Powiększanie piersi cz.7 - Strona 354 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 06:50   #10591
Ise
Rozeznanie

GG do Ise
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Graziu może on w jakimś szoku był poprzeprowadzkowym!!! ale dowiedz się koniecznie o co chodzi i nie zostaw tego od tak... trzeba rozmawiać

Ej dziewczyny, moje plamienie się zmienia chyba w okres :/// sama nie wiem...
mam zadzwonić do lekarza i powiedzieć, że mam to plamienie i czy to nie jest przeciwskazanie?? czy mu nie przeszkadza? bo pytał tydzień temu jak umawiał termin czy będę przed okresem lub w trakcie??? czy powiedzieć to jak juz przyjade do kliniki?? a z tym tamponem to było pytanie czy można mieć go w trakcie operacji , czy lepiej nie??
kur... ale sie wkurzę jak znów mi przełoży!!! :/

no bez kitu zapłaczę się zaraz ((((((((((((

Edytowane przez Ise
Czas edycji: 2012-03-29 o 07:07
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:01   #10592
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Nie wiem o co chodzi w tym wszystkim dzisiaj ochłonoł i powiedział,że mnie kocha i dalej chce być ze mna. Boże cała noc nie spałam mam taki kocioł w głowie,że szok sama już nie wiem co jest lepsze. Dziekuje KICIU przepraszam,że tak tu wylewam moje problemy ale jesteście super babkami cycolinkami. Buzial leci
Graziu, ja tylko na chwilkę przed pracą, ale chcę bardzo mocno Cię przytulić . Kochana, a może on był po prostu wstawiony? .
Chłopom po alkoholu różne rzeczy przychodzą do łbów . Może ubzdurał sobie, że teraz pewnie będziesz go zdradzać, no sama wiesz...
W każdym razie dzisiaj wieczorkiem kup jakieś winko, zrób kolacyjkę i porozmawiajcie na spokojnie . Piszę o winku, ponieważ mi na przykład pomaga. Ogólnie jestem bardzo skryta i nie opowiadam mężowi o swoich problemach, a po winku język się rozwiązuje

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Graziu może on w jakimś szoku był poprzeprowadzkowym!!! ale dowiedz się koniecznie o co chodzi i nie zostaw tego od tak... trzeba rozmawiać

Ej dziewczyny, moje plamienie się zmienia chyba w okres :/// sama nie wiem...
mam zadzwonić do lekarza i powiedzieć, że mam to plamienie i czy to nie jest przeciwskazanie?? czy mu nie przeszkadza? bo pytał tydzień temu jak umawiał termin czy będę przed okresem lub w trakcie??? czy powiedzieć to jak juz przyjade do kliniki?? a z tym tamponem to było pytanie czy można mieć go w trakcie operacji , czy lepiej nie??
kur... ale sie wkurzę jak znów mi przełoży!!! :/
Ise, powiedz mu dokładnie o co chodzi, najlepiej zadzwoń wcześniej. A co do tamponów to nie mam pojęcia.
Spadam do pracy dziewczynki.
Trzymajcie się
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:36   #10593
_martus_
Raczkowanie

Ise, może zadzwoń do swojego lekarza- dla mojego lekarza to było przeciwwskazanie do zabiegu. anestezjolog pytała mnie nawet dokładnie w jakiej fazie cyklu jestem. no ale moi byli na punkcie zdrowia bardzo wymagający i nawet katar był przeciwwskazaniem. ja osobiście to szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie wymiany tamponu z rękami o tak ograniczonej ruchomości. ja przez pierwsze kilki dni chodziłam z łokciami dociśniętymi wzdłuż tułowia. o wygibasach nie było mowy. jeśli już to podpaska, a i tak nie byłabym pewna, czy sama sięgnę w odpowiednie miejsca...

grazia, fajnie, ze już lepiej. tak to jest z tymi facetami, najpierw wkurzą do czerwoności, a potem robią słodkie oczka i udają niewiniątka :/
_martus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:48   #10594
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
Ise, może zadzwoń do swojego lekarza- dla mojego lekarza to było przeciwwskazanie do zabiegu. anestezjolog pytała mnie nawet dokładnie w jakiej fazie cyklu jestem. no ale moi byli na punkcie zdrowia bardzo wymagający i nawet katar był przeciwwskazaniem. ja osobiście to szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie wymiany tamponu z rękami o tak ograniczonej ruchomości. ja przez pierwsze kilki dni chodziłam z łokciami dociśniętymi wzdłuż tułowia. o wygibasach nie było mowy. jeśli już to podpaska, a i tak nie byłabym pewna, czy sama sięgnę w odpowiednie miejsca...

grazia, fajnie, ze już lepiej. tak to jest z tymi facetami, najpierw wkurzą do czerwoności, a potem robią słodkie oczka i udają niewiniątka :/
no właśnie ja jestem w fazie bez okresowej :/ kur... na 8 pigułce chyba ehhh co za kurde padaka ://// nie no jestem załamana... już niby znikło to plamienie i były tylko z samego rana, więc nie wiem co począć ale no zadzwonię tam chyba bo co mi innego pozostało??
Stary 2012-03-29, 07:59   #10595
celina777
Rozeznanie

ISE Zadzwoń będziesz spokojnieksza.

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-29 o 08:00
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:15   #10596
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
ISE Zadzwoń będziesz spokojnieksza.
Dzwoniłam ale nie odbiera to wysłałam smsa z problemem i prośbą o kontakt....
jakbym miała operację o 8 rano to bym nawet nie wiedziała o tym plamieniu ...
biednemu zawsze wiatr w oczy (
Stary 2012-03-29, 08:38   #10597
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Nie denerwuj sie,myśle ze to żaden problem ale to nie wyjście do kina więc lepiej poinformować lekarza. Tak jak piszesz ...jakby operacja była na 8 to byś nawet nie zauważyła. Wyszedł poprostu stres i tyle. NIE DENERWUJ SIE wiem...wiem..łatwo sie mówi. Trzymam kciuki!

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Nie denerwuj sie,myśle ze to żaden problem ale to nie wyjście do kina więc lepiej poinformować lekarza. Tak jak piszesz ...jakby operacja była na 8 to byś nawet nie zauważyła. Wyszedł poprostu stres i tyle. NIE DENERWUJ SIE wiem...wiem..łatwo sie mówi. Trzymam kciuki!
Napisz jak bedziesz jechała...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 08:53   #10598
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:

Ise, głowa do góry, dasz radę - to tylko plamienie.

Miałam kontakt z Izzi dziś i.....napisała mi jedynie tyle: "jestem chora".
Nie wiem czy w takim razie Izzi będzie dziś operowana. Czekam na kolejną wiadomość od Niej.

No to Izzi nie ma dziś operacji
Siedzi w domu z gorączką.

Edytowane przez sherry.b
Czas edycji: 2012-03-29 o 08:57
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:55   #10599
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

EH OKI OKI OKI
na razie czekam na jakiś kontakt... ile można spać :P

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Ise, głowa do góry, dasz radę - to tylko plamienie.

Miałam kontakt z Izzi dziś i.....napisała mi jedynie tyle: "jestem chora".
Nie wiem czy w takim razie Izzi będzie dziś operowana. Czekam na kolejną wiadomość od Niej.
OMG co za feralny dzień!!! Trzymam za nią kciuki i za siebie!!! ehhh )
oby było wszystko dobrze!
Stary 2012-03-29, 09:13   #10600
sherry.b
Raczkowanie

Ise, będzie dobrze. Wyluzuj.

Izzi mogła dać znać wczoraj, ja bym wskoczyła chętnie na jej termin
Tym bardziej, że wczoraj miałam urodziny, TE....30-TE a cycki robię sobie w prezencie na urodziny.

Grazia, ja dopiero teraz doczytałam poprzednie strony.
Przytulam Cię, nie wiem co Ci doradzić, ale często się słyszy, że nagle coś się chrzani w małżeństwie tak, ze włosy dęba stają.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:29   #10601
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Biedna Izzi ale faktycznie mogłyście się zamienić terminami bo gorączka chyba od tak się nagle nie pojawiła i Ty byś miała dziś a ona za 3 tyg. kurde jakiś ten dzień dziś jak przedwczesny Prima Aprilis.
Lekarz mi nie odpisał to zadzwoniłam to powiedział że jest zajety i mam zadzwonić za godzinę... ehhh za godzinę to ja powinnam być w domku już i się szykować
ale skoro mówicie że będzie dobrze to wam ufam i w to wierze!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 09:42   #10602
celina777
Rozeznanie

ISE ja bym już nie dzwoniła tylko normalnie jechała do kliniki przygotowana na operacyjke.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

...no w trakcie przygotowań bym zadzwoniła ale normalnie sie szykuj KOBITO!
Stary 2012-03-29, 10:05   #10603
jooasi
Wtajemniczenie

Graziu tulkam Cie kochana Twój mąż jest strasznie impulsywny, pewnie wystarczy zły dzień w pracy i na Tobie się wszystko odbija a jęzor niewyparzony, kiedyś już mieliście takie jazdy i wszystko się ułożyło, teraz pewnie też się ułoży ciężko się żyje z takimi facetami, wiem mam na codzień, wymaga to anielskiej cierpliwości, jakby diabeł w nich wchodził, zero kontroli nad tym co mówią, robią z igły widły i rozpętują burzę w szklance wody a po chwili są najbardziej kochającymi czarującymi misiakami, mój jeszcze świetnie zmanipuluje, że to przezemnie tak się zachowuje.
nic innego radzić nie moge jak rozmawianie i wałkowanie tematu wciąz od nowa, jak go kochasz to wytrzymasz
Stary 2012-03-29, 10:13   #10604
mune
Raczkowanie

Graziu przytulam mooocno. Czasem im tak się robi, zwłaszcza po cyckach. Ja zostałam sama 3 tyg. przed op., po 7 latach w miarę udanej relacji. To co innego, Wy jesteście małżeństwem, poukłada się, zobaczysz

Ise nie panikuj, to nie okres tylko plamienie, daj spokój, będzie dobrze. Przy mnie laskę z okresem robili i jakoś wszystko jest ok.

Rzeczywiści Izzy pechowa dziś. Rano się z nią słyszałam i jeszcze miałyśmy nadzieje, że dojdzie do skutku, a tu niestety.

Klaudeczko, super, że już wszystko ustalone!!! BUZIAM
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:43   #10605
grazia78
Raczkowanie

Dziewczynki więc tak bardzo wam dziękuję za słowa otuchy całą noc nie spałam mam oczy jak koala. Mój mąż ma prześilenie wiosenne i przeprowadzkowe. Ale tak naprawdę tak jeszcze źle nie było takie słowa mówił,że w szoku jestem. Rano wstał i dał mi buzi powiedział,że mnie kocha i nie wyobraża sobie życia bezemnie mam metlik w głowie
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:45   #10606
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

JEJKUuu gadałam z lekarzam i powiedział że mu to nie przeszkadza!!! Ufff przepraszam za panikę ale już się mega przeraziłam bo to mój 3 raz .......
dzięki wam za ciepłe słówka i odezwę się oczywiście po jak już będę wstanie
Stary 2012-03-29, 10:48   #10607
grazia78
Raczkowanie

ISE,IZZY kurcze ale wam się porobiło jak nie urok to sraczka za przeproszeniem mam nadzieję,że będzie okey.
Jeszcze raz wam kochane moje dziękuję za wsparcie
Kupię winko dzisiaj i z nim porozmawiam JOOASI kocham go więc wytrzymam,ale jak ja mu odwale coś to się nie pozbiera

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
JEJKUuu gadałam z lekarzam i powiedział że mu to nie przeszkadza!!! Ufff przepraszam za panikę ale już się mega przeraziłam bo to mój 3 raz .......
GRATULACJONES wielgachne kochana trzymamy kciukasy bardzo mocno i daj znać zaraz jak tylko dasz radę. Buzial leci kochana do ciebie
Stary 2012-03-29, 11:03   #10608
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki więc tak bardzo wam dziękuję za słowa otuchy całą noc nie spałam mam oczy jak koala. Mój mąż ma prześilenie wiosenne i przeprowadzkowe. Ale tak naprawdę tak jeszcze źle nie było takie słowa mówił,że w szoku jestem. Rano wstał i dał mi buzi powiedział,że mnie kocha i nie wyobraża sobie życia bezemnie mam metlik w głowie
hej kochana.nos do gory. teraz trzeba rozmawiac. bylo troche z "grubej rury", ze tak powiem. Nie zostawiaj tego tak, bo temat bedzie powracal. Wytlumacz mu, ze nie mozna operowac takim tekstami tak bez przyczyny. Slowa zostaja i rania. trzeba wyznaczyc granice. Tak mi sie wydaje.Jezeli kochasz i kocha, wszystko bedzie ok. Kazdy ma czasami gorsze chwile. buziak dla Ciebie!

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
no to Git!!!! teraz to juz z gorki!!!! POWODZENIA!!!! buziak!
Stary 2012-03-29, 11:12   #10609
jooasi
Wtajemniczenie

Ise no to super, dziś będą nowe cycuszki, SUPER już się nie stresuj i czekamy na dobre wieści po
biedna Izzi, kurcze, każda swoje musi przejść zdrówka życze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 11:29   #10610
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
hej kochana.nos do gory. teraz trzeba rozmawiac. bylo troche z "grubej rury", ze tak powiem. Nie zostawiaj tego tak, bo temat bedzie powracal. Wytlumacz mu, ze nie mozna operowac takim tekstami tak bez przyczyny. Slowa zostaja i rania. trzeba wyznaczyc granice. Tak mi sie wydaje.Jezeli kochasz i kocha, wszystko bedzie ok. Kazdy ma czasami gorsze chwile. buziak dla Ciebie!

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

no to Git!!!! teraz to juz z gorki!!!! POWODZENIA!!!! buziak!
MARTKKA kochana właśnie tak mu powiedziałam,że nie można tak się zachowywać i wyżywać się na mnie bo o to nie chcodzi w życiu. Kochać się kochamy i całe szczęście. Dzisiaj wieczór mamy sami więc na spokojnie sobie usiądziemy przy winku i porozmawiamy.
MUNE kochana bardzop dziękuję za podpowiedź
BARDZO WAM DZIEWCZYNKI DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA JESTEŚCIE NIE ZASTĄPIONE
Stary 2012-03-29, 11:33   #10611
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Wiedziałam, że wszytsko będzie dobrze. To na pewno przez te nerwy. Trzymam kciuki i wszytkie czekamy na wieści : )

Cytat:
Ile my, kobiety się musimy przez tych facetów nacierpieć... Ty się biedaczko całą noc zamartwiałaś a on rano się zachowuje jak gdyby nic się nie stało. Ja bym mu tego tak nie darowała, powinnien Cię przeprosić,

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Ja zostałam sama 3 tyg. przed op., po 7 latach w miarę udanej relacji.
A to ciekawe! Ja miałam podobną sytuację. Miesiąc przed operacją się rozstaliśmy po ponad 4 latach...
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:40   #10612
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Graziu tulkam Cie kochana Twój mąż jest strasznie impulsywny, pewnie wystarczy zły dzień w pracy i na Tobie się wszystko odbija a jęzor niewyparzony, kiedyś już mieliście takie jazdy i wszystko się ułożyło, teraz pewnie też się ułoży ciężko się żyje z takimi facetami, wiem mam na codzień, wymaga to anielskiej cierpliwości, jakby diabeł w nich wchodził, zero kontroli nad tym co mówią, robią z igły widły i rozpętują burzę w szklance wody a po chwili są najbardziej kochającymi czarującymi misiakami, mój jeszcze świetnie zmanipuluje, że to przezemnie tak się zachowuje.
nic innego radzić nie moge jak rozmawianie i wałkowanie tematu wciąz od nowa, jak go kochasz to wytrzymasz
JOASI tak jak piszesz jest impulsywny ale musze mu wytłumaczyć,żeby przystopował bo ja kiedyś nie wytrzymam i wybuchnę. Mam nadzieję,że wszystko nam się ułoży i on zrozumie,że tak nie można. Buzia
Stary 2012-03-29, 11:41   #10613
martkka sz
Raczkowanie

a ja dzisiaj zaczelam A6W ! trzymajcie kciuki ! w zeszlym roku wytrzymalam 4 tygodnie i wymieklam
Pod koniec jest szalenie trudno sie zmobilizowac

ZABA Ty jeszcze robisz??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 11:44   #10614
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że wszytsko będzie dobrze. To na pewno przez te nerwy. Trzymam kciuki i wszytkie czekamy na wieści : )

Ile my, kobiety się musimy przez tych facetów nacierpieć... Ty się biedaczko całą noc zamartwiałaś a on rano się zachowuje jak gdyby nic się nie stało. Ja bym mu tego tak nie darowała, powinnien Cię przeprosić,

A to ciekawe! Ja miałam podobną sytuację. Miesiąc przed operacją się rozstaliśmy po ponad 4 latach...
Kochana przeprosił,ale dla mnie to za mało dlatego wieczorkiem sobie usiadźiemy w wanience ze świeczulkami dobre winko i porozmawiamy na spokojnie

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
a ja dzisiaj zaczelam A6W ! trzymajcie kciuki ! w zeszlym roku wytrzymalam 4 tygodnie i wymieklam

ZABA Ty jeszcze robisz??
MARTKKA o co to jest A6W? ale trzymam kciukasy oczywiście za ciebie
Stary 2012-03-29, 11:49   #10615
celina777
Rozeznanie

ISE gnaj już normalnie po te cycki,czekamy wszystkie z niecierpliwością na wieści po...
IZZI ja gdybym miała mieć operacje teraz to tez byłaby lipa bo wczoraj po 2 tyg gownianego przeziębienia tak sie zle już czułam,ze pojechaliśmy z TŻ w nocy do lekarza i dostałam antybiotyk. Podleczysz sie i lek zaraz wyznaczy nowy termin ale wiem tez ze czasem może być gorączka z nerwów wtedy dobrze by było zrobić badanie CRP .
Ogólnie bardzo dużo ludzisk chorych jest teraz ..takie pogody rożne są...

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-29 o 11:50
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:49   #10616
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Kochana przeprosił,ale dla mnie to za mało dlatego wieczorkiem sobie usiadźiemy w wanience ze świeczulkami dobre winko i porozmawiamy na spokojnie

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

MARTKKA o co to jest A6W? ale trzymam kciukasy oczywiście za ciebie
cwiczenia na brzuszek a nawet i na brzuszysko ! Aerobiczna 6 Weidera sie nazywaja! daja supcio efekty, no ale nie jest latwo.trzeba wytrzymalosci i systematycznosci :/

Dzieki!!!
Stary 2012-03-29, 11:49   #10617
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
4 tygodnie to i tak nieźle a w tym roku będzie lepiej bo masz grupę wsparcia Ja robię 8 min abs na nogi i pośladki już 3 tydzień, dumna jestem!

Cytat:
Świetny pomysł. Taka rozmowa na pewno dobrze wam zrobi : )

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-03-29 o 11:51
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 11:56   #10618
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
cwiczenia na brzuszek a nawet i na brzuszysko ! Aerobiczna 6 Weidera sie nazywaja! daja supcio efekty, no ale nie jest latwo.trzeba wytrzymalosci i systematycznosci :/

Dzieki!!!
AAAAAA teraz będę wiedziała już kochana dasz radę nie wiem jak to się stało,że my zaproszonka sobie nie wysłałyśmy ale już jesteśmy dostępne i ok

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
4 tygodnie to i tak nieźle a w tym roku będzie lepiej bo masz grupę wsparcia Ja robię 8 min abs na nogi i pośladki już 3 tydzień, dumna jestem!

GIPSY też tak sądzę dam wam znać jutro pewnie rano jaktam poszła rozmowa
Stary 2012-03-29, 11:57   #10619
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:

GRATULUJE! to zajefajne uczucie wiedziec, ze sie cos dla wlasnego cialka robi! super! tak trzymaj! mam nadzieje,ze mi sie uda!! taka grupa wsparcia to juz nie zarty!!! A jak cos nie wyjdzie, to zwale na Was ok???
teraz spadam na rosyjski. buziaczki laseczki

Grazia my juz dawno kumpele bylysmy! i tak na pewniaka wchodze, a tu ZONK! ;P ale juz jest ok!!

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-03-29 o 11:59
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 12:00   #10620
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
GRATULUJE! to zajefajne uczucie wiedziec, ze sie cos dla wlasnego cialka robi! super! tak trzymaj! mam nadzieje,ze mi sie uda!! taka grupa wsparcia to juz nie zarty!!! A jak cos nie wyjdzie, to zwale na Was ok???
teraz spadam na rosyjski. buziaczki laseczki

Grazia my juz dawno kumpele bylysmy!
MARTUŚ zakręcona jestem jak baranie rogi buzia a ja lece farbę z głowy zmywać i lecę do sklepiku buzia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości