|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Jakbyśmy nie wiedzialy jaką twarz masz ![]() ![]()
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Nooo to koniecznie musisz nowy strój kupić!!! Nie masz wyjścia!!! Nie długo już będą w sklepach pewnie także na bank cos znajdziesz fajnego Ja rok temu sobie strój kupiłam ale chciałabym w tym roku nowy ze stanikiem push-up
|
|
#3753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano na czczo wypić, powinno być pół godz przed posiłkiem---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj monia monia, przejrzyj na oczy w końcu Toż to ręce opadają![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Uciekam sie uczyć. Bajo;* Branoc wszystkim!
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niestety narazie jeszcze ta kwestie mam zupelnie nie dopracowana a ten wczorajszy przepis to byla tylko prowizorka na szybko zeby wyprobowac piekarnik ![]() Ale nie martw sie, zbliza sie weekend bede miala chwile i bede sie bawic Mam kilka pomyslow i moze cos z tego wyjdzie wtedy napewno sie podziele![]() Tak w ogole wrocilam niedawno z pracy leje u mnie jak nie wiem co, zupelnie nie dalo sie isc, z butow to mi sie woda wylewala i klapala jak szlam Hradcor!!
|
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
monika01011986 ja jutro po pracy na solarium sie wybieram
trzeba troche kolorków nabrac bo juz taka blada jestem ze szok![]() zooska miłej nauki ![]() bialaczekoladka koniecznie sie podziel przepisami ![]() No ja pokreciłam hula hopem, ale taka sennosc mnie ogarnela ze szok, nie wiem czy przez pogode czy co
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za komentarze odnośnie kurtki
jestem z niej mega zadowolona i nawet do tego kolorku się przełamałam Dałam za nią 120zł na targu Zoska hahaha zakryłam twarz bo jak down wyszłam ![]() Heroine to sobie pospałaś kochana ale to dobrze, chociaż wypoczęłaś sobie i sny ciekawe miałaś Monia cieszę się, że z nóżką synka już jest lepiej trzymam kciuki, żeby szybko się zagoiło no i żebyś Ty szybko wyzdrowiała ![]() No Tż kupił paczkę Coldrexu, wypił przed chwilą jeden i leży, bo coraz bardziej go rozkłada mam nadzieję, że mu przejdzie.---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Mireczko kochana co u Ciebie? ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Agunia zazdroszczę solarium też bym się wybrała, ale kasy mi brakuje, bo co chwila wydaję na jakieś ciuchy zamiast oszczędzać
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy co chwila sobie coś kupujecie, a ja to tylko kupuje chleb i serek wiejski
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska ja bym sobie nie kupiła bo nie mam kasy, ale jak chodzimy z Tż na zakupy i mi się coś spodoba to on mi kupuje
albo sam mi wciska różne rzeczy i każe przymierzać tą kurtkę też on zauważył, ja nawet mierzyć nie chciałam, bo nie miałam zamiaru kupować, ale on się uparł i ją wziął chyba muszę przestać łazić po sklepach prócz tego kupiłam sobie szampon do włosów dla niemowląt odżywkę i lakier do paznokci masakra, nie wychodzę z domu najlepiej, bo mam jakąś manię ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Dobra ja już uciekam Pooglądam jeszcze coś i spać ![]() Kolorowych snów
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja najwiecej kasy wydaje na jedzenie i kosmetyki
|
|
#3760 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie się dorwałam do kompa ,bo małż mi okupował do tej pory
![]() Ale się dzisiaj narobiłam - okan umyłam, firanki popralam, małż zawiesił , 2 prania zrobiła, poprasowałam , ufff. Nogi mi w d.. włażą. Meedzik , świetna kurteczka. Ja żąłuję ,że mi nie pasują takie kolory , wszystkie karmele, beże i nude - wyglądam w nich jak trup.Co do solarium ,to ja unikam , boję się zmarszczek i raka. Mój teść zmarł na raka skóry , mąż w grupie ryzyka. KOszmarna choroba. Monika, ale lekarz powiedzial ,od czego ten paluszek tak się paskudzi? Dobrze ,ze synuś zdrowy na oskrzelach. Miałam ten antybiotyk ,co ty teraz masz - to jakiś popularny typowy jest. Niezła sesyjka Profesjon alna . To w jakims specjalnym celu ? Pewnie na miss startujesz ? Twoja siostra zajmuje się tym zawodowo?Buciki przesłodkie, pięknie się prezentują. Mamy ten sklep Deeze w moim mieście ,ale jak przymierzałam tam jakieś buty to ledwo kroka mogłam zrobić Juz nie wiem ,co jeszcze mialam pisać A, że też mi jest milo ,ze mnie tak serdecznie przyjęłyście ,bo w większości to są hermetyczne nietolerujące obcych środowiska. Rozmowy w toku oglądałam kątem oka. Kto chce może sobie obejrzeć: http://wiadomosci.onet.pl/wideo/dwa-...94,w.html#play Kurcze za grosz żalu za dzieckiem tam nie ma. Wstrząsające . Ja najwięcej kasy wydaję też na jedzenie no i dziecko nie da się ukryć ,a już mi co tam z nosa skapnie. Chociaż i tak mam dobrze ,bo mi brat śle ciuchy z UK (pracuje w hurtowni odzieży) także nie mam na co narzekać. Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-29 o 22:41 |
|
|
|
#3761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja obejrzałam Kuchenne Rewolucje
ale jaja się tam działy!! ta właścicielka restauracji co za powalona sucz!!!! Na miejscu Magdy Gessler chyba bym nie wytrzymała! Normalnie baba na psychiatryku powinna się znaleźć, szok normalnie!!!! I jeszcze na końcu się okazało że oszukali Magdę Gessler. Co za chamstwo.... Synuś biega jak szalony.... palec go już chyba nie boli, jedynie jak dotykam to krzyczy ale widać poprawę. JA się lepiej czuję, gardło nie boli wzięłam drugą tabletkę antybiotyku już, kolejna o 8 rano. No i jutro czeka mnie podróż do Kwidzyna..... na podpis do urzędu pracy :/ jak ja tego nie lubię... te kolejki mnie dobijają tam.---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
ale to może od poniedziałku zacznę pić bo i tak cytryny nie mam w domu a wolę gardła cytryną nie podrażniać na razie. hehehe no nie jest może jakas ogromna ale chuda na pewno nie. ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Jeju tak przemokłaś to teraz koniecznie gorąca kąpiel i jakieś witaminki na noc!!!!!!!! żeby Cie nie rozłożyło!!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
tez blada jak śmierć jestem :/---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
To trzymaj mocno ![]() Kurde..... a ja mam nadzieję że Twojego TŻ nie rozłozy bardziej.. zdrówka mu zyczę i aby jutro obudził się jak nowo narodzony Uważaj żebyś się nie zaraziła!!!! Jak to mi lekarz dzisiaj powiedział: po pietach można się jedynie całować hehehehehe
|
|
#3762 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo to dziś spaliłas mase kalorii! na bank kilogram zleciał Cytat:
Cytat:
Ja nigdy tego Duracefu nie brałam, także nie wiem jak działa na mnie, ale mąż go często dostawał jak chorował i mu pomagał zawsze. Starszy synek jest uczulony na Duracef, kiedyś raz dostał bo był chory to taka wysypka mu wywaliła na całym ciele że lekarza do domu wzywaliśmy bo strasznie wyglądał.... Od tamtej pory Duracefu nie tyka. Sesje mi siostra robiła bo ona jest fotografem i ma swoje studio fotograficzne. Zrobiła mi jako prezent na dzień kobiet hehehe a tak na prawdę to w celu reklamy dla niej. Ja na miss w życiu bym nie wystartowała, nawet gdybym miała idealne ciało - nie jarają mnie takie rzeczy Cytat:
Także super, że do nas trafiłaś u nas będziesz na pewno szczęśliwa Ja nawet nie próbuję obejrzeć tych morderców czyli rodziców Madzi..... nie mogę na nich patrzeć, kłamią ludziom w żywe oczy i jeszcze ofiary z siebie robią!!!!!!!!!!! No kur... a gdzie w tym wszystkim jest Madzia??? to jest w ogóle chore, że ta bitch jest jeszcze na wolności!!!!! Super masz z tym bratem zaoszczędzisz sobie sporo, bo w Polsce ciuchy dla dzieci i ich ceny to jakieś nieporozumienie...... Ostatnio Majteczki chciałam kupic dla synka, jedna para 5 zł.... gdzie w Anglii masz siedmiopak świetnych kolorowych majteczek z Early Days za ok. 10-15 zł na nasze..... ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
zwłaszcza ten w którym przyjechałaś do mnie w szlafroku i moje dziecko Cie wyśmiało hehehe Ajj z tymi lekarzami to tak juz jest.... Przyznam że tamten antybiotyk na prawdę bardzo szybko mi pomógł więc jednak jakąś skuteczność miał, tyle że na krótko no ale cóż..... teraz chyba będzie lepiej... mam nadzieję. Synek to od małego ciągle chorowity. Juz taki jego urok że alergikiem jest. Lekarz kazał mi kota wyrzucić Ty wiesz, że ja po takim snie też mam takie uczucie???? jakoś tak bardziej z mojego męża się cieszę hehehe One na prawdę dużo uświadamiają. Jeszcze jemu mogłoby się przyśnić pare razy coś podobnego to by było super Cytat:
Nie przesadzasz?? a co Ty niby jakaś gorsza czy co??? ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
My to wszystko już wiemy.... nie myśl, że nic nie czytamy i o niczym nie mamy zielonego pojęcia, bo jakoś udaje nam się chudnąć i czujemy się wspaniale Co do tego zdania w artykule: "Niestety takie diety (np. 1000 kcal) nie są idealne. Ograniczają (i to znacznie!) ilość witamin oraz mikro- i makroelementów''. Żadna dieta odchudzająca nie jest IDEALNA, bo IDEALNA dieta nie istnieje. Wiadomo, że aby schudnąc musimy mniej jeść i zdrowiej przede wszystkim. Ale jeśli chodzi o witaminy i minerały to wszystko można dostarczyć organizmowi bez większych problemów. Wystarczy dobrze rozplanować dietę i np. łykać dodatkowo suplementy witaminowo-mineralne.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-30 o 01:41 |
|||||||
|
|
|
#3763 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki Życzę miłego dnia
ja rano wstałam, zjadłam śniadanko, odwiozłam rodzeństwo do szkoły i pracy a teraz sama szykuje się do szkoły i zaraz ruszam ale mi się chce... W sobote wieczorem ide z Tż na impreze... znowu dupa z dietą będzie... ale na krótko bo w niedziele rano gdzieś o 4 mamy jechać na giełde tż kupić sobie opony do auta a ja rower z koszyczkiem trzymajcie si
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3764 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry,
Rany ,jak mi sie dzisiaj wstawać nie chciało - zasiedziałam sie wczoraj do połnocy. Maminka, na pewno wyglądasz lepiej niż mówisz . Zresztą po ciążach w tak krótkich odstępach masz święte prawo nie wyglądać jak modelka. Ale to tylko kwestia czasu Monika , ta chudnijszybciej to na pewno troll i chce reklamę nam tu wcisąć. A ty jak się dzisiaj czujesz? Mam nadzieję ,że lepiej. U mnie w UP nie ma kolejek zazwyczaj ,ale i tak nie cierpię tam jezdzić. One tam siedzą ,żeby tylko kuroniowki wyplacac i pieczatki podbijać - wiem ,bo kiedyś tam na stażu byłam. Kompletna zlewka na człowieka. Teraz to juz w ogóle maskara , bo nawet ,zeby dostać staż ,trzeba na glowie ustac ,a już nie wspomnę o pracy na umowie. Dla mnie nigdy nic nie mają , jeszcze się nie zdarzyło ,żeby mi zaproponowali jakąkolwiek ofertę od stycznia.Co do ciuszków dziecięcych ,to nie wiem czy macie tesco - ja lubię tam kupować , bardzo ładne ubranka tam mają , w stylu właśńie tych angielskich ciuszków. W pepco tez czasem kupuję. Braciak właśnie mi wysyłał paczke wczoraj , więc czekam - jak dostanę to wam ufocę ,bo sama ciekawa jestem ,co mi tam kupił ![]() Milena , też bym se poszła na imprezę .Nie pamiętam,kiedy ostatnio byłam, chyba jesienią . Może w któryś dzień Swiąt się wybierzemy. Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-30 o 09:21 |
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Monia
![]() Tobie i syneczkowi tez zycze zdrowka! ![]() U mnie ok wcale mi sie nie odbilo na zdrowu w miare szybko wyschlam takze naszczescie ominela mnie choroba ![]() Zaczne pic ten sok z cytryny od jutra bo musze sie na zakupy wybrac bo juz nic nie mam w lodowce ![]() Mysle ze ta cytryna to moze byc swietna sprawa ![]() Pozatym lubie takie kwasne rzeczy ![]() Przyszedl mi wkoncu ten tusz Explosion z Loreala dzisiaj uzylam go pierwszy raz i niestety ale mnie nie powalil na kolana ![]() Faktycznie szczoteczka wymaga nie dala precyzji takze mam nadzieje ze opanuje technike nakladania tego tuszu i wtedy bedzie lepiej, zobaczymy Ja dzisiaj tez nie moglam glowy podniesc z lozka przestawialam co chwile budzik! Deszcz pada non stop, jest zimno i musze jechac autobusem bo nie ma rady A jutro bedzie miesiac jak systemaczynie chodze do pracy na piechotke ![]() Uciekam, pa slicznoty |
|
|
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane, kurde ja wczoraj zawaliłam dzien pod względem diety. Nie zjadłam dużo ale po prostu źle obiad, podwieczorek i kolacja składały się z bułki z szynka i serem i przed samym spaniem wypiłam szklanke soku ( takiego słodkiego :/ ) i dziś od razu wiecej na wadze i co dziwne w ogóle nie wtawałam sikać w nocy, a zawsze jak pije poznym wieczorem to potem w nocy mnie goni... no i mam uczucie ze to ten sok we mnie siedzi i oby to dlatego był ten wzrost. Zważe sie w poniedziałek dopiero bo nie chce sie dołować
![]() Weekend prawie juz mamy ja mam nadzieje ze obejdzie sie bez grzechów, pogoda brzydka bo lać ma cały week wiec nie wybieram sie na zakupy, a jak nie wybieram sie do sklepu to nie kupie zadnych chipsów i mam nadzieje ze nic mnie nie skusi :P Miłego dnia kochane
|
#3767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kupiłąm ostatnio czarną w Reserved.
|
|
|
|
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://sophieczerymoja.blogspot.com/...y-mascara.html http://ozdobny.com/tusze-do-rzes/317...r-mascara.html ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Zawsze coś ciepłego musi być na obiad, zreszta ciepłe rzeczy podkręcaja nam metabolizm Także, fajna sprawa;P Ostatnio jestem fanka zup-krem, bardzo szybko się robi. A często sie łapałam na tym, że wcinałam bułkę, albo cos w tym rodzaju bo nie chciało mi sie posiedziec w kuchni i ugotować coś konkretnego, a teraz to raz dwa do miksera, na gaz i heja, w 15min zupka Także polecam, dla leniuchów, albo zabieganych
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-03-30 o 09:54 |
||
|
|
|
#3771 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
od wczoraj was podczytuję i postanowiłam się przyłączyć. Chciałabym zrzucić 4 kg, które przyczepiły się do mnie podczas zimy, gdy sercowe rozterki leczyłam słodyczami Próbowałam mniej jeść, ale czytając Was zrozumiałam, że wiele rzeczy robiłam źle, dlatego waga stała w miejscu. To moja pierwsza dieta, wiec na poczatku nie do konca wiedzialam jak sie za nia brac. Będę was zanudzać spowiadaniem sięz posiłków, bo potrzebuję jakiegoś bata nad sobą U znajomych nie znajdę wsparcia, bo dla nich dieta=anoreksja=śmierć.Przynajmniej TZ mnie wspiera, ale on mimo dobrych checi potrafi jedynie rozpieszczac ![]() Sniadanie na dobry poczatek dnia: -jajko na twardo -czerwony grejpfrut zooska - zupa-krem - ze tez na to wczesniej nie wpadlam - zdrowe, pyszne i genialne w swej prostocie! |
|
|
|
#3772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A musze juz serio sie ograniczac bo planuje dwa wyjazdy wakacyjne, wiec musze zacisnac pasa i omijac z daleka sklepy i allegro to ostatnie szczegolnie![]() Cytat:
kupuj rowerek , jezdzenie jak jest cieplutko to swietna sprawa![]() Cytat:
ja wczoraj zawaliłam frytkami wieczorem, ale odrobiłam na roweku, wiec nie mam wyrzutów nawet![]() Cytat:
![]() ![]() Ja znajomym nie mowie ze sie odchudzam nawet bo nie ma sensu słuchac gadania po co i na co ![]() za to w domu niestety wszyscy wiedza, moja wspaniała mama kazdemu w rodzinie to rozgadała
|
|
#3773 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No własnie najgorsze siedzenie w domu od wtorku ide wreszcie do pracy więc zawsze mam zaplanowane co zjem przez cały dzien i to mi baaardzo odpowiada ![]() Dziękuje za rady ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- ![]() Cytat:
Cytat:
Witaj tutaj zawsze możesz liczyc na rady, klapsy i wsparcie ![]() Agunia dziś musi być lepiej no i już ćwiczyłąm na agrafce ale jeszcze przedemna kilka podejść ( rozkładam cwiczenia w ciagu dnia na kilka partii ) Kurde nie umiem tak dobrze cytowac naraz... :/ sorki za błędy
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2012-03-30 o 10:55 |
|||
|
|
|
#3774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nami na pewno będzie wesoło, a i przypilnujemy, żeby wszystko szło po Twojej myśli, ale zdrowo^^!Dziwne podejście mają Twoi znajomi... No nic, ilu ludzi, tyle myśli. Wg mnie na śniadanko za malo, gdzie węglowodany na początek dnia ? Z takiego śniadania to Ty energii miec nie będziesz, chyba że stosujesz dietę grejfrutową z jajami, bo istnieje takowa xD---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
what.... .?! W rodzince nazywam to nie dietą, a zdrowym odżywianiem, zbilansowanym trybem życia i dostatecznym wysiłkiem fizycznym Także jak przedstawiam to w tej formie, to wszyscy do mojej mamy, a no tak, córka na biologii to wie co dobre dla zdrowia, i achy i ochy^^Mnie jeszcze 2 kg zostalo ![]() A święta...hym bieganie rano i wieczorem, bleeeeeeeeeeeee nie cierpie biegać ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() Fajna sprawa, wszystko masz rozłożone na przerwy, ciepła herbatka na zapleczu i juz:P Będzie lepiej ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Zrobiłam sobie 40minutową kąpiel stóp z olejek kokosowym i rycynowym, mhmm...bosko pachniało kokosem w pokoju Wypilingowałam stópki, nakremowałam, skórki odsunięte u rąk to samo, tylko maczałam w soku z cytryna, ciepłej wodzie przegotowanej, trochę sody i olejek rycynowy Mam oczoj***ny kolor na paznokciach, taki wściekły różołososiowy^^Aaaach, uwielbiam mieć zajęcia na popołudnie. Dodałam mnóstwo ogloszeń w interenecie, że daję korki, narazie mam tylko jednego chłopaka i cierpię na niedobór kasy:/ wrocławianki, mam apel, jak któraś wizażanka z Wro zna kogoś kto potzrebuje korki z biologii, matmy, chemii to pisać mi, plissssssssssssssssss:pro si: ![]() ![]() : prosi:![]() Lece sie uczyć na mikro, ble;/
|
|
#3775 |
|
Zadomowienie
|
monia kupilam ten rozowy rower..tzn.dostalam na urodziny
![]() Jest przeeslodki. Z ojcem sie pogodzilam..niby jest dobrze..ale na powazne tematy nie rozmawiamy..rozmoowy sa o wszystkim i o niczym.. Na studiach ok Co do oczyszczania twarzy to dziewczyny przekonalyscie Mnie..zaryzykuje juz szukam w Kielcach dobrej kosmetyczki![]() murka wiem Kochanie co czujesz z tym brzuchem..ja tez swojego nienawidze.flak w ksztalcie pilki...rano plaski..a wystarczy,ze napije sie wody i juz!! meedzik nie przejmuj sie ta laska z tamtego forum!! Ona jest jakas chora,niedowartosciowana dziwaczka..ona komentowala moje zdjecia na szafie...i ze powinnam zblednac,bo jestem za bardzo opalona i ze nie powinnam chodzic w jasnych ciuchach...w ogole, ze mam anoreksje itp..nie warto z Nia dyskutowac!! Szkoda nerwow. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Zapomnialam....,moje wczorajsze menu: - duzy talerz otreb i platkow czekoladowych - kawa Slim - zupa warzywna z kromka Dukana - wisnie mrozone z serkiem homogenizowanym naturalnym - brokul gotowany z 2 plastrami sera zoltego - bulka ziarnista z salata,serem bialym light, rzodkiewka, ogorkiem i szklanka kakao. ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- DZIEWCZYNY UWAZAJCIE Z TYM OLEJOWANIEM WLOSOW I Z TA PIELEGNACJA!!!ja tez kiedys trafilam na ten watek i terz zaczelam mocno dbac o wlosy...i co? Wlosy sie zregenerowaly, nie wypadaja w ogole...ale teraz musze myc wlosy codziennie!! Po pol dnia juz sa tluste..i musze uzywac pudrow do wlosow..a dawniej? Mylalm wlosy co 3dni!! Dziewczyny,prosze,uwazajc ie!!!
|
#3776 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niech będzie to teraz jestem pokaźna foka bo wieloryb no może i te 10 kg temu a teraz foka czy tam mors I tak przy Tobie i Meedziku i Moni to wieloryb No może po niedzieli poproszę żeby mi mój album zrobił ale on się podśmiewa, że sobie piszemy o odchudzaniu a mój młody czyt. brat najlepszy brat pod słońcem też sobie podśmieh**jki robi że się spowiadamy ile liści sałaty zjadłyśmy ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
Dzieciaki boskie... taaaa Małemu dalej ząbki idą więc dalej zarywam nocki Teraz idzie mu ósmy. Właśnie śpi a przed spaniem obcięłam mu kacapkę i jest teraz zuch chłopczyczek Wczoraj też mi dali ostro popalić. Mała wysmarowała krzesełko połową tubki maści Bephanten yhhhmmm tej dużej tubki poza tym trzy razy stłukła maluszka ![]() ![]() Marzy mi się tydzień w SPA - alone far far away ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
Ubranka z tesco - super Jakościowo i w ogóle ładne F&F albo cheeroke Ja nawet sobie ostatnio kupiłam spodnie na Święta właśnie F&F nie zgadniecie za jaką kaskę ?! Przecenione z 69zł na 34,50 zł |
|||
|
|
|
#3777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie to za mało na śniadanko i raczej węglowodany. My tutaj prawie wszystkie zajadamy rano płatki z mleczkiem Mogą być kanapeczki z ciemnego chleba Jedz 5 posiłków dziennie z 3 godzinnymi przerwami Największe śniadanie i obiad ! Nie będziesz nas zanudzać swoimi jadłospisami. Będziemy Ci mówić co zmienić, zwłaszcza bardziej doświadczone ode mnie dziewczynki ![]() Aha no i jeszcze hektolitry wody niegazowanej, zielonej bądź czerwonej herbaty ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Apropo siedziedzenia w domu Ja już siedzę w domku od 4 lat
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
A możesz jakieś przepisiki na te zupki-krem napisać?
potrzebuje inspiracji...![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Maminka gratuluje mniejszego rozmiaru jest radocha brawo!!
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3779 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
albo pomidorowy ze świeżymi ziołami i pyszną grzanką do tego
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-03-30 o 15:15 |
|
|
|
|
#3780 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
obudziłam się nad ranem z bólem brzucha bo dostałam @, pełna nadziei wzięłam ten Buscopan i czekałam aż zadziała, postanowiłam dzielnie znieść ten ból i nie brać przeciwbólowych tak jak kazała gin. Poszłam do szkoły, w sumie to się doczołgałam tam cała mokra i ledwo żywa, ale twardo wierzyłam że może minie zaraz. Teraz to ten dzień uznaję za najgorszy ból w moim życiu.. Ludzie do mnie mówią co mi jest że taka blada jestem, a ja tylko czułam jak ze mnie leci wszystko i taki skurcz mnie złapał że aż się na ziemię rzuciłam i nie mogłam wstać, Tż po mnie przyjechał i odwiózł do domu Wzięłam ketonal, położyłam się z termoforem i po 2h dałam radę zasnąć
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

to znaczy dopiero go rozkłada, ma stan podgorączkowy i kości go bolą, zaraz pojedziemy do apteki po Coldrex i jakieś witaminy.
w rzeczywistości kolor jest trochę ciemniejszy i nie widać różnicy między ściągaczami a resztą
nie wiem czemu na zdjęciu tak wyszło
kiedyś zrobię w słońcu to może lepiej wyjdzie, bo w rzeczywistości jest dużo ładniejsza 

albo sam mi wciska różne rzeczy i każe przymierzać
chyba muszę przestać łazić po sklepach
Profesjon alna . To w jakims specjalnym celu ? Pewnie na miss startujesz

Teraz musisz wyleczyć tą anginę na dobre żeby nie wróciła już
albo pomidorowy ze świeżymi ziołami i pyszną grzanką do tego