Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 2017 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 18:31   #60481
claudiiin
Zadomowienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XII część zakręconej opowieści

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
U mnie im bardziej równe, tym gęstsze- wycieniowane wyglądały maksymalnie łyso i dziurowato
Chyba w takim razie zdecyduje sie na zloty srodek, czyli jak zawsze najlepsze wyjscie Cieniowanie, ale nie drastyczne - kilka warstw, ale nie rozniacych sie znacząco dlugoscia. Ciekawe jak to wyjdzie. Zaczne tak jak pisalam od lekkiego ciachnięcia spodu A jak mnie ogarnie ciekawosc to moze za jakis czas wyrownam.

Cytat:
A co powiesz na mnie - nie używałam grzebienia od ponad 3 lat
Ale przeczesujesz palcami z odzywka ds? Sprobowalabym ale obawiam sie dredow na moich dlugich plączących sie klakach
I pomimo tego wypada przy myciu ok. 180 wlosow?

Cytat:
Napisane przez yarrowia Pokaż wiadomość
Ja ostatnio po zimowej przerwie powróciłam do Artiste fioletowego i efekt był mega, w codzienniku jest,dlatego
artiste fioletowy jest fajny
kupcie

Jeszcze nie mam zadnego zelu sklepowego, a moze w sumie warto byloby wyprobowac Jaki warto wziac na pierwszy raz? Artiste, Isane, Bielende, mrozacy?

Cytat:
Napisane przez eiri Pokaż wiadomość
A mnie kusił Fructis Nutri-Gładki, ale odpuściłam, bo i tak ostatnio mam wygładzone włosy Liczę, że Volume doda mi trochę objętości i nie będzie obciążać a Nutri-Odbudowa, no cóż, to efekt zwykłego zakupoholizmu bez jakichś głębszych refleksji
Tez bym wziela Volume

Cytat:
Napisane przez Martek_ Pokaż wiadomość
Ja np też sobie żyje bez grzebienia Tylko palcami z odżywką d/s i wsio.
A jak tak wlozysz palce w suche wlosy po myciu to czujesz ze sa poplątane czy nie?

Cytat:
Napisane przez ewcia1807 Pokaż wiadomość
Hegrona dziś spotkałam - 500 ml za 8 z groszami. Oj kusi....
Hegron... Kochom go

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Wspominała któraś o podcinaniu, wyrównaniu i mniejszej objętości - mnie to dotyczy. Niby wagowo mam więcej włosów (czuję ich ciężar) ale w kwestii objętości nie ma nic. Wieczorem mokre włosy lekko spinam na czubku głowy klamrą albo zostawiam w ręczniku i to jedyny sposób na objętość dnia następnego. Oczywiście do snu też włosy układam w górę. Kusi mnie pocieniowanie bo wtedy faktycznie miałam super objętość i loki bez wysiłku ale za to było widać, że mam 5 włosów na głowie:/ Mam straszny dylemat.
To moze delikatne cieniowanie?

Cytat:
Wiatr jest dobijający. Dziwnie mi mieć długie włosy (mam za kark już więc dla mnie to szalenie długie) i mam je wszystkie na twarzy. Zrobiłam zapas gumek do włosów i wsuwek bo nie idzie już wyrobić.
Tez mnie wkurza!

Cytat:
Napisane przez sonyo Pokaż wiadomość
Słyszałyście o nowych Syossach bez silikonów? - edit: aah, już widzę, że na KWC jest, więc nieaktualne
Mam jednego w domu, mama kupila dla siebie i dla siostry. Sklad wyglada nawet ok, ale maja jakies PQ albo Q, nie pamietam Wiec zgodne z CG i tak nie sa

CG i olejowanie od listopada 2011 + walka z wypadaniem, zapuszczanie grzywy, powrót do naturalek...
claudiiin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 18:41   #60482
nusia114
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
można go również wymieszać z lnianym, jak np AgRafka
przejrzyj codziennik i dziennik
mieszać, to już mieszałam, ale średnio mi się podobało chyba spróbuję nakładać jeden na drugi, w końcu trzeba by kiedyś zużyć to litrowe pudło żelu

Pracuję nad sobą
nusia114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 18:48   #60483
agatka89
Raczkowanie

Hej dziewczyny, cos nie mam czasu na wizaz, wyjazd do Holandii za 3 tygodnie siedze na walizach i robie zapasy kosmetykow do wlosow, bo tam nie ma rossmanna a w niemieckim nie wszystko jest
Mam problem bo bylam we wszystkich biedronkach u siebie w miescie (az 4) i w zadnej nie ma tego kremu do rak Uzylam wczoraj jako b/s joaski z zielona herbata i tragedia! Wyprost, puch - oddalam siostrze Mam jeszcze z miodem i cytryna ale tez jakos nie specjalnie mi pasuje. Mozecie mi jeszcze cos polecic ogolnodostepnego co sie nada na bs
Przed wyjazdem planuje podciac sobie konce od listopada nie bylam i juz nie moge wytrzymac

zapuszczam do talii

agatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 18:52   #60484
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez agatka89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, cos nie mam czasu na wizaz, wyjazd do Holandii za 3 tygodnie siedze na walizach i robie zapasy kosmetykow do wlosow, bo tam nie ma rossmanna a w niemieckim nie wszystko jest
Mam problem bo bylam we wszystkich biedronkach u siebie w miescie (az 4) i w zadnej nie ma tego kremu do rak Uzylam wczoraj jako b/s joaski z zielona herbata i tragedia! Wyprost, puch - oddalam siostrze Mam jeszcze z miodem i cytryna ale tez jakos nie specjalnie mi pasuje. Mozecie mi jeszcze cos polecic ogolnodostepnego co sie nada na bs
Przed wyjazdem planuje podciac sobie konce od listopada nie bylam i juz nie moge wytrzymac
Agatka może Ci wysłąć? U mnie były te kremy

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 19:27   #60485
Maliniarka
Zakorzenienie

jakieś mam zwątpienie włosowe
nie jestem zadowolona, że podcięłam i że pohennowałam...jakiś jasny ten brązik i rudawe wyłazi...ech...
i włosy mi się nie układają za fajnie, jakoś płasko...no i ten wiatr co głowę ostatnio urywa też dobrze mi nie robi

no to pomarudziłam już mi lepiej, jutro golę się na zapałkę

umyłam Pottersem z Arniką, potem Garnier AiK, potem żel Bielenda z odżywką i Isanka, suszyłam dyfuzorem jak zwykle
1. suche strączki
2. na drugi dzień po powrocie do domu

to poprzednie mycie, a teraz znowu źle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg strączki.jpg (36,6 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg na drugi dzień popołudniu, wietrznie.jpg (71,6 KB, 82 załadowań)
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 19:59   #60486
Martek_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez claudiiin Pokaż wiadomość
A jak tak wlozysz palce w suche wlosy po myciu to czujesz ze sa poplątane czy nie?
Po całym dniu - wiatr, szkoła, wiatr spanie trochę są, ale to chyba normalne . Nie widać żadnych dredów, kołtunów itp. a przy myciu bezproblemowo da się je przeczesać paluszkami. Grzebień mi zmniejsza skręt .

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
nie jestem zadowolona, że podcięłam i że pohennowałam...jakiś jasny ten brązik i rudawe wyłazi...ech...
i włosy mi się nie układają za fajnie, jakoś płasko...no i ten wiatr co głowę ostatnio urywa też dobrze mi nie robi

umyłam Pottersem z Arniką, potem Garnier AiK, potem żel Bielenda z odżywką i Isanka, suszyłam dyfuzorem jak zwykle
1. suche strączki

Nawet tak nie mów!
Śliczne masz włoski i pięknie się układają, osobiście zazdroszczę.
A przy okazji - jak masz je ścięte?

Moje nie dość że się pasemkują okrutnie , to jeszcze ten wiatr. Wrrrr
Stary 2012-03-29, 21:18   #60487
agatka89
Raczkowanie

Miska dzieki! Sprobuje cos wykombinowac a jak cos to Ci napisze jesli nie ma innego wyjscia. Poczekam jeszcze moze ktos mi cos podsunie

Dziewczyny mi sie tak marza proste wlosy Ten blask, przejechanie palcami po takich wlosach to czysta przyjemnosc. A moje? Suche, splatane, bez polysku, wygladam jak szczota, pierwszy dzien jest ok, a dalej juz kaplica Mam nadzieje ze po podcieciu sie cos zmieni, ciagle chodze w zwiazanych wlosach

zapuszczam do talii

agatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:18   #60488
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet tak nie mów!
Śliczne masz włoski i pięknie się układają, osobiście zazdroszczę.
A przy okazji - jak masz je ścięte?
no ostatnio byłam z nich bardo zadowolona, a po podcięciu i hennowaniu coś nie tak jest...może mi się wydaje...

miałam podcięte pewnie z 2-3cm każdą warstwę (ze 3 lub 4 warstwy mam), tylko najkrótszą zostawiła kuzynka jak jest, no i jakoś mniej się zwijają włoski chyba

a ten wiatr...wiem co czujesz zawiewa włoski we wszystkie strony...jutro kitka
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 22:04   #60489
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
kupcie
Kojarzy mi się z wierszykiem o cyckach
Cytat:
Napisane przez czarno czarna Pokaż wiadomość
Nie dziwie się że nie pamiętasz bo zdjęć nie dałam, a poza tym krótko tu jestem . Mam długie włosy ale takie niewiadomo co. Zaczełam się nimi zajmować to pojawiły się fale, zaczełam stosować CG fale zacznają znikać dzisiaj miałam tylko wywinięte końce czego i tak już nie ma. Jak to możliwe Wyrównam zaniedługo, może wtedy się określą na co licze czytam jednocześnie wątek ten i dla prostowłosych bo sama już nie wiem co robić
Jeśli pojawiły się fale to jesteś falowana i nie ma zmiłuj
z długimi włosami i CG jest ten problem, że dobrze nawilzone włosy są cięższe i siadają pod ciężarem własnym. Po to zabawa w stylizatory, proteiny do wzmocnienia sprężystości włosów itd.
Pielęgnuj tak, jak widzisz że są zdrowsze a same się określa co im jest Ja tak robiłam i nie żałuję - przeszłam na CG ze względu na wrażliwą skórę a okazało się że mam fale że hej!

Widziałam dzisiaj maskę Bioethica - aqua, glikol, cetearyl alk, aloes, coconut oil i zapaszki. Kurna kusi mnie, tylko zapach mi się nie podoba...
NO I KURKA MIEJSCA NIE MAM

Agrafka - prześlicznie w codzienniku

Malinka - ładny kolor jest

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 22:10   #60490
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Pokaż wiadomość
Widziałam dzisiaj maskę Bioethica - aqua, glikol, cetearyl alk, aloes, coconut oil i zapaszki. Kurna kusi mnie, tylko zapach mi się nie podoba...
NO I KURKA MIEJSCA NIE MAM
Miałam kiedyś odżywkę Bioetika pachniała kokoskiem i włosy po niej były taaaaakie miękkie
Ale to dawno temu było, nie wiedziałam jeszcze co to CG

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 22:11   #60491
Martek_
Zadomowienie

Właśnie, Ajrisz mi przypomniała - Agrafko w codzienniku ślicznie
Kurde, nie mogę znieść że moje się nie chcą tak układać tylko się roździelają, no nie mogę!

Wy tak wszystkie macie włosowych kosmetyków za dużo, a u mnie w dalszym ciągu minimum w porównaniu do Was (podkreślam że do Was, bo i tak mam 3 razy więcej kosmetyków niż większość koleżanek ). Teraz święta, to też sobie nic nie zafunduje nowego..
Mam ochotę na takie wieeeelkie zakupy - nie tylko włosowe
Stary 2012-03-29, 22:19   #60492
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Ale przeczesujesz palcami z odzywka ds? Sprobowalabym ale obawiam sie dredow na moich dlugich plączących sie klakach
I pomimo tego wypada przy myciu ok. 180 wlosow?
Mokre włosy mam za stanik, i nie mam dredów
Włosy nie wypadają od czesania(no chyba, że robi się to maksymalnie brutalnie), tylko dlatego, że zakończyły swój żywot.
Zdarza mi się przeczesać palcami przy myciu.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 23:09   #60493
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Polecam męską Isanę pomarańczową. Jak dla mnie póki co jest to jedyny żel, który sprawdza się zawsze. I jest bardzo mocny.
To ta czarno-pomarańczowa Isana? Bez alkoholu? Czy o jakiejś innej piszesz?

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
BTW za lniany płaciłam jakieś 22-25zł nie pamietam dokładnie ale za 250ml a w sklepie ze zdrową żywnością olej lniany 25zł za 500ml a zawsze uwazałam,że te sklepy są dużo droższe
Sklepy ze zdrową żywnością też mają dobre artykuły w niskiej cenie Wiadomo, nie wszystkie, ale niektóre i owszem Za to te niby tanie supermarkety czasem mają byle co w ogromnej cenie. Trzeba uważać
Stary 2012-03-29, 23:41   #60494
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Maliniarka - super masz te loczki, szczególnie na tym drugim podwójnym zdjęciu
chcę, zeby moje też tak urosły

a od kilku godzin siedzę sobie z olejkiem na głowie i się relaksuję po laboratoriach z chemii fizycznej
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 00:02   #60495
claudiiin
Zadomowienie

Cytat:
Wy tak wszystkie macie włosowych kosmetyków za dużo, a u mnie w dalszym ciągu minimum w porównaniu do Was (podkreślam że do Was, bo i tak mam 3 razy więcej kosmetyków niż większość koleżanek ). Teraz święta, to też sobie nic nie zafunduje nowego..
Mam ochotę na takie wieeeelkie zakupy - nie tylko włosowe
Ja tez! O dziwo na wlosowe wlasciwie nie mam takiego cisnienia, ale na neonowe, pastelowe i wzorzyste ciuchy... Buty, torebki
A kosmetykow sama nie wiem czy mam duzo - obecnie 2 odzywki do mycia, 3 szampony, 3 odzywki ds, 3 maski, 2 odzywki bs, 2 wcierki, 1 produkt do koncowek, 5 olejow, z 10 polproduktow. Troche tego jest w sumie

Cytat:

1. suche strączki

Ladny kolorek, cieply ale rudosci na zdjeciu nie widac I jest gleboki!

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Mokre włosy mam za stanik, i nie mam dredów
Włosy nie wypadają od czesania(no chyba, że robi się to maksymalnie brutalnie), tylko dlatego, że zakończyły swój żywot.
Zdarza mi się przeczesać palcami przy myciu.
Moje w takim razie popelniaja samobojstwo na widok grzebienia Bede sie upierac ze wypadaja mocniej przy czesaniu i to wcale nie brutalnym Zrobie test: umyje bez czesania grzebieniem, zobacze ile wypadnie i zobacze ile wyleci pozniej w ciagu dnia - czy tyle samo co zawsze, czy mniej

CG i olejowanie od listopada 2011 + walka z wypadaniem, zapuszczanie grzywy, powrót do naturalek...
claudiiin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 06:45   #60496
mosia07
Raczkowanie

Dziewczyny używała któraś z was henny KHADI ? Bo jakoś nie mogę się do niej przekonać a z drugiej strony bardzo mnie kusi Warto ją kupić ?

mosia07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 07:10   #60497
Phoce
Flawless

Cytat:

1. suche strączki

Jeeej, naprawdę nie podobają Ci się? Są cudne. Moje nigdy chyba nie osiągną takiego poziomu gładkości. Naprawdę, śliczne

Ja ostatnio przeglądając zdjęcia, lekko się zdziwiłam. Znalazłam zdjęcie jakoś z listopada i porównałam do jednego zrobionego przedwczoraj, Mimo że stan nie powala, to nigdy nie pomyślałabym, że moje włosy mają aż taką tendencję do kręcenia się..
1. listopad 2011r. - stała walka ze skrętem prostownicą
2. marzec 2012r.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060768.jpg (204,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04646.JPG_effected.jpg (89,2 KB, 65 załadowań)
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 07:21   #60498
Ariada
Wtajemniczenie

Ponieważ postanowiłam wstrzymać się ze stylizacją dopóki nie przestaną wiać te okropne wiatry, wczoraj pozwoliłam im wyschnąć i mogłam w końcu rozczesać dopiero na niewystylizowanych włosach widać ile tak na prawde daje pielęgnacja Zobaczcie a dla porównania z poczatków macie w moim albumie profilowym

Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 08:48   #60499
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Pokaż wiadomość
a od kilku godzin siedzę sobie z olejkiem na głowie i się relaksuję po laboratoriach z chemii fizycznej
O, swój człowiek na forum
Ariada, jakie zdrowie od nich bije

Ag Rafko, witaj Wiesz, przedstawię swę zdanię Masz loczki już

Olejowanko BD na Hegrona, i pisanie prac kontrolnych, bosko
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:43   #60500
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Ja ostatnio po zimowej przerwie powróciłam do Artiste fioletowego i efekt był mega, w codzienniku jest,dlatego
kupcie
Jak dla kogo. Dla mnie ma za dużo humektantów, których moje włosy prawie w ogóle nie lubią więc tego, wyglądam po nim jak król lew z dredami.
Cytat:
Ja np też sobie żyje bez grzebienia Tylko palcami z odżywką d/s i wsio.
Muszę wziąć z was przykład, bo zostanę łysa.
Cytat:
Napisane przez Ag Rafka Pokaż wiadomość
Heloł, zakrętaski!
Wróciła marnotrawna po prawie miesięcznej przerwie. Nawet nie próbuję nadrabiać, wybaczcie. Postaram się chociaż być na bieżąco.
Widzę mnóstwo nowych twarzy/włosków. Witajcie.
Miss, Ty jeszcze lepsza niż ja w odstawieniu wątkowym! Świetnie, ze wreszcie jesteś!
Witaj z powrotem, kolejna córo marnotrawna No jakoś tak wyszło, zajęłam się nauką i dietowaniem i na zakręcone forum nie starczyło czasu.
Cytat:
Widzę, że piszecie o morożącym. U mnie super się sprawdza wymieszany z lnianym. Samodzielnie trochę za bardzo wysusza. W codzienniku wrzuciłam efekty po takiej mieszance. Zroszone deszczem, wytargane wiatrem, a się trzymają.
Nie ma bata, idę jutro do Rossmanna po mrożący Włosy oczywiście, jak zawsze, przepiękne
Cytat:
Malinko, nie chrzań. Masz piękne włosy, rudego na nich nie widzę i w ogóle nie wiem czego się czepiasz Mogę się zamienić.
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
To ta czarno-pomarańczowa Isana? Bez alkoholu? Czy o jakiejś innej piszesz?
Tak, ta. Jak dotąd dla mnie jedyny stylizator, ale muszę jeszcze wypróbować żel mrożący.
Cytat:
Sklepy ze zdrową żywnością też mają dobre artykuły w niskiej cenie Wiadomo, nie wszystkie, ale niektóre i owszem Za to te niby tanie supermarkety czasem mają byle co w ogromnej cenie. Trzeba uważać
To prawda, czasem tak jest. Ostatnio szukałam produktu zastępującego jajka i ten sam w hipermarkecie kosztował 22, a w sklepie ze zdrową żywnością 18. Za to oleje na hali 30zł, a te same w tamtym sklepie 45

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:53   #60501
DMkAnia
Strażnik Wizażu

No dziewczynki, to na 1.04. zrobimy dowcip i będzie kolejna część?
Moje włosy z wczoraj ;P trochę włosów z dolnej warstwy się podwinęło, stąd ta dziura...ale i tak będą skrócone za tydzień.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 21sxo5.jpg (106,7 KB, 57 załadowań)

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:57   #60502
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam dziś odżywkę z Fructisa Nutri-Gładki
Nie miałam żadnej fructisowej za czasów CG chyba

Na ten wiatr to ja spinam, nawet nie tyle że włosy mi się rozwalą, ale denerwuje mnie, że mi na twarz lecą wszystkie

Ag-rafko - ślicznie w codzienniku
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:22   #60503
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
Hegron... Kochom go
Nie kuś !
Ale on jest bardziej gęsty od Isany, tak?
Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Nie miałam żadnej fructisowej za czasów CG chyba
No ja podobnie. W sumie zwróciłam na nią uwagę dopiero z miesiąc temu

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:32   #60504
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Nie kuś !
Ale on jest bardziej gęsty od Isany, tak?
Według mnie jest zdecydowanie rzadszy. Jest praktycznie płynny. Ale też się nim zachwycam, moja ulubiona odżywka b/s

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:44   #60505
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Według mnie jest zdecydowanie rzadszy. Jest praktycznie płynny. Ale też się nim zachwycam, moja ulubiona odżywka b/s
Właśnie wczoraj gdzieś czytałam, ze jest bardziej gęsta Może to jakaś inna z tej firmy

W Naturze widziałam d/s i b/s Myślałam, by je spróbować do mycia.
Macie porównanie ich dwóch?

Stary 2012-03-30, 12:51   #60506
pati_bc
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie wczoraj gdzieś czytałam, ze jest bardziej gęsta Może to jakaś inna z tej firmy

W Naturze widziałam d/s i b/s Myślałam, by je spróbować do mycia.
Macie porównanie ich dwóch?
Miałam tę tylko chyba różową klik. Zapach mnie odstraszał w myciu nie jest zła ale swędziała mnie po niej skóra A i baaaardzo rzadka Bs nie używałam

Edytowane przez pati_bc
Czas edycji: 2012-03-30 o 12:52
pati_bc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:02   #60507
pistacjowa_dama
Raczkowanie

a próbowała któraś z Was takiego oleju kokosowego?
http://www.efavit.pl/pl/p/Olej-kokosowy-200-ml/18

pistacjowa_dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:03   #60508
pati_bc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pistacjowa_dama Pokaż wiadomość
a próbowała któraś z Was takiego oleju kokosowego?
http://www.efavit.pl/pl/p/Olej-kokosowy-200-ml/18
Jeśli dobrze pamiętam to Eloe sobie go chwali
pati_bc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:18   #60509
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati_bc Pokaż wiadomość
Miałam tę tylko chyba różową klik. Zapach mnie odstraszał w myciu nie jest zła ale swędziała mnie po niej skóra A i baaaardzo rzadka Bs nie używałam
O, no taką widziałam!

Stary 2012-03-30, 13:29   #60510
pistacjowa_dama
Raczkowanie

Cytat:
O, no taką widziałam!
a ja znalazłam taką
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html

próbowała któraś?

pistacjowa_dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości