Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 09:28   #2611
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
A bonarka jest daleko od krakowskiej? bo w kwietniu wybieram się z mamą i siostrą do Krakowa i teraz mam dylemat po tym co piszecie

Dziewczyny, co do bielizny to te z was które maja suknię bez ramiączek, jakie propozycje rozwiązań wam proponowano? Coś będą doszywać do sukni, jakieś specjalne miseczki? czy macie kupić same bardotki bez ramiączek i to będzie doszyte do sukni?

wiktusiaczek mogę wiedzieć gdzie taki pasek do sukni znalazłaś?
Zależy czym przyjedziecie. Jeśli samochodem, to możecie obskoczyć obie galerie. Wszystko zależy do jakich sklepów chcecie wejść, gdyż nie wszystkie się powtarzają. komunikacją miejską także można dostać się z jednej galerii do drugiej - jest bezpośredni autobus, który jeździ co 10 minut, ale podróż może trwać około 30 minut albo i więcej. Jeśli przyjedziecie autobusem, to do najlepiej zacząć od krakowskiej i w ostateczności pojechać autobusem do bonarki.
Aha, i jeśli będziecie szukać np sukienki dla mamy, to nie wiem czy w galeriach coś znajdziecie. Moja mama jak była w Krakowie, to niestety w galerii nie miała czego szukać, bo wszystkie rozmiarówki kończyły się na 46 a jej potrzeba było coś w rozm. 48 i :dupa: blada i żeby jeszcze pasowało (nie było sukienek lekko za kolano - wszystkie kończyły się przed i mojej mamie niestety bardzo to nie odpowiadało). Dopiero na ul. Długiej miała co pomierzyć.
Stary 2012-03-29, 09:32   #2612
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
poradnia z głowy i kolejna rzecz załatwiona co do kompletu, to hmm.... zastanów się, czy jeszcze kiedyś go wykorzystasz? Ja patrzę wlasnie pod tym kątem, nie chcę przesadzić z wydatkami, a jeśli juz mam wydać więcej kasy, to na coś, co wykorzystam ponownie (nie to, co suknia)
Raczej bym go wykorzystała jeszcze bo na co dzień i tak chodzę w srebrze a kolczyki nie są jakieś przesadzone i można by było je jeszcze założyć, najgorsze jest że sama bransoletka kosztuje 200 zł, na necie boje się zamawiać że może mi się nie spodoba w realu i będę potem żałować, a u mnie w mieście nic ładnego nie ma oprócz tych dwóch kompletów ale może jeszcze zaczekam troszkę może coś jeszcze będzie
Stary 2012-03-29, 09:35   #2613
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Raczej bym go wykorzystała jeszcze bo na co dzień i tak chodzę w srebrze a kolczyki nie są jakieś przesadzone i można by było je jeszcze założyć, najgorsze jest że sama bransoletka kosztuje 200 zł, na necie boje się zamawiać że może mi się nie spodoba w realu i będę potem żałować, a u mnie w mieście nic ładnego nie ma oprócz tych dwóch kompletów ale może jeszcze zaczekam troszkę może coś jeszcze będzie
ja chciałam z allegro zamówić, ale na razie wstrzymuję się, bo może coś jeszcze się pojawi
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:35   #2614
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:35   #2615
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ja chciałam z allegro zamówić, ale na razie wstrzymuję się, bo może coś jeszcze się pojawi
no ja już zbytnio nie mam dużo czasu
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:47   #2616
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Wczoraj mieliśmy nasz pierwszy osobisty odcinek You can dance czyli pierwszą lekcję na kursie tańca - było tango. Mój K chce zrezygnować bo stwierdził, że kompletnie mu nie idzie i to wogóle nie dla niego, ja nie umiem dać się poprowadzić więc też mamy z tym problem. Ale ponieważ ja tak łatwo się nie poddaje to w poniedziałek idziemy na kolejną lekcję ale juz wiem, że będzie ciężko bo taniec to nie nasz żywioł. Na naszym kursie razem z nami było 3 pary i my najmłodsi bo te dwie pary bo takie już dojrzałe.
Tango na piewszych zajęciach??? Ktory to stopień? Tango jest trudne nawet dla kogoś, kto czuje rytm i słyszy muzykę :/ dziwne...
My zaczynaliśmy od prostych kroków bluesa, potem walc angielski, na każdych zajęciach dokładali jakąś firgurę, potem wiedeński i dopiero lantysokie... Tango zaczęliśmy dopiero na II stopniu :|

Ja bym poszła do innej szkoly

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2012-03-29 o 09:52
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:56   #2617
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Tango na piewszych zajęciach??? Ktory to stopień? Tango jest trudne nawet dla kogoś, kto czuje rytm i słyszy muzykę :/ dziwne...
My zaczynaliśmy od prostych kroków bluesa, potem walc angielski, na każdych zajęciach dokładali jakąś firgurę, potem wiedeński i dopiero lantysokie... Tango zaczęliśmy dopiero na II stopniu :|

zgadzam sie z Toba.
My tez na pierwszych zajeciach mielism wogole cwiczenia rytmu i kroki bluesa z obrotami, przejsciami i potem walce... tango tez bylo ale to pozniej

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 09:56   #2618
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej dziewczyny nadrabianie tego wątku zajmuje mi kupę czasu

Witam również i ja nowa PMke - CarrieBradshaw86, bardzo ładna suknia! Sincerity również.
Sama mam Sincerity, ale model z wcześniejszych kolekcji.

Ladystar - gratuluję pieknego zestawienia i udanego TŻa
Czy mogłabyś podesłać mi nick sprzedawcy z Allegro u którego kupiłaś kolczyki? Szukałam ich wczoraj pół dnia na All i nie mogłam znaleźć.

U nas ślubny zastój - ja jestem jakaś przemęczona i niedospana a odeśpię dopiero w święta. W tym tygodniu przybyły nam obrączki, wódka i ubyło jedno zaproszenie. Jeszcze tylko 3 do wręczenia.
Tylko boję się że po świętach do tego ślubu to już tak poleci, że szkoda gadać.
A ja mam tyle rzeczy do załatwienia - buty, bielizna, biżuteria, fryzjer, koszula, krawat i buty TŻa... Musze nas też zacząć umawiać na lekcje indywidualne bo kompletnie nie umiemy tańczyć.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:09   #2619
kooocur
Zakorzenienie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:13   #2620
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
hej hej

Stary 2012-03-29, 10:14   #2621
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dzień dobry moje szalone najpiękniesze PMki

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:14   #2622
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
hej hej
Zimno coś....kto zabrał słoneczko???

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:15   #2623
Madziuniusia
Zakorzenienie

hej hej

ja już po godzince zajęć z piłkomanii:P po południu idę z naszą kawą na kijki, a wieczorem na zumba party czyli dwie godz zumby
i jutro rano godzinka zumby:P
Stary 2012-03-29, 10:17   #2624
baskaeta
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny

co tam słychać u Was w ten pięknie słoneczny poranek?

właśnie mam chwile wytchnienia i zrobiłam sobie płateczki z mlekiem
Stary 2012-03-29, 10:23   #2625
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry skarby Dziekuję bardzo za kciuki Szefowa bardzo się wczoraj śpieszyła i nie mogła za bardzo rozmawiać. Zatrzymałam ją w biegu i poprosiłam o chwilkę, bo sprawa dotyczy umowy, którą mam tylko do końca marca. Uśmiechnęła się tylko i powiedziała, że jak znajdzie czas, to ustalimy szczegóły, ale oczywiście umowa jest przedłużona i nie mam powodów żeby się stresować, bo jest ze mnie bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Opowiem Wam znow historie zwizazana z TZ i jego znajomoscia nazewnictwa odziezowego
Mowie mu, ze musimy pojechac do galerii, bo chce sobie kupic bezowy trencz.
TZ - to jest to cos do sukni? Zdecydowalas ze jednak bedzie z trenczem?
JA - Kochanie do sukni jest TREN i tego sie w galerii nie da kupic
TZ - Aaa..
i tutaj nasapilo zobrazowanie czym jest trencz, nawiazanie do czasow PRLu, pokazanie kilku osob w trenczach na ulicy i edukacja na tym sie zakonczyla.
Dzis TZ dzwoni do mnie:
TZ - Wiesz... snilo mi sie ze oboje kupilismy sobie to PONCZO, o ktorym wczoraj mi opowiadalas, ja sobie kupilem takie do kostek
JA -
Wyobrazilam sobie TZ w ponczo do kostek i nie moglam przestac sie smiac przez 10 min.

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Macie miejsce na swoim superwątku dla jeszcze jednej zabłąkanej Pmki z Małopolski? Bardzo fajnie się Was czyta A ile się dzięki Wam dowiedziałam
Cytat:
hehhe to jestem we właściwym miejscu bo tez uwielbiam oglądać foty wszystkich rzeczy związanych ze ślubami, weselami no wsio. Wklejam zdjątko mojej sukieneczki, jest w kolorze ecru tylko odpuszczam sobie ten tren, dziwnie wygląda.. jak spadochron i bedzie jeszcze paseczek w kolorze krewetkowym, no jakos tak przynajmniej się nazywał
Myślę nad takimi butkami jak w załączniku
Witaj z nami. Bardzo ładna suknia

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
zanim Was nadrobię bardziej szczegółowo chce się podzielić pewną nowiną.... ZMIENIŁAM SUKNIE...
Jest piękna Bardzo oryginalna. Tylko ta zgarbiona modelka na zdjęciu mnie rozwala. Jako projektant nie pozwoliłabym żeby ktoś tak reklamował, prezentował moje stroje.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33199326]

Pewien facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy
> oświadczyła, że jest w ciąży.
> On nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę
> pieniędzy,
> aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu.
> Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko.
> Ona się zgodziła, ale spytała: - Jak mam przesłać Ci wiadomość, kiedy
> dziecko się .........urodzi?
> - Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres
> domowy,
> z jednym tylko słowem "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na
> utrzymanie dziecka. I ona wyjechała
> Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona
> mówi:
> - Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za
> kartka.
> Mąż na to: - Daj mi tę kartkę, zobaczę co to? Żona dała mężowi kartkę
> bacznie go obserwując.
> Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał;
> Na kartce było napisane: spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti,spaghetti.
> Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu.[/QUOTE]

Uśmiałam się. Dobry dowcip na pochmurny dzień.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 10:25   #2626
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Zimno coś....kto zabrał słoneczko???
u mnie jest troszeczke

Stary 2012-03-29, 10:36   #2627
kobietkaaaaa
Rozeznanie

klaudusk_a widzę, że nasze TŻ-ty mają taki sam gust, bo mój też wybrał tą samą księgę gości. Tylko mamy wątpliwości, co do wstążeczki. Wybrałaś tą ze zdjęcia czy zdecydowałaś się na inny kolor ?
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:51   #2628
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Ale miałam okropną noc. Takie straszne sny np że TŻ mnie zostawił, że buty przyszły w kawałkach do poskładania na dodatek były czerwone za duże i wysokie. Choć najgorszy był ten pierwszy sen i co się obudziłam to i tak jak usnełam to był dalszy ciąg

koszmary slubne przyszły

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:

wow! ja na pierwszych zajeciach to sie uczylam prostych krokow i lapania rytmu... a oni z tangiem:|

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

Ten czas gna jak porąbany, minuty lecą jak sekundy, godziny jak minuty... Co jest? Zatrzymajcie wskazówki tego czasu, zwolnijcie czas... Doba jest za krótka...

Mamy klucze do naszego gniazdka Tyle załatwiania.
brawo!!! teraz parapetówa
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:52   #2629
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:

No nie wiem ja się tam nie znam ale widać zaczeliśmy z grubej rury
A szkoły nie zmienimy bo ta jest blisko nas i nie tracimy czasu na dojazdy a po drugie mój K jakby się tylko dowiedział, że to za wysoki poziom i trzeba szukać innej szkoły to by tylko przyklasnął z zachwytu i pewnie nie dałby się już do innej szkoły zaciągnąć (a wczoraj już zapowiedział, że to był nasz pierwszy i ostatni raz) tak więc dalej będziemy męczyć to tango i mojego K
A stopień jaki my reprezentujemy to mniej niż zeroooooo

Edytowane przez Karolina_83
Czas edycji: 2012-03-29 o 10:53
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:00   #2630
Konto usunięte

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33199729]dziewczyny ponawiam pytanie i jak mi nie odpowiecie to Was uduszę

Czy 180zł za bukiet młodej to dużo?
[/QUOTE]

nie.. przynajmniej nie na Warszawę. Jak ja szukałam to od 200 zł w górę....

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny blagam o kciuki... Strasznie zje.... jedną rzecz w pracy i jak szef mi za to nie urwie glowy to będzie dobrze...
bedzie dobrze musi byc! i dasz rade - bo kto jak nie ty?!

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
podoba Wam się ta ozdoba czy tandeta
http://www.bialebuty.com.pl/Buty_A__...KORY-1819.html

to jeszcze ujdzie dobrze wyglada

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Właśnie przyszłam z pracy i siedzę z białą perłą na zębach(wzięłam się za wybielanie zębów).

Witam nową PM
to dziala ?
sama tak robisz czy pod kontrola dentysty ?

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
hehhe to jestem we właściwym miejscu bo tez uwielbiam oglądać foty wszystkich rzeczy związanych ze ślubami, weselami no wsio. Wklejam zdjątko mojej sukieneczki, jest w kolorze ecru tylko odpuszczam sobie ten tren, dziwnie wygląda.. jak spadochron i bedzie jeszcze paseczek w kolorze krewetkowym, no jakos tak przynajmniej się nazywał
Myślę nad takimi butkami jak w załączniku
sliczna suknia!!! moj tren wyglada podobnie

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
STUDNIÓWKA? JUŻ!? Byłam pewna że mamy jutro...
nie wiem czy zdążę dzisiaj wkleić moje podsumowanie ale postaram się zanim Was nadrobię bardziej szczegółowo chce się podzielić pewną nowiną.... ZMIENIŁAM SUKNIE...
ale po kolei... Tydzien temu przechodzilam sobie Narutowicza, miałam kilka spraw do załatwienia ogólnie rozglądalam sie trochę za butkami i nagle ja ci pacze a na wystawie widzę moje cudo.... naprawde aż przystanełam no ale po chwili namysłu poszlam sobie dalej, no bo przecież mam już wymarzoną sukienkę.... Jednak od tamtej chwili cały czas myślałam o tamtej, oglądałam ją na necie itp. Ogólnie strasznie się męczyłam i biłam z myślami tak jak teraz Wiktusiaczek.... Aż w końcu dzisiaj się odważyłam poszłam tam z powrotem, przemierzyłam i poczułam ze to ta Z tamtej sukni już zrezygnowałam zaliczka niestety przepadła ale z tym sie niestety musialam liczyc, naszczescie nie była to duza kwota....
Moja nowa suknia w załaczniku, co myślicie?
wow, odwazna decyzja! ale suknia bardzo ladna, a na tobie na pewno wyglada super

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:

a teraz tadam wybrałam takie buciki:
- będą wygodne i nie będę się męczyć na własnym weselu będę mogła biegać skakać i kopnąć TŻ w dupę jak mnie wkurzy
- bez dodatków ze względu na moją halkę, żeby nic mi się nie zaczepiało
no i super, proste, skromne. ja mam takie same, ale dwa razy wyzsze

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

nena, ladystar, gratuluję pięknych zestawień To teraz 99, 98, 97... Coś mi się wydaje, że od dwucyfrowych liczb czas będzie leciał jak szalony. Dobrze, że mam jeszcze 2 tygodnie do tego momentu
jak ja wam zazdroszcze! u mnie 23 dni i jeszcze troche i bede mdlec ze strachu
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:16   #2631
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe przyjęcie
No to pokazuję, co mam:
- suknia - bardzo prosta, od razu zaznaczę, że na mnie wygląda zupełnie inaczej - mam 160cm i jestem raczej drobna, ale kości aż tak nie sterczą Ma kolor perłowy oraz jest pozbawiona tego doczepianego kwiatka http://www.lasposa.pl/images/60.jpg
- buty - z białebuty. pl, skórzane, bez kokardki - suknia nie ma żadnych halek, więc bałam się, że może się zahaczać i wolałam jak najprostsze. http://www.bialebuty.com.pl/A_196_sp...6_cm-1936.html
piękna suknia
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej kochane
w tym tygodniu mam wariacki czas i nie bardzo mam kiedy i jak Was nadrobić. Jutro kompletnie nie będę miała czasu, a to ważny dzień, bo STUDNIÓWECZKA

W związku z tym już dziś wstawiam liste swoich załatwionych i niezałatwionych spraw wraz z ostatnim kolażem zdjęć (Zubi - mogłabyś podmienić )

Moje inspiracje ślubne

pięknie
Cytat:
LadyStar
Zestawienie 100-dniowkowe

kolor przewodni : złoto,czerń i biel
data 07.07.2012

super

Cytat:
STUDNIÓWKA? JUŻ!? Byłam pewna że mamy jutro...
nie wiem czy zdążę dzisiaj wkleić moje podsumowanie ale postaram się zanim Was nadrobię bardziej szczegółowo chce się podzielić pewną nowiną.... ZMIENIŁAM SUKNIE...
ale po kolei... Tydzien temu przechodzilam sobie Narutowicza, miałam kilka spraw do załatwienia ogólnie rozglądalam sie trochę za butkami i nagle ja ci pacze a na wystawie widzę moje cudo.... naprawde aż przystanełam no ale po chwili namysłu poszlam sobie dalej, no bo przecież mam już wymarzoną sukienkę.... Jednak od tamtej chwili cały czas myślałam o tamtej, oglądałam ją na necie itp. Ogólnie strasznie się męczyłam i biłam z myślami tak jak teraz Wiktusiaczek.... Aż w końcu dzisiaj się odważyłam poszłam tam z powrotem, przemierzyłam i poczułam ze to ta Z tamtej sukni już zrezygnowałam zaliczka niestety przepadła ale z tym sie niestety musialam liczyc, naszczescie nie była to duza kwota....
Moja nowa suknia w załaczniku, co myślicie?
ładna chociaż poprzedniej niestety nie kojarzę
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Witajcie!!!
Muszę z Wami podzielić tą nowiną! Otóż stała się rzecz niemal niemożliwa i dyrko powiedział, że jak szybko nie dostane stażu to mnie zatrudni, żebym nie miała długiej przerwy w pracy Na troszkę innych warunkach do czerwca, ale od września już normalny etat Normalnie sama nie wierzę, że tak się to potoczyło Jeszcze chce mi zapłacić za szkolenia do prowadzenia tych zajęć dodatkowych, a to ma być pół godziny w tygodniu, więc luzik Mimo wszystko to dla mnie szansa
gratulacje

Nadrabiam dalej

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:20   #2632
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa Pokaż wiadomość
klaudusk_a widzę, że nasze TŻ-ty mają taki sam gust, bo mój też wybrał tą samą księgę gości. Tylko mamy wątpliwości, co do wstążeczki. Wybrałaś tą ze zdjęcia czy zdecydowałaś się na inny kolor ?

Skoro mowa o Księgach gości, to mam ogromną prośbę. Znalazłam księgę, o której myślę, która mi się śni, ale jest inna niż pozostałe. Dość oryginalna i nie wiem czy nie za bardzo na wesele. Chcę ją i piszczę na widok jej zdjęcia na pulpicie jak wariatka ale też się boję. I tu prośba o radę. Zamówić? Nie bać się?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg merlinka23.jpg (61,7 KB, 28 załadowań)
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:23   #2633
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Skoro mowa o Księgach gości, to mam ogromną prośbę. Znalazłam księgę, o której myślę, która mi się śni, ale jest inna niż pozostałe. Dość oryginalna i nie wiem czy nie za bardzo na wesele. Chcę ją i piszczę na widok jej zdjęcia na pulpicie jak wariatka ale też się boję. I tu prośba o radę. Zamówić? Nie bać się?
a czemu masz nie zamawiać? Jak Ci się podoba i bardzo ja chcesz to pewnie ze bierz!
Stary 2012-03-29, 11:23   #2634
ladystar
Zakorzenienie

Heloł

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Witajcie
U was też taki ponury dzień? Nic tylko zostać pod kocykiem z kubkiem gorącej herbaty. A najgorsze, że cały weekend się tak zapowiada
Jestem dziś umówiona na przedłużenie rzęs . Nigdy do tej pory nie miałam robionego takiego zabiegu więc jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie.
tez jestem ciekawa musisz koniecznie opowiedziec!! ja tez sie wybieram i zastanawiam sie czy isc dopiero przed slubem czy wyprobowac je wczesniej ile placisz?

Ja tez mialam sen slubny ze ksiadz mowil cos w kosciele chyba "Pan z Wami" a ja nie wiedzialam co odpowiedziec, normalnie zapomnialam, i on w kolko powtarzal "Pan z Wami" i czekal az odpowiem, a ja nie wiedzialam i on tak patrzyl na mnie i czekal i nie chcial skonczyc mszy dopoki nie odpowiem, al ja zapomnialam

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

U mnie akcja sprzątania w domu po pracy bo teście mają przyjechać na weekend by obgadać szczegóły ślubu.

Dziewczyny od dziecka marzyłam by bukiet ślubny mieć z konwalii - tylko boję się że niestety będzie to nierealne.
Dzisiaj idę popytać w kwiaciarniach czy jest możliwość zamówienia i ewentualny koszt.

Co do bukietu to coś skromnego.

Chciałabym coś takiego:
piekny kocham konwalie!!

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny nadrabianie tego wątku zajmuje mi kupę czasu

Ladystar - gratuluję pieknego zestawienia i udanego TŻa
Czy mogłabyś podesłać mi nick sprzedawcy z Allegro u którego kupiłaś kolczyki? Szukałam ich wczoraj pół dnia na All i nie mogłam znaleźć.
dziekuje oczywiscie
Moze dlatego nie moglas znalezc ze to kolczyki z zestawu, poprosilam pania zeby mi sprzedala same kolczyki i sie zgodzila, a do tego tez u niej dobralam ta bransolete
http://allegro.pl/swarovski-naszyjni...237605569.html

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dzień dobry moje szalone najpiękniesze PMki
Dzien dobry najpiekniejsza Kasiu

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:25   #2635
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
To zamów jak Ci się podoba, przecież to najwazniejsze

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Moze dlatego nie moglas znalezc ze to kolczyki z zestawu, poprosilam pania zeby mi sprzedala same kolczyki i sie zgodzila, a do tego tez u niej dobralam ta bransolete
http://allegro.pl/swarovski-naszyjni...237605569.html
O dziękuję bardzo wysłałam Ci też PW bo się bałam że w wątku przeoczysz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:26   #2636
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozumiem co masz do tej ksiegi ze boisz sie zamowic
Jest bardzo ladna Zamawiaj smialo, w koncu to bedzie dla Was pamiatka juz na zawsze wiec bez stresu

Stary 2012-03-29, 11:27   #2637
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
No nie wiem ja się tam nie znam ale widać zaczeliśmy z grubej rury
A szkoły nie zmienimy bo ta jest blisko nas i nie tracimy czasu na dojazdy a po drugie mój K jakby się tylko dowiedział, że to za wysoki poziom i trzeba szukać innej szkoły to by tylko przyklasnął z zachwytu i pewnie nie dałby się już do innej szkoły zaciągnąć (a wczoraj już zapowiedział, że to był nasz pierwszy i ostatni raz) tak więc dalej będziemy męczyć to tango i mojego K
A stopień jaki my reprezentujemy to mniej niż zeroooooo
Jak nie chcesz straszyć TŻeta to może pedejdź do prowadzącego na boku i powiedz, że chyba im się stopnie pomyliły, i poproś o coś łatwiejszego... Trzymam kciuki za te Wasze tańce

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:36   #2638
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co do bielizny to te z was które maja suknię bez ramiączek, jakie propozycje rozwiązań wam proponowano? Coś będą doszywać do sukni, jakieś specjalne miseczki? czy macie kupić same bardotki bez ramiączek i to będzie doszyte do sukni?
ja nie będę mieć biustonosza, tylko wszyte push-upy do miseczek sukni mam taki dekolt ze stanik by mi wystawał niestety... Jakoś się powoli przyzwyczajam do tej myśli
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Moje winietki Was pozdrawiają... se wymyśliłam na koniec ...

Jak zakupię resztę potrzebnych do efektu finalnego rzeczy,to Wam pokażę, z czym sie borykam po nocy

A usadzenie gości wstępne zrobiłam, w najbardziej optymalnym ustawieniu wyszło, że będziemy siedzieli tylko ze świadkami Ale jeszcze w weekend coś pokombinuję.

dasz radę

mnie to czeka bardzo niedługo i nie wiem co to będzie...
Cytat:
znalazłam śliczną biżuterię i chyba się skuszę
śliczna
Cytat:

dokładnie
ja nie wiem co to za szkoła, która zaczyna od tanga, chyba chce zniechęcić kursantów na wstępie ja tanga nie czaiłam na początku strasznie mimo ze ogólnie słyszę muzykę i dość łatwo się uczę kroków to jeden z najtrudniejszych tańców

Ja byłam wczoraj na dopasowaniu sukni wrzucam fotę, chociaż nic tam ciekawego nie ma przymierzałam czy mi sweterek pasuje i chyba nie jest źle, wiadomo, ze lepiej byłoby bez, ale muszę mieć coś ciepłego do kościoła

Za tydzień mam znowu przyjść, żeby sprawdzić czy wszystko ok. Ma być odrobinę zwężana w biodrach, skracana i mają być dorobione odpinane ramiączka, które będę miała na wypadek, jakby podczas wesela suknia zaczęła spadać

Z innych rzeczy zapisałam sie na paznokcie na 30 kwietnia a w sobotę chcę wybrać się do kwiaciarni, zobaczymy czy się uda.

W ogóle wczoraj byliśmy z zaproszeniem (taaak, jeszcze nie rozdaliśmy wszystkich zaproszeń, nadal rozdajemy ) u przyjaciół, którzy mieli niedawno swój ślub i nas pocieszali, że będzie dobrze i ze wszystko jakoś ogarniemy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przymiarka.jpg (44,7 KB, 97 załadowań)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:40   #2639
Magdzia0108
Zadomowienie

Mama moja nosi 38 czasem 40 więc może uda się jej coś znaleźć w tych galeriach.
Dziewczyny dzięki za pomoc.
Ja mam właśnie taką suknię bez ramiączek i nie wiem jak to będzie rozwiązane, bo bez stanika czy miseczek nie przejdzie. Matka natura nie obdarowała mnie hojnie

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:41   #2640
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja nie będę mieć biustonosza, tylko wszyte push-upy do miseczek sukni mam taki dekolt ze stanik by mi wystawał niestety... Jakoś się powoli przyzwyczajam do tej myśli

dasz radę

mnie to czeka bardzo niedługo i nie wiem co to będzie...

śliczna

dokładnie
ja nie wiem co to za szkoła, która zaczyna od tanga, chyba chce zniechęcić kursantów na wstępie ja tanga nie czaiłam na początku strasznie mimo ze ogólnie słyszę muzykę i dość łatwo się uczę kroków to jeden z najtrudniejszych tańców

Ja byłam wczoraj na dopasowaniu sukni wrzucam fotę, chociaż nic tam ciekawego nie ma przymierzałam czy mi sweterek pasuje i chyba nie jest źle, wiadomo, ze lepiej byłoby bez, ale muszę mieć coś ciepłego do kościoła

Za tydzień mam znowu przyjść, żeby sprawdzić czy wszystko ok. Ma być odrobinę zwężana w biodrach, skracana i mają być dorobione odpinane ramiączka, które będę miała na wypadek, jakby podczas wesela suknia zaczęła spadać

Z innych rzeczy zapisałam sie na paznokcie na 30 kwietnia a w sobotę chcę wybrać się do kwiaciarni, zobaczymy czy się uda.

W ogóle wczoraj byliśmy z zaproszeniem (taaak, jeszcze nie rozdaliśmy wszystkich zaproszeń, nadal rozdajemy ) u przyjaciół, którzy mieli niedawno swój ślub i nas pocieszali, że będzie dobrze i ze wszystko jakoś ogarniemy
bardzo ladna sukienka, ale to bolerko :| niecierpię bolerek..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości