to pół puszki tylko, ale musze przyznac jest najlepszy ze wszystkich takich piwek ![]() I co do kolacji to zdecydowanie najlepsza białkowa, wieśniak, jajka, serek homogenizownay, szyneczka. Bułeczki zostaw na inny posiłek ![]() Heroine mam to samo jak wstaje rano i siadam do stołu to najlepiej niech nikt do mnie nie mówi, ma być cisza i spokój bo zaczynam warczec złam na cały świat :dMilena Ja tez mam agrafkę i od dziś też sie za nią biore musze ujędrnic troszke uda ![]() Meeedzik ja również dziekuje za radę jak sie wziac za agrafke, kurzy sie w kącie i czas ją od nowa uruchomić. Od dziś startuje z dietka i ćwiczeniami i nie ma że boli ! ![]() Wieczorem codziennie bede sie spowiada z menu i ćwiczen, mam nadzieje ze mi to pomoże ![]() A dziś wybieram się do Krosna pozałatwiac kilka spraw wiec zleci mi troszke dnia, jak wróce ide prosto do Biedronki na zakupy a teraz póki co ide myć włoski. Miłego dnia
|
#3520 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
dziś na wadze 61,3 kg wróciłam na dobry tor bo weekendzie ![]() Cytat:
fajnie że wróciłaś ![]() agrafka(mówią też na to motylek)to takie coś do ćwiczeń na uda czy ramiona Kupilam bo Meedzik pomogło ![]() Monia spodnie świetne, sama sobie coś kupie jak tylko już dojdę do swoich wymarzonych rozmiarów ![]() Aisza jesteś bardzo ładna i fakt, ładnie Ci też było w długich włoskach trzymam za Ciebie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Tinek to ćwiczymy razem ja popylam na rowerku juz prawie 2 miesiące, teraz zaczynam działać z agrafką a od poniedziałku będę mieć ławeczkę do brzuchola i mam cichą nadzieje że w kwietniu zobaczę 59 kg
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez wracam na dobre tory czyli można ze spokojnym sumieniem kontynuowac dietke ![]() P.S Piekny Avatar
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej jednak zjesc. Chocby symboliczna miseczke wiesniaka .Nareszcie wolny dzien . Bede sie dzis relaksowac i wypiekniac i oczywiscie wioselka tez. Na razie jestem na etapie 40 - 45 minut na stopniu trudnosci 2 (w skali od 1 do 5) i spalam okolo 400 kalorii przy treningu. I tak 3 razy w tygodniu. TZ wiosluje na obciazeniu 5 okolo 50 minut .
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
u mnie dziś na wadze o 0,1 mniej jak wczoraj czyli 47,8 kg hehe teraz spada a w weekendzik nadrabiam i zataczam takie kółeczko ![]() Milena, Tinek ja też chyba będę musiała kupić tą agrafkę fajnie mi się na niej ćwiczyło i uda były bardziej jędrne, a nie chcę na wakacje mieć flaków takich teraz na nogi nie robię żadnych ćwiczeń.Paulownia kochana tylko nie przesadź ze stopniem trudności, bo uzyskasz odwrotny efekt, zamiast spadku i smukłej sylwetki rozbudowują Ci się mięśnie ja myślę, że lepiej zostać przy tej 2 To samo miałam jak jeździłam na rowerku, myślałam, że im trudniej się kręci tym lepiej a później gdzieś w necie wyczytałam, że lepiej więcej się na pedałować, bo wyższy stopień trudności jest na rozbudowanie mięśni i powiem Ci, że miałam już zarys i uda się powiększały.
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Ja juz w pracy ![]() Tak sie zastanawiam czy nie kupic sobie Therm Line 2 i spróbowac ![]() Rozmawiałam wczoraj z pania z ateki i powiedziała mi ze to ze sie zle czułam pewnie było spowodowane tym, ze brałam therm line i piłam za duzo kawy dziennie ok 3-4 conajmniej, wiec nic dziwnego ze mnie telepało ![]() Co o tym myslicie?
|
#3525 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Monia obejrzałam twój album i zbieram szczenę z podłogi I to w rok , chylę czoła o guru odchudzania Mniemam ,ze po ciążach tak prztyłaś? Wyglądasz przepięknie bezwstydny lachonie No jak można być taką laską?I ty jeszcze się odchudzasz? Moim zdaniem wyglądasz idealnie, a może nawet ciut za chudo - jak ja bym tak wyglądała, to bym była przeszczęśliwa. W ogóle masz taką wyrazistą urodę - do tego mocny makijaż , czarne wlosy. Mucha nie chucha. Ja to delikatnie się maluję , włosów nie farbowałam z 5 lat , normalnie się poczułam jak szara mysz oglądając twe fotki. Ja nie lubię zbytnio zwracać na siebie uwagi ,raczej klasyczne ubrania, jak szaleństwo ,to w dodatkach - małomiasteczkowa mentalność. Ale dziękuję jeszcze raz wam dziewczyny za mile słowa o mnie i o synku Zaraz wam poodpisuję, jak ochłonę i zjem śniadanie.
Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-28 o 09:41 |
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia ja brałam Thermo Speed Extreme i byłam zadowolona
tyle, że ja wcale kawy nie piłam w tym czasie teraz od czasu do czasu jedną wypiję z mlekiem ![]() No i wydaje mi się, że jak miałam zastój w wadze to dzięki temu szybciej mi ruszyła. Także ja polecam ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Aisza ja cały czas powtarzam naszej Moni, że jest mega laską i nie ma się już z czego odchudzać, a Ta narzeka i narzeka dla mnie jest i-d-e-a-l-n-a nie wspominając też o urodzie, bo tego jej zazdroszczę już od hoho mówiłam nawet, że gdybym była facetem to bym się w niej zakochała
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wole miec troche wiecej miesni niz tluszczyk. Zreszta jestem na redukcji, wiec nie ma mowy o budowaniu miesnia - zeby rozbudowac tkanke miesniowa potrzebny jest dodatni bilans kaloryczny. Wlasnie sobie zajadam owsianeczke na drugie sniadanie. |
|
|
|
|
#3528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mojej teściowej psiapsióla te bańki stosowała yyyy tzn. nie wiem czy te same bo nawet nie wiem jak wyglądają. Najpierw jej ktoś robił a potem sama sobie robiła ale mówiła, że trzeba umieć żeby nie ściągać tego tłuszczu źle bo węzły w pachwinach coś bla bla bla nie wiem strasznie to wtedy dla mnie zabrzmiało. Ja w ogóle te bańki wyglądają ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie było dziś 61,3 kg Może Cię dogonię niedługo i brawo za ćwiczenia
|
|
|
|
#3532 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Małe cudeńko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Jeśłi chodzi o nerwy to ja też tak miałam, że jak się pokłóciłam z moim tżtem to ja nie mogłam spać z nerwów od środka aż mnie rozrywało bo nie mogłam sobie poradzić a oliwy do ognia dolewał fakt, że on jak gdyby nigdy nic oglądał spokojnie dalej tv albo szedł spać ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Albo przegapiłam bo mnie troche nie było, ponieważ net nam się co chwila rwie ale pisałaś w końcu ile ważysz pięknoto ??? Napisz jeszcze raz ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Ja od dzisiaj dziewczęta przechodzę na 1000 ckal. Muszę zrzucic do początku czerwca jeszcze 9 kg Nie jestem pewna czy aż tyle mi się uda przez te 2 i niech będzie pół miesiąca ale spróbujemy Jeśli nie będę miała wpadek to kto wie? Jak zlecę 5 kg też będę zadowolona, a te 5 kg to już chyba bardziej realne ![]() Do tej pory byłam na weight watchers a to wychodziło więcej kalorycznie z uwzględnieniem waszych sugestii co do posiłków, jak mają wyglądać. Zobaczymy... więc do boju
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Melduje się że u Mnie wszystko okey tylko jak wiecie nie mam czasu dużo bo rano praca i popołudniu praca ![]() ale jak znajdę czas to napisze Wam wieciej co u mnie
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przeganiaj. Mnie sie nie spieszy . Potem przerzuce sie na rozsadne utrzymanie, i nadal bede sie starac jesc zdrowo i kontynuowac trening na spalanie tkanki tluszczowej. Ale Wam sie przyznam, ze chodza za mna grzeszne mysli mam ochote na : chipsy Pringles z cebulka, orzeszki solone i czekolade mleczna z nadzieniem jogurtowo-truskawkowym. A kysz, szatanie .
|
|
|
|
|
#3536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ze sobą nie rozmawiamy, ciągle się mijamy i unikamy. A mieszkamy razem, co jest dobijające![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- O jejku, jejku, ile opowiadania będzie ![]() Więc tak, miałam ogromne kłopoty, mnóstwo trądziku, zaskórniaków, blizn. Moja twarz wyglądała jak jedno wielkie pobojowisko. Nie przesadzam, cała byłam pokryta w wielkich czerwonych kropkach. Znalazłam świetną kosmetyczkę, do której chodziłam raz w miesiącu na oczyszczanie cery, robiłam tak przez 4 miesiące, potem raz na 3 miesiące przez rok, a potem kiedy mi sie chciało(przeważnie przed ważnymi uroczystościami ). W między czasie łykałam tabletki z pokrzywą i skrzypem. Robiłam mnóstwo domowych maseczek, naprawde mi pomagały, chodziłam po forach i powybierałam te najlepsze dla mojej skóry i robiłam je na serio systematycznie, jednak nic tak dobrze nie działa jak babcine i naturalne sposoby. Starałam się mieć co drugi dzień coś na twarzy. Peeling raz w tygodniu był obowiązkowy, robiłam go zawsze po domowej parówce-> gorąca woda z ziołami, łeb pod kołdrę i siedziałam tak nad garnkiem z 15minut Uzywałam też punktowo spirytusu kosmetycznego, chociaż się niby nie poleca, ale na mnie działał. Używałam też maści cynkowej bądź pasty (na noc) i nakładałam sobie punktowo maść Benzacne jak chodziłam sobie po domku,ale po tym musiałam dawac tony kremu nawilżającego, bo jest zabójczo wysuszający dla skóry. Cała walka zajęła mi prawie 2 lata... Ale było warto, teraz ją pielęgnuję normalnie. Beż żelu, toniku i kremu sie nie obędzie. Maseczki robię, ale kupne, raz na tydzień, peeling tak samo. Jak sobie przypomne to robię tą parówke właśnie, chociaż nie pamiętam kiedy ostatnio sobie cos takiego zafundowałam, a powinnammam nadzieję, że pomogłam ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Bo ja też się zbieram, tak od 2 tygodni do kupna xD Ciężko?![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja!! Czytam na bieżąco ale odp. nie mam sil. Mamy juz salon z jadalnia skończony
Teraz tz zaczął sypialnie robićJ Ale wiecie jak to jest. Robi popołudniami po pracy. Jejku jak ja się cieszę ze on sam to Umei zrobić. Troszkę pieniążków zaoszczędziliśmy. Nie wiem jak u Was (mężatek) było ale jakoś nie dociera do mnie ze ślub juz tak neidlugo. Zobaczymy po świętach jak będzie. Monia za ile kupilas te spodnie sliczne J |
|
|
|
#3538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Już niedlugo wszystko gotowe będzie!!!
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale co z tego jak sie beznadziejnie czuła...
Nie wiem, jak Twój organizm zareaguje. Ale to nie był wielki spadek, jakies 2 kg, 3
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Toż to ja dziękuje i pokłony za moje 55,4kg 
zobaczysz!
Boże ile razy ja też wlazłam na ścianę 
i najlepiej żeby nikt się do mnie nie odzywał, bo lubię warczeć
potem duża dawka kofeiny i jestem pobudzona 

ten aparat to jakiś głupi jest, on nawet nowe baterie ze sklepu to po kilku zdjęciach rozładowuje :/ mąz twierdzi ze on jest zepsuty i dlatego tak baterie szybko siadają. Trzeba będzie kiedyś nową cyfrówkę kupić......
ehh, najgorsze jest wstawanie... jak trzeba się wynurzyć spod ciepłej kołderki
i nie piszcie jak szalone 

? 

teraz na nogi nie robię żadnych ćwiczeń.

i nie będę taka osowiała po pracy