|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Witam was kochane z noweo mieszkanka
![]() ![]() ![]() TONIU kurcze nie jedź już więcej do niego (oczywiście to twoja sprawa) ale dla mnie szkoda by było nerwów,czasu i benzyny ![]() MYA kochana czepiam się wiem ale wiesz jak to jest w lustrze jest ok a na zdjęciu mam krzywusy,a potem okazuje się,że krzywo stanęłam ![]() NADINKO ja też nie mam jeszcze czucia w sutkach ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- ZABULKU masz rację powinnam się wyprostować ![]() ![]() dziękuję dziewczynki za komentarze pod foteczkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10532 | |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek ![]() ISE ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
Graziu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10533 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Naoglądałam się wczoraj Waszych śliczności- cudne są! no i pękłam- zdjęłam ten swój cholerny stanik, żeby zobaczyć co tam u mnie ![]() tak- jak już pisałam wcześniej- oklejona jestem jeszcze, ze szwami, więc najważniejszego nie widać. ale i tak jestem zachwycona. nie za duże, nie za małe, kształt właśnie taki chciałam ![]() ![]() ![]() i obym tylko po zdjęciu szwów i "dojrzewaniu" nie zmieniła zdania ![]() wrzucam do albumu moje świeżuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10534 |
Rozeznanie
|
Dzięki za wsparcie
![]() izzi42 -- jesteś gdzieś??? ja umieram ze strachu... nagle zaczełam czytac o powikłaniach... problem w tym ze jedyne czego się boję to że się nei obudze, ale no ... nei ma takiej opcji co nie??? krzywo jak zrobi czy coś to chyba możn skorygowac potem a to bedzie mój najmniejszy problem, byleby się obudzić!!!!!!!!!! ehhh nie wiem skad te straszne myśli.. dobrze ze jutro przed operacją jeszcze do pracy idę na rano to nie bede miała czasu na zadręczanie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10535 |
Raczkowanie
|
Ise, Izzi trzymajcie się dziewczyny bo pewnie teraz jesteście kłębkiem emocji i nerwów
![]() ![]() trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10536 |
Wtajemniczenie
|
Ise dobrze bedzie, nie po to lekarz tyle razy Cie z kwitkiem odsyłał żebyś mu się nie obudzić miała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- martuś przgapiłam Cie, ostatnio rzadziej bywam, więc się witam i gratuluje cycuchów ![]() strasznie ciekawa piersi od Szczyta jestem, wiele dobrego o nim słyszałam ![]() doczytałam, że masz trójeczke dzieci, ja też ![]() ![]()
#10537 |
Rozeznanie
|
ale ten czas leci
![]() ![]() Ise, nie bój się, że się nie obudzisz ![]() ![]() co do staników, to na razie muszę iść do sklepu i pomierzyć, bo dalej nie wiem jaki rozmiar ![]() dziękuję dziewczynki za pomoc ![]() ![]() kochane jesteście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10538 |
Wtajemniczenie
|
toniu nie wiem gdzie mieszkasz ale ze sportowcami jest problem w sklepach, nie ma z czego wybrać
![]()
#10539 |
BAN stały
|
Toniu właśnie nadrobiłam zaległości i moim zdaniem powinnaś po prostu wybrać się do innego lekarza. Może dowiesz się czegoś nowego, czegoś innego no i może powie Ci co zrobi?! szkoda nerwów..... może masz jakiegoś lekarza bliżej?
Isse, Izzi - powodzenia jutro! bez stresu, na luzie - zobaczycie rachu ciachu i po strachu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10540 |
Rozeznanie
|
Ise ,Izzi trzymam mocno kciuki!
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-28 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#10541 |
Zakorzenienie
|
Witam was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedziałam dzis dla moich 2 kolezanek ze robie operacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#10542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluje pieknych cycuszkow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10543 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki oczywiście dziękuje za odwiedziny w albumie
![]() ![]() ![]() ![]() Mya właśnie może dlatego doktor powiedział ze anatomki. Jak mowiłam ze chce okragle to mowil ze on nie jest za ale jak sie upre to zrobi mi takie jakie bede chciała. Wiec mowisz brac takie jakie doktor polecil? beda dobre te MX? ![]() ![]() ![]() ![]()
#10544 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ise nie martw się, na pewno wszystko pójdzie dobrze! A narkoza właśnie jest dobra bo nic nie będziesz czuła i nie będziesz się denerwować w trakcie zabiegu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10545 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za miłe słowa. jednak nie wiem, czy dobrze zrobiłam, że to cholerstwo zdjęłam, bo teraz to dopiero zaczęło mnie boleć w biuście. oczywiście wyobraźnia zadziałała i już sobie wyobraziłam, że pewnie pod ciężarem, w środku mi poszło coś, co już zarastało i teraz będę miała zrosty :/ oby nie. ciekawość to pierwszy stopień do piekła
![]() isse, izi, ja też się potwornie bałam narkozy- też była moja pierwsza w życiu, a mam dzieci, które chciałabym osobiście wychować ![]() przed narkozą anestezjolog robi wywiad, ogląda wyniki i myślę, że jeśli coś go zaniepokoi, to nie będzie ryzykował. zdaje mi się, że narkoza jest dość bezpieczna- mi zawyżono dawkę o 10% (dobiera się ją do masy ciała, ja ważyłam 48 oszukałam, że ważę 50 a oni mi ustawili wlewkę na 55). ja się bałam powikłań z krwiaków- bo miałam wskaźniki krzepnięcia w dolnej granicy normy, a niektóre poniżej. ale stwierdziłam, że skoro lekarzowi to nie przeszkadza, to mi też nie! trzeba zaufać, bo jak inaczej położyć się pod nóż? pomyślcie tylko- jaki byłby smród, gdyby coś poszło nie tak? który lekarz chciałby ryzykować swoją renomę? uśpili mnie zaraz po założeniu ciśnieniomierza, jak tylko położyłam się na stole. obudzili już w staniku i piżamce- i dzięki temu kompletnie nie mam pojęcia co się ze mną działo! jedyne, co wiem, to że spałam 4 godziny bo pierwsze co zobaczyłam to zegar ![]() niefajne było uczucie podduszenia przez pierwszą dobę- to pewnie efekt wsadzania implantu pod mięsień, miałam wrażenie, że nie mogę nabrać powietrza w płuca do pełna. ale nie był to ból, raczej dyskomfort. ból skutecznie likwidowali mi dożylnie, dostałam nawet tabletkę na sen. następnego dnia rano włożyłam bluzkę przez głowę (nie z musu, tylko z ciekawości) będzie dobrze. powodzenia!! zobaczycie! już jutro będziecie zachwycać się nowymi kształtami ![]() tonia, ja może będę oryginalna, ale jednak trzymałabym się starego lekarza. raz, ze niełatwo znaleźć kogoś, kto chce kończyć po kimś innym, dwa, że zawsze przy tym musi pokręcić nosem na poprzednika i "spartaczoną" przez niego robotę (w każdej branży- czy to lekarz, czy serwis samochodowy, czy robotnik budowlany ;> ). no a trzy- bardzo świeży ten Twój biuścik. może facet ma rację, że tak po prostu może być i wyjść na dobre? jeśli nie będziesz zadowolona po pół roku złożysz mu reklamację i niech poprawia! a że niezbyt rozmowny? często się zdarza, że specjaliści są w obyciu obcesowi i niezbyt frontem do pacjenta. wg mnie ważniejsze, żeby wiedział co robi. jeśli ma renomę, doświadczenie (a pewnie sprawdziłaś, zanim dałaś się pokroić), to o czymś to świadczy. choć oczywiście rozumiem, że te wyjazdy to dla Ciebie niedogodność, a zdawkowe odpowiedzi bardzo irytują. to normalne, ze się denerwujesz. to Twoja pierwsza operacja. bardzo Ci współczuję:/ pomyśl- on ich robi pewnie masę i wszyscy mu potem marudzą, a on wciąż musi to samo każdej z osobna powtarzać ![]() joasi, ja mam samych facetów- 3,5 i 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10546 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10547 |
Rozeznanie
|
Oj Martuś dzięki za dokładny opis i słowa pocieszające
![]() A mam takie techniczne pytanie... ja tam biorę swoją piżamkę i to w niej będę po przebudzeniu to co oni mnie przebiorą?? czy jak to będzie wyglądało?? jak idę ze swoim Tż (nie jest moim mężem) a moi rodzice są zagranicą, to warto napisać dla niego upoważnienie żeby mógł mieć wgląd we wszystko co się dzieje z moim zdrowiem (tak na wszelki wypadek) ?? czy to nie konieczne?? |
![]() ![]() |
![]() |
#10548 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki jesteście kochane, postaram się jak najszybciej jakieś foty dodać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze dzisiaj to jakieś koatania serducha nawet mam, własciwie wszystko mi sie juz dzieje ![]()
#10549 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do narkozy to będziesz w szoku bo to jest pstryk i już Cie niema... ![]() ![]()
![]() |
#10550 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurde ja mam o 15 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10551 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
bo z jednej strony myślę sobie, że fachowiec i wie co robi, a z drugiej pojadę do jakiegoś lekarza na miejscu i ten właśnie może mi spartolić.. chociaż z drugiej strony ostatnio poczułam się tam jak intruz a on mnie traktował jak zło konieczne i nie był zbyt miły. i te jego odpowiedzi na pytania.. ale skoro mnie operował to wie co gdzie i jak i jak coś spartoli to będzie musiał naprawiać.. i tak ciągle siedzę i myślę i jak wynajdę coś 'za' to nagle mi przychodzi 'przeciw'. dzisiaj się nawet na TŻ wyładowałam z tej bezradności.. a niczym nie zawinił... ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#10552 |
Zakorzenienie
|
Ise Izzi ja trzymam juz kciuki
![]() ![]() Jejku nawet nie moge sobie wyobrazic co czujecie ale jutro ten dzien na ktory tyle czekałyscie ![]()
#10553 |
Zadomowienie
|
Ise, Izzy powodzenia jutro
![]() ![]() ![]() Martuś gratuluję serdecznie nowych piersiątek i witam Cię ![]() ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-28 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#10554 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i nie pamiętam żebym kogokolwiek upoważniała, nie było takiego pytania wogóle chyba ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() tylko ja bym tak częstko do niego nie latała, to bez sensu, nie wiem czemu od Ciebie tego wymaga, nikt nie jeździł na kontrole co tydzień.
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-03-28 o 16:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10555 |
Raczkowanie
|
Ise, Izzy - trzymam kciukasy
![]() ![]() Ise na pewno się obudzisz, Izzy tak samo miałam kołatania na 2 miesiące przed prawie codziennie!!!!! stres i tyle. Ise też miałam takie schizy, ale jest super, tylko żebyś czegoś nie zjadła ani nie wypiła jutro...rano to tylko trochę się napij wody, bo w ten sposób jest mniejsza szansa na to, że Cię zemdli PO. Niby mówią, że 8 h, ale potem człowieka szarpie.... ![]() W sumie to jest git jak się tak odpływa....popaprana jestem już chyba ![]() ![]() Tonia, ja weszłam do pierwszego lepszego triumpha, którego napotkałam i rozmiary do E/F to nawet są. Nie ma 65...a ja docelowo się będę chyba pakować w 65 F lub G....więc będę miała problem. Ja strzelam, że będzie dobry na CIebie 75 E z triactiona N, powinien być w sklepie, to potem sobie z sieci ściągniesz ten rozmiarek. _Martus_ gratuluję cycuchów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10556 |
Wtajemniczenie
|
mune ja też myślę, że narkoza jest całkiem fajna, odfruwasz i po wszystkim
![]() a ja dziś z Klaudeczką pogadałam przez tel, była u "mojego" doktorka, pewnie Wam tu opowie co i jak więc nie będę jej uprzedzać ale zadowolona z wizyty była ![]() ![]()
#10557 |
Raczkowanie
|
ja piżamę dostałam ichniejszą. niezapinającą się zresztą
![]() ![]() dziewczyny, na pewno będzie super ![]() choć wiem, że strach jest. tydzień temu sama to przerabiałam. jeszcze podczas malowania (gdzie mnie potną) zastanawiałam się czy aby na pewno jestem przekonana, bo w sumie to mogę jeszcze zwiać ![]() no ALE raz kozie śmierć. a potem już tylko lepiej ![]() powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#10558 |
Raczkowanie
|
ISE,IZZI POWODZONKA BĘDZIE OKEJOS
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10559 | |||
Zadomowienie
|
graziu
![]() ![]() ![]() Graziu, zrób sobie usg dla pewności ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kiciu, super, że z TŻem już lepiej ![]() Ise, Izzi będę trzymała kciuki, wyjdą Wam super śliczne cycuszki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#10560 |
Raczkowanie
|
ANIKA75 kochana zrobię sobie USG dla pewności
![]() Bardzo dziękuję dziewczynki za komentarzyki pod foteczkami. Buzial leci do was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.