Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 20:48   #3751
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia mam nadzieję, że antybiotyk Ci pomoże i w końcu się wyleczysz. No i że Twojemu synkowi też przejdzie po tej maści
Mój Tż też chory to znaczy dopiero go rozkłada, ma stan podgorączkowy i kości go bolą, zaraz pojedziemy do apteki po Coldrex i jakieś witaminy.

A co do snu to faktycznie śmieszny

Dodaję zdjęcie kurtki w rzeczywistości kolor jest trochę ciemniejszy i nie widać różnicy między ściągaczami a resztą nie wiem czemu na zdjęciu tak wyszło kiedyś zrobię w słońcu to może lepiej wyjdzie, bo w rzeczywistości jest dużo ładniejsza no i rozmiar S
Kurtka śliczna Jakbyśmy nie wiedzialy jaką twarz masz

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 20:48   #3752
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Co tylko prawdę powiedziałam Aj Ty i ta Twoja duża dupa, no nie da się jej przegadać

Jak w sklepach coś będzie to się rozejrzę bo w sumie już w tamtym roku miałam sobie kupić strój ale nie mogłam żadnego znaleźć a i tak się nie kąpałam nigdzie bo zimno było. Bo ten co mam to za duży jest majtki wiszą i w ogóle już brzydki. A w tym roku chcę wyjść w fajnym stroju i z umięśnionym brzuszkiem Nic nie może mi zepsuć efektu
no bo zdjęcia nie kłamią i widziałam swoje dupsko.... do chudych nie należy

Nooo to koniecznie musisz nowy strój kupić!!! Nie masz wyjścia!!!
Nie długo już będą w sklepach pewnie także na bank cos znajdziesz fajnego Ja rok temu sobie strój kupiłam ale chciałabym w tym roku nowy ze stanikiem push-up

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:07   #3753
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

no właśnie nie wiem ile jej dać do takiej szklanki ??

Zoośka i inne dziewczyny które piją rano wodę z cytryną [COLOR="Silver"]
Jedna szklanka wody przegotowanej przestudzonej, plus plasterek cytryny plus łyżka miodu, zamieszać, podogniatać cytryne, przykryc spodeczkiem i odstawic na noc Rano na czczo wypić, powinno być pół godz przed posiłkiem

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
no bo zdjęcia nie kłamią i widziałam swoje dupsko.... do chudych nie należy

Nooo to koniecznie musisz nowy strój kupić!!! Nie masz wyjścia!!!
Nie długo już będą w sklepach pewnie także na bank cos znajdziesz fajnego Ja rok temu sobie strój kupiłam ale chciałabym w tym roku nowy ze stanikiem push-up
No no, taaaaaaaaaaaaaaaaakie wielkie dupsko, ze zdjęć wystaje
Oj monia monia, przejrzyj na oczy w końcu Toż to ręce opadają

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Uciekam sie uczyć. Bajo;* Branoc wszystkim!

Stary 2012-03-29, 21:10   #3754
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
S------

bialaczekoladkadałabyś przepis na te pyszne bułeczki?
Ja się zbieram do upieczenia moich pysznościowych drożdżówek z marmoladą^^
Znalazłam kiedyś taki fajny przepis na bułki razowe z dynią, ale mi gdzies to wcięło
Kochana bardzo chetnie bym sie podzielila przepisem jakbym cos sensownego miala
Ale niestety narazie jeszcze ta kwestie mam zupelnie nie dopracowana a ten wczorajszy przepis to byla tylko prowizorka na szybko zeby wyprobowac piekarnik
Ale nie martw sie, zbliza sie weekend bede miala chwile i bede sie bawic Mam kilka pomyslow i moze cos z tego wyjdzie wtedy napewno sie podziele

Tak w ogole wrocilam niedawno z pracy leje u mnie jak nie wiem co, zupelnie nie dalo sie isc, z butow to mi sie woda wylewala i klapala jak szlam Musialam wsciac do autobusu nie bylo rady, a rano jak szlam mialam to samo! W polowie drogi grad mnie zlapal a pozniej jak lunelo to zanim doszlam do pracy mokry mialam nawet stanik
Hradcor!!
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:19   #3755
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 ja jutro po pracy na solarium sie wybieram trzeba troche kolorków nabrac bo juz taka blada jestem ze szok

zooska miłej nauki

bialaczekoladka koniecznie sie podziel przepisami nie no grad to juz przegiecie

No ja pokreciłam hula hopem, ale taka sennosc mnie ogarnela ze szok, nie wiem czy przez pogode czy co

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:54   #3756
meeedzik
Zakorzenienie

dziękuję za komentarze odnośnie kurtki jestem z niej mega zadowolona i nawet do tego kolorku się przełamałam
Dałam za nią 120zł na targu
Zoska hahaha zakryłam twarz bo jak down wyszłam i nie chciałam Was narażać
Heroine to sobie pospałaś kochana ale to dobrze, chociaż wypoczęłaś sobie i sny ciekawe miałaś
Monia cieszę się, że z nóżką synka już jest lepiej trzymam kciuki, żeby szybko się zagoiło no i żebyś Ty szybko wyzdrowiała
No Tż kupił paczkę Coldrexu, wypił przed chwilą jeden i leży, bo coraz bardziej go rozkłada mam nadzieję, że mu przejdzie.

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Mireczko kochana co u Ciebie?

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Agunia zazdroszczę solarium też bym się wybrała, ale kasy mi brakuje, bo co chwila wydaję na jakieś ciuchy zamiast oszczędzać
Stary 2012-03-29, 22:02   #3757
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Agunia zazdroszczę solarium też bym się wybrała, ale kasy mi brakuje, bo co chwila wydaję na jakieś ciuchy zamiast oszczędzać
No i sie uczyć nie mogę. Ech, też bym chciała sobie pozwolić na jakieś ciuchy, a tu krucho z kasą
Wy co chwila sobie coś kupujecie, a ja to tylko kupuje chleb i serek wiejski

Stary 2012-03-29, 22:15   #3758
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska ja bym sobie nie kupiła bo nie mam kasy, ale jak chodzimy z Tż na zakupy i mi się coś spodoba to on mi kupuje albo sam mi wciska różne rzeczy i każe przymierzać tą kurtkę też on zauważył, ja nawet mierzyć nie chciałam, bo nie miałam zamiaru kupować, ale on się uparł i ją wziął chyba muszę przestać łazić po sklepach prócz tego kupiłam sobie szampon do włosów dla niemowląt odżywkę i lakier do paznokci masakra, nie wychodzę z domu najlepiej, bo mam jakąś manię ostatnio

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Dobra ja już uciekam
Pooglądam jeszcze coś i spać
Kolorowych snów
Stary 2012-03-29, 22:18   #3759
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska ja bym sobie nie kupiła bo nie mam kasy, ale jak chodzimy z Tż na zakupy i mi się coś spodoba to on mi kupuje albo sam mi wciska różne rzeczy i każe przymierzać tą kurtkę też on zauważył, ja nawet mierzyć nie chciałam, bo nie miałam zamiaru kupować, ale on się uparł i ją wziął chyba muszę przestać łazić po sklepach prócz tego kupiłam sobie szampon do włosów dla niemowląt odżywkę i lakier do paznokci masakra, nie wychodzę z domu najlepiej, bo mam jakąś manię ostatnio

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Dobra ja już uciekam
Pooglądam jeszcze coś i spać
Kolorowych snów
Braaaaaaaaaaanoc Ja najwiecej kasy wydaje na jedzenie i kosmetyki

Stary 2012-03-29, 22:32   #3760
Aisza21
Wtajemniczenie

Ja właśnie się dorwałam do kompa ,bo małż mi okupował do tej pory

Ale się dzisiaj narobiłam - okan umyłam, firanki popralam, małż zawiesił , 2 prania zrobiła, poprasowałam , ufff. Nogi mi w d.. włażą.

Meedzik , świetna kurteczka. Ja żąłuję ,że mi nie pasują takie kolory , wszystkie karmele, beże i nude - wyglądam w nich jak trup.

Co do solarium ,to ja unikam , boję się zmarszczek i raka. Mój teść zmarł na raka skóry , mąż w grupie ryzyka. KOszmarna choroba.

Monika, ale lekarz powiedzial ,od czego ten paluszek tak się paskudzi? Dobrze ,ze synuś zdrowy na oskrzelach. Miałam ten antybiotyk ,co ty teraz masz - to jakiś popularny typowy jest.
Niezła sesyjkaProfesjon alna . To w jakims specjalnym celu ? Pewnie na miss startujesz? Twoja siostra zajmuje się tym zawodowo?

Buciki przesłodkie, pięknie się prezentują. Mamy ten sklep Deeze w moim mieście ,ale jak przymierzałam tam jakieś buty to ledwo kroka mogłam zrobić

Juz nie wiem ,co jeszcze mialam pisać A, że też mi jest milo ,ze mnie tak serdecznie przyjęłyście ,bo w większości to są hermetyczne nietolerujące obcych środowiska.

Rozmowy w toku oglądałam kątem oka. Kto chce może sobie obejrzeć:
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/dwa-...94,w.html#play
Kurcze za grosz żalu za dzieckiem tam nie ma. Wstrząsające .

Ja najwięcej kasy wydaję też na jedzenie no i dziecko nie da się ukryć ,a już mi co tam z nosa skapnie. Chociaż i tak mam dobrze ,bo mi brat śle ciuchy z UK (pracuje w hurtowni odzieży) także nie mam na co narzekać.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-03-29 o 22:41
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 23:02   #3761
monika01011986
Zakorzenienie

A ja obejrzałam Kuchenne Rewolucje ale jaja się tam działy!! ta właścicielka restauracji co za powalona sucz!!!! Na miejscu Magdy Gessler chyba bym nie wytrzymała! Normalnie baba na psychiatryku powinna się znaleźć, szok normalnie!!!! I jeszcze na końcu się okazało że oszukali Magdę Gessler. Co za chamstwo....

Synuś biega jak szalony.... palec go już chyba nie boli, jedynie jak dotykam to krzyczy ale widać poprawę. JA się lepiej czuję, gardło nie boli wzięłam drugą tabletkę antybiotyku już, kolejna o 8 rano. No i jutro czeka mnie podróż do Kwidzyna..... na podpis do urzędu pracy :/ jak ja tego nie lubię... te kolejki mnie dobijają tam.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Jedna szklanka wody przegotowanej przestudzonej, plus plasterek cytryny plus łyżka miodu, zamieszać, podogniatać cytryne, przykryc spodeczkiem i odstawic na noc Rano na czczo wypić, powinno być pół godz przed posiłkiem

No no, taaaaaaaaaaaaaaaaakie wielkie dupsko, ze zdjęć wystaje
Oj monia monia, przejrzyj na oczy w końcu Toż to ręce opadają
A można bez miodu? ze słodzikiem? Dam dwa plasterki cytrynki żeby były lepsze efekty hehehe ale to może od poniedziałku zacznę pić bo i tak cytryny nie mam w domu a wolę gardła cytryną nie podrażniać na razie.

hehehe no nie jest może jakas ogromna ale chuda na pewno nie.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Tak w ogole wrocilam niedawno z pracy leje u mnie jak nie wiem co, zupelnie nie dalo sie isc, z butow to mi sie woda wylewala i klapala jak szlam Musialam wsciac do autobusu nie bylo rady, a rano jak szlam mialam to samo! W polowie drogi grad mnie zlapal a pozniej jak lunelo to zanim doszlam do pracy mokry mialam nawet stanik
Hradcor!!
U mnie to samo... leje strasznie!!!!
Jeju tak przemokłaś to teraz koniecznie gorąca kąpiel i jakieś witaminki na noc!!!!!!!! żeby Cie nie rozłożyło!!!!

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
monika01011986 ja jutro po pracy na solarium sie wybieram trzeba troche kolorków nabrac bo juz taka blada jestem ze szok
no ja też pójdę po 18stej tez blada jak śmierć jestem :/

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Monia cieszę się, że z nóżką synka już jest lepiej trzymam kciuki, żeby szybko się zagoiło no i żebyś Ty szybko wyzdrowiała
No Tż kupił paczkę Coldrexu, wypił przed chwilą jeden i leży, bo coraz bardziej go rozkłada mam nadzieję, że mu przejdzie.
Dziękuję To trzymaj mocno
Kurde..... a ja mam nadzieję że Twojego TŻ nie rozłozy bardziej.. zdrówka mu zyczę i aby jutro obudził się jak nowo narodzony
Uważaj żebyś się nie zaraziła!!!!
Jak to mi lekarz dzisiaj powiedział: po pietach można się jedynie całować hehehehehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-29, 23:54   #3762
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Ja właśnie się dorwałam do kompa ,bo małż mi okupował do tej pory

Ale się dzisiaj narobiłam - okan umyłam, firanki popralam, małż zawiesił , 2 prania zrobiła, poprasowałam , ufff. Nogi mi w d.. włażą.
No własnie dlatego ja przed wyjazdem do Niemiec chcę sobie swojego laptopa kupić żeby mąz mi nie podkradał hehehe

Noooo to dziś spaliłas mase kalorii! na bank kilogram zleciał

Cytat:
Co do solarium ,to ja unikam , boję się zmarszczek i raka. Mój teść zmarł na raka skóry , mąż w grupie ryzyka. KOszmarna choroba.
Ja nie chodzę często, tylko np. przed Świętami i przed wakacjami żeby nie spalić się na słońcu i nie wyglądać jak trup na plaży. Czasami też jesienią pójdę pare razy żeby kolorku nabrać

Cytat:
Monika, ale lekarz powiedzial ,od czego ten paluszek tak się paskudzi? Dobrze ,ze synuś zdrowy na oskrzelach. Miałam ten antybiotyk ,co ty teraz masz - to jakiś popularny typowy jest.
Niezła sesyjkaProfesjon alna . To w jakims specjalnym celu ? Pewnie na miss startujesz? Twoja siostra zajmuje się tym zawodowo?
No własnie lekarz nie wiedział od czego to się stało. Może chirurg by wiedział ale pediatra nie.
Ja nigdy tego Duracefu nie brałam, także nie wiem jak działa na mnie, ale mąż go często dostawał jak chorował i mu pomagał zawsze. Starszy synek jest uczulony na Duracef, kiedyś raz dostał bo był chory to taka wysypka mu wywaliła na całym ciele że lekarza do domu wzywaliśmy bo strasznie wyglądał.... Od tamtej pory Duracefu nie tyka.
Sesje mi siostra robiła bo ona jest fotografem i ma swoje studio fotograficzne. Zrobiła mi jako prezent na dzień kobiet hehehe a tak na prawdę to w celu reklamy dla niej. Ja na miss w życiu bym nie wystartowała, nawet gdybym miała idealne ciało - nie jarają mnie takie rzeczy

Cytat:
Juz nie wiem ,co jeszcze mialam pisać A, że też mi jest milo ,ze mnie tak serdecznie przyjęłyście ,bo w większości to są hermetyczne nietolerujące obcych środowiska.

Rozmowy w toku oglądałam kątem oka. Kto chce może sobie obejrzeć:
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/dwa-...94,w.html#play
Kurcze za grosz żalu za dzieckiem tam nie ma. Wstrząsające .

Ja najwięcej kasy wydaję też na jedzenie no i dziecko nie da się ukryć ,a już mi co tam z nosa skapnie. Chociaż i tak mam dobrze ,bo mi brat śle ciuchy z UK (pracuje w hurtowni odzieży) także nie mam na co narzekać.
Nie raz przeglądam różne fora i zauważyłam że jak jakies nowe osoby chcą dołączyć do "starych" wątków to nie są zbytnio mile witane... nie rozumiem takiego zachowania :/
Także super, że do nas trafiłaś u nas będziesz na pewno szczęśliwa
Ja nawet nie próbuję obejrzeć tych morderców czyli rodziców Madzi..... nie mogę na nich patrzeć, kłamią ludziom w żywe oczy i jeszcze ofiary z siebie robią!!!!!!!!!!! No kur... a gdzie w tym wszystkim jest Madzia???
to jest w ogóle chore, że ta bitch jest jeszcze na wolności!!!!!

Super masz z tym bratem zaoszczędzisz sobie sporo, bo w Polsce ciuchy dla dzieci i ich ceny to jakieś nieporozumienie......
Ostatnio Majteczki chciałam kupic dla synka, jedna para 5 zł.... gdzie w Anglii masz siedmiopak świetnych kolorowych majteczek z Early Days za ok. 10-15 zł na nasze.....

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Uwielbiam Wasze sny, wszystkie mnie zawsze rozwalają Ale to naprawdę jest niesamowite co człowiek może sobie wyśnić nawet jak o tym nie myśli

monia to co za jakiś nieuk Ci wypisał tamten antybiotyk? żeby nie wiedział takiej podstawowej rzeczy? Teraz musisz wyleczyć tą anginę na dobre żeby nie wróciła już
A synek może i ma tą alergię teraz tyle się słyszy że ludzie na wszystko są uczuleni a dzieci to już szczególnie.. Oby mu przeszło szybko
A co do snu to może Twój mąż tak za Tobą tęskni że aż do Ciebie przyszedł w nocy? Ja po takich snach to później jakieś dziwne uczucie mam, np kiedy śniło mi się raz że Tż sobie znalazł inną to jak wstałam myślałam ciągle co ja bym zrobiła i jakoś tak go doceniałam bardziej Czyli coś w tym jest że one nam uświadamiają coś
Mureczko Twoje sny też są cudowne zwłaszcza ten w którym przyjechałaś do mnie w szlafroku i moje dziecko Cie wyśmiało hehehe

Ajj z tymi lekarzami to tak juz jest.... Przyznam że tamten antybiotyk na prawdę bardzo szybko mi pomógł więc jednak jakąś skuteczność miał, tyle że na krótko no ale cóż..... teraz chyba będzie lepiej... mam nadzieję.
Synek to od małego ciągle chorowity. Juz taki jego urok że alergikiem jest. Lekarz kazał mi kota wyrzucić tyle, że nawet jak kota nie było to synek był ciagle chory. Teraz i tak jest dużo lepiej a kot przeciez od Świąt u nas jest. Zreszta ta rasa kota jest hypoalergiczna.
Ty wiesz, że ja po takim snie też mam takie uczucie???? jakoś tak bardziej z mojego męża się cieszę hehehe One na prawdę dużo uświadamiają. Jeszcze jemu mogłoby się przyśnić pare razy coś podobnego to by było super

Cytat:
jezu jakie takie laski są tępe nic nie wiedzą chcą zabłysnąć i pokazać jakie to mądre są ;/ Na wizażu jest mnóstwo takich dziewczyn już niejeden wątek widziałam gdzie tylko czekały aby kogoś zjechać. Skąd się bierze taka zawiść?? Ja to bym nawet jej nie odpisała bo by mi było nerwów szkoda na nią.
taaa one się chcą dowartościować bo myślą , że jak kogoś zjadą to są lepsze i mądrzejsze.

Cytat:
Ale gdzie mnie tam porównywać do madzi i moni
Nie przesadzasz?? a co Ty niby jakaś gorsza czy co???

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez chudnijszybciej Pokaż wiadomość
No ale jeśli coś polecasz to napisałabyś chociaż dlaczego....

My to wszystko już wiemy.... nie myśl, że nic nie czytamy i o niczym nie mamy zielonego pojęcia, bo jakoś udaje nam się chudnąć i czujemy się wspaniale

Co do tego zdania w artykule: "Niestety takie diety (np. 1000 kcal) nie są idealne. Ograniczają (i to znacznie!) ilość witamin oraz mikro- i makroelementów''.

Żadna dieta odchudzająca nie jest IDEALNA, bo IDEALNA dieta nie istnieje. Wiadomo, że aby schudnąc musimy mniej jeść i zdrowiej przede wszystkim.
Ale jeśli chodzi o witaminy i minerały to wszystko można dostarczyć organizmowi bez większych problemów. Wystarczy dobrze rozplanować dietę i np. łykać dodatkowo suplementy witaminowo-mineralne.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-30 o 01:41
Stary 2012-03-30, 08:12   #3763
Milena001
Zadomowienie

Cześć dziewczynki Życzę miłego dnia ja rano wstałam, zjadłam śniadanko, odwiozłam rodzeństwo do szkoły i pracy a teraz sama szykuje się do szkoły i zaraz ruszam ale mi się chce... W sobote wieczorem ide z Tż na impreze... znowu dupa z dietą będzie... ale na krótko bo w niedziele rano gdzieś o 4 mamy jechać na giełde tż kupić sobie opony do auta a ja rower z koszyczkiem trzymajcie si
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:14   #3764
Aisza21
Wtajemniczenie

Dobry,

Rany ,jak mi sie dzisiaj wstawać nie chciało - zasiedziałam sie wczoraj do połnocy.

Maminka, na pewno wyglądasz lepiej niż mówisz . Zresztą po ciążach w tak krótkich odstępach masz święte prawo nie wyglądać jak modelka. Ale to tylko kwestia czasu

Monika , ta chudnijszybciej to na pewno troll i chce reklamę nam tu wcisąć.
A ty jak się dzisiaj czujesz? Mam nadzieję ,że lepiej.
U mnie w UP nie ma kolejek zazwyczaj ,ale i tak nie cierpię tam jezdzić. One tam siedzą ,żeby tylko kuroniowki wyplacac i pieczatki podbijać - wiem ,bo kiedyś tam na stażu byłam. Kompletna zlewka na człowieka. Teraz to juz w ogóle maskara , bo nawet ,zeby dostać staż ,trzeba na glowie ustac ,a już nie wspomnę o pracy na umowie. Dla mnie nigdy nic nie mają , jeszcze się nie zdarzyło ,żeby mi zaproponowali jakąkolwiek ofertę od stycznia.

Co do ciuszków dziecięcych ,to nie wiem czy macie tesco - ja lubię tam kupować , bardzo ładne ubranka tam mają , w stylu właśńie tych angielskich ciuszków. W pepco tez czasem kupuję.
Braciak właśnie mi wysyłał paczke wczoraj , więc czekam - jak dostanę to wam ufocę ,bo sama ciekawa jestem ,co mi tam kupił

Milena , też bym se poszła na imprezę .Nie pamiętam,kiedy ostatnio byłam, chyba jesienią . Może w któryś dzień Swiąt się wybierzemy.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-03-30 o 09:21
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:40   #3765
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dzieki Monia
Tobie i syneczkowi tez zycze zdrowka!
U mnie ok wcale mi sie nie odbilo na zdrowu w miare szybko wyschlam takze naszczescie ominela mnie choroba

Zaczne pic ten sok z cytryny od jutra bo musze sie na zakupy wybrac bo juz nic nie mam w lodowce
Mysle ze ta cytryna to moze byc swietna sprawa
Pozatym lubie takie kwasne rzeczy

Przyszedl mi wkoncu ten tusz Explosion z Loreala dzisiaj uzylam go pierwszy raz i niestety ale mnie nie powalil na kolana
Faktycznie szczoteczka wymaga nie dala precyzji takze mam nadzieje ze opanuje technike nakladania tego tuszu i wtedy bedzie lepiej, zobaczymy

Ja dzisiaj tez nie moglam glowy podniesc z lozka przestawialam co chwile budzik! Deszcz pada non stop, jest zimno i musze jechac autobusem bo nie ma rady
A jutro bedzie miesiac jak systemaczynie chodze do pracy na piechotke

Uciekam, pa slicznoty
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:46   #3766
tinekk
Zadomowienie

Dzień dobry kochane, kurde ja wczoraj zawaliłam dzien pod względem diety. Nie zjadłam dużo ale po prostu źle obiad, podwieczorek i kolacja składały się z bułki z szynka i serem i przed samym spaniem wypiłam szklanke soku ( takiego słodkiego :/ ) i dziś od razu wiecej na wadze i co dziwne w ogóle nie wtawałam sikać w nocy, a zawsze jak pije poznym wieczorem to potem w nocy mnie goni... no i mam uczucie ze to ten sok we mnie siedzi i oby to dlatego był ten wzrost. Zważe sie w poniedziałek dopiero bo nie chce sie dołować

Weekend prawie juz mamy ja mam nadzieje ze obejdzie sie bez grzechów, pogoda brzydka bo lać ma cały week wiec nie wybieram sie na zakupy, a jak nie wybieram sie do sklepu to nie kupie zadnych chipsów i mam nadzieje ze nic mnie nie skusi :P

Miłego dnia kochane

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:47   #3767
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
jestem już
byłam u lekarza z synkiem, dostał syrop na kaszel, na oskrzelach nic nie ma, lekarz stwierdził, że to alergia jakaś. Co do palca to kazał moczyć w bardzo ciepłej wodzie z szarym mydłem i smarować taką maścią z antybiotykiem którą mi przepisał (Detreomycyna). Można też pojechać do chirurga jeśli uznam że to konieczne, więc jak do jutra nic sie nie zmieni to rano będę musiała pojechać z synkiem do chirurga. Po powrocie do domu synuś od razu zasnął a ja z nim. Spaliśmy do 16. Potem wypiłam kawkę i zjadłam ciastko AAaaaa a ja u lekarza tez byłam i powiedział że Amoksiklav (który wcześniej przepisała mi moja rodzinna lekarka) nie nadaje się do leczenia ANGINY! Tyle że on mi pomógł ale tylko na chwilę.... Tak więc dostałam kolejny antybiotyk Duracef i jeszcze jakieś tabletki. Mam w ogóle z domu nie wychodzić i nie męczyć się a najlepiej zero wysiłku fizycznego Tak więc antybiotyk wzięłam o 13 i poszłam spać. Jak wstałam to dużo mniej mnie gardło już boli. Dziwne, że tak szybko zadziałał.... zawsze jak brałam antybiotyki to dopiero po dwóch dniach była poprawa.
Monia biedna jesteś z tą anginą ale ja to przechodziłam po pierwszym porodzie nie było miesiąca żebym nie brała po 2, 3 antybiotyki. Potem w końcu lekarz dał mi szczepionkę odpornościową Rybomunyl i pomógł po drugim porodzie mała bardzo dużo ze mnie spijała. Znowu wróciły anginki i często trafiałam do ginekologa z zapaleniem, który stwierdził że mam wyjałowiony organizm przez mojego malutkiego cycorka (karmiłam do 1,5 roku i odstawiłam jak zaszłam w 3 ciążę, taka była przywiązana do piersi) Wzięłam po raz drugi szczepionkę tą samą , a że mały sam puścił cycka, działa do dzisiaj bo nie spijał ze mnie wszystkiego z resztą on jadł jak w zegarku co 3 godziny a mała to ile bym nie dostawiła to zawsze doiła żarłok mały
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:48   #3768
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]

A można bez miodu? ze słodzikiem? Dam dwa plasterki cytrynki żeby były lepsze efekty hehehe ale to może od poniedziałku zacznę pić bo i tak cytryny nie mam w domu a wolę gardła cytryną nie podrażniać na razie.

hehehe no nie jest może jakas ogromna ale chuda na pewno nie. [COLOR="Silver"]
Nie, nie można. Wiem że kcal itd itp. Ale to miód ma właściwości antyseptyczne i zdrowotne a nie slodzik. Więc...

Stary 2012-03-30, 09:48   #3769
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Monia mam nadzieję, że antybiotyk Ci pomoże i w końcu się wyleczysz. No i że Twojemu synkowi też przejdzie po tej maści
Mój Tż też chory to znaczy dopiero go rozkłada, ma stan podgorączkowy i kości go bolą, zaraz pojedziemy do apteki po Coldrex i jakieś witaminy.

A co do snu to faktycznie śmieszny

Dodaję zdjęcie kurtki w rzeczywistości kolor jest trochę ciemniejszy i nie widać różnicy między ściągaczami a resztą nie wiem czemu na zdjęciu tak wyszło kiedyś zrobię w słońcu to może lepiej wyjdzie, bo w rzeczywistości jest dużo ładniejsza no i rozmiar S
Super kurteczka, Dżaga Ja kupiłąm ostatnio czarną w Reserved.
Stary 2012-03-30, 09:57   #3770
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Przyszedl mi wkoncu ten tusz Explosion z Loreala dzisiaj uzylam go pierwszy raz i niestety ale mnie nie powalil na kolana
Faktycznie szczoteczka wymaga nie dala precyzji takze mam nadzieje ze opanuje technike nakladania tego tuszu i wtedy bedzie lepiej, zobaczymy

Uciekam, pa slicznoty
Ja jestem faworytką tanisz tuszy, ale jak trafiłam na te dwa- Sensique i Wibo to padłam, są mega
http://sophieczerymoja.blogspot.com/...y-mascara.html

http://ozdobny.com/tusze-do-rzes/317...r-mascara.html

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane, kurde ja wczoraj zawaliłam dzien pod względem diety. Nie zjadłam dużo ale po prostu źle obiad, podwieczorek i kolacja składały się z bułki z szynka i serem i przed samym spaniem wypiłam szklanke soku ( takiego słodkiego :/ ) i dziś od razu wiecej na wadze i co dziwne w ogóle nie wtawałam sikać w nocy, a zawsze jak pije poznym wieczorem to potem w nocy mnie goni... no i mam uczucie ze to ten sok we mnie siedzi i oby to dlatego był ten wzrost. Zważe sie w poniedziałek dopiero bo nie chce sie dołować

Weekend prawie juz mamy ja mam nadzieje ze obejdzie sie bez grzechów, pogoda brzydka bo lać ma cały week wiec nie wybieram sie na zakupy, a jak nie wybieram sie do sklepu to nie kupie zadnych chipsów i mam nadzieje ze nic mnie nie skusi :P

Miłego dnia kochane
Najgorzej jest, jak się siedzi w domu cały dzień, wtedy się chodzi i podjada^^
Zawsze coś ciepłego musi być na obiad, zreszta ciepłe rzeczy podkręcaja nam metabolizm Także, fajna sprawa;P Ostatnio jestem fanka zup-krem, bardzo szybko się robi. A często sie łapałam na tym, że wcinałam bułkę, albo cos w tym rodzaju bo nie chciało mi sie posiedziec w kuchni i ugotować coś konkretnego, a teraz to raz dwa do miksera, na gaz i heja, w 15min zupka Także polecam, dla leniuchów, albo zabieganych

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-03-30 o 09:54
Stary 2012-03-30, 10:33   #3771
Acabar
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,

od wczoraj was podczytuję i postanowiłam się przyłączyć. Chciałabym zrzucić 4 kg, które przyczepiły się do mnie podczas zimy, gdy sercowe rozterki leczyłam słodyczami
Próbowałam mniej jeść, ale czytając Was zrozumiałam, że wiele rzeczy robiłam źle, dlatego waga stała w miejscu. To moja pierwsza dieta, wiec na poczatku nie do konca wiedzialam jak sie za nia brac.

Będę was zanudzać spowiadaniem sięz posiłków, bo potrzebuję jakiegoś bata nad sobą U znajomych nie znajdę wsparcia, bo dla nich dieta=anoreksja=śmierć.
Przynajmniej TZ mnie wspiera, ale on mimo dobrych checi potrafi jedynie rozpieszczac

Sniadanie na dobry poczatek dnia:
-jajko na twardo
-czerwony grejpfrut

zooska - zupa-krem - ze tez na to wczesniej nie wpadlam - zdrowe, pyszne i genialne w swej prostocie!
Acabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:43   #3772
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Mireczko kochana co u Ciebie?

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Agunia zazdroszczę solarium też bym się wybrała, ale kasy mi brakuje, bo co chwila wydaję na jakieś ciuchy zamiast oszczędzać
o oszczedzaniu nawet mi nie mow, zawsze mam plan zeby cos odlozyc a kasa sie rozchodzi tu na ciuchy tu na kosmetyki i tak w kółko pieniadze sie mnie wogole nie trzymaja
A musze juz serio sie ograniczac bo planuje dwa wyjazdy wakacyjne, wiec musze zacisnac pasa i omijac z daleka sklepy i allegro to ostatnie szczegolnie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Życzę miłego dnia ja rano wstałam, zjadłam śniadanko, odwiozłam rodzeństwo do szkoły i pracy a teraz sama szykuje się do szkoły i zaraz ruszam ale mi się chce... W sobote wieczorem ide z Tż na impreze... znowu dupa z dietą będzie... ale na krótko bo w niedziele rano gdzieś o 4 mamy jechać na giełde tż kupić sobie opony do auta a ja rower z koszyczkiem trzymajcie si
Super kupuj rowerek , jezdzenie jak jest cieplutko to swietna sprawa
Cytat:

Miłego dnia kochane
Nie przejmuj sie dzisiaj napewno bedzie lepiej ja wczoraj zawaliłam frytkami wieczorem, ale odrobiłam na roweku, wiec nie mam wyrzutów nawet

Cytat:
Napisane przez Acabar Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

od wczoraj was podczytuję i postanowiłam się przyłączyć. Chciałabym zrzucić 4 kg, które przyczepiły się do mnie podczas zimy, gdy sercowe rozterki leczyłam słodyczami
Próbowałam mniej jeść, ale czytając Was zrozumiałam, że wiele rzeczy robiłam źle, dlatego waga stała w miejscu. To moja pierwsza dieta, wiec na poczatku nie do konca wiedzialam jak sie za nia brac.

Będę was zanudzać spowiadaniem sięz posiłków, bo potrzebuję jakiegoś bata nad sobą U znajomych nie znajdę wsparcia, bo dla nich dieta=anoreksja=śmierć.
Przynajmniej TZ mnie wspiera, ale on mimo dobrych checi potrafi jedynie rozpieszczac

-jajko na twardo
-czerwony grejpfrut

zooska - zupa-krem - ze tez na to wczesniej nie wpadlam - zdrowe, pyszne i genialne w swej prostocie!
hej pisz jak najwiecej i na baciki tez mozesz liczyc
Ja znajomym nie mowie ze sie odchudzam nawet bo nie ma sensu słuchac gadania po co i na co
za to w domu niestety wszyscy wiedza, moja wspaniała mama kazdemu w rodzinie to rozgadała i tesz słucham ciagle o anoreksji itp szczegolnie na jakichs spotkaniach rodzinnych , jak pomysle o nadchodzacych swietach to juz mi sie cisnienie podnosi

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:51   #3773
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem faworytką tanisz tuszy, ale jak trafiłam na te dwa- Sensique i Wibo to padłam, są mega

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Zawsze coś ciepłego musi być na obiad, zreszta ciepłe rzeczy podkręcaja nam metabolizm Także, fajna sprawa;P Ostatnio jestem fanka zup-krem, bardzo szybko się robi. A często sie łapałam na tym, że wcinałam bułkę, albo cos w tym rodzaju bo nie chciało mi sie posiedziec w kuchni i ugotować coś konkretnego, a teraz to raz dwa do miksera, na gaz i heja, w 15min zupka Także polecam, dla leniuchów, albo zabieganych

No własnie najgorsze siedzenie w domu od wtorku ide wreszcie do pracy więc zawsze mam zaplanowane co zjem przez cały dzien i to mi baaardzo odpowiada
Dziękuje za rady

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:

Cytat:
Cześć dziewczyny,

-jajko na twardo
-czerwony grejpfrut

Witaj tutaj zawsze możesz liczyc na rady, klapsy i wsparcie

Agunia
dziś musi być lepiej no i już ćwiczyłąm na agrafce ale jeszcze przedemna kilka podejść ( rozkładam cwiczenia w ciagu dnia na kilka partii )

Kurde nie umiem tak dobrze cytowac naraz... :/ sorki za błędy

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2012-03-30 o 10:55
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:33   #3774
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

-jajko na twardo
-czerwony grejpfrut

HejoWitamy w wątku Z nami na pewno będzie wesoło, a i przypilnujemy, żeby wszystko szło po Twojej myśli, ale zdrowo^^!
Dziwne podejście mają Twoi znajomi...No nic, ilu ludzi, tyle myśli.
Wg mnie na śniadanko za malo, gdzie węglowodany na początek dnia? Z takiego śniadania to Ty energii miec nie będziesz, chyba że stosujesz dietę grejfrutową z jajami, bo istnieje takowa xD

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja znajomym nie mowie ze sie odchudzam nawet bo nie ma sensu słuchac gadania po co i na co
za to w domu niestety wszyscy wiedza, moja wspaniała mama kazdemu w rodzinie to rozgadała i tesz słucham ciagle o anoreksji itp szczegolnie na jakichs spotkaniach rodzinnych , jak pomysle o nadchodzacych swietach to juz mi sie cisnienie podnosi
U mnie to samo, znajomym też nie mówię, bo było od razu cooo ty? Po co ci dieta, wyglądasz super świetnie, aaaach same komplementy słyszałam, albo patrzyli na mnie jak na głupka, krzywy ryj i komenatzre za plecamiwhat.... .?! W rodzince nazywam to nie dietą, a zdrowym odżywianiem, zbilansowanym trybem życia i dostatecznym wysiłkiem fizycznym Także jak przedstawiam to w tej formie, to wszyscy do mojej mamy, a no tak, córka na biologii to wie co dobre dla zdrowia, i achy i ochy^^
Mnie jeszcze 2 kg zostalo na wadze średnio 58,3 58,5
A święta...hym bieganie rano i wieczorem, bleeeeeeeeeeeee nie cierpie biegać: Mogę się zarzynać na siłce albo fitnessie, ale dupy z domu nie rusze, żeby pomiegać, co to to nie

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
No własnie najgorsze siedzenie w domu od wtorku ide wreszcie do pracy więc zawsze mam zaplanowane co zjem przez cały dzien i to mi baaardzo odpowiada
Dziękuje za rady [COLOR=Silver]
Tez tak miałam jak pracowałam w wakacje. Koleżanki się ze mnie śmiały, że wiecznie przychodzę z kilkoma małymi pojemniczkami do pracy i co przerwa otwieram inny. A tu sałatka, a tu owsianka, jogurcik, pokrojone jabluszko co by się nie zmęczyć gryzieniem
Fajna sprawa, wszystko masz rozłożone na przerwy, ciepła herbatka na zapleczu i juz:P
Będzie lepiej

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Zrobiłam sobie 40minutową kąpiel stóp z olejek kokosowym i rycynowym, mhmm...bosko pachniało kokosem w pokoju
Wypilingowałam stópki, nakremowałam, skórki odsunięte u rąk to samo, tylko maczałam w soku z cytryna, ciepłej wodzie przegotowanej, trochę sody i olejek rycynowy Mam oczoj***ny kolor na paznokciach, taki wściekły różołososiowy^^
Aaaach, uwielbiam mieć zajęcia na popołudnie.
Dodałam mnóstwo ogloszeń w interenecie, że daję korki, narazie mam tylko jednego chłopaka i cierpię na niedobór kasy:/ wrocławianki, mam apel, jak któraś wizażanka z Wro zna kogoś kto potzrebuje korki z biologii, matmy, chemii to pisać mi, plissssssssssssssssss:pro si:: prosi:
Lece sie uczyć na mikro, ble;/

Stary 2012-03-30, 13:23   #3775
_Baletnica_
Zadomowienie

monia kupilam ten rozowy rower..tzn.dostalam na urodziny
Jest przeeslodki. Z ojcem sie pogodzilam..niby jest dobrze..ale na powazne tematy nie rozmawiamy..rozmoowy sa o wszystkim i o niczym..
Na studiach ok

Co do oczyszczania twarzy to dziewczyny przekonalyscie Mnie..zaryzykuje juz szukam w Kielcach dobrej kosmetyczki

murka wiem Kochanie co czujesz z tym brzuchem..ja tez swojego nienawidze.flak w ksztalcie pilki...rano plaski..a wystarczy,ze napije sie wody i juz!!
meedzik nie przejmuj sie ta laska z tamtego forum!! Ona jest jakas chora,niedowartosciowana dziwaczka..ona komentowala moje zdjecia na szafie...i ze powinnam zblednac,bo jestem za bardzo opalona i ze nie powinnam chodzic w jasnych ciuchach...w ogole, ze mam anoreksje itp..nie warto z Nia dyskutowac!! Szkoda nerwow.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Zapomnialam....,moje wczorajsze menu:
- duzy talerz otreb i platkow czekoladowych
- kawa Slim
- zupa warzywna z kromka Dukana
- wisnie mrozone z serkiem homogenizowanym naturalnym
- brokul gotowany z 2 plastrami sera zoltego
- bulka ziarnista z salata,serem bialym light, rzodkiewka, ogorkiem i szklanka kakao.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

DZIEWCZYNY UWAZAJCIE Z TYM OLEJOWANIEM WLOSOW I Z TA PIELEGNACJA!!!ja tez kiedys trafilam na ten watek i terz zaczelam mocno dbac o wlosy...i co? Wlosy sie zregenerowaly, nie wypadaja w ogole...ale teraz musze myc wlosy codziennie!! Po pol dnia juz sa tluste..i musze uzywac pudrow do wlosow..a dawniej? Mylalm wlosy co 3dni!! Dziewczyny,prosze,uwazajc ie!!!
Stary 2012-03-30, 13:54   #3776
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
20 stron? Poważnie? my to jesteśmy dobre
Ah dziękuję kochana Ale gdzie mnie tam porównywać do madzi i moni Ty nam się tu pokazuj szybko bo pewnie jesteś śliczna kobitka i tylko tak nas pocieszasz tym wielorybem!
Wcale nie pocieszam tylko patrzę na to krytycznym okiem Niech będzie to teraz jestem pokaźna foka bo wieloryb no może i te 10 kg temu a teraz foka czy tam mors I tak przy Tobie i Meedziku i Moni to wieloryb Jeszcze 8 kg i będzie git (bynajmniej dla mnie)
No może po niedzieli poproszę żeby mi mój album zrobił ale on się podśmiewa, że sobie piszemy o odchudzaniu a mój młody czyt. brat najlepszy brat pod słońcem też sobie podśmieh**jki robi że się spowiadamy ile liści sałaty zjadłyśmy Ale oni się śmieją ot tak nie po cha*sku i mówi " cześć mam na imię Aga Chyba popełnię samobójstwo Zjadłam 3 liście sałaty i plaster szynki Jestem tak przejedzona, że mi się żyć odechciewa : hahaha::h ahaha:

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
My też się cieszymy, że do nas dołączyłaś naprawdę świetna z Ciebie kobitka i uwielbiam czytać Twoje posty i to jak się zmagasz z dzieciaczkami oraz swoją wagą Podziwiam Cię normalnie

Dziękujemy Ty na pewno też jesteś śliczna i chętnie obejrzymy foteczki także bierz TŻta niech pstryknie Ci kilka fotek

Kurde co Ty masz za internet? co chwilę Ci sie psuje.... ja bym reklamację już złozyła.
No sporo tu piszemy... ja też zawsze nadrabiam kilka godzin..
Neta mam z netii kre.t.yni Ostatnio wystawili rachunek na 350 zł bo jakiś baran przy zmianie abonamentu nie dodał opcji za feree poza granice kraju ale chociaż tyle że reklamacja pozytywnie rozpatrzona

Dzieciaki boskie... taaaa Małemu dalej ząbki idą więc dalej zarywam nocki Teraz idzie mu ósmy. Właśnie śpi a przed spaniem obcięłam mu kacapkę i jest teraz zuch chłopczyczek Wczoraj też mi dali ostro popalić. Mała wysmarowała krzesełko połową tubki maści Bephanten yhhhmmm tej dużej tubki poza tym trzy razy stłukła maluszka Dobrze że tż ma dzisiaj 1 zmianę i dwa tygodnie urlopu bo bym ześwirowała chociaż zastanawiam się czy nie gorzej będzie bo oni zawsze się kłócą i drą z małą więc chyba gorszy harmider Marzy mi się tydzień w SPA - alone far far away

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Dobry,

Rany ,jak mi sie dzisiaj wstawać nie chciało - zasiedziałam sie wczoraj do połnocy.

Maminka, na pewno wyglądasz lepiej niż mówisz . Zresztą po ciążach w tak krótkich odstępach masz święte prawo nie wyglądać jak modelka. Ale to tylko kwestia czasu

Monika , ta chudnijszybciej to na pewno troll i chce reklamę nam tu wcisąć.
A ty jak się dzisiaj czujesz? Mam nadzieję ,że lepiej.
U mnie w UP nie ma kolejek zazwyczaj ,ale i tak nie cierpię tam jezdzić. One tam siedzą ,żeby tylko kuroniowki wyplacac i pieczatki podbijać - wiem ,bo kiedyś tam na stażu byłam. Kompletna zlewka na człowieka. Teraz to juz w ogóle maskara , bo nawet ,zeby dostać staż ,trzeba na glowie ustac ,a już nie wspomnę o pracy na umowie. Dla mnie nigdy nic nie mają , jeszcze się nie zdarzyło ,żeby mi zaproponowali jakąkolwiek ofertę od stycznia.

Co do ciuszków dziecięcych ,to nie wiem czy macie tesco - ja lubię tam kupować , bardzo ładne ubranka tam mają , w stylu właśńie tych angielskich ciuszków. W pepco tez czasem kupuję.
Braciak właśnie mi wysyłał paczke wczoraj , więc czekam - jak dostanę to wam ufocę ,bo sama ciekawa jestem ,co mi tam kupił

Milena , też bym se poszła na imprezę .Nie pamiętam,kiedy ostatnio byłam, chyba jesienią . Może w któryś dzień Swiąt się wybierzemy.
U nas w UP pracy to normalnie rewia mody. Laski poginają na szpilach po 13 cm, miniówki albo spodnie trzaskające na dupie, skórzane sukienki makijaże tipsy no mówię Wam masakra i to każda jedna Ja nie wiem jak wygląda ich odświętny strój skoro na co dzień tak chodzą ubrane a przy tym standardowo są niemiłe do bólu s**ki Łaskę robią, że żyją...

Ubranka z tesco - super Jakościowo i w ogóle ładne F&F albo cheeroke Ja nawet sobie ostatnio kupiłam spodnie na Święta właśnie F&F nie zgadniecie za jaką kaskę ?! Przecenione z 69zł na 34,50 zł Super leżą z przodu przeszywany kant i takie rurki dopasowane w rozm. : .....tada da da ta dam : 40 a nosiłam 44 jak zaczynałam się odchudzać
Stary 2012-03-30, 14:10   #3777
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

-jajko na twardo
-czerwony grejpfrut

Witamy Powiedz nam coś o sobie Ile masz lat? Ile ważysz?
Jak dla mnie to za mało na śniadanko i raczej węglowodany. My tutaj prawie wszystkie zajadamy rano płatki z mleczkiem Mogą być kanapeczki z ciemnego chleba Jedz 5 posiłków dziennie z 3 godzinnymi przerwami Największe śniadanie i obiad !
Nie będziesz nas zanudzać swoimi jadłospisami. Będziemy Ci mówić co zmienić, zwłaszcza bardziej doświadczone ode mnie dziewczynki

Aha no i jeszcze hektolitry wody niegazowanej, zielonej bądź czerwonej herbaty

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Apropo siedziedzenia w domu Ja już siedzę w domku od 4 lat Wychowuje dieciaczki i tak bardzo pragnę iść do pracy ... po prostu pragnę tego, żeby codziennie widzieć jakichś ludzi ubierać się ładnie, pomalować uczesać Bardzo mi tego brakuje. Nie ma kto mi zostać z dziećmi żebym w końcu zaczęła pracować Do żłobka nie oddam za żadne skarby Żebym chociaż zarobiła tyle żeby mi na opiekunkę starczyło i na dojazdy do pracy Mogłabym nawet na zero wychodzić a tu lipa.... Bardzo zazdroszczę Tobie Czekoladko ( o ile dobrze zrozumiałam jesteś kosmetyczką?) Moje marzenie i to takie, które się już nie spełni.... Mam konika na tym punkcie no cóż.....
Stary 2012-03-30, 14:42   #3778
Milena001
Zadomowienie

A możesz jakieś przepisiki na te zupki-krem napisać? potrzebuje inspiracji...

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Maminka gratuluje mniejszego rozmiaru jest radocha brawo!!
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 15:14   #3779
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
A możesz jakieś przepisiki na te zupki-krem napisać? potrzebuje inspiracji...
zjadłabym krem z zielonego groszku z odrobiną groskzku ptysiowego na wierzchu albo pomidorowy ze świeżymi ziołami i pyszną grzanką do tego

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-03-30 o 15:15
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 15:42   #3780
murka04
Zadomowienie

Cześć obudziłam się nad ranem z bólem brzucha bo dostałam @, pełna nadziei wzięłam ten Buscopan i czekałam aż zadziała, postanowiłam dzielnie znieść ten ból i nie brać przeciwbólowych tak jak kazała gin. Poszłam do szkoły, w sumie to się doczołgałam tam cała mokra i ledwo żywa, ale twardo wierzyłam że może minie zaraz. Teraz to ten dzień uznaję za najgorszy ból w moim życiu.. Ludzie do mnie mówią co mi jest że taka blada jestem, a ja tylko czułam jak ze mnie leci wszystko i taki skurcz mnie złapał że aż się na ziemię rzuciłam i nie mogłam wstać, Tż po mnie przyjechał i odwiózł do domu Wzięłam ketonal, położyłam się z termoforem i po 2h dałam radę zasnąć Nie jest mi dane spokojne obchodzenie @ Teraz znów zaczyna boleć dlaczego, mógłby mnie ktoś zabić?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości