|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Dobra powaznie, zeby cycki wypadly ze stanika to bardzo mozliwe- jesli laska ma duzy biust a probowala sie wcisnac w bikini na sznureczkach to gratuluje
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Jejku, przepraszam z atego selera, miałam na mysli pietrzuszke;p
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska hehe o to mnie zniechęciłaś teraz
jak to jest nie dobre to nie będę pić
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać.
Dobranoc moje kochane selerki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Ale moze to kwestia smaku chociaz kto by lubił takie coś....![]() braaano
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Murka, Kamilon haha no śmiesznie to wyglądało jak dziewczyna wyskakiwała z basenu a cycki sruu wyskakiwały ze stroju
|
#3696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahahahah padam Zoska padam! ![]() Wlasnie niektore dziewczyny sobie ten ocet chwala, ja zalatwiam sie raz dziennie, akurat jak dochodze do szkoly i zostaly mi 3 min do rozpoczecia zajec. ZAWSZE sie spozniam czasem zdarza sie 2,3 razy ale to rzadko... a chcialabym ta liczbe jakos zwiekszyc w sensie zeby 2 razy ale nie wiem jak . Woda z cytryna na mnie nie dziala tylko uodparnia mnie ale nie przeczyszcza
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja też już uciekam
![]() Kolorowych snów moje pietruszeczki kochane
|
#3698 |
|
Zadomowienie
|
Będzie o niebo lepiej
jeszcze parę kilogramów ![]() Co do wypróżniania to ja wcześniej codziennie się załatwiałam, teraz co drugi dzień Nie wiem jak to zmienić żeby znowu było codziennie....a im częściej tym widać, że tłuszczu się pozbywamy ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Ja też uciekam Po 6 trzeba wstać dobranoc
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3699 |
|
Zadomowienie
|
murka witaj Kochana
zooska a z jakich ziol robilas ta parowke? Mi zawsze dermatolog powtarzal,ze cieplo aktywizuje powstawanie krost. A na tym oczyszczaniu to zwykle oczyszczanie? Zaden peelig kawitacyjny czy kwasami AHA? Kurcze...jakos nie mam zaufania do kosmetyczek ja juz mecze sie z tradzikiem 10lat..i mam straszna manie do rozdrapywania krost..i leczy Mi sie jeden strupek tygodniami.Co do chleba to polecam,jest bajecznie tani i latwy do przyrzadzenia: 2szklanki otrab owsianych 1szkalnka pszennych 0.5 szkalnki skrobi kukurydzianej 1 proszek do pieczenia 0.5 szklanki maslanki 2 serki homogenizowane naturalne 5jajek Wszystkie suche skladniki mieszamy..oddzielnie bialka ubijamy na piane i dodajemy reszte..ja dokladam jeszcze cebulke,len,slonecznik,dy nie,czosnek,ziola prowansalskie-dla smaku. Polecam!! Piec 1h Monia- jak sie czujesz Kochanie? Wiosenna pogoda jest strasznie zdradliwa.. Jedna z Was pytala o banki chinskie.. moja kolezanka uzywala i mowila,ze sa mega!!to sa takie banki jak sie stawia na plecach w czasie choroby,tylko,ze gumowe...smaruje sie np. Uda oliwka antycellulittowa i zassysa sie ta banka i masuje...podobno extra! Monia- pytalas jak u mnie z praca? Baardzo mecza te dojazdy,ale mam ten plus,ze ja nie mam jakiegos grafiku czy ustalonych godzin pracy..ile chce zarobic to na tyle przychodze..i to jest plus,bo moge to pogodzic ze studiami. Zazwyczaj jezdze na 3, 4 dni po 10h...ale teraz juz bede tylko 2dni.. Mam na reke 10zl za h i do tego jakies premie...zalezy to od miesiaca..nie jest zle,ale te dojazdy..szczegolnie w zimie daly Mi mocno w kosc! Za☠☠☠iscie wyszlo Twojemu mezowi z tymi Niemcami..a jak Wam sie uklada w malzenstwie? Na odleglosc chyba jest lepiej, teskni za Toba i pewnie jest kochany? ![]() Moje menu: Duzy talerz mleka, Mlekolakow czekoladowych,otreby Warzywa na patelnie z otrebami,ryba gotowana i 2kromki chlebaDukana Kawa Slim+ princessa (wiem,zgrzeszylam,ale darowanej slodkosci sie nie odmawia Serek homogenizowany naturalny z naturalnymi,mrozonymi wisniami i slodzikiem!!! Pycha!!! Jablko Pomarancza Pomidor w jogurcie naturalnym z duza kromka Dukana Zero cwiczen,planuje jutro pobiegac przed praca,ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Dobranoc Kochane
|
#3700 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh "po co Ci cycki skoro masz taką twarz" - padłam ojj Mureczko moja Ty kochana rozbawiłaś mnie normalnie Cytat:
![]() Ja wczoraj 3 kanapki wsunęłam z metką cebulową ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
szczerze powiem że przerażają mnie takie mieszanki ras..... ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
też mam taką nadzieję ![]() noooo różnica jest kolosalna... łyżeczka cukru ma 25 kcal a tabletka słodzika 0,01-0,03 kcal w zależności od słodzika. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
http://www.hipernet24.pl/sklep/img_i.../171/17187.jpg ale używałam tego: http://www.eurosklep24.eu/img/p/8667-6369-large.jpg i też był dobry najważniejsze aby słodzik miał więcej niż 0,01 kcal wtedy jest lepszy w smaku. Te co Ci linki podałam mają 0,03 i takie są najsmaczniejsze ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- eeeee bez przesadyzmu Fajki to są rakotwórcze a zobacz ile osób je kocha....... i mimo to żyją! ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- To Ty? no ale z czego tu się śmiać? ja wyglądałam miliard razy gorzej a zresztą widziałaś na pewno w moim albumie. No ale to jakies stare foto czy aktualne? bo tak Ci ładnie waga spada że na bank tak nie wyglądasz ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
ooooo to ja nie chcę zdrowieć chcę abyście przyjechały !!!
|
|
#3701 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo nie narzekaj bo jest ładna ![]() hehehe no spoko tylko na tym zażaleniu proszę wkleić fotki sprzed i po zjedzeniu pasty jajecznej abym zobaczyła czy rzeczywiście się Wam przytyło O kurde.... mocno Cie pogryzły te psiska? A ten wilczur jak się rzucił na Ciebie a Ty przytomność straciłaś to zrobił Ci coś jeszcze? kurde... współczuję.... mnie dwa razy pies pogryzł. Raz jak byłam na prawdę mała... miałam może z 5 lat to podeszłam do psa który był u koleżanki mojej siostry na podwórku przywiązany na łańcuchu i chciałam go pogłaskać.... skoczył na mnie i ugryzł mnie w nos, mam bliznę do teraz i to bardzo widoczną. Na pogotowiu nawet byłam z tym ale nie pamiętam czy to zszywali czy nie. A drugi raz też się wilczur na mnie rzucił i w rękę mnie ugryzł lekko ale szybko go odciągnęli ode mnie, wtedy już starsza byłam z 10 lat może miałam. ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
cały czas chciał je oglądać także każdy szczegół z tych zdjęć znam juz na pamięć bo jedno zdjęcie z 10 minut oglądał hehehe---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
no w porównaniu z tym jak kiedyś wyglądałam to faktycznie jest świetna hihiale 4 kilo muszę zgubić jeszcze! albo chociaż 2 buciki super są!!! i jakie zgrabne nóżki Kurde ale jaka szpila! Ja bym się zabiła pewnie w nich ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- buahahahahahahhahaa ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
Ja to jestem bo moja mama miała raka piersi ale na szczęście wyszła z tego. ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
|
|
#3702 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale taki nie mocno tylko z miseczkami żeby był. Coś w stylu normalnego biustonosza takie są bardzo wygodne i ładnie cycuszki wyglądają ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
no chyba schudnąć nie chcesz już co? ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
miałam tyle syfów i wągrów że masakra! najpierw nałożyła mi maseczkę i parą wodną mi na twarz dmuchała, potem wyciskała pod lupą wszystkie moje syfy i wągry, potem znowu maseczka i fakt, że przez pierwsze 3 dni wyglądałam potwornie bo miałam pełno czerwonych plamek ale teraz jest bosko!!!! mam tak czystą buźkę że szok! wszystko się pogoiło i nie mam żadnych plamek nigdy takiej buzi nie miałam czystej i gładkiej Kupiłam sobie tonik i żel antybakteryjny z Ziaji i codziennie rano i wieczorem czyszczę sobie tym twarz. Od kosmetyczki dostałam też próbki kremu Matt Creme z Clareny i jestem nim zachwycona! w ogóle mi się skóra nie błyszczy i nie mam żadnych krost także teraz musze sobie kupić całe opakowanie bo próbki się konczą 5 kwietnia idę na mikrodermabrazję twarzy A w czerwcu znowu pójdę na oczyszczanie. Moim zdaniem powinnaś iśc i spróbować! na prawdę warto! Cytat:
kiepsko się czuję.... gardło strasznie boli angina wraca i to już po raz trzeci w tym miesiącu jutro idę znowu do lekarza i mam nadzieję że da mi coś porządnego na to paskudztwo.... Pogoda to do dupy! przez ten cholerny wiatr! tylko wyjdę na dwór to wieczorem już się źle czuję..... :/ A Tobie udaje się nie chorować? ![]() Cytat:
10 zł to sporo jak na nasz kraj także super! Dojazdy to wiedziałam że będą cięzkie własnie zimą szczególnie.... ale na szczęscie masz to już za sobą A jak ze studiami? wszystko ok? A z rodzicami? trochę się polepszyło między wami? szczególnie między Tobą a ojcem? czy dalej tak samo? Rower kupiłaś? ten różowy? Cytat:
teraz ciężkooo o dobrą pracę, nawet już za granicą. Na szczęscie pracuje już bezpośrednio u niemca a nie przez pośredników tak jak kiedyś. Ma świetnego szefa i kolegów w pracy ( sami niemcy, zero polaków), chętnie mu pomagają a od szefa dostał nawet mieszkanie za które płacić nie musi ( ma za to troszkę niższą stawkę od swoich kolegów ale nie wiele) . Także mamy już gdzie mieszkać W małżeństwie raz jest dobrze a raz źle... jak to w związku bywa. Ostatnio w sumie już i tak się mniej kłócimy ale zdarza się jeszcze. No on twierdzi że tęskni i dlatego jest nerwowy i się ze mną czasami kłóci.... kochany to jest tylko jak ma dobry humor... Ale ogólnie może być. Zobaczymy jak to będzie jak pojadę teraz do niego na miesiąc. Przetestuję go
|
|
#3703 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Ja sie nie wyspałam kompletnie i ide zaraz drzemac dalej. Waga dziś pokazała 49.2 takze coraz lepiej ![]() Zjadłam owsianke i ide chrapac dalej. Miłego dnia kochane
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
baletnica
tak, ja robiłam zwykłe oczyszczanie twarzy cery trądzikowej. Tak to się nazywało.Nie chcialam żadnych kwasów, ani nic, bo potem trzeba strasznie uważać. Szperałam na forach dot kosmetyczek we Wro, znalazłam wg nich najlepsza,poszlam do niej i sie nie zawiodłam Na serio super babeczka, szkoda że już odeszła stamtąd![]() A co do ciepła, tak aktywizuje powstawanie krost bo otwiera pory, ale kiedy spod tego ciepła wychodzisz i biegniesz do lazienki żeby nałozyc jakąś pape na twarz to lepiej się wchłaniają te składniki. A potem zawsze przemywalam twarz tonikiem, po zmyciu mikstury, na którym było napisane, że zamyka pory i było git. U kosmetyczek tez Ci daja taka parę wodną z czyms tam na twarz i nią chuchają na twarz 10min żeby twarz się rozpulchniła i mogła przyjmować różne zabiegi. Zioła-rumianek,skrzyp,szałwia,p okrzywa... co miałam pod reką ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- monia grupa ryzyka bo jciec mojego taty umarł na raka, siostra mojego taty umarła na raka, mój tato umarł na raka, mama mojej mamy zmagała się z rakiem ale wygrała, teraz mojej mamie coś wykryli, ach i brat mojej mamy miał problemy z rakiem w końcu umarł ale nie strikte na raka,ale na pewno sie przyczynił do śmierci.Już sie nie będę rozpisywać na jakiego, ale każdy na co innego:/ ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Wczoraj miałm zamiar zrobić drożdżowe racuchy z jabłkami. Zmiast tego wyszły mi placki budyniowe z bananem, bez drożdży Taaak się powstrzymywalam, żeby ich nie zjeść, to przed chwilą 2 wciągnęlam^^ One są b.małe więc jeszcze zjem otręby ze śliwkami i jogurtem, ale chyba dam sobie spokój z kawą;PZaraz poćwiczę brzuszek i siadam do książek, na 13 zajęcia.
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
u mnie dziś kolejny spadek na wadze 47,5 kg Pogoda się popsuła i wieje mało głowy nie urwie także cały dzień w domu :/Monia hehe co do tego zażalenia, to kurcze chyba będziemy musiały jeszcze poczekać, aż pojawią się efekty jedzenia tej pasty ![]() A co do psiaków to własnie ludzie coraz częściej krzyżują różne rasy :/ widziałam jeszcze krzyżówki dobermana z pudlem, albo labradora z pudlem. Psiaki fajne słodkie, ale moim zdaniem też jest to głupota. Aaa my pisałyśmy o piciu wody przegotowanej ze śliwkami, to znaczy wieczorem zalewasz śliwki wodą a rano pijesz tą wodę po śliwkach ponoć dobre na zaparcia nie chodziło o ocet jabłkowy także spokojnie, chudnąć nie chcę ![]() A psy mocno mnie nie pogryzły, ale za to dużo razy, chyba z 10 sąsiad miał takiego kundla który rzucał się do nogi jak się szło albo jechało na rowerze i ja miałam takiego pecha, że mnie często ugryzł jak jeździłam na rowerze byłam parę razy na pogotowiu, bo nawet nie wiadome było czy pies szczepiony był. A ten koleżanki był na łańcuchu i jak do niej przyszłam to stałam i dzwoniłam dzwonkiem do drzwi a ten się zerwał i ugryzł mnie w rękę i nogę, ale na szczęście jej tata szybko wyszedł i mnie zabrał z stamtąd i zaniósł do domu, też wtedy byłam mała może z 10 lat miałam.Tinek super, że waga zaczyna spadać ![]() Zoska oj to faktycznie przykra sprawa u mnie za to wszystkie kobiety miały guzy na piersiach ( włókniaki ) i mnie niestety tez to nie ominęło, bo miałam już 8 zabiegów
|
#3707 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja,
Wiecie co , mam nerwa ,bo waga mi prawie nie spada . Raptem 0,5 kg przez 1,5 tygodnia. 2 cm z talii - no ale nie wiem ,czy to dlatego,ze po prostu jest rano. Co robię nie tak? Może dlatego,że jestem przed okresem?Nie wiem,ale wydaje mi się ,ze nigdy nie schudnę , tracę motywacje. Czekoladka , hej! Gdzie się podziewasz? Klepsydra mówisz? Ale ci dobrze - facetom podobno najbardziej się podoba taka figura. A jakie masz wymiary jeżeli to nie tajemnica? ![]() Ja mam teraz 92-75-98. Wiem ,że dużo. Gruszka - jakbym miała mniejsze biodra to może na klepsydre bym sie zalapala ,a tak Nie mogę sobie dopasować marynarki przez ten tłuszcz ,bo 36-38 przeważnie ciasne w biuście ,a 40 dobra ,ale za szerokie ramiona i ręawy. Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-29 o 09:39 |
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, dziewczyna na włosowym wątku zapytała mnie co robiłam, że tak ładnie schudłam, na jakiej diecie byłam itp, no to jej napisałam, że ograniczyłam tłuste potrawy, słodycze, fast foody i generalnie zaczęłam się zdrowo odżywiać, no i starałam się nie przekraczać 1200 kalorii plus oczywiście ćwiczenia
to zobaczcie co jedna napisała: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=844 wkurzają mnie tacy "mądrzy"
|
#3710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ona zdecydowanie nie wie o czym mówi. Podstawa to ograniczenie jedzenia, nikt tu nie mówi przeciez o głodówce tylko o ograniczeniu do minimum chipsów, fast-foodów itp i prowadzenie zdrowego trybu życia co wiąże sie równiez ze sportem. Nie przejmuj sie mądralińska, widać po Tobie i wielu innych że to własnie nasze sposoby sa bardzo dobre I gratuluje spadku
|
|
#3711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doba jest dla mnie stanowczo za krotka i chocbym sie bardzo strala nie codziennie uda mi sie do Was zajrzec a pozniej nadrabiam godzinami ![]() Tak jak wczoraj wrocilam do domu o 23 troche Was podczytalam, dzisiaj z rana reszte i dopiero sie odezwalam ![]() Co do wymiarow dokladnie Ci nie powiem bo narazie ostroznie podchodze do mierzenia i wazenia, jednak ostatnio coraz czesciej mysle zeby sporzadzic dokumentacje, w postaci zdjec i dokladnych pomiarow, ale narazie nie mam weny, ale napewno to uczynie niebawem ![]() Ja w cyckach mam sporo w tali juz o wiele mniej w kolei biodra to masakra, takze ja jestem klepsydra jak nic ![]() Do tego duzy odstajacy tyłek! Cytat:
![]() Tak w ogole musze sie Wam pochwalic ze zamowilam sobie ten mini piekarnik i wczoraj na szybko robilam pierwsze podejscie do bulek pelnoziarnistych Zrobilam 6 takich malutenkich! Z mama zjadlysmy po dwie wczoraj dzisiaj do sniadania i kawy reszte ![]() Wszytsko sie pieknie upiekło, wyroslo nie bylo surowe ani nic, takze bede pichcic! Ale bedą jaja Jestem na etapie poszukiwan idealnego przepisu, na pyszny zdrowy, pelnoziarnisty i prosty chlebek! ![]() U mnie wieje wiatr jak szalony! Głowe urywa ale to nic i tak pojde na piechote do pracy ![]() Tak wiec uciekam i do wieczorka slicznoty
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-03-29 o 10:25 |
||
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę sobie, uczę się mikrobiologii, ale oszukuję, bo co chwila zerkam na forum czy ktos czegoś nie napisał
![]() Na 13 mam na uczelnię, potem lecę na korki do chłopaka z gimnazjum i może zahacze o Zumbe, chociaż wolalabym wrócić do domu i pogodzić się w końcu z Tż, bo jest okropnie, po prostu tak mnie nosi...Zastanawiam się czy az mu mejla nie napisać ![]() W każdym razie przed wyjściem mam zamiar zrobić moje ćwiczonka na brzuch, czyli jakieś 10minut i 8minutes legs. Jak dzisiaj nie będę na Zumbie, to jutro na 9 pójde na fitness,potem na zajęcia. Wole rano chodzić, bo wieczorem przychodzę do domu tak zmęczona, że nie mam na nic siły:/ ![]() Dzisiaj na śniadanie okropnie brzydko,zdenerwowałam się bardzo i podjadałam:/ 3 albo 4 te placuszki z bananem, 3 garście muszelek czekoladowych, kromka chleba (ala razowiec z ziarnami) z dżemem malinowym:/!!! Ech, masakra ![]() Przed wyjściem pochłone te okropne śliwki z wody ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- bialaczekoladkadałabyś przepis na te pyszne bułeczki? ![]() ![]() Ja się zbieram do upieczenia moich pysznościowych drożdżówek z marmoladą^^ Znalazłam kiedyś taki fajny przepis na bułki razowe z dynią, ale mi gdzies to wcięło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
monika01011986 dziekuje
to fakt sa wysokie, ale powiem Ci ze bardzo wygodne swietni sie w nich chodzi i tej wysokosci wogole nie czuje![]() meeedzik nie przejmuj sie...wiadomo jacy ludzie sa "madrzy" niby wszystko wiedza lepiej i tylko potrafia innych pouczac..pewnie zazdrosci Ci ze tyle schudłas i tak super wyglądasz ![]() Ja juz w pracy wczoraj przyszły therm line 2 , wzielam popoludniu 2 tabletki dzisiaj rano kolejne dwie i czuje sie dobrze
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Kto ma jakiś pomysł co moge zrobić z kalafiora? Bo już mam oklepane: zupy, zapiekanki, kotleciki, kalafiora obiadowego tego z zasmażką.
Po prostu nie mam pojęcia A zostały mi 2 opakowania w zamrażarce i niski budżet^^ ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- aguniaaaaa041986To ja poproszę relacje po tygodniu stosowania oby Ci nie zaszkodziło!![]() Jak ja moge wejśc w Twój album, bo ja taka sierota jestem, czaje sie od wczoraj, wchodze na Ciebie i wchodzę, a albumu jak nie było tak nie ma Ach, ta zdolność atechniczna do wszystkiego![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- meeedzikomg:O siedzę na Twojej pazurkowej galerii i nie moge z podziwu wyjść Szok! Śliczne są![]() ![]()
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
ja tylko na chwilkę bo jadę zaraz do lekarza z synkiem a potem sama jadę do lekarza ze sobą Synek strasznie kaszle.... dusi się aż i na palcu od nogi coś mi się strasznego zrobiło chyba chirurg będzie potrzebny. Całą noc płakał bo go to bolało. Paluszek jest strasznie napuchnięty i czerwony a do tego paznokiec mu zaczyna odchodzić i na około tego paznokcia ma wielkie bąble z wodą w środku... nie mam pojęcia od czego się się zrobiło, ale bardzo go boli, chodzić w ogóle nie może. Także uciekam już, jak wrócę to popiszę z Wami. U mnie deszcz dziś pada Meeedzik w szoku jestem co napisała Ci ja lalunia. Widać że ona nie ma zielonego pojęcia o odchudzaniu, z tych 300 kcal które jej zdaniem wystarczy aby schudnąć to się nieźle uśmiałam
|
#3716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjmij i bedziesz mogła wejsc w galerieNie ma problemu bede na bierząco dawała znac jak te tablety sie spisuja ![]() Cytat:
mam nadzieje , ze to nic powaznego. Daj znac koniecznie jak wrocisz co i jak
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
monika01011986Biedny synek, jak wrócisz to daj znać co i jak z nim, no i z Tobą oczywiście. taka pora roku, ni to ciepło, ni to zimno, człowiek nie wie jak się ubrac, wychodzi to ciepło, wraca to wiatr wieje no i angina gotowa:/
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- aguniaaaaa041986Aaaaaaaaaa, boskie!!! Jak ja bym takie dorwała, ale czarne albo beż.... Masz śliczny tatuaż ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Ok, 10minut moich ćwiczeń na brzuch zrobione Uciekam na zajęcia Na obiad kopytka^^
|
#3718 |
|
Wtajemniczenie
|
Agunia , tez bym chętnie popatrzyła na butki
Ciekawa jestem tego Therm Line , zdawaj relacje na bieżąco.Monika , biedactwo małe, musi się strasznie męczyć synuś. A może to paznokieć mu wrasta w paluszek? Daj znać jak po lekarzu. Tobie też by się przydał antybiotyk. Pytałaś wcześniej ,co na odporność możesz brać . Możesz spróbować tranu, jest dosyć skuteczny - dla dorosłych są w kapsułkach , także smaku nie czuć. Chociaz mój synek pije to świństwo i mu smakuje. Calą zimę miał odporność na medal , nawet ospę przeszedł bardzo łagodnie. Kalafiora tez mam w zamrażarce , ja przed dietą to jadlam właśńie z zasmażką bułka plus małso ,ale teraz to odpada. Nie wiem, a może zupę zrobić? edit doczytalam ,ze oklepane . To ja nic innego nie wymyślę z kalafiora prócz tego co napisalas :/ Meedzik , tak jak laski mówia - pewnie ci zazdrości ,a sama je 300kcal mniej i się dziwi ,że nie chudnie .U mnie też pogoda fatalna - wieje ,ze łeb urywa , przewiało mi uszy . W wekend podobno ma być jeszcze gorzej , ze śniegiem. W marcu jak w garncu. Zoska kopytka Ja na razie nie mogę sobie pozwolić.Dziś u mnie ryba z cukinią (pieczona naturalnie). Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-29 o 12:14 |
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie kochane
skoro ona ograniczyła menu do - 300 kalorii i jest zadowolona z tego jak chudnie to po jakiego grzyba pyta się mnie jak tego dokonałam a poza tym ja jestem zadowolona z tego jak schudłam właśnie na tej diecie i poco ona prawi jakieś mądrości Monia biedny synek napisz co lekarz powiedział. No i co Tobie powie też napisz.Agunia kurcze wczoraj miałam wejść zobaczyć te butki i zapomniałam i zaraz lecę oglądać ![]() Zoska dziękuję za komplement odnośnie pazurków teraz już wena mnie opuściła i nie robię nic ciekawego, przeważnie jeden kolor noszę A śniadaniem się nie przejmuj zdążysz to wszystko spalić przez cały dzień ![]() a co do przepisu na kalafiora to nie znam żadnego, bo ja tylko gotuję i polewam margaryną z bułką tartą taka ze mnie kucharka ![]() A Tż dziś wcześniej wychodzi z pracy, bo ma do dentysty na 13.40 i już nie musi wracać, także wybierzemy się na miasto pochodzić po sklepach
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Foto tatuazu było robione praktycznie tego samego dnia co robiłam, wiec jeszcze jaskrawy bardzo jest, teraz ma delikatniejsze kolory niedługo dodam aktualne foteczki![]() Cytat:
bede pisac napewno o therm line![]() U mnie tez straszna pogoda ciemno na dworze, wieje i cos podejrzewam ze zaraz bedzie lało ![]() Własnie słyszałam ze w niedziele snieg ma padac ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

tylko uodparnia mnie ale nie przeczyszcza 

już nie narzekam na swoja talię
jak byłam mała to parę razy mnie ugryzł pies, a u koleżanki rzucił się na mnie duży wilczur, że aż przytomność straciłam i teraz jak widzę takiego dużego to sikam po nogach trzęsę się i łzy mi same lecą ze strachu 

Ja na razie nie mogę sobie pozwolić.