|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10591 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Graziu może on w jakimś szoku był poprzeprowadzkowym!!! ale dowiedz się koniecznie o co chodzi i nie zostaw tego od tak... trzeba rozmawiać
![]() Ej dziewczyny, moje plamienie się zmienia chyba w okres :/// sama nie wiem... mam zadzwonić do lekarza i powiedzieć, że mam to plamienie i czy to nie jest przeciwskazanie?? czy mu nie przeszkadza? bo pytał tydzień temu jak umawiał termin czy będę przed okresem lub w trakcie??? czy powiedzieć to jak juz przyjade do kliniki?? a z tym tamponem to było pytanie czy można mieć go w trakcie operacji , czy lepiej nie?? kur... ale sie wkurzę jak znów mi przełoży!!! :/ no bez kitu zapłaczę się zaraz ![]() Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-03-29 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#10592 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chłopom po alkoholu różne rzeczy przychodzą do łbów ![]() W każdym razie dzisiaj wieczorkiem kup jakieś winko, zrób kolacyjkę i porozmawiajcie na spokojnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
![]() Spadam do pracy dziewczynki. Trzymajcie się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10593 |
Raczkowanie
|
Ise, może zadzwoń do swojego lekarza- dla mojego lekarza to było przeciwwskazanie do zabiegu. anestezjolog pytała mnie nawet dokładnie w jakiej fazie cyklu jestem. no ale moi byli na punkcie zdrowia bardzo wymagający i nawet katar był przeciwwskazaniem. ja osobiście to szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie wymiany tamponu z rękami o tak ograniczonej ruchomości. ja przez pierwsze kilki dni chodziłam z łokciami dociśniętymi wzdłuż tułowia. o wygibasach nie było mowy. jeśli już to podpaska, a i tak nie byłabym pewna, czy sama sięgnę w odpowiednie miejsca...
grazia, fajnie, ze już lepiej. tak to jest z tymi facetami, najpierw wkurzą do czerwoności, a potem robią słodkie oczka i udają niewiniątka :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#10594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10595 |
Rozeznanie
|
ISE Zadzwoń będziesz spokojnieksza.
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-29 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#10596 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10597 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#10598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ise, głowa do góry, dasz radę - to tylko plamienie. Miałam kontakt z Izzi dziś i.....napisała mi jedynie tyle: "jestem chora". Nie wiem czy w takim razie Izzi będzie dziś operowana. Czekam na kolejną wiadomość od Niej. No to Izzi nie ma dziś operacji ![]() Siedzi w domu z gorączką. Edytowane przez sherry.b Czas edycji: 2012-03-29 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10599 | |
Rozeznanie
|
EH OKI OKI OKI
![]() na razie czekam na jakiś kontakt... ile można spać :P ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() oby było wszystko dobrze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10600 |
Raczkowanie
|
Ise, będzie dobrze. Wyluzuj.
Izzi mogła dać znać wczoraj, ja bym wskoczyła chętnie na jej termin ![]() Tym bardziej, że wczoraj miałam urodziny, TE....30-TE a cycki robię sobie w prezencie na urodziny. Grazia, ja dopiero teraz doczytałam poprzednie strony. Przytulam Cię, nie wiem co Ci doradzić, ale często się słyszy, że nagle coś się chrzani w małżeństwie tak, ze włosy dęba stają. |
![]() ![]() |
![]() |
#10601 |
Rozeznanie
|
Biedna Izzi ale faktycznie mogłyście się zamienić terminami bo gorączka chyba od tak się nagle nie pojawiła i Ty byś miała dziś a ona za 3 tyg. kurde jakiś ten dzień dziś jak przedwczesny Prima Aprilis.
Lekarz mi nie odpisał to zadzwoniłam to powiedział że jest zajety i mam zadzwonić za godzinę... ehhh za godzinę to ja powinnam być w domku już i się szykować ![]() ale skoro mówicie że będzie dobrze to wam ufam i w to wierze!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#10602 |
Rozeznanie
|
ISE ja bym już nie dzwoniła tylko normalnie jechała do kliniki przygotowana na operacyjke.
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- ...no w trakcie przygotowań bym zadzwoniła ale normalnie sie szykuj KOBITO!
#10603 |
Wtajemniczenie
|
Graziu tulkam Cie kochana
![]() ![]() nic innego radzić nie moge jak rozmawianie i wałkowanie tematu wciąz od nowa, jak go kochasz to wytrzymasz ![]()
#10604 |
Raczkowanie
|
Graziu przytulam mooocno. Czasem im tak się robi, zwłaszcza po cyckach. Ja zostałam sama 3 tyg. przed op., po 7 latach w miarę udanej relacji. To co innego, Wy jesteście małżeństwem, poukłada się, zobaczysz
![]() Ise nie panikuj, to nie okres tylko plamienie, daj spokój, będzie dobrze. Przy mnie laskę z okresem robili i jakoś wszystko jest ok. ![]() Rzeczywiści Izzy pechowa dziś. Rano się z nią słyszałam i jeszcze miałyśmy nadzieje, że dojdzie do skutku, a tu niestety. ![]() Klaudeczko, super, że już wszystko ustalone!!! BUZIAM |
![]() ![]() |
![]() |
#10605 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki więc tak bardzo wam dziękuję za słowa otuchy całą noc nie spałam mam oczy jak koala. Mój mąż ma prześilenie wiosenne i przeprowadzkowe. Ale tak naprawdę tak jeszcze źle nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10606 |
Rozeznanie
|
JEJKUuu gadałam z lekarzam i powiedział że mu to nie przeszkadza!!! Ufff przepraszam za panikę ale już się mega przeraziłam bo to mój 3 raz .......
dzięki wam za ciepłe słówka i odezwę się oczywiście po jak już będę wstanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10607 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Jeszcze raz wam kochane moje dziękuję za wsparcie ![]() Kupię winko dzisiaj i z nim porozmawiam JOOASI kocham go więc wytrzymam,ale jak ja mu odwale coś to się nie pozbiera ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- GRATULACJONES wielgachne kochana trzymamy kciukasy bardzo mocno i daj znać zaraz jak tylko dasz radę. Buzial leci kochana do ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#10608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- no to Git!!!! teraz to juz z gorki!!!! POWODZENIA!!!! buziak!
![]() |
#10609 |
Wtajemniczenie
|
Ise no to super, dziś będą nowe cycuszki, SUPER
![]() ![]() biedna Izzi, kurcze, każda swoje musi przejść ![]() ![]()
#10610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
MUNE kochana bardzop dziękuję za podpowiedź ![]() BARDZO WAM DZIEWCZYNKI DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA JESTEŚCIE NIE ZASTĄPIONE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10611 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A to ciekawe! Ja miałam podobną sytuację. Miesiąc przed operacją się rozstaliśmy po ponad 4 latach... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10613 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj zaczelam A6W ! trzymajcie kciuki ! w zeszlym roku wytrzymalam 4 tygodnie i wymieklam
![]() ![]() ![]() ZABA Ty jeszcze robisz??
#10614 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10615 |
Rozeznanie
|
ISE gnaj już normalnie po te cycki,czekamy wszystkie z niecierpliwością na wieści po...
![]() IZZI ja gdybym miała mieć operacje teraz to tez byłaby lipa bo wczoraj po 2 tyg gownianego przeziębienia tak sie zle już czułam,ze pojechaliśmy z TŻ w nocy do lekarza i dostałam antybiotyk. Podleczysz sie i lek zaraz wyznaczy nowy termin ale wiem tez ze czasem może być gorączka z nerwów wtedy dobrze by było zrobić badanie CRP . Ogólnie bardzo dużo ludzisk chorych jest teraz ..takie pogody rożne są...
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-29 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#10616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzieki!!! ![]()
![]() |
#10617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Świetny pomysł. Taka rozmowa na pewno dobrze wam zrobi : ) Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-03-29 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10618 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() teraz spadam na rosyjski. buziaczki laseczki Grazia my juz dawno kumpele bylysmy! i tak na pewniaka wchodze, a tu ZONK! ;P ale juz jest ok!!
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-03-29 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.