|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Witajcie!
Ja tylko na chwilkę bo zaraz na uczelnie jadę. Wiem jak wszystkei lubimy zdjęcia i nie mogłam sie oprzeć, żeby wam nie pokazać zaproszeń, które dzisiaj przyszły. Każde jest z innego papieru ( 120g, 160g i 250g) i chyba to 250g jest najlepsze. Okładki oczywiście są fioletowe czego może nie widać tak dokładnie na zdjęciach. Co o nich myślicie??
|
#2642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
Anulka jak Ci sie podoba to kupuj, a srodek jaki ma?
|
|
|
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Sukienka którą wybrałaś jest śliczna a pierwsze buty a co z tą niebieską? Ta też jest śliczna Cytat:
|
||
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak robilam swoje to uczulilam sie na to bardzo ja mam papier 250 g, wydaje mi sie ze ciensze sa chyba za cienkie, pol godziny zastanawialam sie miedzy 250, a 300
|
|
#2645 | |||
|
Wtajemniczenie
|
no ale jak na zieemi? po to je wypełnimy helem żeby właśnie nie lezały, wstążkę damy tak na wysokość 1.5 metra od ziemi i będą sobie wisiały coś jak w załączniku tylko będą w rzędzie na drodze dojazdowej do domu i tam gdzie balonika się wiąże będą kokardki w kolorze szampańskim
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-03-29 o 12:56 |
|||
|
|
|
#2646 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
witam. przydałyby mi sie jakies ferie, bo juz mam dość.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupiliście mieszkanie? ![]() Cytat:
Cytat:
a u nas albo właśnie tata Tż, lub i mój. Albo kelnerzy. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Już kupiłam
![]() W środku 110 kremowych kartek i oczywiście w cenie strona tytułowa. Wstawiam dodatkowe zdjęcia
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka łądna, ale te falbanki przy sweterku mi do niej nie pasują.
|
|
|
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33209380]bardzo ladna sukienka, ale to bolerko :| niecierpię bolerek..[/QUOTE]
dziękuję ![]() ja też nie cierpię bolerek dlatego zakupiłam sweterek Cytat:
Cytat:
kurczak, szkoda że Wam sie nie podoba sweterek w połączeniu z suknią bo ja wczoraj była całkiem zadowolona, na żywo mi pasowało wszystko (a wybredna jestem bardzo ) Zdjęcie ogólnie jest fatalne, niestety innego nie mam ![]() Ale już trudno, kupiłam ten sweterek i musi on być jakoś to przeżyję ze się nie podobam wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- co do sweterka to jak wyżej jakoś to przeżyję
|
||
|
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heh
|
|
#2651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Tu ja To będzie niezwykły post i dla mnie wyjątkowy... Podziękowania i wyznanie miłości ![]() Kiedy czytałam Was wczoraj wieczorem to się popłakałam - każda z Was wspiera mnie z suknią, dziękuję za wszystkie rady i tą masę ciepłych słów Nie będę Was wszystkich cytować, ale z całego serca dziękuję za wszystko, Paulince za porównanie do modelki (co tak mnie podniosło na duchu, że aż sobie nie wyobrażacie), pas jest oczywiście z etsy (bo o to pytałyście), Agis gratuluję odwagi i brawo bo suknia śliczna, audrey za opinię o kryształkach, kici i ewuszce za słowa otuchy, ale uwaga: CHCIAŁABYM PUBLICZNIE WYZNAĆ MIŁOŚĆ MELOD_Y: kocham Cię!! Dziękuję za tą przeróbkę w paincie!! To dla mnie był największy bodziec...Każda z Was dała mi kopniaka, siłę by działać a nie się zamartwiać pasem, a melod_y wyczytała w moich myślach wizję sukni i ją zwerbalizowała. Dziś zadzwoniłam do salonu, zapytałam o możliwość modyfikacji i udało się!! Kryształki doszywają dopiero jak gorset jest dopasowany więc o to jestem spokojna, a do tego na przymiarkę przygotują mi kilka pasów i różne modyfikacje tak, aby suknia stała się tą wymarzoną!! Normalnie ze szczęścia mam ochotę skakać i fruwać, a to uczucie radości że zrobiłam coś o czym marzę i wcielam to w życie jest lepsze od zakochania i zakupów!! Kocham Was wszystkie, ale najbardziej melod_y!!
|
|
|
|
#2653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Extra to wyglada, super pomysl |
|
|
|
|
#2654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My Ciebie też ![]() A w sprawie sukni: doskonale że masz możliwość pokombinowania, podpowiem jeszcze żebyś rozważyła kilka opcji ułożenia pasa, czy na linii gdzie dół łączy się z gorsetem, czy może w najwęższym miejscu talii. Będzie pięknie, wiem to!
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn na kimś tak, ale nie na sobie po takiej fali krytyki już mi się nie podoba staram się przypominać sobie jak to na żywo wyglądało, czyli lepiej 10 razy, ale mam tylko to kijowe zdjęcie, więc jest ciężko ![]() Mogłam nie wklejać, tylko się zestresowałam, a to nie jest wskazane na miesiąc przed ślubem, mam wystarczająco stresów no ale już trudno
|
|
|
|
|
#2656 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oczywiście chodzi mi o efekt balonów ww powietrzu, a jakbym nie miała tego w zamiarze to i tak nie wyręczałabym się żadnymi dmuchawkami, tylko płucami świadków i drużbów ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
ewusia sweterek jest ciężkawy do tej sukni ale na Boga będziesz go mieć w kościele, żeby Ci kościska nie zmarzły
to ewentualnie niech z salonu jeśli jest taka możliwość zrobią Ci narzutkę z materiału suknidziewczyny jeśli chodzi o swarki to, które są ładniejsze te krystaliczne czy te z AB
|
#2658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsza życiowa decyzjaJa tam tez dzisiaj zmieniłam makijażystkę, zapisałam sie do tej co chciałam od początku. A tamtą pierwszą wybrałam bo poleciała mi koleżanka, choc wiem, że ona mocno sie maluje i jest z niej zadowolona. Choc jak zadzwoniłam dzis, aby sie zapisać, to pani była o wiele sympatyczniejsza ![]() Cytat:
Moze na zywo rzeczywiście inaczj to wyglada niż na zdjeciu. Zdjęcie nie zawsze oddaje to piekno co jest na zywo. Tak jak sie oglada niektóre suknie ślubne
|
||
|
|
|
#2659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moim zdaniem ze srebrem ladniej wygladaja zwykle do zlota bardziej pasuja ab ale zwykle w zlocie tez fajne, jak w moich kolcach.
|
|
#2660 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i spełni sie Twoje marzenie ![]() Cytat:
potrafią być w momencie kiedy trzeba a kiedy mozna już odetchnąc ze spokojem znikają w załączniku moja suknia żebyś wiedziała jak to wygląda
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-03-30 o 11:30 |
||
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u nas wódkę roznosi świadek
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
fajna bransoletka
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1333010149 fajnie by było dorwać taką
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie mnie się wydaje ze do mojej sukni wszystko ciężkawo wygląda powinna być bez niczego i koniec najlepsze byłoby właśnie okrycie z czegoś cieniutkiego, ale w moim kościele jest jak w lodówce wchodzi się i czuć różnicę temperatur, nawet w lecie (wtedy to w ogóle najlepiej na zewnątrz stać, bo jak się jest lekko ubranym to można zamarznąć z miejsca) więc nie ma co się łudzić ze będzie tam ciepło, dlatego musiałam wybrać coś grubszego, bezy się z zimna nie trząść przed ołtarzem ![]() Cytat:
Dobra Dziewczyny, wybieram welon Uznałam ze 3 metry to jednak za dużo (zwłaszcza po przerażonej minie TŻa jak mu o 3-metrowym welonie powiedziałam http://moda.allegro.pl/lilly-rose-we...210387780.html http://moda.allegro.pl/welon-ciety-c...189604905.html Mnie się chyba bardziej podoba ten zakończony półokrągło... a Wy co sądzicie?
|
|||
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2667 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale powiem Ci, ze mam nowa wizje balonow, ktora mi sie bardzo podoba, superancko! Cytat:
Dziewczyny! Pomocy! Chce barmana na weselu i... mialam fajnego miec za 300-400 zl, ale okazalo sie ze juz nie barmanuje (byl w zeszlym roku u brata Tż na weselu) i popisalam do roznych firm, gdzie sama obsluga wychodzi 1200 lub 1800 plus napoje soki alkohole itd, wiec kupe kasy! Ale odpisal mi jeden Barman, ze w cenie 1000zl mamy: pokaz barmański ( 15-25 minut + zabawa z gośćmi)+Całonocny bar weselny zestaw syropów smakowych do koktajli, fontannę alkoholową oraz dodatki potrzebne do koktajli typu słomki,mieszadełka itp. Myślicie zeby brac? Poza tym nie bedziemy miec zadnych "atrakcji" |
||
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dla mnie z powodów opisanych powyżej, niestety takie rękawki to nie rozwiązanie, bo i tak byłoby mi zimno Jakbym mogła coś takiego wybrać to zrobiłabym to bez wahania |
|
|
|
|
#2669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
świetnie się w niej czuję ma bardzo delikatny materiał mięciutki - i mam coś co chciałam czyli własnie rękawy z mozliwością odpięcia - które nadaja tej sukni dodatkowego piękna lekkości i pasują do całokształtu przez co mam też zaoszczedzony zcas np nie musze szukać bolerek do sukni jedyne co mam problem to: welon bo zaczynają mi sie podobać długie ale sie boję długiego welonu bo to by zakrywało całą suknie z tyłu i jej pieknąo nie do końca byłoby odkryte uwielbiam ją
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-03-29 o 14:04 |
||
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 175cm + obcas więc myślę, że nie będzie aż taki długi. A kupiłam go u tego sprzedawcy :http://moda.allegro.pl/lilly-rose-we...210387781.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

Ślub 27. X. 2012

i bedzie jeszcze paseczek w kolorze krewetkowym, no jakos tak przynajmniej się nazywał 

Stwierdziłam ze te moje sa za mało widoczne a te beda w sam raz, poza tym to sa te same kolczyki które ma modelka w mojej sukni na stronie Agnes więc na pewno będa pasować tylko boje sie ze bedą ciężkie ale zaryzykuje

bo ja wczoraj była całkiem zadowolona, na żywo mi pasowało wszystko (a wybredna jestem bardzo 
To dla mnie był największy bodziec...